עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by NAND,

שלום, יש לי שני כונני HDD ועל אחד מהם הייתה מותקנת מערכת הפעלה ווינדוס 7 מקורית, ואז עשיתי שדרוג לווינדוס 10 בחינם מקורי. הבעיה שכרגע אני מעוניין לעשות פרמוט לשני הכוננים האלה ולהתקין ווינדוס 10 מקורי על SSD חדש שאני קונה בקרוב, איך זה אפשרי להעביר את ה-10 המקורי שהיה לי ל-SSD החדש שאני קונה? לפי מה שהבנתי, אם אני מפרמט את ה-HDDים האלה הכל נמחק כולל מערכת הפעלה המקורית שהייתה לי. אין לי סיריאל, אבל המערכת הפעלה מקורית. מה אפשר לעשות? תודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Buffer,

היי, לצערי מסיבות היסטוריות המשתמש הראשי שלי בחלונות XP הוא ה-Admin וכידוע לא ניתן לראות אותו במסך פתיחה, פרט למצב בטוח. יש בכל זאת אפשרות להוסיף אותו? כי נמאס לי ללחוץ Ctrl+Alt+Del בכל הדלקה. אם יש דרך להעתיק את כל הנתונים ממשתמש אחד לאחר בצורה מסודרת, זה גם פתרון מקובל. תודה, אור.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by SpazaM,

פרסמתי בציוד הקפי אבל כנראה לא מתאים לשם יש לי מקלדת k200 Logitech ולמעלה יש לי מקשי favorites , החלטתי לשנות את הmail והcalc למקשי multimedia כי אין לי מקשים של "להעביר לשיר הבא" , "שיר קודם" . קצת חקרתי על הנושא והגעתי לפה : HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\AppKey\מספר המקשהעניין הוא שלמדתי איך לשנות את התנהגות המקש ע"י ShellExecute לwmplayer.exe וגם לפתוח ישר את הג'ימייל, אבל אני לא מצליח בכל האינטרנט הזה למצוא מה הפקודה ל next track, מצאתי שהקוד הHEX שלו הוא E0 19 אבל אין לי מושג איך אני עושה את זה שם, ניסיתי גם בשיטה בינארית Scancode map אבל הוא בכלל לא קולט שום תו. בסופו של דבר , האם יש למישהו מושג איך לעשות את זה בלי שום תוכנות עז…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. יש לי מילון "רב מילים" גירסא 2 שעובד על Win98 אבל אינו מתאים לעבודה ב- Windows2000 . אני זוכר שישנה דרך לבצע תאימות של תוכנות שעבדו על Win98 ולהפעיל אותם במערכת הפעלה מבוססת NT. (מבוססת NT אני מתכוון ל- Windows2000/XP ).

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by ocb,

יש לי אופיס 2013 מותקן באנגלית על ווינדוס 7 ULTIMATE 64 BIT גרסה אנגלית. אני נתקל בהרבה בעיות ספציפית באאוטלוק ובסקייפ, כאשר באאוטלוק, קודם כל, הכיתוב מתחיל מצד שמאל. העברית מתחילה עם פונט אחד ועוברת לשני באמצע הכתיבה. כאשר עוברים כמה שורות אחרי הכתיבה הראשונית הכתב יכול פתאום להיכתב הפוך. אני מקבל מיילים בעברית כשהאותיות הפוכות. אין לי אפשרות להעביר את הכיתוב לצד ימין, CTRL+SHIFT פשוט לא מגיב לבקשה וגם לא הכפתור המיועד לכך באאוטלוק. שפת ברירת המחדל שלי באאוטלוק היא אנגלית. הנחתי שזו בעיה עם ווינדוס ולא עם אאולטק ספציפית כי גם סקייפ עושה לי בעיה דומה. בסקייפ לפעמים קורה שאני לא יכול לשנות לעברית אלא אם כן אני לוחץ על ALT+SHIFT כך שALT הוא ראשון מה שמוזר לי כי אני רגיל שזה…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. Started by GerberMan,

שלום לכולם, התקנתי עכשיו וינדוס 7 חדש דנדש עכשיו, אחרי שהתקנתי את חיבור האינטרנט שלי והכל עובד מצוין, פתחתי משתמש נוסף בוינדוס ומשום מה החיבור הזה לאינטרנט לא מופיע אצלו... בנוסף, כל פעם שאני מחליף בין המשתמשים, לא מנתק אותם אלא מחליף, חיבור האינטרנט במשתמש הראשי מתנתק. מישהו יודע מה לעשות? תודה!

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. יש לי מחשב חדש. מחשב ממש טוב שני כרטיסי מסך GTX 560I ומעבד I5. זיכרון 8 ג'יגה. לאחר בדיקה גיליתי שעל כל המשחקים (אני מדבר על שלושה משחקים שבדקתי) יש FPS נמוך יותר על 64ביט מאשר 86(32) האם זה הגיוני? זה דבר ידוע? המשחקים זה משחקים חדשים יחסית BC2 ו SHOGUN 2. האם זה הגיוני שאני אקבל פחות FPS ב64 ביט? תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. למשל כול מיני SERVICES שפועחים עם הויסטה..מה אפשר לכבות ומה לא....?הכול כדי להפוך את ויסטה ליותר קלה ומהירה... יש אתר כזה או אולי מישהו יודע ויכול לתת כמה עצות מה לסגור מה לכבות בויסטה..כול מה שלא נחוץ וסתם זולל משאבים..? תודה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by yot,

howday, today, i have installed WindowsXP Home, and beacause i was in rush, i fogot to select the Hebraw as my main language. this thig happned to me once, and i remember that the only thing i could do is to format my pc. so i ask u guys, if there is a way to install Hebraw on the machin. another thing: Windows allways tells me that i have 30 days to log in, and i dont know what they want from me, so if someone can tell me, i'll be happy.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום קיניתי לפני שנה מחשב נייד של אסוס עם ווינדוס 7 עכשיו המערכת עושה לי בעיות אני רוצה לפרמוט אותו, ידוע לי שקונים נייד עם ווינדוס אז יש אימיג של ווינדוס בדיסק הקשיח במחשב וממנה אני יכול לעשות התקנה, הבעיה שאני לא יודע איך אני יכול לעשות את זה בתודה אורן. כמוכן אני לא מוצא את הדיסקים אולי ידוע לכם איך אני משיג אותם או יכול להתקין בלי ??

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by ran1809,

טוב קניתי נייד של HP ואני בתוכנית שדרוג ל 7. ואני מקבל אותו (שדרוג) עוד מס' ימים, עכשיו שאלתי היא כזו...מ הבעצם עושה השדרוג..האם הוא מחליף לי את כל קבצי ההפעלה, כי זה נראה לי מוזר כאילו אני מרגיש שהוא ייתבסס לי על הויסטה ויישנה לי את התצוגה אבל הכבדות של הויסטה תשאר. פעם היו אומרים שכל הזבל עדיין נשאר במחשב בשדרוגים של פעם. מה המצב כיום?! אני אמור להרגיש כאילו התקנתי 7 מהבסיס? עוד דבר הרישיון שאני מקבל הוא לשדרוג בלבד או שאני אוכל להתקין מהבסיס..!? תודה רן

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. מדובר על ווינדוס XP אני מנסה להגיע למסך כי כנראה סיסמא קודמת לא נכונה ולא מצליח להתחבר לרשת האלחוטית

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by amirusus,

שלום חברים אשמח אם תוכלו לעזור לי. למרות שיש לי במחשב גם אנטי וירוס מותקן spyboot , windows defender , ad-aware, כולם מותקנים ועובדים אך אני עדיין מקבל הודעה מה-security center (מצב צלום מסך) שאין לי אנטי וירוס מותקן ושהדיפנדר לא עובד. לפעמים גם הפיירוול מפסיק לעבוד לבד. הרצתי את כל התוכנות והמחשב נקי. ניסיתי עוד 2 אנטי וירוס(AVG, AVASt) . וגם איתם הבעיה חוזרת. כשאני מנסה ללחוץ על"TURN ON NOW" בדיפנדר הוא מבקש לעדכן ואז נותן לי את התוצאה הנ"ל. הרצתי HIJACK . אפילו בתמיכה של מיקרוסופט לא ידעו להגיד מה הבעיה. יש לי מה לפחד מווירוס? למרות שהאנטי וירוס מותקן? או מרוגלות על המחשב?[br]פורסם בתאריך: 4.01.2008 בשעה 10:19:55 צילום מסך נוסף[br]פורסם בתאריך: 4.01.2008 בשעה 10:20:…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by guy144,

[table] [tr] [td] [/td] [td]אני מתכוון לכל האפקטים של החלונות הקופצים והמעבר בין החלונות[/td][/tr][/table]

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. לא משנה כמה שומרים על המערכת, גם אם לא עלה עליה ספיירוור בודד מעולם, הותקנו מספר תוכנות בודדות, עדכונים קריטיים תמיד מעודכנים והכל מעולה, תמיד תוך חצי שנה המערכת תוריד מהביצועים שלה, פעולות קטנות יתחילו להיות איטיות יותר ועוד... יש מה לעשות חוץ מפורמט? כדרך אגב כל כמה זמן צריך להשתמש במאחה וסורק דיסק? כי בגלל שאני בממוצע כל 3-4 חודשים מוחק את כל הפרטישנים ויוצר מחדש, החלטתי שדיי מיותר להשתמש בשני העזרים האלה ואני פשוט לא מפעיל אותם :

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. יום אחד אני עושה אתחול לכוננן-C אחרי שנגמר האתחול הוא כותב לי שיש קבצים מסויימים שלא אוחו (כרגיל במחשב שלי ) ובדרך כלל הם מקסימום 20-40 מגה איזה 2-3 קבצים. אבל אחרי האתחול הזה הוא כותב לי 500 מגה, אז אני נכנס לכתובת שהוא רושם שהקובץ אמור להימצא: Documents and Settings/Users/Local Settings/Temporary Internet Files/ושם הקובץ. עכשיו עשיתי מאפיינים ל-Temporary Internet Files והוא שוקל 615 מגה! נכנסתי לתוך התקיה וכל מה שיש בתוך התקיה לא שוקל יותר מ700K!! וכשאני עושה ניתוח אחרי אתחול אחד הוא רושם שצריך לאחות את-C. וכנראה בגלל זה המחשב נהיה איטי מאוד. תודה לעוזרים מראש.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by IlanF,

איכשהו קבעתי שיהיה אייקון מסויים לקבצי .ICO במקון שיהיה את האייקון שיש בקובץ עצמו. איך אני מתקן את זה שלכל קובץ ICO יהיה את האייקון שצריך ליהיות לו?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by netanel38121,

כותרת. מתי שאני בא לעשות כיבוי הוא פשוט נתקע. לא משנה אם זה כיבוי או הפעלה מחדש. המחשב שלי נקי מ קוקיס עשיתי בדיקה לתקינות קבצי מערכת ההפעלה והכל תקין. מישהו נתקל בזה או יודע מ הפיתרון? כמו כן עוד עניין לפעמים שאני מפעיל משהו לא משנה מה המחשב גם נתקע. זה יכול להיות MSN זה יכול להיות BSPLAYER או כל תוכנה אחרת. אני חושב שיש לי איזה משהו שמותקן אצלי שגורם לזה אולי איזה עידכון של MICROSOFT? אין לי שמץ מה זה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. משום מה לאחרונה האייקונים שעל שולחן העבודה נמצאים ללא תצוגתם לפי התוכנות שהם מופעלים למשל קבצי וורד,פאואר פויינט,אקרובט רידר וכו נראים כקבצים לא מזוהים אבל בלחיצת דאבל קליק הם נפתחים עם התוכנה שאמורה לפתוח אותם הם כך נראים כאשר אני לוחץ קליק ימני על המסך ו-NEW כדי ליצור קובץ חדש מהסוג שלהם בנוסף באפשרות ARRANGE ICONS BY אין לי את האפשרויות האחרונות SHOW DESKTOP ICONS או LOCK WEB ITEMS ON DESKTOP איך ניתן להחזיר את מצב התצוגה לקדמותו בדקתי גם בFOLDER OPTION והם מוצגים עם האייקונים הנכונים

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. היי, הזזתי כמה מחיצות ועשיתי כמה שינויים קטעים, הוא ביקש reboot וממש לפני שהווינדוס עלה ה=PQMAGIC נכנס לפעולה. הוא התחיל בתהליך ועבר כ-33% ואז הודיע על שגיאה מס' 1517 (לא יודע מה זה אומר..) וביקש לעשות שוב reboot. אחרי הreboot הזה, הווידנוס לא עולה, לא רגיל, לא ב-safe mode ולא ב-last known good configuration. מה אפשר לעשות? להכין דיסקט הצלה של PQMAGIC ? אולי להעביר את ה-HD למחשב אחר בבית, שיש בו PQMAGIC ולנסות לשנות כמה דברים במחיצות...? תודה.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by mordechai,

יש לי מחשב (פנטיום קלאסי) עם חלונות 98 . שעובד נורא לאט. חשבתי שהבעיה היא וירוס ולכן ניסיתי להתקין את נורטון אנטי וירוס 2002 . המחשב מוציא לי הודעה " מנהל המערכת לא מרשה להתקין תוכנה זו" (משהו כזה..).ניסיתי גם ב safe mode וזה לא הולך (שוב אותה הודעה). מי זה בכלל "מנהל המערכת"? מה אפשר לעשות?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by pro,

היה ווינדוס ME ושהתקנתי WIN XP הכיבו של המחשב לא מתבצע אוטומטית האם יש פיתרון? ועוד שאלה האם אפשר להוריד את עמוד ה-LOGIN בהדלקת המחשב תודה! ;D

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by puuma1,

שלום עשיתי גיבוי יצירת תמונת מערכת של הווינדוס ( ווינדוס 7) אני רוצה להתקין ווינדוס חדש . האם אפשר להעביר את שחזור הגיבוי הזה לווינדוס החדש ? והאם הוא יפעל עם כל התוכנות שהיו לי בווינדוס הקודם? תודה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by IME3,

אני מקבל את ההודעה הזאת בזמן התקנה של dotnetfx3_x64 NET Frame 3.0 הבעיה היותר גדולה היא שהעניין הזה איכשהו קשור למשחק GTA4 ובהפעלה של תוכנה בשם ROCKSTAR SOCIAL CLUB בהתקנה של זה הוא מנסה להתקין נט פריים 3 ונכשל התוצאה אני לא הצלחתי עוד להפעיל את המשחק שעלה לי 219 שח זה המשחק הראשון אי פעם שקניתי ולא הצלחתי להפעיל בושה לחברה הזאת ולעולם המשחקים כולו בכלל הבעיה הספציפית הזאת עולה כל כך הרבה פעמים בפורום של המשחק ופתרון לא עולה אני צריך איכשהו שההתקנה תצליח התקנתי גם 3.5 PS1 ועדיין הסוסיאל קלאב קורס שהוא נפתח הסתרתי 3.5 ועדיין קורס ולא מצליח להתקין נט פריים 3 מקבל את ההודעה בתמונה צריך פתרון לעניין הזה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by Yakim Peled,

בימים האחרונים כל פעם שאני מנגן משהו ב-YT אז במקום לראות את הסרט אני רואה מסך ירוק (הסאונד בסדר). לפני הלחיצה אני כן רואה את התמונה. המסך הירוק מופיע רק כשהסרט מתנגן. הבעיה אינה תלוית דפדפן: זה מופיע עם FF12.0, עם כרום 19 ועם IE9. הקטע הוא שלא עשיתי שום שינוי במחשב או התקנתי תוכנה חדשה. טכני: אני על W7 64 ביט. מודרים: אין לי מושג אם זה הפורום הנכון אז אם יש אחד מתאים יותר אנא העבירו אותו. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.