Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
משהו מאוד מוזר קורא כל פעם שלישית שאני מפעיל את המחשב. אין סאונד, והסמלים של הgtxp ו-volume לא מופיעים וההתחל נתקע ברגע שלוחצים עליו...יש למישהו מושג מה יכול לגרום לזה? עוד דבר: מיקמתי את הסאב בסוף מאחוריי, ולכן הרמקולים האחוריים מחוברים עם החוטים הקצרים והקדמיים עם החוטים הארוכים. מוזר שהwindows מזהה את הרמקולים הפוך. כלומר הקדמיים = האחוריים, האחוריים = הקדמיים. רוב הפעמים המחשב כן עובד בסדר. אולי זה הגורם לבעיות המוזרות? : :-\
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
נכון שיש לכם סתם דוגמא תקובץ WINZIP ואם לא מותקנת אצלכם התוכנת קיבוץ WINZIP אז הוא פותח לכם חלון באיזה תוכנה אתם רוצים לפתוח את הקובץ? ואז אתם מסמנים אז ככה יש לי בכונן אני לוחץ פעמים הוא שואל אותי באיזה תוכנה אתה רוצה לפתוח אני מזמן לו internet explorer וזה פותח תכונן רגיל הבעיה שאן שמה תאפשרות לסמן בוי תמיד תפתח כאלו בתוכנה זאת כמו שבדרך כלל יש זה כאלו חסום כזה ואי אפשר ללחוץ על זה אני פעם ראשונה רואה בעיה כזאת ניסיתי להתקין מחדש ת WINDOWS על ה WINDOWS הקיים ולא הצלחתי חשבתי לפרמט מחדש ולהתקין אבל אם למשהו יש אולי פתרון שיכול לחסוך לי תניסיון פירמוט כי האמתי שאני לא בטוח שגם זה יעזור תודה רבה רבה לעוזרים זה מאוד חשוב לי! תודה
-
- 4 תגובות
- 762 צפיות
-
-
שלום לכולם, בימים האחרונים רציתי לראות איזה סרט ב HD 720P שיש לי בפורמט קובץ MKV. שראיתי אותו כבר פעמיים על המחשב שלי בעבר.. בזמנו הורדתי והתקנתי תוכנה שנקראית Matroska_Pack_Full_v1.1.2.exe שהיא כוללת בתוכה את כל הקודקים שצריך בשביל קבצים מסוג זה וגם קודקים כלליים כמו - AC3 וכו'.. לפני כחודשיים בערך המחשב עבר פרמוט והתקנה מחדש של הכל ומאחר ולא הייתי צריך להפעיל קבצי MKV (עד אתמול..) לא התקנתי את התכנה הזאת. וכאן נכנסת הבעיה שלי : התקנתי את התכנה בדיוק כמו בעבר והכל עבר בהצלחה, אבל, כשאני מפעיל את הסרט (בכל נגן שהוא..) קופצת לי ההודעה שבתמונה ולאחר מכן רשום לי UNKNOWN FILE FORMAT . אותו הדבר כשאני מנסה להפעיל רק את התכנה עצמה .. טוען שחסר לו MSVCR71.DLL .. מה זה הקובץ הזה?…
-
- 2 תגובות
- 910 צפיות
-
-
שלום חברים. במחשב מסויים אצלנו מתקבלת הודעת השגיאה הבאה: [imgbig]http://i1227.photobucket.com/albums/ee424/eranhuba/IMG_20131203_131108_zpsc3d118c5.jpg[/imgbig] ההודעת שגיאה קופצת שוב ושוב כל פעם שסוגרים אותה ונמצאת תמיד בחזית ולכן מפריע לתצוגה. חיפשתי בגוגל פתרון לבעיה הנ"ל ללא הועיל, ניסיתי להריץ SFC ולא נמצאו תקלות. גם סריקת ווירוסים לא העלתה דבר. אשמח לכל רעיון אחר שעולה בראשכם. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
כמו שאתם רואים, יש את ה-dump המוזר הזה שאני לא ממש מבין מה הוא רוצה שאני יעשה... הרצתי חיפוש, הבנתי שהייתה שגיאה, עכשיו אני צריך פיתרון. דרך אגב יש למישהו מושג מה זה לעזאזל ה-= הזה? אם יש משהו מוזר תגידו לי. תודה!
