עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by BeNnYBoO,

שלום, יש לי בעיה קטנה בWIN7 לאחרונה המערכת קורסת הרבה, תמיד בגלל אותה שגיאה. זה קורה בדר"כ כשאני לא על המחשב. צרפתי את קובץ הDUMP, הבנתי שהבעיה מתרחפת בגלל הקובץ הזה - ntkrnlpa.exe כבר כמה פעמים שזה קורה. אשמח לקבל תשובה מהירה, תודה מראש. [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by sam1441,

היי עשיתי התקנה חדשה (לא שדרוג) של ויסטה, על ידי הכנסת הדיסק של ויסטה כשהמחשב עולה. התקנתי על מחיצה נפרדת, בלי ליגוע במחיצה של XP. עכשיו, כשהמחשב עולה, אני רואה רק את התפריט של ויסטה. XP נעלם! ואני בצרות צרורות כי הויסטה לא מתפקד לי טוב. איך אני יכול לתקן את הבוט שייתן לי גישה לXP שוב? בתודה.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום לכולם ! יש ברשותי 3 דיסקים, כאשר כל דיסק הוא 500GB, ואני רוצה ליצור RAID5 דרך "ניהול דיסקים" בווינודס 7 אולטימייט. לצערי, הוא נותן לי את כל האפשרויות הבאות- SPANNED,STRIPED וכו' , אבל RAID5 חסום (בצע אפור כזה) חשוב לי לציין ששמתי את כולם על DYNAMIC ובכל זאת , זה עדיין לא הולך... אשמח מאוד אם מישהו יוכל להסביר לי כיצד ניתן להפעיל את האפשרות.. בברכה, תומר. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Gliding,

היי, אני יודע שדיין לא יצאה מערכת ייעודית ל-64, אך איזו מערכת תמליצו להשתמש...XP או 2000? ולמה? תודה

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by dorl,

יש לי הארד דיסק 80 גיגה שמחולק לD: -45 גיגה וC: -30 גיגה. כאשר אני מנסה למחוק מכונן D: קבצים לא מתפנה מקום לפי הווינדוס אך שאני מסמן את התוכן ונכנס למאפיינים אז הווינדוס מראה לי את הנפח האמיתי שהוא כ 4 גיגה פחות ממה שהווינדוס דרך "המחשב שלי" מראה. מישהוא שמע על זה פעם והאם יש לכם פתרון תודה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by The Grey Matter,

יש לי בעייה עם עברית ב WIN2000 , אני לא מצליח לגרום לווינדוס לתמוך בעברית עם קבצים ממערכות הפעלה כמו win98 . כל הקבצים עם שמות עבריים מופיעים לי בג'יבריש. איך גורמים לwin2000 לתמוך בשיטת העברית בקבצים כמו ב win98 תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by udi,

האם משהאו יודע איך אני יכול לזהות אילו קבצים שיכים לאילו תוכנות יש לי מלא קבצים שרצים לי במחשב באותו הזמן דבר המאט לי את המחשב ממש למרות הזיכרון של 256 יש לי שאלה איך אני יכול לזהות את הקבצים האלו ולהורות להם לא לעלות מתי ש WINDOWS מתחיל אני יודע שיש את הדרך של ה MSCONFIG אבל שם לא רשומים כל הקבצים.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by event,

אני לא יודע אם מותר לפרסם את הלינקים פה, עם קצת רצון אפשר למצוא אותם בלי בעיה אבל הנה הפירוט של מה שתוקן: 938194 Vista Compatibility and Reliability Pack This update resolves a number of individual issues which may be affecting some computers running Windows Vista. These issues have been reported by customers using the Error Reporting service, product support, or other means. Installing this update will improve the reliability and hardware compatibility of Windows Vista in a variety of scenarios. Some examples of the improvements contained in this update are: * Improved reliability and compatibility of Vista when used with newer graphics cards in several specific scenar…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Or ei,

אני לא אתקין אותה בנתיים ,אחכה שיצאו גרסאות יותר סופיות ...

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by LRa,

שלום, יש לי שני מחשבים שמחוברים בכבל רשת. ברגע שחיברתי את המחשב המשני, האינטרנט בו עבד מיד. במחשב הראשי יש לי מספר ספריות שהגדרתי אותן כSHARED. שאלתי היא כיצד אני מציג את הספריות במחשב המשני? נ.ב. הספריות מוגנות ע"י סיסמא תודה רבה

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by -AKEL-,

היי עשיתי גוסט לwindows 7 וחסר לי הקובץ בהפעלה שרץ NLTD איך אני מסדר את זה? תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by tzahi16,

מה אני צריך לעשות בכדי לחסום את האפשרות שפקודה SHUTDOWN -I לא תכבה לי את המחשב? אני לא מתכוון לרשום SHUTDOWN -A, אלה לחסום בכלל את הפקודה. שמעתי שאפשר לשנות משהו ב"שירותים".

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. כפי שנאמר כאשר אני מחבר אותם לUSB המחשב מזהה אותם כהתקן לא ידוע, לפני כן הם פעלו לי איך אני מתקן את הבעיה?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. אני לא יכול לעשות פרצופים בפורומים או להדגיש מילים ואני גם לא יכול להיכנס לדואר לא בדקתי את זה בדברים אחרים...... מה אני צריך לעשות בבקשה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. אז ככה, את המפרט שלי אתם יכולים לראות בצד... יש לי את ההתקנה של ויסטה אולטימייט 32ביט. אני ממש ממש מתלבט אם להתקין את המערכת על המחשב שלי, כי שמעתי מחברים הרבה סיפורים, שרובם לא היו טובים (דרייברים לא תואמים, חלק מהמשחקים לא עובדים וכו'...) מה אתה אומרים? שווה לי להתקין את המערכת על המחשב שלי?

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום לכולם יש לי מעבד I7 8700K לוח asus z370 prime-a כונן NVME 1TB של סמסונג שמחולק לכונן C ולכונן D עכשיו הווינדוס מותקן בצורה של legacy עכשיו אני רוצה לשנות את הBOOT לUEFI וראיתי פה מדריך ביוטיוב לזה גג השאלה שלי האם זה יעבוד בלי בעיות או שיש סיכוי שהמערכת הפעלה לא תעלה? תודה על העזרה

17. Started by The-Fox,

שלום, חבר שלי הביא מהצבא Windows 2000 Pro והוא טוען שאצלו בצבא כל התפרית, כלומר ה GUI בעברית... ואני בחיים שלי לא שמעתי ע לזה, אני ידוע שהוא תומך בגפבנים מכל השפות, ואת זה התקנתי, אבל הוא עדיין מציק לי עם זה.. אני ידוע שלווינדוס XP יש את התוספת של ה GUI בעברית, כי יש לי אותה, האם יש דבר כזה ל 2000 ?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום, לאח שלי יש מחשב נייד עם ווינדוס 8. הוא מתחבר איתו לרשת האלחוטית בבית- שהרשת הזו היא עם כתובות סטאטיות. (אל תשאלו אותי למה- שגעונות של אבא שלי). בכל בגלל שה-IP שלו מוגדר אצלו במחשב לפי הרשת שלנו בבית- הוא לא מצליח להתחבר לרשתות אלחוטיות בעבודה ובמקומות אחרים. יש דרך לגרום לווינדוס לשמור הגדרות לפי רשתות (פרופילים) ולהחליף בניהם אוטמטית (וליצור פרופילים חדשים לרשתות חדשים שהוא מוצא) כשהוא מזהה את הרשתות בסביבה? יש את האפשרות הזו באנדרואיד ואני לא מצליח להבין למה במייקרוסופט זה כל כך מסובך. . אשמח גם אם תרחיבו על איך עושים את זה בווינדוס 7- סתם לידע כללי..

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. רציתי לדעת אם כונן של 32 גיגה יספיק להתקנת הVISTA ולאחריה כשהיא תגדל... וגם אני מתכננן להתקין שם את כל התוכנות שלי אז אפשר להוריד מה32גיגה איזה 5-7 גיגה גג לכל התוכנות... דרך אגב, כל התוכנות שעכשיו מותקנות אצלי בXP אפשר להתקין אותם גם שם? או שצריך גרסאות אחרות.. כמובן שאני לא מצפה ממכם לדעת מה מותקן אצלי, פשוט מעניין אם התוכנות הרגילות שעד עכשיו השתמשתי בהם מתאימות ל64, כאילו יש דרישה שונה אצל 64 או שזה רגיל כמו ה32?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by bionics,

או. קי, אם כבר היתה תשובה בעבר לבעיה הזו אשמח לקבל את הקישור... מותקן אצלי XP ולפני שבוע כשהדלקתי את המחשב הופיעה על המסך השחור הודעה שאחד הקבצים החיוניים לווינדוס נעלם או נהרס (משהו כמוC:/windows/config32/windows bla bla..., אני לא זוכר בדיוק). אני לא רוצה כל כך לתקן אלא לנצל את ההזדמנות ולפרמט את הכונן. הבעיה היא שיש לי דברים חשובים על אותו כונן אז אני רוצה לדעת איך לתקן זמנית את הבעיה כדי שאוכל לגבות את הכונן או לדעת איך להעתיק דרך הדוס (אני יודע איך "לגלות" את כונן C: בדוס גם בNTFS) תיקיות שלמות כמו MY DOCUMENTS לכונן אחר (נייד) ולא קובץ קובץ עם פעולת COPY. מישהו??? תודה יניב

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by J.allmighty,

שלומות, אני צריך להתקין win98 על דיסק שני יש לי כבר מותקן winxp איך? (אני יודע לעשות הפוך אבל כאן אני נתקל)

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by shaithebest,

שלום חברים, מדובר במחשב נייד של דל סטודיו מעבד I7 עושה BOOT רגיל והוא כביכול מתחיל בפירמוט עד שהוא נתקע עם מסך כחול שאומר שנגרמה קריסה!!! מאיפה נובעת הבעיה?? האם זה BAD SECTORS בהארדיסק??? כי הכונן הקשיח חדש תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. קורה לי לעיתים קרובות שתפריט ההתחל ניהיה מטושטש מחוק כזה והדרך ליפתור את זה זה לצאת מהתהליך EXPLORER וליפתוח אותו שוב ואז זה חוזר לעצמו, פירמטתי כבר כמה פעמים וזה תמיד קורה שוב אז זה לא וירוס, הבעיה מוכרת אולי? הווינדוס מקורי 64BIT האמת אני חושב שזה התחיל לי מאז שהתקנתי את SP1 יכול להיות? הינה תמונה של הבעיה : http://www.s iz.co.il/my/imft jkn4nmml.jpg להוריד רווחים!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. איזה מערכת קבצים יש לי על המחשב ואם תגידו לי תכנס למאפיינים של המחשב שלי אז ניסיתי ולא הצלחתי אז תנו לי דרך אחרת לדעת איזה מערכת קבצים יש לי עכשיו על המחשב תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. היי. שאלה עקרונית: את מספר רשיון ההתקנה של ווינדוס (ובעצם כל תוכנה) כל אחד יכול למצוא על כל מחשב. אם לקוח מעוניין בפירמוט ואין לו את דיסק ההתקנה המקורי - האם אני כטכנאי(ת) רשאי(ת) להתקין מדיסק (נניח צרוב) ולהשתמש במספר שכבר יש לו מההתקנה הקודמת ? האם זה "משחרר" אותי משאלת חוקיות\ אי חוקיות של הווינדוס שיש לו כבר? במקרה כזה האם זה בכלל אמור לעניין אותי - מניין יש לו את ההתקנה הקודמת ? ומה הדין לגבי אופיס למשל ? אשמח לשמוע את דעתכם.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים