Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
היי אנשים! יש לי שאלה ואודה לכן מאוד אם תוכלו לעזור לי... יש לי מחשב להתקנה עם סריאל מקורי של XP HOME הבעיה היא שאין לי דיסק התקנה מקורי עם אקטיבציה. מישהו אולי יודע האם אפשר להוריד איפשהו XP HOME HEBREW מקורי? המון תודה
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם! קניתי היום מחשב חדש עם הלוח ga k8nf 9 . אני מנסה להתקין xp, אך הבנתי שבכדי להתקין כונן קשיח sata צריך דרייברים מסויימים. במהלך ההתקנה יש ללחוץ על f6 ואז הוא מבקש את הדרברים , אבל הוא דורש אותם על דיסקט והם הגיעו על דיסקשבו המון דרברים ולא ברור איזה דרייברדרוש. נכנסתי לאתר של גיגבייט אבל אין שם כלום ללוח הזה מישהו יכול לעזור למצוא את הדרברים ברשת תודה.
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
אהלן חברים, יש לי מחשב נייד עם Win7 ומחשב נייח עם Vista. אני מעוניין להחליף בין מערכות ההפעלה, שהנייד יהיה עם Vista והנייח יהיה עם 7. האם זה אפשרי? תודה רבה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שיחקתי דרך steam את המשחק Heretic פתאום כל התצוגה התהפכה והמסך הוקטן האם יש מה לעשות בנידון?
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום עד עכשיו הייתי עם וינדוס 7 ולאחרונה עברתי לוינדוס 8 עכשיו רציתי לדעת איך אני יכול לראות את שטח האחסון כמו שאפשר בוינדוס 7 תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
http://www.nu2.nu/pebuilder/ מישהו הספיק אולי להוריד את התוכנה הזו עד אתמול לפני שמיקרוסופט ביקשו שהיא תרד מהרשת?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי היו מותקנות לי שתי מערכות הפעלה: XP על מחיצה C,ו WINDOWS 7 על מחיצה אחרת.כשהייתי מפעיל את המחשב,היה מופיע לי ה- dual boot menu,שממנו בחרתי איזה OS להעלות. המערכת שסידרתי שתעלה ראשונה היא W7. אתמול פירמטתי את כונן C,(פירמוט מלא NTFS),והתקנתי XP מחדש דרך אימג' שיצרתי מזמן (לפני שהיה מותקן לי גם W7),עם תוכנת acronis true image. ההתקנה עברה חלק,אבל עכשיו לא מופיע לי תפריט הבחירה בין שתי המערכות,ועולה מיד ה-XP.עיון ב-"מחשב שלי" מראה שהמחיצה עם W7 קיימת ושום דבר שם לא נמחק. קובץ BOOT.INI לא מראה שקיימת עוד מערכת הפעלה.... איך אני מחזיר את אפשרות ה dual boot?
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה ממש מעצבנת עם הדיסק צ'ק, כאשר המחשב עולה אחרי טעינת הוינדוס מופיע חלון תכלת ומתחיל לעשות דיסק צ'ק , מגיע לשלב של וריפאינג משהו ונתקע, כדי להפעיל את המחשב אני צריך לבטל אותו, ניסיתי להפעיל בוינדוס, זה מתחיל וזהו נתקע מה חעשות?! בבקשה עזרו. תודה אלי.
-
- 4 תגובות
- 680 צפיות
-
-
כשאני מעלה את הווידוס המחשב נותן לי איזה שגיאה בקשר ל REGISTRATION ואני לא יכול להיכנס למשתמש שלי... איך אני נכנס ל SAFEMODE???
-
- 2 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום, קניתי את המארז הזה, בלי תוספות או שידרוגים: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1280&CatCode=&gclid=CMKy7_yg9aMCFQ2S3woduBqI1w האם חלונות 7 תעבוד בסדר במחשב הזה, יש טענה שהיא כבדה מידי ותאט מאד את המהירות . מייעצים לי להתקין XP PROF. אשמח לקבל תגובות מדריכות. בברכה
-
- 1 תגובה
- 871 צפיות
-
-
כמה זמן אחרי שאני מפעיל את הווינדוס קופצת לי הודעה שVirtual memory running too low ושתוכנות לא יפעלו ובלה בלה.. בדקתי מה משתמש בהרבה Virtual Memory ומצאתי שsvchost מנצל לי יותר מג'יגה.. איך לתקן את זה? תמונה http://www.free4up.com//Image/64/149229081096027.jpg
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
אני קניתי מחשב חדש היום !! נתתי להם את הכוננים הקשיחים שלי שהיו במחשב הישן....אמרתי להם לא למחוק ולא לגעת בכוננים פשוט לחבר אותם איך שהם... הם אמרו בסדר בסדר אין שום בעיה !! אני עכשיו מדליק את המחשב ואני רואה הודעה מוזרה...שהווינדוס שלי לא רוצה לעלות.... טוב אמרתי אולי סתם איזה משהו באתי לפרמט ולהתקין ווינדוס חדש אני רואה שהם מחקו לי את כל הכונן שלי !!! אין בכלל PRATTION !!אני רואה כתוב UNLOCATED PARTTION זה היה כונן שמחולק ל C ו F על C היה מותקן ה ווינדוס ועל F היו מלא קבצים חשובים והרבה מאוד תמונות שהצטברו במשך השנים !! והכונן השני כאילו באמת לא נגעו בו..נשאר איך שהוא ! מה אני אמור לעשות ??!?!!! =\ יש דרך כלשהי להחזיר את כל המידע שהיה שם ?! תוכנה כלשהי ? בבקשה אני חיי…
-
- 3 תגובות
- 640 צפיות
-
-
המפרט שלי כתוב בצד ימין פה. יש לי כמה שיקולים שאני חושב עליהם לעבור לויסטה כבר.. א) אני רוצה לפרמט את המחשב.. אז אולי על הדרך כבר לעבור לויסטה.. ב) וינדוס ויסטה כמה שזה מוזר אני זוכר שהתקנתי פעם ורץ יותר מהר במחשב שלי מאשר XP PRO... במיוחד בloading שלו בהפעלת המחשב.. עכשיו יש את השיקולים האחרים מסביב.. כמו: האם זה ישפיע לי על חווית המשחק? זאת אומרת, אני אוכל אולי להשתמש בDX10 ולבדוק לעצמי באמת אם אני רואה הבדל משמעותי בפעם הראשונה, והאם זה עלול להוריד לי את הביצועים במשחקים בגלל שויסטה כבד יותר? וכנ"ל לגבי כל שאר התהליכים, ויסטה עלול להשפיע על הביצועים שלי למרות המפרט? (בכל זאת, 3 גיגה ראם בDual Channel, 8800GT, E6400.. מחשב לא רע בכלל...) מה אתם חושבים? אני שואל עכשיו כי…
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה. יש משהו שמאוד מציק לי שקרה לאחרונה. פתאום ככה, בלי שאשנה דבר, Windows החליט לפתוח לי את הכוננים בחלון חדש! אני נכנס למחשב שלי, דאבל קליק על כונן C (לדוגמא), והכונן נפתח בחלון חדש במקום להיפתח באותו חלון כמו שהיה עד עכשיו בשנה האחרונה! כמו שאתם רואים, אפששרויות התיקייה מוגדרות כמו שצריך: מישהו יודע מה פשר השיגעון הזה? בגלל התכיפות שבה אני עובר מכונן לכונן, הדבר הזה מאוד מציק לי. אשמח לשמוע רעיונות. תודה מראש!
-
- 9 תגובות
- 987 צפיות
-
-
שיש לי ווירוסים גם בזיכרון וגם בקבצי הפעלה של וויסטא כול תוכנות האנטי ווירוס NOD+AVAST+AVG ראוי לציין שבלוח אם שלי התקלקל סלוט של אחד הזכרונות תודה
-
- 9 תגובות
- 772 צפיות
-
-
The core system file (kernel) used to start this computer is not a Microsoft Windows file. The service pack will not be installed. מה עושים ? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לדעת כיצד ניתן בווינדוס לבצע את הדבר הבא: פתיחה של קובץ אחד- תפתח גם קובץ אחר. לדוגמא : אם פתחתי את הצייר (mspaint.exe) , יפתח גם פנקס הרשימות (notepad.exe) . תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 666 צפיות
-
-
האם יש דרך למחוק מהמחשב את כל המידע(אה-לה פירמוט) *מלבד* מערכת ההפעלה? ואם לא, האם קיומה של מדבקת רשיון על המחשב יאפשר לי בעצם להתקין מחדש את מערכת ההפעלה "כראוי" והרשיון יישאר חוקי?
-
- 10 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
ביום שישי הקרוב תשיק מיקרוסופט את Windows 8. גרסא זו אינה עוד שלב באבולוציה של מערכת ההפעלה הזו, אלא מהלך שיכול לקבוע את עתידה של החברה. http://www.netcheif.com/blog/?p=2382
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חילקתי את הדיסק הקשיח למס' מחיצות. וכעת אני מעוניין לשנות את האותיות בהןמוצג כל כונן: לדוג' כונן E יהיה G. ישנה אפשרות לעשות זאת ללא תוכנה מיוחדת?
-
- 2 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
שלום, מאז שקניתי את המחשב החדש והתקנתי עליו WIN7 UNLIMITED המחשב לא מכבה את עצמו. הוא עשה את זה כמה פעמים אבל זה נדיר. נכון להיום הוא מכבה את המסך בלבד. אני רוצה שהוא יכבה את הכול כולל הכול. כמובן שבלוח הבקרה בחרתי במצב המתאים אבל אולי פספסתי משהו? תודה על כל עזרה...
-
- 6 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
יש לי קובץ התקנה של W7 שלא כולל דריברים IDE לא חשוב מאיפו הקובץ, הוא כשר למהדרין. במחשב אין SATA אז התקנה של W7 לא מוצא קוננים. איזה דריבר צריך להוסיף להתקנה (כמו עם F6 ) בשביל IDE יעבוד ?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים המחוברים ב CROSS כאשר מחשב הראשי המוגן בסיסמא מחובר לאינטרנט ומשתף את החיבור. לכן במקרה והמחשב המוגן בסיסמא כבוי לא ניתן לגשת לאינטרנט גם ע"י המחשב שמחובר ב CROSS - ומכיוון שהחיבור לאינטרנט נמצא ב startup של המחשב הראשי אז לא ניתן ליצור התחברות ללא הסיסמא המקומית. כדי לפתור בעיה זו אני רוצה לאתחל את החיבור לאינטרנט ואת חיבור ה cross בשלב שלפני נתינת הסיסמא המקומית, הרעיון שעלה לי הוא יצירת service שמופעל לפני שלב ה login. בניסיון הראשון יצרתי קיצור דרך להתקשרות לאינטרנט ונתתי ל service שורת פקודה המפנה לקיצור הדרך (c:\bla.lnk) - אבל זה לא עבד אפילו כאשר אני מריץ את ה service מתוך חלונות (xp pro) - קיבלתי הודעת שגיאה 193 בנסיון השני השתמשתי ב rasdial כשו…
-
- 1 תגובה
- 888 צפיות
-
-
שיטת העדכון המדורג העדכנית של מיקרוסופט לא ממהרת לשום מקום לכתבה
-
- 8 תגובות
- 967 צפיות
-
-
שלום כולם!!! אז ככה, מותקנת אצלי במחשב הנייד ויסטה גירסה 64ביט, והיא קצת בעייתית והחלטתי להחליף ל-32ביט... האם ניתן לעשות את זה בלי פירמוט? איך ניתן לעשות את זה בכלל? תודה רבה !
-
- 5 תגובות
- 608 צפיות
-