Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
ניסיתי בשני מחשבים שונים להעלות את הויינדוס מבוט באמצעות דיסק דיוידי(אני יודע להגדיר בביוס איך מעלים בוט מדיסק והכל..) ולא הצלחתי אז האם יש אופציה שאני לא מצליח כי זה מדיסק דיוידי ?? תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
התקנתי את ווינדוס 7 על כונן D איך אני מוחק אותו ? (יש לי ויסטה על כונן C)
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מחשב ראשון: E7200 G9800GT MSI P6 2GB DDR 800 מחשב שני Q6600 HD4870 2Gb 800DDR Gigabyte P43 איזה וינדוס להתקין x64 או x86 אם זה וינדוס ויסטה או וינדוס 7
-
- 2 תגובות
- 909 צפיות
-
-
ברצוני ליצור משתמש בעל הרשאות מוגבלות בויסטה (ULTIMATE לצורך העניין) כדי שהיא לא תכנס לאן שלא צריך ושתוכל להכנס רק לICQ ולFIREFOX לדוגמא... ואין לי רעיון מה לכתוב בגוגל, אז אם למישהו יש איזה מדריך או משהו אשמח לראות! תודה!
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
כעיקרון, משום מה הפונט של המערכת השתנה (ויסטה 64 ביט) וגם בכל התוכנות. כלומר לפעמים אני רואה פה ושם מילים בBOLD ונטויים. זה כולל פרייפוקס (גם תוכן) ופשוט בלתי אפשרי לגלוש כך (ההגדרות בדפדפן עצמו לא עוזרות), מדיה פלאייר ועוד תוכנות רבות. בדקתי האם משהו יש משהו מוזר בהגדרות וראיתי כי הכל רגיל כפי שהיה. מה יכולה להיות הבעיה, והאם ניתן לפתור אותה בכלל? או שזה באג כלשהו במערכת... תודה.
-
- 2 תגובות
- 734 צפיות
-
-
יש לי עכשיו כונן של 300 GB ,ואיזה 60 GB פנוי . יש לי רק XP ואני רוצה להתקין אותו מחדש בגלל שהוא כנראה לא מותקן טוב . חשבתי לעשות מחיצה של 40 -50 GB ולהתקין שמה את הXP . אבל הבעיה היא שאני אצטרך למחוק את הXP השני ,איך אני יכול לעשות את זה ? אפשר פשוט למחוק את התיקיה של הWINDOWS ולא יקרה כלום ? או שיש דרך יותר יעילה ?
-
- 4 תגובות
- 606 צפיות
-
-
אני מקבל את ההודעה הזאת בזמן התקנה של dotnetfx3_x64 NET Frame 3.0 הבעיה היותר גדולה היא שהעניין הזה איכשהו קשור למשחק GTA4 ובהפעלה של תוכנה בשם ROCKSTAR SOCIAL CLUB בהתקנה של זה הוא מנסה להתקין נט פריים 3 ונכשל התוצאה אני לא הצלחתי עוד להפעיל את המשחק שעלה לי 219 שח זה המשחק הראשון אי פעם שקניתי ולא הצלחתי להפעיל בושה לחברה הזאת ולעולם המשחקים כולו בכלל הבעיה הספציפית הזאת עולה כל כך הרבה פעמים בפורום של המשחק ופתרון לא עולה אני צריך איכשהו שההתקנה תצליח התקנתי גם 3.5 PS1 ועדיין הסוסיאל קלאב קורס שהוא נפתח הסתרתי 3.5 ועדיין קורס ולא מצליח להתקין נט פריים 3 מקבל את ההודעה בתמונה צריך פתרון לעניין הזה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב , בימים האחרונים יש לי בעיה במחשב שלדעתי הלא מקצועית שייכת למערכת ההפעלה ו/או לזכרון המחשב אם כי אני נוטה להאמין שלא מדובר בבעיית חומרה. ממש לאחרונה פרמטתי את המחשב (פירמוט תקופתי), לפני מספר ימים החלו לי בעיות של ביצועים במחשב שלדעתי החלה לאחר סגירה של פוטושופ באמצעות מנהל המשימות - לאחר שזה נתקע. כיום למעשה המחשב מתנהג כאילו אני מריץ עליו תוכנות כבדות מאוד שגורמות לעיתים לריצודים בתזוזות העכבר , לפעולות שבעבר לקחו מספר דקות להימשך על שעות למשל פעולות של DECRYPT , DEMUX ו REMUX שלקחו לי בעבר בערך 20 דקות היום נמשכות פי כמה וכמה זמן. NOD32 ו ADAWARE לא מצאו שום וירוס או תוכנת ריגול מסוימת שיכולה לגרום לבעיה זו. כמו כן הרצתי את תוכנת CCCLEANER והיא למעשה מחקה …
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בהמשך להודעה הזו שפירסמתי לפני כמה ימים , אני שב ופונה לעזרתכם האדיבה. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=386321.0 לאחר התלבטויות , החלטתי שלא ללכת על אופציית התיקון וללכת על פירמוט והתקנה חדשה של מערכת ההפעלה. ואכן לאחר שסיימתי את ההתקנה המחשב חזר לעצמו וכל פעולות ה DECRYPTER, REMUX, DEMUX חזרו להיות פעולות של מספר דקות בודדות, המחשב חזר לביצועים מושלמים וכל זה עד אתמול כאשר עוד פעם פעולות אלא נמשכות ונמשכות אל מעבר לעשרות דקות גלישה בדפדפני האינטרנט מלווה ב FREEZE לא מעטים במיוחד כאשר פותחים כמה חלונות. שוב עשיתי SYSTEM RESTORE למועד סמוך לאחר הפירמוט והבעיה נפתרה, אך השאלה לכמה זמן ומה ל****ל גורם לזה, מה גם שאומנם כרגע לא נראה שיש בעייה של איטיות, אך ה…
-
- 3 תגובות
- 669 צפיות
-
-
-
מישו יכול בבקשה לעזור לי ולהגיד לי מה השלבים של עליית מערכת הפעלה מהרגע שלוחצים על כפתור הPOWER ועד קבלת מסך הWELCOME ?
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
כבר הצלחתי להתקין בדול בוט גם ויסטה וגם 7 והכל עבד סבבה עשיתי כניסות בעזרת easybcd ויוכלתי להיכנס גם לויסטה וגם ל7 עכשיו ה7 התחיל לעשות לי קצת בעיות אז אמרתי נפרמט אותו. הכנסתי תדיסק של 7 בחרתי תמחיצה שעליה ה7 מותקנת ועשיתי דליט ועשיתי נקסט ואז זה התחיל להתקין(ככה גם עשיתי פעם קודמת) הוא סיים להתקין את ה7 עשה ריבוט ולא משנה אם אני מעלה אותו מדיסק של ויסטה או 7 או אומר לו לעלות מההארדיסק הוא רושם את ההודעת שגיאה הבאה: "Disk Boot Failur, Insert system Disk And Press Enter" וכמובן לא משנה איזה ווינדווס אני מכניס ועושה אנטר שום דבר!הוא חוזר על הודעת שגיאה...אמרתי לו לעלות מהארדיסק ומה לא ותמיד אותו דבר..! אבא שלי אומר שאו שהלך ההארדיסק או שנדפק הבוט בלוק ולמרות שאני מכוון אות…
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
אני עומד לקנות מחשב נייד אבל הוא בא בלי מערכת הפעלה ותהיתי אם יש איזושהי בעיה להתיקן XP? כלומר מתקינית XP על נייד בדיוק כמו שמתקינים XP על מחשב נייח?
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
במחשב שלי מותקנת מערכת הפעלה xp pro sp3. רציתי לנסות את ויסטה, והתקנתי אותה על מחיצה נפרדת. לאחר הדלקת המחשב היה עולה מסך ה - boot manager ונותן לי לבחור במערכת הפעלה הרצויה, והכל עבד מצויין. הסרתי את ויסטה (העלתי את ה - xp ועשיתי פורמט למחיצה של ויסטה). כעת בעת הדלקת המחשב, עדיין עולה ה - boot manager למרות שויסטה כבר לא פעילה. אני רוצה להגיע למצב שבו אחרי הדלקה של המחשב xp ישר נטענת מבלי המסך המקדים הזה. יש לי דרך לסדר את זה מבלי להתקין שוב את הויסטה?
-
- 17 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
פתחתי את הדיון הזה כי הדיון הקודם(איזה תוכנות רצות לכם על 7) לא נראה לי פרקטי.. תנו תוכנות או משחקים שללא רצים לכם ואני יוסיף את זה לפה אז קדימה אנשים FIRE AWAY!
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
יש לי XP PRO באנגלית. כשאני פותח קובץ של word ונותן לו שם, מערכת ההפעלה מכריחה אותי לרשום בשם הקובץ את הסיומת .doc שמתי לב שבמחשבים אחרים שעליהם עבדתי, היה מספיק לרשום רק את שם הקובץ ללא הסיומת. כיצד אני יכול להגדיר במחשב שלי שאצטרך לרשום רק את השם ?
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
טוב שכחו מהשאלה הקודמת עשיתי ריסטרט וזה הסתדר, רציתי לשאול רק למה אי אפשר לעשות כלום על כונן C במחשב? אי אפשר להתקין עליו דברים ואי אפשר לשמור עליו דברים..
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום איך אני יודע אם יתאים לי מערכת הפעלה 64 ביט? DualCore Intel Core 2 Duo E4500, 2200 MHz (11 x 200) 2 ג'יגה זיכרון כרטיס מסך HD4870 (כי הבנתי שאם אני רוצה להרחיב זיכרון ל 4 ג'יגה צריך מערכת הפעלה שתתמוך בזה והיא 64 ביט כי 32 ביט תומך עד 3.5 ג'יגה) אין בעיות עם מערכת הפעלה של 64 ביט?משחקים ותוכנות ודברים כאלה הכל רגיל?אז מה ההבדל?
-
- 3 תגובות
- 604 צפיות
-
-
עשיתי לא מזמן שתי מחיצות , ועל כל אחת וינדוס שונה , על אחת ויסטה 32 ביט ועל השנייה 64 ביט, ויש יעני DUAL BOOT. מאז שעשיתי את זה, כל פעם בהתחלה כשאני מדליק את המחשב הוא אומר לי שאני צריך להכניס את הדיסק של הוינדוס ולעשות REPAIR. אחרי שאני עושה את זה, הוא כבר נכנס כמו שצריך, שואל אותי לאיזה וינדוס אני רוצה להיכנס וכל זה... חשבתי חד פעמי בהתחלה, אולי פעמיים , סבבה , אבל זה כל פעם ככה... מה לעשות?? במה הבעיה?? אגב אם זה קשור ב64 ביט כשאני מכבה את המחשב הוא מראה לי איזה שגיאה שקשורה ל HP (כנראה המדפסת שלי) תודה בכל אופן. המשך יום נעים.
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
חברה יש לי וינדוס ויסטה הום פרימיום ומשום מה הדיימון טולס תוקע לי את המחשב בעוד אותה גירסה אצל חבר שלי עובדת רגיל בלי שום בעיה בנוסף לכך גם משחקים כמו gta iv ו need for speed undercover נתקעים לי בסוף ההתקנה יש crc error משהו כזה ואותו דיסיקים אני מתקין אצל בחר שלי את המשחקים ואין שום בעיה מזה כבר התייאשתי ...המחשב חדש תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 653 צפיות
-
-
ממה הבעיה הנה הDUMP [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב לכולם יש ברשותי מחשב שאותו אני מעוניין להכניס לדומיין אני מקיש קליק על --- מחשב שלי --- מאפינים הוא מציג לי את החלון ולאחר שניה זה נעלם ולכן אין באפשרותי להכניס אותו אותו מחשב לדומיין שלי 1.האם מישהו שמע על תופעה כזו ? 2.האם יש דרך לכניס את המחשב לדומין בדרך אחרת ? נסיתי להתקין מחשב ופרמט מחדש את המחשב ללא הצלחה הבעיה חזרה הרצתי memtest על הזיכרות הכל תקין אשמח לעזרה תודה
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
החזרתי לערכת נושא של הAero ונשארו כביכול 'שאריות' מהSKIN בחלק מהתיקיות. איך אני מעיף את זה? ניסיתי לשנות בתיקייה מסויימת כמו שאתם רואים בתמונה להחזיר את הברירת מחדל וזה לא שינה. יש לציין שזה לא בכל התיקיות אלא בחלקן. התמונה תסביר... [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 977 צפיות
-
-
אז הייתה לי מחיצה שעלייה מותקנת הויסטה ומחיצה עם xp הכנסתי דיסק של ווינדווס 7 וסימנתי את המחיצה של הxp על פורמט...זה לא ממש עשה משו , עשיתי אחר כך נקסט וזה התקין ווינדווס 7... אבל כשאני מאתחל את המחשב אין אפשרות לבחירה לאיזה ווינדווס זה נכנס ישר ל7 יש לי easy BCD ומישומה הוא מראה לי שם רק את הווינדווס 7..צריך להוסיף אנתרי או משו?מישו יכול להדריך אותי?
-
- 0 תגובות
- 907 צפיות
-
-
שלום לכולם למעשה הבעיה התחילה לפני כמה חודשים... לפעמים שהייתי מפעיל תוכנה מסויימת זה היה מציג שגיאה (לא BSOD) שאומרת משהו בסגנון הבא Application Failed to initialize properly (0xc0000005) Click OK To Terminate The Program לרוב אחרי זה זה היה קורה כמעט לכל תוכנה שהייתי מנסה להפעיל,לפעמים היה מסתדר לבד אבל לרוב אחרי ריסט הכל היה עובד רגיל היום שוב זה קרה,אבל אחרי הריסט,אחרי מסך הטעינה של הוינדוס (ולפני המסך של הלוגין) זה מציג לי 4 הודעות שגיאה,2 שמתייחסות לlsass.exe ולsavedump.exe. זה מציג בהתחלה את SD אם אני זוכר נכון,ואז את lcass ואז שוב SD וlcass אחרי שאני לוחץ OK פשוט יש לי מסך שחור. אני עכשיו בסייף מוד והמחשב עובד בלי בעיות,סרקתי ספייבוט (לא מצא כלום),פנדה (מצא …
-
- 5 תגובות
- 2.8k צפיות
-