עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. אני מעלה את הוינדוס,זה מציג מסך שחור לא רואים כלום,זה פותח לי בהתחלה חלון של MYCOMPUTER,אז נכנסתי למעלה לCONTROL PANEL והצלחתי להתחבר לרשת למזלי,קיצר איך אני פותר את הבעיה הזאת? ניסיתי לעשות שחזור מערכת וזה לא עובד! מה עושים חבר'ה?!

• 5 תגובות
    • 995 צפיות
  2. Started by leoleo,

על המחשב שלי יש תוכנת הפעלה XP מקורית אבל של חבר. ברצוני לעבור ל-win7 ואני מוכן לרכוש תוכנה. איזה סוג/מודל תוכנה אני צריך לרכוש על מנת להתקין מחדש/מאפס את ה-win7 כדי שהמחשב יהיה חוקי לגמרי? לציין שהשימושים שלי במחשב הם בסיסיים, יחד עם זאת המחשב הוא די חזק.

• 7 תגובות
    • 995 צפיות
  3. כשהתקנתי את ה windows בטעות רשמתי את השם משתמש ב user 1 במקום בשורה שהיתה למעלה יותר כך שכל פעם שה windows עולה הוא נעצר באמצע כדי כאילו לבחור משתמש ואז אני צריך ללחוץ על הסמל וזה נכנס אז איך אני מבטל את זה כדי שזה יכנס ישר ל windows ??? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 995 צפיות
  4. Started by Or ei,

אני לא אתקין אותה בנתיים ,אחכה שיצאו גרסאות יותר סופיות ...

• 6 תגובות
    • 995 צפיות
  5. Started by KRS1,

ניסיתי להעביר הארד דיסק ממחשב אחד לשני, בכל מקרה המחשב זיהה את הארד אבל בווינדוס הוא לא היה מוגדר בתור כונן... איך אני יכול להגדיר את אותו ההארד דיסק בתור כונן?

• 1 תגובה
    • 995 צפיות
  6. Started by UVnet,

יש לי מעבד 2.8 Ghz, לוח אם P4S8X של אסוס וכרטיס מסך Radeon 9700 Pro של ATI השאלה שלי היא: איזו מערכת הפעלה עדיפה לי? השימוש העיקרי שלי במחשב הוא משחקים ואני באופן אישי מעדיף את הממשק של 2000. אם מישהו יתן לי הוכחות חותכות שמשחקים ירוצו אצלי יותר טוב ב - XP אני אשקול להתקין את המערכת הפעלה הזאת.

• 4 תגובות
    • 995 צפיות
  7. Started by neogod,

מאיפה אני יכול להוריד את SP 1-4 לווינדוס 2000 ועוד כל מיני תיקונים? כדי שאני יוכל לעדכן לא דרך האתר של מייקרוסופט , בגלל סיום התמיכה שלהם עוד יומיים. אם יש קישור ישיר אינ אשמח

• 12 תגובות
    • 995 צפיות
  8. היום בבוקר שבקשתי להדליק המחשב, ממש לפני ש WIN עולה סופית קופץ לי ריבוע קטן ובו כתוב: lsass.exe-System Error Object name not found ומאז אני בגהינום! SAFE MODE שוב ההודעה, תיקון WIN באמצעות CD מקורי לא עוזר, אתחול - שוב חוזרת ההודעה. קרעתי את האם אמא של גוגל, עברית אנגלית אפילו בספרדית, החלפתי קבצי DLL - ושוב lsass.exe-System Error לא בדובר בתולעת סוסר בוודאות. בסוף התקנתי WIN חדש ליד הישן כך שיש לי גישה אליו. בבקשה עזרו לי חברים טובים! אם אין פתרון אז לפחות דרך להעביר את הרג'סטרי מה XP הישן לחדש.

• 3 תגובות
    • 995 צפיות
  9. Started by kobi_af,

במחשב של אחותי(98( רשום להכניס דיסקט בוט הבעיה שבמחשב שלי נהרס כונן a מה אפשר לעשות?להכניס תדיסק של windows 98 ולשנות שיקרא ראשון cd ?

• 7 תגובות
    • 995 צפיות
  10. Started by eyal00,

שלום, הקוקיז לא נשמר לי באתר YAD2.(תמונה מצורפת) אמרו לי להכנס לכלים<אפשרויות אינטרנט<פרטיות ולעשות שחזר ברירת מחדל ולא עזר... מה אפשר לעשות?(דפדפן אקספלורר 6) [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 995 צפיות
  11. Started by Ben N,

המפרט שלי כתוב בצד ימין פה. יש לי כמה שיקולים שאני חושב עליהם לעבור לויסטה כבר.. א) אני רוצה לפרמט את המחשב.. אז אולי על הדרך כבר לעבור לויסטה.. ב) וינדוס ויסטה כמה שזה מוזר אני זוכר שהתקנתי פעם ורץ יותר מהר במחשב שלי מאשר XP PRO... במיוחד בloading שלו בהפעלת המחשב.. עכשיו יש את השיקולים האחרים מסביב.. כמו: האם זה ישפיע לי על חווית המשחק? זאת אומרת, אני אוכל אולי להשתמש בDX10 ולבדוק לעצמי באמת אם אני רואה הבדל משמעותי בפעם הראשונה, והאם זה עלול להוריד לי את הביצועים במשחקים בגלל שויסטה כבד יותר? וכנ"ל לגבי כל שאר התהליכים, ויסטה עלול להשפיע על הביצועים שלי למרות המפרט? (בכל זאת, 3 גיגה ראם בDual Channel, 8800GT, E6400.. מחשב לא רע בכלל...) מה אתם חושבים? אני שואל עכשיו כי…

• 10 תגובות
    • 995 צפיות
  12. Started by yossia23,

אני יכול להתקין XP 32 BIT על מחשבי DUO החדשים? למה משמש 64 BIT? בתודה מראש

• 7 תגובות
    • 995 צפיות
  13. Started by hwmember,

חברס הרצתי חיפוש בכל מיני ואריאציות ולא מצאתי משו ברור לחלוטין.. אני מחפש אישהי המרה של הTHEME של VISTA RC1 כלומר האחרון ביותר, לXP אני רוצה את הTHEME האמין והתואם ביותר.. הדבר היחיד שחשוב לי הוא שאני לא רוצה להשתמש באף תוכנה חיצונית..(זיכרון זעום רק 256 חח) פשוט לקחת את הTHEME ולהפעיל אותו בתוכנה נגיד כמו הסטיילר של טיון אפ, שרק מפעילה את הTHEME על זיכרון נמוך.. באייקונים וכל שאר הפיצ'רים של ויסטה אני אטפל בעצמי.. אני צריך רק את הויזואל סקין...לא SHELL PACK מלא.. תודה מראש לכל העוזרים

• 9 תגובות
    • 995 צפיות
  14. Started by BigDragoon,

קניתי מחשב חדש. ורציתי לדעת מה עדיף להתקין. XP 64 ביט או XP 32 ביט?

• 10 תגובות
    • 995 צפיות
  15. Started by eegg,

יש לי וינדוס xp על המחשב וכשאני פותח את המחשב הוא מתחיל לפתוח ובחלון טעינה של וינדוס הוא עושה ריסטרט למחשב. כרגע אני עובד על דיסק לינוקס ורציתי לדעת אם יש דרך לתקן את המחשב מבלי למחוק את כל המידע?

• 15 תגובות
    • 995 צפיות
  16. בויסטה השחזור מערכת יותר יעילה וטובה מאשר בXP או אותו דבר?

• 9 תגובות
    • 994 צפיות
  17. Started by miycel,

גרסת 7600 שמותקנת לי במחשב,או גרסת 7700 (אם יש בכלל גרסה כזאת)או שכל גרסה אחרת? אני מתכוון לגרסה שמוכרים כיום בחנויות

• 3 תגובות
    • 994 צפיות
  18. Started by Radeon38,

שלום ברצוני לדעת אם פונקציית hibernet נתמכת במערכות שרת או שהיא יחודית רק לתחנות עבודה [ויסטה XP חלונות 7 ]. ואם היא נתמכת כיצד מפעילים אותה. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 994 צפיות
  19. Started by curdi1,

שלום, קיבלתי מתנה לפטופ של חברת לנובו - 3000 n200-769 ע"ג הלפטופ מותקנת windows vista באנגלית אני מעוניין להתקין עליו win xp בעברית אך לאחר שאני מתחיל את ההתקנה ההקנה מודיעה שהיא לא מזהה את ההרדיסק כמובן שבביוס הוא כן מזוהה. יש למישהו פתרון ??? תודה רבה !

• 9 תגובות
    • 994 צפיות
  20. Started by bariko,

שלום רב, לפני יותר משנה קיבלתי פה הדרכה בהמרת מערכת הקבצים של דיסק חיצוני מ- fat32 ל- NTFS : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=314499.0 כעת אני רוצה לעשות בדיוק את הפעולה ההפוכה לגבי DOK לכן, על פי העיקרון הקודם, רשמתי את הפקודה הבאה: CONVERT N: /NTFS:FS אבל קיבלתי הודעת שגיאה של Invalid Parameter אם כך, מה עשיתי שלא היה בסדר? תודה רבה!

• 8 תגובות
    • 994 צפיות
  21. אהלן יש לי וינדוס ויסטה עם חשבון משתמש אחד שהוא administrator במחשב שעליו אני מחובר תמיד הבעיה היא כזאת אין לי הרשאות לבצע שינויים בכל מיני תיקיות במחשב ושאני מנסה לתת הרשאות לכונן הוא נותן לי אקסס דיניי ואני לא מבין למה זה קורה אם אני מחובר כמנהל מחשב תודה מראש

• 5 תגובות
    • 994 צפיות
  22. לעשות כאילו אם אתה פותח את קובץ הטקסט אז צריך להקיש סמסא ואז רק תוכל לקרוא,או שאותו דבר אבל לקובץ PDF או כל דבר אחר, יש דברים כאלה?

• 7 תגובות
    • 994 צפיות
  23. אפשרי לנטרל את הרענון האוטומטי לתיקיות/המחשב שלי/סל המיחזור בWindows 7 ?

• 6 תגובות
    • 994 צפיות
  24. Started by wasermania,

מחשב E6850 עם XP מחרבט מעוניין לפרמט את ההארסידק לפני שאני מתקין WIN7 יש מדריך לזה אולי?

• 1 תגובה
    • 994 צפיות
  25. ב XP זה מופיע ב Network Connections -> Incoming Connections -> Properties -> Communicatuons cable between two computers (COM1). אני לא מצליח למצוא את האפשרות הזאת ב Windows 7, מישהו יודע איפה היא נמצאת? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 994 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.