עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום. סליחה שאני מטריד עם בעיות "הזויות" כאלה. כאשר אני מבקש להקליד שם ארוך-משהו לתיקייה או קובץ, מתרחש דבר מוזר. אני מוגבל, ובו בעת הסמן של העכבר נעלם. בשני המקרים [בתמונות] אני מוגבל על ידי המערכת מלהמשיך ולרשום שם

• 9 תגובות
    • 5.6k צפיות
  2. Started by GetRich,

התקנתי היום Win 7 על מחשב דיי ישן, הכל עובד בסדר גמור חוץ מהעובדה שאחד ההארדיסקים (פיסי - יש לי שניים במחשב) נעלם. בשלב מסויים זה הראה לי הודעה כזאת כמו כשמכניסים דיסק און קי, לחצתי על "לראות את הקבצים והתיקיות" וזה עבד. אבל בדיוק הייתי באמצע התקנה וזה עשה הפעלה מחדש אוטומתית אז לא הספקתי לעשות כלום. איך אני מחזיר אותו? תודה!

• 2 תגובות
    • 888 צפיות
  3. ניסיתי להתקין תוכנה כלשהי [אגרון 2006 למתעניינים] ומסתבר שיש לה בעיית תאימות עם vista 64bit , ואי אפשר להריץ אפילו את ההתקנה, לפני שהתקנתי 64 ביט שאלתי איזה 3 פעמים אם יש בעיות תאימות וכולם אמרו לי שיש סימולציות ושטויות שפותרות את זה... לאן כל זה נעלם? ואיך משתמשים בדבר הזה?

• 2 תגובות
    • 3.1k צפיות
  4. אני מצליח להכנס למצב HIBERNATE רק דרך גדג'ט שהורדתי

• 1 תגובה
    • 810 צפיות
  5. Started by lilian,

כרגע, לאחר התקנת חלונות 7 ברצוני לחלק למחיצות כי יש לי רק מחיצה גדולה אחת. האם ניתן לעשות זאת ע"י המערכת או שדרושה לכך תכנה חיצונית ?

• 39 תגובות
    • 4k צפיות
  6. Started by blackbimer,

אממ לאחרונה המחשב שלי התחיל לעבוד קצת ביותר איטיות ממה שהתרגלתי אליו בלי קשר לפרמוט. רציתי לדדעת איפה אני יכול לראות את עניין המשאבים ואת כמות הכוח והזכרון אם אפשר ככה להגדיר את זה שיש למחשב בכל רגע נתון וגם מזה כל הדברים שרצים לי ברקע של המחשב שאני לוחץ קונ' אלט דל יש שם מלא דברים שאין לי מושג מהם אפשר לכבות אותם? לציין שיש לי אקס פי הום אדישיון 1.8 512 מגה תודה וחג שמח..

• 7 תגובות
    • 591 צפיות
  7. Started by NiMo1771,

שמתי לב שבמנהל המשימות יש הרבה תהליכים ברקע איזה מהם אפשר לסגור? http://imageshack.us/f/17/89883450.png/ (מערכת הפעלה ווינדוס 7, 64 ביט)

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. כך נטען באתר הזה - https://betanews.com/2020/04/15/save-80-on-windows-10-pro-limited-time-offer/

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. שלום, המחשב שלי נשרף, ולכן עברתי לאיזשהו מחשב אחר שכבר המון זמן לא נגעו בו. בסה"כ המחשב הזה בסדר גמור, אבל אין בו אפילו את service pack 1 של ווינדוס XP, ולכן יש לי בעיה מאוד גדולה להכנס אפילו לכל מיני אתרים (כמו פייסבוק לדוגמא) או אפילו להפעיל איסקיו (אני יכול להשתמש רק בICQ PRO כאן). כמו שאתם בטח יודעים, אי אפשר להתקין את SP3 ישר, אלא צריך קודם להתקין את SP2. לכן הורדתי את SERVICE PACK 2, אבל המחשב רושם את ההודעה הבאה: Windows XP Service Pack 2 cannot install. The product key used to install Microsoft Windows may not be vaild. For more information about why you have received this error message, and steps you can take to resolve this issue visit www.howtotell.com איך אני …

• 7 תגובות
    • 770 צפיות
  10. שלום, רציתי לשאול אם מישהו יודע איך אפשר להסיר קיצורים מהתפריט שנפתח כאשר לוחצים לחיצה ימנית על קובץ כלשהו (למשל אם יש WinRar על המחשב אז יש שם אפשרויות כמו: "add to archive" או קיצורים של האנטי - וירוס כמו: "scan with avast" וכל מיני כאלה..) תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 899 צפיות
  11. Started by yarl,

אחרי ההתקנה כנראה נתתי את אותו השם למחשב המפורמט ועכשיו כל הדלקה שהמחשב השני עולה יש הודעה עם סימן קריאה ! שיש כפילות שמות ברשת מחשבים או שיש עוד מחשב דופליקייט ? קיצ קצ איך פותרים את הבעיה ומשנים את זה שהייה שני שמות נפרדים העינין דחוף תודה לעונים

12. שלום במחשב שהיתה בו כפי הנראה מע.הפעלה win98 התקנתי win xp כי המערכת לא עלתה בגלל בעיה בדיסק כנראה (המחשב לא שלי ואינני יודע מה היה לפני שהמערכת הפסיקה לעלות). אחר ההתקנה, עם הפעלת המחשב אני מקבל תפריט בחירה בין 2 OS: win xp ו windows. אם אני לוחץ על windows אני מקבל את הממשק הטקסטואלי של DOS. לחיצה על XP מעלה את ה XP. אני רוצה להתפטר מהתפריט הבלתי נחוץ הזה. האם עלי להכנס ל boot.ini באמצעות מעבד תמלילים ופשוט למחוק את התפריט ? אני חושש לעשות זאת פן המערכת שוב לא תעלה. היכן נמצא ה boot.ini, ב c:\windows ? תודה !

• 5 תגובות
    • 965 צפיות
  13. Started by reyrey_200,

שלום כרגע על המחשב שלי מותקן WINDOWS VISTA עכשיו אני לא מרוצה מהויסטה והחלטתי שאולי עדיף להשתדרג ולעבור לווינדווס 7....עכשיו השאלה שלי היא ככה: יש לי שני הארד דיסקים,אחד 500 ואחד טרה, עכשיו אני לא רוצה למחוק כלום משניהם ! האם אפשר להתקין את הווינדווס 7 בלי למחוק קבצים מההארד דיסק (בלי לפרמט) ??

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  14. Started by MDK,

אני מניח ששמעתם כבר על תופעה זו...אז ככה: יש בעיה עם השעה בTRAY, כי זה מכוון לפי שעון ירושלים, אבל למה שהוא זה לאחר כל כמה ימים חוזר שעה אחורה... מישהו יודע איך מתקנים את התופעה המעצבנת הזאת? ??? :-\

• 2 תגובות
    • 886 צפיות
  15. אני חובב משחקים קלאסים ואני לא מצליח להפעיל אותם זה עולה ותוך שנייה יוצא, אם משחק עלה כבר אז הוא נתקע תוך שנייה אני יודע שיש בעיה עם תמיכה בדוס בווינדוס אקס פי אבל פעם זה עבד לי אז כנראה שיש משהו לעשות לא? :-\

• 4 תגובות
    • 782 צפיות
  16. Started by הדרי,

שלום אז התחדשתי בDELL E4300 וההתרשמות היא כרגע בינונית לחלוטין אבל על זה סהזדמנות אחרת. יש לי תכנה מסויימת לXP מנסה להתקינה בWIN7, דורשת הורדת .NET 3.5 ואז אני נדרש לנוכחות SP2 של XP אז מה זה "תאימות" לXP אם אני לא מסוגל להתקין תוכנה פשוטה ביותר?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שלום לצרכי ניסויים, אני זקוק להתקנה של מס' מערכות הפעלה שונות (בעיקר xp pro, 2003 server 32/64bit) על אותה חומרה (יענו מחשב אחד). פתרון של VMWare לא מתאים לי מאחר והוא מעוות את כל מסקנות הניסויים (נעשה כבר). יצא לי בעבר להתקין 2 מערכות הפעלה על אותו כונן, ואז במהלך BOOT יש בחירה איזה מערכת הפעלה להעלות. האם זה יעבוד בהתקנה של 4-6 מערכות הפעלה שונות על אותו כונן ? לדוגמא שתי התקנות XP PRO אחת 32 ביט ואחת 64 ? לחילופין אני מחפש אם בכלל קיימת תוכנה (מיני מערכת הפעלה?) שיודעת לנהל כמה מערכות הפעלה, ואם קיים snapshot אז בכלל אהיה מאושר. מישהו שמע על כזה דבר ? תודה

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by Vaknir,

פירמטתי את המחשב עם ווינדוס xp pro sp1 שיש לי וכשהורדתי את ה-sp2 ההתקנה עברה בהצלחה כמו שהיה רשום בחלון האחרון, הוא ביקש להפעיל מחדש את המחשב ואז מגיעה המסך טעינה של הווינדוס ואחרי כמה שניות מראה מסך שחור ללא כלום. גם כשניסיתי לעלות במצב בטוח זה נתקע לאחר שהגעתי לקובץ agp40 משהו כזה. יש להדגיש שבמקלדת המקש של Num lock עובד וכשניה לפני שזה קורה הנורה נכבת וזה קורה.. יש קשר בין אחד לשני? בתודה, ניר

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  19. Started by lidor_abo,

תגידי בויסטה המקורית שקונים מהחנות באתחול שלה צריך להיות לוגו של הויסטה כמו באקספי?

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  20. Started by m53242,

שלום אני מישתמש במחשב נייד DELL שלי. יש לי חלונות 10 HOME. בפעם ראשונה פתחתי דפדפן Microsoft Edge. וניתקע לי דפדפן. לא מצליח ליסגור אותו. בעזרת "מנהל משימות" היצלחתי ליסגור דפדפן Microsoft Edge. בפעם שנייה פתחתי שוב דפדפן Microsoft Edge וזה עובד ותקין. למה זה קורה לי לפעמיים דפדפן Microsoft Edge ניתקע ? אני ראיתי ב "מנהל משימות" רואים דפדפן Microsoft Edge יש באותו דפדפן פתוחים 6. לא הבנתי מה זה אומר. האם זה קשור פתיחה כמה דפדפנים לתקיעה דפדפן ? אני לא לחצתי על דפדפן 6 פעמיים דפדפן אקספלורר אדג'. לחצתי פעם אחת. וזה ניתקע לי. וגם אין לי חשבון פרופיל 1 . אני לא יצרתי חשבון פרופיל. לא משתמש בזה. אני רק פותח דפדפן אקספלוורר אדג' רגיל וגו…

• 0 תגובות
    • 810 צפיות
  21. ב RUN (winver) לא כתוב איזה.. כתוב רק איזה build

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  22. שלום לכולם המערכת שלי: Window xp sp2 Ie 7 Nod32 Zone alarm Emule והבעיה הבאה: בהפעלת מחשב הכול עובד כמו שצריך וללא שום בעיות. אבל אחרי זמן מה, אני לא יכול להפעיל שום דבר מהתוכנות (אפילו הכי פשוטות כמו notepad ), רק מופיע ההודעה הבאה: " windows cannot access the specified device, path, or file. you may not have the appropriate permissions to access the item" לא יכול להיכנס ל-task manager אני לוחץ, והמחשב פשוט לא מגיב ואפילו כיבוי רגיל דרך start לא עובדת המחשב פשוט לא מגיב. כך שאני מפעיל אותו מחדש דרך reset. לדעתי זה בגלל אי-התאמה בין ה-zone alarm לבין ה-emule, כי אם אני לא טועה, כשהיה אצלי bitdefender במקום ה-nod אז עדיין הייתה לי את הבעיה הזאת. אך עדיין אני לא בטוח וגם א…

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by berner,

חברים שלום במידה ואני רוצה להתקין את מערכת WIN7 בהHD הנוסף בנוסף XP איך אני מנווט בעת ההפעלה לאיזה מערכת שאני רוצה דהינו WIN7 או XP אודה להדרכה

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by StrikeEagle,

קניתי מחשב חדש ואני מתלבט איזה מערכת הפעלה לקחת: 7 או 8 או 8.1? יש לי כמה שאלות: 1. איזה הכי חסכוני במשאבים: 8 או 8.1 או 7? 2. מי שוקל הכי פחות? אני מתקין על SSD ואני לא רוצה לבזבז יותר מידי מקום. 3. יש תוכנות/משחקים ש8.1 או 8 לא תומכים בניגוד ל7? ראיתי אנשים שיש להם למשל סטיק של או 4 או 8 ראם (לא משנה כל כך) והווינדוס מזהה להם רק 3.8 או 7.8 (בערך) בלי שום קשר ל32 או 64 ביט.

• 26 תגובות
    • 8.9k צפיות
  25. Started by LLLLiran,

כשאני עושה רסטרט למחשב ואז עולה מסך כחול זה טוען טיפה ואז זה רושם Setup Windows ואז זה נתקע ועולה לי מסך כחול וזה אומר לי עם זה פעם ראשונה שאני רואה את השגיאה לעשות ריסטרט ועם לא אז לעשות סריקה נגד וירוסים ואז לעשות CHKDSK /F ואז ריסטרט. אני עשיתי סריקות עם אנטיוירוסים והמחשב נקי וזה עדין עושה את הבעיה הזאת בבקשה עזרה

• 9 תגובות
    • 765 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.