Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
שלום, לאחר שהתקנתי אוסף של משהו כמו 1300 פונטים נדפק לי הקידוד בדפדפנים אקספלורר ופיירפוקס (לא משנה כמה אני משחק עם האפשרויות קידוד בדפדפנים עצמם- בכרום הכל תקין אגב) וגם בתוכנת הדואר ט'אנדרבירד של מוזילה. אין לי ממש אפשרות לעשות שיחזור מערכת (כי עבר כבר זמן והגיבוי הכי מוקדם הוא מתחילת החודש). אני מצרף תצלום-מסך לדוגמא (זאת האופציה הכי טובה שהגעתי אליה בפיירפוקס) איך אני פותר את זה?? תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום רב, לפני יותר משנה קיבלתי פה הדרכה בהמרת מערכת הקבצים של דיסק חיצוני מ- fat32 ל- NTFS : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=314499.0 כעת אני רוצה לעשות בדיוק את הפעולה ההפוכה לגבי DOK לכן, על פי העיקרון הקודם, רשמתי את הפקודה הבאה: CONVERT N: /NTFS:FS אבל קיבלתי הודעת שגיאה של Invalid Parameter אם כך, מה עשיתי שלא היה בסדר? תודה רבה!
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם קציתי לדעת איך אני מעלים את הכותרת שאומרת HARD DISK DRIVE 2 NETWORL LOCATION 19 וכו... תמונה מצורפת. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן. אני מתחבר כרגע מניו יורק. בכדי לצפות בשידורים מחו"ל, ניסיתי לשחק עם הPROXY של האקספלורר (דרך tools/options/connections/lan settings/proxy server) ועכשיו אני לא מצליח להעלות את דף הבית שלי, אתר WALLA. כל שאר האתרים עולים כמו שצריך, וWALLA עובד אצלי בבית במחשבים אחרים. הודעת השגיאה כותבת שInternal Server Error The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request ו- Apache/1.3.37 Server at now.walla.co.il Port 80 מה עושים? slidead@walla.co.il או avihu_k@walla.co.il
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כל המחשבים אצלנו במשרד מרושתים יחד ועובדים עם XP. לאחרונה קנינו לפטופ אותו אנחנו מעוניינים לחבר אלחוטית לרשת המשרדית, ונשארה השאלה איזה ויסטה לקנות, כי נאמר לנו שהHOME EDITION אולי לא יעבוד. האם זה נכון, ואם צריך את הPRO אז אודה אם גם תלוו את התשובה בהסברי התקנה, כדי שלא נקנה לשווא.
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם! מישהו מכיר אולי איזושהי תוכנה שמאפשרת לשחזר את הסיסמה של משתמש WINDOWS7, מצאתי כמה תוכנות שיודעות לאפס את הסיסמה ע"י דיסק איתחול אבל לא מצאתי שום דבר שיודע רק לגלות את הסיסמה בלי לבצע בה שינויים וחשוב לי שהסיסמה לא תשתנה.. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היום בבוקר היה לי 2 הפסקות חשמל . אחת הייתה באמצע שהייתי באיזה משחק . והשנייה הייתה בזמן העלייה של המחשב . עכשיו כל פעם שהמחשב עולה, אני מקבל הודעה : invaild boot.ini file ואז זה רושם : booting from c/windows מה עושים ?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
למישהו יש את האתר שאני מכניס בו את ה divice id ... והוא מביא לי את הדרייברים עם קישור להורדה לדוגמאHDAUDIO\FUNC_01&VEN_10DE&DEV_0014&SUBSYS_10DE0101&REV_1001\5&277076E3&0&0101 תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
^ התוכן בכותר, השגיאה למטה : This webpage is not available The webpage at https://accounts.google.com/ServiceLogin?hl=iw&continue=http://www.google.co.il/ might be temporarily down or it may have moved permanently to a new web address. Error 201 (net::ERR_CERT_DATE_INVALID): Unknown error. המחשב נבדק ונסרק עם SUPERANTISPYWARE,Malwarebytes' Anti-Malware נפתרה הבעיה: המחשב היה מתוכנת בטעות לשנתיים אחרונית(2009)...
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
1)מה הסיכון בהתקנת WIN 7 על לפטופ? 2)יש סיכון אם אני מתקין כשידרוג? 3)זה משפיע על האחריות? 4)איך זה משפיע על דרייברים? אני צריך לעדכן אותם אם בווינדווס 7 אדוויזר מסומן V ליד הכול חוץ מהדרייבר של הכרטיס מסך ושל עוד משהוא שלא הבנתי מהו? 5)איך מגדירים אותו לעדכן ולמצוא דרייברים?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי 2 מחיצות, אחת עם ווינדווס ויסטה אולטימייט ואחת עם ווינדווס 7 RC אני רוצה למחוק את המחיצה של ה7 RC ולשדרג את הויסטה ל7 ללא מחיקת התוכן שבהארד דיסק. האם אפשרי ואיך נעשה? בתודה רבה מראש!
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. יש לי VISTA 32 BIT מדי פעם אני בודק process הפעם לא מצאתי תשובה מדוייקת למה ה process הספצפי משוייך האם זה SPYWARE או משהו שקשור במערכת http://img141.imageshack.us/img141/794/csrss.jpg בתודה מראש .
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום כאשר אני מחבר נגן מוזיקה דרך חיבור usb למחשב פשוט אי אפשר לפתוח "תכונן" שלו...רשום : "נא הכנס דיסק..." צריך להוסיף שזיכרון usb עובד טוב בחיבורים האלו וניסיתי אצל מישהו אחר לחבר והכל בסדר. תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
קראתי ונראה לי מעניין -אז החלטתי להביא לפורום. התעצלתי לתרגם איתכם הסליחה. Windows Vista: How-To Beat The Windows Hackers Author: Matt Hartley (Special Report) - I think that we have long since established that Vista will indeed offer better security features than any other version of Windows before it. And considering this, I also believe that Vista will become a rather large exploit target once it's released to the mainstream market. In the end, Microsoft could be facing a very serious challenge here. But there is one possible solution, should they wish to consider it. Hackers: They Love a Challenge. Much like we have seen with a variety of DRM formats, hackers simply…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח אם תוכלו לנסות לעזור לי. החלפתי היום ללוח אם חדש. ומדובר ב-Win XP SP2 Pro Heb. עכשיו, מה שקורה זה שהמחשב נדלק, מתחיל לעלות, ובשלב שרואים את הסמל של הווינדווס באמצע המסך עם הקו התקדמות הכחול הזה הוא מתקדם לכמה שניות, ואז נתקע ומתחיל את הבוט מהתחלה. ניסיתי לעלות ב-SafeMode ולאחר טעינה של איזה 10-15 קבצים הוא אומר שחסר לו איזה קובץ ואי אפשר להמשיך. אז החלטתי לעלות מהדיסק התקנה של הוינדווס ולעשות לו REPAIR. מה שלא ממש הלך. שיניתי את סדר הבוט בביוס. הדלקתי מחדש עם הדיסק בתוך הכונן. והמחשב סירב לעלות דרך הדיסק. ניסיתי כמה פעמים. לשנות טיפה הגדרות. כל מני. וכלום לא עבד. יש למישהו רעיון איך אני מעלה את המחשב חזרה? תודה רבה לכל העוזרים, פיטר.
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
זה נשמע קצת תמוה ומוזר, אבל יש דרך להחזיר את ה- Taskbar ב- 7 להיות כמו ב- XP? אני לא כ"כ אוהב את הסידור החדש הזה. אני מעדיף להשאר כבר עם ה- WIN7 זה בין הדברים היחידים שמפריעים לי שם. הצלחתי לעשות את זה רק באופן חלקי. איך אני גורם ליישומים למשל (כמו מסנג'ר) להתקפל, ולגרום לכך שיהיה Icon קטן על שורת המשימות?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
יש איזו שורה שכותבים ב Run או "הפעל" ואז הווינדוס מחפש קבצים שחסרים לו והוא מעתיק אותם מהדיסק התקנה, מהי??
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לא מזמן התקנתי ווינדוס מחדש ואני לא יודע אם כדאי. עצתכם המשכילה תתקבל בברכה בנוסף לסקר שימו פה גם טיעונים בבקשה
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חברה לפני יומיים התקנתי את bitdefender, אחרי הפעלה מחדש, "המסמכים שלי" נפתחים, אז אתם יודעים אולי מה לעשות כדי שהם לא יפתחו? תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כמובן שאין בעיה מבחינת ביצועים, אבל אני לא בטוח של- W2K3 יש את כל הדרייברים לחומרה הנ''ל. מה דעתכם?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם, יש לי בעיית BlueScreen ממש מוזרה; אני אחרי OC למעבד עד לתדר של 3.5GHZ והוא יציב לגמרי, עבר 8 שעות ב- OCCT ללא שום שגיאות/קריסות, אבל, כשאני שם את המחשב על SLEEP ורוצה לחזור לעבוד, המחשב "מתעורר", אני לוחץ על שם המשתמש שלי, ופתאום מקבל BSOD מה זה יכול להיות? הנה פרטי השגיאה כפי שווינדוס מדווח: Problem signature: Problem Event Name: BlueScreen OS Version: 6.0.6002.2.2.0.768.3 Locale ID: 1033 Additional information about the problem: BCCode: 124 BCP1: 0000000000000000 BCP2: FFFFFA8006850030 BCP3: 00000000B66D4000 BCP4: 0000000000000135 OS Version: 6_0_6002 Service Pack: 2_0 Product: 768_1 Files that help describe the problem: C:\Windows\M…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ביום ראשון הקרוב מחליפים לי את המחשב בעבודה, מגרוטאה ישנה שבטח עוד משתמשת בשפופרות ריק למחשב חדש והרבה יותר חזק. כל המחשבים מגיעים אלינו עם Win XP Pro מותקנת, אבל יש לנו גם site license לכל מערכות ההפעלה לשרתים של מיקרוסופט, מ- NT4 ועד Windows 2008 (טוב, האחרונה תגיע רק באמצע השבוע הבא - יש עוד מחלקות באירגון שרוצות להתחרע עליה לפנינו). שמעתי על אנשים שמשתמשים ב- Windows 2003 כמערכת הפעלה שולחנית ועכשיו גם על כאלו שמשתמשים ב- 2008. למעשה, בשבוע שעבר ראיתי מישהו שמריץ 2008 על מחשב הנייד שלו. היתרונות ברורים - הקוד הרבה יותר עדכני מאשר זה של Win XP. הבעיה היא שאין לי זמן להשקיע בניסיונות, בכל זאת זו העבודה, אם אני הולך להחליף מערכת הפעלה זה הולך להיות משהו חד-פעמי. והבחירה …
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ראיתי באתר מסויים שיש את התוכנה הזו מובנית בווינדוס אקס פי. איך מפעילים אותה? איפה היא בדיוק נמצאת? מה היכולות שלה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום כולם! בטעות מחקתי את הסל מחזור מהדסקטופ ועכשיו אני לא מצליח לשחזר אותו מה שאני כן מצליח לעשות זה לעשות לו קיצור דרך, אבל זה לא מספיק כי הקיצור דרך לא נותן אינדקציה מתי הסל מלא או ריק תודה מראש, לירן
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-