Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
כשאני מדליק את המחשב , והטלפון מצלצל ,מערכת ההפעלה נתקעת . כדי למנוע את הבעיה , אני מחייג דרך המודם ובעצם "פותח " את הפורט של המודם ואז הטלפון הראשון שמצלצל לא "תוקע" את המחשב . האמת היא שאני חושד ב- WinfaxPro האם מישהוא נתקל בתופעה הזו ?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני משתמש כבר שנים רבות בווינדוס 7 באמצע ינואר מפסיקים את העדכונים והתמיכה לווינדוס 7 מה המשמעות של זה? והאם זה קריטי מבחינת אבטחה? וסתם שאלה מניסיון של החברים, האם יש הבדל משמעותי בין מערכות ההפעלה מבחינת היכולת להתרגל לוינדוס 10 למי שבמשך שנים רגיל לוינדוס 7? תודה
-
- 7 תגובות
- 3k צפיות
- 1 follower
-
-
התקנתי windows xp דרך עותק שהתגלה אח"כ שהוא לא חוקי במחשב נייד כמו בכל מחשב יש לי מדבקה מאחורה עם סריאל אני יכול להשתמש בו כדי להפוך את ה windows שלי לחוקי בצורה כלשהי?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי על המחשב win xp 32 רגיל לפני כמה זמן התקנתי win7 RC 32 bit במחיצה חדשה נפרדת מהכל [המחשב נותן לבחור איזה מערכת להעלות כשמדליקים אותו]. נניח ואני רוצה להתקין גירסת 64bit של וינדוס 7 [ולמחוק את הקודמת] על אותה מחיצה- האם זה אפשרי מבחינת הXP32 ?
-
- 4 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום,המחשב שלי חד יחסית מעבד פנטיום 1500 ,256 ראם 9 ג'יגה פנויים בכונן של ה-win-xp בפעולה השוטפת המחשב עובד מצויין אבל כאשר אני בא לכבות את המחשב הוא רושם לי שיש בעיה בוירטואל ממורי שאין לי מושג מה זה,זה לא כלכך מפריע אבל רציתי לדעת מה זה והאם זה בעיה רצינית ואיך אפשר לסדר את זה תודה מראש
-
- 20 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
היי, אני רוצה להתקין XP על נייד שכונן הדיוידי שלו נהרס וב-BIOS אין אפשרות לאתחל מכונני USB כך שגם כונן דיוידי חיצוני הוא לא אופציה. איזו אפשרות יש לי להתקין? מה יכול להיות אמצעי האיתחול שלי?
-
- 3 תגובות
- 763 צפיות
-
-
קליק ימני על מקום מסוים בשולחן עבודה ---->> חדש -->> פתיחת מסמך טקסט חדש נעלם התוכנה עדיין קיימת במחשב ואני יכול להיכנס למסמכי טקסט קיימים לערוך אותם וכו'. איך אני מחזיר אותו להופיע פה? SP3
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לדעת את המיקום המדויק של "פח הזבל"RECYCLE BIN ב-XP בתודה מראש!
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
תמיד שאני מתקין מחדש אני צריך להתקין מחדש כמה דרייברים כי הxp לא מזהה אותם.. ונמאס לי : אז אולי יש אפשרות כמו שמעדכנים את הxp לsp2 וצורבים אז אם אפשר לעשות משהו דומה רק לדרייברים
-
- 2 תגובות
- 816 צפיות
-
-
כמו שאתם רואים אני יכול לכתוב בעברית, אבל אם אני מקבל הודעות בעברית בoutlook המחשב מציג את העברית בתור ?????????? יש לי win xp וניסיתי להתקין outlook גירסה 2003 וxp ובשנהם יש את אותה הבעיה ---עריכה--- חחח התכוונתי שבמקום מילים יש סימני שאלה אבל הפורום מציג אותם בתור סמיילים...
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
אהלן, היום נפל עליי המסך הזה ורציתי לדעת מה לעשות וממה הוא נגרם
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
כדי לנסות להבין קצת יותר מתוך כל הדיסאינפורמציה בנושא, יזמתי את הסקר הקטן הזה. אני זוכר שכש XP יצאה לשוק, אמרו ש 512 מגה לא יספיק, ואין שום בעיה עם זה. מצד שני, באותה תקופה מכרו מחשבים עם 256 מגה וזה בהחלט לא מספק...
-
- 7 תגובות
- 888 צפיות
-
-
שבת שלום, ברצוני לדעת האם ניתן ליצור IMAGE של גוסט כאשר מראש אני מכין מערכת הפעלה ואת כל התוכנות שאני רגיל אליהם, ולבטל את כל החסימה של ה-HAL וכך בעצם לא להיות תלוי בצ'יפסט ובמבנה הרכיבים של המכונה. המטרה היא בעצם לעשות DEPLOY לכל מחשב שמישהו נותן לי כדי לבצע לו פירמוט.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה מוזרה מאוד. האייקונים שלי לא מופיעים בשולחן עבודה. ניסיתי להוסיף אייקונים חדשים, וגם אותם זה לא מראה. לאחרונה הותקן אצלי אוטומטית SP2 ואני חושב שהבעיה נובעת מכך. אשמח לתשובות מהירות. יונתן
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
טוב, מכירים את הבעיות הקטנות שלעיתים אתם מוצאים עצמכם "חסרי אונים" אל מולן? זו היא אחת מהבעיות... אני מעוניין לבטל את הזכרון האוטומאטי של הדפדפן לצמיתות, כך שבכל פעם עלי יהיה להזין את היוזר והססמא הנילווית באופן ידני לחלוטין. כעת המצב הוא כזה, כאשר אני בא לבצע כניסה לחשבון מסויים, היוזר "מוקפץ" באופן אוטומאטי ועימו, הססמא, בהתאמה. אני מעוניין לבטל את אופציית "ההקפצה" הזו לצמיתות, כך שלא תופיע גם בשום אתר אחר. נראה לבינתיים שמקור האופציה כלל לא בדפדפן (אז היכן כן?!?!?!?111אחד) מצורפת תמונת מסך הממחישה את התופעה... תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 705 צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי שאני מתקין vista אז הוא מתחבר לשרת DRM כלשהו ומוחק לי קבצי mp3 ובנוסף חוסם אותי מאתרי טורנט שונים זה נכון?
-
- 4 תגובות
- 642 צפיות
-
-
אז ככה, יש לי לפטופ ישן - כרגע מותקן עליו XP שעבר לא מעט (הוא הותקן כמה שנים אחורה). המחשב לא היה בשימוש תקופה ארוכה, אבל אחותי צריכה מחשב בסיסי ביותר בשביל אופיס/קצת אינטרנט וכאלה, אז הוא מהווה פתרון סבבה בשבילה כרגע... אז קודם כל - מקריאה ברשת, הבנתי שמחשבים עם חומרה לא היסטרית יתנו ביצועים יותר טובים תחת Win7 מאשר XP, אז החלטתי להתקין עליו 7 (במקרה זה: Pentium M 1.7Ghz, 512MB DDR RAM). הבעיה: אין על המחשב כונן אופטי, כשהוא נקנה - צורף אליו כונן DVD חיצוני שמתחבר ב Firewire, אבל הכונן לא עובד יותר ). אז כדי להתקין את המערכת הפעלה, החלטתי ליצור Bootable disk on key עם ההתקנה - לא עבד... כנראה המחשב ישן מדי בשביל לתמוך בbootable DOKs, אז פניתי לאפשרות הבאה - חיבור …
-
- 2 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה והיא כשאני לוחץ על המחשב שלי קליק ימני עם העכבר אז אני זוכר שהיה לי ניהול ובטוח יש את זה לכולם ואחרי כמה זמן זה פתאום השתנה לי לmanaga ואני לוחץ ואז הוא רושם אין אפשרות לאתר את [null] ודא שהקלדת את השם נכון ולאחר מכן נסה שוב אז אחרי זה עשיתי חיפוש ומצאתי ת'קובץ null ומצאתי אותו אז למה הוא רושם לי שהוא לא מוצא את זה?בכל מקרה אם משהו יוכל לשלוח לי ת'קובץ הזה מהמחשב שלו למחשב שלי אני ממש יודה לו ואז אני יראה אם זה עובד תודה רבה למי שיעזור לי באמת המשך יום טוב
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מחשב ועליו WINDOWS XP אני רוצה לפרמט את הדיסק (להביא אותו למצב "בתול" ) ואח"כ להתקין עליו מחדש את הXP אשמח לקבל עצה והנחייה איך לעשות את זה.
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
מדי פעם הסמן שלי משתגע. פתאום באמצע העבודה הוא מתחיל לזוז לי, או שפתאום אני מוצא את הסמן בפינת המסך למרות שהוא היה באמצע. דברים כאלה קוראים לי לעיתים קרובות מישהו יודע מה זה ואיך לטפל בזה? ואין לי שום וירוס ודברים כאלה ( שתי אנטי-וירוסים ), וכן יש לי פיירוול (zone alarm ), ותוכנות ספייוור ( שתי תוכנות ). תודה רבה מראש.
-
- 1 תגובה
- 914 צפיות
-
-
היי יש לי חלונות XP PRO באנגלית. הורדתי כמה תוכנות, כמו RADIOIN וFIRSTPAGE 2006, שכל פעם שהן מנסות להציג משהו בעברית יוצא להן ג'יבריש. משהו יודע איך אפשר "לגייר" תוכנות כאלה?
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
היו שמועות שמערכת ההפעלה ווינדוס 8 תוכל להריץ משחקים של XBOX זה נכון?? ומתי הווינדוס 8 יצא? ועוד משהו יש דבר כזה ערכת נושא של XBOX יענו שיופיע לי הDASHBOARD
-
- 0 תגובות
- 938 צפיות
-
-
MUI כבר לא מוגבל לארגונים הוא גם לא עולה כסף עדיין לא הבנתי מה הקטע עם עברית אבל דרך WINDOWS UPDATE בויסטה אולטימט יש אפשרות להוריד MUI ב15 שפות כולל רוסית שבטח מעניין לא מעט אנשים באתר כל עדכון כזה תופס כ140 מגה [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי Windows 7 Home Premium מקורי בעברית ואני מעוניין לשנות את שפת התצוגה לאנגלית. אני מדגיש - Home Premium ולא Ultimate.
-
- 1 תגובה
- 10.3k צפיות
-
-
אהלן.. פירמטתי את המחשב.. יותר נכון שדרגתי.. מXP ל7.. המחשב מחולק ל3 מחיצות.. רציתי לשמור על מידע חשוב לכן כל מה שרציתי לשמור העברתי ל2 הכוננים שעליהם לא מותקן הווינדוס.. כלומר במהלך ההתקנה מחקתי לגמרי את הכונן שעליו היתה מותקנת המערכת הקודמת והקצתי אותו מחדש.. מ0.. עכשיו כל פעם שהמחשב עולה משום מה זה מזהה את המערכת הישנה ונותן לי לבחור בין ווינדוס 7 ל Earlier windows edition או משהו כזה... איך אני מוחק את המערכת הישנה לגמרי.. (למרות שאני די בטוח שאין לה זכר).. או יותר נכון איך אני מעלים את הזיהוי שלה כדי שהמערכת החדשה תעלה אוטומטית ישר בלי תינתן לי האפשרות לבחור במשהו לא קיים. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-