Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
עשיתי IMAGE למערכת הפעלה והורדתי אותו לדיסק או קי כרגע אני מעוניין לשפוך את הIMAGE על כמה מחשבים אני מנסה לעשות BOOT מהדיסק או קי אבל לא הולך לי מישהו יכול להציע לי דרל להפעיל אותו
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אמרו לי לרוקן אייקונים ותוכנות וקיצורי דרך מהמסך על מנת לשפר את המהירות של המחשב, רציתי לדעת אם יש קשר, או סתם קשקוש.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכלום ותודה לעוזרים יש לי בעיה של שגיעת התקשרות שמופיעה לי רק כאשר אני לחוץ על תקייה מסויימת לפי הנתיב הבא C:\Documents and Settings\eli כאשר אני לוחץ על התקייה בשם ELI אז קופץ לי שגיעה כזו (מצורפת תמונה) חשוב לציין כי אין לזה שום השפעה שידועה לי לגבי הגלישה שלי אני מחובר דרך ראוטר וגולש תקין יש לי WIN XP SP3 מחשב נייד לנובו [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, ברשותי שני מחשבים ניידים בבית הגולשים על אותה רשת אלחוטית (ראוטר שלי) והייתי מעוניין לפעמים להעביר קבצים ביניהם. מה הדרך הכי פשוטה ליצור אפשרות להעברת קבצים? יש תכונה מסויימת/כלי עזר שמדלגת על כל שלב הקנפוג? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.microsoft.com/israel/windowsxp/expertzone/tips/default.asp מתחדש כל שבוע.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב p2 מערכת הפעלה xp pro הבעיה שלי היא שכאשר אני לוחץעל האיקון של אקספלורר להיכנס לאינטרנט הוא מגיב לאחר כחצי דקה האם יש פה מישהוא שנתקל בבעיה כזו או יודע איך לפתור זה מאוד מעצבן תודה חברים
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברים שלום במידה ואני רוצה להתקין את מערכת WIN7 בהHD הנוסף בנוסף XP איך אני מנווט בעת ההפעלה לאיזה מערכת שאני רוצה דהינו WIN7 או XP אודה להדרכה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם, אני לא יודע מה קרה, אולי וירוס, אבל כעת זה לא עובד? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי ווינדוס 7, ובזמן האחרון אני שם לב שכל פעם בזמן שאני משחק כונן C מתחיל להתמלא בצורה מוגזמת למשל היום לפני ששיחקתי היו לי 20GB פנויים, אחרי בערך שעה בcall of duty התחלתי להרגיש איטיות במשחק, ואחרי 10 דקות המשחק כבר נתקע, ואז ראיתי בווינדוס שנשארו 150MB פנויים.. אחרי עוד 10 דקות זה הפך ל1.5GB (עדיין לא ה20GB שהיו לפני) שמתי לב שהתיקייה היחידה שמשתנה בזמן שאני משחק היא System Volume Information, אבל אני לא יכול להיכנס אלייה (כתוב שאין לי גישה) תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי לכולם, ב- Win8 לא היה ניתן להפעיל חלק מן האפליקציות ואת החנות של מיקרוסופט בגלל רזולוציית מסך קטנה מ- 1024x768 (רז' מקסימאלית במסכי 10' היא 1024x600). בעיקרון, העדכון של 8.1 אמור לפתור את הבעיה, אבל מישהו יודע איך אפשר להתקין את העדכון ללא כניסה לסטור? אשמח ממש לעזרה - תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי, במערכת ההפעלה הקודמת שלי וינדוס 7 היה לי חלונית מאפיינים קטנה שהוצגה מתחת לרשימת הקבצים איפה ששורת המצב. עכשיו בוינדוס 8 יש לי אפשרות להציג אך ורק בצד שמאל של החלון וזה ממש לא נוח. האם יש דרך להעביר את החלונית למטה?.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש (מפרט מימין), ואני חושש שה-XP PRO לא מנצל את כל המערכת... אני צריך לשדרג ל-64 ביט ?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. מערכת - לפטופ ROG של ASUS (הדגם המדוייק לא בהישג יד כרגע), מ.הפעלה - Windows 7 Home Edition SP1 לאחרונה התחיל אצלי באג מוזר. הכנסתי DOK למחשב, והוא נתקע בהעלאה שלו. בשלב מסויים נמאס לי מהתהליך אז החלטתי על hard reset. (יש לציין שהDOK עצמו תקין ובמערכות שונות [אותה מערכת הפעלה] לא עשה שום בעיה.) בקיצור, מהסוף של הריסט התחילה הבעיה הבאה: 1. מסך ההתחברות לא מכיל שום משתמשים. יש לי רק את הרקע של המסך, שום דבר פרט לזה. 2. כפתור החלפת השפה, שהוא היחיד שמופיע, לא מתפקד - גם אין לו hover state - הוא לא מגיב בכלל. 3. בניסיון ללחוץ על הכפתור שמחליף בין מצבי מסכים (המסך של הלפטופ/מסך חיצוני), המסך נכבה, וכשהוא לא מוצא מסך חיצוני המסך נדלק שוב, הפעם רק עם עכבר - הרקע שחור. 4. פ…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בנוסף הסתכלתי ב windows Task Manager שהתוכנית: SYSTEM IDLE PROCCESS משתמשת בכ- 85-95 אחוז מהCPU!! משהו שלא היה לי בעבר.. מה אני יכול לעשות? חוץ מלפרמט... :-\
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אני צריך SP1 למחשב בשביל שיזהה לי את ה160 ג'יגה כי הוא מזהה רק 131 במקום 160. אני לא מוצא את הלינק להורדת התוכנה כי הוא שונה לSP2, הורדתי SP2 והוא לא עובד כי יש לי בעברית אז אני רוצה את הלינק של SP1 בבקשה!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כל פעם שהמחשב נכבה עקב הפסקת חשמל או משהו, משום מה הרבה אייקונים נעלמים מה-Tray, ואלו שכן מופיעים, אני לא יכול ללחוץ עליהם לא עם הכפתור הימני של העכבר ולא מגיבים ל-Double Click. באג מרגיז מאוד, כי אני משתמש בזה הרבה, מישהו מכיר תיקון לבאג הזה?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. התקנתי Win7 לפי ההוראות במדריך http://hwzone.co.il/guides/pc_install/5 הגדרתי כונן C בעל 80GB ועליו התקנתי את מערכת ההפעלה. כנראה שעשיתי משהו לא נכון כי עכשיו יש לי רק את כונן C. כיצד אוכל "לראות/לפתוח" את שאר הדיסק (יש לי עוד 400GB)? האם עלי לפרמט ולהתקין מחדש או שניתן לעשות זאת ללא פירמוט? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי וינדוס xp על המחשב וכשאני פותח את המחשב הוא מתחיל לפתוח ובחלון טעינה של וינדוס הוא עושה ריסטרט למחשב. כרגע אני עובד על דיסק לינוקס ורציתי לדעת אם יש דרך לתקן את המחשב מבלי למחוק את כל המידע?
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
מעוניין להבל הדרכה בהתקנת windows 2000 על דיסק מפורמט תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה, מדובר בבעיה שכבר קרתה לי לא פעם ומעולם לא מצאתי לה פיתרון. חיפוש ברשת העלה כל מיני פתרונות שקשורים ל-autoplay אבל לא פתרונות שקשורים לבעיה הספציפית שלי. עד היום רק התקנה מחדש פתרה את הבעיה. הבעיה היא כזו: הכנסת דיסק לכונן לא מעלה שום דיאלוג אוטומטי. רק refresh נותן לי מידע לגבי גודל דיסק בכונן אבל לא משנה את שם ה-DVD לדוגמא, נגיד שאני מכניס את המשחק Prey. הכונן לא מזהה אותו אוטומטית, refresh ייתן לי את הגודל של הדיסק (אם אני לא טועה) אבל שם הכונן לא ישתנה וכנ"ל לגבי ה-Icon. ההעתקה של קטע של הרג'יסטרי שקשור לכוננים, ממחשב אחר עם XP, פותרת את הבעיה עד לאיתחול הבא ואז התופעה היא שמה שהיה אחרון בכונן יהפוך להיות המזהה הקבוע שלו, אם אמשיך את הדוגמא, כעת הכונן ייקרא …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
הקנתי ויסטה על המחשב שלי אחרי שהיה לי בו XP PRO עכשיו ניסיתי להחזיר את הXP אבל לא יודע למה זה לא נותן לי פיתאום זה כותב לי בפירמוט שאני צריך להכניס דיסק עם SP2 ... אז הכנסתי ואז זה נותן לי להכניס דיסק שני ובקיצור לא הולך איך מחזירים את הXP בפירמוט כמו שאני תמיד עושה והולך טוב לXP אם מישהו יודע אז אני אודה לו מאוד על העזרההה ;D
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים רציתי את עזרתכם בנושא הווינדוס 2000 . אני משרת בגוף מסוים שפועל עם מערכת שעובדת רק על פלטפורמה של ווינדוס 2000 הבעיה היא שהווינדוס הזה לא תומך בכל מיני חומרות חדשות יש לי גירסא עם sp4 וזה לא עובד האם יש למישהו מושג היכן ניתן למצוא גירסא של ווינדוס 2000 התומכת בחומרה כמו בווינדוס XP נ.ב דוגמא לדבר שלא נתמך למשל sata 2 בתודה רון
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי אתר ואני רוצה להפעיל אותו ובשביל זה צריך להכניס אותו לתיקיה WWROOT ומשהו כזה ואז יהיה אפשר לפתוך את האתר דרך הכתובת 127.0.0.1. צריך להתקין IIS או ISS, איך אני עושה את זה? ומאיפה להוריד (אם זה חוקי)
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-