עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by SpazaM,

פרסמתי בציוד הקפי אבל כנראה לא מתאים לשם יש לי מקלדת k200 Logitech ולמעלה יש לי מקשי favorites , החלטתי לשנות את הmail והcalc למקשי multimedia כי אין לי מקשים של "להעביר לשיר הבא" , "שיר קודם" . קצת חקרתי על הנושא והגעתי לפה : HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\AppKey\מספר המקשהעניין הוא שלמדתי איך לשנות את התנהגות המקש ע"י ShellExecute לwmplayer.exe וגם לפתוח ישר את הג'ימייל, אבל אני לא מצליח בכל האינטרנט הזה למצוא מה הפקודה ל next track, מצאתי שהקוד הHEX שלו הוא E0 19 אבל אין לי מושג איך אני עושה את זה שם, ניסיתי גם בשיטה בינארית Scancode map אבל הוא בכלל לא קולט שום תו. בסופו של דבר , האם יש למישהו מושג איך לעשות את זה בלי שום תוכנות עז…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by sirexrv,

שלום לכולם לפני שבוע המחשב החליט שהוא לא מזהה את הכונן DVD שלי בבדיקה במנהל ההתקנים (מאפיינים של הDVD) נרשם: "Windows טען בהצלחה את מנהל ההתקן עבור חומרה זו, אך אינו מוצא את התקן החומרה. (קוד 41)‏‏ לחץ על פתרון בעיות כדי להפעיל את פותר הבעיות עבור התקן זה." אמרתי, סבבה - אבל למה את הכונן הוירטואלי שלי (DAEMON Tools) הוא גם לקח (הרי הוא לא מחובר פיזית)? מישהו יודע מה עשים?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. Started by hosham,

שלום, יש לי תיקייה של 25 G בכונן C בתיקיית WINDOWS התיקייה אינה נראית גם לא ב"מוסתר". בעזרת תוכנת TREESIZE מצאתי אותה ויש בה מלא קבצי MSP. מה עושים איתם, האם אפשר למחוקם ולמה הם שם? תודה, מצ"ב תצלום מסך של התוכנה. [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. לא עדכנתם את מערכת ההפעלה שלכם השבוע? מחכה לכם עדכון חשוב שעשוי למנוע את גניבת המידע שלכם לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/מיקרוסופט-מפיצה-עדכון-חלונות-לתיקון-פ/

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by gkman,

שלום. אני מנסה לשתף תיקייה רק עם הטלפון הנייד שלי (גלקסי 2) כרגע אני מצליח לשתף אותו רק עם כולם (וכאמור אני רוצה שזה יהיה רק עם הטלפון) ניסיתי להוסיף אותו עם כתובת IP אבל זה לא מוצא לי (WIN7) מישהו יודע אם אפשרי לעשות את זה?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Ran B,

שלום! מה נשמע? עוד שאלה לפורום זה. במחשב של חבר שלי יש העתק של ווינדוס עם סידיקי לא מקורי ובנוסף יש לו מחשב נייד עם העתק מקורי וחוקי ועליו יש לי את הproduct key (מדבקה). אני למשל, אצלי בבית, התקנתי על המחשב הנייח העתק חוקי של הווינדוס באמצעות הדיסק של המחשב הנייד של אחי עם הסידיקי שלו וזה עובד מעולה. יש לי רישיון והעתק חוקי. בנוסף לזה, עזרתי לחברה שלי בפרמוט והתקנו לה עם אותו דיסק ועם אותו סידיקי. גם עובד מעולה! יודע לי גם שאפשר להריץ על אותו סידיקי כשלושה מחשבים חוקיים. שזה עומד יחד עם מבחן התוצאה. השאלה היא כזאת : האם ניתן במחשב של חבר שלי, לבצע החלפה לproduct key ובכך לעשות איקטוב מחדש והורדת עידכונים מלאים (כרגע הוא עם SP2) לווינדוס ללא פירמוט המחשב? וזאת ע…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Maor_T,

אני רוצה לדעת אם אפשר לעשות איכשהו באיזושהי תוכנת גוסט קובץ Ghost ל WinXP וכשאני אבוא לפרמט אני רק אעשה שחזור מה Ghost וזה יעבוד לי ... כי ניסיתי פעם בתוכנת Ghost ישנה וזה לא עלה לי ה XP... יש מישהו שעשה אצ זה?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. שלום רב , התקנתי את vista transformation pack 6 , אני משתמש ב auto-hide מאז ומתמיד , אבל עכשיו התחילה לי בעיה , משום מה ה auto-hide הפסיק לעבוד. האם אתם מכירים את הבעיה? האם אתם מכירים איזשהו תיקון לכך? תודה רבה

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by AmitDanan,

יש ברשותי כונן קשיח WD 500GB שהתקנתי את מערכת ההפעלה חלקתי אותה ל C ו D הקצתי לכונן C מעט יותר מדי, עכשיו ברצוני להוריד קצת נפח מC ולהעביר אותו למחיצה D, נכנסתי לניהול הדיסק עשיתי כיווץ למחיצה C עד כאן הכל בסדר זה יצר לי נפח בצד שאותו אני מעוניין להוסיף לD , הבעיה שאני לוחץ על מחיצה D אין לי את האפשרות הרחבת אמצעי איחסון לעומת זאת בC כן יש את האפשרות. השאלה שלי איך אני מוסיף את הנפח שכיווצתי מC למחיצה D ?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום לכולם, מעוניין לשתף תיקייה ספציפית ברשת הביתית שלי. יש לי במחשב המדובר WINDOWS VISTA ברשת יש לי מחשבים עם WINDOWS 7/VISTA/XP מעוניין לחסום את התיקייה עם אפשרות גישה בעזרת קוד. איך אני עושה זאת ? תודה רבה...

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by MoAv,

שלום יש לי תוכנה ישנה בדוס והיא בעברית אני עובד תחת 2000 PRO . איך אני יכול לראות עברית או להתקין פונטים של עברית שיעבדו תחת דוס ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. Started by smoker09,

המחשב לא מצליח להעלות את תפריט ההתחלה וזאת לאחר שימוש ב easybcd. על המחשב מותקן windows xp על HDD בכונן C. כונן E הוא HDD שונה ועליו התקנתי windows 7 ע"י image של acronis . כאשר אני נכנס לביוס ומגדיר כל פעם את עדיפות ה HDD העולה , אז הכל עובד כמו שצריך - xp עולה יפה לבד , וגם 7 לא עושה שום בעיה. הבעיה היא שאני רוצה לעשות תפריט כדי שאוכל לבחור כבר בהתחלה לאיזו מערכת שארצה להיכנס. אשמח לעזרה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. בוקר לכולם .התקנת מערכת הפעלה xp על כונן קשיח sata נתקעת באמצע מחשב פנטיום 4 סלרון p4i65g prescot 800 החלפתי דיסק מערכת הפעלה-לא עזר שיניתי בביוס ל-compatible -לא עזר מערכת ההפעלה שאני מתקין היא עם sp2 קראתי באינטרנט שהבעיה יכולה להיות בגין חוסר דרייבר ל-sata ,אך לצערי איני מוצא את הדרייבים הללו. אין לי כונן a ,אם הבעיה היא בדרייבר וצריך כונן a אשיג בהמשך תודה לכולם והמשך יום נעים אהוד

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by genia,

/

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. (לא משנה. התקנתי גירסא אחרת שעובדת.) התקנתי עכשיו MicroXP, והתקנתי Complex languages & support for right to left... ובכל שאר האפשרויות בחרתי ב-Israel, Hebrew; אבל בשמות של תיקיות וקבצים, רואים הפוך; כלומר במקום תיקיית "חדש" רשום "שדח".

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום יש לי דיסק גיבוי חיצוני של WD המגיע עם תוכנת גיבוי ומגבה את כל הקבצים שלי בווינדווס 7 יש אפשרות לגבות את המערכת וליצור תמונת מערכת יש אפשרות ליצור את הגיבוי הנ"ל על הדיסק החיצוני שלי השאלה: האם תהייה הפרעה\התנגשות עם תוכנת הגיבוי המותקנת בדיסק הגיבוי? האם יש כאן כפילות? האם לבחור רק "תמונת מערכת" ולא לגבות את כל הקבצים (המגובים כל הזמן ע"י תוכנת הגיבוי של הדיסק החיצוני) ? בקיצור מה לעשות?? תודה ערן

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by borg,

אמרו כאן לפני כמה ימים ש-XP SP2 לא מאפשר יותר מ-20 פורטים פתוחים (או משהו כזה) שלא קיבלו עדיין אישור, כדי להילחם בוירוסים ותולעים נראה לי, ושלאחרונה יצא Patch שמאפשר למשתמש לשנות את הערך הזה ולקבוע בעצמו הגבלה, לפי ההעדפה האישית שלו. השאלה שלי היא האם המגבלה המקורית היא של SP2 או של עדכון מאוחר יותר. ולגבי ה-Patch, האם הוא מותקן באופן אוטומאטי באמצעות Automatic Windows Update או שצריך להוריד אותו מהאתר של מיקרוסופט? אחרי שה-Patch הזה מותקן במחשב, אז איך משנים את המספר האפשרי של פורטים פתוחים שלא קיבלו עדין אישור?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. אתמול המחשב נכבה כרגיל, הכל בסדר נדלק, ובום נכנס לווינדוס ויש מסך שחור ואת השגיאה הזאת עכשיו הקטע גם שאין גישה להתחל בשביל לנסות לעשות נקודת שיחזור או משהו בסגנון ויש לי את הדיסק של ווינדוס...אז איך אני בידיוק מתקן את זה? פשוט אין גישה לכלום מסך שחור שלא נותן לעשות שום דבר ואת השגיאה. אולי להפעיל את המחשב במצב בטוח ע''י F8??

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. מה קרה כאן? כתבתי הסבר שלם ומשום מה לא נקלט בשליחת ההודעה !! (מנהלים?) הסבר: התקנתי WINXP HOME HEBREW לאחר כל התקנה חשובה כמו דרייברים, אטני וירוס + עדכון, אופיס וכו, ביצעתי נקודת שיחזור. השלב האחרון אותו הספקתי לעשות הוא עדכון חלונות מאתר מיקרוסופט, קיבלתי רשימת עדכוני הורדות בנפח של 50 מגה !! חילקתי את ההורדות בשלבים, 15-20 מגה בכל פעם, בשלב השני בזמן קריאת עיתון בכדי להעביר את הזמן, פתאום ההורדה/עידכון נפסק והמחשב איתחל את עצמו. לאחר האיתחול גיליתי שאיני יכול להתחבר לאינטרנט, לאחר בדיקה עצמית + תמיכה (מהספק האינטרנט) מצאתי את הסיבה, גיליתי במנהל ההתקנים התקן רשת נוסף (המופיע בתמונה) עם סימן צהוב, ניסיון להסירו לא הצליח (תמונה מצורפת) גם במצב בטוח לא עזר, אות…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by jambo7,

אחלן אני יודע שיש כבר הודעה בנושא אבל מכוון שיאן תגובה [ בגלל השימוש במילים לא מתאימות ] אני מעלה את זה שוב גלשתי בכל מיני אתרים ואיזה שהוא אתר השתלט על אתר הבית שלי ואני לא יודע מה לעשות ואיך להחזיר את המצב לקדמותו תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. Started by omri_ro,

כל פעם שאני נכנס לאחת ההודעות בפורום אני מקבל ERROR MSG בסיגנון: כאשר שורות הLINE והERROR משתנות כל פעם הכל התחיל לפני כיומיים כשהתקנתי OFFICE איכס פי ובטעות התקנתי את הFRONT PAGE וחשבתי שהסרה שלו תפתור את הבעייה(אבל לא) קיצר, איך אני עושה לדרק DISABLE או כל פתרון אחר יתקבל בברכה(זה כבר מוציא אותי מדעתי!)

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. הפס התחתון של הדפדפן איפה שרואים את הדף נטען (מקווה שהסברתי נכון) .

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. אוקיי , דיסקט אתחול לא עובד כשיש xp , אני רוצה לפרמט אותו ( הוא לא נותן לי לעלות את לינקוס מכיון שיש לו בעיות על הLILO ) שהמחשב יהיה ללא מערכת הפעלה ואז להתקין את הלינוקס . אז , כיצד אני עושה את זה , כיצד לפרמט את xp בלי להתקין אותו מחדש ?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Svensk.il,

היי, כשאני מנסה להכניס את המחשב למצב שינה תחת ויסטה הום פרימיום אז זה נכנס אליו ומתעורר אחרי שניה, בלי שאני אגע בכלום... ביטלתי את האפשרות שהכרטיס רשת יוכל להעיר את המחשב. ובביוס מצב שינה מאופשר... מה אני אמור לעשות? ??? תודה מראש לעונים.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. לא משנה כמה שומרים על המערכת, גם אם לא עלה עליה ספיירוור בודד מעולם, הותקנו מספר תוכנות בודדות, עדכונים קריטיים תמיד מעודכנים והכל מעולה, תמיד תוך חצי שנה המערכת תוריד מהביצועים שלה, פעולות קטנות יתחילו להיות איטיות יותר ועוד... יש מה לעשות חוץ מפורמט? כדרך אגב כל כמה זמן צריך להשתמש במאחה וסורק דיסק? כי בגלל שאני בממוצע כל 3-4 חודשים מוחק את כל הפרטישנים ויוצר מחדש, החלטתי שדיי מיותר להשתמש בשני העזרים האלה ואני פשוט לא מפעיל אותם :

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים