Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
האם ניתן מבלי לפרמט את המחשב לשנות את הרשיון? איך עושים זאת? יש לי רשיון מזוייף (עלו עלי), ועכשיו קיבלתי מקורי איך ניתן להחליף ללא פירמוט המחשב? תודה מראש ערן.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט עם להישאר עם 7 או לעבור ל8 על מחשב שולחני שמיועד להכל (עבודה משרדית, עריכת תמונות ווידאו, מוסיקה, סרטים, משחקים (דיי כבדים) כרגע אני עם Windows 7 64Bit Ultimate ושוקל לעבור ל windows 8 בגרסה המקבילה (64Bit Ultimate). הבנתי שיש בעיה עם משחקים שהם רצים פחות טוב או משהו ולכן חשבתי על התקנה במקביל אבל אני לא הבנתי עם לשניהם יש גישה לאותם נתונים. מישהו שיודע יכול להגיד לי מה ההבדלים בביצועים? והאם זה שווה שדרוג? תודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי בעיה שאף אחד לא יודע מה הבעיה. אני נכנס לאתר אני יורד עם הגלגלת של העכבר למטה והתמונה יורדת לעט לעט מי למעלה למטה זה לוקח 3-4 שניות זה מחשב חדש! רק קיבלתי אותו זה קרא מה יוכל להיות הבעיה? יש סיכוי שזה בעיה של חומרה? עכשיו המחשב אצל התכנאי ואף אחד לא יודע מה הבעיה הם עושים FORMAT ... אתם יודעם מה הייתה הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב ככה היום הפעלתי את המחשב ופתחתי תיקיות וכול מיני כאלה וכול שמות של הכתוביות היו בצבע כחול עכשיו בהתחלה חשבתי שזה וירוס עשיתי בדיקת וירוס לא מצא כלום (אנטי וירוס 2004) נסיתי להריץ עוד כמה תוכנות ניקוי(Ad-aware 6.0 , ניקוי דיסק של הוידנוס) אבל זה גם לא עזר לי המחשב גם נעשה להיות איטי כזה ?? מה יכול להיות בעיה ואיך אני מסדר אותה תודה לכול העוזרים
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
במחשב חדש (Windows 98) יש לי את התופעה הבאה: מדי פעם, כשאני מפעיל את ה- Windows Media Player (גירסה 7), אני מקבל את ההודעה הבאה: mmtask caused a general protection fault in module win87em.dll ובמקרים מסויימים בשלב זה המערכת מפסיקה להגיב. זה קורה גם לפעמים בתוכנות אחרות (משחקים מסויימים). ניסיתי להחליף את הקובץ win87em.dll בקובץ המקורי (בהנחה שזה נדפק), אבל כלום לא השתנה. למישהו יש רעיון? תודה, מעוז תצורת המחשב: - P-4 1.7GHZ - GeForce MX-200 - CD-ROM ASUS X52 - RAM DDR 256MB
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
i have win 98 se on this computer and i can't find anywhere a patch of somesort to put hebrew on it so i can read and write Hebrew please help.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
התוכנה של הסורק שלי עבדה באנגלית לפני הפירמוט האחרון. עכשיו היא בגי'בריש וסימני שאלה כך שאי אפשר להבין כלום. התקנתי עברית כמו שצריך וכל שאר התוכנות תקינות, גם תפריטים בעברית וגם באנגלית. בדקתי בפורום עצות להתקנת עברית ולדעתי ביצעתי הכל כמו שצריך. יש פתרונות?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה שאני לא יודע איך לפתור. אז ככה התקנתי ווינדוס וויסטה על כונן נוסף שפתחתי (עם התוכנה PartitionMagic 8.0) במקביל ל XP ולאחר שהתרשמתי רציתי למחוק (כי לפי דעתי הוא לא מצדיק לשדרג את כל המחשב אליו). בקיצור לא ידעתי איך למחוק את וויסטה אז מחקתי את הכונן עם אותה תוכנה ומה שקורה זה שבהתחלה כאשר מדליקים את המחשב יש מסך שחור ששואל עם להיכנס לוויסטה או לגרסאות הישנות יותר של ווינדוס ואם לא נוגעים בכלום אז אוטומטי הוא נכנס לאפשרות של וויסטה ומציג שגיאה. עכשיו מה שאני רוצה זה לבטל את זה שפשוט הוא יכנס לXP מה עושים??
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לאחרונה, בשתי ההתקנות האחרונות של הווינדוס, או ששכחתי או שלא יודע. פשוט השפות לא בסדר לפעמים זה ג'יבריש, לפעמים על מנת לכתוב כתובת מייל עם @ בה צריך לשנות את השפה לעיברת וזה גם קורה באיסיקיו. עזרו לי בבקשה להיזכר איך אני אמור לסדר את ההגדרות שם לאחר התקנת הווינדוס.. כי פעם לא היו לי בעיות עם זה מצורפת תמונה [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי במחשב אוסף של שירים, שאני אוסף כבר הרבה זמן, משום מה יש הרבה קבצים שמוגדרים כ Hidden, והמחשב לא נותן לי אופציה להוציא אותם מהמצב הזה.(מצורפת תמונה.) במחשב אין בעיה להפעיל את הקבצים, אבל הנגן MP3 שלי מתעלם מהם.. האם יש איזה פיטרון לבעיה? אולי איזה תוכנה שיודעת לשנות את זה..? תודה, און. [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לפני כמה ימים הורדתי קובץ .EXE ששלחו לי באייסקיו ופתחתי אותו. מאוחר יותר גיליתי שהקובץ הזה זה וירוס אבל לא ראיתי שום דבר שונה שהוא עשה, עד שהפעלתי מחדש והוא כותב לי בחלון את ההודעה הבאה: Your windows product must be activated within 7 day. Do you want to activate Windows now? ואז כתוב כן\לא... וזה לא ממש משנה כי לחצתי על כן ואחרי ריסטרט לחצתי על לא וזה לא שינה... מישהו יודע מה זה? מה יכול לקרות אחרי 7 ימים שאני לא מאשר תוינדוס? נשארו לי רק 4 ימים אז בבקשה תעזרו... תודה.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום קיניתי לפני שנה מחשב נייד של אסוס עם ווינדוס 7 עכשיו המערכת עושה לי בעיות אני רוצה לפרמוט אותו, ידוע לי שקונים נייד עם ווינדוס אז יש אימיג של ווינדוס בדיסק הקשיח במחשב וממנה אני יכול לעשות התקנה, הבעיה שאני לא יודע איך אני יכול לעשות את זה בתודה אורן. כמוכן אני לא מוצא את הדיסקים אולי ידוע לכם איך אני משיג אותם או יכול להתקין בלי ??
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1.אני צריכה לבצע נקודת שחזור והמחשב שומר לי רק נקודות שחזור ליומיים האחרונים ,איך אני משנה את זה? 2.יש לי בעייה בהצגת תיקיות,אני עובדת הרבה עם חוברות תמונות ואלפי תיקיות,בווינדוס הקודם יכולתי לבקש"תמונות ממוזערות"אך כאן אני לא מצליחה,אני מצליחה רק בתמונות ובPDF לאחר שהתקנתי תוכנה מיוחדת,המצב מעיק על עבודתי מאוד 3.לגבי אופיס,הגדרתי 2 חשבונות ו-2 פרופילים ואחד מהם תקוע ומכפיל את עצמו,הסרתי מס' פעמים את אופיס 2007 והתקנתי שוב אך לא עוזר והבעייה חוזרת על עצמה מה עושים? תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
VISTA ULTIMATE 64 BIT מנסה לשדרג לWIN 7 HOME PREMIUM שדרוג 64 BIT בעברית לא נותן לשדרג בגלל שפה שונה הוא נותן רק התקנה מחדש יש פטרון איך אפשר לשדרג?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי,התקנתי WIN10 64 bit על SSD חדש SanDisk Extreme PRO 480GB במהלך ההתקנה של הדרייבר amd-catalyst-15.7.1-win10-64bit (המפרט בפרופיל),המסך נכבה ואז נדלק לאחר מכן,כל תוכנה שאני נכנס אליה,היא נשארת ממוזערת ולחיצה עלייה לא עושה כלום זה קורה גם אם ה-Windows Update מתקין לי את הדרייבר מה יכולה להיות הבעיה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם!. אתמול התקנתי express VS2010. הוא התקין איתו .net framework 4, עידכון לוונדוס KB958655-v2, ו-SP1 ל-SQL SERVER 2008. לאחר ההתקנה, ניסיתי לגשת לתיקיות משותפות (Shared folders), אבל לא ניתן לגשת אליהן. הודאת השגיאה: \\XXXX\dnld is not accessible. You might not have permission to use this network resource. Contact the administrator of this server to find out if you have access permissions. הערה: אני רואה את התקיות, ואני יכול אפילו להשתמש במדפסת המשותפת במחשב זה. אולי צריך לעדכן משהוא אחר בווינדוס? תודה רבה! מיותר לציין שאין בדרך חומות-אש, ושה-Workgroup הוגדר, וכו (הכל פעל מצויין קודם לכן)
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
פתאום שמתי לב שכל פעם שאני נכנס לכונן D, החלון הזה חושב איזה 10-20 שניות ועד אז הוא לא נותן לי להיכנס לשום תיקיה בחלון. זה קורה רק במחיצה הזאת, D, ולא ב-C, E או H - כולן מחיצות בכוננים הקשיחים שלי. אחרי בדיקה קצרה שמתי לב שמשום מה ה-XP המפגר הזה החליט להגדיר לי את כונן D ככונן וידאו או משהו, והוא מציג בצד שמאל לינקים של "Video Tasks" - שלא קיימים באף אחת מהמחיצות האחרות. בתוך תיקיות יש את הקטע הזה של customize this folder ואז ניתן לבחור את סוג התיקיה (files, videos, music וכו') - אבל זה לא קיים עבור הכונן בפני עצמו. יש למישהו מושג איך אני מבטל את השטות הזאת? תודה
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום! אני משתמש במערכת ויסטה עם דפדפן אקספלורר,גירסה 7 שהגיעה עם הויסטה. לאחרונה אני ניתקל בבעיה של קריסת הדפדפן בכול פעם שאני מנסה להשתמש בו. האם קיימות פיתרונות לבעיה?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איכשהו קבעתי שיהיה אייקון מסויים לקבצי .ICO במקון שיהיה את האייקון שיש בקובץ עצמו. איך אני מתקן את זה שלכל קובץ ICO יהיה את האייקון שצריך ליהיות לו?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי קובץ בשם wcmdmgrl.exe שכל הזמן מנסה לגשת לאינטרנט ונחסם ע"י הפיירוול שלי הקובץ ממוקם ב - C:\WINDOWS\wt\updater. יש לכם מושג מזה הקובץ הזה ולמה הוא משמש? האם בטוח למחוק אותו ואת הספרייה שלו?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
מהו השם של העדכון, והאם זה הוכח שהוא מאט את המחשב, והםא כבר יצא עדכון חדש כזה שכבר אין לו תבעיה! כל מידע על זה אני אשמח!
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש, התקנתי את הוינדוס והכל היה בסדר עד ש... גיליתי שאני לא יכול להתקין משחקים. ניסיתי להתקין מלא משחקים ויש לי בעיה חשבתי שהווינדוס לא טוב בהתחלה אז התקנתי ווינדוס אחר והבעיה לא נפתרה. פירמטתי את המחשב והבעיה עדיין לא נפתרה. מי שיוכל לעזור לי הוא מלךך זה מראה לי חלון כזה כשאני באמצע ההתקנה של איזה משחק (תסתכלו בקובץ המצורף) תודה לכל מי שינסה או יצליח לעזור לי לפתור את הבעיה המעצבנת הזאת בתודה Roll
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
לא יודע מה לעשות תראו מה קרה לי לtask manager.... בבקשה עזרו לי תודה מראש.(מצטער עם התמונה תצא גדולה מידי)
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-