עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by ARIK1984,

שלום לכולם נעלם לי הסרגל כלים מהווינדוס אין לי "התחל" ולא את הצג של השעון כול השורה למטה נעלמה מה אני יכול לעשות

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by slrr,

חחחח לא קצת טפשי?? זה אחד הדברים הבסיסיים של כל משתמש!!! אם אפשר הסבר הגיוני להונאה הזאת??? ואם אפשר להחזיר אותו, ואם אפשר אז שזה לא יהיה כאילו צריך להנדס מחדש את התוכנה.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. השאלה בכותרת.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by itaysk,

תזכירו לי איך... תודה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום, כשאני נכנס ללשונית Security, במאפיינים של קובץ, אז יש שם כל מיני חשבונות לא ידועים, בין שאר הרגילים: Everyone SYSTEM Account Unknown(S-1-5-21-xxxxxxxx-yyyyyyy-zzzzzzzzz) Account Unknown(S-1-5-21-xxxxxxxx-yyyyyyy-zzzzzzzzz) Account Unknown(S-1-5-21-xxxxxxxx-yyyyyyy-zzzzzzzzz) Administrators (MyUsername\Administrators) אני לא כל כך מבין מאיפה זה צץ, בלוח הבקרה, תחת User Accounts, רואים רק את היוזר שלי.. למישהו יש הסבר הגיוני לתופעה? ואיך אני מוחק אותם? תודה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. Started by shiranosh,

שלום לכולם ... יש לי ווינדוס 7 ובאמצע צפייה ביו טיוב הופיעה לי ההודעה הזאת "display driver nvlddmkm stopped responding and has successfully recovered " מה זה אומר?ומה עליי לעשות? ניסיתי קצת לחפש בגוגל אבל לא כל כך הבנתי..

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. Update for Windows 7 (KB974431) Download size: 15.8 MB קיבלתי את השגיאה הזאת : 0xc004f050

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by LIgor86,

שלום, יש לי לפטופ של טושיבה שעליו התקנתי לפני זמן מה חלונות 7 אבל היו לי כל הזמן מסכים כחולים ולכן עשיתי לו פירמוט כללי והתקנתי עליו את המערכת הפעלה המקורית שעימה הוא הגיע ויסטה 32ביט. ולעומת זאת עדיין המחשב שלי נתקע והיו אפילו פעם מסכים כחולים (2) אבל לרוב הוא נתקע ואני יכול לכבות אותו רק דרך כפתור ההפעלה.\ בדקתי למחשב את הזיכרון והוא תקין ובנוסף לכךבדקתי לו את ההארד דיסק ונמצאו כמה שגיאות שתוקנו... מה יכולה להיות הבעיה????

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. יש לי כמה הרדי דיסקים במחשב והווינדוס מותקן על מקום חיסית קטן ולעיתים קרובות נשאר לי 130 -200 מגה פנוי בגלל שתיקיית הTEMP מתמלאת. אני לא יכול להוריד דברים גדולים מהאינטרנט כי אפילו שאני מוריד לכונן שיש בוא 200 גי'גה הקובץ קודם כל מאוחסן בTEMP ואז ההורדה נתקעת באמצע בגלל שאין יותר מקום. האם אפשר להעביר את התיקיה או להשתמש בתוכנת הורדות מיוחדת שתוריד לי רק לכונן שאני רוצה ולא תאחסן קודם כל בTEMP?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by geebor,

מה אתם אומרים?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by dorman2,

ראיתי פרסומות לניידים של HP עם הבטחה לשדרוג חינם לווינדוס 7 באוקטובר בעלות דמי טיפול?! מה עומד מאחורי הכרזות אלו? מה זה דמי טיפול? האם המבצע תקף רק לניידים של HP?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. יום אחד אני עושה אתחול לכוננן-C אחרי שנגמר האתחול הוא כותב לי שיש קבצים מסויימים שלא אוחו (כרגיל במחשב שלי ) ובדרך כלל הם מקסימום 20-40 מגה איזה 2-3 קבצים. אבל אחרי האתחול הזה הוא כותב לי 500 מגה, אז אני נכנס לכתובת שהוא רושם שהקובץ אמור להימצא: Documents and Settings/Users/Local Settings/Temporary Internet Files/ושם הקובץ. עכשיו עשיתי מאפיינים ל-Temporary Internet Files והוא שוקל 615 מגה! נכנסתי לתוך התקיה וכל מה שיש בתוך התקיה לא שוקל יותר מ700K!! וכשאני עושה ניתוח אחרי אתחול אחד הוא רושם שצריך לאחות את-C. וכנראה בגלל זה המחשב נהיה איטי מאוד. תודה לעוזרים מראש.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Frequency,

בכונן C יש לי XP וב D יש לי באלגן שלם + ויסטה אז החלטתי לפרמט. נכנסתי ל CMD בחרתי "yes" כמובן ופתאום במקום לפרמט הוא כתב לי העוד הודעה עם השאלה הבאה: format cannot run because the volume is in use by another procces. format may run if this volume is dismounted first. all opened handles to this volumewould then be invalid. would you like to force a dismount on this volume? בחרתי "yes" ואז הוא כתב עוד הודעה: volume dismounted. all opened handles to this volume are now invalid. cannot lock the drive. the volume is still in use. רק הפעם נשללה ממני זכות הבחירה ): יש לי הרגשה שזה קשור לויסטה. דחוף לי מאוד לפרמט, מה לעשות? תודה רבה לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Rinkadink,

איך אני עושה שאת קובץ הBAT הכנתי הוא יעתיק את עצמו ל STRTUP של הוינדוס? מישהו יכול להגיד לי בבקשה את הפקודה?

15. Started by danielzy,

שלום היום בע"ה אני מקבל את הנייד של אחותי, הוא לא עד כדי כך גרוע, אבל: Intel Pentium dual core processor T2310 RAM 1024MB איזו מערכת הפעלה אתם ממליצים לי ? אני ממש רוצה להמשיך עם 7, שיהיה כמו הנייח שלי, אבל האם הזכרון מספיק ? אולי אפילו מערכת לא של ווינדווס ? אפילו שאין לי נסיון שם.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. לפני כמה חודשים מישהו פירסם פה אתר שכשהייתה כותב לו שם של תהליך שהיה כתוב ב- task manager הוא היה אומר לך לאיזה תוכנה הוא משתייך ומה הוא עושה... האתר הזה היה במועדפים שלי אבל עכשיו הוא נעלם... אם מישהו עדיין זוכר לאיזה אתר אני מתכוון אני אודה לו מאוד! בתודה Anas-Nanas

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שלום אני עובד עם IE8 בהרבה הורדות לא יודע אם בכולם אני מתחיל להוריד ולאחר כמה שנוית החלון נסגר לבד ללא שום הודעה ופשוט מפסיק להוריד. הקצב הורדה טובה ככה שזו לא הבעייה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by musari,

יש לי כמה מחשבים שבראשי מותקן ויסטה אולטימה 32 ביט בעברית ובניידים אקספי איך אני משתף ברשת את הקבצים לא ממש הבנתי הויסטה קצת הרבה מבלבלת בין שיתוף קבצים בין מישתמשים(חשבונות) לבין שיתוף תקיה ברשת...2 המערכות בעברית תודה לעוזרים...

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by roeesnir,

כל פעם שאני מתקין XP, אני עושה המון שינויים ברג'סטרי. (אופטימיזציה לעריכת וידאו) איך אפשר ליצור קוצב REG עם כל השינויים הללו, כך שאפעיל אותו - ונגמר הסיפור. זה חוסך המון עבודה. יבורך מי שיודע ויעזור לי. תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by m53242,

בחלונות 11 פרו, שפה עברית. יש תוכנה ניקרא Microsoft OneDrive. נסיתי להסיר אותו לגמרי. וזה ניעלם. אני לא מעוניין בזה. אני פתחתי חשבון שם משתמש חדש בשביל אחי. אני בדקתי בלוח הבקרה-->תוכניות-->תוכניות ותכונות. ופתאום שוב אני רואה תוכנה Microsoft OneDrive. ניראה שזה בכלל לא הסיר אותו לגמרי. איך מסירים תוכנה Microsoft OneDrive לגמרי, שלא יהיה קיים בחלונות 11? וגם לא רוצה שיחזור לבד אוטומטי תוכנה Microsoft OneDrive יתקין לבד. בתודה מראש!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. קניתי דיסק און קיי חדש ואני שם לב שאין לו את האייקון הנכון. לא מופיע האייקון של כונן חיצוני נייד: אלא האייקון הזה: בחיבור הראשון האייקון היה את האייקון המתאים. העברתי את כל התוכן שמגיע על הDOK, התוכנה של SanDisk וכו' לתיקייה, ואח"כ בחיבור השני מופיע האייקון הנ"ל. במחשבים אחרים מופיע האייקון הנכון. דברים שניסיתי: 1. למחוק את הדייברים. 2. לאפס את הCache של האייקונים בווינדוס. מעדיף להמנע מפרמוט של הדיסק און קיי, גם ככה אני מניח שהבעיה היא בווינדוס ולא במכשיר. -- הבנתי שמה שאחראי על האייקון הוא הקובץ autorun, שמוביל אותי לאחד הקבצים שהעברתי לתוך תיקייה. הבעיה היא שגם אחרי שאי מחזיר את הקובץ לתיקיית המקור האייקון אינו מופיע.. אני אנסה לממחוק שוב פעם את הזכר…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by binyamins,

שלום, יש לי מחשב חדש שיש עליו ווינדוס 10 חוקי למהדרין (הגיע מותקן עם המחשב הנייד). אני רוצה לפרמט את המחשב (יש לי SSD) אבל שיהיו 2 כוננים. מערכת ההפעלה על C ועוד כונן D. זה אפשרי ? איך עושים את זה ? אין לי דיסק התקנה או משהו. המחשב הגיע עם ווינדוס כבר עליו. תודה !

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Guarding angel,

http://software-shopping.net/shop/item/325/?cpn=siia_soft

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by yot,

howday, today, i have installed WindowsXP Home, and beacause i was in rush, i fogot to select the Hebraw as my main language. this thig happned to me once, and i remember that the only thing i could do is to format my pc. so i ask u guys, if there is a way to install Hebraw on the machin. another thing: Windows allways tells me that i have 30 days to log in, and i dont know what they want from me, so if someone can tell me, i'll be happy.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by avi333,

ניסיתי בשני מחשבים שונים להעלות את הויינדוס מבוט באמצעות דיסק דיוידי(אני יודע להגדיר בביוס איך מעלים בוט מדיסק והכל..) ולא הצלחתי אז האם יש אופציה שאני לא מצליח כי זה מדיסק דיוידי ?? תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים