Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
בנוסף הסתכלתי ב windows Task Manager שהתוכנית: SYSTEM IDLE PROCCESS משתמשת בכ- 85-95 אחוז מהCPU!! משהו שלא היה לי בעבר.. מה אני יכול לעשות? חוץ מלפרמט... :-\
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
לאחר העלאת מ"ה אני מקבל מסך ריק עם סימנים מוזרים (ראה קובץ מצורף) במקום את שולחן עבודה מצב SAFE MODE תקין, וגם בדקתי וירוסים ורוגלות- מה עוד נשאר לבדוק לפני התקנה מ"ה מחדש? [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חיפשתי במייקרוסופט וגוגל, יש כמה תשובות טובות להודעת שגיאה אבל אתה חייב לתת לנו קצת יותר פרטים, תתחיל במערכת הפעלה , איזה ?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום ניסיתי לאחות את כונן C והתקבלה הודעת שגיאה: http://img374.imageshack.us/gal.php?g=dfre.jpg עשיתי את מה שהתבקש ובתמונה השנייה לחצתי YES ועשיתי ריסט ולא קרה כלום. לקחתי גם את המחשב לטכנאי והוא לא הצליח לפתור תבעיה. וזה ממש חשוב ואני חייב לעשות איחוי לכונן. תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
בהדלקת מחשב- מתקבל מסך לבחירת SAFE MODE או NORMALLY בחירה או המתנה ללא בחירה תמציגה סמל ווינדוס לשניה ולאחר מכן מקבלים מסך של לוח האם ,וחוזר חלילה דיסק התקנה מציג לאחר מספר דקות: a problem detect and windows shut down plug and play detect an error caused by faulty driver disable BIOS memory options as caching or shadow מה ניתן לעשות?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! כשאני מחבר זיכרון נייד/דיסק קשיח חיצוני/דיסק לכונן חלון ההפעלה אוטומטית לא עולה ואני צריך להיכנס למחשב שלי ולפתוח את הכונן ידני, המחשב חדש עוד לא התקנתי עליו כלום, יש לי ווינדוס 7. יש למישהו מושג למה זה קורה?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אחלן אני יודע שיש כבר הודעה בנושא אבל מכוון שיאן תגובה [ בגלל השימוש במילים לא מתאימות ] אני מעלה את זה שוב גלשתי בכל מיני אתרים ואיזה שהוא אתר השתלט על אתר הבית שלי ואני לא יודע מה לעשות ואיך להחזיר את המצב לקדמותו תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם לאחרונה נתקלתי בבעיה במחשב של חבר. חצי מהממשק שלו בעברית - כמו שורת ההתחל וכיוון החלונות וכו'. גם שורת התפריטים בעברית. אבל מה? התפריטים שנפתחים למשל - הם באנגלית! ויש גם תוכנות שחלק משורת התפריטים היא אנגלית! ניסיתי המון לשחק עם הגדרות הממשק בXP בלוח בקרה, אך לשווא ; התקנתי מחדש את העברית, ווידאתי שכל פריטי השפה העברית מסומנים וכו'. למישהו יש עוד רעיון? מישהו מכיר פתרון לבעיה? תודה, חן.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כל פעם שאני נכנס לאחת ההודעות בפורום אני מקבל ERROR MSG בסיגנון: כאשר שורות הLINE והERROR משתנות כל פעם הכל התחיל לפני כיומיים כשהתקנתי OFFICE איכס פי ובטעות התקנתי את הFRONT PAGE וחשבתי שהסרה שלו תפתור את הבעייה(אבל לא) קיצר, איך אני עושה לדרק DISABLE או כל פתרון אחר יתקבל בברכה(זה כבר מוציא אותי מדעתי!)
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אנשים... יש לי seagate 20 GB מותקן אצלי win xp כל פעם אחרי פורמט הכל מצויין אבל אז אחרי כמה זמן הוא מתחיל להציג לי נתונים לא נכונים לגבי המקום פנוי שיש לי למשל בכונן D שעליו מותקן ה XP עכשיו צריך להיות לי 2 ג'יגה פנוי בהתחלה זה היה ככה אבל כל כמה זמן הוא מראה לי פחות ופחות למרות שאני לא התקנתי שום דבר בזמן האחרון גם בכונן E ששם אני שומר את כל הדברים כמו מוסיקה סרטים משחקים וכל זה... הוא מראה לי 2 ג'יגה פחות ממה שהוא צריך... מקווה שתוכלו לעזור לי...
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
-
האם ניתן מבלי לפרמט את המחשב לשנות את הרשיון? איך עושים זאת? יש לי רשיון מזוייף (עלו עלי), ועכשיו קיבלתי מקורי איך ניתן להחליף ללא פירמוט המחשב? תודה מראש ערן.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו זוכר בזמנו שיצא XP הייתה רק גירסה אנגלית ובאינטרנט הופץ PATCH שהופך אותו לעברית ,מישהו אולי יודע אם יש אחד כזה ל WIN 2K ואם כן איפה ניתן למצוא אותו ? ???
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, איך אני עושה כשכשאני נכנס למצב Switch Userהאינטרנט לא יתנתק? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה קניתי מחשב חדש עם הארדיסק של 1TB. כמובן שעם WINDOWS 7. אני רוצה לחלק את ההארדיסק ל2 PARTITIONS כך שחלק אחד יהיה עם כ200 ג'יגה, וחלק שני עם ה800 הנותרים. איך אני עושה את זה?? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום רב הבעיה שלי היא שאני לא יכול לכתוב בעברית דרך הדפדפן כרום. אני משנה את שפת הכתיבה לעברית והמערכת הפעלה מתעלמת. למטה בצד יש את האייקון שמראה לי HE , אני כותב והאייקון נשאר על עברית אבל הטקסט נכתב באנגלית. למשל את הפוסט הזה אני לא מצליח לכתוב בעברית, אז כתבתי אותו בוורד והדבקתי לכאן. לא משנה באיזה אתר אני נמצא – אני לא מצליח לכתוב בעברית (ג'מייל, פייסבוק או סתם תגובה במאקו). אגב, באקספלורר אני כן מצליח לכתוב בעברית. בתודה רבה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הקנתי ויסטה על המחשב שלי אחרי שהיה לי בו XP PRO עכשיו ניסיתי להחזיר את הXP אבל לא יודע למה זה לא נותן לי פיתאום זה כותב לי בפירמוט שאני צריך להכניס דיסק עם SP2 ... אז הכנסתי ואז זה נותן לי להכניס דיסק שני ובקיצור לא הולך איך מחזירים את הXP בפירמוט כמו שאני תמיד עושה והולך טוב לXP אם מישהו יודע אז אני אודה לו מאוד על העזרההה ;D
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום.. התקנתי את האנטי וירוס נוד, שמתי לו את ההגנה של anto theft וזה יצר לי עוד משתמש חדש בשם JOHN זה מה שבחרתי (מסתבר שזה היה טעות) אני בא להעלות את המחשב והוא לא נותן לי גישה להכל, אני נכנס לאדמין והוא פיתאום מבקש ממני סיסמא, אני יודע שהיוזר הקודם עדיין נמצא במחשב אני רואה אותו דרך התוכנה Reset Windows Password אבל שאני בא לנתק משתמש אני לא רואה אותו, מה אפשר לעשות? *אני מנסה ליצור דיסק לאיפוס הסיסמא אבל זה תמיד נכשל
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי. עשיתי למחשב ניקוי קבצים ותיקון שגיאות. לאחר העלייה המערכת עברה את השלב של האייקון של מיקרוסופט, הגיעה למסך שחור ושם נתקעה. המסך שחור ןהסמן של עכבר נראה על המסך. האינדיקטור הכחול ליד הסמן גם עובד מדיי פעם אבל לא יותר מזה. בבקשה עצות. ניסיתי לעשות ריפר (תיקון) אבל גם זה לא עזר. אגב גם במצב בטוח אותו סיפור.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אתמול המחשב נכבה כרגיל, הכל בסדר נדלק, ובום נכנס לווינדוס ויש מסך שחור ואת השגיאה הזאת עכשיו הקטע גם שאין גישה להתחל בשביל לנסות לעשות נקודת שיחזור או משהו בסגנון ויש לי את הדיסק של ווינדוס...אז איך אני בידיוק מתקן את זה? פשוט אין גישה לכלום מסך שחור שלא נותן לעשות שום דבר ואת השגיאה. אולי להפעיל את המחשב במצב בטוח ע''י F8??
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-