Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
שלום, חבר שלי הביא מהצבא Windows 2000 Pro והוא טוען שאצלו בצבא כל התפרית, כלומר ה GUI בעברית... ואני בחיים שלי לא שמעתי ע לזה, אני ידוע שהוא תומך בגפבנים מכל השפות, ואת זה התקנתי, אבל הוא עדיין מציק לי עם זה.. אני ידוע שלווינדוס XP יש את התוספת של ה GUI בעברית, כי יש לי אותה, האם יש דבר כזה ל 2000 ?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי ראיתי פה הרבה שמדברים על לעשות שיחזור מערכת הפעלה, אז דבר ראשון מה זה בכלל??? ואיך עושים את זה? ובמה זה עוזר? ואם זה לא מתאים לפורום הזה אז מנהים בבקשה תעבירו לפורום המתאים תודה מראש Install
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת... האם סידי קיי של וינדוס אקס פי רגיל יעבוד עם הפצה של וינדוס אקס פי עם SP2 מובנה תודה :-*
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום.. רציתי לדעת אם יש אפשרות, כשאני יוצר קיצור דרך לקובץ מסויים, לבטל את צמד המילים "shortcut to" לפני השם של הקובץ?? אם כן איך?!
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי בבקשה איך עושים צילום מסך ואחרי שאני יראה את התמונה במערכת הפעלה 98 וxp
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך אני עושה את זה? vista נמצאת על D וxp על C יש אפשרות למחוק רק את הקבצי מערכת של אקספי? יש לי תיקיית מוזיקה ענקית בC שאין לי כוח להעתיק
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היום קם ניגש למחשב, (השארתי אותו דלוק...) אני רואה שהוא תמיד על 100% ביצועים, אז רציתי לעשות LOG OFF ולמשתמש ולחזור להשתמש בו שוב... (כלומר מין ריסטרט שכזה...) אז פיתאום אני מגלה שהמשתמש שלי MARK הלך לעולמו, והיתה רק אפשרות אחת לבחור והיא ADMINISTARTOR... אז אני הולך לבדוק מה הבעיה, ומגלה שהמשתמש שלי הלך לעולמו, אפילו שלא עשיתי "שחזור מערכת." ואחרי כן אני הולך לראות את התיקיה של כל המשתמשים ואני מגלה שהתיקיה לא נמחקה, אבל אי אפשר לעשות בה כלום, והXP לא מזהה אותה או משהו! בבקשה עיזרו לי כל הקבצים וכל השטויות שלי הלכו לעולמם, ואני גם לא עשיתי נקודת שיחזור מערכת
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום הוספתי למחשב שלי HD של טרה בייט והמחשב לא מזהה אותו הוא מחובר למחשב כעיקרון מדובר במחשב לאחר פירמוט מכיוון שבוינדוס הקודם אני ראיתי את הHD הזה אז אני לא מבין למה עכשיו הוא לא מזהה את הHD תודה רבה על העזרה
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התקנתי לפני חודשיים VISTA HOME על מחשב חדש. השבוע שמתי לב שתיקיית WINDOWS תופסת יותר מ- 11 ג'יגה !!! בתוך התיקייה הנ"ל קיימת תיקייה בשם WINSXS שנפחה כ- 6 ג'יגה וכן תיקיית SYSTEM32 שוקלת 2.5 ג'יגה האם זה הגיוני ? או שאפשר למחוק מהתיקיות הנ"ל קבצים מיותרים ? האם מעכשיו צריך להגדיר עבור מערכת ההפעלה מחיצה ענקית בהרבה (פי כמה וכמה) ממה שהיה צריך ב- XP ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
גרסת 7600 שמותקנת לי במחשב,או גרסת 7700 (אם יש בכלל גרסה כזאת)או שכל גרסה אחרת? אני מתכוון לגרסה שמוכרים כיום בחנויות
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מדובר בעידכון מיספר 931784 kb אני מתקין אותו וכל פעם הוא קופץ לי חזרה ניראה לי שהתקנתי אותו 20 פעם ועדיין זה לא מצליח להתעדכן. מה הבעיה ואיך ניתן לפתור אותה? תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך ניתן להחזיר אותם?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום וחג שמח השאלה שלי היא האם יצא פאטצ' ל-windows xp שמסיר את הבאג שגורם לפינגים גבוהים במשחקי רשת? תודה מראש מקווה לעזרה! : ;D
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לשאול אותכם בקשר users ב-winxp כול פעם שאני מעלה את המחשב אז הוא מבקש ממני ללחוץ על היוזר שלי או כול פעם שאני לא נוגע בעכבר אז הוא כאילו log off ליוזר שלי מזה איך אני גורם לדבר הזה לא לעבוד
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא מצליח להפעיל את ה FIREWALL המובנה של WINDOWS XP ראו תמונות מצורפות בתמונה הראשונה לחצתי כן ואז הופיע התמונה השנייה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני יודע שדיין לא יצאה מערכת ייעודית ל-64, אך איזו מערכת תמליצו להשתמש...XP או 2000? ולמה? תודה
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ani lo yahol liktov beivrit... ze kara ahrei shefirmati at amahshev bevakasha tazru li :'(
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בכונן C: יש לי 5.30 GB ומתוך זה נמצאים בשימוש רק 3.36 GB אבל ה-WIN רושם שנישאר לי רק 700 מגה ומי שיודע מטמטיקה יבין שזה לא הגיוני בכונן הזה יש לי את-WIN XP והפרוגרם פיילס (שלוקחים כ-400מגה) וגם כמה שירים שלוקחים בסביבות ה-{100 מגה) למה הוא עושה את זה בבקשה תעזרו כי אני ממש צריך מקום פנוי :-\
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני יודע שיש אפשרות לתכנת את הרגיסטרי ככה שהמחשב יעבוד הרבה יותר טוב. מישהו יכול לתת לי על זה עוד פרטים?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איתרתי בעיית זליגת זכרון במחשב שלי.אני משתמש ב512M ותוך דקות אני מגיע ל85% קיבולת ללא הפעלת תוכנות כבדות. ??? לא הצלחתי למצוא את התוכנה שגורמת לזליגה, מישהו מכיר תוכנה או דרך לתקן את הבעיה? ???
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד של DELL אינספריון 1525 עכשיו אני רוצה לפרמט אותו לXP ושאני מכניס תדיסק של הXP או כל דיסק של XP הוא מציג לי את זה חיפשתי ביאנרטנט דברים הקשורים לזה ההבנתי שצריך לחפש בביוס לשנות את זה מIDE ל SATA ולהפך הבעיה שבביוס זה לא נימצא אני לא יודע מה עלשות
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, ביומיים האחרונים הופיעה לי בעייה. העניין הוא שזה קורה לפעמים, כשאני מנסה לעשות ריסטרט למערכת ההפעלה, אני מגיע למסך של "SHUTTING DOWN", וזה פשוט נתקע וחייב לעשות ריסטרט אגרסיבי עם הלחצן במארז. כמו שאמרתי קשה לי למצוא כיוון לבעייה, כי זה קורה רק לפעמים. ניסיתי לחפש אולי התקנתי תוכנה יוצאת דופן, חדשה, שלא השתמשתי בה לפני שהבעייה התחילה, ולא ממש מצאתי כזאת. מישהו יכול לכוון אותי ולעזור לי בפיתרון הבעייה הזאת? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ב-Device Manager מזוהה אצלי כונן SCSI CDROM אשר לא קיים במציאות. בביוס הוא לא קיים (מן הסתם, שכן הוא באמת לא קיים..). הדרייבר שהוא "משתמש" בו הוא אותו דרייבר של כונן אחר שכן קיים (DVD), לכן אני לא יכול למחוק אותו (cdrom.sys של חלונות). אם אני מבצע Uninstall להתקן, הוא מזוהה ומופיע מחדש בהפעלה הבאה של המחשב. הדבר היחיד שנשאר לי לעשות זה Disable Device וזה בעצם המצב כרגע. יש למשהו רעיון אחר מה עלי לעשות ? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי לדעת במה בעצם תורם ה64 ביט ראוי לציין שהמעבד שלי תומך 6300 קונרו רציתי לדעת האם תוכנות שעובדות בעצם ב64 ביט מהירות יותר או שזה בא ליטי ביטוי בדרך שונה לא דווקא מהירות אלא אולי איכות תמונה וכו... נכנסתי להתקין דריבים מnvidia וראיתי אפשרות של דריברים לויסטה 64 ביט מה זה יתן לי האם משחקים ירוצו יותר מהר? יותר צבעים ? אני מאוד אשמח אם תבהירו לי קצת את העניין תודה רבה ושבת שלום
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם, רציתי לדעת איזו מערכת הפעלה כדאית יותר ותוכל לנצל ולהפיק את המיטב מהמחשב שלי. מפרט: GigaByte GA-MA-UD3 RETIAL --- AMD Phenom II x4 945 3.0GHZ Box --- XIGMATEK HDT-SD964 --- A-Data 4G(2x2GB)DDR2-800 CL4Vitesta Extreme --- Samsung 500GB SATA3 3.5 7200 --- Sapphire Radeon 4890 1GB GDDR5 Vapor-X Retial --- Artic Cooling AF 12025L FAN -X2 --- Antec Three Hundred Case --- Seasonic Silver Power 650W 52A@12VSPSS-650HT-APFC-F3 --- Logitech SPK S220 2.17W --- GigaByte TV-CARD GT-P6000 PCI Retial
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-