Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
היי , אני מאמין שכבר מישהו כתב את הבעיה הזאת כאן , כי שמעתי שהיא דיי נפוצה , אבל באמת שחיפשתי ולא מצאתי ... בכל פעם שאני מפעיל את המחשב.. שהוא מגיע לווינדוס , יש לי מעין דילאי מעצבן כזה... אני יכול להוזיז את העכבר.. ולפתוח תיקיות ודברים בסיסיים.. אבל להפעיל תוכנות (icq \ kazaa \ winamp \ explorer) וכו' זה פשוט לא עושה כלום.... אחרי 30-45 שניות בערך , פתאום הוא משתחרר , ובמכה אחת , מפעיל את כל מה שפתחתי בזמן שהוא היה "מת". זה קורה בכל פעם... שמתי לב שלעוד אנשים יש את הבעיה הזאתי.. מפרט המחשב אם זה קשור איך שהוא... : amd2400+ radeon 9700 pro epox8rda+ 512 winbond 400\3200 (רצוי לציין שהתקנתי את הווינדוס לפני יום יומיים.. וזה היה ככה מההתחלה.. לפי מה שזכור לי.) תודה אנשים
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ה windows נתקע על welcome מדובר במחשב נייד של dell מבקש עזרה דחוף
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מאז התקנתי פונט עברי חדש ולאחר מכן מחקתי אותו - הגדרות העברית השתבשו. - זה מתבטא בקבצי טקסט שהיו על המחשב שעולים כרגע בג'יבריש. - קבצי טקסט שאני כותב בעברית ומנסה לשמור, מקבל את השגיאה שמדובר בתווי יוניקוד ואם אני רוצה לשמור אני צריך להעביר לפורמט יוניקוד ולא ANSI. - כתוביות לסרטים : כל כתובית קיימת וכל כתובית שאני מוריד - מוצגים בגיבריש, לא משנה ההגדרות או התוכנות בהם אני פותח את הוידאו. שיחקתי עם כל ההגדרות האפשריות של הכתבן ושל השפות בווינדוס (כולל התקנת MUI עברי), ללא הועיל. שחזור מערכת לא אפשרי. אף פונט עברי לא חסר. אני אובד עצות, ומרגיש שניסיתי הכל - אני מעוניין להמנע מפרמוט והתקנה מחדש ככל האפשר. יש למישהו כיוון בבקשה? :confused:
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש שתומך ב64 BIT השאלה אם יש באגים בWINDOWS XP64 BIT או שהוא עובד חלק כמו הוינדוס הרגיל?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היום פתאום כל חלון קופץ שאמור להפתח (מפרטי מחשב לדוגמא, ובעצם כל מה שאמור להפתח בחלון חדש אוטומטית) לא מציג לי דף. ז'תומרת שהחלון עצמו כן נפתח אבל הוא לא גולש ולא מגיב לכלום חוץ מה 3 כפתורי שליטה (סגור, מזער, הגדל). לא התקנתי כלום חדש.... טוב אולי את BsPlayer אבל זה לא ממש התקנה. מה הבעיה איך אני פותר אותה? :-\ תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך אני מוציא את האפשרות הזאת, אם יש לי שיר למשל עם שם ארוך אז הוינדוס מקצר אותו, וכשאני לוחץ אליו השם חוזר... איך ארני מוציא ת'אפשרות הזאת? שמעתי שצריך לעשות משהו ב"מאפיני תיקיות", (בוינדוס 98 אני זוכר... עכשיו יש לי XP PRO...) בבקשה תעזרו לי...
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי אופיס 2013 מותקן באנגלית על ווינדוס 7 ULTIMATE 64 BIT גרסה אנגלית. אני נתקל בהרבה בעיות ספציפית באאוטלוק ובסקייפ, כאשר באאוטלוק, קודם כל, הכיתוב מתחיל מצד שמאל. העברית מתחילה עם פונט אחד ועוברת לשני באמצע הכתיבה. כאשר עוברים כמה שורות אחרי הכתיבה הראשונית הכתב יכול פתאום להיכתב הפוך. אני מקבל מיילים בעברית כשהאותיות הפוכות. אין לי אפשרות להעביר את הכיתוב לצד ימין, CTRL+SHIFT פשוט לא מגיב לבקשה וגם לא הכפתור המיועד לכך באאוטלוק. שפת ברירת המחדל שלי באאוטלוק היא אנגלית. הנחתי שזו בעיה עם ווינדוס ולא עם אאולטק ספציפית כי גם סקייפ עושה לי בעיה דומה. בסקייפ לפעמים קורה שאני לא יכול לשנות לעברית אלא אם כן אני לוחץ על ALT+SHIFT כך שALT הוא ראשון מה שמוזר לי כי אני רגיל שזה…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
חברה אני מנסה להדפיס כתב עברית מדוס, וכל מה שאני מקבל זה ג'יבריש, חיפשתי המון זמן תוכנה חינמית שתעזור לי והדבר היחיד שמצאתי אלה תוכנות בכסף שמשאירות לי הדפסה גדולה של:UNREGISTERD זה מאוד דחוף מישהו מכיר תוכנה שיודעת לעשות את זה? עריכה: אני מדפיס מחשבשבת סוג מדפסת MFC 7820N brother
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך עזרה ישלי סיריאל של WIN7 ULTIMATE וחיפשתי הורדה ברשת ולא מצאתי אם אפשר אני לא כלכך מבין בזה שההורדה תיהיה יעני מה שאני צריך לצרוב על דיסק בשביל לפרמט תודה מראש!!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ע"פ הכתבה של NANA10 : http://net.nana10.co.il/Article/?ArticleID=664951 התקנה של WIN 7 יכול להגיעה ל22 שעות, זה נכון????אני יודע שהשאלה דבילית אני אני מוכרח לדעת!... הלפטופ שלי בן 9 חודשים ותפוס עליו כ70GB הרוב ביגלל הויסטה כנראה... כמה זמן פחות או יותר לוקח להתקין את הWIN 7????
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
פתאום שמתי לב שכל פעם שאני נכנס לכונן D, החלון הזה חושב איזה 10-20 שניות ועד אז הוא לא נותן לי להיכנס לשום תיקיה בחלון. זה קורה רק במחיצה הזאת, D, ולא ב-C, E או H - כולן מחיצות בכוננים הקשיחים שלי. אחרי בדיקה קצרה שמתי לב שמשום מה ה-XP המפגר הזה החליט להגדיר לי את כונן D ככונן וידאו או משהו, והוא מציג בצד שמאל לינקים של "Video Tasks" - שלא קיימים באף אחת מהמחיצות האחרות. בתוך תיקיות יש את הקטע הזה של customize this folder ואז ניתן לבחור את סוג התיקיה (files, videos, music וכו') - אבל זה לא קיים עבור הכונן בפני עצמו. יש למישהו מושג איך אני מבטל את השטות הזאת? תודה
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קראתי באשקול בנושא אבל הוא עכשיו סגור ככה ש.... בקיצר המפרט שלי: AMD Athlon 64 939 3700 San Diego coreמעבד- DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-Dלוח אם- ספק כוח-HEC 480W ACE480 דיסק קשיח-WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII צורב DVD-LG GSA-4165B BULK BLACK מארז-Sunbeam Transformer BLUE מאוורר מאיר לידים-Thermaltake Ultra UV Fan 120mm blue זכרונות-PQI DDR 2048MB DUAL CHANNEL 2X1024MB 2-3-2-5 כ מסך-CONNECT3D Radeon X800 GTO 256mb GDDR III DVI-I + VIVO עכשיו הורדתי את כל התוכנות שכן פועלות בVISTA לפי מה שראיתי פה: http://www.iexbeta.com/wiki/index.php/Windows_Vista_Software_Compatibility_List ועכשיו אני מוריד דרייברים לכל החלקים במחשב... המטרה שלי בלעבור היא לנצל את המעבד יותר כ…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום ניסיתי לאחות את כונן C והתקבלה הודעת שגיאה: http://img374.imageshack.us/gal.php?g=dfre.jpg עשיתי את מה שהתבקש ובתמונה השנייה לחצתי YES ועשיתי ריסט ולא קרה כלום. לקחתי גם את המחשב לטכנאי והוא לא הצליח לפתור תבעיה. וזה ממש חשוב ואני חייב לעשות איחוי לכונן. תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
השאלה בכותרת תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! כשאני מחבר זיכרון נייד/דיסק קשיח חיצוני/דיסק לכונן חלון ההפעלה אוטומטית לא עולה ואני צריך להיכנס למחשב שלי ולפתוח את הכונן ידני, המחשב חדש עוד לא התקנתי עליו כלום, יש לי ווינדוס 7. יש למישהו מושג למה זה קורה?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איסיקיו לא בא לו לעבוד יותר... בעיות בכל מיני משחקים... הבנתי שיש אפשרות לבטל מעבד אחד?!? איך...?
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
PUP מה zה הדבר הזה ראיתי את זה ב task manager? ו דבר נוסף איך אני מגדיר שהדפדפן יפתח בחלון מוגדל?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד עם מערכת הפעלה XP HOME שחקתי במשחק מסויים ולאחר מכן המחשב נתקע כיבתי והפעלתי מחדש אבל מערכת לא עולה וגם פעם אחת שהיא עלתה לכך לזה 10 דקות ןהיא מייד קרסה גם במצב בטוח זה אותו דבר נסתי להחזיר את ההגרות למצב האחרון שבו המערכת עבדה טוב אבל גם זה לא עזר דחוף מישהוא יודע מה לעשות עוד דבר יש לי את הדיסקים לשיחזור מערכת אבל הוא מבקש סיסמת ADMENISTRATOR ואני לא הכנסתי שום סיסמה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם אני עושה למודם הלא מותקן שלי UPDATE DRIVER דרך WINDOWS XP PRO האם הדרייבר שהWIN XP PRO מתקין יהיה מתאים למודם שלי?,מודם 56 קיי אני מתכוון האם יהיה אפשר לגלוש באינטרנט? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, הגדרתי בלוח בקרה בהגדרות של העכבר מהירות מסוימת לסמן של העכבר וסימנתי V ב"שפר דיוק עכבר" , אחרי כל ריסט של המחשב זה חוזר למה שהיה קודם ומה שעשיתי לא נשמר. וכן...עשיתי החל ואישור. וכל הפעלה של המחשב אני חוזר ללוח בקרה להגדיר מחדש . מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום,אני רוצה לחפף אני האייקון הזה אבל אני לא יודע איך,מישהו יודע כיצד זה ניתן להשמה? תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הנה צילום מסך של מנהל ההתקנים שלי. פיזית יש רק 4 חיבורי USB והם אחד על יד השני. אין עוד קדמיים או צדדיים. לפי מה שאני רואה שם בעצם רק אחד מהם הוא USB2, שזה לא נראה לי מי יודע מה הגיוני, אבל שוין, איך אני מפעיל אותו כמו שצריך? כרגע אני מנסה להעביר 350 מגה של תמונות בקצב המסחרר של 750KBPS. ניסיתי כדי לבדוק על בטוח, לבדוק את הקורא כרטיסים בכל אחד מהפורטים, ללא הועיל. מה דעתכם? [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי גירסא של xp sp2 ברוסית , ניתן להפוך אותה לאנגלית ?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים מדי פעם אני מקבל מסך כחול ואני מבין מאיפה הבעיה, זה כל כך מעצבן! המחשב עלה אחרי זה וכתה את ההודעה הבאה.... חתימת הבעיה: שם אירוע הבעיה: BlueScreen גרסת מערכת ההפעלה: 6.1.7600.2.0.0.256.1 מזהה אזור: 1033 מידע נוסף אודות הבעיה: BCCode: 116 BCP1: FFFFFA8006F74180 BCP2: FFFFF880070A8768 BCP3: 0000000000000000 BCP4: 000000000000000D OS Version: 6_1_7600 Service Pack: 0_0 Product: 256_1 קבצים המסייעים לתאר את הבעיה: C:\Windows\Minidump\071412-41574-01.dmp C:\Users\idan\AppData\Local\Temp\WER-41855-0.sysdata.xml קרא את הצהרת הפרטיות שלנו באינטרנט: http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=104288&clcid=0x040d אם הצהר…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
פירקתי את המקלדת של הנייד כדי לנקות,כשהחזרתי ה WIN עולה ואז שוב מתנתק,מה הבעיה? הווינדוס עולה,ואז אחרי 2 שניות חוזר למצב של איפה ששמים סיסמה (אבל בלי לבקש סיסמה) יכול להיות שאחד המקשים תקוע? מה עוד יכולה להיות הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-