עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by minach,

כל פעם שאני מנסה להציג קבצים נסתרים וקבצי מערכת ברגע שאני מאשר זה מתאפס ושוב פעם א"א לראות את קבצי המערכת והנסתרים למישהו יש מושג איך פותרים את זה? תודה רבה מראש

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  2. Started by redking12,

אני לא יודע פה זה המקום ואני לא יודע אם זה אמור להיות ככה או לא, אבל זה משך את העין שלי. אני לתומי פותח את מנהל המשימות כדי לבדוק אם יש איזה משהו שמעט את המחשב, ואז אני עובר ללשונית הביצועים ופתאום אני שם לב שבזיכרון הפיזי אין שום זיכרון שהוא free כביכול והכל נמצא על chached. האם זה טוב? זה רע? מה עושים עם זה? תודה! הנה תמונה: http://img528.imageshack.us/img528/7220/49651638iz9.png

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  3. קוד מספר 80070005 זה כבר חודשיים אצלי ולא מצליח למצוא פתרון. :-\ אשמח עם תעזרו לי ותפתרו לי את הבעיה. תודה.

• 3 תגובות
    • 745 צפיות
  4. שלום, אני מנסה למחוק תיקייה של תמונות והוא לא נותן לי (מסתלבט עליי), איך פותרים זאת?: [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 617 צפיות
  5. שלום אני צריך 2 דברים לדעת 1) שהמחשב יעלה יקפוץ הודעה קטנה כזאת כל פעם שהמחשב יעלה 2) איזה אפשרות יש לעשות גיבוי יומי של קבצי הדואר האלקטרוני (תוכנת WINDOWS או תוכנה מבחוץ) תודה

• 6 תגובות
    • 707 צפיות
  6. מחפש ולא מצליח למצוא gadget לויסטה שמראה שימוש במעבד הגרפי (GPU Usage). למה אין כזה ??

• 7 תגובות
    • 803 צפיות
  7. אני מניח שזאת בעיה ברג'יסטרי אבל אני לא ממש יודע מה לעשות סתם ככה המערכת במצב רגיל עולה רגיל אבל בSAFE הוא עושה מסך כחול ומתנתק איך מתקנים ? (עוד דרך חוץ מסריקה גם זה לא עזר)

• 3 תגובות
    • 617 צפיות
  8. למשל עכשיו יצרתי יוזר X בווינדוס XP, עיצבתי את השולחן עבודה יפה, יש לי קיצורי דרך משלי שם, רקע וכד'... אחרי מספר חודשים יצרתי יוזר חדש בשם Y, איך אני "מעתיק" את העיצוב וכל הקיצורים שהיה לי ביוזר הקודם ? חשוב לציין שהיוזר X לא נמחק. פשוט עבדתי מספר שבועות על יוזר של חבר בעבודה ועכשיו אני רוצה להעתיק הכל ליוזר החדש שפתחו לי... יש לי את הסיסמא של שני היוזרים. תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 931 צפיות
  9. שלום למומחים נעלם לי חיווי השפה ( HE EN ) משורת המשימות בתחתית המסך. שיפט+אלט משנים את השפה אבל האותיות שתמיד נמצאות שם נעלמו... בקליק ימני על שורת המשימות אני רואה ששורת המשימות נעולה , בסרגלי כלים- יש V על סרגל שפה נסיתי להוריד את הסימון , להחזיר אותו- האותיות לא חוזרות... מערכת הפעלה XP איך מחזירים ? תודה ערן

• 10 תגובות
    • 18.8k צפיות
  10. Started by IME3,

אם אני עוזב את המחשב לזמן ממושך שאני חוזר המסך מחפש סימן חיים מהמערכת לא מוצא ונסגר ואני צריך ללחוץ על כפתור הריסט הפיזי פתרון? הגעתי בקונטרול פאנל ושמתי לו לכבות מסך אחרי 20 דקות והארד דיסק NEVER

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  11. אני רוצה לסגור את מסך המחשב דרך קיצור דרך ולא דרך הלחצן של המסך(פיזית). יש אפשרות כזאת? תוכנה? יצירת קיצור דרך? מדובר בווינדוס ויסטה. תודה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. יש לי כרגע XP ואני מנסה להתקין ויסטה, כשאני מעלה את ה DVD אני מקבל את ההודעה הבאה: Windows failed to start. A recent hardware or software change might be the cause. To fix the problem: 1. Insert your Windows installation disc and restart the computer. 2. Choose your language settings and click next. 3. Click "repair your computer ושיש בעיה עם הקובץ קרנל בגדול ה XP דפוק בכל מקרה, אבל הוא לפחות עולה בלי בעיות מישהו יודע איך אני יכול להגיע להתקנה ולמה אני מקבל את ההודעה הזאת? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 806 צפיות
  13. Started by eegg,

מישהו הדליף את הבטא שכנראה כבר מאוד יציב ואפשר לעבוד איתו. http://gizmodo.com/5119158/windows-7-beta-1-build-7000-leaked-on-bittorrent http://blogs.zdnet.com/hardware/?p=3222 http://www.downloadsquad.com/2008/12/27/windows-7-beta-iso-leaked-on-torrent-trackers/

• 40 תגובות
    • 4.6k צפיות
  14. Started by fofo66,

עד אתמול המחשב עבד כמו שצריך.לאחר נסיון צריבה בעזרת תוכנה נרו קיבלתי שגיאת צריבה והמחשב ניתקה כיביתי אותו ידנית ולאחר שעה הדלקתי אותו לקח לו לעלות כרבע שעה ולאחר מכן ניסיתי להפעיל את הנרו וקיבלתי הודעת שיגאה IMM32.DLL שהקובץ לא נימצא כנ"ל לגביי הדפדפן ושאר התוכנות האינטרנט עולה לי רק ב- EXPLORER ולא בדפדפנים אחרים ובאיטיות רבה תעזרו לי . לא בא לי לפרמט אותו מחדש ותודה לעוזרים מראש

• 2 תגובות
    • 738 צפיות
  15. Started by yh992,

שלום לכם פרמטתי את המחשב, מחשש של וירוס מסוים שהיה. פרמטתי התקנתי את WINDOWS XP SP3 . משום מה כל פעם שאני נכנס למחשב, אני רואה רק את הרקע של השולחן עבודה לא מצליח לראות את הפריטים שעליו. מה שאני עושה זה דרך עקיפה כזו, דרך מנהל המשימות מוחק את EXPLORER ואז שוב כותב הפעלת תוכנית EXPLORER ואז אני רואה שוב הכל כתיקנו. שאלתי היא מאוד חשובה, כי פרמטתי והתקנתי כמה פעמים והבעיה חוזרת לי. אני רוצה לדעת אם זה וירוס שהספיק להכנס מקובץ מסוים. למרות שזה מאוד מהיר חח, ונדיר וקשה להאמין. או שזהו אופציה או לא יודע מה בהגדרות חלונות שעלי לתקן. תודה מראש. יניב

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  16. Started by KingYes,

אהלן, ראיתי איזה מאמר שאומר שכדי מדי פעם למחוק את כל הקבצים הנמצא בנתיב: C:\WINDOWS\Prefetch זה משפר את הביצועים של הבוט. עד כמה המאמר הזה נכון ומועיל?

• 5 תגובות
    • 4.3k צפיות
  17. שלום רב, יש לי לפטופ עם כונן DVD מקולקל. אני רוצה להתקין על הלפטופ Windows XP. רציתי לדעת אם ניתן להגדיר על ה הרדיסק נייד BOOTABLE של דיסק ההתקנה של XP. שכשאני יעשה הפעלה מה HD USB זה יעלה את ההתקנה של הדיסק. איך עושים זאת? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  18. Started by MarioPolo,

בס"ד שלום רב! פירמטתי את המחשב שלי לפני 3 ימים ועכשיו מותקנת עליו XP SP3 . אולם, בכל פעם שאני מדליק את המחשב עולה לי ההודעה הבאה (ראו תמונות). תודה מראש לכל העוזרים. לוח האם: 848p Neo-v MSI [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  19. Started by tdavidi,

היה לתי דיסק קשיח גוסס (ומותקן עליו ויסטה). קניתי דיסק קשיח חדש והתקנתי עליו ויסטה. עכשיו הבעיה היא שאני חייב לחבר את הדיסק קשיח הישן כדי שהוינדוס החדש יעלה. לפי מה שאני מכיר זה בגלל שהקובץ BOOT נמצא על הדיסק קשיח השני? אני צודק? איך מסדרים את זה? אשמח לעזרה, תומר

• 12 תגובות
    • 814 צפיות
  20. אני מחובר לאינטרנט עם רשת ביתית. לאחר הפעלת eMule ו/או ביטורנט ו/או שימוש ממושך (כמה ימים) או מאסיבי (פתיחת חלונות רבים, הורדת כמה קבצים), האינטרנט נעשה איטי ואף לא מגיב. גם כתובת הראוטר (192.168.2.1) לא מגיבה. עם זאת, אם אני שולח פינג דרך cmd, אני מקבל פינג גם לכתובת הראוטר וגם לאתרי אינטרנט. לכן, אני חושד שהבעיה היא במערכת הפעלה / פיירוול / דפדפן.

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by viper_sb,

שהתקנתי את SP3 על המחשב שלי וברגע שהוא ביקש ממני להתקין את הIE7 ביטלתי זמנתי כי הייתי עסוק בהתקנה אחרת עכשיו הוא לא נותן לי להתקין את הIE7 למרות שהסרתי והתקנתי מחשב את הSP3 וגם ניסיתי להוריד את ההתקנה מהאתר של מיקרוסופט והוא נותן לי הודעת שגיאה שהגירסה לא תומכת במערכת שלי מה אפשר לעשות ?

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  22. המחשב עובד במשך זמן לדוגמא יום או יומיים ופתאום באמצע עבודה איתו או משהו הוא סוגר את הווינדאוס וכותב מתכונן לכיבוי ופשוט נכבה. זה קורה כבר כמה פעמים מזה יכול להיות??? אשמח לקבל ממכם תשובה בהקדם תודה רבה רבה!!!

• 4 תגובות
    • 695 צפיות
  23. Started by eliil1,

יש לי עכשיו שני כוננים, נגיד C ו , על C מותקן אולטימט 64 ביט, אבל מכיוון שאני צריך לעבוד עם דוס (אסמבלי) אני צריך וינדוס גרסת 32 ביט , אז רציתי פשוט להוסיף וינדוס של 32 ביט, שבעת הפעלת המחשב אני אבחר את הגרסה שאני רוצה . איך אני עושה את זה?

• 10 תגובות
    • 814 צפיות
  24. יש לי 4 ג'יגה זכרון, עד אמש הייתי עם ויסטה 64, אבל הוא לא איפשר לי להפוך סרטים לפורמט של האייפוד בגלל בעיה עם הקודק ועוד דברים כאלה קטנים שממש מעצבנים. לשים XP 32 חבל לי. ועכשיו כשאני על XP 64 הוא עושה לי מלא בעיות גם, איאפשר לעדכן אותו, אומר לי שהגרסא לא מזוהה, איאפשר להתקין .NET, שזה סביבת עבודה ל2/3 מהתוכנות שאני משתמש בהן, גם מסנג'ר אין. כל עזרה תבורך! ;D

• 4 תגובות
    • 654 צפיות
  25. Started by itamariluz,

כל כמה זמן זה קורה, במיוחד אחרי הפעלה מחדש, אני נכנס למשחק מסוים והוא פשוט מתמזער כל 5 דקות זה קורה בכל המשחקים, אמרו לי שזה קורה בגלל WLLOGINPROXY.EXE אז הסרתי דרך הלוח בקרה את המסייע הכניסה של ווינדוס, זה עבד אבל אחרי הפעלה מחדש המשחקים שוב מתמזערים...איך אפשר לסדר את זה? תודה

• 0 תגובות
    • 732 צפיות

דיונים חדשים בפורומים