עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by Moty_p,

שלום לכולם, נכון ב - Windows 2003 Server מתי שרוצים לכבות את המחשב או לעשות הפעלה מחדש וכו' צריך לכתוב סיבה כדי להמשיך בפעולה (הכיבוי ההפעלה מחדש וכו') אז רציתי לשאול: 1) איך אני יכול לבטל את זה 2) איך אני יכול לקרוא את הקובץ לוג שנשמר ששם כתוב את כל הסיבות שהמשתמש כתב 3) איך ניתן לגרום למחשב להתכבות לבד (זאת אומרת מבלי ללחוץ מבלי לעזוב במשך 5 שניות את כפתור הכיבוי בסוף) תודה לכל העונים מראש

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by THELAD,

היי, מותקן לי windows XP Home edition על המחשב, אני מעוניין להעביר שטח מכונן D לכונן C מכיוון שאין מספיק שטח ב-C. אני לא מעוניין לפרמט את המחשב. האם יש דרך לשנות את החלוקה של השטח בין הכוננים מבלי להתקין מחדש את הווינדוס? (דרך שלא תסכן לי את המידע שקיים על הכוננים) תודה רבה

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. הכוונה לכל הקבצים השונים שבאים כ R ואז מספר מסויים (לדוגמה R20, R21... ) ובלי לעבור על כל האפשרויות השונות (לא בא לי לשבת שעות על גבי שעות להוסיף אלפי שייוכים) ניסיתי R* אבל מן הסתם זה שייך קבצים בפורמט R כוכבית... תודה...

• 8 תגובות
    • 974 צפיות
  4. Started by MORHAZAN,

שלום לכולם.. ראיתי שיש כאלו כמו סקינים למדיה פלייר כמו אפקט סוללה,אלכמיה וכול זה יש אפשרות להוריד כול מיני חייזרים שרוקדים וזזים לפי קצת המוזיקה'.. אין לי מושג איך זה ניקרא מישהו מכיר ? תודה ..

• 4 תגובות
    • 832 צפיות
  5. Started by silver,

שלום אתמול התקנתי windows 7 x64 מחדש מאחר שהוינדוס הקודם קרס את תרגומי הסרטים אני רואה בגיבריש למרות שניסיתי להחליף פונטים זה לא עזר מה ניתן לעשות שלא אצטרך לפרמט ולהתקין מחדש תודה הכל סודר אפשר לסגור

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  6. Started by TecNodRom,

שלום יש לי לוח אם של אסוס רמפג' 2 אני רוצה להתקין וינדוס 7 ומשום מה אני לוחץ על כל הכפתורי F ואף אחד מהם לא נותן לי את האפשרות של החלון שממנו בוחרים את הדיסק התקנה של הוינדוס מה עלי לעשות? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Glow,

שלום! לפני כמה זמן הפעלתי את טסק מנגר וכשניסיתי לסגור אותו התפקשש לי קצת ואני לא יודע מה עשיתי אבל עכשיו כול פעם שאני מפעיל אותו הוא נותן לי את החלון שמצורף בתמונה ....כמו שאתם רואים הלשוני העליונה והתחתונה נעלמו לי....ואני נשארתי תקוע בProcesses מישהו יכול בבקשה להגיד לי מה לעשות כדי להחזיר אותו למבצו הנורמאלי? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  8. יש לי מחשב INTEL C2D עם 2 ג'יגה ראם ולוח ג'יגהבייט, מערכת הפעלה XP PRO... אני מעוניין בעיקרון להריץ על וירטואל בוקס את ווינדוס 7 (גרסת Starter) לניסיון, אבל אני לא יודע איך להתקין עליה. אשמח למדריך אפילו באנגלית, אבל כזה ממוקד לא ה-MANUAL שבא עם התוכנה כי הוא לא ברור ומסורבל תודה מראש, רועי

• 5 תגובות
    • 4.3k צפיות
  9. Started by shaithebest,

שלום חברים, מדובר במחשב נייד של דל סטודיו מעבד I7 עושה BOOT רגיל והוא כביכול מתחיל בפירמוט עד שהוא נתקע עם מסך כחול שאומר שנגרמה קריסה!!! מאיפה נובעת הבעיה?? האם זה BAD SECTORS בהארדיסק??? כי הכונן הקשיח חדש תודה לעוזרים

10. בזמן האחרון המעבד מראה שהוא משתמש אוטומטי (מהפעלת המחשב) על 30% מינימום למרות שלא נעשה שום שימוש במחשב.. מדובר במערכת QUAD CORE Q9550 שנקנה לפני שנתיים מSKYPC, לפעמים יש זמנים שהזיכרון במחשב עושה אותה בעיה, שהזיכרון מגיע ל95% שימוש למרות שהמחשב לא עושה דברים שאמורים לגרום לזה..מדובר ב4GB זיכרון. הנה תמונה שממחישה את הבעיה: http://eliad.org/uploads/1298450979.png תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by LastForOne,

אני עומד לקנות מחשב חדש ועדיין לא הבנתי בדיוק מה נסגר, למרות שקראתי את כל הסטיקי. המחשב עומד להיות מעבד Q6600/E8500 , זיכרון 4/2G עדיין לא בטוח, כרטיס מסך בינוני, מחשב שיכול להחזיק ויסטה... עדיין לא הבנתי מה עדיף, XP או VISTA ? בהנחה שאני לא עומד להחליף מערכת הפעלה ב3 שנים הקרובות... ועדיף לי 32 או 64 ביט? אני לא משחק במשחקים כבדים וכאלה.. רוב התוכנות שאני משתמש בהם הם תוכנות ממוצעות.. מה שאני פוחד זה שיהיו בעיות תאימות ושדברים לא יעבדו במערכת שאני אבחר.. מה כדאי?

• 8 תגובות
    • 787 צפיות
  12. Started by LazyBoy,

הידיעה: http://news.com.com/Microsoft+confirms+next+XP+service+pack/2100-1016_3-5886274.html?tag=nefd.top וגירסת בטא לאמיצים ביננו: http://www.thehotfix.net/

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  13. Started by WarSoul,

שלום , אני מנסה לפרמט ולהתקין וינדוס 7 אבל כשאני מעלה את הוינדוס זה עושה לי שהוא מתקין קבצים של וינדוס ומדלג על כל שלב הפירמוט , מישהוא יכול לעזור לי ?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by zion789,

אני בא להכנס לWINDOWS UPDATE בא להתקין דברים וזה עושה לי שהעותק של ווינדוס שלי לא חוקי..עכשיו אני שואל אותכם האם יש קרק שיבטל את אימות הגרסה של ווינדוס וככה אני יוכל להוריד דברים מWINDOWS UPDATE ובכלל מאתר מייקרוסופט תודה

• 5 תגובות
    • 809 צפיות
  15. Started by binyamins,

תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  16. יש לי מספר שאלות על ויסטה: 1. ויסטה בעצמו התקין לי AC97 AUDIO DRIVER השאלה היא האם דרייבר זה הוא עדכני או שיש צורך להוריד חדש? 2. ב WINDOWS UPDATE אני יכול להוריד את הדרייבר של כרטיס מסך.. השאלה היא אם עדיף להוריד בעצמי מהאתר של NVIDIA? 3. האם צריך להתקין את NVIDIA NFORCE DRIVER בויסטה?

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  17. כשמחליפים לוח אם צריך התקנה חדשה של וינדוס אז או שעושים התקנה מחדש או שמפרמטים , ככה אני יודע ... אני שואל האם אפשר בלי התקנה מחדש לגרום לוינדוס הישן לעבוד ? ואם חייבים להתקין , איך גורמים למחשב לחזור להיות בול כמו שהיה (בלי להתקין הכל שוב)? אולי בעזרת הרג'יסטרי ?

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  18. היי אני יודע שזה אולי נשמע מוזר אבל כשאני מפעיל "עומס רציני" על הרשת, כמו נניח פותח הרבה דפים, מעלה הרבה לינקים, עושה כל מיני TWEAKS לרשת ככה שתעלה דברים ברקע וכו'. חלונות VISTA מידי פעם מגמגם. השאלה שלי האם יש איזה שהוא PATCH כמו שהיה לחלונות XP שתקין בעית HALF OPEN CONNECTION בTCP, גם לחלונות VISTA? או משהו דומה לפחות? פשוט נראה כאילו הVISTA "נחנק" כתוצאה מעומס מסויים עליו (משהו שברור לי לא צריך לקרות, במחשב חלש מן המחשב הזה פי כמה וכמה שהרצתי בXP לא הייתה שום בעיה)

• 6 תגובות
    • 788 צפיות
  19. בעיה הזויה קצת,כל פעם שאני מחליף משתמש המסך מתחיל להבהב בשחור. לא בדיוק הבהוב יותר נכון לומר מחשיך וחוזר כי זה לוקח איזה שניה בערך.. נגיד כשאני ממזער חלון\סוגר,פותח דברים כאלה אז זה גם מחשיך. בעיה מוכרת ? יש פתרון?

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by KingYes,

שלום, אני יודע שזה נושא נדוש, אבל באמת שעשיתי חיפושים בפורומים-גוגל-מאמרים ולא בדיוק סיפקו אותי המידע שמה. תכלס, נכון להיום. עדכון ה-SP3 הוא תומך 100 אחוז במעבדי AMD ? עוד דבר - עד כמה מומלץ להתקין את העדכון הזה? האם זה משפר בביצועי המחשב? האם זה גם מומלץ למחשבים יחסית ישנים? (AMD אלטון 3200+) ? תודה רבה.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. למה בכלל צריך לעשות עדכונים ולמה מה זה עושה האם זה עוזר ומה שמעצבן שאחרי כול עדכון צריך לעשות ריסטאר .... האם בכלל שווה לעשות את זה ???? זה מועיל ??? דרך הגב יש לי VISTA אולי זה קשור

22. היי היו לי מותקנים תמיד 2 מערכות הפעלה xp ו win 2000 החלפתי לוח אם וה xp השתגע אז התקנתי חדש עכשיו ה win 2000 לא עולה כי יש לו בעיה של ntldr חסר וכשאני מנסה דרך ה recovery consol לסדר לו את הבעיה אני רק רואה את מחיצה c שעליה מותקן ה xp ואני לא יכול לגשת ל win 2000 כדי לסדר את הבעיה אני חייב לגשת לשם איכשהו להציל כמה קבצים חשובים ודרך ה xp המחיצה הזאת לא מזוהה ואי אפשר לגשת אליה גם מה אפשר לעשות במקרה כזה כי אני יודע שבדרך כלל צריך להתקין את ה 2000 לפני ה xp אבל הפעם לא היתה לי ברירה אם למישהו יש רעיון אני יודה לו מאוד תודה ביי

• 6 תגובות
    • 811 צפיות
  23. Started by m.l,

קודם כול סליחה על הדאבל פסט אבל אלו שני שאלות שונות שאני נאלץ לשאול בפרק זמן קצר... יש שני מערכות הפעלה על המחשב אחת XP HOME ואחת XP PRO וכשמדליקים את המחשב מופיע המסך לבחור את התוכנית הפעלה..אני רוצה לבטל אחת מהמערכות הפעלה כדי שהוא ייכנס ישירות לXP HOME נגיד ולא יהיה צורך לבחור...איך אני מבטל את זה??

• 2 תגובות
    • 543 צפיות
  24. Started by wollmann,

אהלן, רציתי לדעת מהם בערך מחירי בחינות ה MCSE (MCP) ללא קורס כמובן. ואיפה ניתן להשיג את המחירים הזולים ביותר? (אני יודע שיש מלא אתרים ברשת, אבל מה שאני מוצא לא יורד מ $100, ואני יודע שיש יותר זולים) תודה מראש לכולם

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. היי ברצוני ל"צבוע" את הכתוביות (תמונה בסוף) מיתחת לקבצים, אם לא הבנתם, נכון שכתוב "המחשב שלי" אין אני הופך את זה לצבע אחר חוץ מהלבן? תמונה למה היתכוונתי: [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 3 תגובות
    • 680 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.