Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
אז ככה יש לי מערכת הפעלה WIN XP PRO לוח אם של SHUTTLE דגם:AV61 כשהיה לי וינדוס 98 היה מותקן לי 4IN1 הכי חדשים לאותה תקופה שהורדתי מהאינטרנט אז כדאי להתקין את זה או לא? או שהדרברים של XP מספיק טובים?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
זה רק אני או שבאתר הזה הפונטים פתאום גדלו? כי אצלי הם דיי גדולים ממה שהיו וזה נראה מוזר. זה לפעמים קורה גם באתרים אחרים
-
- 4 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב חדש ויש לי בעיה בויסטה כל הזמן יש לי מסכים כחולים קרה לי יותר מפעם אחת ביומים האחרונים.. שהפעלתי את המחשב זה היה הפירוט של הבעיות שהוינדוס הציג: חתימת הבעיה: שם אירוע הבעיה: BlueScreen גרסת מערכת ההפעלה: 6.0.6000.2.0.0.256.1 מזהה אזור: 1037 מידע נוסף אודות הבעיה: BCCode: 50 BCP1: B0DB7000 BCP2: 00000000 BCP3: 820849C2 BCP4: 00000000 OS Version: 6_0_6000 Service Pack: 0_0 Product: 256_1 קבצים המסייעים לתאר את הבעיה: C:\Windows\Minidump\Mini010208-02.dmp C:\Users\אלמוג אסולין\AppData\Local\Temp\WER-25022-0.sysdata.xml C:\Users\אלמוג אסולין\AppData\Local\Temp\WER76F3.tmp.version.txt יש לי ויסטה אולטימה אם אני צריך להקריא לכם את הבעיה…
-
- 4 תגובות
- 662 צפיות
-
-
האם כדאי לי לקנות את ה Ultimate ?
-
- 4 תגובות
- 889 צפיות
-
-
היה לי את הHD הפגום של סיגייט קיצר החלפתי לאחד חדש לא פגום ו שאני מחבר אותו הוא מזוהה בביוז אבל אני מקבל windows has failed to start בגלל בעיה בסופטוור או משהו כזה למישהו יש מושג?
-
- 4 תגובות
- 686 צפיות
-
-
מצאתי את הגרסא הזאת של ווינדוס 7 ואני רוצה לנסות אותה אבל יש לי 6 GB RAM אז אני לא יודע אם זה יתמוך כי הווינדוס הוא X86 .בגלל זה אני שואל אם מישהו מכיר את הגרסא הזאת של ווינדוס ויודע אם זה תומך ב-6GB למרות שזה X86?למרות שלא נראה לי הגיוני לצערי
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם; לאחר שקיבלתי דיסק קשיח נוסף פירמטתי אותו ע"י דיסק של ווינדוס, אך בטעות במקום פשוט ליצור מחיצה, המשכתי לכדי העתקת קבצי ווינדוס מהדיסק אל הדיסק הקשיח והתחלה בהתקנת מערכת הפעלה נוספת. ביטלתי את ההתקנה, אך כעת כל פעם כאשר המחשב עולה ניתנת לי אפשרות בחירה בין שני מערכות הפעלה (שניהם WIN XP PRO SP2, והבעיה היא שאוטומטית המחשב מתחיל מהמערכת השגויה, ואז נתקע, מאחר ואין באמת מערכת נוספת מותקנת. כיצד אפשר לעקוף את בחירת מערכת ההפעלה ו\או לשנות את סדר העלייה כך שאוטומטית תעלה המערכת הנכונה? תודה לעונים.
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
טוב אני לא ממש בטוח שזה שייך לפה אבל זה הכי מתאים האם זה אפשרי שסיסמה (לווא דווקא סיסמה של הווינדוס) תכיל את המקש BACKSPACE? נגיד 12346, מקש הBACKSAPCE (כלומר למחוק את ה6) ואז 5 כלומר הסיסמה יוצאת 12345 אבל צריך כאילו לטעות בכוונה ושאם אני מכניס 12345 ישר זה לא יעבוד אפשר לעשות את זה?
-
- 4 תגובות
- 633 צפיות
-
-
יש לי ווינדוס 7 - 32 ביט, ואני רוצה לעבור ל64 ביט. רציתי לדעת אם יש לי תמיכה בו: יש לי 4GB RAM DDR2. מעבד: כרטיס מסך: אגב, אני יכול פשוט להתקין את ה64 ביט כשידרוג ל32 ביט, או שאני צריך להסיר את גירסאת ה32 ביט ואז להתקין מחדש כמו פירמוט?
-
- 4 תגובות
- 987 צפיות
-
-
שלום יש לי דואל בוט XP ו7, אבל ה7 הרוס. (שני מחיצות נפרדות) האם התקנת 7 על הקיים תמחק לי את הדואל בוט והXP שהוא חיוני לי ולא יכול להרשות לעצמי לאבד אותו. ואם כין איזו אפשרות לבחור בהתקנת 7 תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 935 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי לפטופ Dell studio , עם מעה"פ Win 7 . כאשר אני מכניס דיסק כלשהו לכונן הוא פותח לי את האפשרות לפתוח אותו וכאשר אני פותח הוא מציג לי קבצים שלא קשורים לדיסק שהכנסתי, קבצים שכאילו מחכים לצריבה. " There are files waiting to be burn... " מישהו ניתקל בבעיה כזו בעבר?? תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1 האם בעזרת תוכנת PartitionMagic אני יכול לפרמט את מחיצה C שהיא הBOOT 2 אם אני יפרמט את C הWINDOWS שנמצא במחיצה אחרת יעלה או לא 3 אייך מתקינים WINDOWS במחשב מפורמט לחלוטין (מדובר במחשב אחר)
-
- 4 תגובות
- 773 צפיות
-
-
איך אני מסיר את הWindows Extras של ויסטה? במידה ואי-אפשר להסיר אותו, אז יש אולי אפשרות להסיר את הרכיבים שלו שהותקנו דרך הWindows Update? אני לא רוצה להסיר אותו לצמיתות. אני רוצה להסיר אותו מהמחשב, אבל שהוא יופיע ברשימה של הWindows Update למקרה שאני ארצה להתקין אותו בעתיד.
-
- 4 תגובות
- 717 צפיות
-
-
אני מעוניין להתקין מערכת הפעלה על מחשב נייד שלא כולל כונן אופטי, האם ניתן להעתיק את הדיסק התקנה (באמצעות מחשב אחר) לדיסק און קי בצורה כזו שהמחשב הנייד יידע להתקין מערכת הפעלה XP דרכו? האם צריך להקפיד על העתקה מסויימת ע"מ שקבצי מערכת וקבצים נסתרים יועתקו בצורה טובה? ליאור
-
- 4 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
בזמן האחרון יצא לי יותר מדי פעמים שבזמן גלישה פתאום אני שם לב שחום המעבד מגיע ל 66 מעלות אז בדקתי וראיתי שגם שהאקספלורר נמצא בעמוד ריק אז הוא מעמיס על המעבד כ 60% (המעבד שלי P4 3G) וזה מה שמחממם אותו אז בדקתי עם איזו תוכנה מיוחדת של תהלכים וראיתי שהקובץ msxml3.dll גורם לעומס ושעשיתי לו kill process אז המעבד חזר לעצמו והעומס ירד. מישהו יכול לתת לי פרטים על הקובץ ואיך אפשר לסדר את הבעייה. ואם כבר פתחתי נושא האם לדעתכם חסר אצלי משחה טרמית למעבד כי ברגיעה הוא על 52 מעלות ובזמן עומס יכול להגיע ל 68 ויש לי 3 מאווררים (לא כולל ספק) ושלושתם עובדים .
-
- 4 תגובות
- 829 צפיות
-
-
אני הולך לקנות גירסת הום פרימיום. שמעתי ש-64bit יותר טוב וממילא כל המעבדים תומכים בו... עכשיו נשאלת השאלה האם יש בעיות תאימות רציניות לתוכנות ומשחקים והאם אפשר להחליף אחרי ההתקנה ל-32bit (או הפוך)? וצריך לבחור כשקונים מה אני רוצה?
-
- 4 תגובות
- 564 צפיות
-
-
יש לי XP HOME וNFTS. הייתי רוצה לבטל את האפשרות הזאת ככה כשאני עושה "ניקוי דיסק" (דרך מאפיינים של המחיצה) ה"דחיסת קבצים ישנים" תהיה תמיד 0 kb. האופציה "דחוס כונן כדי.." לא מסומנת ובכל זאת הוא דוחס מישהו פעם עשה לי את זה, ככה שאני יודעת שזה אפשרי.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב בזמן האחרון מתחיל לקפוא לזמנים קצריםשל כמה שניות, לדוגמא כשאני מדפיס באיי סי קיו האותיות מגיעות במכה אחת אחרי כמה שניות, במעבר חלונות בIE המחשב קופא לכמה שניות, ואפילו עכשיו כשאני מדפיס את ההודעה, פתאום המחשב קופא וכל המילים שהדפסתי מגיעות במכה אחת. אפילו שאני צופה בסרטים כל כמה זמן יש קפיאה קצרה. את המפרט יש לכם, המחשב שמור, ללא אובר קלוק, מותקן אנטי וירוס, פירוול, וכמה תוכנות למציאת SPY, כל העדכונים מותקנים, SP1 וכל השאר. זה בעיה שאין לי שום מושג לאיזה כיוון ללכת, כי אין לי מושג מתי זה התחיל לקרות, אני לא יכול להצביע על שום תוכנה או בעיית חומרה. בבקשה תעזרו לי, כי אני לא חושב שיש לי כוח לפרמט, כי זו בעיה מרגיזה שגוזלת זמן. ****עריכה**** הדברים שעשיתי בזמן האחרון:…
-
- 4 תגובות
- 920 צפיות
-
-
שלום עברתי מחלונות 7 לשמונה דרך דואל בוט, הדיסק שלי מחולק ל3 מחיצות לפי הסדר על ההארד-דיסק: 1) מערכת חלונות 7 (נמחקה - כרגע ריק) 2) קבצים ומסמכים שלי. 3) מערכת חלונות 8 (כרגע מע רכת הפעלה יחידה ועובדת תקין). לדעתי ריכוז של מערכת ההפעלה בתחילתו של הכונן הקשיח תעזור לביצועים גבוהים יותר, לכן אני מנסה להעביר את המחיצה של חלונות 8 מ3 ל->1. איך אפשר לעשות את זה? ניסיתי לעשות קלון, לא הצלחתי להפעיל את חלונות. דיסק תיקון לא הצליח לפתור את הבעיה. יש למישהו רעיון/ניסיון איך מעבירים את המערכת למחיצה אחרת? ->אין מנוס מלהתקין שנית על מחיצה ראשונה? -> זה בכלל חשוב להתקין בתחילת הכונן? תודה מראש לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שבת שלום , אני רוצה לפרמט את המחשב שלי ומלבד החומר שגיביתי , יש לי רשומות של השלמה אוטומטית בשדות חיפוש שאני רוצה לשמור ולהעביר למחשב לאחר הפירמוט . כמו כן , את שמות המשתמש והסיסמה שאני נכנס באתרים שונים כמו פורומים (מלבד בנק כמובן) . איך מבצעים ? יש תיקיית ווינדוס שצריך לגבות ? תודה מראש..
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני משתמש ב-WIN XP PRO SP1. אני משתמש כבר זמן רב באתר של Windows Update וכאשר אני לוחץ על הקישור אני מגיע לאתר עידכון בעברית. לפני כמה ימים הגעתי משום מה לאתר העדכון באנגלית ובעל עיצוב קצת שונה. לא יודע למה זה קרה - אני פשוט רוצה לחזור למצב הקודם. מישהו יכול להגיד לי איך? בתודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 791 צפיות
-
-
Win 7 Pro. יש לי IP קבוע. מה אני עושה כדי להגדיר את שולחן העבודה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 853 צפיות
-
-
I opened some (probably) infected files which show me error about explore.exe and teskeng.exe... since then I cant write in hebrow, I checked the layout setting and there already hebrow... in the same time the language toolbar(the one who next to the icons), if I try to press Alt+Shift it just continue to write in english... pls help me! I am using vista ultimate 32 bit
-
- 4 תגובות
- 797 צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי בעייה בכל פעם שאני מנסה להפעיל תוכנית מבוססת JAVA אני מקבל הודעה שאני צריך להוריד JAVA VIRTUAL MACHINE כאני מנסה להוריד מהקישור שמופיע לי אני מופנה לאתר של MICROSOFT ששם נאמר לי שלא ניתן להוריד רק את החלק הזה אלא צריך להוריד SP1 , ושכבר הורדתי את החבילה ההודעה אומרת שהSERIAL של WINXP לא חוקי ומפסיקה , יש למישהו פתרון?????- תודה ???
-
- 4 תגובות
- 905 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין את המשחק ואני מקבל שגיאה גירסת מסמך זה אינה תואמת לווינדואס שאתה מפעיל והוא רושם לי לבדוק עם איזה מערכת אני משתמש כדי לראות איזה גרסה אני צריך.. ואחר כך עוד הוא כותב "פנה למפרסם התוכנה" ...עכשיו התקשרתי אליו הוא לא זמין בקיצור יש איזה יציאה מזה או שאני צריך לזרוק את המשחק לפח?
-
- 4 תגובות
- 866 צפיות
-