Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
(לא משנה. התקנתי גירסא אחרת שעובדת.) התקנתי עכשיו MicroXP, והתקנתי Complex languages & support for right to left... ובכל שאר האפשרויות בחרתי ב-Israel, Hebrew; אבל בשמות של תיקיות וקבצים, רואים הפוך; כלומר במקום תיקיית "חדש" רשום "שדח".
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מקווה שזה הפורום המתאים. אני לא מצליח להתחבר לאינטרנט עם אינטרנט אקספלורר. אני מצליח להתחבר עם פיירפוקס והחיבור תקין. גם תוכנות אחרות מתחברות לאינטרנט בלי בעיה. כשאני מנסה להתחבר עם האקספלורר, אני מקבל הודעה: Internet Explorer cannot display the webpage הבעיה התחילה ביומיים האחרונים. לא התקנתי משהו חריג. היתה לי גירסה 7, ניסיתי להסיר אותו, וזה לא פתר את הבעיה. התקנתי גירסה 8, ועדיין יש את אותה בעיה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
בזמן האחרון מאז שהתקנתי מסנג'ר פלוס (לא יודע אם זה קשור) ב- Program Files נפתחות לי כל מיני תיקיות כגון: DEFYDEFYMAGS DEFYflapDAG DEFYMAGSMAGS ועוד... מלאאאאא מה עושים?!?!? וגם נהיה לי TOOLBAR באקספלורר ואני לא מצליח להוריד אותו תודה מראש עריכה: אופס בטעות שמתי את זה כאן מנהלים תעבירו בבקשה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
יש לי ווינדוס 7 ULTIMATE 64 ואני מקבל עידכונים שוטפים כמו שצריך. אתמול קיבלתי עידכונים לשדרג את המסנג'ר ואת המייל לשנת 2011. התקנתי את העידכונים הנ"ל ופתאום התוכנה של המייל ושל המסנגר נהפכו כולם לשפה האנגלית והמסנגר ממש "התנפחה" וכוללת בתוכה כל מיני שטויות שאני ממש לא מעוניין בהם כמו אתר MSN שפועל ברקע. כמו כן נוספו לי 2 תהליכים של WINDOWS LIVE שאי אפשר לכבות אותם. איך ניתן לשנות את זה בחזרה לשפה העברית? ואת המסנגר לגירסה הקודמת? האם יש דרך להימנע מהתקנת כל עידכון "חשוב" שאני מקבל? בתודה מראש,אורי.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי שני פרופילים בXP-SP2 אני מעוניין להגביל משתמש במחשב מעבר למה שהמערכת מציעה LIMITED USER. למשל, שהמשתמש לא יוכל להכנס ללוח בקרה, או להתקין משחקים בכונן C, וכו'... ניסיתי לעבוד עם ה GROUP POLICY EDITOR אבל ההגבלות שעשיתי , בוצעו על שני הפרופילים, לכן נאלצתי לבטל אותם. תודה על העזרה
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אנשים... יש לי בעיה רצינית, בבקשה בבקשה תנסו לעזור לי, אם אני לא מצליח אני כנראה אצטרך לפרמט ולאבד את כל הדברים שלי, ואני ממש לא רוצה שזה יקרה.... בכל מקרה, הסיפור עצמו ארוך, והתחיל מבעיה בהעלאת הווינדוס בגלל קובץ פגום. הלכתי לפי השלבים באחד מעמ' התמיכה של מייקרוסופט, אבל באיזשהו שלב טעיתי והגעתי למצב בו אני לא יכול להיכנס לווינדוס בגלל הודעה הקשורה לקובץ lsass.exe (שום קשר לוירוס), הגורמת למחשב לעשות ריסטרט ושוב להעלות את ההודעה. הפעלה במצב בטוח לא עזרה. אז חשבתי שאני פשוט יעשה הכל מההתחלה מהדוס, אבל משום מה, סיסמת האדמין שלי שונתה/אופסה, ואני לא יכול להיכנס למצב הדוס דרך דיסק התקנת ה-XP אם יש איזושהי דרך שאני יכול לעקוף את זה, סיסמה שעובדת תמיד, סיסמה שיכול להיות ש…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי , אני מאמין שכבר מישהו כתב את הבעיה הזאת כאן , כי שמעתי שהיא דיי נפוצה , אבל באמת שחיפשתי ולא מצאתי ... בכל פעם שאני מפעיל את המחשב.. שהוא מגיע לווינדוס , יש לי מעין דילאי מעצבן כזה... אני יכול להוזיז את העכבר.. ולפתוח תיקיות ודברים בסיסיים.. אבל להפעיל תוכנות (icq \ kazaa \ winamp \ explorer) וכו' זה פשוט לא עושה כלום.... אחרי 30-45 שניות בערך , פתאום הוא משתחרר , ובמכה אחת , מפעיל את כל מה שפתחתי בזמן שהוא היה "מת". זה קורה בכל פעם... שמתי לב שלעוד אנשים יש את הבעיה הזאתי.. מפרט המחשב אם זה קשור איך שהוא... : amd2400+ radeon 9700 pro epox8rda+ 512 winbond 400\3200 (רצוי לציין שהתקנתי את הווינדוס לפני יום יומיים.. וזה היה ככה מההתחלה.. לפי מה שזכור לי.) תודה אנשים
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כמעט כל מה שאני עושה עולה לי מסך כחול ורשום בו dumping physical memory to disk אפשר לסדר את זה? והנה ההקבצים של הminidump http://hotfile.com/dl/69124361/b5bf58f/MINIDUMP.rar.html [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, המחשב עצמו אינו מאפשר לי לשנות הגדרות לצג כאשר אני לוחץ בשולחן העבודה לחצן ימני -> רזולוצית מסך -> בחלון שנפתח הגדרות מתקדמות -> בלשונית של "פתור בעיות" יש כפתור של "שנה הגדרות" אבל הוא אפור אצלי ככה שהוא לא נותן לי להיכנס אליו.. מה עושים? אני משתמש בווינדוס7 ד"א.. הנה צילום: תודה לעוזרים... !
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום קיניתי לפני שנה מחשב נייד של אסוס עם ווינדוס 7 עכשיו המערכת עושה לי בעיות אני רוצה לפרמוט אותו, ידוע לי שקונים נייד עם ווינדוס אז יש אימיג של ווינדוס בדיסק הקשיח במחשב וממנה אני יכול לעשות התקנה, הבעיה שאני לא יודע איך אני יכול לעשות את זה בתודה אורן. כמוכן אני לא מוצא את הדיסקים אולי ידוע לכם איך אני משיג אותם או יכול להתקין בלי ??
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מערכת הפעלה XP , אין לי את האופציה , בחירה , בה להראות תיקיות מוסתרות במערכת מדוע ? זה קורה Folder options File types
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מאז התקנתי פונט עברי חדש ולאחר מכן מחקתי אותו - הגדרות העברית השתבשו. - זה מתבטא בקבצי טקסט שהיו על המחשב שעולים כרגע בג'יבריש. - קבצי טקסט שאני כותב בעברית ומנסה לשמור, מקבל את השגיאה שמדובר בתווי יוניקוד ואם אני רוצה לשמור אני צריך להעביר לפורמט יוניקוד ולא ANSI. - כתוביות לסרטים : כל כתובית קיימת וכל כתובית שאני מוריד - מוצגים בגיבריש, לא משנה ההגדרות או התוכנות בהם אני פותח את הוידאו. שיחקתי עם כל ההגדרות האפשריות של הכתבן ושל השפות בווינדוס (כולל התקנת MUI עברי), ללא הועיל. שחזור מערכת לא אפשרי. אף פונט עברי לא חסר. אני אובד עצות, ומרגיש שניסיתי הכל - אני מעוניין להמנע מפרמוט והתקנה מחדש ככל האפשר. יש למישהו כיוון בבקשה? :confused:
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם אני עושה למודם הלא מותקן שלי UPDATE DRIVER דרך WINDOWS XP PRO האם הדרייבר שהWIN XP PRO מתקין יהיה מתאים למודם שלי?,מודם 56 קיי אני מתכוון האם יהיה אפשר לגלוש באינטרנט? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
פירמטתי אתמול את המחשב והתנתקי שוב וינדוס XP רק שהפעם הזמן שלוקח לוינדוס להיטען- כשרואים את הלוגו של וינדוס על רקע שחור ואת הריבועים הירוקים רצים במד הזה, זה לוקח הרבה זמן, איזה דקה. לפני הפירמוט זה היה ממש קצר- משהו כמו 5 שניות. איך אני מסדר את הבעיה? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בעיה מוזרה קצת... אני לא יכול לשמור תמונה מאתר מסויים בתור קובץ jpg הוא נותן לי רק אפשרות של שמירה בקובץ bmp.זה קורה לי רק באתר מסויים , שאר האתרים זה שומר לי רגיל את הקובץ כמו שהוא.. יש למישהו מושג מה אפשר לעשות כדי לסדר את זה? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הורדתי ויסטה ויש לי 2 דברים להתקנה X64 ו-X86 X64 זה אמור להגיד 64BIT? ומה אמור להגיד X86? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, הגדרתי בלוח בקרה בהגדרות של העכבר מהירות מסוימת לסמן של העכבר וסימנתי V ב"שפר דיוק עכבר" , אחרי כל ריסט של המחשב זה חוזר למה שהיה קודם ומה שעשיתי לא נשמר. וכן...עשיתי החל ואישור. וכל הפעלה של המחשב אני חוזר ללוח בקרה להגדיר מחדש . מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי... כרגע ה XP שלי יכול לקרוא עברית ואנגלית בכל מצב ובכל תוכנה. האקספלורר והסייר יכולים לקרוא עוד הרבה שפות אחרות, אך לא כך עם שאר התוכנות שלי. איך אני עושה ששאר התוכנות גם יקראו שפות אחרות? עם אופיס גם אין לי בעיה. מה שולט בדברים האלה? הגדרות הפונט של התוכנה לא עזרו לי. xena
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יום אחד אני עושה אתחול לכוננן-C אחרי שנגמר האתחול הוא כותב לי שיש קבצים מסויימים שלא אוחו (כרגיל במחשב שלי ) ובדרך כלל הם מקסימום 20-40 מגה איזה 2-3 קבצים. אבל אחרי האתחול הזה הוא כותב לי 500 מגה, אז אני נכנס לכתובת שהוא רושם שהקובץ אמור להימצא: Documents and Settings/Users/Local Settings/Temporary Internet Files/ושם הקובץ. עכשיו עשיתי מאפיינים ל-Temporary Internet Files והוא שוקל 615 מגה! נכנסתי לתוך התקיה וכל מה שיש בתוך התקיה לא שוקל יותר מ700K!! וכשאני עושה ניתוח אחרי אתחול אחד הוא רושם שצריך לאחות את-C. וכנראה בגלל זה המחשב נהיה איטי מאוד. תודה לעוזרים מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עשיתי שטויות עם המחיצות שלי והגעתי למצב שיש לו 2 כמה מחיצות. C כוללת 550 GB ועליה את הווינדוס D כוללת 380 GB ועליה יש עוד ווינדוס שאני לא משתמש בה E כוללת 7 מגה וכוללת ככל הנראה קבצים חיוניים למערכת הפעלה (אני לא יודע איזו מהן) אני רוצה לאחד את כולם, השאלה האם זה אפשרי ללא פרמוט?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי אופיס 2013 מותקן באנגלית על ווינדוס 7 ULTIMATE 64 BIT גרסה אנגלית. אני נתקל בהרבה בעיות ספציפית באאוטלוק ובסקייפ, כאשר באאוטלוק, קודם כל, הכיתוב מתחיל מצד שמאל. העברית מתחילה עם פונט אחד ועוברת לשני באמצע הכתיבה. כאשר עוברים כמה שורות אחרי הכתיבה הראשונית הכתב יכול פתאום להיכתב הפוך. אני מקבל מיילים בעברית כשהאותיות הפוכות. אין לי אפשרות להעביר את הכיתוב לצד ימין, CTRL+SHIFT פשוט לא מגיב לבקשה וגם לא הכפתור המיועד לכך באאוטלוק. שפת ברירת המחדל שלי באאוטלוק היא אנגלית. הנחתי שזו בעיה עם ווינדוס ולא עם אאולטק ספציפית כי גם סקייפ עושה לי בעיה דומה. בסקייפ לפעמים קורה שאני לא יכול לשנות לעברית אלא אם כן אני לוחץ על ALT+SHIFT כך שALT הוא ראשון מה שמוזר לי כי אני רגיל שזה…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים במחשב שלי יש הפרדה פיזית בין כונן המערכת (C) לכונן הנתונים, כשבניתי את המחשב, הצלחתי להעביר חלק מקבצי המשתמשים (תמונות, מוזיקה, מסמכים וכו') לכונן הנתונים, שאר הקבצים - מועדפים, הגדרות תוכנה - כולל ספריות ה- Live Mail, ועוד נשארו על כונן C ולא הצלחתי להעבירם לקראת מעבר כונן C ל-SSD חדש, אני רוצה להעביר את שאר ספריות המשתמשים לכונן הנתונים, למישהו יש רעיון או מדריך טוב לביצוע הפעולה ? תודה מראש למגיבים
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אמרו כאן לפני כמה ימים ש-XP SP2 לא מאפשר יותר מ-20 פורטים פתוחים (או משהו כזה) שלא קיבלו עדיין אישור, כדי להילחם בוירוסים ותולעים נראה לי, ושלאחרונה יצא Patch שמאפשר למשתמש לשנות את הערך הזה ולקבוע בעצמו הגבלה, לפי ההעדפה האישית שלו. השאלה שלי היא האם המגבלה המקורית היא של SP2 או של עדכון מאוחר יותר. ולגבי ה-Patch, האם הוא מותקן באופן אוטומאטי באמצעות Automatic Windows Update או שצריך להוריד אותו מהאתר של מיקרוסופט? אחרי שה-Patch הזה מותקן במחשב, אז איך משנים את המספר האפשרי של פורטים פתוחים שלא קיבלו עדין אישור?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אתמול הופיעה לי פתאום הודעה שצריך לבצע אימות מקוריות עם מייקרוסופט, וזה לא עבר, משמע - כוכב כחול בצד תקוע. כל הזמן הזה היה לי אימות מקוריות ( בעזרת קראק או משהו שמתכנת שם לי). נראה כאילו מייקרוסופט שדרגו את העניין, קורה למישהו? מה עושים? תודה, תומר
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-