Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
היי, התקנתי על שני המחשבים שלי SP3 עבור Windows וכעת אני לא יכול לגשת לתיקיות משותפות. כאשר אני מנסה לגשת ל $C אני מתבקש להכניס שם משתמש וסיסמא. לאחר שאני מכניס אותם אני מתבקש להכניס אותם שוב ושוב. שני המחשבים נמצאים באותו Workgroup. Simple File Sharing מבוטל בשניהם. לא היו לי Share של Administrator על כונן C
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכנת ב C# ב 2008 VISUAL STODIO על XP32 מישהו יודע אם אני יעבוד ל VISTA64BIT היה לי בעיות ....
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
משום מה השגיאה הזו קוראת לי בזמן שאני עושה ריסט ולפעמים בלי קשר זה רושם נא הכנס דיסקט לכונן A אפשר לעשות IGNORE וזה ידלג על זה אבל זה לא הדרך זה קורה כל הזמן אין לי כונן A במחשב לא קניתי FLOPY
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
היי אני מקבל מסך כחול מידי פעם. בעיקר שאני משתמש בFOOBAR2000 (או סרטים) אין שום עומס על המעבד, OC לא רציני ואין בכלל שימוש במחשב פרט למוסיקה. קורה לרוב שמריץ טיפונת קדימה או אחורה(אם סתם נותן לנגן בלי הפסקה, אין בעיה לרוב, לפחות ככה שמתי לב) המסך כחול נותן הודעה של driver_irql_not_less_or_equal ואחרי כל המספרים וכו' אומר שכנראה בעיה עם cmudaxp.sys שזה קשור לCMEDIA (הצ'יפ של ASUS D2X בין היתר) מה אפשר לעשות? סה"כ יש לי DRIVER הכי אחרון שהיה שם (אם כי הוא בטה) ויש לי חלונות VISTA 64 ביט.
-
- 3 תגובות
- 740 צפיות
-
-
זה ישמע טיפשי, אבל מחקתי בטעות את הrecycle bin icon שעל הdesktop. גם בחיפוש זה לא מוצא לי אותו עכשיו. מה עושים?
-
- 4 תגובות
- 683 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ושמתי בו WINDOWS XP32 ועכשיו כל פעם שאני מפעיל את האתר GAMER.CO.IL הדפדפן קורס ורושם שיש בעיה בקרנל בדקתי גם את הדפדפן מוזילה וגם את האקפלורר זה קורה לי גם בהתקנות של משחקים בלי סוף למה זה ככה? אני משתגע כבר מה עושים ? תודה
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
פרמטתי היום,עדיף על VISTA לדעתי,עכשיו הוא מזהה רק 3.25 גי'גה זכרון מתוך 4 שיש לי. אמרו לי שרק ב64 ביט או ויסטה זה מזהה מעל 3 ג'יגה,מישהו יודע אולי יש משהו שאני יכול לעשות בשביל שזה יקרא את ה4? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום... windows תופס לי נפח של 3.9 גיגה הגיוני?? אגב זה וינדוס xp
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום לכולם, לשכן שלי יש בעיה במחשב הנייד יש לו hp pavellion 6208nr עם ויסטה sp1 ויום בהיר אחד אחרי הדלקת המחשב הוא נתן הודעה שיש בעיה כלשהיא בהתחברות ומפנה אותי ל event log service שלא עולה. טיילתי לאזור ה-services כי הנחתי ששם הבעיה ואכן כמה שירותים שאמורים לפעול (נראה לי לפחות) לא פעלו ושניסיתי להתחיל אותם הוא נתן לי הודעת שגיאה מספר 1068. הרצתי חיפוש בגוגל והגעתי לאתר הבא: http://support.microsoft.com/kb/827328 אבל ניסיתי כבר מקודם להפעיל אותם ואו שזה נותן לי הודעת שגיאה או שזה אומר שזה הפעיל אותם והם מיד ניכבו כי אף תוכנה לא השתמשה בהם. התקלה הזאת באינטרנט גם השביתה (או הושבתה) את החומת אש ואת הסורק אי-מיילים של AVG (לפחות אלה הדברים ששמתי אליהם לב). כל עזרה תתקבל בב…
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אז ככה אני הולך לקנות מחשב חדש עוד כמה ימים ורציתי לדעת אם 64BIT Vista לא יהיה מעיה לשים עליו וגם רציתי לדעת אם יש דברים שלא עובדים ב-64BIT זה המפרט שלי: מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX כמות: 1 - מחיר: ¤825 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro כמות: 1 - מחיר: ¤105 לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤508 מארז: Coolermaster Centurion 590 Black כמות: 1 - מחיר: ¤365 ספק כוח: SeaSonic ET 500W 34A @ 12V Bulk כמות: 1 - מחיר: ¤340 זיכרון: A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta CL5 כמות: 1 - מחיר: ¤387 קשיח למחשב שולחני: Seagate 500GB Sata II 32MB - אחריות 5 שנים כמות: 1 - מחיר: ¤344 כרטיס מסך: Gigabyte Radeon 4850 512MB DDR3 Retail כמות: 1 - מחיר: ¤894…
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
יש לי 4 ג'יגה זיכרון ויסטה X64 זאת בעיית חומרה? או דרייבר? מה ניתן לעשות? תודה(:
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המערכת כבר מותקנת איך אני מחלקת כוננים? חיפשתי ולא מצאתי תודה
-
- 2 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה שנכנסתם. נתקלתי בבעיה ואני לא מצלייח לפתור אותה ומקווה שהידע שלכם יותר מורחב ותצליחו לעזור לי. הבעיה היא כזאת: לא מזמן עדכנתי את המחשב שלי והתקנתי מערכת הפעלה וונדווס XP SP3 מקורי. אך כאשר אני מנסה שלחק במשחק ששחקתי בו לפני הרבה מאוד זמן אני מגלה שהוא לא עובד על XP. בכל מיקרה עדיין יש לי אפשרות להתקין עוד מערכת הפעלה על הרדיסד נפרד כך שאוכל לשחק במשחק זה. (וכן אני מוכן ללכת כלכך רחוק רק בשביל המשחק הזה). המפרט שלי: Intel Pentium D 805 @ 3.66 GIGABYTE GA-8i945P-G-RH Supertalent 2x1GB DDR2-733 4-4-4-10 Sapphire ATI Radeon HD4850 Toxic WD 80GB SAMSUNG 40GB HITACHI 500GB וכאן נתקלתי בבעיה: אני לא מצלייח למצא דריברים של הכ.מסך ל98. יש הצעות?
