עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by daniel0089,

שלום, אני עכשיו מנסה להפעיל את התפריט התחל בXP ופתאום הוא לא נפתח לי..(ניסיתי גם דרך הכפתור WIN של המקלדת..) אשמח לעזרה.

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. Started by ELDAN RENT A CAR,

http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=b0c7136d-5ebb-413b-89c9-cb3d06d12674&DisplayLang=en זה עידכון ויסטה חינם מ XP ? הנפח גדול זה נראה כמו מערכת הפעלה ...434.5 MB

• 3 תגובות
    • 714 צפיות
  3. Started by minach,

כל פעם שאני מנסה להציג קבצים נסתרים וקבצי מערכת ברגע שאני מאשר זה מתאפס ושוב פעם א"א לראות את קבצי המערכת והנסתרים למישהו יש מושג איך פותרים את זה? תודה רבה מראש

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  4. שלום מבנה התאריך השתנה לי- במקום 30.12.08 כתוב 12.30.08 גם מבנה השעה השתנה- במקום 14:00 כתוב 2:00 pm התרוצצתי בתפריטים אבל לא מצאתי היכן משנים את זה יש מוצא? תודה ערן

• 4 תגובות
    • 613 צפיות
  5. Started by liav12,

אהלן חבר'ה, יש לי שאלות בנוגע לחבילת שירות 3 של XP. 1. האם כדאי להתקין אותה בכלל? (האמת שאשרתי לוינדוס להוריד עדכונים של זה רק בשביל GTV IV : ) 2. האם יש לי כמה נושאים שעלי להזהר בזמן התקנת חבילת השירות? (איטיות באינטרט, אבטחות מפגרות שונות וכו'. שלא צריך לאשר 3. האם ההתקנה תהרוס לי או תשנה לי הגדרות אבטחה / Windows Thems? ואת כל הרקע הכללי שאני משתמש בו? (סגנון ויסטה שעשיתי האם ישתנה?) וזהו לדעתי, אלא אם כן אתם חושבים שיש לי עוד כמה דברים חשובים לחשוב עליהם לפני שאני מתקין את SP3...? תודה

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  6. Started by gabi21,

התקנתי מכונה וירטואלית הגדרתי לה כרטיס רשת נתתי למכונה כתובת IP וכאשר אני בא להכניס את המכונה לDOMAIN המערכת לא מאפשרת לי זו היא טוענת שאין דומין כזה יש לי פינג בין המכונה לשרת עצמו והפינג נעשה בIPV6 משום מה בעוד שנתתי לו כתובת רגילה של IPV4 אין לי פינג למחשב חיצוני שבאותו תווך כתובות מישהו שיוכל לעזור לי בנושא למה אין לי תקשורת תקינה?

• 16 תגובות
    • 8.5k צפיות
  7. קוד מספר 80070005 זה כבר חודשיים אצלי ולא מצליח למצוא פתרון. :-\ אשמח עם תעזרו לי ותפתרו לי את הבעיה. תודה.

• 3 תגובות
    • 746 צפיות
  8. שלום למומחים נעלם לי חיווי השפה ( HE EN ) משורת המשימות בתחתית המסך. שיפט+אלט משנים את השפה אבל האותיות שתמיד נמצאות שם נעלמו... בקליק ימני על שורת המשימות אני רואה ששורת המשימות נעולה , בסרגלי כלים- יש V על סרגל שפה נסיתי להוריד את הסימון , להחזיר אותו- האותיות לא חוזרות... מערכת הפעלה XP איך מחזירים ? תודה ערן

• 10 תגובות
    • 18.8k צפיות
  9. שלום, אני מנסה למחוק תיקייה של תמונות והוא לא נותן לי (מסתלבט עליי), איך פותרים זאת?: [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 618 צפיות
  10. Started by MarioPolo,

בס"ד שלום רב! פירמטתי את המחשב שלי לפני 3 ימים ועכשיו מותקנת עליו XP SP3 . אולם, בכל פעם שאני מדליק את המחשב עולה לי ההודעה הבאה (ראו תמונות). תודה מראש לכל העוזרים. לוח האם: 848p Neo-v MSI [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  11. שלום רב, יש לי לפטופ עם כונן DVD מקולקל. אני רוצה להתקין על הלפטופ Windows XP. רציתי לדעת אם ניתן להגדיר על ה הרדיסק נייד BOOTABLE של דיסק ההתקנה של XP. שכשאני יעשה הפעלה מה HD USB זה יעלה את ההתקנה של הדיסק. איך עושים זאת? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  12. Started by yatsits,

יש לי מחשב נייד LENOVO ומותקן עליו XP אני מנסה לפרמט אותו ולהתקין עליו XP מחדש שמתי דיסק XP BOOT ועולה לי הדוס, איך אני ממשיך מפה?? הבנתי שאולי אני צריך למחוק קודם את הווינדואס מהמחשב לפני שאני מתקין אותו שוב, איך לעשות זאת? ניסיתי כבר לרשום FORMAT C: וזה לא עובד

• 2 תגובות
    • 523 צפיות
  13. למשל עכשיו יצרתי יוזר X בווינדוס XP, עיצבתי את השולחן עבודה יפה, יש לי קיצורי דרך משלי שם, רקע וכד'... אחרי מספר חודשים יצרתי יוזר חדש בשם Y, איך אני "מעתיק" את העיצוב וכל הקיצורים שהיה לי ביוזר הקודם ? חשוב לציין שהיוזר X לא נמחק. פשוט עבדתי מספר שבועות על יוזר של חבר בעבודה ועכשיו אני רוצה להעתיק הכל ליוזר החדש שפתחו לי... יש לי את הסיסמא של שני היוזרים. תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 932 צפיות
  14. מחפש ולא מצליח למצוא gadget לויסטה שמראה שימוש במעבד הגרפי (GPU Usage). למה אין כזה ??

• 7 תגובות
    • 804 צפיות
  15. Started by fofo66,

עד אתמול המחשב עבד כמו שצריך.לאחר נסיון צריבה בעזרת תוכנה נרו קיבלתי שגיאת צריבה והמחשב ניתקה כיביתי אותו ידנית ולאחר שעה הדלקתי אותו לקח לו לעלות כרבע שעה ולאחר מכן ניסיתי להפעיל את הנרו וקיבלתי הודעת שיגאה IMM32.DLL שהקובץ לא נימצא כנ"ל לגביי הדפדפן ושאר התוכנות האינטרנט עולה לי רק ב- EXPLORER ולא בדפדפנים אחרים ובאיטיות רבה תעזרו לי . לא בא לי לפרמט אותו מחדש ותודה לעוזרים מראש

• 2 תגובות
    • 739 צפיות
  16. אני רוצה לסגור את מסך המחשב דרך קיצור דרך ולא דרך הלחצן של המסך(פיזית). יש אפשרות כזאת? תוכנה? יצירת קיצור דרך? מדובר בווינדוס ויסטה. תודה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by tdavidi,

היה לתי דיסק קשיח גוסס (ומותקן עליו ויסטה). קניתי דיסק קשיח חדש והתקנתי עליו ויסטה. עכשיו הבעיה היא שאני חייב לחבר את הדיסק קשיח הישן כדי שהוינדוס החדש יעלה. לפי מה שאני מכיר זה בגלל שהקובץ BOOT נמצא על הדיסק קשיח השני? אני צודק? איך מסדרים את זה? אשמח לעזרה, תומר

• 12 תגובות
    • 814 צפיות
  18. אני מחובר לאינטרנט עם רשת ביתית. לאחר הפעלת eMule ו/או ביטורנט ו/או שימוש ממושך (כמה ימים) או מאסיבי (פתיחת חלונות רבים, הורדת כמה קבצים), האינטרנט נעשה איטי ואף לא מגיב. גם כתובת הראוטר (192.168.2.1) לא מגיבה. עם זאת, אם אני שולח פינג דרך cmd, אני מקבל פינג גם לכתובת הראוטר וגם לאתרי אינטרנט. לכן, אני חושד שהבעיה היא במערכת הפעלה / פיירוול / דפדפן.

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by KingYes,

אהלן, ראיתי איזה מאמר שאומר שכדי מדי פעם למחוק את כל הקבצים הנמצא בנתיב: C:\WINDOWS\Prefetch זה משפר את הביצועים של הבוט. עד כמה המאמר הזה נכון ומועיל?

• 5 תגובות
    • 4.3k צפיות
  20. Started by Tomerb1,

שלום לכולם יש לי בעיה בשעון של המחשב. [התחילה היום] השעון ממהר בשעה, ביטלתי את העדכון האוטומטי של השעון. השעון ממהר בשעה, אני מכוון אותו ותוך שניה הוא משתנה לבד. מה אפשר לעשות? תודה

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by IME3,

אם אני עוזב את המחשב לזמן ממושך שאני חוזר המסך מחפש סימן חיים מהמערכת לא מוצא ונסגר ואני צריך ללחוץ על כפתור הריסט הפיזי פתרון? הגעתי בקונטרול פאנל ושמתי לו לכבות מסך אחרי 20 דקות והארד דיסק NEVER

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  22. יש לי כרגע XP ואני מנסה להתקין ויסטה, כשאני מעלה את ה DVD אני מקבל את ההודעה הבאה: Windows failed to start. A recent hardware or software change might be the cause. To fix the problem: 1. Insert your Windows installation disc and restart the computer. 2. Choose your language settings and click next. 3. Click "repair your computer ושיש בעיה עם הקובץ קרנל בגדול ה XP דפוק בכל מקרה, אבל הוא לפחות עולה בלי בעיות מישהו יודע איך אני יכול להגיע להתקנה ולמה אני מקבל את ההודעה הזאת? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 807 צפיות
  23. Started by yh992,

שלום לכם פרמטתי את המחשב, מחשש של וירוס מסוים שהיה. פרמטתי התקנתי את WINDOWS XP SP3 . משום מה כל פעם שאני נכנס למחשב, אני רואה רק את הרקע של השולחן עבודה לא מצליח לראות את הפריטים שעליו. מה שאני עושה זה דרך עקיפה כזו, דרך מנהל המשימות מוחק את EXPLORER ואז שוב כותב הפעלת תוכנית EXPLORER ואז אני רואה שוב הכל כתיקנו. שאלתי היא מאוד חשובה, כי פרמטתי והתקנתי כמה פעמים והבעיה חוזרת לי. אני רוצה לדעת אם זה וירוס שהספיק להכנס מקובץ מסוים. למרות שזה מאוד מהיר חח, ונדיר וקשה להאמין. או שזהו אופציה או לא יודע מה בהגדרות חלונות שעלי לתקן. תודה מראש. יניב

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  24. Started by amitey,

יש לי זכרון של 2.5M RAM . על כמה אני צריל לכוון את הזכרון הוירטואלי של המחשב? קראתי שזה יכול לשנות מאוד את מהירות התפקוד של המחשב.

• 8 תגובות
    • 772 צפיות
  25. Started by eliil1,

יש לי עכשיו שני כוננים, נגיד C ו , על C מותקן אולטימט 64 ביט, אבל מכיוון שאני צריך לעבוד עם דוס (אסמבלי) אני צריך וינדוס גרסת 32 ביט , אז רציתי פשוט להוסיף וינדוס של 32 ביט, שבעת הפעלת המחשב אני אבחר את הגרסה שאני רוצה . איך אני עושה את זה?

• 10 תגובות
    • 815 צפיות

דיונים חדשים בפורומים