עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by netanel38121,

כותרת. מתי שאני בא לעשות כיבוי הוא פשוט נתקע. לא משנה אם זה כיבוי או הפעלה מחדש. המחשב שלי נקי מ קוקיס עשיתי בדיקה לתקינות קבצי מערכת ההפעלה והכל תקין. מישהו נתקל בזה או יודע מ הפיתרון? כמו כן עוד עניין לפעמים שאני מפעיל משהו לא משנה מה המחשב גם נתקע. זה יכול להיות MSN זה יכול להיות BSPLAYER או כל תוכנה אחרת. אני חושב שיש לי איזה משהו שמותקן אצלי שגורם לזה אולי איזה עידכון של MICROSOFT? אין לי שמץ מה זה.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  2. שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים מדי פעם אני מקבל מסך כחול ואני מבין מאיפה הבעיה, זה כל כך מעצבן! המחשב עלה אחרי זה וכתה את ההודעה הבאה.... ‏‏חתימת הבעיה: שם אירוע הבעיה: BlueScreen גרסת מערכת ההפעלה: 6.1.7600.2.0.0.256.1 מזהה אזור: 1033 ‏‏מידע נוסף אודות הבעיה: BCCode: 116 BCP1: FFFFFA8006F74180 BCP2: FFFFF880070A8768 BCP3: 0000000000000000 BCP4: 000000000000000D OS Version: 6_1_7600 Service Pack: 0_0 Product: 256_1 ‏‏קבצים המסייעים לתאר את הבעיה: C:\Windows\Minidump\071412-41574-01.dmp C:\Users\idan\AppData\Local\Temp\WER-41855-0.sysdata.xml קרא את הצהרת הפרטיות שלנו באינטרנט: http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=104288&clcid=0x040d ‏‏אם הצהר…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by matizami,

יש לי ויסטה ומשום מה ה-SP1 לא מופיע בעדכונים של הוינדוס. שאני בוחר להוריד אותו ידנית דרך האתר, אני יכול לבחור מספר שפות אבל אין עברית. האם יש בעיה אם אני מוריד באנגלית למרות שהויסטה בעברית?

4. Started by sirexrv,

שלום לכולם לפני שבוע המחשב החליט שהוא לא מזהה את הכונן DVD שלי בבדיקה במנהל ההתקנים (מאפיינים של הDVD) נרשם: "Windows טען בהצלחה את מנהל ההתקן עבור חומרה זו, אך אינו מוצא את התקן החומרה. (קוד 41)‏‏ לחץ על פתרון בעיות כדי להפעיל את פותר הבעיות עבור התקן זה." אמרתי, סבבה - אבל למה את הכונן הוירטואלי שלי (DAEMON Tools) הוא גם לקח (הרי הוא לא מחובר פיזית)? מישהו יודע מה עשים?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  5. Started by maor4455,

שלום ניסיתי לאחות את כונן C והתקבלה הודעת שגיאה: http://img374.imageshack.us/gal.php?g=dfre.jpg עשיתי את מה שהתבקש ובתמונה השנייה לחצתי YES ועשיתי ריסט ולא קרה כלום. לקחתי גם את המחשב לטכנאי והוא לא הצליח לפתור תבעיה. וזה ממש חשוב ואני חייב לעשות איחוי לכונן. תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  6. יש לי ווינדוס ויסטה אולטימייט ואני לא מצליח להפעיל את הממשק AERO נעזרתי בעזרה של ווינדוס (F1) ובאחד השלבים כתוב שם ככה: To change the color scheme to Windows Aero Click to open Appearance Settings. In the Color scheme list, select Windows Aero, and then click OK. אבל כשאני עושה את זה, לא מופיעה לי האפשרות Windows Aero

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by realmagic,

אהלן, יש לי XP רגיל עם רשיון חוקי ואני מחליף את המחשב במחשב חדש עם 4 גיגה זכרון. האם אני צריך לקנות רשיון חדש? האם אני יכול להתקין את XP64 עם הרשיון הקודם (ברור שרק על המחשב החדש - לא על שניהם בו זמנית)? מה בדיוק הפרוצדורה בנושא? תודה רבה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  8. אהלן, היום לפתע נתקלתי בבעיה. נמחקו לי כל האייקונים+השעה והתוכניות הפועלות משורת המשימות. מה שנשאר גלוי זה רק כפתור ה"התחל". אשמח לעזרה מצורפת תמונת המסך. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  9. כי אני נגיד רוצה למחוק ידנית את הדריברים של חלונות של כרטיס הקול שלי (ולעשות uninstall ב device manager) ואז להתקין את הדריברים של creative נקי יענו בלי התקנת דריברים על דריברים. הבעיה היא שבחלונות XP הוא אוטומטית מתקין את הכל בלי לשאול אותך בלי כלום וזה נורא מעצבן לפעמים... האם יש דרך לבטל את זה (את ההתקנה האוטומטית) זמנית או לגמרי?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by Hollow,

יש לי בעיה! כל פעם שאני מנסה להחליף רקע למחשב או בכלל שאני נכנס ל לוח הבקרה---->תצוגה זה אומר RunDLL32 נתקל בבעייה ועליו להסגר איך אפשר לתקן את זה??? ??? ???

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  11. PUP מה zה הדבר הזה ראיתי את זה ב task manager? ו דבר נוסף איך אני מגדיר שהדפדפן יפתח בחלון מוגדל?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  12. יום אחד אני עושה אתחול לכוננן-C אחרי שנגמר האתחול הוא כותב לי שיש קבצים מסויימים שלא אוחו (כרגיל במחשב שלי ) ובדרך כלל הם מקסימום 20-40 מגה איזה 2-3 קבצים. אבל אחרי האתחול הזה הוא כותב לי 500 מגה, אז אני נכנס לכתובת שהוא רושם שהקובץ אמור להימצא: Documents and Settings/Users/Local Settings/Temporary Internet Files/ושם הקובץ. עכשיו עשיתי מאפיינים ל-Temporary Internet Files והוא שוקל 615 מגה! נכנסתי לתוך התקיה וכל מה שיש בתוך התקיה לא שוקל יותר מ700K!! וכשאני עושה ניתוח אחרי אתחול אחד הוא רושם שצריך לאחות את-C. וכנראה בגלל זה המחשב נהיה איטי מאוד. תודה לעוזרים מראש.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  13. אני אפילו לא יודע איך למצוא בגוגל משהו על זה אני לא יודע איך זה קרה .רק עשיתי ריסטרט למחשב (לא היה שום דבר חריג שעשיתי לפני) [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by oNam,

אחרי השלב הראשון, המחשב עשה ריסט ועבר לחלק השני אחרי כמה דקות <ממש לפני שהתחילה ההתקנה> הופיע מסך ארור כחול שהיה רשום בו INCCEBLE_BOOT_DEVICE או משהו כזה.. תודה לעוזר!

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  15. Started by one,

מה עושים????

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  16. משהו מאוד מוזר קורא כל פעם שלישית שאני מפעיל את המחשב. אין סאונד, והסמלים של הgtxp ו-volume לא מופיעים וההתחל נתקע ברגע שלוחצים עליו...יש למישהו מושג מה יכול לגרום לזה? עוד דבר: מיקמתי את הסאב בסוף מאחוריי, ולכן הרמקולים האחוריים מחוברים עם החוטים הקצרים והקדמיים עם החוטים הארוכים. מוזר שהwindows מזהה את הרמקולים הפוך. כלומר הקדמיים = האחוריים, האחוריים = הקדמיים. רוב הפעמים המחשב כן עובד בסדר. אולי זה הגורם לבעיות המוזרות? : :-\

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by shukere,

אהלן חבר'ה, אני פונה אליכם כי כבר ניסיתי הכל, התקנתי ווינדוס אקס פי לייט , הבעיה היחידה היא שאי אפשר לכתוב בעברית... וגם אחרי שהתקנתי את הדיסק של תוספת העברית לווינדוס עדיין אני לא מצליח לכתוב בעברית, לפי דעתי הבעיה טמונה בסרגל השפה שלא מותקן במערכת ההפעלה. השאלה היא, האם מישהו כבר ניסה את המערכת הזו והצליח להתקין את העברית עם סרגל השפה, או שמצא פיתרון להכניס את הסרגל הזה.....

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by itayze,

פירמטתי את המחשב ( הפסקת חשמל דפקה את הונדוז , שחזור גם קצת דפק , אז התקנתי מהתחלה ) . לאחר הפירמוט באתי להגדיר גשר ( כי מחוברים אליי למחשב הXbox בנוסף לרשת הביתית ) , אני מסתכל על הכרטיסי רשת של שניהם ,ועל שניהם מופיע משולש צהוב עם סימן קריאה , ורשם Limited or no connectivity , אבל הכ.רשת של האינטרט עובד מצוין , רעיונות ? עזרה?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by jambo7,

אחלן אני יודע שיש כבר הודעה בנושא אבל מכוון שיאן תגובה [ בגלל השימוש במילים לא מתאימות ] אני מעלה את זה שוב גלשתי בכל מיני אתרים ואיזה שהוא אתר השתלט על אתר הבית שלי ואני לא יודע מה לעשות ואיך להחזיר את המצב לקדמותו תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  20. תודה רבה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by borg,

אמרו כאן לפני כמה ימים ש-XP SP2 לא מאפשר יותר מ-20 פורטים פתוחים (או משהו כזה) שלא קיבלו עדיין אישור, כדי להילחם בוירוסים ותולעים נראה לי, ושלאחרונה יצא Patch שמאפשר למשתמש לשנות את הערך הזה ולקבוע בעצמו הגבלה, לפי ההעדפה האישית שלו. השאלה שלי היא האם המגבלה המקורית היא של SP2 או של עדכון מאוחר יותר. ולגבי ה-Patch, האם הוא מותקן באופן אוטומאטי באמצעות Automatic Windows Update או שצריך להוריד אותו מהאתר של מיקרוסופט? אחרי שה-Patch הזה מותקן במחשב, אז איך משנים את המספר האפשרי של פורטים פתוחים שלא קיבלו עדין אישור?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by Vega,

שלםו, המחשב שלי התחיל לקרטע קצת, והחלטתי שזהו הזמן להפעילו מחדש. כיביתי את המחשב והדלקתי אותו מחדש, ולהפתעתי, המחשב נתקע בעת טעינת ה-boot loader, שבמקרה שלי הוא LILO (Linux Loader - היה לי לינוקס בשלב מסוים, אבל מחקתי אותו לפני יומיים בערך. מה בדיוק קורה? כתוב על המסך (אחרי שעובר המסך של הביוס והסקאזי) LI (אני חושב שלפני שלילו עולה הוא כותב lilo, אבל ה-lo פשוט לא הספיקו להופיע. יכול להיות שאם אמחק את הלילו (יש לי את הווינדווס בוט לוודר המקורי "מתחת" [אני חושב]) הבעיה תיעלם? בתודה, --Vega

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  23. אוקיי , דיסקט אתחול לא עובד כשיש xp , אני רוצה לפרמט אותו ( הוא לא נותן לי לעלות את לינקוס מכיון שיש לו בעיות על הLILO ) שהמחשב יהיה ללא מערכת הפעלה ואז להתקין את הלינוקס . אז , כיצד אני עושה את זה , כיצד לפרמט את xp בלי להתקין אותו מחדש ?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  24. כל פעם שהמחשב נכבה עקב הפסקת חשמל או משהו, משום מה הרבה אייקונים נעלמים מה-Tray, ואלו שכן מופיעים, אני לא יכול ללחוץ עליהם לא עם הכפתור הימני של העכבר ולא מגיבים ל-Double Click. באג מרגיז מאוד, כי אני משתמש בזה הרבה, מישהו מכיר תיקון לבאג הזה?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.