עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום קיניתי לפני שנה מחשב נייד של אסוס עם ווינדוס 7 עכשיו המערכת עושה לי בעיות אני רוצה לפרמוט אותו, ידוע לי שקונים נייד עם ווינדוס אז יש אימיג של ווינדוס בדיסק הקשיח במחשב וממנה אני יכול לעשות התקנה, הבעיה שאני לא יודע איך אני יכול לעשות את זה בתודה אורן. כמוכן אני לא מוצא את הדיסקים אולי ידוע לכם איך אני משיג אותם או יכול להתקין בלי ??

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Rami0786,

שבוע טוב לכולם... אני אפתח בהתנצלות אם פתחתי את הדיון במקום הלא נכון .. ולבעיה.. יש לי מחשב נייד (Dell Inspiron n5110-6982) אשר החלפתי לו את ההארדדיסק (HDD) ב- (SSD), ואת ההארדדיסק הישן ה-HDD התקנתי במקום כונן התקליטורים (CD-ROM) , על ההארדדיסק הראשי יש מערכת הפעלה windows 10 home 64bit , ולפני כמה ימים חציתי את ההאדדיסק הישן לשתי מחיצות והתקנתי על המחיצה החדשה מערכת ההפעלה fedora 25 אך, אני לא מצליח לגשת אליה ו/או להפעיל dual boot למחשב... בביוס אין שום הגדרות שיאפשרו דבר כזה וגם כן כאשר אני לוחץ על shift בזמן שאני לוחץ על הפעלה מחדש למחשב אין הגדות UFI (או משהו כזה)... חפשתי המון בגוגל ללא תועלת, ככל הנראה לא חיפשתי את ה…

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  3. Started by Adirz0,

שלום לכל חברי הפורום . לאחרונה צצה בעיה חדשה במחשב החדש שלי (למרות כל הבעיות האחרות שיש איתו) . הבעיה היא שקובץ כלשהוא בווינדוס נמחק , ואז הווינדוס פשוט לא עולה . זה קרה בפעם הראשונה אחרי שעשיתי בדיקה של MEMTEST (לא יודע אם זה קשור...) , אז התקנתי ווינדוס חדש . וזה קרה שוב אחרי משהו כמו יומיים . אין לי מושג מה הבעיה ומה זה יכול להיות... משהו יכול לשער מה הבעיה? * אם זה נחוץ , אז המפרט הוא: AMD 3800 X2 DFI LanParty UT nf4 Ultra-D GSKILL 1GBx2 400mhz 2-3-2-5 תודה לכולם .

• 4 תגובות
    • 534 צפיות
  4. Started by mz155,

איך אני עושה שלא יופיע לי הצורך לאשר כל דבר שאני עושה במחשב... זה מחרפן את השכל... תודה

• 4 תגובות
    • 678 צפיות
  5. Started by LOL,

את הנייד שלי קיבלתי עם XP ורישיון לויסטה ביסנס, אך בלי הדיסק או דרך לעבור לויסטה עזבו למה אני לא משיג מהחברה את הדיסקים אני פשוט מחפש מישהו עם דיסקים של ויסטה ביזנס מאיזור המרכז (או ירושלים) שאני יוכל לצרוב ממנו את הדיסק אם למישהו יש דיסק והוא מוכן זה יעזור לי מאוד תודה

• 4 תגובות
    • 888 צפיות
  6. Started by menypeled,

פירמטתי את המחשב והתקנתי xp. משום מה יש לי בעיה עם העברית, לדוגמא כאשר אני מנסה להתקין תוכנות (כגון icq) במהלך ההתקנה מופיע ג'יבריש במקום עברית. איך מתקנים זאת...

• 4 תגובות
    • 511 צפיות
  7. המחשב עושה קצת בעיות, ואני צריך לפרמט גם ככה. השימוש העיקרי שלי במחשב הוא צפייה בסרטים וסדרות, ובקרוב הוא יצוות עם מסך 37" חדש דנדש, אז חשבתי כבר להתקין מדיה סנטר. יש יתרונות למדיה סנטר על XP רגיל? אם כן, מה הם?

• 4 תגובות
    • 819 צפיות
  8. ^^^ יש לציין שהדיסק שממנו אני רוצה להעתיק את הקובץ הוא NTFS והדיסק שאליו אני רוצה להעתיק את הקובץ הוא בפורמט FAT32 אם זה משנה משהו... זאת בעיה ממש מעצבנת אשמח לעזרה

• 4 תגובות
    • 860 צפיות
  9. Started by man-of-God,

שלום אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי כיצד ליצור קובץ התקנה מותאם ל WIN7 - התקנה רגילה של הווינדוס שעימו יותקנו כבר מספר תוכנות שאני מעוניין בהם למה אני צריך את זה ? לעיטים קרובות אני מגיע לבני דודים ועם כל אחד אני מבלה מספר שעות לא מובטל בפרמוט המחשב והתקנת תוכנות. כך שהביקור שלי הופך עד מהרה ללא ידיעתי ליום של התקנות (יש להם ווינדוס חוקי עם רשיון) כך גם אצל בני דודים מהצד השני לכל אחד מהם יש תוכנות אחרות שהם רוצים שהתקין להם "על הדרך" ההתקנה של הווינוס לוקחת חצי שעה בערך והתוכנות שלהם עוד מספר שעות. המטרה : ליצור 2 או 3 מערכות ווינדוס מותאמות אישית (אחת לי , ועוד 2 לבני דודים) שכוללות את כל התוכנות הדרושות כבר בפנים. כך שבפורמט הבא אני יחסוך לי זמן וכוח הדבר היחידי ש…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by Doctor Robert,

שלום, ניסיתי לפתוח את המחשב השני שלי היום וקיבלתי מסך שחור שאומר שהקובץ ntfs.sys פגום והמערכת לא יכולה לעלות, רשום שם לנסות לעשות repair. הכנסתי את הדיסק של ההתקנה והעלתי אותה, בחרתי ב-REPAIR, אבל מה אני אמור בדיוק לעשות שם? זה מעביר אותי למסך שחור, איזה פקודה אני צריך לרשום שם כדי להעתיק מחדש את הקובץ NTFS.SYS? תודה לעוזרםי

• 4 תגובות
    • 801 צפיות
  11. Started by yossefk,

אני רוצה לדעת עם הפירמוט בפנטיום 3 זהה ל4 אם זה אותו פירמוט בלי בעיות ואם אין בעיה לשים על פנטיום של XP SP3 ? תודה לעוזרים :]

• 4 תגובות
    • 659 צפיות
  12. כמו כן,אני רוצה לדעת גם איך לחלק למחיצות,תודה מראש

• 4 תגובות
    • 765 צפיות
  13. שאני לוכץ על כלים-->אפשרויות אינטרנט זה רושם לי "פעולה זאת בוטלה עקב מגבלות החלות על מחשב זה. נא פנה למנהל המערכת" ושאני לוחץ עכבר ימני-->מאפיינים על האיקון של האינטרנט אקפלור נפתח אפשרויות האינטרנט אבל האפשרות לבחור אתר בית נעולה. אם אני לוחץ בוולאה על הקישור " הפוך לאתר בית" ניהיה ארור... בעיה מוזרה מאוד...יש לי אינטרנט אקפלורר 6 לא אספי1... בבקשה שמישהו ינסה לעזור לי...

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by alonpartuk,

כשאני מנסה לפתוח תוכנות דרך הדוס חשבשבת לדוגמא אז עולה לי גיבריש במקום עברית מישהו יודע איך אני מסדר את זה?

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. אהלן, יש לי מחשב יחסית חדש שעליו מותקנת מערכת ההפעלה ווינדוס 7, ויש לו קטע מסורתי אפילו ,שאם אני לא נוגע בו לכמה זמן הוא נכנס למין טירוף עם עצמו וחושב עד שאני מזיז את העכבר, אז הוא מפסיק. אחוז השימוש במעבד כששום דבר לא מופעל נע מ0 ל10, והזיכרון ראם על 50% בערך. מה שבמיוחד מעצבן פה זה שהמחשב מאוד מרעיש כשהוא חושב ככה. מאוד. תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by shahar07,

יש לי ויסטא, ולאחרונה רכשתי מדפסת סורק של hp 7283, אחריי שיחות מרובות עם צוות התמיכה שלהם וצוות חו"ל הם הגיעו למסקנה שהדבר האחרון שיכול לעזור לי הוא פירמוט, האם ישנה אפשרות (vista ultimate) למפרמט רק את הויסטא ?

• 4 תגובות
    • 662 צפיות
  17. שלום.. אני לא יודע איך נוצר לי פיתאום עוד משתמש חוץ ממה שהיה לי מה שבטוח שאני לא יצרתי אותו.. אני בא למחוק אותו הוא באותו רגע נמחק לי ואח"כ שאני מפעיל מחדש הוא שוב מופיע לי, ניסתי גם במצב בטוח גם במצב רגיל וזה לא נמחק, איך אפשר למחוק אותו לגמרי?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by The UnKnown,

Ok, i have Creative Audigy 2 ZS and realtek OB sound card. two days ago i made format for C: and now there is one application in the "Device Manneger" that didnt get update. that file is for the Realtek, when i am updating it, it starts to make problems and the computer got stuck, what should i do ? Stay with the Realtk while he is not updated ? Thanks alot!

• 4 תגובות
    • 870 צפיות
  19. Started by BHXHO2,

אני מכבה את המחשב והוא כותב לי בסוף כעת ניתן לכבות את המחשב במקום להתכבות אוטומטיט איך אפשר לסדר את זה יש לי במחשב השני שלי וירוס של 60 שניות והמחשב מכבה את עצמו איך אפשר להתגבר על זה תודה ניסים

• 4 תגובות
    • 765 צפיות
  20. (אני מקווה שזה מותר פה) יש איזו חברת האקרים, כנראה, שעבדה ועדיין עובדת כנראה על קבצים שיעזרו לנו להפעיל את DX10 במחשב עם XP. אוקי,הנה האתר(אגב,כדי להוריד,לחצו על השם שכתוב בכחול:"DirectX 10 alky preview"): http://www.technospot.net/blogs/download-directx-10-for-windows-xp-from-alky-project/ ודרך אגב,אמרו שם כמה שעובד להם אבל אני לא יכול לנסות על המחשב שלי בגלל שהמחשב שלי כרגע גרוע והמחשב החדש יגיע עוד שבוע בערך (אזל לskypc הכרטיס 8800GT) אז תהנו ותגידו אם עבד לכם ואיך.

• 4 תגובות
    • 613 צפיות
  21. Started by davidcohen,

היי אנשים, אל תשאלו אותי למה אבל היו לי קצת סיבוכים במחשב בימים האחרונים, והגעתי למצב שה windows מותקן במחשב שלי פעמיים, ואני לא יודע איך למחוק אותו. לא ניתן לעשות את זה דרך הלוח בקרה, וגם בדיסק התקנה לא מופיע קובץ uninstall אשמח לקבל עזרה בדחיפות... תודה.

• 4 תגובות
    • 918 צפיות
  22. Started by tio,

שלום רב, לא מזמן גיליתי שהווינדוס 7 תופס בזיכרון יותר מ45 ג'יגה...בדקתי ומצאתי שתיקיית USERS כבדה מאד. מצד שני לא מצאתי בה קבצים כמעט, הנחתי שהקבצים והתיקיות הללו חבויים. שיחקתי בהגדרות ע"מ לחשוף אותם ולא ממש הצלחתי, לבסוף מחקתי בה קבצים ע"י תוכנת ניקוי. הבעיה שהתעוררה מאז היא שאני לא יכול לשמור קבצים בתיקיה הנ"ל. זה מתבטא בכך שנתונים שאני מזין במשחקים שנשמרים בתיקיה הזאת בד"כ לא נשמרים לאחר יציאה מהמשחק או שמירה של מועדפים בדפדפן גם כן נעלמים לאחר שימוש בודד. חשבתי שאולי הגדרתי בתיקיה 'קריאה בלבד' אבל בדקתי והכל נראה תקין... למישהו יש רעיון כיצד לשחזר את המצב למצב ההתחלתי? תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by HaimTS,

אני סוגר את הפרוסס אבל הוא כל הזמן חוזר והוא גורם למחשב לעבוד בcpu Usage 100% אפשר למחוק אותו?, למה זה קורה? תודה, HaimTS

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. שלום, מספר שאלות: יש לי מערכת הפעלה windows 7 חוקית (לשם שינוי) המותקנת על הארד דיסק קטן יחסית ואני מעוניין להחליף את ההארד דיסק א. אם איזה תוכנה ניתן לבצע את זה ? ב. האם מערכת ההפעלה תדרוש "אקטיביזציה" מחדש או שהיא לא תזהה את החלפת ההארד דיסק והכל ימשיך כרגיל. לתשובתכם אודה

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  25. המחשב נתקע פעם פעמיים ביום אין לי מושג למה, הייתי באתר של מייקרוסופט יש איזכור כלשהו לתקלה הזו הורדתי את הדרייברים של העכבר לוג'יטק שלי כי הם אמרו שזו יכולה להיות הבעיה, יש שם עוד אלף ואחד אופציות לתקלות ואני לא רואה את האור בקצה המנהרה. אני מצרף צילום מסך שתבינו על מה מדובר

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.