Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
הייי חבר'ה.. בזמן אחרון המנהל משימות לא עובד ואיאפשר לפתוח ונסיתי לעשות CTRL+ALT+DELETE ועדיין לא עובד ולא פותח ולא מופיע את המנהל משימות .. הנה תמונה יותר בוררה מופיע בצבע אפור שאיאפשר לפתוח אותו . יש פיתרון לזה? בתודה לעוזרים [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 695 צפיות
-
-
אהלן, ה-TASK MANAGER לא מגיב לכלום, לא CTRL ALT DEL גורניש, בלי הודעת שגיאה בלי כלום, פשוט לא מגיב. עוד בעיה זה שיש לי אתר שכל הזמן עולה על ההתחלה, http://www.3929.cn/?tn=102722 סרקתי את כל המחשב מאה אלף פעם, אני לא מצליח למצוא את הבעיה. בתודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זה כותב לי שאני ילחץ על מקש כלשהו כדי להמשיך אחרי שאני לוחץ על מקש כלשהו זה מתחיל ליכתוב לי הרבה G מה לעשות מישהו? אני לא מצליח כלום
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
האלן אנשים אני משתמש בWIN2K + SP3 +IE6 ויש לי בעיה חמורה ביומיים האחרונים! כאשר אני מנסה לגשת לאספלורר בכל דרך (MY COMPUTER...........) זה לוקח לו איזה 10 שניות לפתוח את החלון! וכל פעולה שאני מבצע עליו אחר כך לוקחת גם הרבה מאוד זמן! לידיעתכם כל שאר נתוכנות והאלמנטים של ווינדוס עובדים כרגיל (אפילו אם הIE פתוח) ומצ הזכרון\ניצול מעבד מצויין! אנא עיזרו לי בדחיפות!! תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הwindows של חבר שלי עבד מצויין ואז הוא הוריד את divx 6 (מהאתר הרשמי של divx), אחרי שהוא התקין את הקובץ שירד לו פתאום נעלמו לו כל האייקונים בשולחן עבודה וגם שורת המשימות ולכן הוא לא יכול לגשת לשום דבר במחשב הדבר היחיד שהוא כן הצליח לעשות זה להיכנס למנהל המשימות (דרך alt+ctrl+del). הוא ניסה כבר לעשות איתחול וגם הוא ניסה במנהל המשימות לסיים את תהליך הexplorer ולהתחיל אותו מחדש (קראתי שבחלק מהמקרים זה עוזר) אף אחד מהדברים לא עזר מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
מערכת הפעלה Home Edition עברית sp2 אקספלורר גירסא אחרונה אין spywares ווירוסים בדוק!! אחרי כל ההקדמה הבעיה היא: שמנסים להכנס לאתרים (חלקם) לא עולים וב Status Bar כתוב Done... המחשב מחובר לאינטרנט וזה קורא בכל מיני אתרים בופן אקראי, בנוסף הוא יכול להיכנס לאתר מסויים אבל בדפים אחרים באתר הוא נותן את אותה הבעיה.. למי הפיתרון?
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
יש לי בעיה רצינית בווינדוס שלי,ניסיתי להדליק את המחשב ולפתע לא עלה לי שולחן העבודה שלי,רק מסך שחור והמסמכים שלי,מישהו מכיר את הבעיה ?? לא התקנתי שום תוכנה,וביצעתי סריקת וירוסים,אין לי מושג מה זה,גם כפתור הסטרט לא עובד.... אשמח לעזרה....יהונתן.
-
- 12 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
שלום,אחי הוריד תוכנה שמסירה קבצים מהמחשב ובטעות מחק קובץ מערכת שקשור לפתיחת קבצים מסוג EXE עכשיו אני לא יכול לפתוח שום קובץ בעל סיומת EXE ברגע שאני מנסה לפתוח זה נכנס לי לאפשרות "פתיחה באמצעות"... וממש לא בא לי לפרמט את המחשב כי הדיסקים וכל התוכנות לא אצלי אז אם מישהו יודע אני מבקש בבקשה עזרה דחוף תודה רבה רבה לכל העוזרים ולמגיבים! לילה טוב...
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-
-
היום צצה לה בעיה חדשה ומעצבנת במחשב שלי.... אני משתמש ב XP PRO באנגלית.... כמעט כל לינק שאני פותח תוקע לי את החלון אקספולרר הנוכחי... הבעיה צצה לאחר שהתקנתי היום עדכונים מהעדכון אוטומטי שיש במחשב... נסיתי לשחזר מערכת אבל זה כל פעם אומר לי שהשחזור לא הצליח בגלל שלא נעשו שינויים במחשב (למרות שכן...)... ניסיתי גם להסיר אחד אחד אבל זה מעל 15-20 כאלה ואחרי כל אחד המחשב מתאתחל... אז ייקח שעות... מה עושים??
-
- 2 תגובות
- 757 צפיות
-
-
עשיתי ריסט היום.. ופתאום החשב עולה והכל ג'ירביש כזה וסימנים (חוץ מהאינטרנט) חיפשתי בכל האנטי וירוסים.. ספיורים.. תוכנות שמתקנות טעויות ומה לא .. http://img139.imageshack.us/img139/3863/gfhfgwj4.png מה לעשות? =[
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כל פעם שאני מחבר SD פשוט הוא לא מזהה אותו בכלל ואז נתקע לי כל מה שקשור ל-EXPLORER (המחשב שלי וכו...) והמחשב נהיה איטי ואז אני חייב להפעיל את המחשב מחדש. מישהו יודע מה הבעייה? (אין לי שום בעית חומרה זה מחשב חדש -סתכל במפרט שלי).
-
- 6 תגובות
- 911 צפיות
-
-
אלהן אני עמרי חדש פה ויש לי בעיה במחשב.הדלקתי את המחשב היום ופיתאום הופיעה לי לפני הפעלת המחשב הודעה עם אני רוצה להפעיל את וינדוס רגיל או לעשות תיקון חשבתי שאולי איזה קובץ נמחק אז עשיתי תיקון לקראת סוף התיקון המשחשב נתקע אז כיביתי איתו שהדלקתי שוב המחשב לא פעל ומה שראו על המסך זה כל מיני צבעים מהבהבים על המסך ואי אפשר לעשות כלום חשבתי שאולי זה בעיה במסך אז החלפתי אותו אבל אותו דבר הופיע אין לי מושג מה לעשות מישהו יכול לעזור לי?
-
- 10 תגובות
- 783 צפיות
-
-
יש לי בעיה רצינית בפונטים של הוינדוס אני התקנתי לא מזמן ונדיוס Home אבל לא שמתי את הרשין בשלושים ימים הראשונים ואז נתקע לי הוינדוס אז אני התקנתי במקום וינדוס Xp פרו והתחלתי להתקין תוכנות על המחשב שלי אבל נתקלתי בבעיה כול העברית במחשב שלי נתקעה ולא יכלתי לראות עברית אלא רק סימני שאלה או גיבריש בתוכנות כמו Emule או Icq ראיתי את ההעיה הזאת אני חייב שתגידו לי מה לעשות וגם מתי שאני מחפש בIcq אז זה כתוב גיבריש תלי להבין מה הבעיה ותגידו לי איך לתקן אותה כי זה ממש חשוב לי אז בבקשה תעזרו לי !!!!!!!
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
תראו יש לי בעיה מסובכת ביותר, יש לי במחשב שלושה דיסקים קשיחים (שישה כוננים). כונן C "הראשי" הוא בתוצרת NTFS והשאר FAT32. כרגע מותקנת לי מערכת הפעלה Windows Vista Beta 1 וכל מי שמבין יודע, שאם אני ממש רוצה לעבוד עם מערכת בעייתית שכזאת מומלץ שהיו לי שתי מערכות מותקנות שאחת מהם תיהיה יציבה ובלי בעיות! ופה הטעות שלי, התקנתי ויסטה אחרי פירמוט ושכחתי להתקין אקס פי לפני. למישהו יש דרך להתקין מערכת הפעלה ישנה יותר בנוסף לחדשה? כי האפשרות היחידה שאני מכיר ז להתקין את האקס פי וממנו להתקין ויסטה ולבחור באפשרות של שתי מערכות הפעלה! הפתרון היחידה שאני מכיר זה הפתרון הארוך של פירמוט והתקנת אקס פי ואחר כך ויסטה (כל הסיפור מחדש) אבל גם פה נוצרת לי בעיה, בגלל שכונן C שלי הוא NTFS אני לא י…
-
- 6 תגובות
- 636 צפיות
-
-
אז לפתע ללא התראה נחתה עלי צרה גדולה: בכניסה ל-XP PRO נעלם לי הקול וכמעט אף תוכנה לא עולה כולל האנטיוירוס של נורטון. יישומים שקשורים למערכת לא מתפקדים, למשל ב-DEVICE MANAGER לא מופיע אף התקן, לא ניתן לבצע שחזור מערכת, אין גישה לאינטרנט. ניסיתי להיכנס למצב בטוח וזה נתקע באמצע. בדקתי וירוסים באמצעות דיסק אחר ולא נמצא דבר, גם SPY SWEEPER לא מצא רוגלות כלשהן. מה שעשיתי לפני שהתקלה קרתה זה התקנה של WINDOWS INSTALLER גירסה 3 שחשבתי שאני זקוק לו לצורך התקנה של תוכנית כלשהי ואפשור של התהליך הזה ב-SERVICES שהיה ב-disabled משום מה. הבעיה שעכשיו איני יכול להיכנס ל-services או להסיר ב-add & remove. ניסיתי sfc /scannow ואכן קיבלתי הודעה שהשתנו קבצים וצריך לשחזר אבל מתבקש תקליטור …
-
- 5 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום אני משתמש חדש..נאה אחלה פורום אני פה ושם מתקן מחשבים לאנשים שקרובים אליי ונתקלתי בבעיה מאוד מאוד מוזרה בשני מחשבים.. בשניהם הווינדוס עבד תקין... ופתאום בעיה... הווינדוס עולה מגיע למסך פתיחה הרגיל של הווינדוס .רק שהפעם בשונה מפעמים קודמות הוא לא נכנס אוטומטי אלא יש את שם המשתמש וצריך ללחוץ עליו כדי להיכנס...עד לפה הכל תקין. ברגע שאתה לוחץ עליו כדי להיכנס הוא אומר שהוא פותח והכל נראה רגיל ואז הוא כותב פתאום שהוא מתנתק ועושה ריסטרט וככה כל הזמן. שאני מנסה להכנס ל SAFE MODE במחשב אחד הוא לא נכנס בכלל ...במחשב השני הוא בהתחלה נכנס מבקש סיסמא (לא הגדירו לו בכלל סיסמא של אדמינסטור או משתמש כלשהו)..אזיי הוא לא נכנס לווינדוס ואחרי כמה נסיונות ה SAFE MODE בכלל לא עולה.. אז…
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
שלום, עד לפני איזה שבועיים הכל היה בסדר, פתאום הופיע לי שגיאה HELPCTR... לא עשיתי כלום לחצתי OK, זה התחיל להקפיץ לי מיליון חלומות של העזרה והתמיכה בעת עליית הוינדוס, עשיתי פורמט וזה לא נעלם, קבלו תמונות מצב, עזרה בבקשה.. נואש.. :'( עריכה!!!! עשיתי עוד ריבוט ותראו מה הפעם [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 715 צפיות
-
-
טוב אז ככה אתמול חזרתי מטיול שנתי , פתחתי את המחשב והוינדוס ניתקע לי בקטע של היוזר של הברוך הבא זה רושם לי . Loading your setting - saving setting - Logging off אין לי מושג מה אני צריך לעשות , האמת אולי לפרמט אבל יש לי פול דברים שאני צריך לשמור לפני זה . אם יש מישהו שמבין בזה או שיש לו משהו לעזור בקשה בקשה תרשום ניסיתי לעשות הרבה פעמים להכנס על מצב בטוח אבל גם זה לא עוזר ואני צריך לדעת אם אפשר לעשות אופציה בוינדוס שאפשר לעשות התקנה מחדש בלי למחוק קבצים שיש על המחשב . אם מישהו מבין שיעזור תודה.
-
- 4 תגובות
- 709 צפיות
-
-
תראו הכונן שלי מפוצל ל 4 כוננים C,E,D,F עכשיו הבעיה היא שאני נכנס למחשב שלי (יש לי XP) יש את התמונה של הכונן אל כל אחד מהם היום פתאום אני נכנס אני רואה שאין תמונה פשוט ריבוע ריק אל כונן D אני אומר בסדר לוחץ עליו פתאום זה פותח לי התקנה של תוכנה(SMART FTP) ואז הבנתי שנדפק שם משהו איך אני מחזיר את הכול למצב הקודם שיהיה תמונה ושזה יעבוד ודרך אגב אם אני עושה לחצן ימני ופתח זה נכנס לכונן וגם אם אני כותב למעלה במקוםפ כמו שרושמים כתובת של אתר אינרטנט זה נכנס רק שאני לוחץ דבל קליק זה לא עובד תעזרו לי בבקשה הנה תמונה: http://rotter.net/forum/User_files/3c1a168c5b25a910.jpg
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
האקספלורר נתקע כל הזמן, פותחים דף חדש, נתקע.. מעבירים מאנגלית לעברית, נתקע.. מה לעזאזל עושים? אני כבר מיואשת !! (ההודעה שזה נותן "אקספלורר ביצע פעולה בלתי חוקית והוא ייסגר" או משהו כזה..) תודה מראש..
-
- 3 תגובות
- 762 צפיות
-
-
מה לעשות ??? בא לי כבר לבעוט במחשב..... כשאני לוחץ כפתור ימני על אובייקט מסויים שמציג ה EXPLORER - כמו :C או : D או סתם סיפרייה, אז ה EXPLORER קורס. רוב הפעמים הוא מציג את ההודעה של הקריסה ולפעמים הוא סוגר הכל ופותח מחדש . מה לעשות!?!?!?! לפרמט לא בא בחשבון כי פרמטתי כבר לפני שבועיים..... בדקתי גם ב SAFE MODE וזה עושה אותו דבר. יש לציין כי הוא לא קורס בשום פעולה אחרת- רק כשאני לוחץ כפתור ימני על אובייקט אקראי.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היום באמצע שימוש רגיל במחשב (גלישה באינטרנט) פתאום אני מקבל מסך כחול והמחשב עושה ריסטרט... עכשיו אני לא מצליח להפתר מהחלון הזה שקופץ כל הזמן, גם אם אני לוחץ OK עזרה דחוף ואני לא יכול לפרמט כי הלך לי הכונן דיסקים, אכלתי אותה :'(
-
- 5 תגובות
- 972 צפיות
-
-
שלום! לא מזמן קניתי מחשב נייד חדש וביקשתי שיביאו לי אותו בלי WINDOWS עליו. הורדתי WINDOWS 7 64 BIT ULTIMATE ההתקנה הלכה כמו שצריך הווינדוס עלה בצורה נורמלית אבל אחרי שהדלקתי אותו שוב קיבלתי את ההודעה BOOTMGR IS MISSING PRESS ANY KEY TO RESTART. איך אני פותרת את זה??
-
- 1 תגובה
- 843 צפיות
-
-
היום (יום שלישי) ניסיתי לפתוח דרך ''המחשב שלי'' את הכוננים שלי (כולם) והמחשב רשם ש"הגישה נדחתה" עכשיו לקיצורי דרך שנימצאים על השולחן עבודה אני יכול לגשת וכמו כן גם לאינטרנט ולסאב תיקיות על הכוננים וקבצים בודדים אך לא ניתן לגשת לקבצים דרך המחשב שלי (בצורה ישירה) בראשונה בדקתי האם הבעיה קשורה לווינדוס חיברתי את הכונן למחשב אחר( גם בכדי לגבות מידע) וגם שם הגישה לא התאפשרה מה הבעיה??? אני במבויי סתום כמובן שלא ניסיתי לפרמט את הכננים כיוון שיש עליהם מידע אשר אין באפשרותי לחלץ ולשמור- כונן C הוא הכי פחות חשוב אבל לא מצאתי טעם לפרמט אותו כיוון שזה לא יפתור את הבעיה בD&F עוד נקודה תכנית ישנם שני כוננים פיזיים (200G (C&D ן120G :F עזרה בבקשה עומר
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
אני לא בטוח אם זה חומרה אבל יש לי בעיה שהWINDOWS7 לא עולה קניתי לעצמי מחשב ולקחתי חלקים מהמחשב שכבר קיים בבית השארתי את אותו המחשב הקודם עם אותם חלקים שהיו והחלפתי רק לוח אם ומארז (אותו מעבד זכרון וHDD) כשאני מנסה לפרמט תמחשב ולהתקין WINDOWS ההתקנה שאחרי הBOOT עולה ממש לאט וגם ההתקנה מאוד איטית ניסיתי להתקין כמה פעמים וכל פעם הייתה לי שגיאה מסויימת של WIN או שהמחשב קרס (היה מסך כחול אם שגיאה ארוכה) ורק בבפעם האחרונה המחשב התקין ועלה יפה .... עשיתי ריסטרט וראיתי שהכל עובד אבל מהפעם השניה שכיביתי אותו הוא כבר לא מעלה תWIN יש את הטעינה ואז המחשב נדלק מחדש בלי שגיאה או משהו אני ניסיתי להחליף את הראם הHDD וגם את הכונן (בגללל שזה טען לאט ) והבעיה לא הייתה בהם אני לא ממש יודע מה…
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-