עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by POD,

שלום לכם, תיקיות ה- SENT ITEMS וה- DELETED ITEMS ריקות, אבל משום מה קבצי ה-DBX שלהן מנופחים ביותר מ-100MB . אודה לכל מי שיסביר לי את העניין וימצא לזה פיתרון.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Dawn,

הבעיה היא כזו אני לא רואה את התמונה זזה ... למשל זה לא זז ותקוע על הפריים הראשון שלו. איך בבקשה אפשר לטפל בבעיה. עריכה: לא משנה כבר.. הצלחתי.. עד שעונים פה אם בבכלל אפשר למות

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  3. כשאני נכנס לספרייה עם קבצי וידאו ולוחץ על קובץ וידאו..... נסגרות לי כל התיקיות אז רציתי לדעת מה הבעיה ואם אפשר לסדר את זה בלי לפרמט את המחשב. תודה...

• 5 תגובות
    • 641 צפיות
  4. Started by AmitDanan,

יש לי קבצי מוזיקה עם תמונה עליהם איך אני יכול להסיר אותם? ניסיתי במאפיינים אבל ניתן רק להסיר מידע.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. היי יש לי בעיה עם התצוגה מקדימה בWIN7, כל הסרטים בפורמטים AVI ו-MKV מופעים עם הסמל שמדובר בסרט ולא עם הסמל של תצוגה מקדימה אותו דבר קורה לי עם קבצי מוזיקה בפורמט MP3, הם גם מופיעים על הסמל של הסרטים. מה גם שכל הפורמטים האחרים מופיעים כרגיל (לדוגמא MP4 ו-WMA) יש דרך לסדר את זה? את הבעיה הזאת הייתה לי עוד לפני שהתקנתי את ה-WIN7, כלומר ב-VISTA בהתחלה הכול הופיע כמו שצריך ואז זה התחיל להופיע ככה הוספתי תמונה שמסבירה את דברי: הסרט אווטאר הוא בפורמט MP4 הסרט 2012 הוא בפורמט MKV הסרט 300 הוא בפורמט AVI תודה לעונים [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  6. Started by ambare,

שלום לכולם..יש לי WINDOWS 7 וHD של 1 טרה.הדיסק מחולק לשתי מחיצות.מאתמול אני לא מצליח לראות את הקבצים במחיצה השניה בדיסק הקשיח.מערכת ההפעלה יושבת מבחיצה הראשונה.כאשר אני בודק את הקיבולת רואים שהדיסק מלא אבל שמנסה להכנס לכונן מראה שהמחיצה ריקה.במצב דוס רואים את הקבצים.מה עושים?? תודה...

7. Started by solidus,

כשאני מוריד נגיד תרגומים לסדרות, הכל בג'יבריש, ואני צריך ללכת לאיזה אתר מסריח שמתרגם את הג'יבריש לעברית ולהעתיק את זה וקצת נמאס לי לעשות את זה. מישהו יודע איך אפשר לפתור את זה?

8. היי לכולם. התקנתי אתמול windows 7 ׂ32 על המחשב שלי. מדובר בהתקנה מדיסק ENG מהחנות (ולא באיזו הורדה פיראטית מהרשת או משהו בסנגנון) התקנתי את הדיסק על ה- C לאחר (שדרך ההתקנה של ה- 7) פרמטתי אותו ומחקתי כל זכר ל- XP. הכל הלך הסדר עד שהייתי צריכה להעלות את המחשב מחדש. אז הופיעה בפעם הראשונה ההודעה: BootMGR IS MISSING " PRESS CTRL ALT DEL TO REBOOT" כאשר לחצתי על CTRL ALT DEL הדבר כמובן קרה שנית לחצתי על F12 וקבעתי בוט מה-DVD. המחשב עלה כפי שצריך היה. לאחר מכן, היה עלי שוב לאתחל את המחשב מספר פעמים (התקנות וכל זה). הדבר קרה (כמובן) שוב אולם היה לפחות מקרה אחד בו כאשר הפניתי אותו לבוט מה- DVD הוא ניסה להתקין את ה- 7 מחדש. איתחלתי מחדש ושוב לאחר ההפניה לבוט עלה ה- 7 כרגיל אם כי …

• 10 תגובות
    • 3.5k צפיות
  9. Started by mushroom man,

כשאני מנסה להתקין תוכנות או משחקים מסויימים הוא עושה לי את הבעיה הזאת.. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  10. Started by raYo,

היי. יש לי בעיה עם המחשב שכל פעם שאני פותח אותו הוא מחכה מלא זמן ואז יש לי הודעה NTLDR is Missing - to restart alt+ctrl+del אתמול שמתי זיכרון חדש במחשב ואני לא יודע אם זה קשור, הוצאתי את הזיכרון וניסיתי להפעיל ועדיין לא עוזר. מה אפשר לעשות?

• 1 תגובה
    • 758 צפיות
  11. Started by Rhx,

שלום,המחשב מאז אתמול לא עולה לי,שאני נכנס לווינדוס הוא עושה לי כמה שגיאות עם הקובץ SHELL32.DLL עכשיו נראה לי הוא נמחק או משהו אז מצאתי לינק לקובץ הזה עכשיו הקטע שאני בכלל לא יכול להכנס לווינדוס ובסוף הוא מבקש ממני לעשות ריסטרט או להכנס ל Administrator , איך אני נכנס ל Administartor? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 799 צפיות
  12. שלום לכולם. רציתי להכין לעצמי דיסק עם כל העידכונים ובנוסף לעשות התקנה אוטומית בעזרת NLITE. כל תהליך ההכנה עבר בהצלחה. כאשר אני מתקין את ה XP בשלב ה GUI קופצת לי הודעת שגיאה (תמונה מצורפת) העידכונים שהוספתי אותם הם : KB960803 , KB 961118 , KB961373 , KB961503 , KB968537 , KB970238 , KB952069 , KB923561 , KB938464 , KB941569 , KB952004 , KB956572 , KB958690 , KB 959426 , KB960225 , KB960715. דיסק ההתקנה המקורי עובד כמו שצריך. תודה מראש לכל העוזרים. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  13. Started by mic,

כשאני עושה : START RUN: DXDIAG אני הולך לSOUND וזה מה שזה כותב: The file smwdm.sys is not digitally signed, which means that it has not been tested by Microsoft's Windows Hardware Quality Labs. You may be able to get a signed driver from the manufacturer of the hardware device. האם זה בעיה רצינית או לא לשים לב לזה? מישהו יודע מה זה אומר?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. Started by coorva,

שלום יש לי win xp pro באנגלית. כשאני מבצע סריקה עם אנטי וירוס avast או AVG או לחלופין סריקות אונליין עם אנטי וירוסים אחרים, תמיד במהלך הסריקה המחשב "קופא" כשהוא מגיע לקובץ בשם netasp2k.inf שנמצא תחת c/windows/inf . העכבר לא מגיב ולא ניתן לעשות כלום מלבד RESTART. אותו דבר קורה גם עם התוכנה SPYWARE TERMINATOR. מצד שני תוכנות אחרות כמו SPYWARE DOCTOR או AD AWARE לא נתקעות במהלך הסריקה ומראות שהמחשב תקין. אשמח לקבל עזרה ממי שתופעה זו מוכרת לו.

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  15. Started by Tbox27,

שלום לכולם , לאחרונה הופתעתי לגלות שיש תהליך תחת המשתמש שלי בווינדאוז בשם pokapoka79 התהליך אינו מזוהה עם התוכנות שאני מפעיל עקבתי עד לקובץ המקור שלו שנמצא בתקיה של הווינדאוז אך אינני מצליח למחוק אותו , הוא בשימוש כל הזמן וכשאר אני מנסה לסגור אותו דרך מנהל המשימות הוא פשוט נפתח מחדש ... חשבתי אולי להכנס דרך הסייפט מוד לווינדאוז ולנסות למחוק אותו , אך כשאר אני מאתחל את המחשב ולוחץ על כפתור ה - F8 אני מגיע למצב בו אני יכול לבחור ממה המחשב יעשה BOOT ואין אפשרות להכנס לסייפט מוד אם מישהו יודע כיצד למחוק את הקובץ הנ"ל אני אשמח לדעת , והאם יש דרך נוספת להכנס ל סייפט מוד ?

• 6 תגובות
    • 726 צפיות
  16. Started by what the fuck,

אז ככה: הקלטתי סרט התוכנה FRPAS, יצא 4 ג'יגה =\ עכשיו אני רוצה למחוק אותו, ניסיתי רגיל ולא היה אפשר, כי היה כתוב שאיזושהיא תוכנה משתמשת בו. הסרתי את התוכנה שאיתה הקלטתי את הסרט מה MSCONFIG, עשיתי ריסטארט ובכל זאת אי אפשר למחוק את הקובץ. העליתי במצב בטוח, והצלחתי למחוק את הקובץ, אבל לא מהסל מחזור, עדיין איזושהי תוכנה משתמשת בו. מה לעשות ?? עריכה: עכשו הוא תקוע בסל מחזור, גם אי אפשר לשחזר אותו [יעני restore], זה כותב cannot delete Dc1 becuz bla bla bla... הבלה בלה זה שתוכנה משתמשת בו. חייב עזרה דחוף.

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  17. Started by club_501,

מה לעשת??? כל פעם שאני מנסה למחוק את הקובץ יש הודעה שאומרת שהקובץ בשימוש

• 6 תגובות
    • 934 צפיות
  18. שאני לוח על CTRL+ALT+DEL ואז על תהליכים יש לי תהליך שם התהליך: תהליך לא פעיל של המערכת זה לוקח לי שימוש מי המעבד פעם 95 פעם 40 פעם 80 משאבים מי המעבד כחה זה צריך להיות?

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by Boris_yo,
    • 0 תגובות
    • 575 צפיות
  20. לפני כמה ימים זה התחיל. אני יכול חופשי להכנס לתוכנות\קיצורי דרך.(עם דאבל קליק) אבל כשאני רוצה לדוגמה להעתיק קיצור דרך, אם אני לוחץ CTRL+C וגם אם אני לוחץ על קליק ימני, ה EXPLORER קורס ועושה ריסטארט. הויסטה מקורי לגמרי, ועבר את כל העדכונים הקיימים. הבעיה מתגלה רק על קבצי EXE או קיצורי דרך, על קבצי MP3, לדוגמה הכל פועל בסדר. מישהו יכול לעזור לי לפתור את זה? כי אני לא יכול למחוק קיצורי דרך, לשים אותם על ש"ה וכו'...

• 4 תגובות
    • 902 צפיות
  21. Started by thefucker,

היי כאשר אני רוצה לכתוב משהו בוורד או טקסט או כל מקום אחר, אז ישנם מקשים שפותחים לי חלונות אחרים כמו למשל המקש E שבלחיצה עליו נפחת התקייה המחשב שלי או המקש R שפותח לי את חלון ההפעלה או L שבכלל עושה למחשב log off . חיפשתי בלוח הבקרה לביטול העניין הזה אך אין שם דבר בקשר לבעיה זו. אז מה הבעיה ,ואיך אני יכול לטפל בה?

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  22. קודם כל שלום לכולם.. יש לי בעיה בזמן האחרון ..שהקליק ימין שלי מאוד איטי..וזה בעיקר עם קבצי מדיה,כמו תמונות מוזיקה פי די אפים למיניהם ,קבצי וורד,וכמו כן הזמן שלוקח לי לפתוח תמונה בעזרת התוכנה של הווינדווס הוא די ארוך ,וחוץ מזה המחשב בסדר גמור ולא איטי לא נתקע ועובד חלק..אני הרבה זמן מנסה לתקן בעיה זאת ואשמח אם מישהו יוכל לעזור לי ..תודה מראש לעוזרים

23. Started by ShayKing,

התקנתי ווינדוס אנטרפרייס ושמה שיחקתי בכל מיני שטויות וכנראה נגעתי בתוכנה הזאת ונעלתי מחיצה עכשיו אין לי מושג איזה סיסמא שמתי ואני לא זוכר ,ולא הכנתי שום דבר לדיסק או קי שלי ,יש אפשרות לפרוץ את אינקריפשן או שאני צריך להתחיל לבכות :s05:

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by shibby15,

שאני לוחץ על קליק ימני בדסק-טופ ואז על אפשרויות הוא נותן לי את השגיאת מערכת הבאה: "{אין אפשרות לאתר רכיב} הפעלת יישום זה נכשלה מכיוון שלא אותר MSIMG.dll התקנה מחדש של היישום עשויה לפתור בעיה זו." מה אני עושה?? תודה מראש רום

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. היי, אני מנסה לשדרג את המערכת שלי מXP 32 לוויסטה 32 אלטימייט וזה עוצר אותי באמצע השדרוג... מישהו יודע מה הבעיה ואיך פותרים אותה? *צירפתי צילום מסך תודה רבה לעוזרים [attachment deleted by admin]

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.