-
- 10 תגובות
- 851 צפיות
-
-
היי טוב הנושא השתנה לא שם OC ולא בטיח, ומקבל שגיאות כאלו: ובכלל זה קורה לי דווקא שאין שום עומס על המעבד כמעט! אני רואה סרטים (בBSPLAYER) תחת חלונות VISTA 64 ביט שברשותי (גרסת אולטימיט אם זה משנה משהו) מפרט החומרה שלי - בצד למי שמעוניין וזה יעזור לפתירת הבעיה. ולא יודע בדיוק מתי זה קורה ולמה, אבל קורה ממש לעיתים קרובות! אני מקבל הודעהirql_not_less_or_equal ולמטה אחרי כל הקשוקשים של לפנות לADMIN וכו' מקבל את זה: stop:0x0000000A(0x0000000000000008,0x0000000000000002,0x0000000000000001,0xFFFFF800022A618F) זה לפחות מה שקיבלתי בפעם האחרונה שקרתה התקלה. עכשו, יכול להיות שזה משהו תקול, או DRIVER או מה? אשמח לעזרה אם מישהו יודע ויכול לעזור בבקשה. יש לציין שגם פעם אח…
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כל פעם שאני מפעיל את ניקוי הדיסק אחרי כמה שניות קופצת לי הודעה שגיאה - "cleanmgr.exe נתקל בבעיה ועליו להיסגר. אנו מתנצלים על אי-הנוחות" ושאני לוחץ על מנת למצוא יותר פרטים זה מה שאני מקבל: איך אפשר לפתור את הבעיה הזו ?
-
- 3 תגובות
- 724 צפיות
-
-
היי, אני הורדתי BOOT אחד ואני לא מצליח למחוק אותו, ועכשיו כל פעם שאני מדליק/עושה ריסטרט למחשב מופיעות לי שתי אופציות שמהן אני צריך לבחור את הבוט... אני רוצה להעלים את האפשרויות ככה שיחזור לעליה חלקה ללא הקטע בו אתה בוחר בוט. דבר נוסף בתיקיית c:/windows/resources/boot יש לי BOOT אחד, האם הוא צריך להיות שם או שאני יכול למחוק אותו בתקווה שכך הבעיה תיפתר? בתודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 859 צפיות
-
-
אני רוצה לקבוע שעה מסודרת ביום שבה המערכת תגובה ולקבוע גם כמה מקום להקצות לשחזור?
-
- 2 תגובות
- 661 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין ווינדוס XP על דיסק 500GB שמחולק לשתי מחיצות, כשעל אחת מהן חומר חשוב. הווינדוס מזהה דיסק של 130GB עם מחיצה אחת. אני יודע ש SP1 פותר את הבעיה, אבל האם יש דרך להתקין את הווינדוס מהדיסק שברשותי?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אם יש דבר כזה אז שמעתי שיש מערכת הפעלה ל disk on key איך זה הולך ואיפה ניתן להוריד מערכת הפעלה כזאת (בחינם ) תודה רבה מראש
-
- 1 תגובה
- 934 צפיות
-
-
שלום אני עומד לבצע התקנה חדשה של XP . לאחר ההתקנה יש להתקין את SP3. האם יש צורך להתקין את SP2 לפני ההתקנה של SP3 או שניתן להתקין את SP3 ישר לאחר התקנת הXP? תודה
-
- 2 תגובות
- 962 צפיות
-
-
איך אני נפטר מזה?
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
אפשר עזרה? אני צריך את זה לילדים...
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
יש לי ויסטה 64 BIT המפרט בצד כדי לעדכן לדירקס החדש 10?
-
- 2 תגובות
- 971 צפיות
-
-
כל פעם שאני רוצה לכתוב באיזה שדה באינטרנט ואני רוצה להעביר מאנגלית לעברית אני עושה את השיפט + אלט כרגיל הסמן מתהפך אך ברגע שאני לוחץ על אות כלשהיא הוא חוזר לשפה הקודמת אז אני צריך ללחוץ למטה על הסרגל שפות ולשנות זה מעצבן מה עושים עם זה?
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-
-
בגלל התקנה וחילוק מחיצות לא נכון יצא שהתקנתי WINDOWS פעמיים פעם אחת בF: ופעם אחת בD: המחשב פועל על המערכת שבכונן F: כל פעם בהדלקת המחשב יש הודעה שנותנת לבחור באיזה מערכת להשתמש כשבוחרים בF: הכל טוב כשבוחרים בD: זה אומר שחסרים קבצי מערכת... גם כשאני מנסה למחוק ידנית את הWINDOWS שבכונן D: זה לא מוחק אותו... יש דרך להיפטר מהכפילות וההודעה המעצבנת הזאת בלי לפרמט?
-
- 6 תגובות
- 845 צפיות
-