Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
איך אני מסדר את זה כל 5 דקות זה קופץ לי שמתי את הדיסק של הוינדוס וזה חוזר לי אחרי 10 דקות .
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
את הנייד שלי קיבלתי עם XP ורישיון לויסטה ביסנס, אך בלי הדיסק או דרך לעבור לויסטה עזבו למה אני לא משיג מהחברה את הדיסקים אני פשוט מחפש מישהו עם דיסקים של ויסטה ביזנס מאיזור המרכז (או ירושלים) שאני יוכל לצרוב ממנו את הדיסק אם למישהו יש דיסק והוא מוכן זה יעזור לי מאוד תודה
-
- 4 תגובות
- 864 צפיות
-
-
http://www.windows-now.com/blogs/robert/mark-russinovich-explains-minwin-once-and-for-all.aspx
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חבר'ה ! האם WINDOWS VISTA PRIMUM SP1 מגיע כבר עם DIRCTX 10 ? תודה שי
-
- 3 תגובות
- 581 צפיות
-
-
טוב אז ככה שאני מדליק את המחשב אז שזה ניכנס לוינדוס אז המחשב קופא לי ואני צריך לעשות במנהל המשימות סיים משימה על EXPLORER בישביל שזה יתחיל לזוז ואני עושה משימה חדשה EXPLORER וזה מסתדר לי איך אני מסדר את זה ?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. קודם כל תסלחו לי אם במהלך הכתיבה שלי אני יטעה קצת כי אני לחוץ בטירוף.. אז ככה בניתי מערכת לבד(זו הפעם ה3 שאני עושה את זה לבד..) במהלך ההתקנה של החומרה לא נתקלתי בבעיות מיוחדות חוץ מזה שבעת הרכבת הקירור למעבד נתקלתי לא פעם ולא פעמיים בסירוב של הקירור להיכנס לחורים בלוח והפעלתי עליו לחץ ולבסוף הוא נכנס עכשיו אני חושש שגרמתי נזק למעבד(יכול להיות?)..איך אני יודע שהמעבד עובד טוב ושאין בעיות איתו? יש איזו תוכנה שבודקת את זה? חוץ מזה הכל הלך טוב חוץ מהסידור של החוטים במארז(זה באלגן רציני לסדר את זה) אז המערכת שלי היא כזאת: E8400 A-Data 4GB 800mhz HD4870 EP-43ds3l Segate 250GB Sata2 Thermaltake thoghpower 600W מערכת מוכרת לכל הדעות.. עכשיו לשאלות העיקריות שלי.…
-
- 2 תגובות
- 695 צפיות
-
-
לי דיסק און קי של 16 ג'יגה, אם אני אשתמש בו כרדי בוסט מה זה יעשה? יהיה שיפור בביצועים? שיפור במשהו? משחקים? יש לי מעבד 64 ו4גיגה זיכרון פנימי.
-
- 1 תגובה
- 825 צפיות
-
-
לפני כיומיים נכנסתי לחשבון שלי ב- WIN XP וקיבלתי DESKTOP כאילו של משתמש חדש בלי כל ההגדרות שלי. הוא אפילו הקפיץ לי הודעה של לעשות סיור היכרות ב- XP. מבדיקה ראשונית נראה לי שה- PROFILE שלי נדפק איכשהו ובתוך ה- Document and Settings נוצרה לי תיקייה חדשה בשם TEMP.{Name}.000 והיא למעשה ה- Profile החדש שלי. תיקיית ה- PROFILE הישנה קיימת אבל הפסיקה להיות בשימוש. איך מסדרים את זה?
-
- 2 תגובות
- 783 צפיות
-
-
מה ההבדל בין SP2 ל SP3 כדאי להתקין SP3 למחשבים חלשים שיש בהם SP2 ..? ומה ההשפעה בין SP2 ל SP3.. תודה לעוזרים
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
windows ME 2000 שלום אני משדרג אחשב windows ME 2000 ואין לי את הקוד של ההתקנה בבקשה שמישהוא יביא לי את הקוד אחשב תודה מראש netanel305
-
- 2 תגובות
- 865 צפיות
-
-
שונא את ההתעסקויות האלה ובגלל שמחוברת לי גם הטלויזיה למחשב אז יוצא שאני המון צריך להתעסק בכל הכיווני מסכים , ראזולוציות וכו'.. בכל מקרה פתאום החליט להעלם לי הWINDOWS AERO ומשום מה אני לא מצליח להחזיר אותו והוא לא מופיע לי אפילו באפשרויות.. מישהו יודע מה לכל הרוחות ניתן לעשות? תודה.. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 840 צפיות
-
-
היי התקנתי ויסטה על מחיצה D אבל מערכת ההפעלה לא עולה. אני מקבל הודעה שקובץ WINLOAD.EXE פגום או לא מותקן. האם בכלל יש אפשרות להתקין בצורה כזו ויסטה? אני רוצה להתקין את הויסטה בעיקר בשביל MEDIA CENTER. תודה מראש
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי רציתי לדעת איך אפשר לבטל את המקש שפותח את תפריט התחל,(בין alt ל ctrl) , אני רוצה אותו כדי להתשמש בו במשחקים ותוכנות מסויימות ושלא יפתח לי את תפריט ההתחל, פשוט לבטל לו את הפעולה/קיצור הזאת מדובר בווינדווס XP תודה לכולם!
-
- 2 תגובות
- 917 צפיות
-
-
יש לי 6 חלקים דיסק קשיח C עד I 3 חלקים אי אפשר לפתוח הודעה שגיאה אבל תוכנה WINRAR יכול לראות ולפתוח 3 חלקים אין בעיות מוזר... אני לא הצלח להסביר לך ניסוח נכון... אקווה שתבינו אותי... [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 615 צפיות
-
-
יש לי זכרון כזה: OCZ 4Gb Kit DDR2 800MHz PC2-6400 Titanium 4-4-4-15 ולוח אם Asus P5ND. ויסטה נותנת לי ציון של 5.1 בביצועי זיכרון. במחשבים אחרים שעבדתי עליהם זיכרון DDR2 800 גנרי לגמרי, אפילו רק 2 ג'יגה ולא ארבע, מקבלים כמעט תמיד 5.9 באותה בדיקה. אני יודע שהמספרים של ויסטה מיותרים לחלוטין ואין להם שום משמעות, אבל אני מודאג שאולי באמת יש בעיה בזיכרון והוא עובד לאט מדי - מישהו מכיר את העניין לעומק? או סתם מבין קצת בזיכרון? לפי מה שהבנתי הויסטה פשוט בודקת פעולות לשניה ועל פי זה מבססת את הציון אז יכול להיות שבאמת משהו דפוק בזיכרון? זה קורה גם ב-64 וגם ב-32 ביט, וכרגע המערכת מזהה את כל ה4 גיגה כמו שצריך... תודה!
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני משתמש ב vista ultimate ואני רוצה לדעת אם זו הגרסא הרשמית של מיקרוסופט. תודה, אופיר
-
- 8 תגובות
- 928 צפיות
-
-
למי יש מושג מה אני עושה עם זה? אלה הפרטים שקיבלתי אחריי הריסטרט. Problem signature: Problem Event Name: BlueScreen OS Version: 6.0.6000.2.0.0.256.1 Locale ID: 1037 Additional information about the problem: BCCode: c2 BCP1: 00000007 BCP2: 0000113D BCP3: 08B10001 BCP4: 846C7888 OS Version: 6_0_6000 Service Pack: 0_0 Product: 256_1 Files that help describe the problem: C:\Windows\Minidump\Mini110908-01.dmp C:\Users\Roy.T\AppData\Local\Temp\WER-41340-0.sysdata.xml C:\Users\Roy.T\AppData\Local\Temp\WERDDD0.tmp.version.txt Read our privacy statement: http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=50163&clcid=0x0409 אחריי שעברתי על הנעוץ שיש באתר הורדתי והתקנתי את הDU…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם, קצת מאסתי בוויסטה שבנייד, ורציתי לדעת אם יש איזשהם פתרונות יצירתיים לנושא הדרייברים? כפי שאתם יודעים לא כל חברה של ניידים טרחה להוציא דרייברים למחשבים שברשותה שמגיעים ישירות עם וויסטה. ואני נמצא בבעיה, מאחר ובאמת אין לי רצון להשאר עם הויסטה.. מישהו מכיר פתרונות, דרייברים שאינם מיודעים בצורה רשמית לאותו דגם, אך שייכים לאותה חומרה ולכן מתאימים? מדובר ב hp pavilion dv6660ej אשמח לעזרה בנושא.. תודה
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי VISTA 32 BIT ו4 גיג'ה זיכרון, התקנתי SERVICE PACK1 כי שמעתי שככה זה ינצל את ה4 גיגה וכשאני בודק "במחשב שלי" אז באמת רשום 4 גיגה אבל במנהל משימות רשום 3.25 גיגה. אז כמה באמת יש לי ולמה זה ככה?
-
- 6 תגובות
- 736 צפיות
-
-
הבעיה: השומר מסך מופעל לפי הזמן שהגדרתי, אבל הוא לא מכבה את הדיסקים ואת המסך, אלא חוזר לפעול שוב. עד לפני כשבוע וחצי/שבועיים הכל היה תקין. מה יכולה להיות הבעיה שפתאום זה קורה? מה יכול להיות הפתרון?
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
המפרט רשום אצלי בפרופיל. זה מעצבן. אני עכשיו רואה את האתר ב800*600 על CRT של 17 אינץ'. מה יכול להיות מקור הבעיה? פעם זה לא היה ככה.
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי מחשב עם 2 מעבדים( XEON ) ואני רוצה להתקין עליו וינדוס XP אני צריך וינדוס מיוחד או איזו התקנה מיוחדת או פשוט להתקין וינדוס רגיל. ועוד משהו יש לי מחשב עם מעבד XEON האם כדי לעבוד איתו או לקנות C2D חדש ?
-
- 5 תגובות
- 709 צפיות
-
-
בזמנו ביטלתי את הדבר המעצבן הזה שכל התקנת קובץ מקפיץ הודעה לאישור, אבל לפני כשבוע וחצי היה עידכון חדש לויסטה ואחרי שהדקנצי אותו הבעיה חזרה ולמרות שבUSER ACCOUNT מסומןOFF הוא עדיין מקפיץ לי את הודעת האישור כל הזמן... איך נפתרים מזה?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב HTPC בסלון עם שלט ומכיוון שאני לא עובד עם המדיה סנטר אלא עם תוכנה אחרת הייתי צריך לבטל את האפשרות שהמדיה סנטר תעלה מכיוון שיש לי כפתור בשלט (הכפתור הירוק) שפותח לי את המדיה סנטר אבל כאמור בגלל שאני משתמש בתוכנה אחרת הייתי צריך לבטל את המדיה סנטר עלמנת לאפשר לתוכנה האחרת (מדיה פורטל) לעלות כל פעם שאני לוחץ על אותו כפתור בשלט. אבל מה שקורה זה אמנם המדיה סנטר לא עולה אבל נותנת לי הודעת שגיאה מעצבנת (בקישור שנתתי) כי אז התוכנה השנייה ממזערת את עצמה בגלל אותה הודעת שגיאה. איך אני מבטל את ההודעת שגיאה ? אגב,את המדיה סנטר ביטלתי ע"י ביטול הסרביסים שלה וביטול הפוליסי והלכתי לפי המדריך הבא (יש לי ויסטה אולטימייט): http://www.mydigitallife.info/2008/02/23/how-to-disable-…
-
- 4 תגובות
- 659 צפיות
-