עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. הבעיה עם העכבר תוקנה והנושא הקודם נפתח בטעות סליחה.... התקנתי windows 98 se , ואיכות הצבעים ירודה זאת מפני שאפשר לבחור רק 16 צבעים . בנוסף גם האינטרנט לא עובד ( יש לי רשת עם מודם alcatel שעבר הסבה לראוטר + switch ..) ובמחשב המרכזי יש xp. מה אפשר לעשות ? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 622 צפיות
  2. Started by big foot,

התקנתי WINDOWS XP והוא אנגלי תומך עברי בירצוני להעביר אותו לעברית איך אני עושה את זה ???

• 4 תגובות
    • 963 צפיות
  3. Started by warezon,

במסך הטעינה של הווינדוס אמור להופי סמל חלונות מהבהב אך אצלי מופיע מסך טעינה זהה לזה של ויסטה עם פס טעינה כזה כמו שכולכם וודאי מכירים!! מישהו נתקל בזה??

• 4 תגובות
    • 902 צפיות
  4. Started by omri_ro,

כמעט כל משחק שאני מוריד מהרשת עושה לי בעיות (ולא מדובר על משחקים חדשים) עכשיו הורדתי את THE LONGEST JOURNEY והוא עושה לי בעיות שלשום הורדתי את RA2 וגם הוא לפעמים נתקע לי.... :asthanos: :asthanos: :asthanos: נראה לי בקרוב אחזור ל98...

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. אוקיי אז עוד 5 ימים יוצא WIN7 וחיכיתי לזה כדי לפרמט את המחשב..כרגע יש לי VISTA ULTIMATE. אז רציתי עזרה בכל הנושא של הדרייברים והגיבויים.. קודם כל, האם יש תוכנה טובה שאתה מריץ במחשב והיא שומרת לך איכשהו את הדרייברים שמותקנים לך עכשיו במחשב במקום מסויים וככה אתה יכול להיות שקט בנוגע לדרייברים?. אם אני מפרמט את כונן C ואת כונן D אני לא מפרמט אז לאחר שאני מפרמט כונן D יהיה עדיין + כל הדברים שהיו בכונן D ? האם יש תוכנות שאתם ממליצים לגבי הפירמוט?

6. היי, רציתי לדעת,איזו תוכנה עוזרת לגרום למשחקים (של PC,רגילים) ישנים שמותאמים רק ל 98 לעבוד על XP? תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 828 צפיות
  7. שלום , קיבלתי מחשב חדש של DELL עם WINDOWS 8 ורציתי להתקין עליו WINDOWS 7 . כרגיל נכנסתי דרך ה-BOOT מחקתי את הכונן שם ובאתי ליצור חדש ותהקין והוא לא נותן בטענה שהדיסק הוא בפורמט GPT עכשיו וצריך להיות MBR. איך אני ממיר זאת? כרגע אין לי כלל מערכת הפעלה במחשב הוא פשוט ריק. כל כונן שאני יוצר הוא יוצר אותו בתור GPT ממה שאני רואה. ניסיתי להיכנס לDISKPART ולעשות המרה לMBR אבל הוא לא מצליח משום מה. עזרתכם הדחופה!! תודה!!!!!

• 4 תגובות
    • 3.6k צפיות
  8. שלום מותקן לי במחשב חלונות xp , לפני מספר שבועות נסיתי להתקין ויסטה אך עקס בעיה מסויימת הדבר לא ניתן. הבעיה כרגע היא שכל פעם שאני פותח את המחשב ניפתחת לי האופציה אם להפעיל את הגירסה הישנה של החלונות משמע xp או לחזור להתקנה של ויסטה. ויש איזה 3 שניות לבחור. כיצד אני "מעיף" את זה ? אני רוצה שהמחשב יפתח אוטומטית על xp. תודה מראש על העזרה.

• 4 תגובות
    • 605 צפיות
  9. Started by meiry,

יש לי מחשב ששכחתי מה הסיסמה להתחבר למשתמש אדמין בו, אין לי משתשמים אחרים בו חוץ מזה. יש למישהו איזה תוכנה או הסבר מה אפשר לעשות כדי לפרוץ את זה? ווינדוס XP.

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. איך אני יוצר דיסק שהסריאל כבר מופיע בו בעת ההתקנה? ראיתי אצל טכנאי בחנות כזה דבר והוא אמר לי משהו בתוך הדיסק של הווינודוס 98 אבל לא הבנתי. מישהו יודע איך עושים את זה?

• 4 תגובות
    • 852 צפיות
  11. Started by esaly,

שלום! אני מעוניין להתקין XP על מחשב מסויים ולבטל את קבלת העידכונים האוטומטית. כשאני מבטל את קבלת העידכונים יש מגן אדום בTASK BAR שאי אפשר להפתר ממנו...והוא די מטריד... האם יש אפשרות לבטל את העידכונים ועל אותה הדרך גם לבטל את הנדנוד המרגיז? תודה על התגובות...

• 4 תגובות
    • 659 צפיות
  12. Started by elad-k1,

שלום. אני שמתי מחשב אחר בבית והארד דיסק הקודם שמתי עליו ועכשיו יש שתי הארד דיסקים ןעכשיו בהארד דיסק שהוספתי במחשב הקודם עשיתי משתמשים עם סיסמא ועכשיו שאני מנסה ליפתוח תקייה של elad הוא אומר שאין גישה איך אני יכול לבטל את זה? בחשבונות משתמשים זה לא מופיע. תודה

• 4 תגובות
    • 632 צפיות
  13. Started by Funkyzord,

עשיתי user account חדש ועשיו אני לא יכול ליכנס לקודם :'( מה לעשות אני חייב ליכנס account הקודם לפני שאבא שלי ירצח אותי נ.ב אני computer administrator

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. שלום התקנתי משחק שההתקנה הייתה ברוסית ולאחר מכן התפריטים נהפכו לי לרוסית בווינראר ושאר התוכנות ... איך מחזירים את זה תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 952 צפיות
  15. Started by ofirrjd,

היי, לאחרונה לאחר שהתקנתי את CCC של ATI ואת DeskScape שמתי לב שיש סרוויס שמשתמש ב 50% CPU באופן קבוע. שמו svchost. גם לאחר שהסרתי את התוכנות הנ"ל וחזרתי לדרריבר המקורי של ויסטה לכרטיס מסך, עדיין הסרוויס הזה נשאר. איך זה מתקשר לכ"מ ול dreamscene? אם הורגים את הסרוויס הזה, כל ה AERO מתבטל. מכאן אני מבין שזה קשור, כנראה. עליי לציין שזה לא קרה לאחר שהתקנתי ויסטה אלא רק לאחרונה ואני בכלל לא יודע אם זה קשור ל CCC או ל DeskScape שהוסרו בינתיים מהמערכת. כמו כן, הרצתי אנטי וירוס וכנראה שזה לא וירוס. נא עזרתכם, אופיר

• 4 תגובות
    • 862 צפיות
  16. חבר רוצה שאני יפרמט לו את המחשב ויש לו איזה 3 הארדיסקים או מחיצות...אני לא יודע איך להבדיל בזמן שאני מפרמט(אם זאת מחיצה או הארדיסק)והוא מבקש ממני נגיד לפרמט רק את e אז פירמטתי על NTFS (QUICK) את e וכשמדליקים את המחשב הוא נותן לי שניי ווינדווס xp לבחור....איך לבצע את זה כמו שצריך?

17. מדייה סנטר נעלם מוויסטה 32 למה ? מה עושים להחזיר ?

• 4 תגובות
    • 797 צפיות
  18. Started by Deddy,

התקנתי kubuntu בנוסף לווינדוס 8 שמותקן על הנייד. אני יכול להיכנס לשני המערכות אם אני מסדר את הבוט בביוס, המערכת שאני אשים ראשון ברשימה תופעל בעלייה של המחשב. אני רוצה כמובן שתוצג לי בחירה בעלייה של המחשב באיזה מערכת לעלות, אבל אני לא מצליח לגרום לזה לקרות... ניסיתי להתעסק עם EasyBCD, שלא הצליח לגרום ללינוקס לעבוד, ניסיתי לעבוד עם bcdedit ישירות, שהצליח לגרום לי שתהיה בחירה בין שני המערכות הפעלה, רק שהבחירה בווינדוס לא עבדה, הבחירה בלינוקס דווקא עבדה... זה היה עם הפקודה: bcdedit /set {bootmgr} path \EFI\ubuntu\grubx64.efi אז אשמח לעזרה...

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by moo2004,

היי, במ"ה XP יש אפשרות די נחמדה של בחירת תוכנה להפעלת דיסק. אתם מכירים את שאתם מכניסים דיסק לכונן ה CD-Rom או לצורב ופתאום קופץ לו אשף ומציג את כל התוכנות שיכולות להשתמש בדיסק? (צירפתי תמונה של זה). שאלתי היא... איך אני יכול להוסיף/ךהסיר תוכנות מהרשימה הזו? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 715 צפיות
  20. Started by ggg456,

שלום לכולם, כבר הרצתי חיפוש בפורום בנוגע לבעיה שאני נמצא בה, לא ממש מצאתי משהו מועיל.\\ לפני חודש בערך פירמטתי את המחשב עם וינדוס XP באנגלית. התקנתי כמו שצריך את המקלדת בעברית ואני מסוגל לכתוב בעברית בכל מקום. הבעיה היא כמעט בכל התוכנות, המחשב פשוט לא יכול להעלות תוכנות מתיקיה שהשם שלה כתוב בעברית. זאת בעיה ואני צריך להעתיק כל התקנה לדסקטופ ומשם להריץ אותה. אם צריך פרטים על תהליך ההתקנה, אשמח להביא. תודה רבה לכם ניב

• 4 תגובות
    • 753 צפיות
  21. אני רוצה להתקין vista x64 sp1 התוכנית התקנה עולה מהדיסק אוטומטית ומופיע הסרט טעינה של ווינדוס ואז הפס הירוק של וויסטה ואחרי זה פשוט מופיע מסך שחור עם עכבר וזהו. הבנתי שיכול להיות שזה בעיה בביוס או בחומרה אבל אני לא מצאתי בעיה כזאת. amd 3000+ 3gb ram 7800gt nf4 lanparty 160g wd sata לגבי הram ניסיתי להתקין גם עם 2g ram בלבד כי הבנתי שזה יכול לגרום לבעיות כשמתקינים עם מעל ל3g ram אבל זה לא עזר. הכונן שלי נקי, עשיתי פירמוט אחרי שראיתי שההתקנה לא עולה אבל זה גם לא עזר. אם יש לכם רעיון לגבי זה אני אשמח לשמוע.

• 4 תגובות
    • 699 צפיות
  22. היי. לאחרונה קניתי דיסק של היטאצ'י (1 טרה-בייט) ל-DELL הישן שלי (P4). המטרה היתה להתקין W7 עליו (במקביל ל XP שמותקן על הדיסק הרגיל שלי-120GB של WD). רציתי להתנסות קצת ב W7 לפני שאני סופית קונה מחשב חדש.כ"כ התכוונתי להשתמש בנפח העצום גם להורדות. ההתקנה של ה W7 עברה חלק (וינדוס חוקי למהדרין),ושתי מערכות ההפעלה פעלו במקביל ללא דופי.הגדרתי לפני כן את הדיסק החדש בביוס כדיסק משני, והדיסק עם ה XP נשאר דיסק ראשוני (primary). אה-מה, הבעיה עם הדיסק החדש שהוא הרבה יותר רועש ממה שהתרגלתי....אין לי מושג למה.לא כל הזמן, אבל כשמתקינים עליו תוכנות, הוא חורק בצורה נוראה.... החלטתי לבדוק אם הבעיה היא בדיסק או ש W7 (עם כל תהליך האינדוקס שם-למרות שביטלתי אותו..) גורמת לדיסק להרעיש. החלטתי ל…

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by orendia,

שלום, כאשר אני רוצה לכבות את המחשב ע"י לחית על התחל כיבוי הוא לא עושה כלום מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by CocainHore,

אהלן חבר'ה, יש לי שאלה שאולי תישמע קצת מפגרת אבל מה לעשות לא שיפרתי א המחשב שלי משהו כמו 5 שנים. אני מתכוון לקנות לקראת סוף אוקטובר-נובמבר מחשב חדש, ובטוח לשים עליו ווינדוס 7. עכשיו המחשב יהיה מיועד לגיימינג, והבעיה היא שפספסתי כל כך הרבה משחקים... ואני מתכוון לשחק בכולם מאחר ואני מתחיל ללמוד רק במרץ אז יהיה זמן קצת לחרוש. עכשיו המשחק הכי ישן שלא שיחקתי בו מתחיל ב F.E.A.R ומשם למשחקים כמו - ביושוק, קרייסיס, ובכלל מהתקופה הזו עד היום. השאלה שלי אם מישהו יודע, או היה לו ניסיון עם הבטא אם משחקים ישנים יותר ? קחו בחשבון שפיר זה המשחק הכי ישן שאני מתכוון להתקין לא יותר ישנים מזה..

• 4 תגובות
    • 769 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.