עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by raananweber,

ברשותי DVD עם כל 6 הגירסאות של הויסטה , השאלה שלי האם זה גם 64 וגם 32 ???? בהתקנה זה אמור לשאול או לזהות עם המחשב שלי הוא 64 ביט או 32 ??? עזרתכם בבקשה.....

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by __MIKO__,

אם בכלל, כך הווינדוז לא יזהה שזה MP3 אלא רק אם נוסיף את הסיומת ידנית?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by eyraz,

אני רוצה לבטל את המסך כניסה לווינדוס... שלא יציג לי שם משתמש בכניסה שהמחשב עולה... תודה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by dbx22,

יש לי צריכת יתר של משאבי מערכת של הקבצים בתמונה וזה מאוד מעט לי את המחשב יש לי זוכרון 512 דידיאר 400 ומעבד 2500 ברטון. תעזרו לי בבקשה אני כבר לא יודע מה לעשות!! [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Windows FD Deluxe הוא חדש/ישן? טוב/רע .. מה איך הוא מפעיל משחקים ואיך הוא על איזה ממשק הוא עובד ???

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  6. לאחרונה אני נתקל בתופעה מוזרה שאני לא מצליח לעלות על הגורם: אחרי כמה זמן שהמחשב עובד פתאום איזשהו תהליך מתחיל להשתמש בכ50% מכוח המעבד ופשוט לא מפסיק התהליך נקרא SYSTEM (מן הסתם חלק ממערכת ההפעלה XP) ופשוט פועל ברקע ואוכל חצי מכוח המעבד אפילו שהמחשב לא מבצע שום פעולה נראית לעין הדבר הראשון שעלה לי בראש הוא כמובן איזשהו סוס טרויאני או MALWARE אחר אז הרצתי סריקות ב5 תוכנות שונות לגילוי רוגלות והכל בסדר אפילו הרצתי את HIJACKTHIS ניתחתי את הלוג ב www.hijackthis.de והסרתי את כל מה שהיה חשוד או מיותר וזה עדיין קורה. הבעייה נפתרת לאחר הפעלה מחדש אבל חוזרת אחרי כמה דקות\שעות ומאלצת אותי לעשות עוד פעם REBOOT עקב השימוש הקבוע בחצי מכוח המעבד הוא נורא מתחממם (55-60 מעלות p4 3.0ghz pr…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  7. שלום, אני לא מצליח למחוק תיקיה מסויימת, אני כאדמיניסטרטור לא יכול גם לשנות את ההרשאות של הקבוצה.. ככה זה נראה: http://up357.siz.co.il/up2/mjeytmnhzm34.jpg אשמח לעזרה, תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  8. היי, לאחרונה התחילה לי בעיה מוזרה, כשאני נכנס לתיקייה ב-windows explorer ומתחיל להקליד שם של קובץ\תיקייה הסמן של הכתיבה קופץ לי ישירות לתיבת החיפוש הקטנה בפינה השמאלית ומה שהקלדתי נרשם שם, וכמובן שהחיפוש מתחיל בצורה אוטו'. מה שאמור לקרות שמקלידים שם של קובץ שקיים בתיקייה זה שיהיה מעין מלבן תכלת שרץ על הקבצים שעונים על שם הקובץ המוקלד לפי ההתקדמות תוך כדי ההקלדה, לדוגמא אם אני בתיקייה מסויימת ויש שם קובץ בשם "בדיקה.doc" ואני אתחיל להקליד "בד" הסמן של ה-explorer יסמן לי את הקובץ ויאפשר לי לבחור בו, במקרה שלי בתחילת ההקלדה זה ישר עובר לי לחיפוש ומקליד שם. אשמח לקבל את עזרתכם, תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by shlomom,

שלום, בכניסה כמשתמש ל-XP pro המסך תקוע זמן ארוך מאוד - חצי שעה, לא ניסיתי לחכות יותר. כניסה כ-admin מתאפשרת. ניסיתי לחזור ל-checkpoint אחד אחורה, לא עזר. יש למישהו רעיון איך יוצאים מזה? המחשב נמצא בבית לא ברשת (מחובר לראוטר אלחוטי) והפרופיל מקומי.[br]פורסם בתאריך: 9.08.2009 בשעה 11:56:22 אז מה אתם אומרים?איך יוצאים מזה?

