עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by rrooii2,

יש ברשותי וונדוס 7 64 ביט ובכונן של הוינדוס יש רק 6.88 ג'יגה פנויים מתוך 63.4 וכשאני מסמן את כל התקיות ועושה מאפיינים רשום ההגודל הכולל זה 22 ג'יגה תפוס!! עכשיו איפה ה40 ג'יגה שנעלמו? מחקתי קבצים ישנים עשיתי ניקוי דיסק ואני לא מוצא את הבעיה תודה לעוזרים! [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by zohare62,

יש לי מערכת הפעלה xp pro איך אני מוחק את הכתובת שמופיעה מתחת לסמן כשאני מצביא על איקון פשוט לפעמים יש כתובות גדולות שמסתירות לי את המסך תודה לכל מי שיענה לי :-*

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. אהלן, במידה ואני מחליף חומרה במחשב..לוח, מעבד, זיכונות, המע' הפעלה תעבוד בלי בעיות? לפי חיפוש בגוגל וגם פה באתר, הבנתי שהמע' הפעלה אמורה לעבוד מגירסת ויסטה ומעלה, אבל... בעבר ביצעתי שינוי חומרה (לוח ומעבד בלבד), והיה מותקן אצלי WI8.1 ולצערי אחרי החלפת החומרה מע' ההפעלה לא עבדה ונאלצתי לבצע שוב התקנה. העניין הוא שיש לי סיריאל לWIN8, אבל אחרי ששידרגתי לWIN10 לא קבלתי סיריאל ואני מעדיף לא לבצע התקנה של WIN8 ואז שידרוג (סתאם טרטור). יש אפשרות ליראות\לקבל את הסיריאל של הWIN10? (על כל צרה שתבוא) פשוט היה לי ניסיון עם החלפת חומרה וזה קצת מרגיז היה להתקין שוב את המע' הפעלה, שלא נדבר על חלק מהתוכנות שהיו מותקנים אצלי והם לא עבדו וגם אותם נאלצתי להתקין שוב. תודה מראש לעוזרים. עריכה…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Sifo Jen,

שלום, קיבלתי הרד דיסק חדש והייתי רוצה לחלק אותו, בדוס הייתי עושה את זה עם FDISK אבל איך עושים את זה בחלונות? תודה. יאיר.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Bartleby,

יש לי עותק חוקי של התוכנה שביצעתי לו אקטיבציה אחרי ההתקנה כמובן. פירמטתי את המחשב ועכשיו כשאני מנסה לאקטב דרך האינטרנט הוא נותן הודעה שלא ניתן לאקטב כי כבר ביצעתי אקטיבציה בעבר. מה עושים?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. חברה אני מנסה להדפיס כתב עברית מדוס, וכל מה שאני מקבל זה ג'יבריש, חיפשתי המון זמן תוכנה חינמית שתעזור לי והדבר היחיד שמצאתי אלה תוכנות בכסף שמשאירות לי הדפסה גדולה של:UNREGISTERD זה מאוד דחוף מישהו מכיר תוכנה שיודעת לעשות את זה? עריכה: אני מדפיס מחשבשבת סוג מדפסת MFC 7820N brother

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. Started by SilvertrancE,

שלום לכולם אני צריך עזרה ישלי סיריאל של WIN7 ULTIMATE וחיפשתי הורדה ברשת ולא מצאתי אם אפשר אני לא כלכך מבין בזה שההורדה תיהיה יעני מה שאני צריך לצרוב על דיסק בשביל לפרמט תודה מראש!!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. חבריה שלום פתאום לאחר תקופה ארוכה של שימוש בתוכנה מקבל הודעה שיתכן והתוכנה לא חוקית איפה אני יכול לאתר את מספר הסידורי שהוזן לי למחשב לבדיקה עברנו דירה ואני לא מוצא את הדיסק אשמח לקבל סיוע בברכה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. Started by soundf,

קראתי באשקול בנושא אבל הוא עכשיו סגור ככה ש.... בקיצר המפרט שלי: AMD Athlon 64 939 3700 San Diego coreמעבד- DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-Dלוח אם- ספק כוח-HEC 480W ACE480 דיסק קשיח-WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII צורב DVD-LG GSA-4165B BULK BLACK מארז-Sunbeam Transformer BLUE מאוורר מאיר לידים-Thermaltake Ultra UV Fan 120mm blue זכרונות-PQI DDR 2048MB DUAL CHANNEL 2X1024MB 2-3-2-5 כ מסך-CONNECT3D Radeon X800 GTO 256mb GDDR III DVI-I + VIVO עכשיו הורדתי את כל התוכנות שכן פועלות בVISTA לפי מה שראיתי פה: http://www.iexbeta.com/wiki/index.php/Windows_Vista_Software_Compatibility_List ועכשיו אני מוריד דרייברים לכל החלקים במחשב... המטרה שלי בלעבור היא לנצל את המעבד יותר כ…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by MeTaLhAmMeR,

אני מנסה להתקין ווינדווס אקס פי במחשב שנמצא בעבודה, יצרתי מחיצה אחת גדולה של FAT32 וממש לפני שהמסך הכחול של ההתקנה עולה מופיעה לי הודעה (עדיין בדוס) INF file txtsetup.sif is corupt or missing setup cannot continue. press any key to exit יצא לי כבר להתקין אקס פי על מחשבים וליראות ארורים מוזרים אבל את זה פעם ראשונה אני רואה... חיפשתי כבר בגוגל ולא מצאתי כלום למישהו יש מושג ממה זה יכול להיגרם?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by udi,

שלום לכולם יש WINDOWS קובץ שנקרא MSCONFIG אפשר להריץ אותו דרך START- RUN -MSCONFIG בדרך כלל זה עובד הבעיה היא שאני מקבל הודעה שהקובץ לא קיים בדקתי התקיה SYSTEM והוא לא נמצא שם בקובץ הזה ישנם כל מניי תוכנות שהמחשב מריץ כאשר הוא עולה וכן אלא האם משהוא יודע איך לטפל בבעיה זו תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by pro,

היה ווינדוס ME ושהתקנתי WIN XP הכיבו של המחשב לא מתבצע אוטומטית האם יש פיתרון? ועוד שאלה האם אפשר להוריד את עמוד ה-LOGIN בהדלקת המחשב תודה! ;D

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. יעני שאי אפשר יהיה למחוק אותה מהוספה הסרה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by gkman,

שלום. אני מנסה לשתף תיקייה רק עם הטלפון הנייד שלי (גלקסי 2) כרגע אני מצליח לשתף אותו רק עם כולם (וכאמור אני רוצה שזה יהיה רק עם הטלפון) ניסיתי להוסיף אותו עם כתובת IP אבל זה לא מוצא לי (WIN7) מישהו יודע אם אפשרי לעשות את זה?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. הכוונה כמובן בחלונות XP. כמו שכבר כתבתי פה כמה פעמים בעבר, הבעיה הזאת מופיעה לי בעיקר כשאני משתמש באיי סי קיו ופתאום ה-TASK BAR נתקע וזה נראה כאילו שההודעה ששלחתי לא עוברת וכמובן שאם יש מעטפות מהבהבות של הודעות נכנסות אני לא יכול לגשת אליהם כי העסק תקוע. מצאתי שאם אני מבטל את מצב ה-ALWAYS ON TOP של החלון הראשי ב-ICQ, כך שהוא יכול למשל להסתתר מאחורי חלון של IE6 ואז משאיר את החלון של ה-ICQ לא ממוזער כל זמן שאני בשיחות, אז אין את התקיעה ואפשר להמשיך כרגיל.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by avi333,

ניסיתי בשני מחשבים שונים להעלות את הויינדוס מבוט באמצעות דיסק דיוידי(אני יודע להגדיר בביוס איך מעלים בוט מדיסק והכל..) ולא הצלחתי אז האם יש אופציה שאני לא מצליח כי זה מדיסק דיוידי ?? תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by arik100,

כל יומיים מעדכן דברים חדשים, וואלה מה הוא כבר מוסיף? אבל אם כבר הוא עושה את זה, אז שיעשה את זה בשקט ומאחורי הקלעים... ולא כל פעם יעשה לי ריסט כפוי באמצע עבודה!!! אז עשיתי מעשה ובדקתי ויש אפשרות לבטל לגמרי את העדכונים, אבל לצערי הוא עדיין מקפיץ בקשה לעדכן מדי פעם (אפשרי רק בגרסאות ENTERPRISE) ו - וואלה בדקתי, ויש עוד גרסאות של ווינדוס שבכלל לא מקבלות את רוב העדכונים, כנראה שMS מחלקות את העדכונים לאבטחה ותוספות (פיצ'רים בלשון העם) הגרסה הזאת נקראת ENTERPRISE LTSB. והיא בעצם מקבלת רק עדכונים קריטיים - להלן עדכוני אבטחה. אז אני מנסה את זה על הלפטום שלי ואעדכן מה הרשמים. אגב, יש גם את נושא הSECURE BOOT ו הLEGACY וUEFI BOOT ש…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Palamnaeusus,

באג האבטחה החמור בחלונות אקס.פי : בחלונות אקס.פי התגלה באג חמור ביותר, במיקרוסופט הוסיפו את תיקונו לחבילת העדכון שלהם בשקט יחסי, ללא כל הודעה לציבור :ולהלן פרטי הבאג hcp://system/DFS/uplddrvinfo.htm?file://c:\test\* כל הרושם שורה זאת בדפדפן האינטרנט של מיקרוסופט, אקספלורר ימחק לעצמו את כל הקבצים אשר נמצאים בספריה C:\Test\ אך הספריות המשניות אינן יפגעו אם מישהו ירגיש מאוד זדוני הוא יכול למשל לכתוב את השורה הבאה בערוץ כלשהו ברשתות הצ'אטים למינהן* :אשר הראה ילדים תמימים נמצאים בהם "hcp://system/DFS/uplddrvinfo.htm?file://c:\\*" או שאנשים יכולים בקלות להכניס את אחת מהשורות הבאות לאתריהן* .ולגרום לאותו נזק במחשבכם :תיקון הבאג דווקא תיקונו של הבאג אינו דורש מאמץ מי יודע מה :מיח…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by bennash,
    • 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום לכולם אני לא יודע אם שאלתי שייכת לפורום הזה הוא לפורום תוכנה אבל לא משנה באיזה דפדפן אני משתמש כאשר אני נכנס לאתר מסויימים כגון GMAIL הדפדפן מראה לי הודעה שהאישור פג תוקף האם לאשר כניסה { צירפתי תמונה ..} איך אני פותר את הבעיה הזאת בתודה מראש [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by genia,

/

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. Started by mordechai,

יש לי מחשב (פנטיום קלאסי) עם חלונות 98 . שעובד נורא לאט. חשבתי שהבעיה היא וירוס ולכן ניסיתי להתקין את נורטון אנטי וירוס 2002 . המחשב מוציא לי הודעה " מנהל המערכת לא מרשה להתקין תוכנה זו" (משהו כזה..).ניסיתי גם ב safe mode וזה לא הולך (שוב אותה הודעה). מי זה בכלל "מנהל המערכת"? מה אפשר לעשות?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by zam,

היי. עשיתי למחשב ניקוי קבצים ותיקון שגיאות. לאחר העלייה המערכת עברה את השלב של האייקון של מיקרוסופט, הגיעה למסך שחור ושם נתקעה. המסך שחור ןהסמן של עכבר נראה על המסך. האינדיקטור הכחול ליד הסמן גם עובד מדיי פעם אבל לא יותר מזה. בבקשה עצות. ניסיתי לעשות ריפר (תיקון) אבל גם זה לא עזר. אגב גם במצב בטוח אותו סיפור.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. כשאני רוצה להתקין תוכנית פקס במערכת ההפעלה XP מופיע לי הודעה שגיאה זו. טעינת ספריית ההתקנה msgrocm.dll לא הצליחה, או שהפונקציה OcEntry לא נמצאה. פנה אל מנהל המערכת. קוד השגיאה הספציפי הוא 0x7e‏. איך פותרים בעיה זו ?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. התקנתי XP מחדש אחרי שהיה לי בעיות שונות אבל אני לא מצליח להתחבר לתוכנות שיתוף קבצים מישהו יודע מה הסיבה??

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים