עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by sir f,

ALT+SHIFT לא עובד, הפיתרון שהובא בת'רד שבסטיקי לא עובד (בהנחה שעשיתי אותו כמו שצריך) ואני לא מצליח לשנות שפה. יש רעיון למישהו? עריכה: הבעיה נפתרה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. הנה תמונה http://img20.imagevenue.com/img.php?image=54580_12333_123_1139lo.JPG מה עושים במצב כזה.. פעם ראשונה שאני נתקל בזה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. אמרו לי לרוקן אייקונים ותוכנות וקיצורי דרך מהמסך על מנת לשפר את המהירות של המחשב, רציתי לדעת אם יש קשר, או סתם קשקוש.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by nir_varon,

היי יש לי windows XP ולא מזמן התעסקתי קצת עם התאמתו לצרכים שלי ושיניתי קצת את המראה שלו. מאז .. נדפקה לי השורת run.. כל פעם שאני מנסה להכניס שם משהו ולהפעיל הוא פותח לי סריקה של תוכנת Ad-aware.. הבעיה שאני לא יודע מה בדיוק יכול להיות ששיניתי שדפק את העניין.. אז אם יש לכם עצה או כיוון אני אשמח לעזרתכם.. תודה (:

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by KrackeR,

אם יש לי תוכנה שרשום שהיא עובדת רק ב 32 ביט, היא בהכרח תעבוד בכל וינדוס שהוא 32 ביט (לדוגמא גם ב win7 גם ב vista וגם ב XP)? כנל לגבי 64 ביט, היא תעבוד בכל מערכת הפעלה של וינדוס שהיא 64 ביט? והאם 64 ביט תמיד יעבוד גם ב 32 או ההפך? (שמעתי על זה משהו) אשמח לסדר בנושא תודה רבה!!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by ofir,

הי התחדשתי במחשב נייד חדש hp probook 4310s בהפעלה הראשונית אחרי שסיימתי את ההגדרות הבסיסיות והמערכת הפעלה עלתה נוכחתי לדעת שגודל מחיצת C מסתכם ב32GB בלבד. האינסטינקט הראשון שלי היה לחשוב שבטח יש חלק מהרדיסק שעדיין לא מפורמט, אבל לדאבוני גילתי שבמסך הstorage מחיצת C מופיעה כ284GB. תוכלו לעזור להבין מה קורה פה? האם מדובר בתקלה? תצלומי מסך: תודה, אופיר.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by kame,

מעוניין להבל הדרכה בהתקנת windows 2000 על דיסק מפורמט תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by yotam2233,

אני עדיין משתמש ב-RC של Win7 x64 ובימים האחרונים המחשב התחיל להיתקע לי כל זמן מה, לא משנה אם הוא סתם עומד, אם אני צופה בסרט או משחק במחשב, הוא נתקע... וזו מן תקיעה מוזרה כזו, כאילו אחרי שהוא נתקע אם אני אלחץ להגיע למנהל המשימות הוא יסמן על העכבר כאילו הוא עובד אבל דבר לא יקרה, העכבר לא זז ממקומו והכל נשאר סטטי חוץ מהסימון החושב ליד העכבר, כך גם אם אלחץ Alt+Tab הוא יסמן פעולה חושבת על העכבר אבל לא יקרה דבר... הייתי בטוח תחילה שזה האנטי וירוס וניסיתי כמה, תחילה הייתי עם גרסאת הבטא של קספרסקי, אז עברתי לNOD שהוא בכלל תקע את המחשב כל הזמן וגם לפנדה שגם נתקע פה ושם ועכשיו אני עם AVG וקרתה לי תקיעה אחת בינתיים (בכמה שעות שהמחשב דלוק). הכל חוקי כמובן, אני משתמש בגרסאת הנסיון של …

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by genia,

/

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by eladbu,

שולם כולם יש לי WIN7 SP1 לאחרונה אני נתקל בבעיות עם הדיסק און קי שלי כל נסיון להעביר אליו קובץ מצליח לאחר ניתוק וחיבור של ה דיסק און קי בחזרה הקבצים אינם מופיעים.במחשבים אחרים הדיסק און קי עובד תקין ניסיתי לסרוק וירוסים עם TREND MICRO וקספרסקי TOOL וספייבוט וסופר אנטי ספייור REG CLEANER..... מה יכולה להיות הבעיה...לדעתי זה קובץ רג שמאפס לי את הדיסק און קי

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by winner,

שלום חברים במחשב שלי יש הפרדה פיזית בין כונן המערכת (C) לכונן הנתונים, כשבניתי את המחשב, הצלחתי להעביר חלק מקבצי המשתמשים (תמונות, מוזיקה, מסמכים וכו') לכונן הנתונים, שאר הקבצים - מועדפים, הגדרות תוכנה - כולל ספריות ה- Live Mail, ועוד נשארו על כונן C ולא הצלחתי להעבירם לקראת מעבר כונן C ל-SSD חדש, אני רוצה להעביר את שאר ספריות המשתמשים לכונן הנתונים, למישהו יש רעיון או מדריך טוב לביצוע הפעולה ? תודה מראש למגיבים

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. אז ככה, מדובר בבעיה שכבר קרתה לי לא פעם ומעולם לא מצאתי לה פיתרון. חיפוש ברשת העלה כל מיני פתרונות שקשורים ל-autoplay אבל לא פתרונות שקשורים לבעיה הספציפית שלי. עד היום רק התקנה מחדש פתרה את הבעיה. הבעיה היא כזו: הכנסת דיסק לכונן לא מעלה שום דיאלוג אוטומטי. רק refresh נותן לי מידע לגבי גודל דיסק בכונן אבל לא משנה את שם ה-DVD לדוגמא, נגיד שאני מכניס את המשחק Prey. הכונן לא מזהה אותו אוטומטית, refresh ייתן לי את הגודל של הדיסק (אם אני לא טועה) אבל שם הכונן לא ישתנה וכנ"ל לגבי ה-Icon. ההעתקה של קטע של הרג'יסטרי שקשור לכוננים, ממחשב אחר עם XP, פותרת את הבעיה עד לאיתחול הבא ואז התופעה היא שמה שהיה אחרון בכונן יהפוך להיות המזהה הקבוע שלו, אם אמשיך את הדוגמא, כעת הכונן ייקרא …

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. בנוסף הסתכלתי ב windows Task Manager שהתוכנית: SYSTEM IDLE PROCCESS משתמשת בכ- 85-95 אחוז מהCPU!! משהו שלא היה לי בעבר.. מה אני יכול לעשות? חוץ מלפרמט... :-\

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by gavriel_e,

הקנתי ויסטה על המחשב שלי אחרי שהיה לי בו XP PRO עכשיו ניסיתי להחזיר את הXP אבל לא יודע למה זה לא נותן לי פיתאום זה כותב לי בפירמוט שאני צריך להכניס דיסק עם SP2 ... אז הכנסתי ואז זה נותן לי להכניס דיסק שני ובקיצור לא הולך איך מחזירים את הXP בפירמוט כמו שאני תמיד עושה והולך טוב לXP אם מישהו יודע אז אני אודה לו מאוד על העזרההה ;D

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by udi,

שלום לכולם יש WINDOWS קובץ שנקרא MSCONFIG אפשר להריץ אותו דרך START- RUN -MSCONFIG בדרך כלל זה עובד הבעיה היא שאני מקבל הודעה שהקובץ לא קיים בדקתי התקיה SYSTEM והוא לא נמצא שם בקובץ הזה ישנם כל מניי תוכנות שהמחשב מריץ כאשר הוא עולה וכן אלא האם משהוא יודע איך לטפל בבעיה זו תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום לכולם..... לאחרונה שמתי במחשב 2 גיגה והוא עבר פירמוט השארתי את המחשב דלוק מהבוקר עד הלילה פתאום אני רואה שהשימוש בזכרון PF הגיעה לי ל5 גיגה ,המחשב אצלי לא זז, עשיתי הפעלה מחדש וזה עזר. אבל משהוא פה לא נראה לי הגיוני ש2 גיגה לא מספיק לוינדוס אקספי. בהגדרות הזכרון הוירטואלי לא נגעתי איך שהוינדוס הגדיר אותם השארתי אותם. אין לי מוסג למה זה קורה . אני לא יודע אם זה בעית חומרה או תוכנה לכן רשמתי את זה פה. מקווה שזה לא בעית חומרה. תמונה מצורפת דוגמא למה שקורה. http://www.siz.co.il/my.php?file=gimzd4t0jjnu.jpg אציין את מפרט המחשב: לוח אם GA-K8N-SLI דיסק קשיח 500 גיגה סיגט כרטיס מסך X700 2 גיגה זכרון של סיליקון פאוור מעבד 939 3000GHZ אשמך לתגובות [br]פורסם בתאריך: 24.05.2…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by shayh,

היי, אני לפני קניית מחשב חדש. אני רוצה לדעת האם זה חוקי (מבחינת הרישיון) להעביר WIN XP HOME וOFFICE 2007 מהמחשב הישן (להפסיק להשתמש בו בכלל) למחשב החדש. הרישיון עדיין יהיה בתוקף? צפויות לי בעיות כלשהן? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by ocb,

יש לי אקסל 2010, ואני מנסה להעתיק מהקובץ אקסל לקובץ NOTEPAD טקסט בסינית ויפנית. התוצאה שאני מקבל זה ריבועים בNOTEPAD. בכוונה פירסמתי את האשכול כאן כי אני מאמין שזה קשור לווינדוס ולא לתוכנה עצמה. שמתי לב לעוד דבר שבאקסל עצמו אני לא יכול לשים מספרים, אלא מופיעים לי הכתוביות הללו: http://screencast.com/t/uYfol54qVga כל אלו אמורים להיות בעצם מספרים מלמעלה למטה, 1-5, וזה מה שמופיע. זו בעיה שצצה לי אחרי שהתקנתי עדכון של ווינדוס, לא יודע איזה בדיוק. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בזה. תודה לכל העוזרים.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by IME3,

אני מקבל את ההודעה הזאת בזמן התקנה של dotnetfx3_x64 NET Frame 3.0 הבעיה היותר גדולה היא שהעניין הזה איכשהו קשור למשחק GTA4 ובהפעלה של תוכנה בשם ROCKSTAR SOCIAL CLUB בהתקנה של זה הוא מנסה להתקין נט פריים 3 ונכשל התוצאה אני לא הצלחתי עוד להפעיל את המשחק שעלה לי 219 שח זה המשחק הראשון אי פעם שקניתי ולא הצלחתי להפעיל בושה לחברה הזאת ולעולם המשחקים כולו בכלל הבעיה הספציפית הזאת עולה כל כך הרבה פעמים בפורום של המשחק ופתרון לא עולה אני צריך איכשהו שההתקנה תצליח התקנתי גם 3.5 PS1 ועדיין הסוסיאל קלאב קורס שהוא נפתח הסתרתי 3.5 ועדיין קורס ולא מצליח להתקין נט פריים 3 מקבל את ההודעה בתמונה צריך פתרון לעניין הזה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by frenzy,

אהלן חיברתי הרד דיסק למחשב שלי שעליו מותקן XP, עם 2 חשבונות, רק ששכחו את הסיסמאות לחשבונות ואי אפשר לעשות login אלא רק כGuest. יש איזה דרך שאפשר לאפס סיסמא של חשבון בXP?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by gg00gg34,

האם ידוע אם ווינדוס 8 64 עוזר ,משפר ביצועים ל- SSD או RAID ??? האם יש יתרונות כלשהם מבחינת ביצועים או איכות תמונה עם WIN 8 ??? כל זה מול ווינדוס 7 64

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. Started by lipa,

אני משתמש במערכת הפעלה WIN-XP כשאני מנסה לכתוב עברית בדוס זה יוצא גבריש יש איזה דרך לכתוב עברית ?(אני מנסה לכתוב תכנית שתפנה לתיקיות וחלק מהתיקיות הם בעברית ) תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. Started by yakir8,

שלום כאשר חבר שלי מדפיס עברית בVISTA הוא מדפיס לו הפוך כלומר במקום שלום הוא רושם םולש. הוא מדפיס לו גם בWORD וגם במסך טקסט בגלל זה אני חושב שזה בעיה בהגדרות אבל אני לא מכיר את VISTA משהו אולי יודע מה צריך לעשות?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. Started by אסף ב,

שלום כבר כמעט חודשיים יש לי קריסות במחשב סתם ככה גם אם אני לא נוגע בו.. לפעמים רואים את הBSOD ולפעמים סתם רואים מסך שחור פתחתי את הקובץ dmp האחרון אבל אני לא ממש מבין מה הסיבה שם כתוב שם גם VISTA_DRIVER_FAULT וגם memory_corruption ומז"א השורה "Some register values may be zeroed or incorrect" ? Microsoft (R) Windows Debugger Version 6.12.0002.633 AMD64 Copyright (c) Microsoft Corporation. All rights reserved. Loading Dump File [C:\Windows\MEMORY.DMP] Kernel Summary Dump File: Only kernel address space is available Symbol search path is: SRV*c:\symbols*[url]http://msdl.microsoft.com/download/symbols[/url] Executable search path is: Windows 7 Kernel Version 7600 MP (2 …

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. Started by insane95,

אהלן חברים, יש לי מחשב נייד עם Win7 ומחשב נייח עם Vista. אני מעוניין להחליף בין מערכות ההפעלה, שהנייד יהיה עם Vista והנייח יהיה עם 7. האם זה אפשרי? תודה רבה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים