Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי תיקייה של 25 G בכונן C בתיקיית WINDOWS התיקייה אינה נראית גם לא ב"מוסתר". בעזרת תוכנת TREESIZE מצאתי אותה ויש בה מלא קבצי MSP. מה עושים איתם, האם אפשר למחוקם ולמה הם שם? תודה, מצ"ב תצלום מסך של התוכנה. [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
השאלה בכותרת תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך ניתן לראות את השגיאה? חיפשתי ב-EVENT VIEWER אך אין זכר להודעה :-\
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חיפשתי ולא מצאתי...אולי אתם יכולים לעזור? cirrus logic pnp v34 modem מערכת הפעלה win98 se תודה, חציל
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כפי שכתבתי בכותרת,אני זקוק לאתרים עם טוויקים טובים לXP. ניסיתי כל מיני אתרים שבהם הטוויקים רק הורידו את הביצועים -אבל למזלי עשיתי Backup לרג'יסטרי והמצב חזר לקדמותו. תודה רבה לעוזרים, עמית
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ה windows נתקע על welcome מדובר במחשב נייד של dell מבקש עזרה דחוף
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
איפה לעזאזל משנים את ההגדרה הזו .מי החליט ששמות קובץ חייב להיות פחות מ256 תווים
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב , התקנתי את vista transformation pack 6 , אני משתמש ב auto-hide מאז ומתמיד , אבל עכשיו התחילה לי בעיה , משום מה ה auto-hide הפסיק לעבוד. האם אתם מכירים את הבעיה? האם אתם מכירים איזשהו תיקון לכך? תודה רבה
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי ויסטה ומשום מה ה-SP1 לא מופיע בעדכונים של הוינדוס. שאני בוחר להוריד אותו ידנית דרך האתר, אני יכול לבחור מספר שפות אבל אין עברית. האם יש בעיה אם אני מוריד באנגלית למרות שהויסטה בעברית?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, כשאני מנסה להכניס את המחשב למצב שינה תחת ויסטה הום פרימיום אז זה נכנס אליו ומתעורר אחרי שניה, בלי שאני אגע בכלום... ביטלתי את האפשרות שהכרטיס רשת יוכל להעיר את המחשב. ובביוס מצב שינה מאופשר... מה אני אמור לעשות? ??? תודה מראש לעונים.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה מוזרה. הבעיה שתיארתי בכותרת, הייתה במחשב הנייח עד לא מזמן לחודשיים לפחות. המחשב כיבה את המסך, ובעת חזרה מהכיבוי מסך, הוא היה נתקע ומתעורר לאחר דקה. לאחר זמן מה זה השתנה, הוא חזר לעצמו רק אחרי כיבוי מסך נוסף. איכשהו הבעיה עברה לה ולא עשיתי כלום ( הרבה זמן שאני חושב על פירמוט, אבל מחכה עוד טיפה בגלל שיפוצים כי במילא המחשב יהיה בצד כשנתחיל לשפץ את המיקום שהוא נמצא בו. עכשיו הבעיה התחילה במחשב הנייד. בהתחלה זה היה משתחרר אחרי כמה שניות ( בדיוק אותה התופעה ), ועכשיו לוקח לזה דקה להשתחרר. בשני המחשבים יש נורטון אינטרנט סקיוריטי מעודכן ( מקורי לצורך העניין ), פיירוול פועל, ואני מקפיד על נקיון מוירוסים וכו'. אבל אני פשוט עובד עצות. משותף? וינדוס 7 64 ביט. במ…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
חברה אני מנסה להדפיס כתב עברית מדוס, וכל מה שאני מקבל זה ג'יבריש, חיפשתי המון זמן תוכנה חינמית שתעזור לי והדבר היחיד שמצאתי אלה תוכנות בכסף שמשאירות לי הדפסה גדולה של:UNREGISTERD זה מאוד דחוף מישהו מכיר תוכנה שיודעת לעשות את זה? עריכה: אני מדפיס מחשבשבת סוג מדפסת MFC 7820N brother
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, ברשותי Windows 7 32bit Ultimate. לפני מס' ימים קרה דבר מוזר, כאשר אני מקיש Windows+P כדי להעביר את התמונה בין המחשב למסך הטלוויזיה, לפתע המחשב מופיע כ- Projector (כלומר, כאשר אני בוחר Projector Only, רואים במסך המחשב), והטלוויזיה מופיעה כ- Computer (כאשר אני בוחר Computer Only, התמונה עוברת לטלוויזיה). לפני כן הכל היה בסדר (כלומר הפוך מהמצב הקיים כעת) ולא זכור לי שביצעתי משהו שיכול לפגוע בכך. ניסיתי להחליף פיזית בין החיבורים בכרטיס מסך, בתקווה שזה יסתדר, אך זה נשאר אותו דבר כיצד אוכל "לומר" למחשב שמסך הטלוויזיה הוא ה- Projector ומסך המחשב הוא ה- Computer? ניתן להגדיר זאת ידנית? תודה רבה, אורן.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
כאשר אני מחבר את המצלמה Canon PowerShot SX150 IS שלי למחשב ומדליק אותה, בכניסה למאפייני המצלמה שלי גיליתי שחלונות 7 מציגה גם את רמת הסוללה שלה. אלא מה, כל הזמן זה נמצא על 100%, גם כאשר הסוללה חלשה (ראו תמונה מצורפת). מה הגורם לבעייה?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
משום מה התחילה לי בעיה של עברית בווינדוס, אם אני רואה למשל פרק או סרט ויש כתוביות בעברית הכל בג'יבריש, והתקנתי למשל תוכנה והגדרתי את הממשק שלה על עברית והכל סימני שאלה. היה לי את זה פעם ואני לא זוכר איך סידרתי את זה, מישהו יכול לעזור?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש, ואני צריך העביר קבצים מהמחשב הישן לחדש. חיברתי תהארדיסק בתור SLAVE והוא התחבר טוב, אבל שאני מנסה להעתיק קבצים או להיכנס הוא רושם שאין לי הרשאה. מה לעזאזל? עריכה: לקובץ יחיד הצלחתי, אבל משום מה לתיקייה הוא לא נותן לי... מה לעשות, בבקשה אני חייב עזרה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מאז שהתקנתי SP2 כל פעם כשאני נכנס לווינדוס אני מקבל תפריט LOGON שבו אני צריך לבחור את המשתמש שלי כדי להיכנס. אבל רק אני משתמש במחשב ואני לא צריך את המסך בחירה הזה, אני רוצה להיכנס למחשב עם השם משתמש שלי אוטומטית בלי לבחור אותו כל פעם, מה לעשות ? נכנסתי למשתמשים וקבוצות בלוח בקרה שיחקתי עם האפשרויות הדבר היחיד שהצלחתי לעשות זה במקום מסך בחירה - תבנית בחירה. אבל אני לא רוצה את זה אני רוצה שזה יכנס אוטומטית
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קצת לפני הגעתו של העדכון הגדול אשר יכניס את מערכת ההפעלה הפופולרית אל מרכז עידן ה-VR, החברה האמריקאית מאפשרת לכם להצטייד בציוד הנדרש על מנת ליהנות מכל העסק לכתבה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
היי , אני מאמין שכבר מישהו כתב את הבעיה הזאת כאן , כי שמעתי שהיא דיי נפוצה , אבל באמת שחיפשתי ולא מצאתי ... בכל פעם שאני מפעיל את המחשב.. שהוא מגיע לווינדוס , יש לי מעין דילאי מעצבן כזה... אני יכול להוזיז את העכבר.. ולפתוח תיקיות ודברים בסיסיים.. אבל להפעיל תוכנות (icq \ kazaa \ winamp \ explorer) וכו' זה פשוט לא עושה כלום.... אחרי 30-45 שניות בערך , פתאום הוא משתחרר , ובמכה אחת , מפעיל את כל מה שפתחתי בזמן שהוא היה "מת". זה קורה בכל פעם... שמתי לב שלעוד אנשים יש את הבעיה הזאתי.. מפרט המחשב אם זה קשור איך שהוא... : amd2400+ radeon 9700 pro epox8rda+ 512 winbond 400\3200 (רצוי לציין שהתקנתי את הווינדוס לפני יום יומיים.. וזה היה ככה מההתחלה.. לפי מה שזכור לי.) תודה אנשים
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Alt+Tab פעם שהייתי משתמש במקשים הייתי מקבל חלון עם תצוגה מוקדמת של כל החלונות אפילו וידאו וגם אם הייתי מעביר את העכבר למטה בשורה של החלונות הפתוחים הייתי מקבל תצוגה מוקדמת בקטנה אני רואה שזה נעלם לי עכשיו מאיזו סיבה איך אני מחזיר את זה ? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי כל הקבצים שלי ללא תצוגה למשל אייקון מחשב שלי בלי הסמל רק קובץ ריק יש למישהו מושג איך מתקנים את זה ? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים, רציתי בבקשה לברר איזו מערכת הפעלה עובדת יותר מהר,XP SP2 PRO או XP MEDIA CENTER? האם יש לכם כתבות או מאמרים בנושא?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בכול פעם שאני מנסה להתקין את האקספלורר 8 אני מקבל הודעת שגיע שהתקנה זו אינה תומכת בשפה הנוכחית של מערכת ההפעלה שלך. אני עובד עם חלונות XP פרופשיונל גרסה 2002 SERVIS PACK 3 שבמקור שלה היא בשפה האנגלית, אבל בעזרת תוכנה מסוימת הפכתי את המערכת לעברית. האם יש איזה שהיא דרך כן להתקין את האקפלורר בעברית? כי באנגלית אם אני זוכר טוב הצלחתי פעם להתקין.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יודע כיצד אני הופך את הממשק של VISTA לממשק הAero- ?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני לא יודע אם שאלתי שייכת לפורום הזה הוא לפורום תוכנה אבל לא משנה באיזה דפדפן אני משתמש כאשר אני נכנס לאתר מסויימים כגון GMAIL הדפדפן מראה לי הודעה שהאישור פג תוקף האם לאשר כניסה { צירפתי תמונה ..} איך אני פותר את הבעיה הזאת בתודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-