עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by kalda01,

יש לי מצגת PPT המכילה קבצי AVI מובנים שעובדת ללא בעיות במחשב עם XP PRO ואופיס 2010, אך במחשב עם חלונות 7 ואותה גירסת אופיס קטעי הוידאו מוצגים ללא קול. האם זו בעיית CODEC ?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שלום לכלום התקנתי את ונדוס ויסטה גרסת Ultimate 32BIT והיא מותקנת על מחיצה E וניסית למחוק אותה דרך ה XP PRO שהוא מותקן על מחיצה D אבל ללא כל הצלחה אי אפשר למחוק אותו עכשו מי יכול לעזור לי ולהגיד מה לעשות כדי למחוק אותו לצמיתות כולל את "BOOTING " VISTA LOADER והנה תמונה למה שאני מתכוון

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. איך ניתן לראות את השגיאה? חיפשתי ב-EVENT VIEWER אך אין זכר להודעה :-\

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by rorlich,

שלום לכולם חג שמח ברשותי מחשב AMD athalon 64 + win xp home edition עכשיו ברצוני לפרמט את המחשב.... אשמח אם תסבירו לי איך אני עושה את זה... בתודה מראש, שגיא.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. יש לHD חיבור SATA 2 איך זה יכול להיות ואיך אפשר לפתור?

6. Started by Necessary_Evil,

חיפשתי ולא מצאתי...אולי אתם יכולים לעזור? cirrus logic pnp v34 modem מערכת הפעלה win98 se תודה, חציל

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by avivlevy,

יש לי מה זה בעיה תשמעו כשאני מדליק תמחשב אז אחרי שהמסך של Windows עולה אז יש לי מסך שחור וזה נטקע (לא מגיב לא זז .... נדה ) אז הפעלתי תמחשב במצב בטוח וזה עובד אבל זה לא פיתרון אני לא יודע מה לעשות?... עזרה דחוף!!! ואם אי אפשר לעשות כלום אז איך אפשר לעשות שבמצב בטוח יהיה קול(כי אין)

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by nadavshefer,

ה windows נתקע על welcome מדובר במחשב נייד של dell מבקש עזרה דחוף

9. Started by tzahi16,

שלום לכולם.... יש לי מדפסת HP OFFICEJET 4355 שמחוברת מקומית ע"י כבל USB למערכת הפעלה WINDOWS 7 64 BIT. חיפשתי באתר של HP דרייברים למדפסת והם לא מספקים דרייבר ל WINDOWS 7 והדרך היחידה היא לקבל מ WINDOWS UPDATE ואכן קיבלתי והדפסה מקומית עובדת. עכשיו כשאני רוצה לשתף את המדפסת למערכת 32 ביט חסר לי דרייבר ל 32 ביט, כאשר אני הולך ל ADDITIONAL DRIVER בשיתוף הוא מבקש ממני קובץ INF ואין אפשרות לגשת ל WINDOWS UPDATE בכדי להתקין. למישהו יש רעיון איך אני משיג דרייבר 32 ביט שאני יוכל להתקין בשביל השיתוף?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by benor,

ברשותי מחשב נייד עם מפרט סביר לכל הדעות: I5 3230M 8GB RAM הווינדוס לפעמים מגיב לאט ומקרטע, כבר עשיתי התקנה נקייה מחדש וזה עזר רק באופן חלקי. יש לכם רעיונות?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. שלום לכולם, נתקלתי בבעיה מוזרה ובהיותי איש רשתות ולא כ"כ מתמחה בסביבת ווינדווס רציתי לבקש את עזרתכם. המפרט: INTEL PENTIUM DUAL CORE E5300 LOW END LENOVO G31 MOBO 2GB RAM SAPPHIRE HD4850 @ CATALYST WINDOWS 7 PROFESSIONAL בעקרון הבעיה היא כזאת: הכרטיס מסך מוציא תמונה משתי יציאות ה DVI שברשותו אך אחת מהיציאות (ה DEFAULT) התקלקלה ומוציאה תמונה עם פיקסלים ירוקים מרצדים. הבעיה הזאת נפתרה כאשר פשוט התחברתי ליציאה השנייה של ה כ.מ. , הבעיה הנוכחית היא שהווינדווס לא מוציא תמונה ביציאה השנייה ולפי ההגדרות (כמו שפטרתי בפעם האחרונה לפי ההגדרות בוונדווס ביקשתי מהמערכת להוציא לי את הדסקטופ מהיציאה השנייה ב SCREEN RESOLUTION). הבעיה היא ש המערכת מוציאה תמונה אך ורק ביציאה הראשונה כאשר…

12. Started by O.Z,

כאשר המחשב שלי נכנס למצב של standby ( מצב המתנה) בכל פעם שאני נוגע בו או מזיז את העכבר הוא "מתעורר". האם יש אפשרות לבטל את זה ולגרום לו "להתעורר" רק כאשר אני אלחץ על הכפתו של הדלקת המחשב ? יש לי מערכת XP ומה שמוזר הוא שעל המחשב הקושם שלי עם אותה מערכת הפעלה זה כן היה ככה ( שמעירים את המחשב בעזרת לחיצה על כפתור ההדלקה).

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שלום רב , התקנתי את vista transformation pack 6 , אני משתמש ב auto-hide מאז ומתמיד , אבל עכשיו התחילה לי בעיה , משום מה ה auto-hide הפסיק לעבוד. האם אתם מכירים את הבעיה? האם אתם מכירים איזשהו תיקון לכך? תודה רבה

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. כלומר, רק לאדמיניסטרייטור היא מאפשר לבצע פעולות שלפעמים מאוד פשוטות כמו להעביר קבצים מכונן לכונן (לפעמים) עכשיו סיימתי להתקין תוכנת לעריכת אודיו ואני לא יכול לבצע הרשמה כי המערכת מבקשת הרשאות. מה עושים? [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. יש לי כמה הרדי דיסקים במחשב והווינדוס מותקן על מקום חיסית קטן ולעיתים קרובות נשאר לי 130 -200 מגה פנוי בגלל שתיקיית הTEMP מתמלאת. אני לא יכול להוריד דברים גדולים מהאינטרנט כי אפילו שאני מוריד לכונן שיש בוא 200 גי'גה הקובץ קודם כל מאוחסן בTEMP ואז ההורדה נתקעת באמצע בגלל שאין יותר מקום. האם אפשר להעביר את התיקיה או להשתמש בתוכנת הורדות מיוחדת שתוריד לי רק לכונן שאני רוצה ולא תאחסן קודם כל בTEMP?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום לכולם יש לי בעיה מוזרה. הבעיה שתיארתי בכותרת, הייתה במחשב הנייח עד לא מזמן לחודשיים לפחות. המחשב כיבה את המסך, ובעת חזרה מהכיבוי מסך, הוא היה נתקע ומתעורר לאחר דקה. לאחר זמן מה זה השתנה, הוא חזר לעצמו רק אחרי כיבוי מסך נוסף. איכשהו הבעיה עברה לה ולא עשיתי כלום ( הרבה זמן שאני חושב על פירמוט, אבל מחכה עוד טיפה בגלל שיפוצים כי במילא המחשב יהיה בצד כשנתחיל לשפץ את המיקום שהוא נמצא בו. עכשיו הבעיה התחילה במחשב הנייד. בהתחלה זה היה משתחרר אחרי כמה שניות ( בדיוק אותה התופעה ), ועכשיו לוקח לזה דקה להשתחרר. בשני המחשבים יש נורטון אינטרנט סקיוריטי מעודכן ( מקורי לצורך העניין ), פיירוול פועל, ואני מקפיד על נקיון מוירוסים וכו'. אבל אני פשוט עובד עצות. משותף? וינדוס 7 64 ביט. במ…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. Started by dan9,

שלום לכולם ברשותי מחשב נייד של טושיבה עם מעמחזיר אותורכת הפעלה של ויסטה פרימיום נמחק לי הסל מיחזור אך אני מחזיר אותו?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. Started by ybe,

התקנתי את המחשב מחדש ואני מעונין לחלק את הכונן הקשיח לשניים.חלק אחד עבור מערכת ההפעלה ודרייברים בלבד וחלק שני עבור כל השאר. גודל מערכת ההפעלה win xp pro כ-2G , חשבתי להקצות לכונן C כ-3G .ואז קראתי שצריך להשאיר ל-swap file שטח זכרון השווה בגודלו ל-3 פעמים הזכרון הפנימי, כלומר כ-1.5G . האם אכן זהו שטח הזכרון הנדרש?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. Started by tzahi16,

איך נכנסים ל GROUP POLICY בויסטה והאם אני יכול להיכנס מכל גירסה של ויסטה?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום , לאחרונה יש לי מסכים כחולים מפעם לפעם במערכת ההפעלה , אנא ראו את ההודעה שאני מקבל לאחר מכן ואודה לעזרתכם לפתרון בעיה זו בברכה , Problem signature: Problem Event Name: BlueScreen OS Version: 6.1.7600.2.0.0.768.3 Locale ID: 1033 Additional information about the problem: BCCode: 1e BCP1: FFFFFFFFC000001D BCP2: FFFFF80003132495 BCP3: 0000000000000000 BCP4: FFFFF80002FFF900 OS Version: 6_1_7600 Service Pack: 0_0 Product: 768_1 Files that help describe the problem: C:\Windows\Minidump\103111-30747-01.dmp C:\Windows\Temp\WER-37721-0.sysdata.xml Read our privacy statement online: http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=104288&clcid=0x0409 If the online pr…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Vaknir,

כל העידכונים הקריטים אפשר להגיד, לא מצליחים להתקין על המחשב, אבל כל השאר כמו netframework 3 יורדים ומותקנים בצורה טובה מאוד! . את ה netframework הוא היה צריך להוריד את השאר הוא לא הוריד, פשוט ווידא שהם קיימים וזהו , אי אפשר למחוק אתם שהוא יוכל להוריד מחדש? ( ד"א העידכונים לא מופיעים בהוספה הסרה גם לאחר סימון הוי שם ) מקווה לעזרה. בתודה ניר.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שלום, איך אני עושה כשכשאני נכנס למצב Switch Userהאינטרנט לא יתנתק? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. Started by x-niko,

שלום יש לי כרטיס שתומך דיירקטאקס 10 (8800gts512( אבל לא רוצה להתקין ויסטה האם אפשרי להתקין על אקס פי תודה

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by 6kwar,

Windows XP/Windows 98 Matchup

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. היי בעיה ממש מוזרה אולי מישהו פה נתקל בזה בעבר.. המחשב התחיל לאתחל את עצמו כל הזמן ברגע שהוא נכנס לחלונות והופיע חלון בסגנון "הגדרה מחדש של התאמות אישיות" או משהו כזה.. לאחר אחד האתחולים שהוא הצליח להישאר במערכת הכל הופיע כאילו לאחר התקנה מחדש - אין את הקבצים שלי, ה-WALLPAPER השתנה לברירת המחדל והמחשב כאילו ריק! איפה כל הקבצים שלי, איך לעזאזל זה קרה? יש פתרון? :s05: תודה לכל מי שיכול לסייע

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים