Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
-
כבר תקופה די ארוכה שמדי פעם - אחת לכמה ימים כשמפעילים את המחשב לא ניתן לגשת לאינטרנט - מופיע בנוסף לחיבור הרגיל לרשת עו חיבור ורשום לידו "רשת לא מזוהה" רק שאני פותח את חיבורי הרשת וכותב עליו הפוך ללא זמין ואחרי זה מפעיל "פתור בעיות" ו נסה לפתור את הבעיה כמנהל הוא מבצע תיקון ואפשר להתחבר לרשת.. מה זה ? איך אפשר לפתור את זה ? מה גורם לזה ? יש למישהו רעיון ? תודה ! * זה מאוד מציק - בעיקר לאישתי כשאני לא נמצא לסדר לה את זה... שכחתי לציין שהמחשב מחובר לראטר D_LINK של בזק (תקן N) בחיבור קווי !
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לא יודע איך זה קשור אבל אחרי שניסתי לחבר רשת בxp כל פעם שאני פותח את המחשב כבר אין לי המסך welcome שהיה לי בעבר, ובמקומו אני צריך להכניס סיסמא (אני משאיר את זה ריק תמיד) וגם התפריט כיבויי כבר לא מגניב כמו שהיה פעם, עכשיו הוא נראה כמו בווינדוסים הקודמים. איך אני מחזיר את המצב לקדמותו? הנה תמונה של תפריט כיבויי שיש לי עכשיו:
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לצוות הפורום שלום מזה ככחודש יש לי בעיה חמורה בWINDOWS בהתחלה זה התחיל בתוכנת המסנגר - כל הזמן שכאשר הייתי מקליק על האיקון שיפתח תתוכנה הוא היה מתחיל להראות לי תדף סיסמא USER ואז החלון היה ממוזער בסרגל כלים . בין השעון להתחל את פתרתי על ידי התקנה של מסנגר יותר ישן הבעיה שעשכיו הוא עושה לי את זה גם בWORD כל הזמן שאני פותח תתוכנה WORD הוא ממעזר לי אותה לסרגל כלים ואני לא יכול לראות תתוכנה האם מישהו נתקע בבעיות אלה. הרצתי את כל האנטי וירוסים והאנטי טרואינים שיש בשוק וכלום לא עזר. אשמח מאוד עם תעזרו לי
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
נתקלתי בבעיה מוזרה במחשב, במקום שבו אני לומד אחד מהצוות פתח עוד חשבון משתמש רגיל, כשהוא יצא מחשבון הadmin כדי להכנס לחשבון שהוא פתח הוא גילה שהמחשב החליט לנעול את חשבון הadmin עם סיסמא (וכנראה גם עם אפשרות איפוס רק ע"י dok), החשבון שהוא פתח מוגדר כרגיל אבל משום מה כשניסיתי לשנות את סיסמת הadmin דרכו הוא לא נתן לי לשנות אותה רק בגלל שהכנסתי תווים לא חוקיים (ככה המחשב טוען למרות שכל התווים היו בסדר גמור) ולא בגלל שאין לי הרשאה. כשאני מנסה להתקין תוכנות הוא לא כותב שאין הרשאה או מבקש סיסמא הוא כותב סתם שגיאה, וכן כשאני רוצה להגיע למסמכים שעל השולחן עבודה של הadmin הוא לא רוצה סיסמא אלא כותב שאין לי גישה. אותו איש צוות טוען שהוא מצא את המחשב פתוח בחשבון הadmin כך שיכול להיו…
-
- 14 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שבת שלו ם לכם אנשים. אני עובד עם מערכת ההפעלה Win Xp SP2. יש לי בעיה עם מערכת הפעלה זו והיא: כאשר אני נכנס למנהל המסימות => תהליכים, אני רואה שיש תהליך של system והשם שלו לא פעיל אבל הcpu שלו נע בין 90 ל99 והשימוש בזכרון רק 21K. בנוסף כאשר הרצתי תוכנה מסוימת להפיכת שיר מדיסק לקובץ MP3 המחשב עבד באיטיות לא רגילה. (מפרט המחשב מופיע בחתימתי) אשמח אם תעזרו לי בנושא זה... בתודה מראש אלדד כהן. ;D ;D
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, לפני כמה ימים החלה לצוץ לי בעיה במחשב. פתאום יש "לאגים" בעבודה כללית של המחשב. כלומר, אני מזיז את העכבר ויש מאין קפיצות בתצוגה וזה נראה כאילו העכבר עם "לאגים". דבר זה גם פוגע בכל דבר אחר שעושים במחשב. הבעיה נפתרת לאחר כל ריסט אבל חוזרת לעיתים תכופות. במנהל משימות אני רואה שבמצב מנוחה הראם לא עובר את ה 500 מגה. והמעבד לא את ה40%. הטמפ' של המעבד כ 50 מעלות והלוח 40 מעלות. המפרט שלי לוח אם M2N-E ASUS מעבד AMD 3800X2 כרטיס מסך SAPPHIRE 1900GT 256MB ארדיסק WD 160GB SATA2 ספק ENERMAX LIBERTY 400W זכרונות?(2 ג'יגה) TWINMOS 512X4 667GHZ מארז 6A19 מה לעשות?
-
- 6 תגובות
- 638 צפיות
-
-
התקנתי וינדוס XP וקורה לי משו מוזר הוא במחבר לאינטרנט ונכנס לי לאתרים בלי בעיה אבל כשאני בא להיכנס לאתרים של מייקרוסופט ולא משנה מה הקישור הוא רושם לי לא ניתן להציג דף זה ושוב הוא מחובר לאנטרנט ונכנס לכל שאר האתרים מישו יודע למה??
-
- 4 תגובות
- 726 צפיות
-
-
משום מה לאחרונה האייקונים שעל שולחן העבודה נמצאים ללא תצוגתם לפי התוכנות שהם מופעלים למשל קבצי וורד,פאואר פויינט,אקרובט רידר וכו נראים כקבצים לא מזוהים אבל בלחיצת דאבל קליק הם נפתחים עם התוכנה שאמורה לפתוח אותם הם כך נראים כאשר אני לוחץ קליק ימני על המסך ו-NEW כדי ליצור קובץ חדש מהסוג שלהם בנוסף באפשרות ARRANGE ICONS BY אין לי את האפשרויות האחרונות SHOW DESKTOP ICONS או LOCK WEB ITEMS ON DESKTOP איך ניתן להחזיר את מצב התצוגה לקדמותו בדקתי גם בFOLDER OPTION והם מוצגים עם האייקונים הנכונים
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
פתאום ללא סיבה משתבשת הכתיבה בעברית בחלק מהאתרים למשל כרגע באתר מנטור בפורומים אני לא יכול לכתוב עברית אני מקבל ג'בריש, לעומת זו כאן הכל תקין אני עובד עם XP אך עליי לציין שגם ב WIN 2000 קרתה לי אותה התופעה ואז החזרתי גבוי של GHOST בדקתי וגם באתר PCTIP ו PCPRO אני לא מצליח לכתוב בעברית כך שאולי זו בעיה בתצורת פורמט האתרים שהאקספלורר לא מצילח לזהות. כך שכל מי שמבין בנושא כתיבת אתרים יוכל לעזור. בבקשה אם מישהו ( עומרי ?? ) נתקל בבעיה ויודע כיצד לפתור אותה אודה לו מאד על תשובה .
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה מוזרה. כל עוד אני גולש באינטרנט- החיבור תקין, אבל ברגע שאני עוזב את המחשב ליותר מ-10 דקות, הוא מתנתק לי ואי אפשר להתחבר בפעם השנייה בכלל. מישהו יודע למה זה? 1) יש לי XP 2) המודם הוא ALE 130 3) ניתקתי את כל האופציות של חיסכון בחשמל ומצבי שינה 4) אני מחובר לבזק בינלאומי בתודה מראש
-
- 8 תגובות
- 782 צפיות
-
-
שלום לכולם ושבוע הטוב הבעיה שלי היא ככה פירמטתי את המחשב לאחרונה והתעוררה בעיה מוזרה , כשאני מנסה להכנס לאפשריות של המדפסת כדי לשנות שם דברים אני מקבל את ההודע הבאה ואחר כך שאני לוחץ לו OK אני מקבל את הודע הבאה: ניסיתי להתקין את הדרייברים של המדפסת שוב בכמה דרכים ושום דבר לא עזר.. יש לי WINDOWS XP SP2 בעיברית למישהו יש רעיון אולי מה אפשר לעשות? בתודה מראש לכל העוזרים
-
- 7 תגובות
- 629 צפיות
-
-
אני מנסה להוריד קובץ מסוים (לפי הטראבל שוט שעשית זה לא משנה איזה סיומת הקובץ) והוא מסיים את ההורדה לפני שכל המידע ירד למחשב כלומר עם הקובץ בגודל 20 מגה לפעמים הוא נעצר על 7מגה לפעמים על 12 מגה כל פעם משהו אחר אבל מה שמוזר זה שהוא לא נעצר בגלל איזה שגיאה זה מראה כאילו הוא סיים להוריד ואז שאני מנסה להריץ את מה שהוא הוריד הוא נותן שגיאה שהוא לא מצליח לפתוח את הקובץ דיי ברור כי הקובץ לא שלם אני עובד על ויסטה אולטימייט 64 ביט עם אקספלורר 8 ניסיתי גם עם דפדפן פיירפורקס כי חשבתי שהוא פשוט קורס או מקבל TIME OUT מהשרת אז חשבתי להשתמש במנהל ההורדות המובנה שלו ופשוט להמשיך מהנקודה שהוא קרס בה אבל הוא לא קורס הוא פשוט מסיים את הקובץ ניסיתי גם לכבות את האלחוטי של הראוטר אצלי בבית חשב…
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום ברשותי חלונות 2000 סרבר - SP4 יש לי בעיה מוזרה בהעתק הדבק. כשהמחשב מייד לאחר ההדלקה אין כל בעיה להשתמש בהעתק הדבק. לאחר מספר שעות עבודה אני מנסה להעתיק משהו ואז כשאני באה להדביק זאת הכפתור הדבק אפור (כבוי) - כלומר לא ניתן להדביק התופעה קוראת בכל סוגי העתק הדבק: צילום מסך, העתקת טקסט ועוד... זה ממש מוזר והתקלה הזאת משגעת אותי כבר כמה חודשים. מה לדעתכם ניתן לעשות? :-[
-
- 1 תגובה
- 808 צפיות
-
-
שלום מזה זמן רב יש לי בעיה מוזרה שכשאני מפעיל את המחשב אז בזמן העלאת המערכת מופיעה שגיאה לפני הצגת הלוגו של WINDOWS מופיעה כיתוב כזה: error BOOT.INI booting from c\windows בערך זה מה שכתוב, אבל המערכת עולה ללא בעיות וללא תקלות או תקיעות שונות, פשוט אין לי מושג למה זה חודש כבר מופיע ככה.. מישהו יודע מה זה או אם יש בעיה עם הוינדוס?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הרבה פעמים בוינדוס שאני מופעיל תוכנה כלשהי מופיע לי הדבר הבא (במקרה הזה התוכנה firefox) מה זה? מה זה עושה? ומה אני צריך לעשות כדי שזה לא יופיע?
-
- 4 תגובות
- 513 צפיות
-
-
-
שלום, אני מנסה להתקין windows xp על מחשב נייד hp compaq nc 6400 אני מעלה את תוכנית ההתקנה של הwindows ואז עולה לי האופציה בכדי להתקין וינדוס לחץ על אינטר אני לוחץ ואז מופיע לי השגיאה: "stup did not find any hard disk drives installed in your computer" כמובן שהארד דיסק מחובר ועובד (אני שולח את ההודעה מהמחשב הנ"ל). למישהו יש מושג? תודה.
-
- 5 תגובות
- 680 צפיות
-
-
אוקי , קניתי מחשב חדש וחיברתי אותו (יכול להיות שכל העסק מתחיל מפה) וניגשתי להתקין את מערכת ההפעלה . ניסיתי בהתחלה להתקין XP אבל הוא כל הזמן נתקע בשלבים שונים של ההתקנה , בהתחלה חשדתי בכונן דיסקים , החלפתי אותו וגם לא עזר אחרי זה ניסיתי להתקין 98 ושוב פעם נתקע כל פעם בשלב אחר של ההתקנה בלי שום סיבה נראית לעין . בסוף ויתרתי הוצאתי את ההרדיסק התקנתי 98 על מחשב אחר , וחיברתי חזרה , באתי להריץ אבל הוא נתקע באמצע האתחול משום מה בלי שום סיבה (הפס הכחול-לבן למטה רץ אבל לא מגיב) ניסיתי במצב בטוח והוא רושם לי windows protecion error . לפני שהחזרתי את ההרדיסק הרצתי את ה98 על המחשב השני והוא עבד חלק . בנוסף מידי פעם כשאני מנסה להריץ את המחשב הוא מתחיל לכתוב לי כל מיני קודי אסקי מוזר…
-
- 2 תגובות
- 797 צפיות
-
-
יש לי דבר מאוד מוזר שדרגתי את מחשבי היקר לשילוש הבא DFI LANPARTY UT-NF4 -D AMD3000 VENICE A DATA 2X256 400 MHZ עכשיו כאשר אני שם את הדיסק של הWIN ההתקנה מתחילה המחשב טוען את הקבצים החיוניים להתקנה כאשר מגיעים לשלב של הבחירת מיקום התקנה וכו' (לפני האישור ע"י F8 ) המחשב מרסט או נותן BLUE SCREEN אני ממש נואש ניסיתי המון קומבינציות (של זכרונות וHDD, החלפתי כבר הרבה סוגים) הטמפ' בסדר הקירור יושב טוב מה לעזאזל זה יכול להיות?!
-
- 3 תגובות
- 628 צפיות
-
-
אז ככה המפרט שלי מימין אם זה משנה משהו ואני משתמש ב-XP PRO. בשבוע האחרון כל פעם שנכנסתי לMSCONFIG או ל-REGEDIT אחרי בערך 3-5 שניות החלון של זה נסגר. אם אני עושה ריסט זה לרוב מתקן את הבעיה אך יכול להיות שבהפעלה הבאה זה יקרה שוב. למה זה קורה? מה זה בעיה מוזרה בווינדוס שדורשת תיקון? זה משהו ששיניתי? וירוס? עזרו לי בבקשה. תודה מראש! 8)
-
- 5 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה מאוד מוזרה כבר כמה ימים- כמעט כל התוכנות שאני מנסה להפעיל- אינטרנט, וורד,אנטי ווירוס,תוכנה לצפייה בתמונות וכו' במקום שזה ייכנס לתוכנה, ישר קופץ לי החלון של "פתיחה באמצעות" ואז אני צריך למצוא ב"עיון" את התוכנה ורק אז זה פותח לי אותה. וחלק מהתוכנות בכלל לא נפתחות וכתוב שהיישום לא נמצא. (אבל אם אני לדוגמא במקום לפתוח ישירות את הוורד , אני פותח קובץ שלי מהמסמכים שלי זה כן פותח רגיל.) כמו כן, אם אני מנסה לפתוח את ההגדרות של התצוגה והמראה, או כל מיני דברים שקשורים למערכת , מופיע לי החלון הזה- (קובץ מצורף) לכן חשבתי שאולי זה קשור לקובץ שחסר במערכת, ואולי תיקון של התקנת המערכת יעזור..? (דרך הדיסק התקנה ושם במקום להתקין מחדש, רק לעשות FIX...) תודה על העזרה, דובי[b…
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כשהמחשב עלה הווינדוס הודיעה על הבעיה הזאת: a problem is preventing windows from accurately checking the license for this computer, Error code: 0x0004005 והווינדוס לא נפתח בכלל עקב התקלה. פירמטתי ועכשיו הכל בסדר, אבל מה זאת הבעיה הזו ומה אפשר לעשות בפעם הבאה?
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה מוזרה ב Windows 7 ultimate 64 bit שלי, בו זמנית התקנתי tuneup utilities 2011 ו service pack 1 ודרך הטיון אפ הרצתי צ'ק דיסק הפעלתי את המחשב מחדש, ופתאום שום תוכנה לא עובדת, גוגל כרום, משחקים ביטורנט, מוזיקה וכו', פשוט לוחץ על האייקון מראה סימנים של פותח אבל פשוט לא פותח, הסרתי את הטיוןאפ, את הסרביס פק עשיתי system restore ועדיין שום דבר לא עוזר תוכנות לא עולות גם במצב בטוח, אני שונא לפרמט את המחשב, יש למיששו רעיון אחר? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 745 צפיות
-
-
מצורפת תמונה של הבעיה המדאיגה. המחשב נהיה איטי להחריד ולוקח לו 10 דקות עד שהווינדוס עולה, כאשר המסך של הווינדוס עם הגלילה הקטנה למטה ממשיך להיות עוד ועוד. חוצמזה אין סאונד במחשב בלי סיבה נראית לעין, כנראה משהו השתעשע עם הכרטיס מסך המובנה. הותקנו איזה 20 התקני FireWire ואי אפשר להסיר אותם. אי אפשר להתקין, להפעיל ולעדכן Ad-Aware, Spybot, AVG, Norton. עד לפני יומיים הכל היה בסדר. מישהו יכול להושיע? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 653 צפיות
-