עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by kurt80,

היי, אני עם ווינדוס 7 64 ביט. עד לא מזמן כל העדכונים החשובים הורדו אוטומטית ולא כל כך התעסקתי עם זה. יש לי שני עדכונים חשובים שאני לא יודע אם להתקין או לא. servise pack 1 אינטרנט אקספלורר 9 אין לי טענות לא לווינדוס ולא לדפדפן ואם אתקין ויצוצו בעיות אתבעס לאללה כי אצטרך לשאול פה שאלות וכו (אנוכי מבין קטן בעניינים האלה) ואין לי עצבים מה אתם אומרים? תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  2. שלום לכולם..... לאחרונה שמתי במחשב 2 גיגה והוא עבר פירמוט השארתי את המחשב דלוק מהבוקר עד הלילה פתאום אני רואה שהשימוש בזכרון PF הגיעה לי ל5 גיגה ,המחשב אצלי לא זז, עשיתי הפעלה מחדש וזה עזר. אבל משהוא פה לא נראה לי הגיוני ש2 גיגה לא מספיק לוינדוס אקספי. בהגדרות הזכרון הוירטואלי לא נגעתי איך שהוינדוס הגדיר אותם השארתי אותם. אין לי מוסג למה זה קורה . אני לא יודע אם זה בעית חומרה או תוכנה לכן רשמתי את זה פה. מקווה שזה לא בעית חומרה. תמונה מצורפת דוגמא למה שקורה. http://www.siz.co.il/my.php?file=gimzd4t0jjnu.jpg אציין את מפרט המחשב: לוח אם GA-K8N-SLI דיסק קשיח 500 גיגה סיגט כרטיס מסך X700 2 גיגה זכרון של סיליקון פאוור מעבד 939 3000GHZ אשמך לתגובות [br]פורסם בתאריך: 24.05.2…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by efee123,

שלום, כמה ג'יגה אני צריך לקבוע למחיצה רק בשביל המערכת הפעלה?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  4. השאלה בכותרת.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by ShayKing,

שיחקתי בCOD4 ופתאום קיבלתי מסך כחול של DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL מה המשמעות של זה?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by nsxr51,

עשיתי IMAGE למערכת הפעלה והורדתי אותו לדיסק או קי כרגע אני מעוניין לשפוך את הIMAGE על כמה מחשבים אני מנסה לעשות BOOT מהדיסק או קי אבל לא הולך לי מישהו יכול להציע לי דרל להפעיל אותו

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by tzahi16,

שלום לכולם.... יש לי מדפסת HP OFFICEJET 4355 שמחוברת מקומית ע"י כבל USB למערכת הפעלה WINDOWS 7 64 BIT. חיפשתי באתר של HP דרייברים למדפסת והם לא מספקים דרייבר ל WINDOWS 7 והדרך היחידה היא לקבל מ WINDOWS UPDATE ואכן קיבלתי והדפסה מקומית עובדת. עכשיו כשאני רוצה לשתף את המדפסת למערכת 32 ביט חסר לי דרייבר ל 32 ביט, כאשר אני הולך ל ADDITIONAL DRIVER בשיתוף הוא מבקש ממני קובץ INF ואין אפשרות לגשת ל WINDOWS UPDATE בכדי להתקין. למישהו יש רעיון איך אני משיג דרייבר 32 ביט שאני יוכל להתקין בשביל השיתוף?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by m_k,

בעיה מוזרה ב-XP! אתמול עשיתי ווינדוס UPDATE ומאז השפה משתנה לי רגיל עם ALT+SHIFT אבל כשאני בחלון EXPLORER או במחשב שלי היא לא משתנה לי! מה לעשות?? עם לא הבנתם את הבעיה תכתבו!

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  9. Started by shlomiabo,

שלום רב אני מחפש דרך לעדכן תיקייה זהה שנמצאת במספר מחשבים מרוחקים דרך תיקייה ראשית (ADMIN) שתמצא על המחשב שלי או בענן משהו בסגנון של ה - Dropbox אך ההבדל הוא שאותה תיקייה במחשבים השונים מתעדכנת לפי התיקייה הראשית - אך כל שינוי שיעשה באיזושהי תיקייה מרוחקת לא ישפיע על התיקייה הראשית סנכרון אוטומטי בכיוון אחד בלבד - מתקיית המנהל לכל התיקיות המרוחקות מקווה שאני מובן תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  10. Started by annex12,

יש לי windows 8 pro לוח אם תומך H77 , מוגדר ahci

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by LIgor86,

שלום, יש לי לפטופ של טושיבה שעליו התקנתי לפני זמן מה חלונות 7 אבל היו לי כל הזמן מסכים כחולים ולכן עשיתי לו פירמוט כללי והתקנתי עליו את המערכת הפעלה המקורית שעימה הוא הגיע ויסטה 32ביט. ולעומת זאת עדיין המחשב שלי נתקע והיו אפילו פעם מסכים כחולים (2) אבל לרוב הוא נתקע ואני יכול לכבות אותו רק דרך כפתור ההפעלה.\ בדקתי למחשב את הזיכרון והוא תקין ובנוסף לכךבדקתי לו את ההארד דיסק ונמצאו כמה שגיאות שתוקנו... מה יכולה להיות הבעיה????

12. Started by Nahum2,

אני צריך לעבוד ב WINXP מנסיבות אלו ואחרות. ואני רוצה TASKBAR יותר נוח לעבודה. עדיף כזה שיודע להמתח על מספר מסכים. משהו בסגנון זה של חלונות שבע או ה DOCK של OSX. האם מישהו מכיר תוכנה שיודעת לעשות כזה דבר?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  13. שלום לכולם אני תקוע בלכידת וידאו לאחר 10 דקות כי אני רוצה לעבוד ב-AVI שהוא צרכן דיסק (בסוף אני ממיר ל-MPG) כיצד אני משנה במערכת גודל קובץ מכסימלי או !!! שהמערכת תבצע אוטומטית SPLIT לקבצים שונים תודה יהודה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by Omri.Bd,

היום המסך שלי התכבה לשניה וכשהוא נדלק הוא נהיה בפונט כזה http://www.zix.co.il/images/z-714182035.JPG השתנה הכל נהיה מגעיל גם במשחקים וגם בשולחן העבודה ובמערכת עצמה אשמח לתשובה במהרה הפונט אם אני לא טועה השתנה למשהו TAHOMA משהו כזה

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  15. לאחר הדלקת המחשב הנייד עולה הלוגו של הווינדוס xp במקרה שלי, ולאחר מספר שניות של טעינה הנייד נתקע על מסך שחור לזמן ארוך ולעיתים לא עולה בכלל ולא נותן לכבות אותו משמע כפתור הכיבוי אינו מגיב. לצורך העניין הנייד פורמט לפני מספר ימים לXP SP3 אשמח לדעת מה אומרים הסממנים של מסך שחור לזמן ממושך לאחר ההדלקה. תודה.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by DOGMA,

בXP הייתי משתמש בNTFS Junction, שכבר לא עובד בVISTA(בעיקר בגלל שאין צורך) אני צריך להעתיק כ3000 קבצים למקום מסויים ומסודר בשביל תוכנה מסויימת ואין לי מקום פנוי בשביל לעשות את זה. mklink לא יודע לקבל list מסודר בתור קלט, ולבנות batch עם 3 אלף שורות זה לא רעיון חכם במיוחד. אני זוכר שבבטא הייתה אפשרות לשנות את הcopy paste של הGUI לעבוד עםSoft links בלבד בעבר זה היה בfolder options היום אני לא מוצא את זה וגם מחיפוש קצר בגוגל זה כנראה כבר לא קיים. למישהו יש מושג לאן העבירו את זה מבחינת ההגדרות(או ערך הרג'יסטרי שמפעיל את זה בצורה שחורה), או מכיר כלי שיוצר NTFS Junctions/Symblinks שעובד עם VISTA?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  17. איך מסירים את האייקון של יד מ-Shared Resources באמצעות ה-Registry ב-Windows 2000/XP?

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by brighi,

שלום, יש לי בעיה די מעצבנת במחשב הנייד שלי ולפי שיטוט ברחבי הרשת הבנתי שהבעיה נפוצה והיא לא רק אצלי. http://social.technet.microsoft.com/Forums/en/w7itproperf/thread/58f5db91-ac13-45a3-80e5-41975bcb254a הבעיה היא כשאני נכנס ללוח בקרה ובא לבחור שם ביישום הבא, המחשב נתקע והוא כותב WINDOWS 7 EXPLORER NOT RESPOND, לא הצלחתי למצוא לזה פיתרון, ניסיתי כמה וכמה ממה שהוצע וזה לא עזר. למישהו יש את הפיתרון שפועל בדוק? למרות שזה לא נראה לי קשור, כדאי שיהיה: המחשב שלי הוא: M11X R2 עם WINDOWS 7 64 BIT

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by asichen,

היי כל פעם שאני מפעיל תוכנה מסויימת (לא משנה איזה ממש) המחשב קורס וזה מראה לי מסך כחול ואומר שיש לי איזה בעייה וכו' ( אני לא יכול להביא תמונה כי אין לי ממש איך...) האם תוכלו לעזור לי בקשר לזה איך שהוא כי זה נורא חשוב לי בבקשה תנסו לעזור לי... תודה מראש

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by dyn,

שלום, ברצוני לקנות מע' הפעלה ViSTA , אך איני יודע מהי הגרסא המתאימה לי ביותר. אני גייימר, וכל המחשב שלי מוקדש למשחקים. ההפרש בין האולטימייט לפרימיום הוא בסביבות ה-400 שקל, אך האם הם שויים את זה? תודה מראש,

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  21. במחשב שלי מותקנת הגרסה הנ"ל של וינדוס 7 RTM והוא כל הזמן עושה ריסטרטים לאחרונה , ושמתי לב לכמה דיונים שאומרים שפג תוקף רישיון של הגרסה הזאת רציתי לדעת אם זה נכון ואם בגלל זה יש ריסטרטים כל הזמן יש לציין שאין הודעה כחולה , פשוט ריסטרט וזהו . תודה לעוזרים .

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by eyal00,

שלום, הקוקיז לא נשמר לי באתר YAD2.(תמונה מצורפת) אמרו לי להכנס לכלים<אפשרויות אינטרנט<פרטיות ולעשות שחזר ברירת מחדל ולא עזר... מה אפשר לעשות?(דפדפן אקספלורר 6) [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  23. מדוע אני מקבל את הסימן שהמחשב מחובר לחשמל והסולל המלאה במחש הנייח שלי?? האם יש קשר לזה שהתקנתי אל פסק חדש? הנה דוגמה: Uploaded with ImageShack.us האל פסק שרכשתי הוא מדגם advice SL-1000VA אשמח לתשובות ממי שיודע

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  24. לפני כ-3 ימים המחשב פתאום נותן לי מסך כחול למספר שניות, היה נכבה, ולפעמים מעלה את עצמו מחדש, ולפעמים לא. אתמול הוא עשה זאת מספר פעמים, כאשר בפעם האחרונה הוא לא מצליח להעלות את מערכת ההפעלה בשום פנים ואופן ואני מקבל את המסך הבא: ולצערי לא הצלחתי לצלם את המסך הכחול, משום שהוא הופיע רק למספר שניות והמחשב מיד נכבה. אציין גם שהדיסק הקשיח הינו חדש לחלוטין. האם הבעיה היא יכולה להיות בסוללה של לוח האם? המחשב נמצא אצלי כ-3.5 שנים. לוח האם הוא מדגם foxconn socket 775 661fx7mf-s vga+agp+L. הבעיה במחשב של zohar678, החבר בפורום זה רק בגלל הבעיה אין באפשרותו לכתוב את ההודעה. במידה ומדובר בסוללה של לוח האם, האם החלפתה עלולה לגרום לאיבוד ההגדרות של ה-BIOS? במידה שעלולה להיגרם ב…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  25. ה TASK BAR קפץ לי לצד ימין של המסך. ואני לא מצליח להחזיר אותו לתחתית המסך. לא בדאבל קליק ולא לחיצה וגרירה. מישהו יודע איך להחזיר אותו? תודה!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.