עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by (G),

יש לי WIN XP ו-WIN 7 על דיסק קשיח אחר. איך אני יוצר MULTI BOOT לאחר שכבר מערכות הפעלה כבר מותקנות? תודה.

• 2 תגובות
    • 960 צפיות
  2. הבחנתי אתמול שהאיקון של המחשב שלי השתנה למשהו מוזר ניסיתי לשנות אותו בחזרה למקורי וזה לא עבד מה זה יכול להיות?

• 8 תגובות
    • 665 צפיות
  3. ניסיתי הכל,הגדרה של BOOT בBIOS,מישהו מכיר את הבעיה? צרפתי את הקובץ* תודה רבה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  4. Started by multicore,

קטע וידיאו מאוד מעניין שסוקר את מערכת השידרוגים של Windows מגרסא 1.0 ועד לאחרונה.

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. יש לי בעיות עם הקראק של ווינדווס 7 ואני רוצה להתקין גירסא אחרת של ווינדווס 7 שרוב הסיכוים תפתור לי את הבעיה. יש אפשרות לעשות התקנה מחדש לווינדווס מבלי למחוק את כל התוכן שבדיסק הקשיח? אם צריך לדעת אז יש לי רק כונן אחד © ווינדווס 7 x64. תודה מראש לכל העוזרים.

6. Started by energet,

הורדתי מאתר של ווינדוס MUI לרוסית,התקנתי...איך אני גורם לזה להתחיל לעבוד? פליז תעזרו. תודה.

• 2 תגובות
    • 794 צפיות
  7. Started by esaly,

לאחר התקנת ויסטה נפתח לי כל הזמן חלון שאומר לי שיש לי בעיה רצינית בהרד דיסק ואני צריך לשים אותו בבדיקה..הוא אפילו לא מציע לי לעשות SCANDISK... האם זה הגיוני? זה קורה לעוד אנשים? או שבאמת הלך לי ההרד דיסק....

• 3 תגובות
    • 718 צפיות
  8. Started by d1v,

קודם כל תודה רבה מראש לתשומת הלב. אז ככה יש לי בעייה בלפ-טופ של אבא שלי,הווינדוס כנראה נדפק. מה שזה עושה הוא-בהתחלה הוא אומר לי שהמחשב לא כובה בצורה טובה. והוא אומר לי לבחור בין 3 safe mods או start windows noramlly. בהתלחלה ניסיתי לפתוח את הווינדואוס רגיל,הוא מגיע למסך של הxp עם הטעינה,ופתאום קופץ לי מסך כחול כזה,כתוב לי משהו שהרוב זה חירטוט,לא עובר שנייה והמחשב עושה לעצמו ריסטרט,ואני לא מצליח לקרוא כלום. עכשיו אני רוצה לפרמט את המחשב,ולהתקין. XP Black Edition USA Retail Final ואציתי לדעת איך אני מתקין,כי הרי הווינסואוס לא עולה לי,אז ההתקנה של הווינדואוס תעלה לי לבד ? תודה רבה על העזרה!

• 3 תגובות
    • 681 צפיות
  9. Started by hellyeahmofo,

1. במסך הראשי אין את ספר הכתובות , איך מחזירים אותו 2. איך שומרים את ספר הכתובות , משום מה האפשרות לעשות export היא אפורה , כלומר אי אפשר לבחור בה 3. אני מתקין פה למחשב windows98 יש לו הארד דיסק אחד עם שתי מחיצות , האם בבטחון מוחלט בעת ההקתנה המידע במחיצה השניה ישמר?

10. Started by tomer_et,

נראה לי שהבעיה קלה מאוד לפתרון - אך לצערי אני פשוט לא מגיע אליו..... כל חלון או תוכנה שאני מעלה מופיעה לי פעמיים ב-TASKBAR. אני לא יודע איך, אבל יש לי קו חוצץ על ה-TASKBAR וכל מה שמופיע בצד ימין - מופיע גם בצד שמאל. ניסיתי להזיז אותו, להעיף אותו - לחצתי עליו לחצן ימני ואני לא רואה שום פתרון. איך מעיפים את החוצץ הזה וחוזרים למצב נורמאלי ? מצורפת תמונה להבהרת המצוקה... תודה מראש לעוזרים [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  11. Started by Boomer,

ב-WIN XP תמיד כאשר הייתי לוחץ על Alt+Ctrl+Del הייתי מקבל חלון שיש בו איזה 4 טאבים שונים (או איך שקוראים לזה) היום אני לוחץ Alt+Ctrl+Del ואני רואה שיש לי רק את כל התוכניות שרצות כמו ב-Windows הקודמים. איך מחזירים את זה? ויש לי עוד שאלה, למה הרבה פעמים כאשר אני משחק באיזה משחק או לפעמים זה ביציאה ממשחק, ה-WIN מראה לי מסך כחול כזה שכתוב בו מלא דברים ואז עושה לי Restart. אחרי זה שאולים אותי אם אני רוצה לשלוח את זה למיקרוסופט... אה ועוד משהו אחד, יש אפשרות לבטל את ה-Disc Scan לאחר שהמחשב לא נסגר כמו שצריך? כמו בבעיה מלמעלה למשל... תודה.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by eyraz,

אני רוצה לבטל את המסך כניסה לווינדוס... שלא יציג לי שם משתמש בכניסה שהמחשב עולה... תודה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by ybe,

אני מחפש "מדריך" להתקנת windows xp .על כל שלבי ההתקנה. אם אתם יכולים להמליץ

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. עריכה: לאחר כמה דקות של ניסיון הכונן חזר להופיע "במחשב שלי" סוף טוב הכל טוב. לילה טוב לכולם!

• 0 תגובות
    • 827 צפיות
  15. שלום אני משתמש בוינדוס xp pro sp2 כמובן עם כל העידכונים התקנתי אותו בימים האחרונים ומה שקורה זה שהוינדוס פשוט מפעיל עצמו מחדש הפעם האחרונה שזה קרה היה לפני שעה קלה, זה היה כאשר ראיתי סרטון באיזה שהוא אתר זה דבר שקרה לי גם בהתקנות קודמות של אקס פי, זכור לי שזה קרה כאשר הפעלתי וידאו או כאשר שיחקתי במשחקים, הפעם הראשונה שזה קרה היתה לפני מעט יותר משנה באחת ההתקנות שזה קרה לי ביטלתי את האיתחול המיידי של הוינדוס במקרה של תקלה, וזכור לי שהיו קריסות של אקספלורר (לא הדפדפן) או שפשוט משחק נתקע לי <כאשר שיחקתי במשחק> בוינדוס ויסטה לא קרה לי דבר כזה מעולם וגם לא בלינוקס בגלל שזה קרה לכל הזכור לי רק במצבים שהפעלתי וידאו או משחקים אז יכול להיות שזה קשור לכרטיס המסך, אז הכ…

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  16. Started by the red dragon,

למה לא מופיע לי האפשרות של language used in menus and dialogs ?? בשינוי שפות

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. ראיתי שאשכול ויסטה ננעל אז מקווה שאוכל להיעזר כאן. הבעיה שהתקנתי את ויסטה RTM וב-Software Explorer המערכת לא מכירה בתוכנת אנטיוירוס AVAST כתוכנה מורשית להרצה. כפתור ה-Enable אפור. לא היתה לי בעייה כזו בגירסאות הבטא. תודה רבה על כל עזרה.

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  18. Started by yotam677,

שלום. לפני שנה וחצי קניתי מחשב חדש עם ווינדוס XP חוקי. עכשיו לפני חודש וחצי הזמנתי מחשב חדש והשאלה היא אם אני יכול להתקין את הווינדוס שקניתי לפני שנה על המחשב החדש? (לפני חודש וחצי הזמנתי מהיסתדרות המורים ווינדוס חדש ועכשיו אומרים לי לחכות עוד חודש ונמאס לי) תודה.

19. לפני כמה זמן המחשב הפסיק להפעיל CHECK DISK בעת נפילת המחשב (הפסקת חשמל וכו') איפה בדיוק ההגדרות של זה? איפה אני מחזיר את זה?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by פרש,

לא משנה איזה חלון אני פותח שאני מזער אותו לשורת משימות הוא נעלם בדקתי במאפיינים של שורת משימות אין סימן לבעיה במצב בטוח זה לא קורה . מדובר בחלונות XP PRO בתודה מראש פרש

• 9 תגובות
    • 2.8k צפיות
  21. שהיה לי ווינדוס XP בדקתי ב CPU-Z את המעבד ובמהירות שעון היה רשום לי 2933MHZ , שעברתי עכשיו ל WIN 7 זה רשם לי 2133MHZ . המעבד שיש ברשותי הוא INTEL E7500 2.93GHZ ... תודה....

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  22. Started by שגיב,

שלום התקנתי לא מזמן וידוס ויסטה אלטימיט ואני לא יודע למה אני לא מצליח להיכנס למצב שינה המחשב כותב באחד מתוך האפשרויות של המחשב שלי שהתקן מסוים מפריע למחשב להיכנס למצב שינה ביררתי מה ההתקן והוא כרטיס הרשת אז מחקתי את הדריור ניסתי להיכנס למצב שינה לא הצלחתי התקנתי אותו חז\חזרה ועדין לא חייב עזרה מה לעשות תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by barbone,

היי . אני שוקל לשדרג את הלוח אם\מעבד\כרטיס מסך . האם אצטרך לפרמט ולהתקין מחדש את מערכת ההפעלה הנ"ל בשביל שתזהה או החומרה החדשה בצורה תקינה או שפשוט אני מרכיב את ההארד דיסק ומתחיל לעבוד?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by orengore2,

היי התקנתי 7 RC בזמנו כשרציתי להסיר הבנתי שצריך רק למחוק ואותו מהBOOT שזה מה שעשיתי ואז למחוק רק את הקבצים מהכונן אה מה מה? אי אפשר למחוק כי הם מוגנים או משהו כזה. ואי אפשר לפרמט כי בטפשותי התקנתי על כונן שיש בו קבצים. ניסיתי לעבוד עם הAdmin כי לאפשר לקבצים להמחק, לא עוזר. אשמח לפיתרון

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by zoyaniv,

שאני פותח חלון באקספלורר הוא פותח לי רק את הפס הכחול הדק של החלק העליון ורק שאני לוחץ הגדל הוא מופיע כרגיל יש דרך לסדר את זה?

• 5 תגובות
    • 753 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.