עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by sk41,

רוצים לשנות את מסך הטעינה? כאן יש הסבר - http://www.littlewhitedog.com/reviews_other_00021.asp וכאן יש את הסקינים- http://www.littlewhitedog.com/reviews_other_00025.asp הכי אהבתי את זה:

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by Vega,

בתודה מראש, --Vega.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  3. אם אני עושה למודם הלא מותקן שלי UPDATE DRIVER דרך WINDOWS XP PRO האם הדרייבר שהWIN XP PRO מתקין יהיה מתאים למודם שלי?,מודם 56 קיי אני מתכוון האם יהיה אפשר לגלוש באינטרנט? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by zohare62,

יש לי מערכת הפעלה xp pro איך אני מוחק את הכתובת שמופיעה מתחת לסמן כשאני מצביא על איקון פשוט לפעמים יש כתובות גדולות שמסתירות לי את המסך תודה לכל מי שיענה לי :-*

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by boogala,

שלום! לאחרונה שידרגתי את המחשב ל- WINDOWS 98 (כן, כן, אני יודע שאני פרימיטיבי... ועוד זה אחרי השידרוג!), והחלטתי ליצור לי תיקיה שתכיל את החולרע שלי. אני הייתי רוצה מאוד לראות סמל אחר במקום הסמל הצהוב והמשעמם של התיקיה הרגילה. איך עושים את זה? בנוסף, אני לא יודע איך רואים את כל הסמלים האפשריים במחשב. אני יודע שצריכים לפתוח קבצי *.DLL מסויימים, אבל האם אין דרך טובה יותר להציג את כל הסמלים הקיימים (בנוסף לאלה שב- Shel32.dll) ? אני אשמח לקבל כל תשובה הנוגעת לנושא! תודה הוד רממותו

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  6. יש לי קובץ spyware שמסתתר אצלי על הכונן כבר 3 ימים, ניסיתי להוריד אותו היום מהצהריים ועד עכשיו, מה לא ניסיתי?! סרקתי עם ad-aware, סרקתי עם spybot, סרקתי עם spy sweeper, סרקתי עם נורטון אנטי וירוס, וסרקתי עם עוד 5 תוכנות נוספות שהורדתי (כל התוכנות הכי חדשות ומעודכנות). הקובץ הזה עושה לי את המוות!!! הוא מתקין לי תוכנות spyware כל פעם שאני מפעיל מחדש את המחשב, ואז אני סורק, וזה מוצא את כל התוכנות שהוא התקין חוץ מהקובץ עצמו שמתקין אותן כל פעם מחדש!!!! זה כל כך מתסכל!!! ניסיתי אפילו לסרוק עם התוכנות במצב בטוח, וזה לא עזר!!! הורדתי את כל העידכונים של הווינדוס מהאתר שלהם ועדיין, כלום לא עזר. חבר'ה אני על סף בכי כבר. ולהלן תמונות: זאת ההודעה שאני מקבל אחרי שאני מפעיל מחדש את המחש…

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by STRENGTH,

אני פתאום לא מצליח לכתוב בעברית לא יודע איך זה קרה.. עשיתי סתם RESTART ואחרי זה לא הצלחתי לכתוב שוב בעברית..מה אני יכול לעשות?? ואני מצטער אם זה לא קשור לפה אני לא יודע בדיוק לאיפה זה קשור אני מאמין שזה קשור לווינדוס

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by rotman,

שלום לכולם , אני כרגע משתמש בויסטה home edition basic , שזה הויסטה הפשוט ביותר... אני רוצה לשדרג לפרימיום והשאלה שלי היא האם הפרימיום צורכת הרבה יותר משאבים בצורה קיצונית? אתם ממליצים לעשות את זה?

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  9. יש לי MCE מותקן על המחשב ושאני מנסה להריץ קובץ AVI יש מסך שחור ואח"כ זה חוזר למדיה סנטר שם יש לי אפשרות לעשות RESUME - כמובן שבחירה באפשרות הזו לא עוזרת לנגן את הקובץ... מישהו מכיר את הבעייה הזאת? יש לי את כל הקודקים העדכניים וחשוב לציין שמחוץ למדיה סנטר אני כן מצליח להריץ את הקובץ...

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by M-a-T-a-N,

כל הזמן שהייתי לוחץ על קובץ להוריד אותו היה נפתח לי השמירה בשם והייתי בוחר איפה לשמור ועכשיו שאני לוחץ זה שומר לי אוטומטית בתיקיה זמנית איך אני מחזיר את זה סימנתי את ה - וי כמו סתום יאלה

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by Semyon171,

שלום,אני מנסה להתקין מחדש את הווינדווס ומופיע לי השגיאה הבאה אחרי ה Press any button to boot from cd\dvd : Windows failed to start.A recent hardware of software change might be the cause. To Fix the problem: 1.Insert you Windows installation disc and reatart you computer 2.Choose you language settings ,and then click "next". 3.Click "Repair your Computer" If you do not have this disc,contact you system administrator or computer manufacturer for assistance File: \Boot\BCD Status: 0xc000000f Info: An error occurred while attempting to red the boot configuration data מה עושים? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by huber,

שלום. הורדתי את קובץ ההתקנה של MSN LIVE אך כשאני מנסה להתקין אותו אני ישר מקבל את הודעת השגיאה הבאה: "נראה שאתה במצב לא מקוון כדי להתקין את תוכנת WINDOWS LIVE עליך להימצא במצב מקוון. נא התחבר לאינטרנט ולאחר מכן נסה שוב." כמו שאתם רואים - אני כן מחובר לאינטרנט (דרך ראוטר אסוס מהמבצע של בזק) ככה שאינני מבין מאפא נובעת נודעת השגיאה. יש למישהו רעיון? נ.ב. - גם כשהתוכנה של לוגיטק מנסה להתחבר לאינטרנט למצוא עידכונים היא טוענת שאני לא מחובר.

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by pergola,

בXP מוצאים אותו תוך שניה בהתחל.. עכשיו לא מוצאים את לחצן ההפעלה (RUN) איפה אז אפשר למצוא אותו בויסטה?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by musari,

יש לי כמה מחשבים שבראשי מותקן ויסטה אולטימה 32 ביט בעברית ובניידים אקספי איך אני משתף ברשת את הקבצים לא ממש הבנתי הויסטה קצת הרבה מבלבלת בין שיתוף קבצים בין מישתמשים(חשבונות) לבין שיתוף תקיה ברשת...2 המערכות בעברית תודה לעוזרים...

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  15. אני אובד עצות! לוח - GA-P55A-UD5 (rev. 1.0) 2 מערכי RAID0. אני מתחיל להתקין, והמחשב קורס. אני מנסה להתקין כאשר רק מערך אחד מחובר - ושוב קורס. מה אפשר לעשות?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  16. Started by Ivan,

אני לא מנקה אף פעם. חבל על זמן, כמה זבל כבר יש ?, ולא שווה הסיכון. אבל זה עושה מחשב עובד מהר יותר, לא ? לא בדיוק! PCWORLD בדק. http://www.pcworld.com/article/230447-2/cleanup_utilities_can_they_speed_up_your_pc.html

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by ralf7253,

יש לי פנטיום 3 ישן שאני מחזיק בתור שרת הדפסות.(128MB זכרון, 80GIGA הארד דיסק) כרגע מותקנות עליו שתי מערכות הפעלה:XP32 וSERVER2000. השאלה שלי אם 7 תרוץ עליו יותר טוב מXP ? הבנתי שהליבה של 7 יותר קלה מVISTA והיא אמורה לרוץ גם על מעבדי אטום.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  18. יש לי SP2. האם יש בעיות מיוחדות או תאימות של תוכנות ודרייברים אם אני מתקין SP3? האם יש בעייה של האטה/באגים? אשמח לעזרה. תודה!

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  19. אני מדבר על אפשרות ליצור דיסק התקנה\IMAGE שפשוט יועתק יחד עם התקנה מלאה של וינדוס, ותוכנות ועידכונים, ללא דרייברים (פלטפורמות שונות), איך אני מתחיל ליצור דבר כזה ?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by michael1232,

שלום יש לי win 7 uitimate 32 ביט עם 3 גיגה זיכרון ddr-2. בעת הפעלת המחשב כמות הזכרון הנצרכת על פי מנהל המשימות היא לא יותר מ1 גיגה אבל אחרי הפעלת משחקים ותכונות חילוץ כמו winrar והפעלת מספר טאבים בדפדפן כמות הזיכרון עולה לכ-2 גיגה. הבעיה היא שכאשר אני סוגר את התכנויות האלו וגם עושה להם סיום תהליך הזיכרון לא משתחרר ונשאר גובה על כמעט 2 גיגה על מנת לשחרר את הזיכרון צריך לבצע הפעלה מחדש או להשתמש בתוכנה לשחרור זיכרון. האם יש פתרון לבעיה? תודה לעוזרים?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by dorman2,

ראיתי פרסומות לניידים של HP עם הבטחה לשדרוג חינם לווינדוס 7 באוקטובר בעלות דמי טיפול?! מה עומד מאחורי הכרזות אלו? מה זה דמי טיפול? האם המבצע תקף רק לניידים של HP?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Update for Windows 7 (KB974431) Download size: 15.8 MB קיבלתי את השגיאה הזאת : 0xc004f050

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by kame,

תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by gatitito,

אהלן לאחר מחיקת עידכוני windows מסוימים שהפריעו לאחת התוכנות במחשב שלי לעבוד. המחשב הפסיק לזהות את ההרד דיסק הנייד שלי 500Giga מתוצרת western digital. כשאני בודק ב manage רואים את ההרד דיסק אבל המחשב לא מזהה את מערכת הקבצים ורושם 500giga unallocated . אני מאמין שיש בעיה והוא לא מסוגל לזהות מערכת קבצים של FAT32 לכן הוא לא מכיר את ההרד דיסק. במחשבים אחרים ההרד דיסק עובד מצויין. על המחשב הבעייתי כאשר מחברים הוא נדלק אבל לא מזוהה משום מה. האם תכלו לעזור? תודה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.