עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by ARIK1984,

שלום לכולם נעלם לי הסרגל כלים מהווינדוס אין לי "התחל" ולא את הצג של השעון כול השורה למטה נעלמה מה אני יכול לעשות

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by אלעד6,

אני לא בטוח שזה קשור לפה אבל יש לי שאלה.... האם המפרט הבא מתאים להרצה טובה שלWIN VISTA 32? מעבד INTEL 3.2GHZ 541 64BIT 800MHZ לוח אם ASUS P5PE-VM משולב כרטיס מסך, קול ורשת משולבים בלוח זיכרון 512MB DDR 400MHZ דיסק קשיח WD 80GB SATA2 7200RPM צורב DVDRW X18

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  3. קניתי דיסק און קיי חדש ואני שם לב שאין לו את האייקון הנכון. לא מופיע האייקון של כונן חיצוני נייד: אלא האייקון הזה: בחיבור הראשון האייקון היה את האייקון המתאים. העברתי את כל התוכן שמגיע על הDOK, התוכנה של SanDisk וכו' לתיקייה, ואח"כ בחיבור השני מופיע האייקון הנ"ל. במחשבים אחרים מופיע האייקון הנכון. דברים שניסיתי: 1. למחוק את הדייברים. 2. לאפס את הCache של האייקונים בווינדוס. מעדיף להמנע מפרמוט של הדיסק און קיי, גם ככה אני מניח שהבעיה היא בווינדוס ולא במכשיר. -- הבנתי שמה שאחראי על האייקון הוא הקובץ autorun, שמוביל אותי לאחד הקבצים שהעברתי לתוך תיקייה. הבעיה היא שגם אחרי שאי מחזיר את הקובץ לתיקיית המקור האייקון אינו מופיע.. אני אנסה לממחוק שוב פעם את הזכר…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  4. ללא התוכנה? אני בטוח שראיתי אפשרות דומה בפאוור פוינט. אני זוכר נכון?

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by itaysk,

תזכירו לי איך... תודה

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by Kopi8,

שלום אנשים... יש לי בעיה רצינית, בבקשה בבקשה תנסו לעזור לי, אם אני לא מצליח אני כנראה אצטרך לפרמט ולאבד את כל הדברים שלי, ואני ממש לא רוצה שזה יקרה.... בכל מקרה, הסיפור עצמו ארוך, והתחיל מבעיה בהעלאת הווינדוס בגלל קובץ פגום. הלכתי לפי השלבים באחד מעמ' התמיכה של מייקרוסופט, אבל באיזשהו שלב טעיתי והגעתי למצב בו אני לא יכול להיכנס לווינדוס בגלל הודעה הקשורה לקובץ lsass.exe (שום קשר לוירוס), הגורמת למחשב לעשות ריסטרט ושוב להעלות את ההודעה. הפעלה במצב בטוח לא עזרה. אז חשבתי שאני פשוט יעשה הכל מההתחלה מהדוס, אבל משום מה, סיסמת האדמין שלי שונתה/אופסה, ואני לא יכול להיכנס למצב הדוס דרך דיסק התקנת ה-XP אם יש איזושהי דרך שאני יכול לעקוף את זה, סיסמה שעובדת תמיד, סיסמה שיכול להיות ש…

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  7. יש לי במחשב כונן וירטואלי מוזר. ב"מחשב שלי" יש לו סמל של CD-ROM וגודל הכונן הוא 2.25 MB. מצד שני אני יכול לעשות לו Safely remove USB mass storage כמו דיסק-און-קי (ואז הוא נעלם), ובחומרה הוא מופיע כ-Harmony USB 1.1 USB Device. בתוך הדיסק עצמו יש רק קובץ אחד בשם autorun.inf והתוכן שלו הוא: [AutoRun] open=explorer http://www.spaceit.co.il בקיצור זה וירוס כלשהו. הקטע המוזר הוא שפירמטתי את הכונן הראשי (C:) והתקנתי ווינדוס מחדש, ולא נפטרתי מהכונן הזה! אח"כ הרצתי שוב את ההתקנה של ווינדוס (XP PRO אגב), מחקתי גם את C: וגם את D: ככה שלא נשארו מחיצות על הכונן הפיזי, ויצרתי את C: מחדש. אחרי התקנה של ווינדוס - שוב הכונן מופיע! לא ברור לי מאיפה הוא בא... חשבתי על boot sectors או usb de…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  8. אני מדבר על אפשרות ליצור דיסק התקנה\IMAGE שפשוט יועתק יחד עם התקנה מלאה של וינדוס, ותוכנות ועידכונים, ללא דרייברים (פלטפורמות שונות), איך אני מתחיל ליצור דבר כזה ?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  9. המחיצה היא FAT32 אני מקווה שפה זה המקום תודה רבה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  10. משהו שמעניין אותי. נניח שקניתי מחשב נייד בתקופה האחרונה עם Vista ומגיע לי שדרוג ל-7, יש לי מחשב נייד נוסף עם Vista שנקנה לפני כחצי שנה, האם השדרוג הוא ספציפי למחשב ול-S/N או שאני אוכל להעביר את הזכאות למחשב אחר? תודה.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by לוח שנה,

שלום לכם, אני לא יודע מה קרה, אולי וירוס, אבל כעת זה לא עובד? תודה.

12. יש לי MCE מותקן על המחשב ושאני מנסה להריץ קובץ AVI יש מסך שחור ואח"כ זה חוזר למדיה סנטר שם יש לי אפשרות לעשות RESUME - כמובן שבחירה באפשרות הזו לא עוזרת לנגן את הקובץ... מישהו מכיר את הבעייה הזאת? יש לי את כל הקודקים העדכניים וחשוב לציין שמחוץ למדיה סנטר אני כן מצליח להריץ את הקובץ...

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  13. היי, אז ככה יש לי כמה שאלות בקשר להתקנת מערכות ההפעלה XP וויסטה. 1) האם זה נכון שבקטע שצריך ללחוץ F6 כדי להתקין את הדרייברים של הSATA בהתקנת XP אפשרי להשתמש בדיסק און קיי במקום כונן פלופי? 2) אם אני מפרמט מ-XP לויסטה אז אני צריך גם להתקין דרייברים של SATA (ללחוץ F6 בתחילת ההתקנה)? (התקנה דרך עליית המערכת מהדיסק התקנה...) 3) איך זה יכול להיות שקניתי מחשב חדש (מחשב יחסית פשוט ב-1500 שקל לשימוש באינטרנט ואופיס) והדיסק קשיח היה מחובר דרך SATA וכאשר התקנתי XP לא לחצתי F6 כדי להתקין דרייברים וההתקנה עברה בלי שום בעיה? לעומת זאת במחשב אחר גם כן דיסק קשיח מחובר עם SATA הופיע לי מסך כחול ולא נתן לי להתקין את מערכת ההפעלה? ועוד כמה שאלות שלא קשורות כל כך לשאלות שלמעלה: 4) טכנ…

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by Frequency,

בכונן C יש לי XP וב D יש לי באלגן שלם + ויסטה אז החלטתי לפרמט. נכנסתי ל CMD בחרתי "yes" כמובן ופתאום במקום לפרמט הוא כתב לי העוד הודעה עם השאלה הבאה: format cannot run because the volume is in use by another procces. format may run if this volume is dismounted first. all opened handles to this volumewould then be invalid. would you like to force a dismount on this volume? בחרתי "yes" ואז הוא כתב עוד הודעה: volume dismounted. all opened handles to this volume are now invalid. cannot lock the drive. the volume is still in use. רק הפעם נשללה ממני זכות הבחירה ): יש לי הרגשה שזה קשור לויסטה. דחוף לי מאוד לפרמט, מה לעשות? תודה רבה לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by eladbu,

שולם כולם יש לי WIN7 SP1 לאחרונה אני נתקל בבעיות עם הדיסק און קי שלי כל נסיון להעביר אליו קובץ מצליח לאחר ניתוק וחיבור של ה דיסק און קי בחזרה הקבצים אינם מופיעים.במחשבים אחרים הדיסק און קי עובד תקין ניסיתי לסרוק וירוסים עם TREND MICRO וקספרסקי TOOL וספייבוט וסופר אנטי ספייור REG CLEANER..... מה יכולה להיות הבעיה...לדעתי זה קובץ רג שמאפס לי את הדיסק און קי

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by winner,

שלום חברים במחשב שלי יש הפרדה פיזית בין כונן המערכת (C) לכונן הנתונים, כשבניתי את המחשב, הצלחתי להעביר חלק מקבצי המשתמשים (תמונות, מוזיקה, מסמכים וכו') לכונן הנתונים, שאר הקבצים - מועדפים, הגדרות תוכנה - כולל ספריות ה- Live Mail, ועוד נשארו על כונן C ולא הצלחתי להעבירם לקראת מעבר כונן C ל-SSD חדש, אני רוצה להעביר את שאר ספריות המשתמשים לכונן הנתונים, למישהו יש רעיון או מדריך טוב לביצוע הפעולה ? תודה מראש למגיבים

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by chichy,

שלום עד לא מזמן היה לי Task Switcher יפה כזה. היום שמתי לב שהוא כבר לא פועל ובמקומו יש את ה- Task Switcher הרגיל. בדף הזה יש הסבר כיצד להוריד את המעוצב, אבל אני מחפש דרך להחזירו. למישהו יש מושג איך להחזיר את ה- Task Switcher שלי?? תודה, איל

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by Bug2000,

הבעיה אצל חבר שלי ... יש לו WIN XP PRO וכשהוא עושה STURN OFF אחרי כמה זמן המחשב כותב לו שהוא יכול לחבות את המחשב ולא מחבא אותו אוטמטית ... מה הבעיה? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  19. שלום. מערכת - לפטופ ROG של ASUS (הדגם המדוייק לא בהישג יד כרגע), מ.הפעלה - Windows 7 Home Edition SP1 לאחרונה התחיל אצלי באג מוזר. הכנסתי DOK למחשב, והוא נתקע בהעלאה שלו. בשלב מסויים נמאס לי מהתהליך אז החלטתי על hard reset. (יש לציין שהDOK עצמו תקין ובמערכות שונות [אותה מערכת הפעלה] לא עשה שום בעיה.) בקיצור, מהסוף של הריסט התחילה הבעיה הבאה: 1. מסך ההתחברות לא מכיל שום משתמשים. יש לי רק את הרקע של המסך, שום דבר פרט לזה. 2. כפתור החלפת השפה, שהוא היחיד שמופיע, לא מתפקד - גם אין לו hover state - הוא לא מגיב בכלל. 3. בניסיון ללחוץ על הכפתור שמחליף בין מצבי מסכים (המסך של הלפטופ/מסך חיצוני), המסך נכבה, וכשהוא לא מוצא מסך חיצוני המסך נדלק שוב, הפעם רק עם עכבר - הרקע שחור. 4. פ…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  20. הווינדוז עולה ואז כל כמה שניות הEXPLORER נכבה ומדליק את עצמו מחדש(לא הדפדפן) ואז הוא פשוט מפסיק לעלות. יש למישהו הצעות? סרקתי נגד ספייוואר עם אד אוור מעודכן דרך וינדוס ויסטה(יש לי דואל בוט) הוא מצא משהו אבל לא נראה שזה עזרה הרבה. וד"א איך מבטלים ADBLOCK לאתר מסוים-ההודעת ג'אווהסקריפט באתר שכנעה אותי

21. Started by pergola,

בXP מוצאים אותו תוך שניה בהתחל.. עכשיו לא מוצאים את לחצן ההפעלה (RUN) איפה אז אפשר למצוא אותו בויסטה?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  22. אז ככה פירמטתי את המשחב והתקנתי הכל על SSD ו- D נשאר מחולק למחיצה הרגילה פלוס חלק שהמערכת עשתה SYSTEM RESERVED. חשבתי ניסיתי לאחד מחיצות שיהיה D גדול יותר בעזרת הכלי המובנה של WIN7 ויצא שמחקתי את ה PATHS וכניראה את FILE SYSTEM. עכשיו כשאני מנסה להיכנס ל- D הוא מבקש פירמוט מה שאני לא יכול לעשות אחרת ימחק לי את כל המידע שאני מבקש לגשת אליו ולשמר אותו. במיקרה הזה האם "פורמט מהיר" יעזור לי? אם לא האם יש בכלל דרך לגשת למחיצה/ כונן בעזרת תוכנה כל דבר אחר??

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by MokoLoko,

היי, יש לי מחשב נייד שנקנה עם וונדוס שמגיע עם כל התוכנות של ASUS... (לא קיבלתי איתו דיסק, הוונדוס מגיע מותקן) פעם ראשונה שהדלקתי אותו הוא ביקש לעשות גיבוי, ולא היה לי דיסק DVD לשמור עליו את הגיבוי אז שמרתי אותו על המחשב... אני רוצה לפרמט את המחשב, ואני רוצה לשים את המערכת הפעלה החוקית שיש לי מהגיבוי עם כל התוכנות של ASUS. עכשיו, יש לי 4 קבצים של ISO ש 3 מהם 3.7 גיגה, ואחד מהם הוא 1.1 גיגה. ביחד הם יותר מ 12 גיגה... איך אני משחזר את הוונדוס בצורה חוקית ? עם כל הקבצים של ASUS ? בבקשה תעזרו לי כמה שיותר מהר כי המחשב כרגע מושבת ואני חייב לפרמט אותו.. תודה רבה מראש !

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by Roy.T,

חלק מהקבצים במחשב שרשומים בעיברית מופיעים בג'יבריש וזאת לאחר שהורדתי מהUPDATE של ויסטה את כל הערכות שפה בעיברית... איך אני פותר את הסוגיה הזאת?

25. הכוונה כמובן בחלונות XP. כמו שכבר כתבתי פה כמה פעמים בעבר, הבעיה הזאת מופיעה לי בעיקר כשאני משתמש באיי סי קיו ופתאום ה-TASK BAR נתקע וזה נראה כאילו שההודעה ששלחתי לא עוברת וכמובן שאם יש מעטפות מהבהבות של הודעות נכנסות אני לא יכול לגשת אליהם כי העסק תקוע. מצאתי שאם אני מבטל את מצב ה-ALWAYS ON TOP של החלון הראשי ב-ICQ, כך שהוא יכול למשל להסתתר מאחורי חלון של IE6 ואז משאיר את החלון של ה-ICQ לא ממוזער כל זמן שאני בשיחות, אז אין את התקיעה ואפשר להמשיך כרגיל.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.