עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. לפני כמה ימים התקנתי XP ביחד עם חלונות 98 (לא שדרוג של 98 ) , בהתחלה כל פעם שהדלקתי את המחשב היתה לי אפשרות בחירה בין שתי מערכות ההפעלה , היום כשהדלקתי את המחשב אפשרות הבחירה נעלמה !!!! המחשב מעלה רק את חלונות XP ולא נותן אפשרות בחירה כדי להעלות את ה 98 אם משהוא ממכם יודע איך להחזיר את אפשרות הבחירה בין מערכות ההפעלה כשהמחשב נדלק או מאתחל בקשה שיעזור לי , יש לי המון מסמכים ותוכנות חשובות ב 98 , יש גם משחקים ישנים שעולים רק ב 98 ( ומי שרוצה יודיע לי אני יכול לשלוח לו משחקים ישנים ).......

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by --Shadow--,

שלום, לא יודע אם זה הוזכר כאן, אך למי ששם לב - ה window experience indexer נעלם ב win8.1 אך יש דרך להפעיל אותו ידנית: מקור: http://www.eightforums.com/installation-setup/28083-windows-8-1-wei-missing.html

3. Started by rk666,

אני רוצה להוריד את כל העידכונים של מייקורוסופט לwindows 98 Enabled השאלה היא אם אני מוריד את העידכונים כעדכונים של הגרסא העברית (HEBREW) או האנגלית (ENGLISH) אני לא משתמש דרך WIN update כי אני רוצה להוריד אותם ולשמור אותם

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. אוקיי לי כבר נמאס, אפשר לחשוב שאני בתור אחד שלא מבין גדול במחשבים יכול לפתור את זה.אני צריך שמישהו יבוא יגיד לי, זאת הבעיה זה מה שצריך לעשות. לאחר ששחררתי קיטור הנה הבעיה צריך לציין שכל הדרייברים והDIRECTX הם הכי מעודכנים שיש. ושלחתי את המחשב למעבדה שם אמרו לי שאין בעיה בחומרה והתאימות בין הרכיבים בסדר. כאמור שלחתי את המחשב למעבדה שם אמרו לי ת'פרמט את כל המחיצות(כי בעיקרון עשיתי פירמוט רק למחיצה של מערכת ההפעלה.) עשיתי, לא עזר הבעיה נמשכת בכללי התוכנות קורסות, יש לי ריסטרטים , מסכים כחולים ואפילו מסך צבעוני כזה שאני מקבל לפעמים בזמן שימוש במדיה פלייר. אני צופה בסרט בום!!! מופיעה הודעה שהמדיה פלייר נתקל בבעיה והוא חייב להיסגר(כן יש לי את המקודדים הנחוצים). אותו דבר לפיירפו…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Omri.Bd,

היום המסך שלי התכבה לשניה וכשהוא נדלק הוא נהיה בפונט כזה http://www.zix.co.il/images/z-714182035.JPG השתנה הכל נהיה מגעיל גם במשחקים וגם בשולחן העבודה ובמערכת עצמה אשמח לתשובה במהרה הפונט אם אני לא טועה השתנה למשהו TAHOMA משהו כזה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by dima_ga,

hi guys, lately mt IE 8 started to freeze when i change keyboard language. no matter if it is by pressing alt+shift or manually. it is very clear that this happens only when i change the language. i tried to reinstall but no luck. then, i moved to IE7 and it works but when upgrading back to IE8 it came back again. checked with tuneup and antivirus both with no luck. i have windows xp 32 bit. any suggestions would be nice. thank you!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by עידן20,

חבר'ה תגידו לי מה הכי טוב ולא עושה בעיות איזה חלונות הכי טוב windows xp עברית אול windows xp אנגלית

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. יש לי מסך של mag וכרטיס מסך של geforse 6600 gt עכשיו יש לי בעיה מוזרה מאוד המחשב עובד הכל כרגיל ואחרי כמה שעות של עבודה פתאום המסך נכבה ואז מהבהת לי הודעה כזו: self test check your pc and signal kable monitor is working עכשיו ההודעה הזו מהבהבת עד שאני עושה ריסטרט ואין לי שום גישה אחרת למחשב בלי זה... אמרו לי להתקין דרייברים חדשים עשיתי את זה וגם זה לא עזר (החלפתי כמה גרסאות) אחרי שאני עושה ריסטרט מופיעה לי הודעה כזו על המחשב..: אני לא מבין ממה יכולה להיות הבעיה... הכרטיס מסך חדש והוא גם היה בבדיקה שוב ומצאו שהוא בסדר.. יש לי מחשב של intel עם מעבד 2.4 בבקשה תעזרו לי כי זה מחרפן אותי כבר... [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by talje,

שלום רב, ברשותי מחשב נייד של DELL, מערכת הפעלה Windows 7 Home Premium 64 Bit. כרטיס המסך הינו Intel HD3000. בעת ניגון של סרט, ללא קשר לאיכות (ניסיתי לנגן תוכן רגיל, HD ואף צפיה ישירה מהאינטרנט), ללא קשר למסך (ניסיתי לחבר לטלויזיה בעזרת כבל HDMI וההפרעות מופיעות הן בטלויזיה והן במחשב עדיין) מופיעים קווים והפרעות מוזרות על המסך מדי פעם. -ניסיתי להשתמש בנגן Media Player Classic ללא מקודדים. -ניסיתי להשתמש בנגן Media Player הרגיל. -ניסיתי להתקין חבילת מקודדים Shark007. -ניסיתי להתקין חבילת מקודדים K-Lite (לאחר הסרה של חבילת המקודדים הקודמת). כל הניסיונות העלו חרס. אנא עזרו לי ותנו לי כיוון על מנת שאוכל להנות מחוויית צפייה בתכני וידאו. בתודה, טל

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by idanmal,

שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים. לקחתי את כונן הssd שלי לחבר בכדי להעביר כמה משחקים וכשחזרתי הביתה וחיברתי אותו למחשב פתאום כאשר עלה הווינדוס הוא רושם לי 3 אופציות, מה שלא היה בעבר earlier version of windows Windows 7 Windows 7 איך אני מבטל את זה? אין לי מערכת הפעלה אחרת על אף כונן.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Danix60,

שלום מחשב של חבר מריץ WIN 7 עם 8 ג'יגה וכמובן 64 ביט. דפדפן גרסא 9 של MS קיבלתי אותה בעיה עם גרסא 8. מה עושים ? אגב רק באמצע גלישה, ולא בשום פעולה אחרת.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. לחלוקת מחיצות אחרי התקנה חדשה של ווינדוס בעזרת הכלים שיש בווינדוס ולא עם תוכנה חיצונים כמו PM תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by efee123,

שלום, כמה ג'יגה אני צריך לקבוע למחיצה רק בשביל המערכת הפעלה?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. אני לא יודע לאיזה תכונה זה שייך? של מה זה? תודה רבה! [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by kame,

תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. יש לי חלונות 7 64 ביט, ואני רוצה לתכנים ישנים גם XP אני זוכר שפעם במחשב הישן שלי היה מותקן גם XP וגם 98, והיה אפשר לבחור לאיזה נכנסים בהדלקה שלו. אני יכול לעשות דבר דומה עם WIN 7 וXP? יש לי VPC עם XP מותקן עליו, אבל זה לא חלק במאה אחוז, אני מעדיף שתי מערכות הפעלה. יש לי דיסק קשיח אחד, אם זה משנה משהו. תודה לכולם!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. היי התחדשתי בכונן SSD חדש אשר הוגדר אצלי ככונן C, והתקנתי עליו את הווינדוס כאשר הווינדוס נשאר גם על כונן D (כונן C הקודם). בכדי לפנות את כונן D פירמטתי את הווינדוס שם, ועכשיו יש לי הודעת שגיאה בתחילת המחשב "boormgr is missing" ולא רק שהווינדוס לא עולה מכונן C גם בביוס הוא לא מזהה את הדיסקים הקשיחים. הפעלתי את ההתקנה של הווינדוס ושם הוא מזהה את הדיסקים הקשיחים, וניתן להתקין מחדש, אך אני מנסה להימנע מזה. יש פתרון כלשהו לשחזור ה- bootmgr או מה שצריך?

18. Started by jambo,

:hi: נדמה לי שwin xp לא מותקן טוב אצלי במחשב . לכן השוואתי את המחשב שלי עם מחשב אחר פחות טוב משלי שיש עליו win xp מאותה גירסה ובהגדרות דומות. 1 במחשב הפחות טוב צריכת המשאבים היתה cpu=8% ואילו צריכת הזיכרון היתה 56mb לעומת זאת במחשב שלי cpu=13% והזיכרון 82mb 2 המחשב הפחות טוב עולה לאחר 9 שורות לעומת שלי לאחר 12 שורות . 3 במחשב הפחות טוב היתה מותקנת win 98 שרצה טוב מאוד לעומת זאת כשהותקנה win xp המחשב החל להאיט . ולשאלות ??? ??? ??? ??? 1 מה צריכה להיות צריכת המשאבים הנורמלית.? 2 מה ניתן להסיק ממסקנות אלה והאים יש פרמטרים נוספים להשוואה ? 3 מה עלי לעשות בכדי ליעל את המחשב .? 4 האים למטרת משחקים עדיף להשתמש ב win 98 שצורכת פחות משאבים ומפנה יותר משאבים ל…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by simon15,

שבת שלום חבר'ה .. השבוע נתקלתי בבעיה במחשב .. והבעיה היא : שכל פעם שאני נכנס לדף אינטרנט עם הרחבה כלשהי או אפילו באייסי קופצת לי הודעת script .. ומוצגת השאלה הבאה : " אירעה שגיאה ב script בדף האם ברצונך להמשיך להפעיל קבצי script בדף זה ? " בקיצור הודעה מעצבנת .. ולא משנה אם אני עושה כן או לא .. הדף פשוט לא עולה או סתם נתקע תוך כדי אשמח לעזרה ממי שיכול לעזור .. בתודה מראש .. שמעון.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. אחרי שאני מהתחל את המחשב מופיע לי הודעה שגיעה:Windows cannot find C:\windows\system32\system32.exe כל זה קרה אחרי פירמות והתקנת WIN מחדש אתמול. ונזכרתי רק היום להתקין anti-virus, ויש אחרי שהתקנתי הוצפתי בעשרות הודעות שהקובץ system32.exe הודבק, וכנראה האנטי וירוס מחק את הקובץ. יש אזשהו דרך לשחזר את הקובץ הזה? או שכבר עדיף לי לפרמט ולהתקין מחדש את הWIN?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. קניתי לפטופ חדש לא מזמן, שהגיע עם vista, ניסיתי להתקין עליו xp במבקום, ובתוכנית ההתקנה קיבלתי הודעה שאין למחשב הארדיסק. מישהו יכול לעזור?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. יש לי בבית נייח עם WIN7 32 ביט יש לי נייד עם WIN 7 64 ביט, כיוון שיש לי 4 ג'יגה זיכרון ואני הולך להפעיל עליו תוכנות של תכנות וכדומה. יש לי כמה משחקים כמו הדמו החדש של פיפא, NBA 2K וכאלה ואף אחד לא עובד לי בנייד וכולם עובדים בנייח. התקנתי את כל הדרייברים האפשריים, אני לא מאמין שיש בעיה עם הכרטיס מסך. האם יכול להיות שזה בגלל הWIN? האם ארגיש אם אעבור לWIN 32 ביט? לפי מה שהבנתי בזמן נתון היום עם רוב התוכנות אני לא מנצל אפילו 3 ג'יגה זכרון. האם כשמבזבזים 2 ג'יגה זכרון, זה משנה אם במחשב יש 4 ג'יגה או 3?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by dyn,

שלום, ברצוני לקנות מע' הפעלה ViSTA , אך איני יודע מהי הגרסא המתאימה לי ביותר. אני גייימר, וכל המחשב שלי מוקדש למשחקים. ההפרש בין האולטימייט לפרימיום הוא בסביבות ה-400 שקל, אך האם הם שויים את זה? תודה מראש,

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by SweeT_EviL,

לאחרונה חיברתי למחשב שלי כרטיס VIA VT6421 , זה מן כרטיס הרחבה לSATA. בכל אופן התקנתי לזה את הגרסה האחרונה של הדריוורים. אחרי זה המחשב זיהה את הכרטיס כאחת אחר(3249) אז מחקתי חלק מחבילת הדריוורים, עשיתי ריסט ומאז המחשב עושה לי מסך כחול בטעינת הוינדוס... ניסיתי לעשות את הדברים הבאים: -normal mode -safe mode -last know cfg -put in the xp cd and go to recovery mode and disable 3 boot files(3 names with via in them) -put in the xp cd and go to recovery mode and type bootfix -delete the via folder from programs file and every thing with via releated on the same hard drive אני עכשיו חיברתי את ההרד דיסק הזה למחשב אחר דרך אותו כרטיס VT6421 אז אני מסוגל לבדוק/למחוק קבצים אבל כל מה ש…

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by dyn,

אז ככה התקנתי את התוכנה כדי להשתמש בבוט ל-2 מערכות הפעלה מ-2 הארד דיסקים שונים. התוכנה פועלת והכל עובד, אבל עכשיו אני רוצה למחוק אותה... ניסיתי לעשות לה uninstall אבל עדיין אני מקבל את הצג שאומר לי לבחור בין 2 מערכות.. אני רוצה לעשות את זה כי אין לי כבר את ה ההארד דיסק הקודם שעליו היה XP (בנוכחי יש לי ויסטה).. יש למשהו רעיון אין אני מבטל את החלון שמציג 2 מערכות כדי שהמחשב יריץ ישר את ה VISTA מההארד דיסק הנוכחי?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים