עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. איך אני גורם לתוכנה כמו EVEREST לעלות אוטו' עם העלאת הווינדוס ?

2. Started by alord,

יש לי שאלה האם רק ויסטה יודע לנצל 4G של זיכרון ? או ש XP ידע לנצל אותו גם? ובכלל האם להתקין ויסטה על מחשב חדש או XP?

• 9 תגובות
    • 795 צפיות
  3. צהריים טובים, השתמשתי במדריך שהיה באתר מסוים לשם ביטול\הרחבת החיבורים של הווינדוס (HALF OPEN CONNECTION) לאינטרנט... הורדתי את הקובץ וביצעתי את השלבים, ואז החלפתי את הקובץ עם הקובץ המקורי של הווינדוס .. עשיתי RESET ועכשיו הווינדוס לא עולה .. זה הראה לי הודעה לגבי זה שהקובץ לא חתום דיגיטלית או משהו בסגנון .. ושאני צריך לעשות REPAIR עם הדיסק של הווינדוס .. (VISTA ULTIMATE) הבעיה שלי זה שהמחשב מחובר למסך טלויזיה ואין לי מסך מחשב בבית, אני לא יכול להכנס לביוס כי המסך שלי לא תומך ברזולוציה של זה, לכן אני לא יכול לשנות את ה BOOT ORDER וזה לא עושה לי BOOT מהדיסק .. איך אני יכול לעקוף את בדיקת הדרייברים ולהעלות את הווינדוס או לעשות BOOT מהדיסק של הווינדוס מבלי להכנס לביוס ? אודה …

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. חיפשתי שרשורים קודמים ולא מצאתי, מקווה שלא מחזרתי שאלה ישנה.... בכל אופן, האם ניתן לעשות דבר כזה? התקנה של 2 מערכות בלא שיתנגשו ומעיין תפריט שבוחר כל פעם שמדליקים איזו תעלה? אני רוצה לעבוד עם 8GB זיכרון פנימי אבל בגלל שאני קורא את כל הבעיות הללו של דרייברים ואומרים לי שהמערכת עדיין חדשה ועוד לא נטמעה יותר מדי אז אני חושש. אני מרכיב מחשב חדש לחלוטין ומתלבט.... המטרה היא עיצוב גרפי דו מימדי ולכן צריך הרבה זיכרון תודה!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. היי יש לי תוכנה מסויימת שאני עובד איתה והיא דורשת תמיד הרשאת אדמיניסטרטור(אני) אפשר לעשות איכשהו שהיא תיפתח קבוע כאדמיניסטרטור? תודה

• 3 תגובות
    • 610 צפיות
  6. Started by Curse,

צריך דחוץ!!!!

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  7. Started by idDFdd,

אני לא מוצא אותו בעזרים, כאילו הוא נמחק או משהו ואני חייב לשחזר את המחשב ניסיתי לשחזר עם הדיסק של וינדוס לא עזר לי מה אפשר לעשות? תודה.

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  8. Started by Charybdis,

אני לא כל כך יודע נלאיזה פורום זה שייך אז אני שם את זה פה, מקסימום תעבירו. הבעיה שלי היא כזאת: יש לי מחשב דיי ישן שקיבלתי. p4 2.4GHZ לוח אם ASUS p4sp-mx HDD Samsung 40GB הבעיה שלי היא כזו: בעת פירמוט ל windows xp SP2 הוא נתקע ולא מגיב וכל שנותר הוא לפרמט חזרה ל XP ללא SP. הבעיה איננה הצריבה של הדיסק. השאלה שלי, למה זה קורה?

• 2 תגובות
    • 793 צפיות
  9. המפרט הוא: AMD X2 6000 5GB RAM Asus M2V HD4670 הבעיה התחילה אחרי החלפת המעבד שלפניו הוסף זכרון והוחלף כרטיס מסך, הכל בהפרשים של כחודש אחד מהשני. וההודעה שהיא מקבלת אחרי משהו כמו 2-3 דקות שימוש היא: למישהו יש מושג איך פותרים את זה?

• 8 תגובות
    • 810 צפיות
  10. שלום, הבעיה בכותרת. אני מצרף את נוסח ההודעה וגם צילום מסך שלה. יש איזה אתר שיכול לעזור בפענוח או מומחים פה שיכולו לתת עזרה? נ.ב את הקובץ WER7F8B.tmp.version.txt שרשום שיכול לספק מידע לא הצלחתי למצוא. תודה רבה לעוזרים! Problem signature: Problem Event Name: BlueScreen OS Version: 6.0.6001.2.1.0.256.1 Locale ID: 1037 Additional information about the problem: BCCode: 3d BCP1: 0000000000000000 BCP2: 0000000000000000 BCP3: 0000000000000000 BCP4: FFFFFA600274CA00 OS Version: 6_0_6001 Service Pack: 1_0 Product: 256_1 Files that help describe the problem: C:\Windows\Minidump\Mini121808-01.dmp C:\Users\Oran\AppData\Local\Temp\WER-67018-0.sysdata.xml C:\Users\Oran\Ap…

• 23 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. היי, אני כבר כמה ימים עם וויסטה אבל אני לא מצליח להכניס את המחשב למצב המתנה/שינה. כאשר אני לוחץ על Sleep הוא עושה בעצם Restart... אני פשוט חייב לעשות כיבוי... תודה.

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  12. Started by BlackBird71,

יש לי WIN XP 32 BIT הבעיה היא שהייתה הפסקת חשמל המחשב כבה הדלקתי אותו והוא מראה לי את ההודעה הזאתי: http://img53.imageshack.us/my.php?image=83367901cp0.png

• 7 תגובות
    • 735 צפיות
  13. אני מנסה להתקין את המשחק ואני מקבל שגיאה גירסת מסמך זה אינה תואמת לווינדואס שאתה מפעיל והוא רושם לי לבדוק עם איזה מערכת אני משתמש כדי לראות איזה גרסה אני צריך.. ואחר כך עוד הוא כותב "פנה למפרסם התוכנה" ...עכשיו התקשרתי אליו הוא לא זמין בקיצור יש איזה יציאה מזה או שאני צריך לזרוק את המשחק לפח?

• 4 תגובות
    • 777 צפיות
  14. מישהו יודע מה הבעייה שאתה נכנס למחשב שלי בווינדוס XP כמובן לוחץ למשל על כונן D והוא נותן לך תפריט של פתיחה באמצעות במקום שייפתח את הכונן... מישהו יודע איך מסדרים את זה? על ידי איזה פקודה? ועוד שאלה ברשותכם בווינדוס XP היו לי מלא משתמשים לפחות 5 בעת הכניסה שלי למחשב אני רוצה למחוק את כולם ולעשות אחד אדמיניסטרטור עם סיסמא... איך אני עושה את זה... בחשבונות משתמשים אין אפשרות למחוק משתמש??? בתודה מראש..

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  15. Started by AMS2,

יש לי WIN VISTA ובמשחקים וגם בתוכנות מסויימות במקום לרשום לי באנגלית או בעברים הוא רושם סימני שאלה תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 774 צפיות
  16. Started by Frequency,

מה ההבדל העיקרי בין גרסאת הprofessional לבין הhome? מה ההבדל בין משתמש שהוא אדמין לבין משתמש רגיל? תודה (:

• 3 תגובות
    • 649 צפיות
  17. Started by N0mad,

מעונין לדעת אם יש תוכנה או פקודה או תהליך דרת חלונות עצמה, שמאפשר לשנות בבת אחת את האייקון הצהוב של כל התיקיות לאיקון 1 שאגדיר מראש. בתודה לכולם.

• 2 תגובות
    • 790 צפיות
  18. אורח ShanyA
    Started by אורח ShanyA,

אהלן :] אמממ... אתמול המחשב שלי חזר מתיקון, מחשב מסדרת HP Pavilion ... כמובן מפורמט והכל עם מ"ה Windown Vista והבעיה עם השורת משימות ממש מוזרה :s05: כשאני ממזערת את כל החלונות ככה שרואים את השולחן עבודה, היא פתאום רועדת\רוקדת ! ורק היא האייקונים על השולחן עבודה או הגאדג'טים בסדר גמור ...

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  19. שלום לכולם מדובר במחשב של אחי ויתכן ואינני מדייק , מקווה שתוכלו לעזור מערכת ההפעלה לא עולה פתאום ( מדובר במחשב פנטיום 4 ) הוא מקבל הודעה על כך שצריך להכניס את הדיסק של מערכת ההפעלה על מנת שהיא תעלה משם זה מחשב ישן שהוא קיבל במתנה והוא לא קיבל איתו את מערכת ההפעלה על דיסק מה ניתן לעשות ? כיצד ניתן להציל את החומר הקיים בדיסק הקשיח האם צריך לפרמט ? האם דיסק של המחשב שלי שבו יש מערכת הפעלה יפתור את העניין ? תודה וכול טוב ערן

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. טוב כמו שכתבתי בכותרת אז.. אין לי ממש מושג מה זה IP HELPER , אבל כעבור שימוש של זמן קצר בוידנוס..אז הוא מודיע על שגיאה ש IP HELPER נסגר . אחרי זה רוב הפעמים הוא מודיע על זה שוב פעם ולפעמים גם שוב פעם, ואז התצוגה נראת כזאת לא טוב..הסרגל כלים נעלם לשניה, המסגרות והחלונות של הוינדוס נראים כאלה אפורים וכאלה ומיושנים כמו וינדוס 98..המעבר מאנגלית ( ALT+SHIPT) לעברית והפוך לא טוב, ולא יודע משהו מוזר כזה. וגם לפעמים הוינדוס סוגר חוץ מ IP HELPER עוד איזה קישקוש של WINDWOS... בכל מקרה, לפני כמה ימים שזה קרה כיביתי תמחשב ושהדלקתי אותו הוינדוס לא עלה לי יותר וגם הדיסק של הוינדוס כל פעם שהוא קרא אותו קיבל מסך כחול, בסופו של דבר הצלחתי לשחזר תמערכת...ועכשיו שוב פעם זה מופיע, הרצתי אנטי…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by kondor,

שלום רב, קניתי לפטופ LG R520, שהגיע עם ויסטה הום בייסיק. התקנתי עליו XP PRO + SP3, לפני ההתקנה הגדרתי בביוס שהSATA יהיה IDE. כעת כדי להחזיר בביוס ל AHCI - הורדתי את intel matrix storage manager, אך בכל פעם שאני מנסה להתקין - אני מקבל את ההודעה שהמחשב לא עומד בדרישות המינימום... אודה לעזרה בנושא...

• 5 תגובות
    • 997 צפיות
  22. שלום לכולם.. אני משתמש בהרדיסק HITACHI 320GB.. הכל תקין . קניתי הרדיסק היום של W.D 500GB.. פירמטתי אותו כמובן לNTFS ע"י PARTITION MAGIC 8 רואים את הכוננים בבווינדוס..אפילו העברתי קבצים הכל תקין. בקיצור אני רוצה להעיף את ההיטאצי.. ולהתקין את המחשב מחדש ואת הווינדוס על ההרדיסק החדש. אז חיברתי רק את ההרדיסק החדש W.D... עושה רסטרט..בוט מהסידירום..אני מגיע להתקנת ווינדוס אקס פי... בוחר את הכונן C להתקין לצורך העניין.. והוא רושם לי שאין קבצי מערכת מתאימים כדי להתקין את מערכת ההפעלה.. מאיפה ההודעה הזאת באה? אני לא יכול להתקין עכשיו שום מערכת הפעלה עליו... למה זה ככה? מה עשיתי בצורה שגויה? תודה רבה...

• 3 תגובות
    • 908 צפיות
  23. זה המפרט: Intel Dual Core E4300 @ 3.0Ghz OC BFG 8800GTS 320MB OC2 Gigabyte 965P-DS3 2GB Ram 800Mhz מה אתם אומרים שווה לשדרג לוויסטה?.. קראתי כמה וכמה מאמרים, אבל אנלא יודע איך המחשב שלי יחזיק בזה.. אני הרוב עובד עם תוכנות כגון: Cubase, Photoshop,Premiere. ופחות משחק בזמן האחרון...

• 2 תגובות
    • 564 צפיות
  24. שלום , כפי שצוין לעיל , המחשב מתכבה ושבדקתי בEVEREST גיליתי שהבעיה היחידה של שאין כמעט מקום בכונן D והמערכת הפעלה נמצאת ב C , חוסר מקום גורם למסכים כחולים ? איך אני יכול לדעת מהיכן זה מגיע ? הערה: יש לי הזהרה שרשומה לי בתוכנה והיא : Warning : Accuracy of DMI data cannot be guaranteed . זה יכול להשפיע?

• 2 תגובות
    • 764 צפיות
  25. פתאום ניהיה לי בעיה: אתרים כמו YNET ועוד אחרים שמשתמשים בסטרימינג של וידאו- אני לא רואה. אני לוחץ PLAY, מופיע כיתוב של CONECT ואז שום דבר לא קורה... שוב PLAY ושוב... הרבה זמן גם במקום לראות סרטים בחלק מהאתרים אני רואה קשקושים ירוקים. לאחרונה נוצר לי על שולחן העבודה גם קובץ dxva_sig.txt ראיתי מדריך לגבי ה dxva_sig , אהל לא עוזר. מה הבעיה? למה אני לא מצליח לראות וידאו? תודה

• 4 תגובות
    • 3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים