עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by 7k9af,

אוקיי.. הבנתי שיש לי וירוס, בדיוק את זה http://www.pchell.com/virus/welchia.shtml התקנתי את הפאט'צ , לא עזר... שאני מנסה למחוק את התקיה wins הוא אומר שזה תהליך שעובד, שאני מנסה לעשות לו סיים משימה הוא אומר לי access is denied , אני משתגע, אני לא יודע מה לעשות! בבקשה נסו לפחות לעזור לי! תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by sk41,

רוצים לשנות את מסך הטעינה? כאן יש הסבר - http://www.littlewhitedog.com/reviews_other_00021.asp וכאן יש את הסקינים- http://www.littlewhitedog.com/reviews_other_00025.asp הכי אהבתי את זה:

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by jackhammer,

יש לי בעיה די מוזרה שאני מכניס דיסק לאחד הכוננים (אפילו אם אני טוען אימאג' בדימון טולס) הכוננן לא מריץ אותו אוטומטית ואפילו לא משתנה האיקון שאני פותח את המחשב שלי רק אחרי שאני מאתחל את המחשב הוא מחליף לי את האיקונים למה שנמצא בפנים אבל מה שמפריע לי זה שהוא לא מריץ אותם אוטומטית איך אני פותר את זה? תודה מראש לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by ori24,

יש לי ווינדוס 7 ULTIMATE 64 ואני מקבל עידכונים שוטפים כמו שצריך. אתמול קיבלתי עידכונים לשדרג את המסנג'ר ואת המייל לשנת 2011. התקנתי את העידכונים הנ"ל ופתאום התוכנה של המייל ושל המסנגר נהפכו כולם לשפה האנגלית והמסנגר ממש "התנפחה" וכוללת בתוכה כל מיני שטויות שאני ממש לא מעוניין בהם כמו אתר MSN שפועל ברקע. כמו כן נוספו לי 2 תהליכים של WINDOWS LIVE שאי אפשר לכבות אותם. איך ניתן לשנות את זה בחזרה לשפה העברית? ואת המסנגר לגירסה הקודמת? האם יש דרך להימנע מהתקנת כל עידכון "חשוב" שאני מקבל? בתודה מראש,אורי.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  5. במחשב חדש (Windows 98) יש לי את התופעה הבאה: מדי פעם, כשאני מפעיל את ה- Windows Media Player (גירסה 7), אני מקבל את ההודעה הבאה: mmtask caused a general protection fault in module win87em.dll ובמקרים מסויימים בשלב זה המערכת מפסיקה להגיב. זה קורה גם לפעמים בתוכנות אחרות (משחקים מסויימים). ניסיתי להחליף את הקובץ win87em.dll בקובץ המקורי (בהנחה שזה נדפק), אבל כלום לא השתנה. למישהו יש רעיון? תודה, מעוז תצורת המחשב: - P-4 1.7GHZ - GeForce MX-200 - CD-ROM ASUS X52 - RAM DDR 256MB

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  6. יש לי במחשב אוסף של שירים, שאני אוסף כבר הרבה זמן, משום מה יש הרבה קבצים שמוגדרים כ Hidden, והמחשב לא נותן לי אופציה להוציא אותם מהמצב הזה.(מצורפת תמונה.) במחשב אין בעיה להפעיל את הקבצים, אבל הנגן MP3 שלי מתעלם מהם.. האם יש איזה פיטרון לבעיה? אולי איזה תוכנה שיודעת לשנות את זה..? תודה, און. [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by gkman,

שלום. אני מנסה לשתף תיקייה רק עם הטלפון הנייד שלי (גלקסי 2) כרגע אני מצליח לשתף אותו רק עם כולם (וכאמור אני רוצה שזה יהיה רק עם הטלפון) ניסיתי להוסיף אותו עם כתובת IP אבל זה לא מוצא לי (WIN7) מישהו יודע אם אפשרי לעשות את זה?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  8. Started by Nitro Viper,

לא נראה לי שיש דוס בWIN XP. אז איך מפרמטים?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  9. נכון באתר נענע ... היה פעם כתבה על אך לשפר את מהירות האיטרנאט ואך להאיץ אותה .. מכוון שהגדרות ה windwos אינם מאפשרות לאידסאל בדיוק ... קראתי בנענע עשיתי מה שהיה כתוב שהם להוריד את ה קובץ regedit עכשיו באיטרנאט בגלישה באמת...המהירות השתפרה ... אבל בתוכנות שיתוף... אימלה.....0.1 0.3 1 3 kb לא יודע מזה... באתרים מוריד מהר אבל בתוכנות...כמו אימול מירק כל אלה זה עושה את הבעיה הזאת אך אני ניצל מבלי לפרמט העם יש דרך... לשחזר את ההגדרות המקוריות של windwos מבלי לפרמט את המחשב ?!

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by shiranosh,

שלום לכולם ... יש לי ווינדוס 7 ובאמצע צפייה ביו טיוב הופיעה לי ההודעה הזאת "display driver nvlddmkm stopped responding and has successfully recovered " מה זה אומר?ומה עליי לעשות? ניסיתי קצת לחפש בגוגל אבל לא כל כך הבנתי..

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  11. Started by Optimus_Prime99,

הקספרסקי זיהה לי את הוירוס והוא הדביק לי את הקובץ של הווינדוס svchot ואני לא יכול למחוק אותו. כמו כן בתיקייה היכן שהקבצים מורדים מהאימיול שנמצאת בכונן אחר כל פעם בעת איתחול המחש מחדש מופיעים אלפי קבצי ראר של תוכנות כלשהם.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by EX300,

שיפור באינטרנט , שיפור במהירות עבודה עם Windows , בקיצור המחשב עובד ממש מהר ולא בולשיט... הורידו את Tweak XP 2.04 והפעילו את כל האופטימיזציות שיש שם ... תאמינו לי שיהיה לכם הבדל ... ביי

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  13. הורדתי דרייבר וההתקנה הסתיימה ללא הודעות שגיאה אלא שהמדפסת מסומנת עם סימן קריאה צהוב ומופיע שדרייבר לא מותקן. איך פותרים בעייה כזאת??

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by lihi,

בתחילה אתנצל - ניסיתי אתמול לחפש את הנושא במנוע החיפוש - ונכשלתי . הורדתי את הגירסה ל- 2000 ומשום מה היא רצה אבל בסוף אין לי DIRECT X על המחשב . כמו-כן ראיתי באתר של מיקרוסופט הערות על הגירסה ל- XP אך לא הבנתי מאיפה להוריד את הגירסה המלאה ל- XP ( יש לכל סוגי המערכות פרט ל- XP ). נראה לי מוזר - אבל - בבקשה - האם ניתן להוסיף באתר / לתת כתובת - מהיכן להוריד את הגירסה - להריץ במחשב וזהו - או האם זוהי בעיה ידועה ? תודה מראש - ובתקווה שצדקתי בפורום שכתבתי את הנושא

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by kame,

מעוניין להבל הדרכה בהתקנת windows 2000 על דיסק מפורמט תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by dorman2,

ראיתי פרסומות לניידים של HP עם הבטחה לשדרוג חינם לווינדוס 7 באוקטובר בעלות דמי טיפול?! מה עומד מאחורי הכרזות אלו? מה זה דמי טיפול? האם המבצע תקף רק לניידים של HP?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by 1900GT,

שלום, יש לי בעיה שאני לא יודע איך לפתור. אז ככה התקנתי ווינדוס וויסטה על כונן נוסף שפתחתי (עם התוכנה PartitionMagic 8.0) במקביל ל XP ולאחר שהתרשמתי רציתי למחוק (כי לפי דעתי הוא לא מצדיק לשדרג את כל המחשב אליו). בקיצור לא ידעתי איך למחוק את וויסטה אז מחקתי את הכונן עם אותה תוכנה ומה שקורה זה שבהתחלה כאשר מדליקים את המחשב יש מסך שחור ששואל עם להיכנס לוויסטה או לגרסאות הישנות יותר של ווינדוס ואם לא נוגעים בכלום אז אוטומטי הוא נכנס לאפשרות של וויסטה ומציג שגיאה. עכשיו מה שאני רוצה זה לבטל את זה שפשוט הוא יכנס לXP מה עושים??

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by genia,

/

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  19. Started by כלנית 32,

1.אני צריכה לבצע נקודת שחזור והמחשב שומר לי רק נקודות שחזור ליומיים האחרונים ,איך אני משנה את זה? 2.יש לי בעייה בהצגת תיקיות,אני עובדת הרבה עם חוברות תמונות ואלפי תיקיות,בווינדוס הקודם יכולתי לבקש"תמונות ממוזערות"אך כאן אני לא מצליחה,אני מצליחה רק בתמונות ובPDF לאחר שהתקנתי תוכנה מיוחדת,המצב מעיק על עבודתי מאוד 3.לגבי אופיס,הגדרתי 2 חשבונות ו-2 פרופילים ואחד מהם תקוע ומכפיל את עצמו,הסרתי מס' פעמים את אופיס 2007 והתקנתי שוב אך לא עוזר והבעייה חוזרת על עצמה מה עושים? תודה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by I7210I,

שלום אני מעונין להתקין על מחשב WINDOWS 7 ולעשות שני משתמשים האחד מנהל והשני שיהיה לו גישה להכל פרט לשינויים בלוח הבקרה וכן שלא יוכל לשנות דברים בדפדפן (IE) מה עלי לעשות בשביל זה?איך עושים כזה משתמש? תודה

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  21. שלום אני עובד עם IE8 בהרבה הורדות לא יודע אם בכולם אני מתחיל להוריד ולאחר כמה שנוית החלון נסגר לבד ללא שום הודעה ופשוט מפסיק להוריד. הקצב הורדה טובה ככה שזו לא הבעייה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by roll,

קניתי מחשב חדש, התקנתי את הוינדוס והכל היה בסדר עד ש... גיליתי שאני לא יכול להתקין משחקים. ניסיתי להתקין מלא משחקים ויש לי בעיה חשבתי שהווינדוס לא טוב בהתחלה אז התקנתי ווינדוס אחר והבעיה לא נפתרה. פירמטתי את המחשב והבעיה עדיין לא נפתרה. מי שיוכל לעזור לי הוא מלךך זה מראה לי חלון כזה כשאני באמצע ההתקנה של איזה משחק (תסתכלו בקובץ המצורף) תודה לכל מי שינסה או יצליח לעזור לי לפתור את הבעיה המעצבנת הזאת בתודה Roll

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  23. בתקייה הזאת רואים את התמונות של הסרטים: אבל בתקייה הזאת לא למה זה? ואיך אפשר לסדר את זה? תודה ;D

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  24. מה קרה כאן? כתבתי הסבר שלם ומשום מה לא נקלט בשליחת ההודעה !! (מנהלים?) הסבר: התקנתי WINXP HOME HEBREW לאחר כל התקנה חשובה כמו דרייברים, אטני וירוס + עדכון, אופיס וכו, ביצעתי נקודת שיחזור. השלב האחרון אותו הספקתי לעשות הוא עדכון חלונות מאתר מיקרוסופט, קיבלתי רשימת עדכוני הורדות בנפח של 50 מגה !! חילקתי את ההורדות בשלבים, 15-20 מגה בכל פעם, בשלב השני בזמן קריאת עיתון בכדי להעביר את הזמן, פתאום ההורדה/עידכון נפסק והמחשב איתחל את עצמו. לאחר האיתחול גיליתי שאיני יכול להתחבר לאינטרנט, לאחר בדיקה עצמית + תמיכה (מהספק האינטרנט) מצאתי את הסיבה, גיליתי במנהל ההתקנים התקן רשת נוסף (המופיע בתמונה) עם סימן צהוב, ניסיון להסירו לא הצליח (תמונה מצורפת) גם במצב בטוח לא עזר, אות…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by boogala,

שלום! לאחרונה שידרגתי את המחשב ל- WINDOWS 98 (כן, כן, אני יודע שאני פרימיטיבי... ועוד זה אחרי השידרוג!), והחלטתי ליצור לי תיקיה שתכיל את החולרע שלי. אני הייתי רוצה מאוד לראות סמל אחר במקום הסמל הצהוב והמשעמם של התיקיה הרגילה. איך עושים את זה? בנוסף, אני לא יודע איך רואים את כל הסמלים האפשריים במחשב. אני יודע שצריכים לפתוח קבצי *.DLL מסויימים, אבל האם אין דרך טובה יותר להציג את כל הסמלים הקיימים (בנוסף לאלה שב- Shel32.dll) ? אני אשמח לקבל כל תשובה הנוגעת לנושא! תודה הוד רממותו

• 7 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.