עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. זה יעשה בעיות או שזה אפשרי כמו בכל מערכת הפעלה כמו למשל 98/ME.....(אני מדבר על התקנה על אותה תיקיה......)

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. Started by assafcohen1,

עד לפני כמה זמן הייתי יכול להשתמש באופן חופשי במנהל המשימות אבל לא מזמן פתאום הוא היה מסומן באפור וכשאני מנסה להכנס אליו הוא רושם לי: Task manager has been disabled by your administrator וזאת בדיוק הבעיה כיוון שאני הוא האדמיניסטרטור.... הבנתי שזה קשור למשו עם "פריוילגיות"? אודה לכולכם מאד אם תוכלו להסביר לי מהן אותן ה "פריוילגיות" וכיצד אני פותר את הבעיה. תודה רבה. אסף.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by steve_morse,

שלום רב, בעת ניסיון הצמדת תיקיה לשורת המשימות הוא מראה לי כל הזמן את סייר וינדוס. אני רוצה להצמיד תיקיה אישית שלי האם ניתן לעשות זאת? אם כן כיצד? תודה רבה. שבוע טוב, תום.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Devil Servant,

חח מצטער שאני מתווסף לשלל ה"ויסטה ירוץ על...." אבל זה באמת חשוב לי. ויסטה ירוץ על (חחח) מקסטור 40G 5400RPM? תודה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by gabbay,

משום מה כאשר אני לוחץ על shut down המחשב סוגר את כל התכניות מגיע למסך יציאה מסיים אותו, מכבה את המסך אבל נשאר דולק איך אני פותר את הבעיה?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by J.allmighty,

הלינק הבא של symantec בודק את מחשבכם ע"י כך ש"תוקף" אותו בכל הדרכים הידועות ומוציא דו"ח מפורט עם כל הפירצות שנמצאו. כמובן שאחרי התקנת Norton personal firewall הדו"ח יוצא "נקי". לא בדקתי עם תוכנות אחרות. http://security.symantec.com/sscv6/home.asp?j=1&langid=ie&venid=sym&plfid=23&pkj=UXHHWOBWYSHSFVIGMKI

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by shaithebest,

לילה טוב שאלה שמציקה לי המון שנים בקשר לכל הדברים שמיקרוסופט המציאו בקשר לחוקיות נתמקד בווינדוס אקספי פרו כמובן שעם קניית מחשב חדש אפשר לקנות ב500-600 שקל ווינדוס חוקי והכל טוב.... במקרה, לדודה שלי מחשב נייח ישן שכל השנים עבד עם אקספי לא חוקי ויש בעיות ואי רוצה לרכוש ווינדוס אקספי חוקי. הבנתי, או שלא הבנתי נכון, שלא מוכרים מערכת הפעלה למחשב ישן OEM יש אפשרות לקנות RETAIL אבל זה עולה יותר מ1000 שקל לא הבנתי מה הם רוצים מהחיים שלי....אז השאלה שלי היא ככה: מחשב ישן,אני צריך ווינדוס אקספי פרו בעברית במחיר הגיוני יש דבר כזה?ואיפה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. שלום יש לי מחשב נייד של DELL אינספריון 1525 עכשיו אני רוצה לפרמט אותו לXP ושאני מכניס תדיסק של הXP או כל דיסק של XP הוא מציג לי את זה חיפשתי ביאנרטנט דברים הקשורים לזה ההבנתי שצריך לחפש בביוס לשנות את זה מIDE ל SATA ולהפך הבעיה שבביוס זה לא נימצא אני לא יודע מה עלשות

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Guy950,

אני מקפיד לשמור על המחשב שלי באופן קבוע ולעדכן אותו כל הזמן. אני משתמש בESET, Windows Defender ובSpy-Bot ו99.99% מהזמן לא נמצאים וירוסים או רוגלות, כמו שאמרתי אני מקפיד לשמור על המחשב שלי. אבל מה שקורה זה שתקיעות ואיטיות מתחילות לתפוס אותו, מדי פעם הוא נתקע תקיעות זריזות ואף מגיע לתקיעות של 2-3 שניות ובהתחלה פתיחת חלון חדש התרחשה שניה וכיום אני צריך לחכות שניות על שניות עד שנפתח חלון אחד לפחות. גם כן ההדלקה של הווינדוס עצמו ניהיה איטי יותר אז כיביתי כמה מהתוכנות שנדלקות בריסטארט והמצב לא השתנה. איך אני מוצא את גורם האיטיות ומטפל בו? אשמח לעזרה, המחשב משמש לעבודות רבות ואסור שהוא יהיה איטי. ------------------------------- עכשיו זה בטוח לחלוטין, יום חמישי אני מקבל עותק מקו…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by benor,

יש לי WIN2000 SP3 ואני התקנתי עליו IE6 SP1 זה דפדפו מספיק יציב? כי אני זוכר שהוא יצא היו איתו מלא בעיות.... ושהכי טוב זה 5.5 אבל אני ביינתיים מרוצה מה 6!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by mtnb,

היי כולם! אני גם רוצה לבדוק את המחשב שלי ב3DMARK ... איך עושים את זה? זה תוכנה או משהו כזה? תודה לכולם.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. טוב הורדתי את עדיכון דרך windows update ובזמן ההורדה אני מגלה שנעלמו ש40 גיה בכונן c איך יכול להיות ? היה לי 160 ועכשיו לי 120

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. רציתי לדעת במה בעצם תורם ה64 ביט ראוי לציין שהמעבד שלי תומך 6300 קונרו רציתי לדעת האם תוכנות שעובדות בעצם ב64 ביט מהירות יותר או שזה בא ליטי ביטוי בדרך שונה לא דווקא מהירות אלא אולי איכות תמונה וכו... נכנסתי להתקין דריבים מnvidia וראיתי אפשרות של דריברים לויסטה 64 ביט מה זה יתן לי האם משחקים ירוצו יותר מהר? יותר צבעים ? אני מאוד אשמח אם תבהירו לי קצת את העניין תודה רבה ושבת שלום

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by thunder cow,

קניתי מחשב חדש והXP שם מעיין toolbar מעצבן על הdesktop (התמונה) עכשיו איך אני אמור לבטל את זה?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. Started by ^HocK^,

מותקנות אצלי 2 מערכות הפעלה: windows XP pro windows 2000 איך אני יכול להסיר אחת מהן? את ווינדוס 2000? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by BuNKeR,

שלום לכולם התקנתי במחשב גירסה של WINDOWS SP2 בעברית מלאה יש דרך להפוך אותה לאנגלית? כמו שאפשר להפוך גירסה אנגלית לעברית

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by leoleo,

על המחשב שלי יש תוכנת הפעלה XP מקורית אבל של חבר. ברצוני לעבור ל-win7 ואני מוכן לרכוש תוכנה. איזה סוג/מודל תוכנה אני צריך לרכוש על מנת להתקין מחדש/מאפס את ה-win7 כדי שהמחשב יהיה חוקי לגמרי? לציין שהשימושים שלי במחשב הם בסיסיים, יחד עם זאת המחשב הוא די חזק.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by ~BaRaK~,

לאחרונה התגלו מס' בעיות מציקות במחשב שלי: 1.כשולחן העבודה עולה כל מה שאני רואה זה רק את הרקע(בלי התחל וכל האייקונים).הדרך היחידה שבה אני יכול "להחזיר" למצב נורמלי את השולחן עבודה זה להפעיל את הexplore דרך מנהל המשימות... 2.כמעט בכל תיקיה במסמכים שלי יש "תיקיות כפילות" לדוגמא התיקיה "התמונות שלי" בתוך התיקיה "התמונות שלי".כשאני לוחץ על התיקייה הכפילה נפתח לי "המסמכים שלי"...כשאני מוחק את אותה תייקיה היא חוזרת לאחר ריסטרט למחשב או אחרי כמה דקות... 3.לפעמים כשאני מנסה להוריד קובץ מסויים(דרייבר, RAR למינהם) המחשב עושה ריסטרט לעצמו. זה קורה גם בפיירפוקס וגם בIE (בדקתי טמפ' למחשב והם בטוח לא הגורם לריסטים האלה) הריסטים קורם גם למשל כשאני מכניס את הדיסק של GTA IV או סתם מנס…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Delux,

היה פנטיום 2 מסריח ושידרגתי אבל את הארד דיסק השארתי ואת המעבד לוח אם וזיכרון החלפתי ושאני מפעיל את המחשב מופיע מסך כחול משהו יודע למה? עריכה : אני גולש מהמשרד של אבא שלי כי מהמחשב שלי אי אפשר למה תקראו למלעה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by עוד מישהו,

שלום. רציתי לברר אם לדוגמא מותקן אצלי XP בכונן C ואני רוצה להתקין את ויסטה על כונן E אם זה יגרום לי לבעיות כלשהם? האם בכלל מומלץ להתקין שתי מערכות הפעלה על כוננים שונים? כאילו יש לי כונן של 500 גי'גה מפוצל ואני פשוט רוצה להתקין את ויסטה על E ואז לראות איך הוא ואם יש שיפור בכלל מאז SP1 זה יגרום לבעיה? תודה מראש

21. Started by HELPMAN,

שלום וחג שמח השאלה שלי היא האם יצא פאטצ' ל-windows xp שמסיר את הבאג שגורם לפינגים גבוהים במשחקי רשת? תודה מראש מקווה לעזרה! : ;D

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. אני לא מצליח להפעיל את ה FIREWALL המובנה של WINDOWS XP ראו תמונות מצורפות בתמונה הראשונה לחצתי כן ואז הופיע התמונה השנייה [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by itsik11,

הי חברים, לפני שבועיים רכשתי דיסק WD 500GB Sata2. התקנתי עליו XP SP2 Pro והכל עבד באופן מצוין עד לפני שבוע, פתאומית קיבלתי מסך שחור, הכונן הקשיח נכבה (המארז עדיין עבד). כיביתי והדלקתי את המחשב ולאחר login קיבלתי הודעה שקרה משהו חריג והוא נרשם ב-System Log (קובץ מצורף). לא מצאתי באינטרנט פיתרון לשגיאה. הבעיה רק החמירה, לאט לאט הוינדוס התחיל לקרוס לעיתים תכופות יותר, כמו כן הוא נהיה כבד ותהליכים כמו iexplore.exe ו\או explorer.exe התחילו לטחון את הCPU שלי. אני עובד עם לוח של Asus מדגם P4-P800-VM, ומעבד של אינטל 3.0GHz Presscot HT. עד היום עבדתי עם כוננים קשיחים עם חיבור לממשק IDE ולא נתקלתי בשום תקלה. זהו לוח יחסית ישן ויש בו 2 יציאות SATA (אני מניח שמדובר ב-Sata1). שאלתי הי…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by alexrta,

בכונן C: יש לי 5.30 GB ומתוך זה נמצאים בשימוש רק 3.36 GB אבל ה-WIN רושם שנישאר לי רק 700 מגה ומי שיודע מטמטיקה יבין שזה לא הגיוני בכונן הזה יש לי את-WIN XP והפרוגרם פיילס (שלוקחים כ-400מגה) וגם כמה שירים שלוקחים בסביבות ה-{100 מגה) למה הוא עושה את זה בבקשה תעזרו כי אני ממש צריך מקום פנוי :-\

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. שלום, אני לא מצליח למחוק תיקיה מסויימת, אני כאדמיניסטרטור לא יכול גם לשנות את ההרשאות של הקבוצה.. ככה זה נראה: http://up357.siz.co.il/up2/mjeytmnhzm34.jpg אשמח לעזרה, תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים