Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
שלום התקנתי את התוכנה Vista Transformation Pack 6.0 ולא אהבתי את העיצוב ומחקתי את התוכנה וכל הסמלים של ויסטה נשארו ולא נמחקו זה מעצבן מאוד עם מישהו יודע איך למחוק אותם דברו איתי ....
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הכל התחיל כשעלתה הודעה של a disk read error occured מאז המחשב עלה והכל היה בסדר... עזבתי את המחשב וכשחזרתי ראיתי שהוא עשה ריסט.. ניסיתי לפתוח משהו כלום לא מגיב... ניסיתי לעשות שחזור מערכת אבל אני לוחץ על התחל וכלום לא קורה.. לא מגיב והבאר התחתון כל הזמן עם סימן שאלה... ניסיתי את השילוב ctrl+alt+del כלום לא קורה... ניסיתי להעלות בsafe mode והופיע לי מסך כחול עם שגיאה 0x000000F4 איך אני מחזיר את הדברים לשגרה.. עדיף בלי פרמוט כי אני אאבד מידע חשוב
-
- 3 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שאני מנסה להעתי קבים ממקום למקום במחשב או מדיסק הוא אומר לי file accses denied you need permisssion to prefor this action you require permission from administrtiom to make changes to this file עכישו שיניתי את הUAC למינימום ויוזר שאני משתמש בו הוא אדמין ונכנסתי גם לאדמין ביוזר של הווינזדוז וזה גם לא עובר ולא משנה מה אני מנסה לעשות זה עדיין מה שזה נותן לי יש למישהו רעיון?
-
- 0 תגובות
- 863 צפיות
-
-
שמתי לב שהזיכרון שלי נאכל נכנסתי ל AIDA64 ויש תהליך שנקרא Memory Compression הוא לוקח 7 גיגה מתוך 11 ממש מטורף , השאלה איך מבטלים את התהליך הזה ? יש דרך לבטל את זה ?
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, לפני כמה רגעים כשהפעלתי את המחשב הנייח שלי, הווינדוס לקח לו המון זמן לטעון. וכשהוא עלה לבסוף, הוא אומר שיש בעיה בטעינת הפרופיל ולכן יש פרופיל זמני. כשזה קרה לי במחשב הנייד פשוט עשיתי ריסט וזה עבד, אבל בנייח לא משנה כמה םעמים עשיתי ריסט - וכיביתי את המחשב מהספק לכמה דק', זה לא עובד. מה אפשר לעשות? אני לא רוצה לאבד את המידע, אני רוצה שהוא יחזור. מדובר בווינדוס XP. תודה לעוזרים, הילה. הממ, למישהו יש פתרון?
-
- 2 תגובות
- 932 צפיות
-
-
התקנתי את הווינדוס וגם את חבילת השירות 2 ולא היו לי שום בעיות,לאחר כשבוע בהפעלת המחשב לפני שהלוגו של הווינדוס עצמו והטעינה הזאת של הווינדוס מופיעים יש מין תקיעה כזאת,אתה מן רואה את התמונה של הלוגו על המסך במשך כ-10 שניות והיא עמומה כזאת לא בהירה ומושחרת ורק אחרי 10 שניות היא מתבהרת והטעינה עצמה של ווינדוס מתחילה. יש למישהו מושג איך לפתור את הבעיה הזאת?אני מקווה שזה קשור לפה
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
שלום,לאחרונה התחילו להיות לי מלא שגיאות כאשר הווינדוס עולה,ואחרי כל 5 דקות אותה שגיאה וכל פעם קובץ אחר,הוא אומר אחרי כל שם של הקובץ "bbbb אינם תמונה חוקית של הווינדוס",למישהו זה קרה?יש פתרון?
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
זה הכי קשור לפה אני חושב : התקנתי (יותר נכון אח שלי ) משחק (GTASA) וזה ניתקע בהמצע אז עשיתי ריסט ואני בא להסיר את זה אי אפשר ואי אפשר להתקין זה כותב לי שאני צריך למחוק את זה (יש לי תסמל בהוספה הוסרה) מה אני עושה :s05:
-
- 10 תגובות
- 958 צפיות
-
-
היי. יש לי בעיה עם כל מיני דברים של הויסטה שקופצים לי.... כל שניה קופצות לי הודעות האם לאשר התקנה זה ושימוש זה, גם כששיניתי את השמות של הכוננים הקשיחים הוא רשם שצריך אישור של ה-administrator והקפיץ הודעה אישרתי ועשה. יש דרך לבטל את הבקשה לאישור כל חצי שניה??? אני חדש עם ויסטה.... רחמים.... תודה מראש!!!
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
היי. יש לי לא מזמן Windows Vista Ultimate. יש לי בעיה עם הויסטה שהמחשב כל הזמן נתקע! אין איזה זמן קבוע. אני יכול להעלות את המחשב ולהשתמש תשע שעות ופתאום זה נתקע - נתקע לגמרי גם עכבר שחייבים לעשות ריסט ולפעמים זה ככה אחרי שתי דקות שהפעלתי את המחשב. זה לא נראה לי קשור במפרט של המחשב כי המחשב שלי בן שלוש וחצי שבועות - חדש לגמרי וזה המפרט: Intel Duel Core 2.8 1024 Memory Geforce 7300gs 256 mb upto 512 mb 250 Giga DVD Burner. המפרט הזה נראה לי לא רע וזה לא נראה לי קשור לזה שזה נתקע. זועק לעזרה! בתודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 694 צפיות
-
-
טוב כמו שכתבתי בכותרת אז.. אין לי ממש מושג מה זה IP HELPER , אבל כעבור שימוש של זמן קצר בוידנוס..אז הוא מודיע על שגיאה ש IP HELPER נסגר . אחרי זה רוב הפעמים הוא מודיע על זה שוב פעם ולפעמים גם שוב פעם, ואז התצוגה נראת כזאת לא טוב..הסרגל כלים נעלם לשניה, המסגרות והחלונות של הוינדוס נראים כאלה אפורים וכאלה ומיושנים כמו וינדוס 98..המעבר מאנגלית ( ALT+SHIPT) לעברית והפוך לא טוב, ולא יודע משהו מוזר כזה. וגם לפעמים הוינדוס סוגר חוץ מ IP HELPER עוד איזה קישקוש של WINDWOS... בכל מקרה, לפני כמה ימים שזה קרה כיביתי תמחשב ושהדלקתי אותו הוינדוס לא עלה לי יותר וגם הדיסק של הוינדוס כל פעם שהוא קרא אותו קיבל מסך כחול, בסופו של דבר הצלחתי לשחזר תמערכת...ועכשיו שוב פעם זה מופיע, הרצתי אנטי…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תראו, אני כרגע במשחב נייד ובמחשב הרגיל סתם עשיתי ריסט פעם אחת.. בלי סיבה מיוחדת ועכשיו כשאני מדליק את המחשב הויסטה באה לעלות.. בקטע שיש את הפס הזה שזז וזה נטען.. מכירים? אז בקטע הזה בהתחלה המחשב "חושב" ואחרי כמה שניות מפסיק "לחשוב" (כשהנורה מהבהבת) אבל זה ממשיך לזוז ולהיטען ניסיתי לתת לזה 5 דקות.. 10 דקות.. חצי שעה.. הכי הרבה שיצאתי לסיבוב.. שעתיים וחצי וזה לא עושה כלום.. נגיד שחזרתי מהשעתיים וחצי המסך היה שחור לא יודע למה לא ניראה לי שיש סיבה מיוחדת.. אבל בשאר הדברים זה ממשיך והקטע שניסתי להיכנס במצב בטוח בכל הסוגים שאפשר ניסיתי וזה אותו דבר.. זה טוען את הקבצים של המצב בטוח ומגיע לקובץ אחד ושם זה נתקע וזהו גם לדבר הזה נתתי חצי שעה וזה נשאר כמו שהוא מה אני צריך לעשות בשבי…
-
- 3 תגובות
- 655 צפיות
-
-
יש לי שומר מסך שלא בא עם הווינדוס ואני מעוניין להוסיף אותו ידנית (אין לו התקנה) כדי שיהיה שומר מסך (screen saver), אבל אני לא מצליח לעשות את זה עם ווינדוס ויסטה משום מה, הצלחתי לעשות את זה במחשב אחר שיש לי עם ווינדוס XP, מה שעשיתי זה שיניתי את הסיומת של הקובץ ל scr. והעברתי את הקובץ לתיקיית c/windows/system32 וזהו, וכעת יש לי את השומר מסך כאופציה ב XP, אבל לא כך הדבר עם ווינדוס ויסטה, עשיתי אותו הדבר אך כשאני בא לבחור את השומר מסך דרך personalization- screen saver settings אני מקבל את ההודעה הזאת: The system cannot find the file specified, ניסיתי גם להעביר את הקובץ ל c/windows/SysWOW64 שגם שם יש קובצי scr. אבל כשאני רוצה לבחור את השומר מסך הוא כלל לא מופיע ברשימת שומרי ה…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן נכנסתי הרגע לAdd\Remove Programs כדי להסיר את פוטושופ, ופתאום גיליתי שבמקום אייקונים אני רואה משהו אחר, צירפתי תמונה מישהו מכיר את הבעיה ?
-
- 5 תגובות
- 850 צפיות
-
-
אנלא בטוח אם זה קשור לפה, אבל בכל זאת... כשאני מוריד קבצים גדולים יחסית בהורדה ישירה, אם ההורדה נמשכת יותר משעה אז קופצת לי הודעה שאומרת שהזמן להורדה עבר ("the download had timed out") . מישהו מכיר איזושהי דרך לעקוף את השטות הזו או יןדע למה זה קורה? זה מחרפן כי השרתים יחסית מהירים (150 kb/s) אבל אני לא יכול להוריד שום דבר רציני שההורדות נפסקות ככה. תודה מראש על העזרה: TMRider
-
- 4 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום לכם, אני מנסה להוריד את עדכוני האבטחה הבאים: http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?familyid=4a9e584f-a8af-43cb-b0c7-4fcbfebf85d3&displaylang=he http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?familyid=c24cac03-578d-49a2-a722-ea8903f4db82&displaylang=he כדי לעדכן מחשבים ברשת פנימית ללא גישה לאינטרנט. שאני לוחץ על המשך כדי לבצע את האימות אני מגיע לאתר Download Center של מיקרוסופט שם אני מחפש שוב את מה שאני רוצה להוריד (KB2633952) וברגע שאני משנה את השפה של מערכת ההפעלה לעברית אני שוב נתקל בעמוד הקודם שהייתי בו שמבקש ממני לעבור אימות, אני שוב לוחץ על אימות והוא שוב מפנה אותי ל Download Center וככה למעשה אני תקוע בלופ מה אפשר לעשות?
-
- 0 תגובות
- 790 צפיות
-
-
היי מה המצב יש לי בעיה . כל פעם שאני מוריד תוכנה או משחק כל שהוא דרך האקספלורר או דרך הפייר פוקס אז התוכנה או המשחק יורדים אבל אי אפשר להפעיל אותם כל פעם הוא רושם שיש בעיה אחרת . עם הקובץ מקובץ אז מתי שאני בא לפתוח אותו הוא רושם שיש בעיה עם הכיווץ והקובץ דפוק ,או שאם הוא יורד בתור exe אז הוא רושם שאי אפשר להפעיל אותו בגלל בעיה בקובץ עצמו ובדקתי את הבעיה עם מלא קבצים ואני לא יודע מה לעשות בכדי לפתור בעיה זאת . איך אני אוכל לפתור מצב זה??? :'( :'( תודה לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-
-
יש לי מערכת 32 ביט של XP ואני משתמש במחשב די ישן.. P4 עם 3GHZ ועוד 1GB פנימי המחשב שלי לאחרונה מתחיל להתקע באופן קבוע שאני מפעיל את הדפדפן או סתם שאני מפעיל תוכנות בדקתי במנהל המשימות ואני רואה ה-COMMIT CHARGE ממש גבוה בערך 60-70% מהמגבלה ואני רואה שהתוכניות ברקע בקושי פועלות מישהו יודע איך פותרים את הבעיה. נ.ב: המחשב שלי לפעמים רואם שגיאת מערכת זכרון וירטואלי מועט
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
ברגע שאני מתחבר, המחשב שלי "קופא" לכמה שניות, בין חמש שניות לדקה וחצי, תלוי בשעה, בטמפרטורה ובכיוון הרוח לא מדובר בבעיה מקומית עם שורת המשימות, או עם הדפדפן, אלא עם כל הממשק הגרפי. שמתי לב לשתי נקודות: הבעיה נעלמת כשאני מכבה את התהליך explrer.exe (אני מניח שזה קשור לעובדה שהבעיה היא עם הממשק הגראפי). שמתי לב שיש לי שני ישומים העונים לשם Explorer, אחד בגודל של 1.14MB אם אני לא טועה, והשני בגודל של כמה בתים (Bytes) ספורים. העלתי תמונה של תיקיית WINDOWS שלי, במיוחד של שני הקבצים הבעיתיים... http://up132.siz.co.il/up1/x3izzmew4emm.gif עדכון: הכנסתי את הדיסק של Windows לכונן, והפעלתי sfc /scannow. התוכנה באמת מבקשת ממני להעתיק קבצים חסרים, אבל היא מבקשת ממני להכניס א…
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של אינטל וכרטס קול מובנה אני לא שומע טוב בכלל כאילו הזמרת שרה בתור צינור המנגינה היא בסדר אבל את הקול של הזמרת לא שומעים טוב ניסתי לפתוח את העוצמה ראשית של הווינדוס אבל זה נפתח כאילו זה יוצא מהמסך נפתח הצידה ואז אי אפשר לתפעל אותו זה החלון שלא נפתח לי ( הוא נפתח אבל הצידה ואז אי אפשר לתפעל אותו) 2. איך אני יכול להתקין ווינדוס 98SE בעברית איפה אני צריך להגדיר לה שהממשק הייה בעברית) תודה ניסים
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי במחשב שני משתמשים אחד מנהל (עם סיסמא) ואחד חשבון מוגבל.. כשאני רוצה לעבור בניהם אני לוחץ על ניתוק=>החלף משתמש ואז אני מגיע למסך פתיחה ופשוט עובר משתמש. אתמול פירמטתי את המחשב ומאז כמעט כל פעם שאני רוצה לעבור משתמש אני עושה את אותו דבר אבל במקום להביא אותי למסך הראשי של ההחלפת משתמשים, הוא מביא אותי לאיזה חלון שכתוב שם משהו החשב ננעל ורק המשתמש (המשתמש האחרון שממנו ניסיתי להתנתק) יכול לבטל ואז אם הוא מבטל זה פשוט חוזר לאותו משתמש וככה אני לא יכול לעבור משתמש.. מה אפשר לעשות עם זה??
-
- 7 תגובות
- 934 צפיות
-
-
אז ככה אני בא להפעיל את הטאסק מנג'ר והוא כותב לי your task manager has beed disabled by your administrator והקטע הוא שאף אחד לא נגע בזה!!! אם מישו יודע בבקשהההה
-
- 2 תגובות
- 918 צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב ( הפסקת חשמל דפקה את הונדוז , שחזור גם קצת דפק , אז התקנתי מהתחלה ) . לאחר הפירמוט באתי להגדיר גשר ( כי מחוברים אליי למחשב הXbox בנוסף לרשת הביתית ) , אני מסתכל על הכרטיסי רשת של שניהם ,ועל שניהם מופיע משולש צהוב עם סימן קריאה , ורשם Limited or no connectivity , אבל הכ.רשת של האינטרט עובד מצוין , רעיונות ? עזרה?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לא וידע אם זה בדיוק קשור לפה אבל זה בעיה בWINDOWS אני עם בעיה כבר איזה שבועיים שאני לא מצליח לראות את הכוננים שלי {של הדיסקים} ליפני 3 ימים גיליתי שיש לי ורוס {RUNDLL32} והצלחתי להיתגבר עליו אבל עדים אני לא מצליח לראות את הכוננים מה שאומר שזה לא קשור איך פותרים את זה
-
- 1 תגובה
- 525 צפיות
-
-
אהלן אנשים, היום התקנתי על מחשב חדש ויסטה אולטימייט- ובהצקנה חילקתי את ההארד דיסק לשתי כוננים וכעת אני רואה רק אחד מהם וחסר לי עוד כונן שבו אמורים להיות עוד 200 ג'יגה...מישהו יכול לעזור לי לפתור את הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-