Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
המחשב לא מזהה לי כניסת USB של עכברים כל כניסות USB תקינות כולל הכניסות של המפצל USBאך המחשב לא מזהה לי עכברים ניסיתי לשים 3 עככברים . מה עושים ?
-
- 10 תגובות
- 9.7k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לדעת עד כמה FAT32 היא מחיצה יעילה בגדלים גדולים (עשרות עד מאות Giga) תודה.
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אולי היה על זה כבר דיון אבל רציתי לשמוע את דעתכם איזה ווינדוס טוב יותר למשחקים ויסטה או XP PRO? אני רק יודע שוויסטה יותר כבד
-
- 4 תגובות
- 775 צפיות
-
-
יש עידכונים שאני לא עושה, דברים שהוא מבקש בישבילם אישור, דברים שלא נחוצים לי. ברגע זה לדוגמא זה malicious software removal tool זה נגד SASSER וכל אלה... קיצר, אני לא צריך אותו. אז נשאר לי המגן הצהוב הזה עם סימן קריאה. בדרך כלל אם אני לא רוצה שהוא יתריעה לי אני נכנס ל windows security center, ושם "שנה את האופן שבו אני מתריעה" ,או משו כזה, ושם אני מבטל את ההתראות. ועכשיו נכנסתי לעשות את זה, והוא לא נותן לי!? קבלו תמונה:
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
היי. יש לי בעיה שאני מנסה לפתור עם המערכת הפעלה, אך לפני זה אתן תיאור קצר. התקנתי בעבר ויסטה 32 ובכונן נפרד התקנתי XP. באמצעות המדריך בלינק הזה: http://www.howtogeek.com/howto/windows-vista/install-windows-xp-on-your-pre-installed-windows-vista-computer/ הצלחתי לגרום ל- dual boot. לפני שבוע התקנתי ויסטה 64 וכמובן ה-XP נשאר כמו שהוא על הכונן האחר. הגעתי למצב שיש לי dual boot אבל כמובן בגלל שהתקנתי את ויסטה 64 אחרי פירמוט, ה-BOOT לא כמו שהיה ולא ניתן להעלות את ה-XP. במדריך שנמצא בלינק שהבאתי יש הסבר מה לעשות באם מקבלים שגיאה שלא נמצא הקובץ ntldr מה שקורה אצלי, אך למרות שפעלתי כמו שבמדריך, אני עדיין נתקל באותה התופעה. האם יש למישהו רעיון איך לגרום ל-XP לעלות חזרה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
מותקן אצלי במחשב מודם/פקס(אלה שהיינו מתחברים איתם פעם לאינטרנט) המשמש למשלוח פקסים. אני משתמש בתוכנה המובנית ב-XP היוצרת מדפסת-פקס אליה אני "מדפיס" את המסמך אותו ברצוני לשלוח. כאשר אני רוצה לשתף אותה ברשת כמו מדפסת אמיתית, באפשרות של sharing במקום המסך הרגיל, מופיעה הודעה Sharing is not supported for this type of printer. בחיפוש בגוגל ראיתי שלהרבה אנשים זה המצב ולא מצאתי פיתרון פשוט כלשהו(פרט לשימוש בתוכנות יקרות צד שלישי שלא ברור איפה מוכרים אותן). למישהו יש פיתרון לעניין?
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
שמעו פירמטתי את המחשב ואין לי עיבריתץץץ את זה אני כותב דרך מיקלדת באינטרנט חייב עזרה או מדריך..... תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
שלום חברים. פתאום בלי שום התרעה מוקדמת אני מפעיל את המחשב, נכנס ליוזר שלי והפתעתי אין לי שום דבר בDESKTOP כלומר אין לי בכלל DESKTOP. אני מתכוון לכך שאין לי את הסרגל עם "התחל" ושעון בצד השני" אין לי איקונים פשוט התמונה של הרקע וזהו. אולי זה ווירוס אני לא יודע אבל לחצתי CTRL+ALT+DEL ונטרלתי את explorer.exe והרצתי אותו מחדש שום דבר לא השתנה. יכול להיות שזה ווירוס כי האקספלרור מופיע באותיות גדולות. בכל מקרה הפעלתי את הFIREFOX כדי לדון איתך בבעיה שלי. מה אתם חושבים ? פתרונות ועוד תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 889 צפיות
-
-
יש לי ווינדוס ויסטה מקורי 64BIT Ultimate, והאפשרות של ה- DreamScene לא מופיעה לי, למרות שעידכנתי את כל העדכונים כולל SP1. כשאני לוחץ לחצן ימני על השולחן עבודה אמנם מופיעה לי שורה "הפעל את DreamScene" בצבע אפור, אבל אי אפשר ללחוץ עליה. מישהו יודע מה הבעיה עם המערכת הפעלה שלי? יש לי מחשב חדש, ככה שלא נראה לי שזאת בעיה של מערכת. כ.מסך - HD4850.
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
יש לי פעמים EXPLORER וכול החלונות סגורים וכול אחד לוקח 20,000 זיכרון זה נורמלי ? פעמים אבל ביחד 40,000
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי ויסטה אולטימייט X64 יש ברשותי שני כוננים 80GB שבו מותקן הווינדוס ו-250GB של השטויות שלי. כל פעם הוא מכבה ומדליק את ההארד דיסק של ה-250. איך אני מבטל את זה?
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
אותו הדבר ב DEVICE MENNEGER
-
- 1 תגובה
- 764 צפיות
-
-
הי, אני מנסה לעשות עדכון לויסטה והעדכון הרלוונטי אלי הוא SP1. כאשר הויסטה מנסה להוריד את העדכון - היא נתקעת על 0% ואז הוא נותן שגיאה שאין באפשרותו להמשיך בתהליך. אציין שעד כה לא היתה לי שום בעייה עם שאר העדכונים.
-
- 6 תגובות
- 732 צפיות
-
-
אין לי מושג איך זה קרה ולא מצאתי פתרון. הפכתי את היוזר שלי לowner של הקבצים, ואחרי שאני מסיר את הread only מהתיקיות הוא חוזר כאילו לא ביטלתי. מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
בחור שלאחרונה פירמטתי לו את המחשב והתקנתי לו Xp Pro SP3 (לכל הקופצים - עותק מקורי שהוא קנה) הודיע לי שהוא חש באיטיות לעומת המצב שהיה לפני הפירמוט. צריך לציין שעברו 24 שעות מאז ההתקנה מחדש ולטענתו רק גלש באינטרנט ולא פתח מילים ולא הוריד כלום, כך שהסיכוי לוירוסים ומניהם קטן. כמובן שאחרי התקנת המערכת מחדש הרצתי בדיקת עם Nod32 מלאה שיצאה בסדר גמור והראתה שהמחשב נקי לחלוטין. מדובר במעבד 6300 עם 512Mb בלבד. בהתחלה אמרתי לו שזה כנראה בגלל הזיכרון (אמר שכשמנסה לשמוע רדיו באינטרנט יחד עם גלישה במקביל זה איטי להחריד), אבל מצד שני גם לפני הפירמוט היתה לו בדיוק אותה כמות זיכרון והכל הלך חלק באותו השימוש בדיוק. מעבר לזה, הוא הלך למחשב אחר (נייד) שיש לו מעבד חלש יותר ואת אותה כמות זי…
-
- 12 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום כולם! בטעות מחקתי את הסל מחזור מהדסקטופ ועכשיו אני לא מצליח לשחזר אותו מה שאני כן מצליח לעשות זה לעשות לו קיצור דרך, אבל זה לא מספיק כי הקיצור דרך לא נותן אינדקציה מתי הסל מלא או ריק תודה מראש, לירן
-
- 2 תגובות
- 950 צפיות
-
-
ומה זה בדיוק. תודה.
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
התקנתי ויסטה Ultimate אבל מישום מה אין לי תוכנת Outlook Express האם ניתן ליבא אותה למערכת ? 2 מדוע כאשר אני מבצע הפעלה מחדש דרך מערכת ההפעלה במחשב המחשב נתקע בזמן העליה וד בפס עם הלד הירוק וכאשר אני מבצע הפעלה מחדש דרך כפתור המחשב אין בעיה? 3 האם ניתן לזרז את זמן העליה של מערכת ויסטה בזמן הדלקה ולוותר על חלק מכתוביות ההקדמה
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
http://www.microsoft.com/technet/security/Bulletin/MS08-067.mspx
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
מצורף הבעיה עם קובץ Win32k.old והפיתרון http://www.pcreview.co.uk/forums/thread-94921.php אבל אני לא יכול לשנות את השם של הקובץ כי המערכת רושמת שאין לי הרשאה למרות שאני רשום כאדמיניסטרטור מה עושים ?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הי התקנתי כונן נוסף למחשב. הכונן מג'מפר כ SLAVE , והמקורי כ MASTER. בביאוס, הכונן מזוהה כ slave. במנהל ההתקנים הוא גם מזוהה, פעיל, ו"פועל כשורה". ב My Computer.... המחשב מזהה את הכונן MASTER בלבד ( שמחולק ל C, F, G) אני לא מצליח "לראות " את הכונן החדש. במחשב Win XP למישהו יש הצעות לפתרון?
-
- 3 תגובות
- 786 צפיות
-
-
היי, יש לי XP ואני שיניתי את מראה הICONים לא דרך ה-ICONPACKAGER, איך אני יכול להחזיר אותם לנורמה?
-
- 7 תגובות
- 752 צפיות
-
-
עד לפני כמה זמן הייתי יכול להשתמש באופן חופשי במנהל המשימות אבל לא מזמן פתאום הוא היה מסומן באפור וכשאני מנסה להכנס אליו הוא רושם לי: Task manager has been disabled by your administrator וזאת בדיוק הבעיה כיוון שאני הוא האדמיניסטרטור.... הבנתי שזה קשור למשו עם "פריוילגיות"? אודה לכולכם מאד אם תוכלו להסביר לי מהן אותן ה "פריוילגיות" וכיצד אני פותר את הבעיה. תודה רבה. אסף.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בהנחה שיש לי רישוי להתקין את שניהם, מה עדיף ? הבנתי ש WS2008 מגיע עם פחות שטויות ולכן דווקא עדיף לעבודה שוטפת על פני ויסטה ? יש לו גם DX10 והוא מריץ משחקים, אבל האם פחות או יותר טוב מ VISTA ? מישהו ניסה את זה ועובד באופן שוטף עם WS2008?
-
- 8 תגובות
- 967 צפיות
-
-
שאני רוצה לפתןח מנהל משימות זה רושם שזה בוטל על ידי מנהל המערכת. אז הורדתי את הקובץ מפה בסקיטי ושהפעלתי אותו זה רושם "אפשרות עריכת הרישום בוטלה על ידי מנהל המערכת" מה אני יכול לעשות? ואין וירוסים במחשב בדקתי. כל מה שעשיתי זה שהתקנתי את הדרייבים של NVIDIA ואז זה הגיעה.
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-