Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
יש המון מדריכים ברשת המסבירים כיצד ניתן כן לגרום לויסטה 32 ביט לזהות 4 גיגה זיכרון מישהו שמע/מכיר ? עובד/לא עובד?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחשב חדש שמריץ חלונות 8.1 64 ביט. כמה דקות אחרי הפעלת המחשב מופיע בצד שמאל למעלה אייקון של ווליום (פס אנכי ) ומאותו רגע אין אודיו. רמת הסאונד יורדת קבוע לאפס ואי אפשר לשנות את זה. גם אי אפשר ללחוץ על לחצן START צ'יפ האודיו הוא REALTEK HD AUDIO מחוברת מקלדת אלחוטית של RAPOO הכוללת לחצני שליטה על הווליום. ראיתי הרבה התייחסות בגוגל לתופעה אבל לא ראיתי שיש פתרון. מישהו נתקל והצליח לפתור ?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מעלה את הוינדוס,זה מציג מסך שחור לא רואים כלום,זה פותח לי בהתחלה חלון של MYCOMPUTER,אז נכנסתי למעלה לCONTROL PANEL והצלחתי להתחבר לרשת למזלי,קיצר איך אני פותר את הבעיה הזאת? ניסיתי לעשות שחזור מערכת וזה לא עובד! מה עושים חבר'ה?!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן יש לי וינדוס ויסטה עם חשבון משתמש אחד שהוא administrator במחשב שעליו אני מחובר תמיד הבעיה היא כזאת אין לי הרשאות לבצע שינויים בכל מיני תיקיות במחשב ושאני מנסה לתת הרשאות לכונן הוא נותן לי אקסס דיניי ואני לא מבין למה זה קורה אם אני מחובר כמנהל מחשב תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מחשב p2 מערכת הפעלה xp pro הבעיה שלי היא שכאשר אני לוחץעל האיקון של אקספלורר להיכנס לאינטרנט הוא מגיב לאחר כחצי דקה האם יש פה מישהוא שנתקל בבעיה כזו או יודע איך לפתור זה מאוד מעצבן תודה חברים
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, מאז העדכון, הגלישה בדפדפן הזוועתי הזה הפכה לבלתי נסבלת. אני מקבל את אותה שגיאה כמו הבחור הזה: http://www.fxp.co.il/showthread.php?s=7896664247d1dd91720a319924182100&t=7833593 בכל מיני אתרים אני מקבל הודעת 'אינטרנט אקספלורר הפסיק לפעול' - אני לוחץ סגור ושוב קופצת אותה הודעה, 100 אלף פעם.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
:-[ אני לא יכול לעשות כלום עשיתי כבר כמה פעמים הפעלה מחדש+כיבוי המחשב אין אין עשיתי סריקות עם כמה תוכנות אבל זה לא עזר עשיתי סריקת עם האנטי וירוס וזה מצא 18 וירוסים אני לא יכול לקפל כלום פשוט אין לי את שורת המשימות פשוט אין אני לא חושב שמישהו הקטין לי את זה כי אף אחד בכלל לא נוגע לי במחשב וגם ניסיתי וכלום ובקשר ללשנות רקע זה גם כי אני יכול ללחוץ על כל הדברים וגם עכשיו ניסיתי לשנות רקעע וכלום אין לי בכלל את כל השורה השורה הכחולה הזאת שורת המשימות לא מנהל המשימות מתי שזה נכנס לווינדאוס אז זה עולה ואחרי שהכל הדברים עולים (4 דבר) אז הסרגל נעלם ואני מכיר שאפשר לעשות שהוא לא יופיע אבל מתי שמזיזים את העכבר לשם אז שורת המשימות עולה בעעעעעע חזרתי עכשיו מחתונה ואני רו…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום כאשר אני מחבר נגן מוזיקה דרך חיבור usb למחשב פשוט אי אפשר לפתוח "תכונן" שלו...רשום : "נא הכנס דיסק..." צריך להוסיף שזיכרון usb עובד טוב בחיבורים האלו וניסיתי אצל מישהו אחר לחבר והכל בסדר. תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
http://s4.tinypic.com/35i6qyx.jpg כל האייקונים חוץ מכמה הפסיקו לעבוד ועכשיו זה ממש מעצבן וקשה להתמצא בווינדוס... ניסיתי ריסט וסריקת וירוסים והכל וזה לא עוזר....
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים, המערכת שלי: Athlon 64 X2 4200+ @ 2400Mhz Gigabyte M55Plus-S3g 2 * 1GB SAMSUNG 667Mhz טמפרטורה: Core 0: 43 Core 1: 38 במאמץ: Core 0: 48 Core 1: 42 קירור: Tuniq Tower מערכת הפעלה Vista Ultimate x64 ומשום מה ה FF לוקח 15%-20% וה IE לוקח 20% והDWM לוקח 10% הcpu ב task manager עובד קבוע על 38% והזיכרון על 54% ---- עכשיו אני לדוגמא מפעיל ללילה אימיול ומשאיר את התכנות ברקע, וכשאני מתעורר אני רואה את ה Log-in של ויסטה. המערכת עשתה הפעלה מחדש... מה הסיבה לכך? תודה לעוזרים!
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, כאשר אני מנסה לחבר את הלפטופ למדפסת רשת, אינני מצליח להשלים את התהליך. המדפסת מזוהה והכל, אך לאחר לחיצה על התחברות למדפסת, מתקבלת הודעה "כי אין אפשרות להתחבר למדפסת עקב זיכרון מועט". הלפטופ חדש, נקנה לפני שבועיים, בעל 2GB זיכרון, על הלפטופ מותקן ווינדוס ויסטה. המדפסת מחוברת למחשב שולחני רגיל עם ווינדוס XP. הרשת אלחוטית. יש עצות? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי שני מערכות הפעלה ווינדוס 7 מותקנות בשני מחיצות, ובהפעלה המחשב מציג מסך בחירה בין שניהם עד שמפעיל אוטומטית כעבור 30 שניות את המערכת המוגדת לו כעדיפה. ברצוני שהמחשב לא יציג את האפשרות למערכת הפעלה שניה אלא שאם אני ארצה אוכל להפעיל את המערכת השניה דרך אמצעי שלישי כל שהוא 1. אופן שבו אצטרך לפני היציאה ממערכת א' להגדיר שתעלה בהפעלה שלאחר מכן מערכת ב' - מה שכמובן לא עדיף [glow=red,2,300] 2. אופן שבו אוכל דרך א: הביוס ב:תוכנת איתחול שתחליף את מערכת האיתחול של ווינדוס - להפעיל את המערכת השניה. 3. אופן שבו אוכל להכין usb שיכיל את קבצי הboot שמפעילים את המערכת השניה - מה שנראה לי תיאורטי מאד סביר שאפשרי (אולי דרך התקנה של מערכת איתחול כמו "grub4do"). אודה מאד למי שיוכל לעז…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אפשרי לנטרל את הרענון האוטומטי לתיקיות/המחשב שלי/סל המיחזור בWindows 7 ?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ על אחד שעובד ניסיתי להתקין NIS 2007 אבל הוא אומר שזה לא מתאים לויסטה מה לעשות??!?! האם לדאוג מוירוסים???
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
השתמשתי בתוכנה AucLogics Disc Defrag והאיחוי הסתיים אחרי 5 דקות. הכונן בגודל 43 ג'יגה שמתוכם תפוס 19. זה לא תמוה קצת?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אין לי בעיה להתקין עברית, אך כרגע תקליטור מערכת ההפעלה לא אצלי והוא גם לא יהיה בזמן הקרוב. ישנה דרך אחרת לאפשר עברית? אולי איזשהו עדכון אשר מכיל את הנדרש שניתן להוריד מ-Microsoft? בתודה מראש, Nike.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היום קם ניגש למחשב, (השארתי אותו דלוק...) אני רואה שהוא תמיד על 100% ביצועים, אז רציתי לעשות LOG OFF ולמשתמש ולחזור להשתמש בו שוב... (כלומר מין ריסטרט שכזה...) אז פיתאום אני מגלה שהמשתמש שלי MARK הלך לעולמו, והיתה רק אפשרות אחת לבחור והיא ADMINISTARTOR... אז אני הולך לבדוק מה הבעיה, ומגלה שהמשתמש שלי הלך לעולמו, אפילו שלא עשיתי "שחזור מערכת." ואחרי כן אני הולך לראות את התיקיה של כל המשתמשים ואני מגלה שהתיקיה לא נמחקה, אבל אי אפשר לעשות בה כלום, והXP לא מזהה אותה או משהו! בבקשה עיזרו לי כל הקבצים וכל השטויות שלי הלכו לעולמם, ואני גם לא עשיתי נקודת שיחזור מערכת
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אתמול התקנתי את הוינדוס המדהים הזה.. הכל טוב ויפה רק שבפיירפוקס 3.5 (ניסיתי כל מיני גירסאות) אי אפשר להתקין שום תוסף. כל התוספים כמובן עבדו לי ב XP.. ועכשיו כשאני מנסה להתקין תוסף כמו "סרגל רדיו ישראל" או חוסם פרסומות, זה כותב לי את השגיאה הזאת יש לי וינדוס 64 ביט.. אני כבר לא יודע מה לעשות ]=
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מתקין את ה-sp2 לwindows שלי ואז מופיה לי הודעה שגיאה איך אני יכול לפתור את זה? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האלן אנשים אני משתמש בWIN2K + SP3 +IE6 ויש לי בעיה חמורה ביומיים האחרונים! כאשר אני מנסה לגשת לאספלורר בכל דרך (MY COMPUTER...........) זה לוקח לו איזה 10 שניות לפתוח את החלון! וכל פעולה שאני מבצע עליו אחר כך לוקחת גם הרבה מאוד זמן! לידיעתכם כל שאר נתוכנות והאלמנטים של ווינדוס עובדים כרגיל (אפילו אם הIE פתוח) ומצ הזכרון\ניצול מעבד מצויין! אנא עיזרו לי בדחיפות!! תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אין לי מושג באיזה פורום לכתוב את ההודעה אז הפורום הזה נראה הכי הגיוני... יש לי מחשב בלי כון dvd והייתי רוצה לדעת אם אפשר לראות סרטי דיוידי על המחשב גם בלי דיוידי...
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
נכנסתי לפני כמה דקות לאתר ואחרי שלחצתי על עדכוניים מותאמים אישית זה ביצע לי מן עימות כזה לראות אם הגרסה של הווינדוס שלי מקורית ואז זה רשם לי משהו כמו קוד מפתח של הגרסה שלך אינו מקורי ובגלל זה אי אפשר בכלל להגיע לעדכונים. זה קרה לעוד אנשים? תנסו רדע להכנס לשם אני יודע שהגרסה שלי צרובה אבל יש לי עותק צרוב מהמקור של הSP2 שאני משתמש בו כבר שנה וחצי ולא היה לי שום בעיה כזאת וזה עותק נקי מוירוסים והכל מה אפשר לעשות עם זה?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי שני הארדיסקים , אחד WIN והשני היה מותקן בו לינוקס אני רוצה לסדר את MBR של ההארדיסק השני , יש אפשרות לעשות את זה דרך WINDOWS ולא דרך הRECOVERY ?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ניסיתי להעביר הארד דיסק ממחשב אחד לשני, בכל מקרה המחשב זיהה את הארד אבל בווינדוס הוא לא היה מוגדר בתור כונן... איך אני יכול להגדיר את אותו ההארד דיסק בתור כונן?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי התחדשתי בכונן SSD חדש אשר הוגדר אצלי ככונן C, והתקנתי עליו את הווינדוס כאשר הווינדוס נשאר גם על כונן D (כונן C הקודם). בכדי לפנות את כונן D פירמטתי את הווינדוס שם, ועכשיו יש לי הודעת שגיאה בתחילת המחשב "boormgr is missing" ולא רק שהווינדוס לא עולה מכונן C גם בביוס הוא לא מזהה את הדיסקים הקשיחים. הפעלתי את ההתקנה של הווינדוס ושם הוא מזהה את הדיסקים הקשיחים, וניתן להתקין מחדש, אך אני מנסה להימנע מזה. יש פתרון כלשהו לשחזור ה- bootmgr או מה שצריך?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-