עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by skuki1,

היי שאני בא ללחוץ על כונן כלשהו(c:) למשל, עולה השגיאה הבאה: "This file does not have a program associated with it for performing this action. Create an association in the Folder Options control panel" חיפשתי בגוגל, חיפשתי בפורום הזה, אני לא מוצא פתרון. היה לי גם את הבעיה שדאבל קליק על תייקה פתח את חלון החיפוש, אבל לזה מצאתי פתרון פה - לא יודע אם זה קשור (שתי הבעיות הופיעו ביחד). אני ממש אודה אם מישהו יוכל לעזור לי. יובל

• 7 תגובות
    • 821 צפיות
  2. Started by 1900GT,

שלום, יש לי VISTA 64BIT ULTIMATE עם SP1 ומלא פעמים המעבד על מאה אחוז והמחשב נתקע... התוכנית שגורמת לזה זה הסייר של וינדוס.... המפרט שלי הוא: לוח אם- ASUS M2N-E מעבד - AMD AM2 3800X2 זכרונות TWINMOS 667MHZ 512MB X4 ספק ENIMRAX LIBERTY 400W ארדיסק WD SATA2 160GB

• 4 תגובות
    • 673 צפיות
  3. שלום, אני מתכוון לקנות מחשב חדש עם 4 ג'יגה זיכרון ורציתי לדעת אם זה נכון שחייבים להתקין מערכת הפעלה של 64 ביט כדי שזה יתאפשר. האם זה נכון? אם כן, מה מומלץ? ויסטה 64 ביט או XP 64 ביט? (אני מניח שזו שאלה קשה כי את אלה שתומכים בויסטה ואלה שלא...) תודה מראש,

• 2 תגובות
    • 753 צפיות
  4. Started by nnfyrbsnss,

בהמשך לדיון הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=368089.0 אחרי שפתרתי את הבעיה, ניסיתי להעלות את הwindows xp שוב אבל זה לא עבד, אני מקבל bsod מהיר מאוד שאני אפילו לא מצליח לצלם מה כתוב, והמחשב מרסט. ניסיתי גם בsafe mode וload recent optimized settings גם - כלום. [בנתיים אני כותב מlive cd של אובונטו, אחח איזה מזל שיש לי אחד כזה וחיבור ללא חייגן] אפשר לסדר את הבעיה מבלי לפרמט את הwindows?

5. Started by 3d7,

איך אני מסיר את הWindows Extras של ויסטה? במידה ואי-אפשר להסיר אותו, אז יש אולי אפשרות להסיר את הרכיבים שלו שהותקנו דרך הWindows Update? אני לא רוצה להסיר אותו לצמיתות. אני רוצה להסיר אותו מהמחשב, אבל שהוא יופיע ברשימה של הWindows Update למקרה שאני ארצה להתקין אותו בעתיד.

• 4 תגובות
    • 690 צפיות
  6. Started by Xstyle,

שלום. יש לי בעיה מסוימת.. אני עובד על המחשב כרגיל ואחרי בערך חצי שעה המחשב נתקע בערך כל 3 שניות, כלומר הכל זורם במחשב-תקיעה של שניה, וחוזר חלילה. מה הבעיה ומה אני צריך לעשות?[br]פורסם בתאריך: 16.10.2008 בשעה 21:37:29 הינה לינק לתמוה של הפרוססhttp://up29.siz.co.il/up3/wndtomwdjioq.jpg ורציתי להוסיף ולהגיד שאחרי ריסטארט זה מיסצתדר לכמה דקות מזהו כמו 5 10 ואז חוזר שוב אני ממש מזיז את העכבר על המסך והוא ניתקה לשבריר שנייה וממשיך משהו מוזר לחלוטין בדקתי שתוכנות שרצות שאין משהו שקופץ ובאמת אין משהו כזה אז תעזרו לי!

• 4 תגובות
    • 606 צפיות
  7. Started by alex28,

שלום לכולם לי יש שאלה אך לעשות את פורמט מושלם ככה שדסיק קשיח יהיה נקי לגמרה, לא כמו אצלי יש לכונה C מקום 32GB ואחרי התקנה יש לי + - 24GB אין מצב WINDOWS לוקח הרבה מקום? ואם יש לכם מדריך לפורמט מושלם אז תשלוח לי אותו!

8. אני משתמש במערכת הפעלה וינדוס xp . תודה רבה לעוזרים!!

• 6 תגובות
    • 991 צפיות
  9. יש לי על המחשב שתי מערכות הפעלה[על שתי מחיצות שונות]:VISTA 64BIT וXP32. משום מה המחשב לא נותן לי אפשרות בחירה בין השתיים ומעלה אוטומטית את הXP. איך אני פותר את הבעיה ונותן לי אפשרות לבחור בין השתיים ? בתודה, Quantom.

• 9 תגובות
    • 858 צפיות
  10. אז ככה הסרתי תגרסה הקודמת של הכרטיס מסך בשביל להתקין תחדשה... ומאז אין לי דרייברים של כרטיס מסך וכל פעם שאני מפעיל תווינדוס אחרי כמה שניות הוא עושה לי מסך כחול וריסטרט. אני עכשיו בלי דרייברים לכרטיס מסך ונראה לי שזו הבעיה אבל אני לא יכול להתקין אותם כי הומחשב עושה ריסטרט. חשבתי אולי להתחיל בsafe mode אבל אני לא יודע איך להיכנס אליו אמרו לי לעשות f8 אבל זה לא נכנס. מישו יודע למה זה קורה? אני עכשיו על מחשב אחר. ואיך נכנסים לsafe mode? *** יש לציין שלפני שהסרתי תדרייברים הקודמים הכל עבד סבבה. אני משתמש בווינדוס xp. תודה רבה למי שעוזר!!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. ברשותי מעבד e8400 core 2 duo וווינדוס xp home ובאתר של מיקרוסופט כתוב שלגרסת ההום אני יצוטט, בסעיף- "תמיכה מדרגית במעבדים - תמיכה עד לרמה של ריבוי מעבדים דו-כיווני". אין תמיכה בגרסת ההום ובגירסת הפרו יש. האם זה לא תומך בליבה כפולה כמו שכתוב אשמח לתגובות..

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  12. אני מדבר על משחקים בעיקר (ישנים אמנם אבל לא עד כדי כך ישנים), וגם כמה אפליקציות קצת יותר רציניות, כמו גרסת הסטודנטים של SOLIDWORKS, היחידה למיטב ידיעתי שניתן להשיג חוקית ובחינם (ושאני די צריך לצורכי לימודים). מה ההגיון אם כן להתקין מערכת 64 ביט? כדי לנצל עוד 0.5-0.8 גיגה זכרון?

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by wrecker,

אני מקווה שזה מתאים לפה.. הייתה לי שיחה עם חבר על זכרונות וגם מערכות הפעלה והוא אמר לי שגם אם XP לא מראה שהוא מזהה יותר מ3.5 GB זכרון יש תוכנות שכן מנצלות את השאר ומשתמשות בזה כמו פוטושופ או פרימייר אני חושב ועוד כמה.. השאלה שלי אם זה יכול להיות נכון? ואם אני בכלל הראה הבדל? או שהזכרונות סתם ישכבו בתוך במחשב.. :s05: אני פשוט חושב לקנות עוד זוג זכרונות אבל אני לא רוצה לקנות עוד שני סטיקים של 1GB אלה 2 של 2GB שיהיה כבר 6GB

• 31 תגובות
    • 2.8k צפיות
  14. שלום נראה לי שזה לא קשור ממש לפה לכן אני ישמח שתעבירו ותגידו לאן זה כן מתאים, תודה. כעת לשאלה שלי יש לי שתי משתמשים במחשב אחד מנהל המחשב עם סיסמא ואחד חשבון מוגבל יש לי 160 גיגה בכמה כוננים, יצרתי כונן ממנהל המחשב שנקרא לו f ששוקל 50 גיגה אני רוצה שהמשתמש המוגבל כאשר הוא יכנס למחשב שלי הוא יראה רק אותו ואת כונן הוינדוס ואת יתר הכוננים הוא לא יראה ולא יוכל לגשת אליהם. זה אפשרי? תודה לעוזרים

15. Started by adva,

היי אני חדשה פה בפורום ואשמח אם מישהו יוכל לעזור לי. כשאני מפעילה את המחשב, מייד אחרי המסך של "ברוך הבא", מופיע לי חלון שאני אמורה להכניס סיסמא.. ובשם משתמש רשום- administrator. כשאני לוחצת אנטר זה נעלם והמחשב עולה רגיל. השאלה שלי היא איך אני מבטלת את זה? אני רוצה שהמחשב יעלה מבלי ההודעה הזו.... תודה על העזרה...

• 2 תגובות
    • 681 צפיות
  16. היי, יש לי בעיה די מציקה שאני בטוח שיש לה פתרון פשוט וקל, כל הזמן כשאני נכנס לתקיה הקבצים מוצגים לי ברשימה עם פרטים, ואז אני הופך אותה את התצוגה שלהם לסמלים בינוניים. אני צריך לחזור על הפעולה הזאת כל הזמן שאני נכנס לתקיה שלא נכנסתי אליה. יש דרך לשנות לצמיתות את תצוגת התיקיות והקבצים? יש לי ווינדוס ויסטה אולטמייט 64BIT. תודה לכם.

17. אוקיי מדובר בקליק ימני על הקיצורים שבתפריט התחל- לא משנה אם הם קיצורים קבועים (למעלה) או קיצורים זמניים (למטה) בהתחלה חשבתי שזה רק למטה ורוקנתי את הרשימה (Clear list)- כמובן שזה לא הועיל. כשאני פותח את תפריט התחל ולוחץ קליק ימני על אחד מהקיצורים, לא קורה כלום. צריך ללחוץ כמה פעמים. זה רנדומלי, לפעמים קורה בפעם הראשונה ולפעמים קורה אחרי 6-7 קליקים. בנוגע לשגיאות המתקבלות- כל פעם שגיאות אחרות. לפעמים מתקבלת שגיאה של explorer והשורה נעלמת- ואני מריץ שוב את ה-explorer שוב הכל חוזר לפעילות אם אני זוכר נכון קיבלתי גם פעם שגיאה של doctor wattson הזה.. בגלל שרציתי לתת מידע יותר מדויק, החלטתי לעשות מלא קליקים ולרשום כל מיני שגיאות. 1. שגיאה שעוד לא קרתה בהקשר של הקליק הימני: ms v…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  18. Started by rotman,

האם זה נכון שאפשר להפוך כל VISTA BUISNESS ל XP PRO חוקי? איך עושים את זה? האם עליי לבקש משהו מיוחד בעת הזמנת המחשב?

• 23 תגובות
    • 2.5k צפיות
  19. Started by Spitted,

אני קונה עכשיו מחשב חדש ובו יהיה 4 ג'יגה זיכרון ראם בשביל שהוא יעבוד עם כל הזיכרון אני צריך Vista או שגם XP 64bit יספיק? או שאפילו XP 32bit יספיק? באופן כללי אני מעדיף להשאר עם XP כרגע מאשר לעבור ל-Vista, אז בקיצור איזה מערכת הפעלה הכי מומלצת בשבילי?

• 2 תגובות
    • 829 צפיות
  20. Started by elad_orl,

היי רציתי לשאול אם בקישור הויסטה הזאת היא upgrade? או גרסה אחרת כי אני לא מבין תודה לעוזרים. http://www.microsoft.com/genuine/vista/VistaLegalization.aspx?displaylang=en&cCode=ISR&Error=82&PartnerID=302&sGuid=08146683-ee8b-4211-88fe-27eb4ff33217&OSV=6.0.6001.2.00010100.1.0.001.00.1033&GenuineInfo=00000000&RFM=3&submit=1

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by elad_orl,

היי רציתי לשאול אם בקישור הויסטה הזאת היא upgrade? או גרסה אחרת כי אני לא מבין תודה לעוזרים. http://www.microsoft.com/genuine/vista/VistaLegalization.aspx?displaylang=en&cCode=ISR&Error=82&PartnerID=302&sGuid=08146683-ee8b-4211-88fe-27eb4ff33217&OSV=6.0.6001.2.00010100.1.0.001.00.1033&GenuineInfo=00000000&RFM=3&submit=1

• 7 תגובות
    • 764 צפיות
  22. שלום, יש לי HD מלפניי שנתיים 160G שעבד עם p4 שמותקנת עליו מערת הפעלה. כיום ניסיתי לחבר אותו למחשב חדש c2d ובטעות שמתי אותו בsata הראשון והדלקתי את המחשב, ראיתי שהוא לא עולה אז כיביתי אותו בלחיצה ארוכה על הכפתור הפעלה. חיברתי את הHD של המחשב c2d לSATA הראשון ואת הHD השני לSATA השני ואז הוא מעלה לי אפשרות בחירה של להתחיל רגיל או safe MODE על רקע שחור, ניסיתי לעשות רגיל והוא טען את הוינדוס ולאחר מכן פתח מסך שחור שרואים בוא רק את העכבר. טוב ניסיתי שוב ושוב ושום דבר לא עלה אז ניתקתי את הHD של ה160 וניסיתי להפעיל את המחשב ושוב הוא העלה לי את אותם אפשרויות של הרגיל או SAFE MODE ניסיתי רגיל ושוב רואים כמו מקדום וגם את הSAFE MODE לא עלה, מה עליי לעשות??? אני רק רוצה שהמחשב יעבוד מ…

• 5 תגובות
    • 707 צפיות
  23. שלום לכולם, היום קניתי ד.קשיח 3.5" 500GB של LACIE, ואני רוצה לדעת אם ניתן לעשות READYBOOST בויסטה עם זה... תודה!

24. הסיפור הוא כזה: לאחר הפעלה מחדש של המחשב (ללא תקלות כלשהם, סתם הפעלה מחדש) היוזר הראשי לא מתפקד. מה זה לא מתפקד? אני מקבל מסך שחור, כשהדבר היחיד שיש בו הוא השורה התחתונה (איפה שה"התחל") וגם היא אינה עובדת. נסיון ללחוץ עליה מקפיץ את ההודעה "EXPLORER IS NOT RESPONDING". כשאני פותח את הTASK MANAGER ומנסה להפעיל דרכו את הEXPLORER מחדש (ע"י NEW TASK) אני מגיע לאותו המצב בדיוק. ניסיתי לבטל את כל מה שאפשר דרך הMSCONFIG (שגם אותו נאלצתי להפעיל דרך הTASK MANAGER כי שום דבר לא עובד), אך יש ברשימת הSTARTUP כמה פריטים שאני בטוח לחלוטין שלא היו שם מקודם, שנראים כך: VIEDDE9, VIE7BB7 ועוד כמה, כולם עם סיומת EXE וכולם רשומים בעמודה "COMMAND" תחת קבצים הנושאים את שמם וממוקמים בSYSTEM32. א…

• 4 תגובות
    • 693 צפיות
  25. Started by xZiPeR,

היי.. למי שראה את האשכול הקודם שלי - בסוף התקנתי Vista Lite, ועדיין אני מחכה להצעות לאנטיווריוס. בכל מקרה - אחרי שהתקנתי את המסנג'ר כל הטקסטים שבילט אין בעברית - יוצאים בסדר גמור, גם רוב הכינויים של האנשים (גם עברית וגם אנגלית), אבל - כל הדברים שאני כותב - הכינוי שלי,הודעה אישית, שמות של קבוצות וכינויים שאני נותן לאנשים - יוצאים בעברית אבל תוך כמה שניות הופכים לג'יבריש משונה. כל ההגדרות בהגדרות של המחשב מוגדרות על עברית\ישראל וכו'. אשמח לכל עזרה אפשרית מצ"ב תמונה (בעיקר מעצבנת אותי ההודעה האישית). [attachment deleted by admin]

דיונים חדשים בפורומים