עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by MightYaad,

אני הרבה זמן משתמש בXP והכל טוב ויפה.... אבל מסקרן אותי לדעת איך vista ואם כדאי לעבור אליו...

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by llime,

היי. התקנתי עכשיו וינדוס XP על דיסק חדש. מזמן לא עשיתי את זה, ויש משהו שלא ברור לי בקשר לחשבונות משתמשים. לאחר שטרחתי והתקנתי מלא תוכנות וכו', האנטי-וירוס (AVIRA-פעם ראשונה שאני משתמש בו) הודיע לי שאני מחובר כאדמיניסטרטור וזה לא בריא. לצערי אני לא זוכר איך הייתי מחובר בעבר... האם אני צריך להגדיר חשבון חדש ללא הרשאות מנהל וממנו לעבוד כל הזמן?...(וכל פעם שארצה להתקין תוכנה או להסיר אצטרך להתחבר מחדש כמנהל?...) אני אמנם לא זוכר איך היו ההגדרות שלי בעבר, אבל אף פעם לא הייתי צריך לעבור לחשבון אחר כדי לבצע פעולה כלשהי. רצ"ב צילום מסך של ה- user accounts כפי שמופיע אצלי. תודה לעונים. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by insane95,

אהלן חברים, יש לי מחשב נייד עם Win7 ומחשב נייח עם Vista. אני מעוניין להחליף בין מערכות ההפעלה, שהנייד יהיה עם Vista והנייח יהיה עם 7. האם זה אפשרי? תודה רבה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by M7a,

נכנסתי לבעיה רצינית... לכל מי שראה את ההודעות האחרונות שלי... התקנתי ויסטה בטא וזה הפך לי תכונן ל - NTFS ואני טיפש שלא התקנתי בנוסף לאקס פי.. אלה במקום! יש לי קצת בעיות עם האנגלית של הויסטה (למשל אי אפשר לצרוב קבצים בעברית). אני חייב חייב להתקין אקס פי! בגלל שהכונן שלי הוא NTFS הדוס שבתקליטון אתחול 98 לא מזהה אותו.. ואז שאני מתקין XP (אחרי פירמוט) הוא לא נותן לי בגלל שהוא לא מזהה בוט בכונן האקטיבי שלי. אני חייב חייב לשנות את הכונן שלי לFAT32 ... אחרי זה אני כבר יסתדר. הפתרונות שיש לי ראש הם: 1. להכנס דרך תקליטון אתחול לFDISK למחוק את הכונן וליצור אותו מחדש... אבל זה בעייתי כי אני חייב למחוק גם את שאר המחיצות באותו דיסק קשיח. ואז אני מאבד את כל השירים שיש לי בכונן D (וזה ה…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. חבר שלי שכח את הסיסמא בהפעלת המחשב והוא לא מצליח להפעיל אותו. אמרתי לו לנסות להפעיל את המחשב במצב בטוח אבל גם שם הוא מבקש סיסמא (וזה לא פותח את האפשרות להכנס לחשבון של הadministrator) מישהו יכול לתת עצות ולפתור את הבעיה? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by כלנית 32,

1.אני צריכה לבצע נקודת שחזור והמחשב שומר לי רק נקודות שחזור ליומיים האחרונים ,איך אני משנה את זה? 2.יש לי בעייה בהצגת תיקיות,אני עובדת הרבה עם חוברות תמונות ואלפי תיקיות,בווינדוס הקודם יכולתי לבקש"תמונות ממוזערות"אך כאן אני לא מצליחה,אני מצליחה רק בתמונות ובPDF לאחר שהתקנתי תוכנה מיוחדת,המצב מעיק על עבודתי מאוד 3.לגבי אופיס,הגדרתי 2 חשבונות ו-2 פרופילים ואחד מהם תקוע ומכפיל את עצמו,הסרתי מס' פעמים את אופיס 2007 והתקנתי שוב אך לא עוזר והבעייה חוזרת על עצמה מה עושים? תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. זאת תיקיה עם הרבה תמונות (1400+). שבוע שעבר נעלמו לי שמות הקבצים, איך אני מחזיר אותם? חיפשתי באפשרויות התיקיה ולא מצאתי.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Xenomorph,

אני מעוניין להתקין WinXP, עשיתי פורמט ואני מעוניין להתקין WinXP, הפעלתי עם דיסקט הפעלה את המחשב ורציתי להתקין אבל זה לא אפשרי, אני מקבל הודעה שהתוכנה לא פועלת במצב דוס....מה עושים ? דרך אגב, הדיסק כמובן לא מקורי

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by EyEOnE,

משום מה עלת לי השאלה הבאה בראש: בנאדם שקנה נייד שהגיע עם וינדוס כלשהו ראשי להזמין מהחברה עותק על דיסק?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by airforce,

שלום רב, ברצוני לבצע לראשונה התקנה חלקה של Windows 11 pro Beta, ויש לי טיפה חששות. מעולם לא עשיתי התקנה של מערכת הפעלה במצב Beta והשאלה שלי היא: האם אקבל את הגירסה המלאה דרך הWindows update ב5 לאוקטובור או שצריך להוריד מחדש? תודה

11. בשני המצבים הם על SSD זה מרגיש יותר מהיר כשזה על VHD פיסלבו EFFECT ?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by chenc,

שלום לכולם לאחרונה נתקלתי בבעיה במחשב של חבר. חצי מהממשק שלו בעברית - כמו שורת ההתחל וכיוון החלונות וכו'. גם שורת התפריטים בעברית. אבל מה? התפריטים שנפתחים למשל - הם באנגלית! ויש גם תוכנות שחלק משורת התפריטים היא אנגלית! ניסיתי המון לשחק עם הגדרות הממשק בXP בלוח בקרה, אך לשווא ; התקנתי מחדש את העברית, ווידאתי שכל פריטי השפה העברית מסומנים וכו'. למישהו יש עוד רעיון? מישהו מכיר פתרון לבעיה? תודה, חן.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by m_k,

בעיה מוזרה ב-XP! אתמול עשיתי ווינדוס UPDATE ומאז השפה משתנה לי רגיל עם ALT+SHIFT אבל כשאני בחלון EXPLORER או במחשב שלי היא לא משתנה לי! מה לעשות?? עם לא הבנתם את הבעיה תכתבו!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. Started by gatitito,

אהלן לאחר מחיקת עידכוני windows מסוימים שהפריעו לאחת התוכנות במחשב שלי לעבוד. המחשב הפסיק לזהות את ההרד דיסק הנייד שלי 500Giga מתוצרת western digital. כשאני בודק ב manage רואים את ההרד דיסק אבל המחשב לא מזהה את מערכת הקבצים ורושם 500giga unallocated . אני מאמין שיש בעיה והוא לא מסוגל לזהות מערכת קבצים של FAT32 לכן הוא לא מכיר את ההרד דיסק. במחשבים אחרים ההרד דיסק עובד מצויין. על המחשב הבעייתי כאשר מחברים הוא נדלק אבל לא מזוהה משום מה. האם תכלו לעזור? תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שבת שלום , אני רוצה לפרמט את המחשב שלי ומלבד החומר שגיביתי , יש לי רשומות של השלמה אוטומטית בשדות חיפוש שאני רוצה לשמור ולהעביר למחשב לאחר הפירמוט . כמו כן , את שמות המשתמש והסיסמה שאני נכנס באתרים שונים כמו פורומים (מלבד בנק כמובן) . איך מבצעים ? יש תיקיית ווינדוס שצריך לגבות ? תודה מראש..

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by tomer_et,

יש לי קובץ בשם wcmdmgrl.exe שכל הזמן מנסה לגשת לאינטרנט ונחסם ע"י הפיירוול שלי הקובץ ממוקם ב - C:\WINDOWS\wt\updater. יש לכם מושג מזה הקובץ הזה ולמה הוא משמש? האם בטוח למחוק אותו ואת הספרייה שלו?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. Started by geebor,

מה אתם אומרים?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Pr0Xy,

כבר שבועיים שגוגל כרום לא מוצמד לשורת המשימות וכשאני מנסה להצמיד, טכנית הוא מוצמד אבל הוא לא באמת בשורה. יש אפשרות של ביטול הצמדה ואני מנסה לבטל ולהצמיד, לבטל ולהצמיד ושיחזרתי את האקספולרר (התוכנית, לא אינטרנט אקספלורר) ועדיין לא עוזר. אולי לא עשיתי משהו טוב אבל ניסיתי כמעט הכל.. אתם יכולים להביא לי שיטות בשביל זה? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. לפני כ-3 שבועות רכשתי מחשב נייד של ASUS דגם K55V. היום התחיל להופיע לי מסך כחול לאחר הפעלה של ווינדווס, לאחר הכניסה ליוזר. בסוף הטעינה, המסך נהיה כחול, עם הסבר קצר שהמחשב "נפל" וכמו כן, יש הודעת שגיאה של כמה מספרים בקוד "הקסא". מישהו יודע אולי איך פותרים את הבעייה? אשמח לקבל תשובה מהירה...

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Delux,

היום בבוקר בסביבות 9 אני גולש באינטרנט פתאום המחשב עושה RESET לבד טוב אני מפעיל בשנית את WINXP ודבר ראשון שמופיע לי (אחרי מסך הLOGON) חלון וכתוב בו: THE SYSTEM HAS RECOVERED FROM A SEIROUS ERROR עשיתי MORE INFORMATION ואני לא הבנתי מה כתוב: ERROR SIGNATURE: BCCode : d1 BCP1 : 00000246 BCP2 : 00000002 BCP3 : 00000000 BCP4 : 00000246 OSVer : 5_1_2600 SP : 0_0 Product : 256_1 והיה כתוב ששני הקבצים האלה: C:\WIN98\Minidump\Mini082302-01.dmp C:\DOCUME~1\axe\LOCALS~1\Temp\WER1.tmp.dir00\sysdata.xml היה להם חלק מהERROR למישהו יש מושג מה הדברים האלה אומרים תודה תודה למי שעונה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by RoniStyle,

שלום, היום הורדתי משחק כלשהוא וכשהפעלתי אותו הוינדוס "השתגע": כל התוכנות הפסיקו לעבוד,הופיעו לי עשרות הודעות של ERROR לגבי כל תוכנהכ שהיא לא עובדת.. מה עושים במצב כזה?לפרמט?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by oded6188,

נתקע בהתקנה..... ניסיתי גם ווינדוס 2000 וגם הוא נתקע באמצע ההתקנה, וזה לא בגלל שהדיסקים שרוטים... ניסיתי להחליף זיכרון, וזה עדיין לא עבד, החלפתי הארד-דיסק וגם זה לא עזר.... מה הבעיה?!?!?!?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by MoRtZkInG,

שלום, יש לי מחשב ישן שמותקן עליו XP, ואני רוצה לפנות קצת מקום בHD באופן זמני. אני רוצה למחוק כמה קבצים זמניים - ורוצה לדעת מה מומלץ: סבבה, אני אבטל את המצב שינה כדי לשחרר את ה-hiberfil.sys ואצמצם את הזיכרון הוירטואלי (זה יקטין מיידית את ה-pagefile.sys?) אבל מה עוד אפשר לשחרר? יש לי ספריית _restore - איך אני מוחק תא הנקודת שחזור הזו כדי למחוק את זה? ספריית MSOCache - מה זה? יש לי את זה על שתי מחיצות - למה?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by abc465,

חברים אני אובד עצות ואני ממש אשמח לעזרה.. התקנתי את הווינדאוס 7 על המחשב (4 ליבות q9400) ולאחר ההתקנה כשהווינדאוס אמור לעלות מופיעה שגיאה: "המחשב הופעל מחדש באופן לא צפוי או שאיראה בו שגיאה לא צפויה. אין להמשיך בהתקנת windows. כדי להתקין את windows, לחץ אישור כדי להפעיל את המחשב מחדש ולאחר מכן הפעל מחדש את התוכנה" מה שכמובן לא עובד.. והשגיאה חוזרת חלילה..

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. Started by eliXir,

לאחר שכל הפאקינג מחשב שלי נדבק בווירוסים, הורדתי אנטי ווירוס והוא ניקה אותם אך בכל זאת המחשב לפעמים נמצא בתקיעות כאשר אני מפעיל דבר כלשהו.. אני לא אפרמט שוב כי זה לא יעזור מכיוון שכשפירמטתי, ישר שמתי FIREWALL של ווינדוס, והורדתי את העידכונים של ווינדוס ובכל זאת כל המחשב שלי נדבק בווירוסים. עכשיו, באותו נושא אך משהו אחר, כל פעם שאני מתחבר לאינטרנט האנטי ווירוס רושם לי ש-2 ווירוסים ניסו להיכנס לי למחשב אך זה חסם אותם: http://planet.nana.co.il/elixir3/v1.JPG http://planet.nana.co.il/elixir3/v2.JPG זה נורמלי שכל פעם שאני אכנס לאינטרנט ווירוסים ינסו להיכנס אלי למחשב? איך זה שלפני הפירמוט לא היה לי אפילו אנטי ווירוס מותקן ולא היו לי בכלל ווירוסים (בדקתי כל כמה ימים), פירמטתי כד…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים