עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. הסיפור מתחיל לפני חודש כאשר החלטתי לפרמט את הלפטופ הגוסס של אחותי. התוצאה הייתה חיובית. התקנתי מחדש את ויסטה+ עדכונים והכל עבד יפה. החלק הרע מתחיל ששמתי לב שאין אופיס. אל דאגה אמרתי, ובאתי להתקין אופיס 2010. הופתעתי שקיבלתי הודעה שהאופיס דורש SP1 שכן התקנתי את כל העדכונים של וינדוס. רציתי לבחון את מצבו של ויסטה היקר. ניסיתי להיכנס לחלון העדכונים- לא נותן לי, לוח בקרה- לא נותן לי, מאפייני המערכת -שוב אין תגובה (במצב בטוח רק לפה הצלחתי להיכנס). מה זה יכול להיות? האם בעיה של ויסטה? אולי וירוס (למרות שסרקתי במצב בטוח וירוסים ורוגלות)?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. לפני כ-3 ימים המחשב פתאום נותן לי מסך כחול למספר שניות, היה נכבה, ולפעמים מעלה את עצמו מחדש, ולפעמים לא. אתמול הוא עשה זאת מספר פעמים, כאשר בפעם האחרונה הוא לא מצליח להעלות את מערכת ההפעלה בשום פנים ואופן ואני מקבל את המסך הבא: ולצערי לא הצלחתי לצלם את המסך הכחול, משום שהוא הופיע רק למספר שניות והמחשב מיד נכבה. אציין גם שהדיסק הקשיח הינו חדש לחלוטין. האם הבעיה היא יכולה להיות בסוללה של לוח האם? המחשב נמצא אצלי כ-3.5 שנים. לוח האם הוא מדגם foxconn socket 775 661fx7mf-s vga+agp+L. הבעיה במחשב של zohar678, החבר בפורום זה רק בגלל הבעיה אין באפשרותו לכתוב את ההודעה. במידה ומדובר בסוללה של לוח האם, האם החלפתה עלולה לגרום לאיבוד ההגדרות של ה-BIOS? במידה שעלולה להיגרם ב…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by shemesh90,

יש לי מעבד core 2 due e7300 ולוח אם של גיגהבייט EP43 2gb X 2 ראם שזה 4, אבל גם בXP וגם בוינוס 7 המחשב קורא רק 3.25 ג'יגה אני יכול להתקין 64ביט ואז אני ישתמש בכל ה 4 ? כל התוכנות עובדות ב64 ? ואיך המחשב יחזיק 64 ?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. היי בעיה ממש מוזרה אולי מישהו פה נתקל בזה בעבר.. המחשב התחיל לאתחל את עצמו כל הזמן ברגע שהוא נכנס לחלונות והופיע חלון בסגנון "הגדרה מחדש של התאמות אישיות" או משהו כזה.. לאחר אחד האתחולים שהוא הצליח להישאר במערכת הכל הופיע כאילו לאחר התקנה מחדש - אין את הקבצים שלי, ה-WALLPAPER השתנה לברירת המחדל והמחשב כאילו ריק! איפה כל הקבצים שלי, איך לעזאזל זה קרה? יש פתרון? :s05: תודה לכל מי שיכול לסייע

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. היי,התקנתי WIN10 64 bit על SSD חדש SanDisk Extreme PRO 480GB במהלך ההתקנה של הדרייבר amd-catalyst-15.7.1-win10-64bit (המפרט בפרופיל),המסך נכבה ואז נדלק לאחר מכן,כל תוכנה שאני נכנס אליה,היא נשארת ממוזערת ולחיצה עלייה לא עושה כלום זה קורה גם אם ה-Windows Update מתקין לי את הדרייבר מה יכולה להיות הבעיה? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by צבי,

שאלה בPRO XP WINDOWS ב MSCONFIG-אתחול-מופיע REBOOT וגם WATCH למה הם משמשים? האם הם צרכים להיות מסומנים/מופעלים

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. בכדי לבטל כניסת משמשים תחת שם משתמש וסיסמא ולהגיע למצב של כניסה אוטומטית יש להיכנס לרג'סטרי על ידי התחל>הפעלה>regedit ואז נעבוד לפי התמונה לינק לתמונה בגודל מלא http://i7.photobucket.com/albums/y293/nitk/Password.jpg

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Bakshi1,

שלום, לאחרונה צצה לי תקלה מוזרה. לפני עליית ה windows (יש לי windows 7) מופיע מסך שחור ובו רשום Minimal Bash edit והמחשב נשאר במסך השחור הזה. ברגע שאני מבצע reset ולוחץ על F12 ובוחר את ה HDD כמקו ל boot אז ה windiws עולה אך לאחר כיבוי המחשב והדלקתו לאחר כמה שעות הבעיה שוב חוזרת. ניסיתי לברר באינטרנט על הבעיה אך כתוב שהבעיה קשורה ללינוקס ואין לי בכלל את תוכנה הזאת על המחשב (מעולם לא הותקנה). נ..ב כשהמחשב עולה יש את הצפצוף הבודד של הביוס שמסמל שהכול תקין אך כמה שניות לאחר מכן אני שומע צפצוף רציף ואז מופיעה לי התקלה. כשאני מבצע reset ומגדיר את ה HDD כמקו ל boot הצפצוף נעלם ויחד איתו התקלה. אודה אם מישהו יוכל לענות ולעזור לי לפתור את הבעיה הזאת.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by warezon,

אני יודע שנושא הסליפ בווינדוס 7 הוא מאד מאד בעייתי! לאחר שניסיתי וניסיתי הגעתי למסקנה שאני מכוון את המחשב למצב הייברנט בגלל כל הבעיות של התעוררות ממצב סליפ! זה עבד יפה מאד עד לפני מס' ימים וכרגע המחשב פשוט נשאר דלוק קבוע. יש לציין שזה קורה בעוד מחשב שברשותי שבו ההגדרות מכוונות למצב שינה רגיל וגם שם המחשב פשוט נשאר דולק! אם למישו יש רעיונות אני אשמח.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by POD,

שלום לכם, יש לי XP SP2 עם שני משתמשים. הבעיה היא ש"חיפוש", דרך ה"התחל", לא עובד אצל המשתמש השני (שהוא LIMITED), אבל דרך האקספלורר הרגיל הוא עובד, כלומר דרך לחיצת CTRL-F. אצלי, ADMINISTRATOR, הכל עובד. אני חושד שזה קרה לאחר התקנת SP2. מישהו מכיר? יודע איך לפתור את זה? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. Started by BlackDragon,

I know that win 2000 isn't the best SO for games Is it true or just a legend? What about new games - all of them have drivers for 2000? Is it recommended to have two SO - one for applications and one for games? Thanks Black Dragon

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by curdi1,

שלום לכולם, רכשתי את ה-win7 ultimate. מגיע ב-dvd של התקנה 2 גרסאות - 32 ביט ו-64 ביט. אני היום עם 2 ג"ב זיכרון ומעבד core 2 e6320, כ. מסך 8400 nvidia. כרגע אני יודע שה-64 ביט יהיה בשבילי זולל זיכרון ומיותר. 2 שאלות - 1. האם 32 ביט ירוץ כמו שצריך על המערכת ? 2. אם אני ארחיב בעתיד את הזיכרון - אני אוכל להתקין מאותו דיסק גם את גרסת ה-64 ביט או שהרישיון זה או ל32 או 64 ? תודה רבה !

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by dorviper,

יש לי תופעה מוזרה כבר כמה ימים... כשאני מנסה לעשות הדבק (ctrl+v) זה פותח לי את ה"מחשב שלי" במקום להדביק מה עושים עם זה? תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by chris_u16,

כל מי שהתקין XPSP2 נא לדווח איזה באגים, אם יש או אין. לי יש באג אחד שברגע שאני גורר קובץ אז לא רואים את הסמל שלו (בעת הגרירה) ורואים רק את מצביע העכבר ואם אני גורר את הסמל למקום אחר ומשהה את העכבר לרגע, לחוץ אז פתאום הסמל מופיע אחרי שנייה. וה"באג" השני הוא שעכשיו לפעמים כשאני שולח פה הודעה בפורום הIE קורס, אני יודע שזו בעייה מוכרת אבל כשהיה לי XPSP1 זה לא קרה כמעט אף פעם ורק לעתים נדירות מאוד. למי שיש באגים נא לדווח!! - תודה!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by tzahi16,

איך נכנסים ל GROUP POLICY בויסטה והאם אני יכול להיכנס מכל גירסה של ויסטה?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. היי, קודם כול תודה למי שיעזור לי ושנית קניתי לא מזמן תמיני נייד הזה ובעיה העיקרית היא שאני שונא תווינדוס 7 . עזבו את זה שהוא יפה ומקסים והכול אני אוהב XP פשוט נוח בלי כול הגרפיקה הזאתי. עכשיו שאני בא להתקין דרך הUSB פתאוםם המחשב לא מראה לי שיש לו דיסק קשיח. האם יש אפשרות להתקין את הווינדוס XP על המחשב ? ואם כן איזה דרייברים אני צריך? בעצם אני אשמח למדריך קצר בעברית או באנגלית. נ.ב. שם המחשב הוא: HP MINI 110 3601 תודה ושבת שלום

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. יש לי WinXp HOME חוק שמותקן כרגע על המחשב הישן שלי.. וקניתי מחשב חדש בלי מערכת הפעלה האם אני יכול להתקין את הוינדוס החוקי גם במחשב החדש וגם במחשב הישן ולהשתמש בשניהם בו זמנית(שניהם יהיו מחוברים לאינטרנט- דרך נתב כמובן..) בלי בעיות של עדכונים ממיקרוסופט,והודעה שהווידוס לא חוקי.. ?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. יש לי שתי מחיצות ב D יש XP ורציתי להתקין ב C 64 ביט זה אפשרי!?! ואז בבוט בהתחלה יהיה לי בחירה מה לבחור

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by cateye,

עשיתי פירמוט למחשב הכל עולה סבבה, אני מתחיל להתקין דברים ופתאום אחרי ריסט קיבלתי את השגיאה של NTLDR is missing ונותן לי רק אפשרות של הפעלה מחדש, התקנתי מחדש וינדוס אחר וגם שם אותה התקלה. מישהו מכיר?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by KoM,

לאחרונה, כשאני מתחיל את המחשב בפעם הראשונה לאחר לילה מנוחה הוינדוס עולה כרגיל, אבל אז האקספלורר של הוינדוס קורס... לאחר איתחול מחדש הוינדוס חוזר לעצמו כרגיל... אתמול התקנתי את הראדון, אבל אני לא ממש יודע אם זה בגלל זה, מה הסיבה לכך לדעתכם ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. Started by idank,

בוונידוס אקספי, אני לא רואה עברית.... אני רואה למשל בתקיות וכו' אבל למשל באי סי קיו אני לא יכול לראות עברית..... ויש גם בעיות באופיס כשעוברים בין השפות, בצדדים.... יש לכם מושג למה?

22. יש לHD חיבור SATA 2 איך זה יכול להיות ואיך אפשר לפתור?

23. שלום לכולם אני מקווה שזה הפורום הנכון.. איך אני יכול לעשות שדרך הCMD אני יראה את כל המשתמשים הנעולים שיש לי בactive directory ,ושאני יוכל גם לראות משם את שם היוזר ולא רק כמה נעולים וכמה לא? מה הפקודה שאני צריך לרשום שם?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. אוקיי אז ככה יש לי מערכת הפעלה WINDOWS על דיסק C ואני רוצה להתקין מערכת הפעלה LINUX על דיסק I לדוגמא איך אני עושה שהמערכת הפעלה WINDOWS תעלה אוטומטית בכל הפעלה לאחר התקנת הויסטה? ושאני יוכל להפעיל את המערכת LINUX על ידי לחיצה על מקש כלשהו בRESTART אני מדבר על ה BIOS CONFIGURATIONS וההגדרות של התקנת הLINUX תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by benor,

ברשותי מחשב נייד עם מפרט סביר לכל הדעות: I5 3230M 8GB RAM הווינדוס לפעמים מגיב לאט ומקרטע, כבר עשיתי התקנה נקייה מחדש וזה עזר רק באופן חלקי. יש לכם רעיונות?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים