עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. יש לי במחשב שתי מחיצות סי שעלייה המערכת הפעלה ודי שעלייה כול החומר שלי לאחורה הוינדוס נדפק ואני רוצה לעשות פורמט דרך המערכת הפעלה אבל בלי למחוק את די רק את סי כאשר אני מכניס את הדיסק לא דרך הבוט עולה לי ההתקנה והוא רושם לי. איזה פעולה ברצונך לבצע.. התקנת וינדוס אקס פי למד אודות תהליך ההתקנה התקנת רכיבי וינדוס אפצונליים ביצוע משימות נוספות בדיקת תאימות מערכת.. אני רוצה לעשות התקנת וינדוס אקס פי אם אני יעשה התקנת וינדוס אקס פי הוא ימחק את הוינדוס שיש לי ויתקין לי חדש על סי? ומה יהיה עם החומר שלי בדי ? הוא לא ימחק? אין לי אפשרות לעשות גבויי לכן אני שואל .. ואם זה ככה.. אחרי ההתקנה מה שנשאר לי זה להוריד לרייברים למחשב ולעדכן תוכנות ? ממה הולך עם זה ? אפ פעם לא יניסיתי בצו…

2. Started by xZiPeR,

היי, לא הייתי בטוח איפה לפרסם את זה, אם זה לא מתאים לכאן - בבקשה העבירו. בכל אופן, זו הבעיה: החלטתי לשדרג את המערכת שלי ע"י החלפת הכונן הקשיח המזדקן שלי (IDE) בכונן מהיר ושמנמן יותר (SATA). בכדי שאוכל להעביר את כל החומר בהתחלה פשוט חיברתי את הכונן החדש במקביל לישן, התקנתי על החדש מערכת הפעלה והעברתי את כל החומר הנחוץ מהכונן הישן - מה שקרה היה שכשהדלקתי את המחשב היתה לי אפשרות פשוט לבחור בין שתי מערכת ההפעלה (זו שמותקנת על הישן וזו שמותקנת על החדש). לאחר שסיימתי את ההעברות פשוט ניתקתי את הישן, אבל עכשין נראה שהמחשב לא מזהה אף מערכת הפעלה (אבל כן מזהה את הכונן עצמו כנראה .. לפי הבאיוס). איך אני יכול להסביר למחשב החמוד שלי שהוא צריך להפעיל את המערכת הפעלה שלי ? D: תודה.

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by netanel38121,

שלום. רציתי לדעת מהמומחים או מאלה שיש להם ניסיון בעניין, השאלה היא כזאת. יש לי מערך SATA 2 RAID 0 כל כונן 500GB השאלה הראשונה , אם בכונן C מותקן מערכת הפעלה, וב D יש כל מיני קבצים ועכשיו אני ירצה לעשות FORMAT ל C האם זה נוגע לכונן D, או שזה עובד גם כמו 2 כוננים רגילים לכל דבר.? ושוב אני אומר מדובר ב RAID 0 ולכן השאלה הזאת. שאלה שנייה. האם במערך RAID אפשרי להתקין נניח XP בכונן C ובכונן D את ויסטה? והאם XP תומך ב RAID 0? בתודה מראש.

4. Started by binstock,

שלום רב, יש לי לאחרונה בעיה בהקלדה בהודעת דואר חדש באאוטלוק: ברשותי 2 מחשבים, האחד מחובר לראוטר אלחוטי בעזרת כבל והשני, לפטופ, מחובר אלחוטית. במחשב הנייח הכל עובד תקין. בלפטופ, לעומת זאת, כשאני עובד תחת terminal server , ומחובר לשרת הדואר בעבודה, כשאני מקליד מילים בדואר חדש, ישנה תופעה שהמחשב "מפגר" אחרי בכמה אותיות (לפעמים אפילו במשפט שלם) כאילו שהבאפר התמלא ( מה שכמובן לא אפשרי). ביצעתי בדיקות מהירות וכמו כן אין ברשותי פיירוול או כל תוכנה אחרת שחוסמת\מסננת פורטים (גם בראוטר לא). התופעה אינה קבועה; לעיתים היא נעלמת לגמרי ולעיתים נשארת זמן מה. אם מישהו נתקל בתופעה או יודע משהו בכלל על כך, שיגיב בבקשה. תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 748 צפיות
  5. Started by hichcock,

נראה שבמהלך הלילה היו עידכונים של האפדייט ומשום מה המחשב החליט להתקין ולעשות ריבוט ללא אישורי (כבר הסברתי לו שצריך אישור... לא משנה) עליתי למחשב והופה! למחשב יש מראה של 98. ניסיתי להחליף את הערכת נושא אבל הוא אומר שאין אפשרות?!?!?? מישהו יודע מה אפשר לעשות???? :-(

6. Started by elior021,

שלום לכולם. יש לי בעיה והיא כזאת כשאני מפעיל את המחשב הוא עולה לWIN וממש לפני שהוא נכנס לחלונות אני מקבל מסך שחור ושם כתוב no signal ואז המחשב מאתחל את עצמו (עושה ריסטרט) ניסיתי לעלות אותו גם במצב בטוח זה לא עזר ניסיתי לאפס את הביוס גם זה לא עזר מה עוד אפשר לעשות. תודה מראש

• 6 תגובות
    • 708 צפיות
  7. היי כאשר אני לוחץ בוינדוס אקס פי על מאפינים ב"מחשב שלי" ואז לוחץ על "מתקדם" ואז בביצועים לוחץ על הגדרות ואז שום על "מתקדם אז יש שם שתי אפשרויות: 1 תזמון המעבד יש או אפציה להפעלת תכנית רקע או תכנית רגילה 2 כוונון ביצועים לזיכרון מטמון או לתכניות ורשום שאם זה שרת מומלץ לשים על מטמון. לא הבנתי מה זה אומר 2 האופציות האלה ואשמח אם מישהו ירחיב ויסביר בפירוט. תודה. אה ודבר אחרון.. בזיכרון וירטואלי יש המלצה של כמה מומלץ לשים. לפי מה נקבע כמה מומלץ? לא עדיף לתת לו כמה שיותר?

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  8. Started by LevyVista,

שלום לכולם, פירמטתי ושידרגתי לפני מספר ימים לוינדואס ויסטה אולטימט 64 ביט, (היה לי 32) לאחר הפירוט, אני נכנסתי לוינדואס והתחלתי בהתקנת הדרייברים, התקנתי את כל הדרייברים והכל עובד מצויין, הגעתי לדיסק של הכרטיס מסך, לאחר ההתקנה של הדרייבר שלו וביצוע של ריסט, עם כנסתי לוינדואס ולאחר שלבי הטעינה, לאחר כמה שניות, המסך פשוט נכבה.. הסאונד והכל עובד כרגיל אבל המסך לא מגיב.. נכנסתי דרך מצב בטוח והכל עובד כשורה, כרגע, הסרתי את הדרייבר של הכרטיס מסך ואני עובד עם ה-VGA הסטנדרטי, הבעיה עכשיו היא שאני לא יכול בעצם להתקין את הדרייבר של הכרטיס מסך =/... הורדתי את הדרייבר העדכנתי מהאתר של NVIDIA עבור 64 ביט, עדיין, אותה הבעיה.. כשהתקנתי את 32 לראשונה, זה גם עשה לי את אותה הבעיה בדיוק עם ה…

• 3 תגובות
    • 919 צפיות
  9. המחשב שלי השתגע. שום תוכנה שצריכה גישה לרשת (דפדפנים, יוטוררנט, מירק, גוגל, סקייפ) לא הסכימה להתחבר לרשת אבל העדכון של חלונות הצליח בלי שום בעיה. אי אפשר לגלוש או לתקשר בשום צורה דרך האינטרנט. גם פיירפוקס וגם אינטרנט אקספלורר, כלום לא עבד. גרסת ה64 ביט של אקספלורר גם הצליחה להתחבר אבל את זה גיליתי רק אחרי שמצאתי את הפתרון ואני כותב ממנה עכשיו. התוכנות היו קורסות עם ההודעה: Fault Module Name: StackHash_fd00 מזה הסקתי שמדובר בבעיה בניהול רשת אצל חלונות. חקרתי טיפה בגוגל ומצאתי שהסרת נוד32 והתקנה מחדש פותרת את הבעיה. אני רק משתף את כולם בפתרון. קרה בויסטה 64 ביט עם הגרסת 64 ביט של nod32.

• 3 תגובות
    • 906 צפיות
  10. Started by aviv00,

היי אני משתמש ב SERVER 2008 לייתר דיוק אבל הם אותו דבר כמעט יש לי 64ביט אני מנסה לעדכן את כל הקונטרלרים אבל הם נשארים על התאריך הישן 2006 והגירסה גם ישנה 8 במקום 9 מה אפשרות לעשות ניסתי גם MANUALLY וגם עם התקנה של ה Chipset

• 5 תגובות
    • 778 צפיות
  11. Started by rotman,

שלום , אני משתמש בויסטה HOME BASIC בנייד שלי , הגדרתי בעבר חייגן ל ADSL שיש לי במקום העבודה ויום בהיר אחד כל החייגן הזה נעלם מרשימת האופציות של הרשתות שאפשר להתחבר אליהם. כרגע , גם החיבור הזה לא מופיע וגם אם אני מנסה להגדיר חייגן חדש הוא נותן לי שגיאה. מה שיותר מוזר זה , שמדיי פעם אני כן רואה את החייגן שהגדרתי ברשימה. (לא , הרשימה לא מסוננת שיראה רק חיבורים אלחוטיים אני סימנתי שם שיראה את כל אופצ' החיבור). מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה ואיך אני פותר אותה? תודה

• 7 תגובות
    • 732 צפיות
  12. Started by elad_orl,

היי אם אני מתקין את הויסטה הזאת על xp זה מוחק לי את הxp ? והאם זה שווה לעשות את זה או שעדיף לקנות ויסטה להתקנה מלאה?? תודה לעוזרין

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  13. שאלה בכותרת. כנראה שמחקתי את סל המחזור ואני לא מוצא שום דרך להחזיר אותו לשולחן העבודה. אשמח לעזרה ממכם.

14. חבר התקין במחשב נייד את הXP ויש לו הודעות שגיאה והוא מצליח להתקין רק VISTA הגיוני ?

• 4 תגובות
    • 698 צפיות
  15. Started by bigbosf,

שלום רב אם וירוס יושב על קבצים של מערכת ההפעלה.. יש מנוס חוץ מלפרמט? תודה

• 2 תגובות
    • 787 צפיות
  16. התקנתי VISTA והיא מקצה 768MB לכרטיס מסך 8800GT איך אני משנה את זה כך שא יוקצה כלום לכרטיס מסך מלבד הזיכרון שלו בלבד?

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  17. Started by thePony,

איפה אני מוצא את הminidump בוויסטה?

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  18. Started by viper_sb,

יש לי במחשב שני HDD ומ"ה מותקנת על כונן C וD הוא DATA התקנתי לאחרונה HDD חדש של 500G ובגלל שאני עובד על IDE הייתי צריך לנתק את אחד מהכוננים אז ניתקתי אחד ושעשיתי BOOT למחשב המערכת אמרה לי שהיא לא מזהה OS אז החלפתי בין הHDD ועדין המערכת לא עלתה תעזרו לי בבקשה.

19. Started by itay-ab11,

היום קניתי מחשב חדש עם וינדוס ויסטה(ההתנסות הראשונה שלי עם הויסטה) -בהתחלה היה לי אייקונים על המסך של שעון,תמונות וכו' ובטעות העפתי את האייקון שהיה בשורת המשימות ומאז התוכנה הזאת שהפעילה את אותם גאדג'טים נעלמה,איך אני מחזיר את התוכנה הנ"ל? -אני רוצה לפתוח את החלונות של הקספלורר רק בחלון אחד,וזה פותח לי בכמה חלונות,איך אני עושה זאת? -משום מה אני לא מצליח להעביר את הmenu bar(קובץ,עריכה וכו')למעלה מעל השורה של האינטרנט,למישהו יש פיתרון? תודה רבה!!

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  20. Started by lioryb,

שלום. לא יודע אם זה הפורום המתאים. קראתי פעם באחד הפורומים, כי עדיף להתקין את CS3 (ופרמייר בפרט) בדיסק אחר מאשר מערכת ההפעלה. אשמח אם מישהו ידע לענות לי: 1. זה נכון ? 2. למה? 3. האם זה צריך להיות דיסק פיזי אחר? או מספיק PARTITION אחר?

21. יש לי מערכת ויסטה אולטימייט SP1 עברית. אני רוצה להעלות את הכמות חיבורים חצי פתוחים בשביל תוכנות P2P. בהמלצת מישהו מהפורום הורדתי את הפאטצ' מהאתר: http://www.half-open.com/ רשום שמתאים למערכת שלי. התקנתי אותו שמתי כמות על 100 גם בתוכנות ואני לא שם לב להבדל במהירות ולא רק זה מדי כמה שעות יש לי מסך כחול עם הודעת שגיאה TCPIP.sys והמחשב עושה ריסט לבד. אין לי בעיה לשחזר את הקובץ המקורי אבל אני מחפש פתרון שיפתח לי חיבורים במחשב בשביל הורדות בלי קריסות. חייב עזרה דחוף תודה

• 0 תגובות
    • 864 צפיות
  22. Started by matizami,

יש לי מעבד Q6600 ולאחרונה, אני שם לב שהCPU גבוה מאוד והמחשב תקוע. זה קורה גם שהמחשב סתם בוינדוס (ויסטה) בתמונה אפשר לראות שכל הליבות עובדים במאמץ

• 23 תגובות
    • 7.4k צפיות
  23. ככה, אני מנסה להתקין WINXP SP2 על המחשב הבא : P3 550MHZ 256MB SDRAM QUANTOM 20GB 7200RPM HD MSI MS-6119 MOBO ניסיתי במלא מלא קומבינציות.. ניסיתי לפרמט בFAT בNTFS וניסיתי הגדרות שונות בביוס(עם PIO/בלי.. עם UDMA/בלי) ניסיתי גם לעשות לביוס איפוס פעמיים וכל פעם קורה משהו אחר.. או שהוא כותב שהוא לא מצליח למצוא BOOTABLE PATITION על הדיסק או שהוא פשוט עושה ריסט.. חשוב לציין שמדובר על מחשב שעבד מצויין לפני כשלושה חודשים ולא נגעתי בו פשוט מאז וההארדיסק הוצע ממחשב אחר שעבד לפני יום.. מה גם שההארדיסק בסדר גמור אם אני מחבר אותו למחשב אחר.. על ההארדיסק הייתה מערכת הפעלה וגם המחשב עבד בסדר גמור.. את הבוט מהדיסק הוא מזהה ואני מגדיר לו שם והוא מתקין את כל הקבצים לתיקיית C:WINDOWS אחרי הפ…

• 3 תגובות
    • 639 צפיות
  24. Started by elior021,

שלום לכולם אני מקווה שזה הפורום המתאים אם לא סליחה. אני רוצה לדעת איך עושים עדכון חומרה במחשב.

• 4 תגובות
    • 937 צפיות
  25. כשהיה לי XP 32 ביט צרבתי דיסק מוזיקה של קבצי MP3 מאז פרמטתי את המחשב והתקנתי ויסטה 64 ביט כשבאתי להעתיק את השירים חזרה למחשב כל השמות בעברית מופיעים בגיבריש לדוגמא : -223F~1.MP3 וככה כל הקבצים מופיעים בשם עם מכין מספר סידורי שכזה אני מניח שהבעיה היא המעבר מ32 ל64 השאלה איך אפשר לפתור את הבעיה ולשחזר את שמות הקבצים שיופיעו בצורה נורמלית בעברית...

דיונים חדשים בפורומים