עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by Rule The Pc,

שלום, אני לא בטוח שזה קשור לפורום הזה אבל חבר ביקש ממני שאחסום לו בלאפטופ את האפשרות להתחבר לאינטרנט בWIFI כי הילדים כל הזמן עושים לו בעיות במחשב כי הם מתחברים לאתרים לא רצויים. יש אפשרות לחסום את הWIFI מעבר לרק ביטול הכרטיס (אני מתכוון דרך הלוח בקרה, הWIFI מובנה) כי אני מאמין שהילדים שלו יעלו על איך להפעיל את הכרטיס מחדש

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. רציתי לשאול האם בכללי מה אתם יותר נהנים מויסטה או XP וגם האם יש בויסטה הרבה באגים?

• 4 תגובות
    • 749 צפיות
  3. היי בתור אדמין של המחשב שלי אני מעוניין לבטל תוכוניות כמו Msconfig, Regedit כל התוכניות האלה שמשתמשים ברשת לא יוכלו לגעת או להשתמש בהם אז איך אפשר לבטל?

• 2 תגובות
    • 844 צפיות
  4. שלום לכולם! מזה כחודש יש לי בעיה במערכת ההפעלה. אני משתמש ב Windows XP SP2 עם כל העדכונים ולפני חודש בערך קרה משהו מאוד מוזר. כשאני לוחץ בתוכנות על File -> Open או על File->Save אז ברגע שזה נותן לי את החלון של חיפוש הקבצים "file browser" התוכנה נסגרת לבד, מבלי שאני אספיק לשמור קובץ או לפתוח קובץ. זה קורה בכל התוכנות חוץ מתוכנות Office (שזה די מוזר) למישהו יש איזשהו פיתרון? או שמע על זה פעם? הורדתי עדכון ממיקרוסופט KB909486 - שלפי מה שהבנתי אמור לפתור בערך את הבעיה שלי אבל זה עוזר.. אתם תקוותי האחרונה!! :'( תודה רבה!![br]פורסם בתאריך: 22.02.2007 בשעה 11:35:21 מצטער על ההקפצה - אבל אולי מישהו בכל זאת יודע מה לעשות?או שהכי פשוט זה להתקין את הווינדוס מחדש? :-(

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  5. Started by Athlon-WINGS,

ולינק ישיר בבקשה ;D ואל תגידו לי עכשיו שטויות כמו: לא כדי להתקין זה רק בטא וכו'..אני לא כזה דפוק

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. לאחרונה שמתי לב שבכל פעם שאני מפעיל את המחשב שלי ההודעהInvalid Boot.INI \Booting from c:\windows מופיעה לי בכל פעם שאני מדליק את המחשב... חוץ מזה המחשב לא עושה אתחולים מוזרים והוא לא נתקע הוא עובד רגיל למה זה מופיע? ואיך אפשר לסדר את זה? ???

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. רק אני הבחנתי בכך שההארדיסקים בסביבת המערכות האלה לעיתים "טוחנים" לשווא... בלי כל סיבה מוצדקת?.... ה Indexing Services מבוטלים, מה יכול להיות הגורם לכך? מדובר בתופעה רנדומלית, היכולה להתרחש סתם כך, גם ב Idle מוחלט (נמצא ב Desktop, בלי שום processים תובעניים הרצים ברקע) הנמשכת מס' דקות, עד לפעם הבאה. וכן, ניסיתי לפרמט.

• 4 תגובות
    • 805 צפיות
  8. Started by schumih,

אהלן התקנתי XP PRO במחשב חדש שקיבלתי, והעברתי שירים מהמחשב הישן. בכל השירים - האותיות מהופכות לגמרי. הווינדוס באנגלית ... מה אפשר לעשות בשביל שזה לא יהיה הפוך? בנוסף, באפשרויות שפה אין לי אפשרות לבחור שפת הקלדה עברית - מה עושים בשביל שכן תהיה אפשרות כזו? תודה !

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. Started by OR2OOO,

http://www.theverge.com/2014/9/30/6868695/microsoft-windows-10-announced-official לזה לא ציפיתי...

• 10 תגובות
    • 4.2k צפיות
  10. Started by coron10,

אני לא בטוח שאני בפורום הנכון!! אבל יש לי בעיה עם pmp cowon, ויסטה מקפיץ לי בעיה כאשר אני מחבר את המכשיר. יכול להיות ששיטת הקבצים שונה מהשיטה של ויסט, הכוונה בכונן c הקבצים הםntfs ובמכשיר זה fat 32. אם זאת הבעיה איך אני מסדר את זה?

• 5 תגובות
    • 2.6k צפיות
  11. Started by msy,

עלי להפעיל את תוכנה מסוימת שדורשת הפעלה בשירותים של IPSEC ניסתי להפעיל את השירות ידני או אוטומטי כל פעם קבלתי שגיאה אחרת פעם 1747 פעם 1075 . ניסתי להכנס להגדרות רגיסטרי לפי מאמרים מסומים ולשנות אך ללא הועיל . האם יש למישהו פתרון ? מערכת הפעל XP PRO SP3 תודה

• 1 תגובה
    • 720 צפיות
  12. Started by nore0,

מאז שפרמטו לי את המחשב כל פעם שאני מדליק אותו עולה המסך שצריך ללחות על ה-USER איך מבטלים את זה וכל שעה בערך (נראה לי הארדיסק) נכבה או נדלק יש ת'רעש הזה כמו שמדליקים את המחשב מה זה יכול להיות מצב שינה וכל אלה ?

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  13. Started by Avi952,

שלום, לאחר המלצות רבות כאלה ואחרות מפה ובמקורות אחרים (לא שאני שאלתי) חשבתי אולי לנסות את מערכת ההפעלה אז אפרט את המעבד, לוח האם והזיכרון: Athlon X2 3800 Gigabyte GA-M61SME-S2 v2 1GB זיכרון גם קראתי כי שדרוג ל-2GB זיכרון יעזור משמעותית. מה אתם אומרים בנוגע למחשב?

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. זה מה שכתבתי בקובץ boot.ini שנמצא אצלי בתקייה C:\WINNT\ (אני משתמש בוינדוס 2000 פרו) [boot loader] default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINNT [operating systems] multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINNT="Microsoft Windows 2000 Professional" /fastdetect ועדיין אני רואה ברשימה של ההפעה את וינדוס אקס פי.. אני חושב שהבעיה נובעת מה- msconfig שבו כתובות שתי מערכות הפעלה, אבל שם אין אפשרות לערוך את זה. איך אני מסדר את זה ככה שהוינדוס 2000 ישר יעלה בלי המסך בחירה? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 3 תגובות
    • 710 צפיות
  15. שלום יש לי מערכת הפעלה אקס פי וזה עושה לי כמה בעיות בין היתר עם הכרטיס מסך(בעיות שידועות עם האקס פי), ורציתי להחליף ל2000 הקטע שממש אבל ממש לא בא לי לפרמט שוב.. רציתי לדעת אם יש איזושהי דרך\תוכנה\פאץ' משהו שיאפשר לי להתקין את ווינדווס 2000 בלי לפרמט. תודה, שי

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  16. Started by emperor,

שלום לכולם, יש לי בעיה דחופה מאוד. נותנים לנו שיעורים דרך האינטרנט. אני מצליח להיכנס לאתר,והוא מבקש ממני להוריד עדכון של ACTIVEX , אני מנסה להורידו אבל מופיעה הודעת שגיאה. ניסיתי לנטרל אותו, בכל מיני דרכים שמציעים בGOOGLE אבל שום דבר לא עובד. אני עובד על XP ואקספלורר 7. הודעת השגיאה, WINDOWS HAS BLOCEK THIS SOFTWARE BECAUSE IT CANT VARIFY THE PUBLISHER אשמח לרעיונות תודה

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  17. שלום, יש לי שאלה שאולי תשמע קצת מוזרה אבל יש מאחוריה הגיון. אני רוצה להגדיר ב 2003 SERVER שתוכנות מסויימות יעלו כשמשתמש מסויים עושה לוגין לוקאלי - על המחשב, ושחלק מהן לא יעלו נגיד כשהוא עושה לוגין מרחוק - למשל ב RDP... איך אני מגדיר את זה? שאלה נוספת שיש לי היא איך אני מגדיר ב 2003 SERVER שתוכנית מסויימת תרוץ כ SERFICE של המערכת הפעלהללא תלות ביוזר ולא תדלק או תכבה כאשר יוזר עושה לוגין או לוגאוט (אלא אם כמובן אדמיניסטרטור כיבה אותה בכוח) למשל אני רוצה שהחייןג אינטרנט ישאר פועל כל זמן שהמחשב דלוק בלי שיש יוזר כלשהו בלוגין באותו רגע - זה החלק העיקרי שבשבילו אני שואל שאלה זו, והאימיול הוא הסיבה שאני לא רוצה שהוא יתנתק כי לסמן לו חיבור ON DEMAND זה לא חוכמה וככה הוא יתנתק…

• 6 תגובות
    • 795 צפיות
  18. Started by roma,

שלום לכולם! אז ככה יש לי 2 בעיות שנורא מטרידות אותי בזמן האחרון: בעיה א: כל הזמן כשאני מדליק את המחשב שלי אז ה אקס פי ישר נכנס לאדמיניסטרטור(לשולחן עבודה שלו), לא שואל פסוורד, פשוט נכנס וזהו עכשיו הבעיה היא שאני רוצה לבטל את האופציה הזו ולא יודע איך? אני רוצה שכל פעם שאני נכנס למחשב אז שהוא יביא לי שתי אופציות לאיזה יוזר להיכנס לשלי או לשל אמא שלי ובלי האדמיניסטרטור. בעיה ב: אני לא יודע מה קרה אבל אחרי שפרמטתי לפני שלוש שבועות את המחשב ועברו כשבועיים פתאום שתי כונני הסי די שלי התחילו להיעלם (אחד די וי די ואחד צורב) . עכשיו כאשר אני נכנס לdevice manager ולוחץ על scan for hardware changes אז הוא ישר מוצא את הדי וי די אבל את הצורב הוא מסרב למצוא... פתחתי את המחשב בדקת…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by neryaagam,

ראיתי שנשאלה שאלה דומה, אך לא ניתן שם פתרון אפיון הבעייה: בויסטה 32 home עם sp1 - אחרי חודשיים של עבודה מוצלחת עם המחשב הנייד, נעלם ה language bar, פתאום. - אינני מצליח להחזירו. לא דרך toolbar, שם כלל אינו מופיע, ולא דרך regional and language options - כל שינוי שאני מבצע ב regional and language options איננו משפיע כלל. זה כולל דוקינג/פלואוטינג של task bar, הסרת שפות, שינוי סדר שפות, התקנה מחדש של שפות וכו'. אין כל השפעה - Alt + Shift כמובן לא משפיע על כלום - כמובן שאת ההודעה הזו אני כותב ממחשב אחר.... יתכן ש recovery של המחשב ל boot קודם יעזור, אבל זהו צעד אחרון (ורע) ואני מפסיד כל מיני עניינים מה עושים??

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by niva401,

האם הטיפול יהיה באמצעות שחזור מ"ה הקיים בעזרים? באיזה מקרה רצוי בנוסף לשחזור האוטומטי , גם לגבות את רג'סטרי באמצעות תוכנת גיבוי ושחזור משם במידה וידרש?

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  21. Started by Yehuda A,

יש לי ווינדוס 7 ששכחתי את הסיסמה שלו יש לי במחשב דברים חשובים מאוד שלא ניתנים לשליפה מבלי כניסה לווינדוס שמעתי פעם שיש תוכנה שצורבים אותה על דיסק O K ואז יש אפשרות להעלות את ההווינדוס ללא סיסמה או לגלות את הסיסמה שהיתה וכן להיכנס מבלי להשאיר עקבות ... הדבר הזה דחוף ותודה מראש לכל המסייעים

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by Vaknir,

יש לי ויסטה וכל פרק זמן לא מוגדר האינטרנט מספיק לפעול, וזה קורה מתי שבה למחשב לעשות את זה. מה יכולה להיות בעיה? דיברתי עם הספקית והם אומרים שזה לא מאצלהם , הנציג אמר שהוא רואה שאני מחובר לאינטרנט ללא בעיה.

• 7 תגובות
    • 718 צפיות
  23. כשאני נכנס לספרייה עם קבצי וידאו ולוחץ על קובץ וידאו..... נסגרות לי כל התיקיות אז רציתי לדעת מה הבעיה ואם אפשר לסדר את זה בלי לפרמט את המחשב. תודה...

• 5 תגובות
    • 646 צפיות
  24. Started by Black_Citadel,

תהנו. נראה מצוין לפי הכמות ביקורות חיוביות (אין אפילו אחת שלילית).

25. Started by X-Gamer,

התקנתי XP חדש בלי לפרמט את הכונן ושאני מדליק את המחשב יש לי שתי XP ברשימה איך אפשר למחוק אחד מהם ?

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.