עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by Bamba9,

יש לי ווינדאוס 7 ואני כמעט בטוח שרואים פחות טוב (לדוגמא סרטים וסדרות, בשלושה נגנים שונים) מאשר איך שראיתי עם אותו המחשב בXP (החליפו לי hard disc, לא פירמטתי). נכנסתי לdevice manger ועשיתי scan for hardware changes, וזה מה שרשום לי: Upgrade your display adapter This problem occurred because your video card doesn't support the required version of DirectX. This version of Windows requires a video card that supports DirectX 9.0 or newer. ושאני לוחץ כפתור ימני בעכבר על video controller ואז על update driver software, מופיעה לי ההודעה הבאה: http://img294.imageshack.us/i/97445859.jpg/ אז מה משתי הבעיות האלה הוא הגורם לזה ואיך אני יכול לפתור אותם? אם אני צריך/מחליט לפרמט ולהתק…

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  2. במחשב שלי מותקנת הגרסה הנ"ל של וינדוס 7 RTM והוא כל הזמן עושה ריסטרטים לאחרונה , ושמתי לב לכמה דיונים שאומרים שפג תוקף רישיון של הגרסה הזאת רציתי לדעת אם זה נכון ואם בגלל זה יש ריסטרטים כל הזמן יש לציין שאין הודעה כחולה , פשוט ריסטרט וזהו . תודה לעוזרים .

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  3. שלום, לפני מספר ימים המחשב של אחותי החל לקרוס עקב רוגלות כאלה ואחרות ולאחר ניקוי יסודי של המחשב הוא חזר לתפקד כמעט בצורה מושלמת פרט לבעיה אחת. כאשר מקישים על מקש במקלדת,מערכת הפעלה מזהה את הפעולה כ- Shift + הכפתור הנלחץ,מה שגורם לסגירת הדפדפן כאשר לוחצים על W,כניסה למועדפים כאשר לוחצים על B וכ"ו... לאחר חיפוש ברשת לא נמצא פיתרון לבעיה,אשמח לקבל עזרה והנחיה בפיתרון הבעיה. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by The Un4givN,

אומנם הBSOD לא צץ לי הרבה אבל אני רוצה לטפל בעניין... מה שרשום לי ב Dump file זה: BugCheck 3B, {c0000096, fffff80002a7f266, fffff880030c6df0, 0} Probably caused by : ntoskrnl.exe ( nt+78266 ) תודה רבה ניצן

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by assafcohen1,

עד לפני כמה זמן הייתי יכול להשתמש באופן חופשי במנהל המשימות אבל לא מזמן פתאום הוא היה מסומן באפור וכשאני מנסה להכנס אליו הוא רושם לי: Task manager has been disabled by your administrator וזאת בדיוק הבעיה כיוון שאני הוא האדמיניסטרטור.... הבנתי שזה קשור למשו עם "פריוילגיות"? אודה לכולכם מאד אם תוכלו להסביר לי מהן אותן ה "פריוילגיות" וכיצד אני פותר את הבעיה. תודה רבה. אסף.

6. Started by rander1,

המחשב אחרי פירמוט התקנתי XP SP3 הכל עובד מצויין רק מעניין אותי למה לוקח לווינדוס לעלות הרבה זמן הכוונה בהתחלה שהקוו רץ ממש בהתחלה איפה שהלוגו של WINDOWS רק לציין שזו אחת מהפעמים הבודדות שאני מפרמט והכל יצא לי מעולה פשוט נמאס לי כל פעם לפרמט אצל האיש שעד היום עשה את זה בשבילי ראוי לציין שהוא עשה את זה בצורה יסודית ונקיה רק מה כל פעם שהוא מפרמט הווינדוס עולה מהר 3 פעמים הקו רץ הווינדוס עולה מה שונה ההתקנה שלו משלי ? יש אולי מצב שהוא משנה איזה משהו בתוך ההגדות של הווינדוס כי אני לא רואה שום דבר שונה מההתקנה שלו ושלי תודה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  7. Started by Tomerb1,

שלום לכולם לאחרונה התחיל לי באג בחיפוש של ווינדוס 7. בחיפוש של שורת ההתחל. לא משנה מה אני רושם הוא מוציא לי קובץ לא מזוהה בשם "תוכניות", קובץ מוזר שאין לו נתיב ואין אפשרות לפתוח אותו. מישהו מכיר את הבעיה? יש פתרון? אשמח לעזרה תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  8. Started by RomanKr,

שלום לכם. יש לי מחשב דיי חדש (ראו מפרט) ומדי פעם קופץ לי מסך כחול, והמחשב מבצע ריסטרט. אחרי שהוינדוס עולה קופץ לי חלון עם התוכן הבא: מהי בעצם הבעיה, ואיך אני פותר אותה ? תודה רבה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by efee123,

שלום, כמה ג'יגה אני צריך לקבוע למחיצה רק בשביל המערכת הפעלה?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by -AKEL-,

היי עשיתי גוסט לwindows 7 וחסר לי הקובץ בהפעלה שרץ NLTD איך אני מסדר את זה? תודה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by alons126,

ע"פ הכתבה של NANA10 : http://net.nana10.co.il/Article/?ArticleID=664951 התקנה של WIN 7 יכול להגיעה ל22 שעות, זה נכון????אני יודע שהשאלה דבילית אני אני מוכרח לדעת!... הלפטופ שלי בן 9 חודשים ותפוס עליו כ70GB הרוב ביגלל הויסטה כנראה... כמה זמן פחות או יותר לוקח להתקין את הWIN 7????

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Q6600 2GB RAM HD3850 הW7 מוריד FPS (כמו שהיה אז בויסטה) ?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by Omri.Bd,

היום המסך שלי התכבה לשניה וכשהוא נדלק הוא נהיה בפונט כזה http://www.zix.co.il/images/z-714182035.JPG השתנה הכל נהיה מגעיל גם במשחקים וגם בשולחן העבודה ובמערכת עצמה אשמח לתשובה במהרה הפונט אם אני לא טועה השתנה למשהו TAHOMA משהו כזה

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  14. אחרי שאני מהתחל את המחשב מופיע לי הודעה שגיעה:Windows cannot find C:\windows\system32\system32.exe כל זה קרה אחרי פירמות והתקנת WIN מחדש אתמול. ונזכרתי רק היום להתקין anti-virus, ויש אחרי שהתקנתי הוצפתי בעשרות הודעות שהקובץ system32.exe הודבק, וכנראה האנטי וירוס מחק את הקובץ. יש אזשהו דרך לשחזר את הקובץ הזה? או שכבר עדיף לי לפרמט ולהתקין מחדש את הWIN?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by yan,

יש בעיה מעצבנת שווינדוס שמתי שאני מנסה להפעיל קובץ דוס אז יש את השגיאה הזאת מישהו יודע איך לפתור אותה?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by Duke Of Luck,

ערב טוב אנשים שאלה לי אליכם יש לי מחשב פנטיום 4 2.4 128 רם כרטיס מסך ג'י פורס 4 128 מגה ואני משתמש בווינדוז XP עכשיו הבעיה: כל פעם שאני מתחבר לאינטרנט (יש לי ADSL מודם פנימי, חצי מגה) המחשב שלי נהיה איטי מאוד.... שאני מפעיל לדוגמא ת"מחשב שלי" הוא עולה אחרי הרבה זמן ועולות איתו כל מיני פירסומות לדוגמא: http://ads.flashtrack.net/banners/images/campaigns/170.php ככה גם עם האינטרנט אקספלורר ניסיתי לרוקן, חשבתי אולי עומס, צרבתי הרבה דברים שום דבר לא עזר ברקע פועלים גם zone alarm, ICQ סגרתי ומחקתי אותם שום דבר לא עזר מישהו בבקשה יוכל לעזור לי בתודה Duke Of Luck :ylsuper: נ.ב האם יש למישהו מושג מזה הקובץ blimsv.dll?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by עידן20,

חבר'ה תגידו לי מה הכי טוב ולא עושה בעיות איזה חלונות הכי טוב windows xp עברית אול windows xp אנגלית

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by m_k,

בעיה מוזרה ב-XP! אתמול עשיתי ווינדוס UPDATE ומאז השפה משתנה לי רגיל עם ALT+SHIFT אבל כשאני בחלון EXPLORER או במחשב שלי היא לא משתנה לי! מה לעשות?? עם לא הבנתם את הבעיה תכתבו!

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  19. בעעע, Windows XP השתלט לי על המחשב... אני לא מצליח לעשות אתחול משום דבר, ניסתי עד כה: דיס אתחול של ווינדוס SE98 דיסקט אתחול של ווינדוס 98 SE, וגם 98 רגיל ווינדוס 95 DOS 6.22 וגם דיסקט האתחול של ה XP עצמו... התופעה היא בעצם שהכונן דיסקטים קורא המדיסקט איזה כמה שניות ואז הוא מפסיק לטעון וזהו, כלום לא קורה. המחשב לא נתקע אפשר לעשות CTRL ALT DEL אבל אני לא מגיע לכלום. מה אני יכול לעשות אני לא יכול להכנס לדוס כמו שצריך ככה, וגם לעתיד איך אני יתקין מחדש את ה XP ? עזרה בבקשה..

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  20. איך מסירים את האייקון של יד מ-Shared Resources באמצעות ה-Registry ב-Windows 2000/XP?

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by Raffael,

בתחילת ההתקנה, לאחר העתקה של כ60% מקובצי ההתקנה מהCD, אני נתקע עם בעיה בהעתקה של קבצים מסוימים. לפעמים זה הקובץ בתמונה ולפעמים קובץ אחר. ניסיתי להתקין ממדיות שונות, מקוריות. ניסיתי על HDD שונים. אותה תוצאה. מה גורם לזה? איך אני יכול להתגבר על זה? האם אני יכול להעתיק את קבצי ההתקנה האלה דרך מחשב אחר, בחיבור של הדיסק באמצעות מתאם USB ולאחר מכן התקנה של הדיסק במחשב המיועד והמשך התקנת המערכת? תודה. אני לא מצליח להוסיף כאן תמונת מסך, אז מה שכתוב בה: the file mshtml.dll was not copied correctly אפשר לנסות שוב (לא מצליח), לדלג (לא מצליח) או לבט את ההתקנה (מצליח )

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by ophir555,

אבא שלי (בן 79) החליף מחשב שולחני . מקלדת ועכבר אלחוטי נשארו. ( של מייקרוסופט נראים איכותיים ) וגם המסך ( בן 3 בערך) נלקח מהמערכת הישנה. יש לציין כי אבי אינו יודע מה הרכיבים שהותקנו במחשב החדש,לוח אם, כמה זיכרון וכד'. בכל מקרה מדובר במחשב בן כמה ימים שהותקן ע"י "חבר" שהם מכירים וסומכים עליו שנים. הבעיה - פתאום, מזיזים את העכבר והסמן מתחיל ללכת ב"סלוא מושן" בהילוך איטי וזה פשוט מעצבן. לאחר כמה שניות טובות לפעמים עשרות שניות, חוזר לעצמו והמהירות עקיבה של הסמן אחרי תנועת העכבר רגילה וטובה. הוחלפו סוללות בעכבר ובמקלדת אבל התופעה ממשיכה. במחשב הישן היתה מערכת הפעלה אקס פי ועכשו ווינדוז 7 מה יכולה להיות הסיבה תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by vacuuuum,

שמתי לב שב"COMPUTER" (וינדוס 7) מופיע כונן CD שלא באמת קיים. הסרתי כל תוכנה שעלולה לדמות כוננים, אבל הוא עדיין שם. נכנסתי לDEVICE MANAGER ולDISK MANAGEMENT ואין שם שום זכר לכונן CD. כאילו רוח רפאים. כשאני לוחץ עליו הוא כותב לי שאין דיסק. כשאני לוחץ EJECT הוא כותב לי "an error occurred while ejecting CD drive F. עדכון: מתברר שזה היה כונן של התוכנה UltraISO שהתקנתי לפני אלף שנה ושכחתי שהיא קיימת. חבל רק שלא מצויין בשום מקום שזה דרייב וירטואלי שקשור לתוכנה הזאת.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by kurt80,

היי, אני עם ווינדוס 7 64 ביט. עד לא מזמן כל העדכונים החשובים הורדו אוטומטית ולא כל כך התעסקתי עם זה. יש לי שני עדכונים חשובים שאני לא יודע אם להתקין או לא. servise pack 1 אינטרנט אקספלורר 9 אין לי טענות לא לווינדוס ולא לדפדפן ואם אתקין ויצוצו בעיות אתבעס לאללה כי אצטרך לשאול פה שאלות וכו (אנוכי מבין קטן בעניינים האלה) ואין לי עצבים מה אתם אומרים? תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  25. Started by SweeT_EviL,

היי, שני דברים, יש לי כרגע 2 גיגה ראם במחשב ואני רוצה להתקין WIN7 64BIT וראיתי שיש המלצה ל4 גיגה אם רוצים את הגרסה הזו. כרגע יש לי 2 גיגה על XP ואין לי בעיות, יש סיבה להוסיף? דבר שני, החומרה שלי לא תגביל אותי בהתקנת WIN7 64BIT על המחשב שלי? המפרט הרלוונטי q6600 ga 965p-s3 9600gt תודה.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.