עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. [table][tr][td] אהלן שידרגתי את המחשב לכרטיס מסך ATI 6780 , החלפתי ספק, והוספתי עוד 500GB . פירמטתי את הכוננים הקשיחים והתקנתי את WINDOWS VISTA מחדש. אחרי שסיימתי להתקין את הדרייברים וכל מיני תוכנות המחשב מגיב פחות טוב מאשר לפני הפרמוט. דוגמא: אני מנסה להפעיל את WINDOWS AERO- הוא בהתחלה מחליף אליו, ולאחר כמה שניות המסך נהיה שחור למינימום חצי דקה ואז מופיע המסך הכחול הידוע. המחשב עושה ריסטרט וזה כותב שמערכת התצוגה או משהו כזה שוחזרה וזה כותב באנגלית AMDועוד משהו שלא הספקתי לראות. הבעיה בדרייבר של הכרטיס מסך? בחיבורים? משהו בפרמוט לא הלך כמו שצריך? זה נראלי מוזר שהמחשב מגיב פחות טוב ואיטי יותר מאשר לפני הפרמוט. תודה אלעד [/td][/tr][/table]

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by BaR151,

שלום לכולם, אני מנסה להכניס קובץ ISO של וינדוס 7 לתוכנה בשלב הזה: (שמתי תמונה אבל זה מצנזר כל הזמן את הקישור וזה לא מפעיל את התמונה...) רשום לי Windows files path: ואני צריך לבחור את הקובץ של הוינדוס אבל אני לא יכול לבחור את הקובץ (כשאני מנסה לבחור אותו לא ניתן לראות אותו) אז שמתי אותו בתיקייה שקראתי לה Windows ובחרתי בה וכשאני לוחץ Next הוא עושה לי את הERROR הזה שיש בתמונה. (Incorrect source of Windows files) מישהו יכול להסביר לי איך ניתן לפתור את הבעיה? כנראה זה בגלל שלא בחרתי בקובץ ISO אבל אני לא יכול לבחור בו כי לא רואים אותו.. תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Frequency,

שלום, אני כרגע משתמש בXP ושוקל לעבור ל 7. המפרט של המחשב שלי: Intel Pentium D 3.0 Ghz 2GB RAM 667 Mhz ATI Radeon HD 3850 אני קצת חושש מבעיות האי-תאימות למיניהן כי אני מתכנת ויש דברים שעושים בעיות על 7 (כמו ALLEGRO). בכל מקרה, האם כדאי לי לשדרג ל 7 ואם כן לאיזו גרסה? יש לי תקלה נורא מרגיזה על XP. כל פעם נמחק לי השפה האנגלית מ"אפשרויות אזור ושפה" (אני מוסיף זה נעלם אחרי כמה זמן וחוזר חלילה). לאחרונה כשניסיתי להוסיף הוא פתאום אמר לי שאני לא Administrator ולא נתן לי לבצע שינויים, אחרי סריקה קצרה עם RegMechanic הצלחתי שוב לשנות. ואני גם לא יכול לראות את המשתמש של הAdministrator לצערי. איך מתקנים את זה? תודה רבה לעוזרים [:

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by dj_horse,

שלום! אני משתמש במערכת ויסטה עם דפדפן אקספלורר,גירסה 7 שהגיעה עם הויסטה. לאחרונה אני ניתקל בבעיה של קריסת הדפדפן בכול פעם שאני מנסה להשתמש בו. האם קיימות פיתרונות לבעיה?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by dmkiller1,

שלום לעוזרים, חשבתי שאני אוהב את מע' ההפעלה WIN10 אך ממש לא ואני מתעניין במע' הפעלה WIN7 PRO ללא שדרוג, ככה שתהיה לי אפשרות להתקנה נקייה במחשב. שאלתי היא: האם ניתן לרכוש היום בשוק המחשבים מע' כזו שתתאים למס' מחשבים בו זמנית ולא את הסוג שנמכר היום- OEM למחשב בודד ובמידה ואתם יודעים , אשמח לדעת מחיר והיכן לרכוש? כל זאת עקב מסכים כחולים לאחר מס' רב של ניסיונות פרמוט מאחר וברשותי התקנה ראשונית של WIN XP ועליה שדרוג של WIN7 HOME וכבר נמאססס לי מזה וכרגע אני אובד עצות. אנא מכם מצאו לי פתרון בבקשה. לציין כי אני לא מתעסק עם דברים לא חוקיים בכלל, הכל אצלי חוקי במחשב. תודה ושבת שלום לכולם.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by eran131,

שלום לכם, רציתי לדעת איזו מערכת הפעלה כדאית יותר ותוכל לנצל ולהפיק את המיטב מהמחשב שלי. מפרט: GigaByte GA-MA-UD3 RETIAL --- AMD Phenom II x4 945 3.0GHZ Box --- XIGMATEK HDT-SD964 --- A-Data 4G(2x2GB)DDR2-800 CL4Vitesta Extreme --- Samsung 500GB SATA3 3.5 7200 --- Sapphire Radeon 4890 1GB GDDR5 Vapor-X Retial --- Artic Cooling AF 12025L FAN -X2 --- Antec Three Hundred Case --- Seasonic Silver Power 650W 52A@12VSPSS-650HT-APFC-F3 --- Logitech SPK S220 2.17W --- GigaByte TV-CARD GT-P6000 PCI Retial

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. יש לי ווינדוס אקס פי והכל ממש איטי משחקים נתקעים... סרטים לא רצים חלק והכל פשוט פועל לאט ! עכשיו כאשר אני לוחץ ctrl+alt+del הוא מראה לי שכל הזיכרון בשימוש ז"א 100 אחוז של הזיכרון תפוסים וזה לא הגיוני כי אין לי שום תוכנות ברקע סגרתי הכל ויש לי 512 MB של זיכרון. ניסיתי הכל כבר ואני ממש אובד עצות בבקשה מישהו יכול לעזור לי ?! תודה מראש, יובל

8. אוקי אז ככה מחקתי דריבר של חיבור USB בשביל להתקינו מחדש, ועכשיו פתאום חסר דריבר ל SM BUS CONTROLLER - שאין לי מושג איזה דריבר זה ולמה זה.. הקיצר אין לי דרייברים בשבילו, ניסיתי לעשות חיפוש אולי בדיסק שקיבלתי עם הלוח אם אין שם דריבר לזה....... אני מחפש קישור להורדת הדריבר בבקשה תעזרו לי

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Ymac,

שלום, חבר של המשפחה הוא אדם מבוגר המשתמש במחשב בעיקר לחדשות וקריאה באינטרנט. מדי סוף שבוע הנכדים באים ועושים שמות במחשב שלו. אני רוצה למצוא לו פתרון שייצור שני משתמשים נפרדים, אחד אישי שלו ואחד של הנכדים, ושזה של הנכדים יתאפס בכל לוגין ויהיה מבודד מהחשבון האישי (משהו בסגנון deep freeze) תודה Sent from my iPhone using Tapatalk

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by PrisoN-BreaK,

עשיתי חיפוש פה בפורום והבנתי שיש לי אפשרות לפצל את ההרד דיסק דרך התקנת win xp . אני אמור לקבל בימים הקרובים הרד דיסק שהנפח שלו יהיה 250 ג'יגה , רציתי לדעת אם יש איזה מדריך או משהו קטן שיוכל לעזור לי לפצל את ההרד דיסק בזמן תפריט ההתקנה של הווינדוס כי דרך ה-FDISK אין לי מושג ועם תוכנת הפרטטישן מג'יק אני לא רוצה להסתבך.. מה אני בדיוק אמור לעשות כשאני רוצה לפצל את ההרד דיסק בזמן ההתקנה? תודה לעוזרים ושבוע טוב!!! 8)

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by AmitDanan,

שלום לכולם חיפשתי תיקיה מסויימת ללא הצלחה, אני יודע שהתיקיה נימצאת בתיקיה של הווינדוס איפה שנימצאים קבצי ה minidump אים מישהו יכול לעזור לי תודה, עמית

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by oren,

שלום, לפני זמן לא רב המרתי את מחיצות כונן הקשיח שלי ל-NTFS, הבעיה היחידה שיש לי עד כה, היא שלא ניתן לצפות במחיצות ממצב Dos, רציתי לדעת אם יש איזה דיסקט איתחול או משהו כזה שיאפשר לי לראות את המחיצות ולדפדפף בהן גם דרך מצב Dos. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by shlominavi,

שלום שאני מעלה את המחשב אז אני צריך לבחור לאיזה חשבון משתמש להכנס ורק אז הוא נכנס? איך אני עושה שהוא יכנס לי אוטומתית לחשבון שלי? (החשבון היחיד גם במחשב)

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שלום. יש לי VISTA 32 BIT מדי פעם אני בודק process הפעם לא מצאתי תשובה מדוייקת למה ה process הספצפי משוייך האם זה SPYWARE או משהו שקשור במערכת http://img141.imageshack.us/img141/794/csrss.jpg בתודה מראש .

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by lion03,

אני רוצה להחליף חומרה במחשב וזה יהיה הלוח אם המעבד והראם ושמעתי שהווינדוס ננעל עם מחליפים חלק מהחומרה זה נכון? אם כן מעושים?

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by מתענין,

אחרי שהביוס עולה הוא נותן או ווינדוס 7 או windows 7 device/harddiskvolume2/windows מה זה אומר? אולי כדאי למחוק את זה וא"כ איך. המערכת מותקנת בכונן c ותופסת מקום ניסתר גם בכונן d. מדובר במחשב חדש עם חומרה חזקה ביותר מעבד i5 . גיגה ראם 8 1600 . לוח אם udl3 גיגהביט. כרטיס מסך קוואדרו 580 fx. וכן קרור טוב . וספק של סיסוניק. מערכת הפעלה ווינדוס 7 יולטימתי 64 ביט. אנטי וירוס עדכני של קספרסקי. ובכל זאת המחשב איטי .... רק לפעמי ם תופס מרץ... למה זה קשור אולי להתקנה שגויה של מערכת ההפעלה? תודה רבה.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. הורדתי IDM מפה. ואישרתי אישור של קובץ רגי'סטרי. והוא שינה לי כמה דברים במחשב.... האייקונים חזרו לברירת מחדל שלהם. הוינראר ועוד כמה שפות נהפכו לשפה רוסית. ניסיתי לתקן זאת ע"י שחזור המערכת אך ללא הצלחה. עריכה: WOW אפילו כשאני פותח קבצי טקסט זה מראה לי אותם ברוסית. בבקשה דחוף עזרה איך אני מחזיר את המצב לקדומותו ?

18. Started by expi,

האם יש אפשרות ב WINDOWS XP PROFESSIONAL שלא יהיה בהתחלה את מסך ה-LOGIN

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. צירפתי שתי תמונות, מישהו יודע מה הבעיה? ושיחקתי כבר בהגדרות השפה, הכל שם על עברית. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. Started by bombina,

שלום לכולם!!!! אני לא יודעת אם זה הפורום המתאים, אבל זה היחיד שנראה לי בערך מתקשר לבעיה... אז ככה: פתחתי חשבון משתמש חדש במחשב, ונתתי לו הרשאה של אדמינסטרטור... אחרי שעשיתי ריסטרט למחשב גיליתי להפתעתי שהחשבון הקודם שלי שהיה גם אדמין נעלם לחלוטין ובו כול המידע, התכונות וכול מה שאני צריכה!!!!!!!! איך אני יכולה לשחזר את זה<?????? בבקשה תעזרו לי! שבת שלום

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. התקנתי היום Windows XP + SP2 והתקנתי אימיול והאימיול לא מוכן להתחבר וכל סרבר הוא רושם לי Appears to be Dead ולא מתחבר... יש לציין שפתחתי את הפורטים של האימיול גם ברשת וגם במרכז האבטחה של הווינדוס... מה עוד אפשר לעשות בשביל שיתחבר?? תודה מראש לעונים!

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. כל מי שעובד עם Firefox בטוח עובד עם Adblock להעיף את הפירסומות. היום לחובבי אינטרנט אקספולרר יצא פלאג חדש שעושה את אותה עבודה בדיוק. Adfilter 1.0.1 for Internet Explorer

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. היי ראיתי פה הרבה שמדברים על לעשות שיחזור מערכת הפעלה, אז דבר ראשון מה זה בכלל??? ואיך עושים את זה? ובמה זה עוזר? ואם זה לא מתאים לפורום הזה אז מנהים בבקשה תעבירו לפורום המתאים תודה מראש Install

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by gargoil,

בוקר טוב לכולם! אני מריץ xp עם sp3 ולאחר התקנת ה sp3 ה rdp שלי ממאן לעבוד. ניסיונות להתקין מחדש עלו בתוהו כי המכונה צועקת עלי שיש לה קלינט חדש יותר הסרה אין לי מושג מהיכן??? \מחפש דרך לתקן או להתקין מחדש. תודה לכולם

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. יש לי רק 128 זכרון, עכשיו יש לי גם הארד דיסק שמחולק לשניים חלק גדול וחלק קטן, אז ככה יש לי איפו שיש קצת מקום כמות מסוימת של זכרון וירטואלי,192 כשהמקסימום 384. עכשיו השאלה האם להוסיף עוד זכרון בכונן הזה אבל אין לי כל כך מקום, או שאפשר להוסיף גם בכונן השני (החלק הגדול שבו יש קצת יותר מקום פנוי). אה כן המשחקים שלי נמצאים על הכונן שיש בו יותר מקום (למרות שזה ברור) אז זה לא משנה עם אני יוסיף לאיפו שנמצאים המשחקים או שלא?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים