עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. התקנתי XP מחדש אחרי שהיה לי בעיות שונות אבל אני לא מצליח להתחבר לתוכנות שיתוף קבצים מישהו יודע מה הסיבה??

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. התקתקל לי המחשב, והעברתי את הדיסק הקשיח שעליו מותקנת מערכת הפעלה Windows xp למחשב אחר שקיבלתי מחבר. כעת מערכת ההפעלה לא עולה (גם לא ב-Safe Mode). אני כל פעם מקבל את המסך הכחול שמופיע בתמונה המצורפת. ממה שאני מבין, זה בגלל שבקרי הדיסק הקשיח שונים. איך ניתן להסיר (אולי בעזרת Hirens) את בקרי הדיסק ממערכת ההפעלה כדי לאפשר לה לזהות את החומרה שבמחשב הנוכחי? תודה מראש ולילה טוב, dr70 [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. מחקתי כמה קבצים מהספרייה שלו כי זה שיגע אותי ועכשיו אני צריך את זה תודה רבה מראש

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. בCOD4 זה גם מודיע על זה שיש בעייה עם DX.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by jfkk,

שלום קנתי את הרשיון הזה http://www.ebay.com/itm/152184083630?euid=603fb01a9ff647148f73b1d586e320ae&bu=44229594550&cp=1&sojTags=bu=bu האם הוא גירסה oem /retil לא נעשה שימוש במפתח מוצר תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. Started by blabla2002,

שלום מחר אני הולך להתקין red hat 8 בשעה טובה עכשיו ההורים שלי לא מוכנים לותר על ווינדוס (וגם אני עדין) עכשיו יש לי עכשיו win2k ורציתי לדעת אם כבר אני יתקין האם כדי לעבור לwin xp או להישאר בwin2k ??

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by bitoNNz,

יש לי מחשב נייד שרץ על ויסטה ויש אפשרות להאיץ אותו בכך שמחברים לו DOK של 1GB+ הבנתי.. ניתן להאיץ את המחשב גם בעזרת MP3 של 1GB+? בדקתי וראיתי שצריך שקצב ההעברה יהיה 24 MB לשניה לפחות.. ומצאתי רק איזה DOK אחד שעולה איזה 800 שקל שבכלל היה כתוב לי המפרט שלו ושהוא מתאים ל READY BOOST כאילו האצת המחשב נ.ב. זה מאיץ ממש משמעותי כאילו אני ירגיש שהמחשב עובד חלק יותר?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. יש לי dell inspiron n5110 עם 8 ג'גה זכרון,קיבלתי את המחשב עם וינדוס 7 64 ביט הום פרמיום (עם הדרייברים מותקנים ועם מקאפי) זה הגיוני שגם כשהפעלתי את המחשב בפעם הראשונה ישר היה משהו כמו ג'גיה וחצי-2 ג'גיה של זכרון בשימוש? (זה תמיד ככה כשעולה המחשב) האם זה תקין? ואם לא איך אפשר להוריד בכמות הזכרון שהמחשב משתמש בו? תודה!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. בזמן האחרון בעיקר אחרי שמחשב פעל הרבה זמן רצוף ה xp נתקע ב saving your settings שאני מנסה לעשות turn off או restart מה יכולות להיות הסיבות השונות

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by rrooii2,

יש ברשותי וונדוס 7 64 ביט ובכונן של הוינדוס יש רק 6.88 ג'יגה פנויים מתוך 63.4 וכשאני מסמן את כל התקיות ועושה מאפיינים רשום ההגודל הכולל זה 22 ג'יגה תפוס!! עכשיו איפה ה40 ג'יגה שנעלמו? מחקתי קבצים ישנים עשיתי ניקוי דיסק ואני לא מוצא את הבעיה תודה לעוזרים! [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום לכלום ותודה לעוזרים יש לי בעיה של שגיעת התקשרות שמופיעה לי רק כאשר אני לחוץ על תקייה מסויימת לפי הנתיב הבא C:\Documents and Settings\eli כאשר אני לוחץ על התקייה בשם ELI אז קופץ לי שגיעה כזו (מצורפת תמונה) חשוב לציין כי אין לזה שום השפעה שידועה לי לגבי הגלישה שלי אני מחובר דרך ראוטר וגולש תקין יש לי WIN XP SP3 מחשב נייד לנובו [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. משהו שמעניין אותי. נניח שקניתי מחשב נייד בתקופה האחרונה עם Vista ומגיע לי שדרוג ל-7, יש לי מחשב נייד נוסף עם Vista שנקנה לפני כחצי שנה, האם השדרוג הוא ספציפי למחשב ול-S/N או שאני אוכל להעביר את הזכאות למחשב אחר? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. http://i.gizmodo.com/5134755/win-7-tip-wordpad-opens-word-2007-docs סוף סוף נוכל לשמור בפורמט הזה במקום לבחור כל פעם בשמירה בתור doc בלבד ;D

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by huber,

שלום. הורדתי את קובץ ההתקנה של MSN LIVE אך כשאני מנסה להתקין אותו אני ישר מקבל את הודעת השגיאה הבאה: "נראה שאתה במצב לא מקוון כדי להתקין את תוכנת WINDOWS LIVE עליך להימצא במצב מקוון. נא התחבר לאינטרנט ולאחר מכן נסה שוב." כמו שאתם רואים - אני כן מחובר לאינטרנט (דרך ראוטר אסוס מהמבצע של בזק) ככה שאינני מבין מאפא נובעת נודעת השגיאה. יש למישהו רעיון? נ.ב. - גם כשהתוכנה של לוגיטק מנסה להתחבר לאינטרנט למצוא עידכונים היא טוענת שאני לא מחובר.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. אני רואה שהרבה קראו אבל אף אחד לא מגיב, אז בקצרה למי שאין כח לקרוא - לאחר הגדרות מחדש של פרטישנים,כולל הזזת אחד עם נתונים,התקנת WIN7 על פרטישן חדש והרצת chkdsk על הפרטישן שהוזז,נעלם כל המידע האישי שלא היה מגובה בשום מקום,ואני די אובד עצות לגבי איך אפשר לשחזר אותו. כל עצה תתקבל בברכה ! תודה ! למי שצריך יותר פירוט, אנסה לסכם מה קרה – 1. קיבלתי מדודה שלי את המחשב שלה לסדר - ה WIN XP לא עלה – נפל באמצע. בוצע chkdsk, אובחנו ונפתרו כמה דברים (לא ממש זוכר לצערי), וה OS עלה, אבל עם שגיאה לא מובנת של smc.exe שלא הצלחתי לפתור. 2. לאחר שלא מצא חן בעיניי תפקוד המחשב, לא הצלחתי להפעיל את ה Norton שהיה מותקן שם (שה smc חלק ממנו) וגם ה firewall סומן כלא עובד למיטב זכרוני, החלטתי…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. מדובר על ווינדוס XP אני מנסה להגיע למסך כי כנראה סיסמא קודמת לא נכונה ולא מצליח להתחבר לרשת האלחוטית

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by tomer_et,

יש לי קובץ בשם wcmdmgrl.exe שכל הזמן מנסה לגשת לאינטרנט ונחסם ע"י הפיירוול שלי הקובץ ממוקם ב - C:\WINDOWS\wt\updater. יש לכם מושג מזה הקובץ הזה ולמה הוא משמש? האם בטוח למחוק אותו ואת הספרייה שלו?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. Started by bibo1221,

איך אני יוצר חשבון אורח עם התכונות הבאות: גישה לאקספלורר בלבד. באקספלוור רצוי שלא יהיה אותו אקספלורר כמו של המשתמש הראשי (בלי הסיסמאות השמורות המעודפים וכדומה חשוב שלא תהיהי גישה למחשב שלי ולשאר קבצים על המחשב

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. איך משנים את האיקון של סל המחזור ב - XP PRO?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. Started by apelzig,

היי לכולם, ב- Win8 לא היה ניתן להפעיל חלק מן האפליקציות ואת החנות של מיקרוסופט בגלל רזולוציית מסך קטנה מ- 1024x768 (רז' מקסימאלית במסכי 10' היא 1024x600). בעיקרון, העדכון של 8.1 אמור לפתור את הבעיה, אבל מישהו יודע איך אפשר להתקין את העדכון ללא כניסה לסטור? אשמח ממש לעזרה - תודה!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. Started by taimor,

מישהו יודע איך אני יכול להתקין ASP.Net על Home? זה ממש חשוב לי ... תודה מראש לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. Started by I7210I,

שלום אני מעונין להתקין על מחשב WINDOWS 7 ולעשות שני משתמשים האחד מנהל והשני שיהיה לו גישה להכל פרט לשינויים בלוח הבקרה וכן שלא יוכל לשנות דברים בדפדפן (IE) מה עלי לעשות בשביל זה?איך עושים כזה משתמש? תודה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. זאת תיקיה עם הרבה תמונות (1400+). שבוע שעבר נעלמו לי שמות הקבצים, איך אני מחזיר אותם? חיפשתי באפשרויות התיקיה ולא מצאתי.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by MoMo-P,

קניתי מחשב חדש (מפרט מימין), ואני חושש שה-XP PRO לא מנצל את כל המערכת... אני צריך לשדרג ל-64 ביט ?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים