Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
האם משהאו יודע איך אני יכול לזהות אילו קבצים שיכים לאילו תוכנות יש לי מלא קבצים שרצים לי במחשב באותו הזמן דבר המאט לי את המחשב ממש למרות הזיכרון של 256 יש לי שאלה איך אני יכול לזהות את הקבצים האלו ולהורות להם לא לעלות מתי ש WINDOWS מתחיל אני יודע שיש את הדרך של ה MSCONFIG אבל שם לא רשומים כל הקבצים.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
hay i am in germany now and i want to read somethings in hebrew but i cant see it here i have like win 95 and it is not yet built for downloading hebrew so i cant download it from microsoft it needs a file from the disk and they dont have it so if anyone can tell me where to download it it will be great
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי הארד דיסק 80 גיגה שמחולק לD: -45 גיגה וC: -30 גיגה. כאשר אני מנסה למחוק מכונן D: קבצים לא מתפנה מקום לפי הווינדוס אך שאני מסמן את התוכן ונכנס למאפיינים אז הווינדוס מראה לי את הנפח האמיתי שהוא כ 4 גיגה פחות ממה שהווינדוס דרך "המחשב שלי" מראה. מישהוא שמע על זה פעם והאם יש לכם פתרון תודה.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חיפשתי במייקרוסופט וגוגל, יש כמה תשובות טובות להודעת שגיאה אבל אתה חייב לתת לנו קצת יותר פרטים, תתחיל במערכת הפעלה , איזה ?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום.. רציתי לדעת אם יש אפשרות, כשאני יוצר קיצור דרך לקובץ מסויים, לבטל את צמד המילים "shortcut to" לפני השם של הקובץ?? אם כן איך?!
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי. לאחרונה עזרתי לחברים ופירמטנו 3 מחשבים לווינדוס 98 SE . אח"כ החל הנוהל המתיש כל כך של הורדת העדכונים כולל IE6 . שאלתי: האם יש אפשרות להוריד את כל העדכונים האלו (עברית ואנגלית), לצרוב, ולהתקין אותם מיד אחרי הפירמוט ? ההתקנות כולן חוקיות למהדרין. אני בטוחה שיש אפשרות כזו באתר מייקרוסופט (בטח למנהלי רשתות וכו). אשמח לקבל את עצתכם. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בתקייה הזאת רואים את התמונות של הסרטים: אבל בתקייה הזאת לא למה זה? ואיך אפשר לסדר את זה? תודה ;D
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הי. התקינו לי גרסה (כנראה צרובה) של ווינדוס XP ופתאום לאחר עדכון מופיע לי באופן קבועה על המסך : תוכנה לא חוקית, מה עושים חוץ מלקנות גרסה חוקית?? תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שאלה בנאלית אבל אני מחובר עם ADSL כבר 5 שנים דרך router ושכחתי כיצד מתחברים עם פקס רגיל. אני מקווה שמישהו פה עודנו זוכר... כמו כן אבקש לדעת: פעם, לפני מס. שנים בטרם היה לי חיבור נון סטופ לאינטרנט אפשר היה להתחבר לאינטרנט מבלי להיות קשור לחברה כלשהי. היה איזשהו טתר עם רשימת חברות ותעריפים, אפשר היה לבחור חברה כלשהי, להתחבר דרכה והתשלום נעשה דרך חשבון הטלפון בהתאם לזמן גלישה עם כל חברה. מישהו יכול להזכיר לי את כתובת האתר וכיצד זה נעשה ? שכחתי...
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה, את המפרט שלי אתם יכולים לראות בצד... יש לי את ההתקנה של ויסטה אולטימייט 32ביט. אני ממש ממש מתלבט אם להתקין את המערכת על המחשב שלי, כי שמעתי מחברים הרבה סיפורים, שרובם לא היו טובים (דרייברים לא תואמים, חלק מהמשחקים לא עובדים וכו'...) מה אתה אומרים? שווה לי להתקין את המערכת על המחשב שלי?
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
התקנתי ויסטה לפני שבועיים וכרגע אני לא יכול להתקין מדפסת של hp הורדתי דרייברים מהאתר שלהם אבל כלום לא עוזר... ידוע לכם אם HP הוציאו סט דרייברים תואם ויסטה??
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רציתי לדעת במה בעצם תורם ה64 ביט ראוי לציין שהמעבד שלי תומך 6300 קונרו רציתי לדעת האם תוכנות שעובדות בעצם ב64 ביט מהירות יותר או שזה בא ליטי ביטוי בדרך שונה לא דווקא מהירות אלא אולי איכות תמונה וכו... נכנסתי להתקין דריבים מnvidia וראיתי אפשרות של דריברים לויסטה 64 ביט מה זה יתן לי האם משחקים ירוצו יותר מהר? יותר צבעים ? אני מאוד אשמח אם תבהירו לי קצת את העניין תודה רבה ושבת שלום
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני העברתי את הארד דיסק ללוח אחר וזה כל הזמן עושה מסך כחול וריסטרט איך אני פותר את זה?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לאחר הדלקת המחשב הנייד עולה הלוגו של הווינדוס xp במקרה שלי, ולאחר מספר שניות של טעינה הנייד נתקע על מסך שחור לזמן ארוך ולעיתים לא עולה בכלל ולא נותן לכבות אותו משמע כפתור הכיבוי אינו מגיב. לצורך העניין הנייד פורמט לפני מספר ימים לXP SP3 אשמח לדעת מה אומרים הסממנים של מסך שחור לזמן ממושך לאחר ההדלקה. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, מותקנת לי על המחשב גרסת הבטא של ווינדוס 7 שהתוקף שלה עומד לפוג. קניתי במבצע דיסק שידרוג של ווינדוס 7 אולטימייט, אך לצערי גיליתי שאני לא יכול לשדרג את הגרסת בטא, אלא רק ווינדוס XP או VISTA. העניין הוא כזה, היום קניתי דיסק חדש של ווינדוס ויסטה, במטרה להתקין אותה ומיד לאחר מכן לשדרג לווינדוס 7 אולטימייט. שאני מכניס את הדיסק של ויסטה ולוחץ על "התקן כעת", מופיעה לי שגיאה שהנוסח שלה הוא כזה: במחשב זה אין די שטח עבור קבצים זמניים. התקנת WINDOWS דורשת שטח של 492 מגה-בתים (MB) לפחות במחיצה כלשהי עבור קבצים זמניים. כדי להתקין את WINDOWS, פנה די שטח והפעל מחדש את ההתקנה. קוד שגיאה: 0x80070103 אני מניח שזו הודעה שקשורה לעובדה שאני מנסה להתקין ווינדוס ויסטה על ווינדוס 7, ולא לעו…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
התקנתי גרסת XP מופשטת לאחרונה, והמערכת עובדת כמו טיל לעומת מערכת רגילה ומלאה. הבעיה היא, שחסרות לי כמה אופציות עכשיו, כשהכי מציקה היא חוסר האפשרות לעשות switch user! אפשרי לבצע רק log off. דרך לוח הבקרה-->משתמשים, ניסיתי להפעיל את האופציה (סימנתי אותה ב-V), אבל אחרי שלוחצים על אישור ה-V פשוט נעלם. רוב הסיכויים שחסרים כמה יישומים ב-XP הנוכחי שהחלפת משתמשים מהירה תלויה בהם. למישהו יש מושג איזה יישומים אלה ואיך מתקינים אותם בחזרה? אני יודע שהתקנת XP רגיל מהתחלה תפתור את הבעיה הזאת, אבל שבועיים שאני עובד על הנוכחית והכל מסודר כמו שצריך...לא בא לי לבזבז עוד 5 שעות בלסדר את הכל (עם המשחקים שאני מתקין זה באמת לוקח 5 שעות).
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ה TASK BAR קפץ לי לצד ימין של המסך. ואני לא מצליח להחזיר אותו לתחתית המסך. לא בדאבל קליק ולא לחיצה וגרירה. מישהו יודע איך להחזיר אותו? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי יש לי ווינדוס 7, עכשיו יש לי בעיה שנגרמת אחרי שאני משאיר את המחשב דלוק בלילה. אני משאיר את המחשב דלוק, הוא לא מוריד ולא נמצא על משחק או משהו, פשוט על הדקסטופ, אחרי 3 שעות בערך כל המחשב קופא, אבל העכבר זז, הדרך היחידה לשחרר אותו זה ריסטארט..
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי לפטופ של טושיבה שעליו התקנתי לפני זמן מה חלונות 7 אבל היו לי כל הזמן מסכים כחולים ולכן עשיתי לו פירמוט כללי והתקנתי עליו את המערכת הפעלה המקורית שעימה הוא הגיע ויסטה 32ביט. ולעומת זאת עדיין המחשב שלי נתקע והיו אפילו פעם מסכים כחולים (2) אבל לרוב הוא נתקע ואני יכול לכבות אותו רק דרך כפתור ההפעלה.\ בדקתי למחשב את הזיכרון והוא תקין ובנוסף לכךבדקתי לו את ההארד דיסק ונמצאו כמה שגיאות שתוקנו... מה יכולה להיות הבעיה????
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
ב-Device Manager מזוהה אצלי כונן SCSI CDROM אשר לא קיים במציאות. בביוס הוא לא קיים (מן הסתם, שכן הוא באמת לא קיים..). הדרייבר שהוא "משתמש" בו הוא אותו דרייבר של כונן אחר שכן קיים (DVD), לכן אני לא יכול למחוק אותו (cdrom.sys של חלונות). אם אני מבצע Uninstall להתקן, הוא מזוהה ומופיע מחדש בהפעלה הבאה של המחשב. הדבר היחיד שנשאר לי לעשות זה Disable Device וזה בעצם המצב כרגע. יש למשהו רעיון אחר מה עלי לעשות ? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מעבד athlon 2 630 כרטיס מסך his 5770 ו4gb זיכרון. תודה!
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
יש לי 2 מחיצות, אחת עם ווינדווס ויסטה אולטימייט ואחת עם ווינדווס 7 RC אני רוצה למחוק את המחיצה של ה7 RC ולשדרג את הויסטה ל7 ללא מחיקת התוכן שבהארד דיסק. האם אפשרי ואיך נעשה? בתודה רבה מראש!
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש ברשותי ווינדוס 7 אולטימט ומחשב שולחני. קבעתי שהמסך ייכבה תוך 5 דקות אך רק לאחר פעם ראשונה של ריסטרט המחשב המסך נכבה ואז לאחר אי ביצוע פעולה כלשהיא המסך לא נכבה. יש עצות?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי שני הראדיסקים במחשב הראשון שהוא הראשי שאליו מותקן הויסטה שהוא מחולק לשני כוננים Cו D מחיצה אחת שהיא מכילה 40 גיגה שהויסטה מותקנת אליה שהיא הכונן C וכול השאר במחיצה השניה של הכונן הראשון D וכפי שאמרתי יש לי הראדיסק נוסף שמחובר שהוא הכונן השלישי ולשם אני אמור לגבות את המערכת הפעלה שהוא נקרא כונן F כאשר אני עושה back uo computer אני רוצה לגבות רק את כונן מחיצה C הוא לא נותן לי הוא רוצה לגבות את כול הכונן שזה C וD יחדיו לפני חודש בערך משום הצלחתי לעשות זואת לגבות רק את המחיצה הרלוונטית ועכשיו אני כבר לא יכול מישהו יכול לפתור לי את הבעיה?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-