Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
רוב האייקונים בשולחן העבודה התחלפו אחד עם השני. כאשר אני עושה מאפיינים>שינוי סמל אני בוחר את האייקון המקורי אבל על שולחן העובדה האייקון לא משתנה. יש למישהו מושג
-
- 4 תגובות
- 861 צפיות
-
-
כשאני מנסה לפתוח כתובת (URL) באקספלורר בסגנון: http://user:pass@members.mysite.com הוא כותב לי: Invalid syntax error. רק לאחר שאני מנסה להיכנס לכתובת: http://members.mysite.com הוא נותן לי להיכנס ואני תריך להזין שם וסיסמא. בעבר לא הייתה לי בעיה עם זה, זה פשוט קרה יום אחד... ניסיתי כבר ללכת לאפשרויות של הEXPLORER (tools->internet options->advanced) ולהחזיר את ההגדרות לdefault. בנוסף בדקתי את ההגדרות אבטחה וגם הן כולן על default. הצעות לפתרון ייתקבלו בברכה! ???
-
- 4 תגובות
- 733 צפיות
-
-
מאז העדכון האחרון שהוציאו האקספלורר שלי נתקע לפעמים בצורה ממש מעצבנת... הוא נתקע באופן אקראי כאשר אני מרוקן את סל המחזור או עושה קליק ימני על איזה תיקיה בדסקטופ. ברגע שהוא נתקע אני לא יכול להפעיל שום דבר על הדסקטופ, אני יכול רק להזיז את העכבר ולהשתמש בחלונות שכבר נפתוח לפניי שהאקספלורר נתקע. הדבר היחיד שאני יכול לעשות הוא לכבות את המחשב מהכפתור (המחשב נכבה בצורה מסודרת והדרגתית, ולא במכה אחת). או להפעיל את הטאסק מנג'ר מראש, ואחריי שהאקספלורר נתקע לסגור אותו ולהפעיל מחדש. שמעתי גם שלהרבה אנשים שעדכנו את המחשב באותו העדכון יש בעיות, אבל הפתרונות שהם הציעו לא עזרו לי. מישהו יכול לעזור לי? יש דרך שאפשר לתקן את האקספלורר?
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום לכולם מותקן אצלי VISTA ULTIMATE, התחילה בעיה לפני יומיים שההארדיסק פשוט לא נח לרגע, כמובן שהביצועים של המחשב עלובים בהתאם, הרצתי SPYBOT והוא מצא ותיקן שגיאות, הרצתי שוב ולא נמצאו עוד שגיאות, נכנסתי ל MSCONFIG וביטלתי כל מה שעולה ב STARTUP, והבעיה ממשיכה... ה CPU נמצא רוב הזמן על 2%, ויש המון זכרון פנוי (3GB) הבעיה היא רק ההארדיסק שעובד שעות נוספות... מה יכולה להיות הבעיה ? תודה מראש. ברק.
-
- 4 תגובות
- 724 צפיות
-
-
יש לי את המערכת Z-5500. כשהייתי בXP ברמקולים האחוריים היו שומעים כמו בקידמיים, עכשיו כשעברתי לWindows 7 באחוריים שומעים רק "צלילים" [שומעים כאילו בכוח ניסו להוציא את הקול של הזמר]. חשוב לציין שהרמקולים תקינים לגמרי זה רק עניין של הגדרות! אשמח לדעת איך להגדיר אותם נורמלי, תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום רב, יש לי בעיה כאשר אני פותח את הדפדפן, עולות לי הרבה הודעות ריגול ופופ אפ, ניסיתי להסיר אותן עם Adware וגם אם SpyBot 1.3 ושום דבר מהם לא עזר. למישהו יש תוכנה טובה לתת לי שתסיר אותם? יש דרך אחרת? תודה צראש על העזרה
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
רכשתי מחשב חדש והתקנתי אקס פי והבעיה היא שהווינדוס לא רוצה להתכבות אוטומטית כאשר לוחצים על כיבוי... כלומר הוא מראה הודעה שצריך לכבות את המחשב.... מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 522 צפיות
-
-
התקנתי על כונן אחר WIN 64BIT.. אבל לא אהבתי ומחקתי את הכונן ופירמטתי את הכונן הזה.. אבל משום מה המחשב עדין שואל אותי באיזה מערכת הפעלה להשתמש כשאני מפעיל אותו.. ואם אני לא עושה את זה תוך 20 שניות זה בוחר לבד את הWIN שכבר לא מותקן.. איך אני מעיף את זה לגמרי?
-
- 8 תגובות
- 746 צפיות
-
-
הרבה פעמים שאני מפעיל את האימיול למשך הלילה או להרבה זמן ואני לא נוגע במחשב המחשב מתכבה לי ומופיע לי מסך כחול עם ההודעה הבאה: ... ... DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL ... ... ... tcpip.sys - Adress BAF6E104 base at BAF66000, DateStamp 3d6de222 ... מה אני אמור לעשות בשביל לתקן את הבעיה??...
-
- 7 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שלום חברים. ההודעה שנכתבה כאן ישנה ועתיקה מאוד מאוד ולכן הוסרה. תודה למגיבים.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אוקיי, אני מדליק את המחשב הכל עולה כרגיל כעבור דקה אחרי שהמערכת וכל התוכנות עלו עולה הודעה כזאת: A critical Error has been prevented אחרי עשר שניות שהעודעה לא נסגרת או נעלמת, המחשב נכבה! זה לא וירוס, אד,רוגלה או כל שטויות אחרות... לפי דעתי זו בעיה במחשב עצמו או בדרייברים שלו
-
- 3 תגובות
- 792 צפיות
-
-
הי, יש לי בעיה חמורה: כאשר אני מחובר לאינטרנט, המחשב שלי עושה reboot מעצמו בערך 5-10 דקות אחרי שהתחברתי. כשהמחשב עולה מחדש עם הודעה מסוג winlogon.exe has encountered a problem. ביטלתי את הreboot האוטומטי כאשר יש בעיה, ועכשיו אני מקבל את המסך הכחול (blue screen of death) שמודיע לי על בעיה ב winlogon.exe. כאשר אני לא מחובר לאינטרנט זה לא קורה. (למשל עכשיו, אם הייתי מחובר לא הייתי מסוגל לכתוב את ההודעה הזו במלואה.) עוד פרט שעלול להיות חשוב זה שלפני שבוע המצב היה קצת יותר טוב: הייתי מתחבר לאינטרנט ואחרי זמן מסוים, שעה בערך, דפים לא היו עולים, כאילו שהחיבור לאינטרנט מנותק. אם הייתי מנתק ומחבר שוב, זה לא היה עוזר. זה היה נשאר מנותק. עכשיו זה לא קורה כי המחשב עושה reboot הרבה לפ…
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
האם למישהו יש ניסיון בהפצת מערכת הפעלה בעזרת Microsoft Deployment Toolkit? בעיה בהתקנת עברית תודה מראש...
-
- 0 תגובות
- 735 צפיות
-
-
אני לא יודע מה קרה פתאום התחלפה לי השפה מעברית לאנגלית בXP מה אני צריך לעשות כדי להחזיר את השפה לעברית ?תודה..
-
- 3 תגובות
- 815 צפיות
-
-
הבעיה שלי היא זו... בתמונה למעלה אתם רואים את ההודעה שאני מקבל מידי פעם על הצג... אם אני לוחץ על OK אז פתאום הוא עובר לספירה לאחור לפני שהמחשב עושה לעצמו ריסט בדיוק כמו בבלסטר... עשיתי אלף ואחד בדיקות ועשיתי UPDATE לאנטיוירוס שלי... "פנדה" והוא לא מוצא כלום.... מה לעשות??? בתודה אלעד
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
יש לי בעיה כשאני מדליק את המחשב, הוא עולה, כולל הסמל של הווינדוס בהתחלה עד שהוא מגיע לתמונה של הדסקטופ (ה - wallpaper) שם המחשב נתקע - אין אייקונים, אין טסקבר, אין התחל, אי אפשר לעשות כלום, רק רואים את הוולפייפר. אני כן יכול ללחוץ לפעמים על ctrl-alt-del ואז לעשות ריסטרט או - switch user ואז לפעמים המחשב עולה בסדר. לפעמים אני פשוט לוחץ על הריסטרט ישר וזה מסתדר... או שלא. בדר"כ הבעיה קיימת בתחילת היום כשאני מדליק את המחשב בפעם הראשונה. לפעמים אני מכבה את המחשב ומדליק אותו נגיד בערב, ואז זה בד"כ לא קורה... (כאילו זה רק קורה אחרי כמה שעות טובות שהמחשב מכובה..) - אבל אולי אין קשר בכלל ואני לא שמתי לב.. בכל אופן, אני אשמח אם למישהו יש פתרון לבעיה המעצבנת תודה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי בעיה כבר הרבה זמן אבל היא כבר ממש התחילה להציק לי עכשיו: לאחר כמה שעות/ימים שהמחשב שלי דולק הוא מפסיק לתת לי את האפשרות לכתוב בעברית. כלומר, הוא במצב כתיבת אנגלית ולא משנה כמה ALT+SHIFT אני אעשה, הוא לא יעבור למצב כתיבת עברית, עד שאני אעשה ריסטרט למחשב. מערכת ההפעלה שלי היא Windows XP SP2. האם יש פתרון לבעייתי? אני נורא מקווה שכן ומאמין שאתם תוכלו לעזור... תודה מראש, ניר.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הרגע התקנתי windwows 98 והבעיה היא שאני לא יכול לראות עברית משום שהיא לא מותקנת. איך לסדר את זה?
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
היי חבריה, כפי הכותרת: מחשב עולה לדף "safe mode "ומאתחל מחדש.לא נטען בכל הפרמטרים המופיעים בדף השחור הנ"ל שיש בו את העלאה במצב בטוח. המחשב מגיע לדף הנ"ל חושב עד 30 ושוב מאתחל, מה הבעיה ומה הפתרון? מחשה ,אינטל dq965gf דיסקים sata מערכת הפעלה ווינ אקספי הום תודה אחרי כ20 ניסיונותה המחשב עלה,מוזר לא כן? אני עושה איתחול ושוב חוזרת הבעיה יש מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 871 צפיות
-
-
רכשתי שלשום מחשב נייד של DELL 1525 לאחר פירמוט התקנתי עליו VISTA ULTIMATE בעברית קיבלתי כבר פעמיים מסך כחול, זה קרה רק פעמיים בשלושה ימים האחרונים, אבל בגלל זה אני מודאג, כי זה עוד ימשיך הדבר היחיד שאני זוכר מהמסך הכחול זה שורה למטה שקפצה ממש לפני שהמחשב עשה לעצמו ריסט, השורה היא: Dumping phisical memory ******** :100 מצטער על השגיאות, מסומן בכוכבית מה שאני לא זוכר, תודה לעוזרים, מקווה שיש פיתרון ללא פירמוט למה זה שוב להתקין הכל שעות וזה.. תודה.
-
- 4 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום לכם, בלי ידיעתי, נוצר כונן Q, וכך גם קרה לחבר שלי. אני לא יכול להכנס אליו, גם לא דרך 'ניהול דיסקים'. איך אני יכול למחוק אותו (חלונות 7)?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי Windows 7 ultimate 64bit ויש לי בעיה שמלווה אותי כבר זמן רב: כאשר אני מוחק קובץ מתיקייה מסוימת, הקובץ ממשיך להופיע ברשימת הקבצים. רק לאחר ריענון (F5), הקובץ נעלם. אני חושב שזה קורה בתיקיות שקשורות למסמכים, תמונות וכו' (כלומר libraries), ולא בכל תיקייה. הדבר המיוחד היחיד שעשיתי זה העברת ה-libraries לכונן הלוגי D, כאשר Windows מותקן ב-C (כך אני שומר על כל הקבצים החשובים גם כאשר אני מפרמט את C ומתקין מחדש Windows). ניסיתי לחפש על זה מידע באינטרנט וגיליתי שאני לא היחיד שסובל מהבעיה, אבל לא מצאתי הסבר או פיתרון. אשמח לעזרה, תודה!
-
- 0 תגובות
- 993 צפיות
-
-
אני יכול לעשות לחצן ימני וOPEN אבל זה לא נוח משהו יודע מה עושים כדי להוריד את זה? (תודה מראש xzibit)
-
- 1 תגובה
- 936 צפיות
-
-
רציתי לרשום פקודה cmd עכשיו הוא רושם לי משהו שנחסמה האפשרות משהו מאוד מוזר ואני לא מתעסק אם כל הדברים האלה מה אני יכול לעשות ?! הנה מה שהוא אומר : http://img64.imageshack.us/my.php?image=1489150614971492wp4.jpg תודה מראש :-*
-
- 4 תגובות
- 659 צפיות
-
-
כשאני מדליק את המחשב עולה הכרטיס מסך ואז הלוח אם ואז תמיד לפני שעולה וינדוס יש מסך שחור ובצד שמאל למעלה רשום:invailed boot c/:windows" ואז הוינדוס עולה אבל הפעם הוינדוס לא עולה יותר פשוט עולה הכרטיס מסך ואז הלוח אם ואז המסך השחור ואז לחצי שנייה רשום בצד שמאל למעלה "invailed boot c/:windows" ואז לא קורה כלום פשוט נשאר המסך השחור ומקף מהבהב בצד שמאל למעלה.. אני אמור לעשות? אפילו הסייפ מוד לא עולה לי... וגם לפרמט אני לא מצליח משום מה (אני שם את הדיסק ולא קורה כלום...) תודה לעוזרים..
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-