עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. אני רוצה לעשות פורמט לכונן C ולהתקין WINDOWS מחדש, הבעיה היא שאני רוצה לעשות את הפורמט עם PartitionMagic 8.0 אבל אני לא יודע איך אפשר להעלות את המחשב ישר לתוכנה, אני יודע לשנות ב BIOS את האפשרות של אתחול המחשב מה CDROM אבל איך אני מעלה את התוכנה? תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 989 צפיות
  2. Started by shaifbisss,

שלום לפני כמה דקות קפצה לי בועה ושם היה רשום המחשב שלך נמצא בסיכון בדקתי מה הבעיה וראיתי שהעידכונים שלא הווינדוס לא עולים על המחשב שלי ויש לי ווינדוס מקורי!!! לא פרוץ ולא כלום נכנסתי לאשף חומרת האש ושם לחצתי הפעל עידכונים אוטומטיים ואז זה רשם לי מצטערים למרכז האבטחה לא הייתה אפשרות לשנות את הגדרות העידכונים האוטומטיים שלך כדי לנסות לשנות הגדרות אלה בעצמך עבור למערכת בלוח בקרה בכרטיסיה עידכונים אוטמוטיים בחר באפשרות אוטומטי (מומלץ) ולאחר מכן לחץ אישור עשיתי את הפעולה המבוקשת אך עדיין זה הראה לי אותה תקלה מה לעשות? ??? תודה וים טוב משי בן יהודה שבת שלום לכולם

• 12 תגובות
    • 989 צפיות
  3. Started by almog333,

השתמשתי בתוכנה AucLogics Disc Defrag והאיחוי הסתיים אחרי 5 דקות. הכונן בגודל 43 ג'יגה שמתוכם תפוס 19. זה לא תמוה קצת?

• 7 תגובות
    • 989 צפיות
  4. Started by GeforceFX,

שלום רב. יש לי על המחשב 2 מחיצות מערכת-אחת שבה נמצאת מערכת ההפעלה שפועלת כרגע ועוד אחת של המערכת הישנה. במחיצה של מערכת ההפעלה הישנה יש תיקיית WINDOWS שאותה אנלא יכול למחוק כי זה אומר שאין לי הרשאה ואני גם לא יכול לשנות את ההרשאה ]= אני גם לא יכול למחוק את המחיצה כולה כי היא מחיצת מערכת. מה אפשר לעשות במצב כזה חברים? תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 989 צפיות
  5. Started by eladbu,

שלום לכולם יש לי בעיה במחשב הוא פשוט נכבה לבד מתי שבא לו החלפתי הארד דיסק במחשב חדש 160 גיגה יש לי עוד הארד דיסק 40 גיגה סלייב החלפתי ספק חדש וונידואס מקורי מותקן! אין וירוסים ספייס או כל דבר אחר שיכול להזיק המחשב מתוחזק כראוי מצורף ההודעה לאחר ההדלקה המחודשת מצורף קובץ מינידאמפ!!! [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 989 צפיות
  6. שלום. אני מקווה שזהו הפורום הנכון. יש לי וורד XP. מסמך מסויים שאני מוריד מהאינטרנט תוקע את הוורד כך שרק ALT CTRL DLTE משחרר אותו. שמרתי את המסמך בגודל 15 עמודים בערך במחשב וניסיתי לפתוח משם - ניתן אמנם לראות את העמוד הראשון אבל מיד הכל נתקע. בשני מחשבים אחרים לא הייתה בעיה איתו. אשמח לעצה או הדרכה. תודה.

• 2 תגובות
    • 989 צפיות
  7. Started by jango,

שלום ,זו כניסה ראשונה שלי עם שאלה של מתחילים,אשמח אם מישהו יעזור יש לי מצלמת pentax optio mx4 ותוכנת המרה acdsee 'תוכנת צריבה nero.לאחרונה אני מקבל הודעות שגיאה בזמן הצריבה:זיכרון וירטואלי קטן,איך אני מגדיל את הזיכרון הוירטואלי? הזיכרון בקשיח עומד על 2גיגה פנוי. בתודה jango

• 7 תגובות
    • 989 צפיות
  8. יש לי שני הארדיסקים , אחד WIN והשני היה מותקן בו לינוקס אני רוצה לסדר את MBR של ההארדיסק השני , יש אפשרות לעשות את זה דרך WINDOWS ולא דרך הRECOVERY ?

• 7 תגובות
    • 989 צפיות
  9. קיבלתי את המחשב החדש ובתוכו כרטיס הקול המדובר - X-Fi. כל הדרייברים מותקנים חוץ מכ.הקול. כשאני מנסה להתקין את הדרריבים דרך הסי-די, אני מקבל הודעה שאומרת שכ. הקול לא מותקן או לא מזוהה ע"י המערכת. אשף התוכנה מזהה את הכרטיס כהתקן שמע ולא כX-Fi עצמו. ניסיתי לאלץ את האשף לזהות את הכרטיס כמה שהוא וזה עדיין לא עובד. השאלה שלי היא איך אני גורם לוונידוס לזהות את הכרטיס לפחות ברמה הכי נמוכה כדי שהתוכנה בדיסק תוכל לזהות את הכרטיס להתקין את הדרייברים. נ.ב בדרך כלל ווינדוס מזהה את ההתקן והתוכנה מתקינה את הדרייבר ללא בעיות.[br]פורסם בתאריך: 9.02.2007 בשעה 15:14:11 מצטער על ההקפצה, התברר שהכרטיס שהמערכת מזהה הוא כרטיס הקול המובנה על לוח האם.הX-Fi לא מזוהה בכלל. מה הלאה?

• 10 תגובות
    • 988 צפיות
  10. Started by yanivc26,

יש לי שרת 2003. ברצוני לייצור ספרייה משותפת ולתת לכולם ( Everyone) הרשאות List & Read & Execute עליה. כאשר משתמש יוצר קובץ חדש אני רוצה שרק הוא (בתור ה- creator owner) יוכל לערוך את הקובץ (הרשאת modify) ואילו כל שאר המשתמשים ישארו עם הרשאות List & Read & Execute על הקובץ החדש שנוצר. האם בכלל דבר זה אפשרי ב- windows 2003 ומה הדרך לעשות זאת?? האם צריך לתת הרשאת Modify מראש על הספריה המשותפת ואז יש דרך למנוע את ההורשה (חילחול) לקבצים הנוצרים בספרייה זו?? כך שרק ל- creator owner של הקובץ תשאר הרשאת Modify ולכל השאר המשתמשים רק הרשאה לפתוח את הקובץ??

• 0 תגובות
    • 988 צפיות
  11. שלום.. יש לי כון של 1TB במחשב היה מותקן עליו עד עכשיו רק ויסטה והוספתי XP הויסטה היתה מותקנת על C: ואת ה-XP התקנתי על D: ועכשיו אני לא יכול לזפזפ בניהם המחשב ישר ניכנס לXP איך אפשר לטפל בזה {כונן C לא נמחק..} תודה רבה שבת שלום שנה טובה וגמר חתימה טובה

• 11 תגובות
    • 988 צפיות
  12. היי היו לי 2 מערכות הפעלה על פרטישנים נפרדים ובכל הפעלה כמובן שקיבלתי את האופציה לבחור באיזו מערכת הפעלה לבחור. כעת העפתי את אחת המערכות וממש פירמטתי את הפרטישן עליה ישבה המערכת הפעלה הזו אך אני עדיין מקבל אופציה לבחור בין 2 מערכות למרות שקיימת בפועל רק אחת. ה BOOT.INI שלי לא מראה לי שיש לי 2 מערכות , הנה הוא : ; ;Warning: Boot.ini is used on Windows XP and earlier operating systems. ;Warning: Use BCDEDIT.exe to modify Windows Vista boot options. ; [boot loader] timeout=30 default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS [operating systems] multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS לא נראה על פניו שיש עוד מערכת אך למרות זאת אני תמיד מקבל בעת האיתחול 2 אופציות לבחירה …

• 1 תגובה
    • 988 צפיות
  13. Started by dan9,

היי יש לי WINDOWS SERVER 2003 ויש לו את הסקינים הכי מעצבנים אני פשוט לא סובל את זה איך אני יכול להחליף למשהו כמו של XP? או אפילו אחרים יותר יפים? [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 988 צפיות
  14. Started by SMAZ,

זאת אומרת שתוכנות איטרנט והכול לוקח הרבה מאוד זמן ובאמצע התהליך הוא נתקע מדיי פעם אז כחה יש לי שתי מחשבים: אחד נייד אם XP והשני נייח אם ויסטה לפני כמה זמן אני מצאתי פה באתר מישהו שעשה כתבה ב2007 על ניקיון מחשב ואם הרבה תמונות אבל מחקו אותו :-\ :'( אבל אני לא מוצא את הלינק וגם התגובה הראשונה לאותו נושא נראה לי איזה מנהל כתב שזה כללי ולא המקסימום שאפשר לנקיון מה שהוא כזה אז בקיצר לנושא מישהו יכול להגיד לי מה אני צריך לעשות כדאי שהWIN יפעל בשתי המחשבים מהר ?

• 7 תגובות
    • 988 צפיות
  15. Started by wiimaster666,

יש לי מחשב עם מערכת הפעלה WIN 7 כאשר הזיכרון הפנימי (RAM) מגיע ל 2.1 GB המחשב מתנתק לי מאינטרנט זה קורא שאני מפעיל jdownloader (במשך שעתיים ) אבל process שלו רק ב80 MB לא משהו קיצוני יש לי במחשב 4GB זיכרון פניני (RAM) אם מישהו מכיר את הבעיה הזו?

• 7 תגובות
    • 988 צפיות
  16. כשאני ב"מאפיינים" מוריד את הV מ"קריאה בלבד" הוא אומר שרק למנהל מערכת יש אפשרות (זה אני.. ואני דרך היוזר הראשי והיחיד במחשב) ואם אני רוצה להמשיך ללחוץ "המשך". אני לוחץ, הוא עושה כאילו הוא מוריד את החסימה מיד לאחר שהוא מסיים אני בודק ב"מאפיינים" של התיקיה והיא שוב לקריאה בלבד. כנ"ל גם אם אני מתקין תוכנה חדשה לא בprogram files.. אני רוצה להצליח להוריד את הקריאה בלבד הזה מכל תיקיה שארצה.. איך? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 988 צפיות
  17. Started by slim_shady,

http://s4.tinypic.com/35i6qyx.jpg כל האייקונים חוץ מכמה הפסיקו לעבוד ועכשיו זה ממש מעצבן וקשה להתמצא בווינדוס... ניסיתי ריסט וסריקת וירוסים והכל וזה לא עוזר....

• 5 תגובות
    • 988 צפיות
  18. Started by gabi21,

שלום יש ברשותי שרת עם מערכת הפעלה של server 2003 64BIT כיום אני מוגבל במספר החיבורים שאני מבצע ל 2 חיבורים בו זמנית הכוונה ל RDP כיצד אני יכול לשנות את המספר החיבורים אל השרת?

• 6 תגובות
    • 988 צפיות
  19. אני מתכנן לקנות מחשב חדש בשבועות הקרובים. אני מעוניין להריץ אותו על 64BIT ולכן XP לא אופציה. VISTA היא מערכת הפעלה מאכזבת ואולי אפילו כושלת. מצד שני, כפי שפורסם, ב 5 למאי תצא גרסת ה RC הרשמית של W7. האם היא תהיה מספיק יציבה ואמינה כדי שישתלם להתקין אותה ולהשתמש בה ? האם זה צעד נכון או שעדיף להתקין VISTA ולחכות לגירסה הרישמית של W7 ? האם יהיה ניתן לשדרג את גירסת ה RC לגירסה הרישמית או שאני יצתרך לפרמט ולהתקין מחדש ? תודה .

• 5 תגובות
    • 988 צפיות
  20. במיקרוסופט מעדכנים על כמות מרשימה של מערכות אשר עודכנו לגירסה החדשה של מערכת ההפעלה, בתוך פחות משתי יממות מאז ההשקה לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/חלונות-10-כבר-פועלת-על-14-מיליון-מחשבים-ברח/

• 1 תגובה
    • 988 צפיות
  21. שלום רב. התקנתי במחשב משרדי מערכת XP. הבעיה: אין עברית. כאשר הלכתי להגדרות, וסימנתי התקנה של שפות מימין לשמאל, קיבלתי הודעה "אנא הכנס את הדיסק..." (או משהו כזה). אם כן, חסרים לי הקבצים עם ה Language Pack של השפה העברית, אם אני מבין נכון. היכן ניתן לקבל את אלו? והאם ניתן להעתיק אותם ל USB? תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 988 צפיות
  22. יש לי וינדוס חוקי ישן וגרסת שדרוג חוקית לוינדוס 7. אין לי סבלנות להתקין את הוינדוס הישן ואח"כ את העדכון. האם יש דרך להתקין את גרסת השדרוג ישירות על כונן נקי בלי להסתבך עם האקטיביזציה אח"כ? תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 988 צפיות
  23. Started by shalabi,

שלום, בימים האחרונים נתקלתי בבעיית רסטים ומסכים כחולים , והתברר לי בסוף שהמחשב נגוע בווירוס MBLAST אז החלטתי לפרמט ולהתקין מערכת הפעלה מחדש (לא שידרוג) . וגם בימים האחרונים אני מקבל הודעה במסך הראשי ש... REMOTE PROCEDURE CALL והמערכת מבצעת כיבוי בהוראת NT AUTHOROTY SYSTEM והמחשב מתחיל לספור לאחור כ 60 שניות ואז מפעיל את עצמו מחדש (לא מסך כחול). פירמטתי את המחשב והתקנתי את מערכת ההפעלה,והמערכת הפסיקה לעשות מסכים כחולים,אבל הודעת ה remote עדיין נמצאת ואני לא יודע מה זה. בדקתי באנטיוירוס אבל לא נמצא שום וירוס. תודה

• 3 תגובות
    • 988 צפיות
  24. (זה לא המחשב שלי האם וכיצד ניתן להסיר את WIN XP PRO ממחשב בעל 2 מערכות הפעלה שונות (מותקן גם XP PRO וגם XP HOME). אל תשאלו אותי למה. בהפעלה הוא נותן דואל בוט. כל ההתקנות של התוכנות נמצאות במערכת של ה-XP HOME. אני רוצה למחוק למחשב את ה-XP PRO. איך עושים את זה? האם יש דרך פשוטה (ובטוחה) להסרה? (עריכה: חוץ מלפרמט... :)

• 6 תגובות
    • 987 צפיות
  25. Started by XDude,

יש לי HD של 80 וחילקתי אותו ל20 ו60 וה20 הוא וינדוס ועכשיו פירמטי והמרתי בהתקנה של XP לNTFS אבל השני מלא בדברים(משחקים וזה) כדאי להפוך אותו גם או לא? זה יפעל טוב אחרי זה ולא יעשה בעיות לדברים שם? אם כן מה הפקודה? ועושים את זה סתם ככה דרך הוינדוס?

• 6 תגובות
    • 987 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.