עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. הי, אני מתכנן להוסיף עוד דיסק למחשב, והוא יהפוך להיות כונן C אני מעוניין לשמור על ה-XP הקיים כמערכת הפעלה לגיבוי, אבל הכונן שלו יהפוך להיות D האם זה אפשרי? אם כן, איך עושים את זה? תודה מוטי

• 5 תגובות
    • 819 צפיות
  2. ניכנס לי למחשב תכונה תורדנית שמסרבת להמחק מהמחשב אפלו דרך אנטי וירוס חשבתי אולי להוריד את הקרציה דרך שיחזור מערכת מבקש לדעת אך להגיע לשיחזור מערכת בXP שבו אני רושם תאריך אחורנית בזמן?

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. משהו בסגנון VMWare, כשההבדל העיקרי הוא שאני לא רוצה להתקין מחדש שום מערכת הפעלה, אלא להשתמש בעותק נוסף של ווינדוס שכבר מותקן אצלי. יש דרך לעשות את זה? (אם זה צריך ליהיות בפורום תוכנה מצטער, אבל השאלה היא ספציפית על ווינדוס)

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by ykantor,

איך להתקין אותה מדפסת פעמיים? יש לי windows xp והמדפסת \ סורק היא hp psc 1315 לאחר שקניתי ראוטר אלחוטי עם כניסת usb למדפסת , אני מדפיס דרך הרשת לראוטר ומשם למדפסת. הבעיה קימת כשצריך לסרוק. אי אפשר לעשות זאת דרך הראוטר, וצריך להתחבר מהמחשב ישירות למדפסת, דרך הדרייבר של HP. זה לא נוח כל פעם להיכנס להגדרות המדפסת ולשנות כך שתדפיס לוקלי ואח"כ להחזיר את ההדפסה דרך הראוטר. לכן ניסיתי להגדיר עוד מדפסת לוקלית. חשבתי על טריק להגדיר מדפסת HP מודל אחר אבל המערכת לא נותנת למדפסת הזו לעבוד. בקיצור,איך להתקין אותה מדפסת פעמיים? פעם מדפיסה דרך הראוטר ופעם מדפיסה לוקלי? תודה יהודה

• 4 תגובות
    • 979 צפיות
  5. המאוורר מרעיש כ10 דק' אחרי הפעלת המחשב. הטמפרטורה בסדר גמור. עוד בעיה קטנה קצת מעצבנת, שאני מקליד הסמן השחור שמלווה ת'הקלדה נמצא על האות עצמה ומסתיר את מה שאני מקליד. בעיה מוזרה כזאת שצצה פתאום.

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. כל התצוגה ממש זזה לי קצת הצידה ואז נוצר לי בצד מעין שטח מת שחור. יש לי את הדרייבר הכי מעודכן של ATI. למה זה קורה לי ? וגם הרזולוציה משתנה מידי פעם מ-1680X1050 ל-1440X900 (או משהו דומה) ואז אני צריך להיכנס למאפיינים של הכרטיס מסך ולסדר את זה. זה ממש מעצבן הקטע הזה.

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. Started by tgen,

אני רוצה לקנות windows XP Pro באנגלית ויש לי כמה שאלות לגבי זה... 1. האם שינוי שפת ותצוגת המערכת לעברית מובנית כבר במערכת או שיש צורך להשיג את ה-MUI? 2. אם יש צורך להשיג את התוכנה MUI איך אני עושה את זה וכמה זה יעלה לי? 3. אם התקנת המערכת והשימוש בקוד שלה ניתנים לשימוש חוזר (לאחר פירמוט או התקנה במחשב אחר) יכול להיות מצב שכמה מערכות הפעלה במחשבים שונים יותקנו בעזרת אותו דיסק ואותו קוד? 4. ואם זה המצב אז מה בידיוק בודקת תוכנת החוקיות של מייקרוסופט ואיך היא יכולה לדעת אם יש כפילויות?

• 5 תגובות
    • 676 צפיות
  8. Started by STM,

בבקשה אני חייב לדעת מה לעשות כי מחקתי בטעות סרט מהמחשב ששוקל 700 מגה ואני חייב להחזיר אותו ואני לא רוצה לעשות system restore כי יש לי בעיה עם זה . איך אני יכול לשחזר את זה ? יש תוכנה כלשיה ?

• 3 תגובות
    • 743 צפיות
  9. Started by benma,

התקנתי WINXP FOR LEGACY PC על המחשב שלי. אח"כ החלטתי להתקין WIN 2000 במקום זה. אחרי שהתקנתי את חלונות 2000 ראיתי שיש לי 2 אופציות BOOT - של שתי ההתקנות הנ"ל. ניסיתי לעשות FIXMBR וגם FIXBOOT. שומדבר לא עוזר, נשאר לי ב- BOOT שתי אופציות הנ"ל. הייתה בעיה עם ההתקנה של 2000 אז ניסיתי עוד פעם ועכשיו יש 3 אופציות, ולא ניתן להסיר אותן. בבקשה עזרה.[br]פורסם בתאריך: 15.04.2007 בשעה 17:59:37 כשאני נכנס לקונסול ה REPAIR וכותב BOOTCFG /LIST אני מקבל:There are currently no boot entries available to display יכול להיות שפשוט ההרדיסק נדפק, ולא נותן לכתוב כלום?

• 8 תגובות
    • 734 צפיות
  10. Started by myjunkmail0000,

אני מעונין להתקין תוכנות אשר דורשות ADMIN למחשב (JAVA לדוגמא) איך אפשר לפרוץ את זה? או שהדבר בלתי אפשרי/ממש ממש ממש מסובך... המחשב הוא מחשב של העבודה...

11. Started by yairggg,

היי חברים, יש ברשותי לפטופ ASUS דגם A550C (מעבד i7, 8 ג'יגה זיכרון וכרטיס מסך NVIDIA 720M). המחשב אצלי כבר שנה וחצי והכל היה איתו מעולה עד ששבוע שעבר הוא החל לקפוא פתאום בתוכנות שונות. לפעמים באופיס, לפעמים בפיירפוקס ולפעמים סתם כשאני פותח אותו. מה שקורה זה שתחילה אחת מהתוכנות לא מגיבה (Not Responding) ואז אחרי כמה קליקים בעכבר (גם אם זה אחרי 3 דקות) המחשב פשוט קופא לגמרי ורק כיבוי פיזי של המחשב פןתר את הבעיה, עד לקיפאון הבא. זה קרה בשבוע האחרון פעם ביום לערך ומיום שישי זה קורה כל חמש דקות עד לרמה שאי אפשר לעבוד עם המחשב. ניסיתי לסדר את הווינדוס דרך הריקברי של הווינדוס אבל היה כתוב שה-Drive is locked. אחרי ששברתי את הראש (הבעיה הייתה כנראה עם asus ועם השדרוג מ-8 ל-8.1 ונו…

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  12. Started by crowbar87,

יש ברשותי windows xp sp3 home edition 32bit מקורי ומעודכן קניתי דרך ארגון המורים דיסק שדרוג לwindows 7 ultimate 64bit כאשר אני מכניס את הדיסק של win7 לכונן קופצת הודעת שגיאה: מישהו יודע אולי במה מדובר? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by nimrods,

לילה טוב לכולם..! יש לי כמה שאלות לגבי סקינים של XP 1) האם זה פוגע במחשב.? 2) אם אני מוריד סקינים האם זה ימחוק לי את הסקינים הישנים.? 3) האם זה ימוק לי קבצים..? תודה מראש לעוזרים..!!

• 32 תגובות
    • 3.6k צפיות
  14. יש לי 50G בC 450G בD על C מותקנת XP אני רוצה להקתין ויסטה בנוסף לXP. איך אני יכל ליצור מחיצה חדשה E כך שיהיה בD 400 ועל E תשב ויסטה. איך אני יכל לעשות זאת? ואם אי אפשר האם אשפר להתקין על D ויסטה כך שכל הקבצים בD לא ימחקו?

• 1 תגובה
    • 770 צפיות
  15. Started by Aviv Bromberg,

אני לוחץ על האייקון של האינטרנט נכנס לי לאתר הבית אני לוחץ על קישור או כתבות אתר יוצא לי מהיישום במזל הצלחתי להוריד firefox מה לעשות? איך אפשר לתקן? (אם זה קשור לוירוסים פירסמתי log של hijackthis( בתוכנה

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  16. אם כן האם גם למערכת זאת יש כבר SP2 ? ומה מיוחד במע' זאת ( כמובן לבעלי מעבד שתומך ב 64bit ) ?

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  17. Started by alexta-z,

בצער ויגון מנתקים לי בראשון לאוגוסט את האינטרנט ואני אחזור רק באוקטובר , גם עוד שבועיים אני מקבל את הלוח אם , המעבד והקירור מעבד החדשים ומתקין WIN XP PRO , אני מחפש אתר שיהיה ניתן להשיג בו דברים כמו DIRECT X 9.0B ו SP 1 לXP , אני לא אוכל לעשות ווינדוס UPDATE כי לא יהיה לי אינטרנט , אז מישהו מכיר ? (אני מתכוון לדריברים המלאים אם כל הקסצים ולא 295 KB שמורידים אחר כך !) בתודה SOLARIS

• 6 תגובות
    • 794 צפיות
  18. Started by ofek1,

שלום , יש לי בעיה עם win 10 אני מוריד קבצי word מהמייל שלי ואני לא מצליח לפתוח אותם , אין בעיה עם ה office הכל תקין .! אני מצליח לפתוח את הקבצים רק לאחר שאני משנה הגדרה בקובץ , הגדרת אבטחה כמו שהעלתי בתמונה מאפיינים - למטה - אבטחה - ״קובץ זה הגיע ממחשב אחר וייתכן שנחסם כדי לסייע בהגנה על המחשב זה . ״ -- לאחר שאני מסמן כי אני מבטל חסימה הקובץ נפתח ללא בעיה ! האם אפשר לבטל את הפונקציה הזו !

• 3 תגובות
    • 6.3k צפיות
  19. Started by eninyo,

שלום, יש לי איזשהו מפתח שאני לא מצליח למחוק מהרגיסטרי גם כאשר אני ב Safe Mode. האים יש עוד דרך למחוק מפתחות משם? איך? תודה מראש, נ.ב. המפתח הוא משהו שקשור לסורק שלי שלא ממש עובד כרגע לצערי

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. שלום, בכל פעם שאני מנגן שיר במדיה פלייר, הוא מעלה את תמונות האלבום לאותה ספריה. איך אני מבטל את זה ? תודה

• 0 תגובות
    • 958 צפיות
  21. Started by lidor_abo,

חברה יש לי את המודם ale150 הקטן ואני זקוק בדחיפות לדריור למודם לויסטה השתגעתי כבר..! תודה לעוזרים..

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  22. ה taskbar כן מופיע יש את ה start,quick lunch וכל אלא אבל אם אני נכנס (למשל) לEXPLORER אז לא רואים כלום.... אני אשמח לעזרה כי זה דיי דחוף... תודה... נ.ב. זה ווינדוס רגיל...[br]פורסם בתאריך: 25.04.2008 בשעה 16:25:50 נפתר! (ע"י taskbarrepairtool)

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  23. מישהו יודע כיצד אני הופך את הממשק של VISTA לממשק ה‭Aero-‬ ?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Holy,

קיצור ב-wellcom screen של הוינדוס כתוב לי כל הזמן 2 unread messanges ופשוט אין לי מושג מה הוא רוצה מהחיים שלי. ב-outlook express קראתי את כל המיילים (הם כבר לא מודגשים) וזה ממש מעצבן אותי. איך אני מעיף את זה?

• 6 תגובות
    • 811 צפיות
  25. Started by Lyor,

שלום, אני מאמין שהנושא הזה נטחן פה כמה וכמה פעמים, אבל לא מצאתי שום פתרון כאן שמתאר את הבעיה שלי ורציתי לוודא שאני לא עושה טעות שתעלה לי בKEY של הווינדוס שלי או משהו בסגנון. יש ברשותי מחשב נייד ששדרגתי אותו מ7home ל10, ומשום מה לאחר תקופה של כמה חודשים בערך הוא הפסיק לעלות, אבל אני כבר גיביתי את הקבצים שלי דרך LIVECD (אני מניח שהקבצים של המערכת הפעלה נפגמו). ואני שוקל עכשיו אם כדאי לי לפרמט אותו, השאלה היא איך... למיטב הבנתי, אני צריך להתקין קודם כל את 7 (שוב) ולוודא שאני לא מכניס את הKEY שקיבלתי איתו בהתקנה, ורק לאחר מכן להוריד את העדכון של מיקרוסופט של WIN10 ובזמן השדרוג עצמו להכניס את הKEY הזה. האם אני פיספתי איזושהי פעולה שמאפשרת לי לבצ…

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.