עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום , כפי שצוין לעיל , המחשב מתכבה ושבדקתי בEVEREST גיליתי שהבעיה היחידה של שאין כמעט מקום בכונן D והמערכת הפעלה נמצאת ב C , חוסר מקום גורם למסכים כחולים ? איך אני יכול לדעת מהיכן זה מגיע ? הערה: יש לי הזהרה שרשומה לי בתוכנה והיא : Warning : Accuracy of DMI data cannot be guaranteed . זה יכול להשפיע?

• 2 תגובות
    • 763 צפיות
  2. Started by genia,

אז למרות שכולם מהללים את הויסטה, אני סובל במיוחד ב3 ימים האחרונים מהמון מסכים כחולים. המערכת רצה על מחשב נייד עם core 2 duo t7250 ו 2gb של זיכרון ram כשמוצגת שגיאה הוא מדווח על bad_pooler_call ועל שגיאות שונות שקשורות ב sys32.exe/dll ועל bad_memory\bad_memorey_call הרצתי תתוכנת דיאגנוסטיקה המובנית של הנייד של מצאה כלום וגם הרצתי memtest 32 במצב boot יותר משעה ולא נמצאו שום שגיאות. כמו כן המערכת מעודכנת לsp1 עם שאר העדכונים שמיקרוסופט הוציאו(מדובר בוורסית אולטימיט) הצעות למה אפשר לעשות? פורמט לא בא בחשבון

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. כותרת.. תודה.

• 4 תגובות
    • 698 צפיות
  4. Started by BlackBird71,

יש לי WIN XP 32 BIT הבעיה היא שהייתה הפסקת חשמל המחשב כבה הדלקתי אותו והוא מראה לי את ההודעה הזאתי: http://img53.imageshack.us/my.php?image=83367901cp0.png

• 7 תגובות
    • 734 צפיות
  5. יש לי זיכרון DDR2 1066MGHZ 4GB ואני רוצה לדעת כיצד אני יכול לגרום למערכת לעבוד יותר מהר מהרגיל. כיצד להגדיל את הזיכרון הוירטואלי במערכת ההפעלה. אשמח לדעת איך . שבוע טוב.

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  6. Started by benr,

שלום, השבוע פירמטתי מחשב של חבר. במהלך הפירמוט הכל עבר בסדר (עשרות ריסטרטים...), שהוא הרכיב את המחשב אצלו בבית הוא סיפר לי שאחרי שהוא הדליק את המחשב, הוא נתקע על מסך שחור. כלומר, לא נתן אפילו את ההודעות הרגילות של הביוס ולוח האם. אחרי כיבוי אלים, הXP עבד והכל בסדר. ואז שוב, בהפעלה הבאה אותו סיפור. מה יכולה להיות הבעיה? לדעתי היא קשורה לHD, או אולי לכרטיס מסך. יש אפשרות לבדוק את זה?

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  7. שלום וברכה, הורדתי איזה קובץ מהאינטרנט שכנראה היה בו וירוס שגורם לזה שאני לא יכול להעלות את המחשב שלי במצב רגיל אלא רק במצב בטוח. מה שקורה הוא כזה: אני מפעיל את המחשב ואז ישר במסך פתיחה הוא שואל אותי באיזה מצב לעלות את המחשב. אם אני לוחץ על האפשרות האחרונה (מצב רגיל) הוא מגיע עד למצב שהוא אמור להראות את הסמל של ווינדוס ואז נעצר שם במסך שחור והאפשרות היחידה לצאת המצב הזה היא בכיבוי אלים. ז"א אני יכול להפעיל את המחשב רק במצב בטוח. ניסיתי להתקין אנטי וירוס או לעשות סריהק של וירוסים אבל המצב בטוח לא מאפשר לי לעשות כלום חוץ מהעתק-הדבק. מה אני יכול לעשות? תודה רבה. נ.ב. יש לי עותק מקורי עם דיסק והכל.

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  8. אני מנסה להתקין את המשחק ואני מקבל שגיאה גירסת מסמך זה אינה תואמת לווינדואס שאתה מפעיל והוא רושם לי לבדוק עם איזה מערכת אני משתמש כדי לראות איזה גרסה אני צריך.. ואחר כך עוד הוא כותב "פנה למפרסם התוכנה" ...עכשיו התקשרתי אליו הוא לא זמין בקיצור יש איזה יציאה מזה או שאני צריך לזרוק את המשחק לפח?

• 4 תגובות
    • 774 צפיות
  9. שלום, יש לי wundows xp יש לי תייקיה בשם Documents ב"מחשב שלי", הכתובת שלה היא: C:\Documents and Settings\All Users\Documents מישהו יודע מה זה ואיך מעיפים אותה? כי אי אפשר למחוק אותה, וגם איזה תיקיות צריכים להיות בתייקיה Documents and Settings? תודה ויום טוב.

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  10. Started by tiki1,

אהלן..שאלה קצת טיפשית, אבל אני לא מצליח להבין איך עושים את זה. אני רוצה להכניס תמונה שתהיה על הדסקטופ באופן קבוע (לא כרקע, אלא פשוט תמונה קטנה יחסית שתהיה במרכז המסך, שוב - לא כרקע. איך עושים פעולה כזו בויסטה?? תודה מראש :

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  11. Started by okarmi,

עדכון סיכום ביניים: כנראה שמקור הבעיה זה הדיירברים של USB2.0 של SIS בWin XP. אני פותח פרד בפורום חומרה להמשך פתרון שם. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=385921.0 הודעה מקורית: שלום לכולם, חיבורי הUSB במחשב של חברה שלי הפסיקו לעבוד. לא משנה אם זה הכונן או המדפסת המחשב אומר שההתקן לא מזוהה. אני חושש שזה קרה בגלל שהKASPERSKY הסיר איזה וירוס בצורה אלימה מידי. המחשב נוקה כבר (אני מקווה) ואני מניח שהבעיה שנשארה היא בעיית תוכנה וצריך רק להתקין מחדש את הקבצים הקשורים לממשק הUSB אבל אני לא יודע איך לעשות זאת ואשמח לקבל עזרה בנושא. ניסיתי לפני זה לנסות בעזרת SYSTEM RESTORE אבל הלכתי הרבה אחורה וזה עדיין לא עובד. מערכת ההפעלה היא WinXP Home SP3 והוירוס שתקף הוא זה: http…

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. המפרט הוא: AMD X2 6000 5GB RAM Asus M2V HD4670 הבעיה התחילה אחרי החלפת המעבד שלפניו הוסף זכרון והוחלף כרטיס מסך, הכל בהפרשים של כחודש אחד מהשני. וההודעה שהיא מקבלת אחרי משהו כמו 2-3 דקות שימוש היא: למישהו יש מושג איך פותרים את זה?

• 8 תגובות
    • 809 צפיות
  13. צהריים טובים, השתמשתי במדריך שהיה באתר מסוים לשם ביטול\הרחבת החיבורים של הווינדוס (HALF OPEN CONNECTION) לאינטרנט... הורדתי את הקובץ וביצעתי את השלבים, ואז החלפתי את הקובץ עם הקובץ המקורי של הווינדוס .. עשיתי RESET ועכשיו הווינדוס לא עולה .. זה הראה לי הודעה לגבי זה שהקובץ לא חתום דיגיטלית או משהו בסגנון .. ושאני צריך לעשות REPAIR עם הדיסק של הווינדוס .. (VISTA ULTIMATE) הבעיה שלי זה שהמחשב מחובר למסך טלויזיה ואין לי מסך מחשב בבית, אני לא יכול להכנס לביוס כי המסך שלי לא תומך ברזולוציה של זה, לכן אני לא יכול לשנות את ה BOOT ORDER וזה לא עושה לי BOOT מהדיסק .. איך אני יכול לעקוף את בדיקת הדרייברים ולהעלות את הווינדוס או לעשות BOOT מהדיסק של הווינדוס מבלי להכנס לביוס ? אודה …

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by sd1,

היי אני רוצה לפרמט את WINDOWS XP שלי והדיסק הקשיח שלי הוא 160GB איך אני מחלק את המחיצות ל-2 כוננים C ו-D? וכמה GB לשים לו בכונן C ו-D איך לרשום את זה תעזרו לי בבקשה.

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  15. Started by morans,

היי חבר'ה! למה הסמן כל הזמן נעלם כשלא נוגעים לו? במיוחד באקספלורר זה ממש משגע, גם הסמן של המקלדת מוזר כזה ולא כמו שהוא היה לפני כמה ימים, הוא מהבהב מידי וזה מקשה על הכתיבה יש לי את הסט של לוג'יטק mx5000 עם העכבר mx1000 יש למישהו מושג מה לעשות עם זה? ניסיתי באפשרויות של המקלדת והעכבר לא מצאתי משהו מועיל או קשור לזה תודה!! מורן

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by daniel0089,

היי, עברתי לוויסטה היום ואני מנסה עכשיו להתקין SP1...כאשר ההתקנה מסתיימת והמחשב עושה ריסטארט המחשב, המחשב עולה ואז מופיעה לי שגיעה שכתוב שהוא לא הצליח להתקין ומס' הבעיה היא: 0X800F0821 תודה על העזרה.

• 1 תגובה
    • 780 צפיות
  17. Started by AMS2,

יש לי WIN VISTA ובמשחקים וגם בתוכנות מסויימות במקום לרשום לי באנגלית או בעברים הוא רושם סימני שאלה תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 773 צפיות
  18. /http://img84.imageshack.us/img84/6261/uuhbsuxli1.jpg כלומר רק לציין ללא קובץ החלפה וכך אני לא משתמש בזכרון של דיסק . זה משפר בערך בכמה אחוזים את ויסטה 64 ???

• 8 תגובות
    • 820 צפיות
  19. Started by sd1,

הי שלום יש לי windows xp pro sp2 ואני מעוניין להתקין עליו windows 98 איך אני מבצע את זה? אשמח לקבל עזרה ומדריך.

• 7 תגובות
    • 610 צפיות
  20. שלום לכולם, סופסוף עברתי לוויסטה ויש לי כמה שאלות...אממ אם זה חשוב יש לי Ultimate 32bit 1)איך אני מפעיל את ה-Aero? 2) איך אני מגדיר שכאשר אני לוחץ Alt+Tab החלונות עוברות ב3D? 3) אשמח לקישור של הSP1 4) אשמח לכמה Gadegts חמודים לside bar..(יש לי כבר Cpu,memory meter,מזג אוויר,שעון,notes) 5) איך אני עושה שהאייקונים בשולחן העבודה יסתדרו אוטומטית? אם יהיו לי עוד שאלות אני יוסיף.. תודה.

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  21. תמיד אחרי שאני מפרמט,יש לי איטיות בגלילה של דף אינטרנט למשל, או בהגדלה,הקטנה והזזה של תיקיה מסויימת. תמיד זה היה עובר לי לבד,ועכשיו שוב פירמטתי ואני מעוניין לדעת מה עושים כדאי לתקן בעיה זאת. תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  22. Started by OHANA,

יש לי XP מקורי והכל פעל כמו שצריך עד עכשיו פתאום מופיע לי כל הזמן אייקון: שאומר לי שהעידכונים כבויים ואני מנסה להדליק אותם חזרה זה לא נותן לי זה עושה לי את ההודעה הבאה: וניסיתי להפעיל אותם גם דרך הלוח בקרה וזה עדיין לא עובד... ונראה לי שזה גם דיי מעט לי את המחשב ודופק אותו לאט לאט... תודה מראש לכל העוזרים.

• 2 תגובות
    • 920 צפיות
  23. Started by LL@SS,

שלום לכולם! חבר שלי שיפר קצת את המחשב היום, המיפרט הוא : PENTIUM D 3.4GHZ MSI NEO3 PCI-E 3GB 667MHZ 9800GT 512 HEC400 השאלה בכותרת, אני לא יודע מה להתקין לו.. מה אתם ממליצים? הוא מבחינתו להתקין ויסטה ,אהב את המערכת, תנו עצה, תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 672 צפיות
  24. Started by meital_yaakov,

יש לי בעיה שאני לא יודעת איך לצאת ממנה כל מחשב שהיה לי הייתה אותה בעיה עובד בהתחלה טוב ואחרי כמה שעות אפילו לפעמים פחות הוא נתקע "מעבד 80 - 100 אחוז מאמץ , דף לא מגיב" אני חייבת לציין שיש לי כמות גדולה מאוד של זיכרון 4GB ותמיד יש בערך 2.5GB פנוי ... ככה שזיכרון זאת לא הבעיה הבאתי טכנאי הביתה שבדק חלק חלק ואמר שזה תקין כונן קשיח - MHDD 4.6 תקין , MEMTEST 3.3 תקין עבד 10 שעות כל הלילה , מעבד על 30 - 40 מעלות בפירמוט האחרון שעשיתי ביקשתי מהטכנאי בכוונה להתקין דברים מאוד בסיסיים וזה הסדר : 1. XP 2. דרייברים לוח 3. דרייבר כרטיס טלויזיה מולטימדיה 4 . אנטי וירוס 5.עידכוני אבטחה מ SP2 ל SP3 אני חייבת לציין שהפעלתי את הכרטיס טלויזיה ראיתי סרט ובמקביל התקנתי את התוכנה של תפוז …

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  25. צהריים טובים. בשעות הבוקר המוקדמות עברתי למערכת ההפעלה - Windows Vista. הבעיה שקיימת היא שמערכת ההפעלה לא מוכנה להתקין את הכרטיס קול, כל העדכונים בוצעו למערכת,איפסתי את ההגדרות בביוס,התקנתי והסרתי דרייברים,הסרתי והתקנתי את ההתקן עצמו,חיפשתי פתרונות ברשת,אך לשווא. הלוח שלי הוא - Asrock ALiveSATA2-GLAN. פתרון: עדכון הביוס פתר את בעית ההתקנה.

• 0 תגובות
    • 588 צפיות

דיונים חדשים בפורומים