-
- 1 תגובה
- 887 צפיות
-
-
הווינדוז עולה ואז כל כמה שניות הEXPLORER נכבה ומדליק את עצמו מחדש(לא הדפדפן) ואז הוא פשוט מפסיק לעלות. יש למישהו הצעות? סרקתי נגד ספייוואר עם אד אוור מעודכן דרך וינדוס ויסטה(יש לי דואל בוט) הוא מצא משהו אבל לא נראה שזה עזרה הרבה. וד"א איך מבטלים ADBLOCK לאתר מסוים-ההודעת ג'אווהסקריפט באתר שכנעה אותי
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עברתי לא מזמן לויסטה(שלושה ימים)והיום רציתי להתקין את המדפסת שלי, מדפסת משולבת HP OfficeJet 5610. התקנתי הכל טוב ויפה, עשיתי ריסטרט למחשב והUSB לא מזוהה. ניסיתי הכל! לא יודע מה לעשות כבר.. וכן, התקנתי דרייברים מתאימים לויסטה, ובהתקנה של המדפסת זה התקין לי את הדרייברים וזה זיהה את המדפסת.. מה עושים ? תודה
-
- 10 תגובות
- 952 צפיות
-
-
שלום, יש לקרוב משפחה שלי בעיה. הוא כיבה את המחשב ויום למחרת הווינודס (XP) לא עולה. כלומר הוא כן מתחיל לעלות ואז אומר שצריך להכניס את הדיסק של הווינדוס כדי להתקין( ובכלל לא עשו משהו מיוחד במחשב רק כיבו אותו). בעקרון יש לו הרבה קבצים שהוא חייב לעבודה שלו וכמו שחשבתם הוא לא גיבה כלום ויש לו רק כונן אחד בלי מחיצות. בגלל שהוא בחו"ל (חי שם) הוא הביא את זה לכמה אנשים שאמורים להבין במחשבים ולפי דעתי הם התחילו לפרמט לו למרות שהוא אמר להם שאסור לפרמט את הארדיסק. לא משנה בקיצור ניסתי לעזור לו ואמרתי לו שהשתמש בתוכנה ERD COMMANDER BOOT CD והוא ניסה אותה ואמר שאין כלום בארדיסק (בגלל זה אני חושב שכן פירמטו לו). השאלה היא האם יש סיכוי לשחזר את המידע שאבד או לפחות חלק ממנו ואם כן אם איזה…
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
המחשב עשה קצת בעיות ולכן קצת התעצבנתי על המקלדת החמודה שלי. החלטתי לעשות ריסטרט למחשב וגיליתי שאני לא יכול להכנס למסמכים שלי דרך האיקון של שולחן העבודה. אני לוחץ על OPEN ו"נאדה"... לעומת זאת שאני נכנס דרך ה- C אל documents and setting.. אני מגיע אל המסמכים שלי. הבעיה ממשיכה גם עם משחקים שהשמירות שלהם נמצאות ב"מסמכים שלי", אני נכנס למשחק ולא מצליח לראות את השמירות של המשחק. מה לעזאזל קרה פה? אולי השתמשתי באיזה HOTKEY בלי לשים לב מתוך עצבים? HELPPPP
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקיי אז ככה, בשעה טובה קיבלתי היום את הרישיון ל Windows החדש מבית Microsoft. הרישיון הוא לגרסה Windows Vista Ultimate 64 bit. היום התקנתי את המערכת במחשב החדש שקניתי השבוע והכל עבד יפה ונפלא. מערכת ממש מרשימה שמצליחה להלהיב אפילו משתמש וותיק כמוני במחשב. בכל מקרה לבעיה שנוצרה לי, הכל עבד יפה וטוב עד שבשיא טיפשותי התקנתי דרייבר למסך שהוצע לי ע"י Windows Update. מרגע שההתקנה הסתיימה התגלו אצלי שתי תקלות, אחת פתאום התמונות שאני פותח במחשב שלי כולם קיבלו גוון של וורוד-צהוב כזה - את הבעיה הזאת הצלחתי לסדר ע"י כך שהסרתי את הדרייבר שהם התקינו וחזרתי לברירת מחדל של Windows, זה פתר את הבעיה הזאת. עכשיו בנוסף לכך נוצר בעיה מוזרה, התפריט השחור שמוצג ב Vista הוא נהיה עם אפקט מיוחד כ…
-
- 5 תגובות
- 707 צפיות
-
-
נכנסתי אליו לפני כמה ימים, לחצתי בטעות על צירוף של שני מקשים או יותר, ופשוט כל המסגרת של החלון נעלמה, כאילו אין FILE ואת כל התפריטים וכותרת, פשוט כמו חלון צף כזה וזה ממש מוזר.
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-
-
המפרט הוא: AMD X2 6000 5GB RAM Asus M2V HD4670 הבעיה התחילה אחרי החלפת המעבד שלפניו הוסף זכרון והוחלף כרטיס מסך, הכל בהפרשים של כחודש אחד מהשני. וההודעה שהיא מקבלת אחרי משהו כמו 2-3 דקות שימוש היא: למישהו יש מושג איך פותרים את זה?
-
- 8 תגובות
- 823 צפיות
-
-
אחרי שמתקינים את הדרייברים של כרטיס מסך (X1950PRO) ועושים רסטרט, האיכות של הצבע יורדת ל 4BIT ורזולוציה ל800X600. ניסיתי להתקין דרייברים ישנים וחדשים, אבל שום דבר לא עזר. יש למישהו מושג איך לתקן את זה?
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
אז ככה! בסוף נכנעתי והתקנתי את וינדוס ויסטה אולטימייט בכל מקרה הקול עבד לפני שהתקנתי את הדריבר של הכרטיס קול (לדוגמא המוזיקה במידה פלייר) אחרי שהתקנתי את הדרייבר פיתאום במדיה פלייר אין צליל! יש קירטוע מוזר כזה ואין מנגינה ואין כלום חשבתי אולי צריך קודקים אז התקנתי וזה לא עובד. חוץ מזה יש צלילים ורק בוינדוס מדיה פלייר זה לא משמיע לי כלום! מה לדעתכם הבעיה? תודה מראש עריכה: עוןד בעיה שצצה כשהורדתי דרייבר לכרטיס מסך 88GT כל פעם הוא נכנס ל POWER SAVING MODE בקיצר רק כאב ראש עם הויסטה
-
- 2 תגובות
- 575 צפיות
-
-
סוף סוף החלטתי להסב את XP לעברית אבל נתקלתי בבעיה. בשעת התקנה אני מקבל הודעות שקבצים מסויימים אינם נמצאים בספריות הנכונות. למשל הודעה שקובץ apphelp.sdb.mu_ לא נמצא. בבדיקה מתברר שקיים קובץ בשם apphelp.sdb בספריה הנ"ל וכך זה עם כל הקבצים. הההתקנה מחפשת אותם עם הסיומת mu_ בעוד שבפועל היא איננה. מישהו מכיר את הבעיה ויכול להציע פתרון?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. לעיתים קרובות קורה במחשב שאי אפשר להחליף לאנגלית ( חוץ מלחיצה על CAPS LOCK ). ז"א ששילוב של SHIFT + ALT לא מאפשר לעבור לאנגלית גם סרגל השפה שנמצא ליד השען נעלם, ואחרי ריסט של המחשב זה מסתדר. מאיפה יכולה לנבוע הבעיה?
-
- 12 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה מוזרה עם HD חיצוני של חברת Maxtor, כאשר אני מחבר אותו למחשב שמריץ וינדוס 7 64 ביט אני מקבל כל מיני הודעות שונות, לפעמים הוא לא מזהה אותו בכלל לפעמים מבקש ממני לפרמט אותו, לפעמים הוא נראה כדיסק RAW ולפעמים כ NTFS. כאשר הוא על NTFS אנ יכול לראות את התקיות ולגשת לחלק מהקבצים אם כי על הרוב הגדול של הקבצים והתקיות אני מקבל הודעה : "the file or directory is corrupted and unreadable" לצורך הבהרה אני תמיד מנתק כוננים חיצוניים מה Safly remove לפני שאני מנתק אותם פיזית כך שלא משם בא איבוד המידע . כבר חשבתי שאיבדתי את כל המידע ואז החלטתי לחבר את ה HD למחשב ישן שמריץ XP 32 ביט ושם יש לי גישה לכל הקבצים בלי שום בעיה. אגב התופעה חוזרת על עצמה עם 2 HD חיצוניים של Maxtor…
-
- 0 תגובות
- 893 צפיות
-
-
אני מנסה למחוק ידנית תקייה של משחק שלא הסכים שאני יעשה לו UNINSTALL , אפשר למחוק אתכל הקבצים שיש בתקייה אך לא את התקייה עצמה (התקייה ריקה אבל לא נמחקת) שאני מנסה למחוק את התיקיה מופיעה לי ההודעה הבאה: cannot delete file: cannot read from the source file or disk זה מוזר מאוד כי התקייה נמצאת על הדיסק הקשיח..... למישהו יש מושג למה זה קורה ואיך אפשר למחוק את התקייה? תודה.
-
- 13 תגובות
- 910 צפיות
-
-
שלום לכולם.. תאמת שלא ידעתי בדיוק איפה לשים את הת'ראד אבל החלטתי לבסוף לשים אותו פה.. אז ככה הווינדוס שלי ווינדוס הום חבילת שרות 1 לא מזמן פורמט עובד חלק רץ מצויין כל הזמן נסרק עם אנטיוירוסים ואנטיספייוורים והכל תקין וטוב.. אבל יש לי בעיה עם משחקים לא משנה איזה גם לא כבדים... אחרי שאני מפעיל תמחשב ונכנס אליהם הם רצים מצויין אבל לפעמים אחרי הרבה זמן שהמחשב יכול להיות אפילו סתם על idle אני נכנס ויש מלא תקיעות וזה קורה לי במלא משחקים המפרט שלי אגב - amd 1800+ ati r9600xt 512 sam קיצוור המערכת יכולה להחזיק משחקים ואני לא מדבר איתכם פה על שיא הטכנולוגיה וכמעט כל מחשק שאני מריץ עובד מצויין אבל אחרי זמן מה במחשב פשוט יש המון תקיעות ואז אני עושה ריסטרט והכל מסתדר.. זה איזה בעיה …
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
התקנתי ווינדוס חדש.. ושמתי לב שאין סרגל שפה.. כשבאתי לשים אותו (כפתור ימני על הפס הכחול למטה - סרגלים) הוא לא הופיע שם וכשבאתי לשים אותו באפשרויות שפה הוא הופיע על שולחן העבודה אבל כל פעם שבאתי להכניס אותו לפס הכחול הוא נעלם כאילו הוא דוחה אותו.. מה עושים? תודה
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-
-
אני לא יכול לשנות את הערכת נושא ואני עכשיו תקוע עם הערכת נושא של הווינדוס קלאסיק בעיה די דבילית אני יודע אבל עדיין. בגלל ה-DEP אני לא יכול לשנות את ערכת הנושא אפילו ששיניתי שם את ההגדרה
-
- 8 תגובות
- 852 צפיות
-
-
אוקי יש לי על המחשב xp וזה מחשב יחסית חדש כמה חודשים ואני רוצה לפרמט כי הוא מתחיל לעשות בעיות ודיי חנקתי לו תזיכרון עכשיו יש לי דיסק התקנה של ווינדוס אבל שאני מפעיל מחדש תמחשב עד שהמסך נדלק המחשב כבר מגיע לווינדוס... ניסיתי ללחוץ על כל מיני מקשים ושום דבר לא עזר... תודה לעוזרים!
-
- 12 תגובות
- 930 צפיות
-
-
שלום הדלקתי היום את המחשב (אחרי שאח שלי עבד עליו), ולאחר פתיחת כמה חלונות שמתי לב כי כל חלון נפתח פעמיים בשורת המשימות. זה נראה בערך כך: [המחשב שלי] [אינטרנט] [המסמכים שלי] [המחשב שלי] [אינטרנט] [המסמכים שלי] הם מופרדים עם "חוצץ" כאילו זה סרגל כלים ששמתי בשורת המשימות אשמח להסבר על איך זה קרה, ובעיקר איך לבטל את זה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אחרי שהווינדוס עולה לוקח לו איזה 3 דקות פלוס שיהיה אפשרי להתחיל לעבוד בו רצוף (כל הזמן הזה יש איקס על הנורטון אנטי ווירוס) זאת אומרת אי אפשר לעשות כלום בזמן הזה לא לפתוח חייגן לא לפתוח מאפיינים של משהו וכו וכו וכו, ואחרי 3 דקות פלוס נשמע רעש כזה של בררר בררר מהכונן דיסקטים ואז אפשר להתחיל לעבוד רצוף על המחשב (וכאן גם נעלם הסימן של האיקס מהנורטון). וזה לא בגלל החומרה שלי כי יש לי חומרה די חדשה והמעבד שלי הוא עכשיו ב-oc של 3200+. הבעיה קורה גם שהכונן דיסקטים מנותק, הבעיה קורה גם בלי oc, הבעיה קורה גם אחרי שניתקתי את הג'אמפר מהכונן קשיח, הבעיה קורה גם בלי הנורטון. למישהו יש רעיון, בקשה אני כבר מתוסכל מזה. תודה מראש.
-
- 21 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הדבר היחיד שעשיתי זה להתקין את ENTER THE MATRIX ולא נראה לי שזה קשור, הוא רושם לי שגיאה ואז לא מתחבר, השגיאה בעה כשאני מנסה לעשות LOG IN. למישהו יש מושג למה זה קורה ואיך לסדר את זה?
-
- 2 תגובות
- 754 צפיות
-