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  10. כמו שכבר אמרתי יש לי בעיה עם אחד הכוננים שלי.... יש לי על המחשב שני כוננים אחד מהם 20 GB שהו מחולק לשניים והשני 40GB והוא לא מחולק. והנה הבעיה, חבר שלי רצה להעתיק ממני את כל השירים שיש לי על המחשב ולא יכולנו לצרוב את הכל אז פירקתי את הכוננן והבאתי לו אותו. באותו היום הייתה לי בעיה במחשב והWIN-XP התחיל לפשל, התקשרתי לחבר שהוא טכנאי באיזה חברה והוא אמר לי שהמחשב שלי לא מספיק חזק בשביל XP והמליץ לי לפרמט ולהתקין 98 וכך עשיתי ואכן כן הכל עובד יותר טוב, אבל............ חבר שלי החזיר לי את הכונן שלקח (40BG) ועכשיו אני לא יכול לראות אותו בWINDOWS, אני חושב שזה בגלל שהוא היה בXP ואני לא יודע מה לעשות? יש לי שם המון אבל המון מידע חשוב שאני צריך.... מישהו יכול לעזור לי??? תודה מראש…

11. Started by kondor,

שלום רב, קניתי לפטופ LG R520, שהגיע עם ויסטה הום בייסיק. התקנתי עליו XP PRO + SP3, לפני ההתקנה הגדרתי בביוס שהSATA יהיה IDE. כעת כדי להחזיר בביוס ל AHCI - הורדתי את intel matrix storage manager, אך בכל פעם שאני מנסה להתקין - אני מקבל את ההודעה שהמחשב לא עומד בדרישות המינימום... אודה לעזרה בנושא...

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by י.ע,

שלום רב. נעלם לי האיקון על סרגל המשימות שבו אני מחליף שפה בין עברית לאנגלית. סרגל השפות מופעל. ווינדוס XP פרו. איך מוצאים אותו? תודה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by jfkk,

שלום רב אני נכנס למצב ההמתנה -אני מנסה לחזור למצב הרגיל אנני מצליח לחזור שום מנורה לא זלוקה במקלדת רק על -ידי הפעלה מחדש אם כך זה מתבצע כאילו ביצעתי כיבוי מוחלט ולא מצב המתנה תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  14. קודם כל הנגן bsplayer בכלל לא מצליח להראות שום דבר כנראה עדין אין תמיכה במדיה פליר בכל מקרה שאני שם סרט וכתוביות אני רואה את הכתוביות בג'יבריש מישהו יכול לעזור לי בבקשה?

15. היום בבוקר שבקשתי להדליק המחשב, ממש לפני ש WIN עולה סופית קופץ לי ריבוע קטן ובו כתוב: lsass.exe-System Error Object name not found ומאז אני בגהינום! SAFE MODE שוב ההודעה, תיקון WIN באמצעות CD מקורי לא עוזר, אתחול - שוב חוזרת ההודעה. קרעתי את האם אמא של גוגל, עברית אנגלית אפילו בספרדית, החלפתי קבצי DLL - ושוב lsass.exe-System Error לא בדובר בתולעת סוסר בוודאות. בסוף התקנתי WIN חדש ליד הישן כך שיש לי גישה אליו. בבקשה עזרו לי חברים טובים! אם אין פתרון אז לפחות דרך להעביר את הרג'סטרי מה XP הישן לחדש.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by dante123,

היי חברים.השפות בתחתית המסך נעלמו.אני יכול להחליף ביניהן,אבל הן לא מופיעות לי למטה (EN\HE) הוא גם לא מופיע ב''סרגלי הכלים''. יש דרך להחזיר את זה? תודה.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by homart,

שלום! נסיתי אתמול לפרמט את המחשב אך זה לא כ"כ הלך לי, בגלל כל מיני סיבות קטנותומוזרות... בד"כ אני מפרמט את D ידנית מהווינדוס ואת C אני מפרמט באמצעות דוס, מה שקורה בד"כ זה שכשאני מכניס את התקליטור של הוונדוס ומפעיל את המחשב מחדש אז המחשב נותן אפשרויות להתקנת הווינדוס לפני שהוא מעלה את מערכת ההפעלה שמופעלת כבר על מחשב, זה מה שחבשתי לעשות גם הפעם רק שהפעם המחשב לא התייחס לדיסק שבכונן והעלה ישר את מערכת ההפעלה, אז אמרתי לעצמי שאני יתקין את הווינדוס מחדש ואשתמש בפירמוט של ההתקנה הוונדוס... אבל, בגלל שהיה לי דיסק של ווינדוס בגירסא יותר חדשה ממה שיש לי בחמשב, אז כשהוא התקין את מערכת ההפעלה החדשה הוא לפני זה פירמט את כונן D שבכלל היה כבר מפורמט, ולא פירמט את C כמו שתכננתי כי הוא…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by roi777,

שלום! אני מתקין ווינדוס 7 64bit על דיסק קשיח 1TB ומתכוין להתקין בהמשך גם תוכנות כבדות כמו פוטושופ, אילוסטרייטור, אינדיזיין וכדומה. כמה ג'יגה מומלץ להשאיר לכונן הראשי שעליו מותקן הווינדוס? תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by shahar07,

זו ההודעה שאני מקבל כאשר אני מנסה לעלות המערכת, מה שקרה הוא שניסיתי להתקין מערכת נוספת על הארד דיסק השני שלי אך כאשר הוא שאל אותי היכן אני רוצה להתקין הוא נתן לי 2 אפשרויות כאשר אחד הראה לי דיסק בגודל 465 או משהו כזה והשני בגודל 100 עם 78 ג׳יגה פנוי אך מכיוון שזה לא הספיק להתקנה נתתי הוראה לפירמוט של הדיסק הקטן כביכול ומאז לא עולה לי המערכת מה אפשר לעשות ?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by lior_1509,

שלום לכולם! יש לי מחשב ני'יד ThinkPad T43 של IBM. משום מה כל פעם שאני מתקין ווינדוס 7 הוא כותב לי כך: Windows could not set the offline locale information. Error Code: 0x80FE0000 ניסיתי כמה דיסקים של ווינדוס. פירמטתי את ההארד דיסק והתקנתי מחדש. ניתקתי את כל ה USB האפשרי. כלום לא עוזר.. אני עוד שני'ה מתי'יאש! עזרה בבקשה! (אם עברתי על חוקי הפורום - אני מצטער. ניסיתי לקרוא אותם והי'ה כתוב לי "אזור זה מחוץ לתחום בשבילך".. תמיד אמרו לי שאני פושע ) תודה מראש!

21. Started by J.allmighty,

הלינק הבא של symantec בודק את מחשבכם ע"י כך ש"תוקף" אותו בכל הדרכים הידועות ומוציא דו"ח מפורט עם כל הפירצות שנמצאו. כמובן שאחרי התקנת Norton personal firewall הדו"ח יוצא "נקי". לא בדקתי עם תוכנות אחרות. http://security.symantec.com/sscv6/home.asp?j=1&langid=ie&venid=sym&plfid=23&pkj=UXHHWOBWYSHSFVIGMKI

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  22. איך אני עושה את הTASKBAR של WINDOWS 7 לכמו של XP? עריכה: בעיקר מה שמענין אותי איך אני עושה שנגיד המסנג'ר יהיה כעיקרון לייד השעון ולא כמו עכשיו. כמו כן בצד ימין של START יש אקספלורר ועוד שני ישומים, איך אני מוחק ואתם ושם משהו אחר?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by KingYes,

שלום אנשים אני רוצה לרכוש את ווינדוז 7, אבל אני רוצה לדעת עד כמה הצעד יהיה בטוח. כיום יש לי מערכת אחת של XP. בעבר היה לי גם-כן ווינדוז ויסטה בכונן נפרד.. אבל ממש התאכזבתי ומחקתי אותה. קודם כל, בשביל לשחק במשחקים אני צריך להתקין דווקא 32 ביט (כמו שאמרו לי בויסטה)? האם כדי להתקין ישר על ה-XP או שלהתקין על מחיצה נוספת כדי להיות בטוח שהכל ירוץ לי חלק? שבוע טוב ותודה רבה.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by vitali02,

כשאני מתקין את הוינדוס מחדש אני רוצה לחלק למחיצות גם בצורה מסודרת... ראיתי בסרטון אחד שהוא עשה מחיצה במיוחד רק בשביל הוינדוס... באמת עדיף ככה?? או עדיף להשאיר הכל בC??

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by Guyn,

במחשב של חבר שלי האינטרנט אקספלורר לא עולה- לחיצה כפולה וכלום. עד לא מזמן הכל היה בסדר... כנראה איזה וירוס או תכנת ספייוור?? בכל מקרה, הוא עובד עם XP SP2 ויש לו את הגירסה העדכנית של אינטרנט אקספלורר ככה שלא ניתן לעדכן. (הכנסת כתובת דרך תיקייה כלשהיא כן פועלת) מה אפשר לעשות?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.