Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי במחשב אחד מותקן 2 מערכות הפעלה. הראשונה בכונן C חלונות XP והשניה בכונן D חלונות ויסטה. 2 מחיצות נפרדות C- D איך אפשר להסיר לגמרי את חלונות ויסטה ולהחזיר רק חלונות XP? ובלי לימחוק או פירמוט מחדש. אני רוצה לחזור לחלונות XP שיעלה רק XP. איך עושים? בתודה מראש מיכאל
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
כיצד ניתן לבצע שחזור מערכת עוד לפני שעלה הווינדוס???
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב עם מסך 19 אינץ' ישן.הכל היה עובד טוב ונפלא עד שהיום האחים שלי שיחקו במחשב כמה דקות. מה שקרה זה ככה: עד עכשיו שורת המשימות הייתה למטה,כאשר המילה התחל בצבע ירוק הייתה בצד ימין של המסך,ושורת המשימות הייתה פשוט למטה. מה שעכשיו קורה זה ככה: שורת המשימות נעלמה מלמטה.רק כאשר אני מזיז את העכבר עד סוף המסך שמאלה,אז פתאום יוצאת לי שורת המשימות,כאשר המילה "התחל" בצבע ירוק נמצאת בצד שמאל של המסך למעלה,וכל הסמלים הקטנים נמצאים בצד שמאל למטה. ניסיתי להגיע להגדרות של שורת המשימות אבל כלום.אני כבר שעה מנסה לתקן ולפתור את זה אבל פשוט התייאשתי. אם מישהו יוכל לעזור אני אודה לו מאוד. שי נ.ב-מדובר במערכת וינדוס XP.
-
- 4 תגובות
- 8.5k צפיות
-
-
אין אופציה לבטל התראות לעידכונים שלא בחרתי להתקין ... לא מצאתי משהו שמתייחס ב msconfig שם ..[כדי שלא יעלה לי כל פעם עכשהמחשב נדלק] ואי אפשר לסגור אותו בקליק ימני או משהו פשוט מטרד כל הקטע של העידכונים האלה ... יש דברים שאני לא רוצה להתקין כמו כל מיני הנפצות אבטחה של אופיס, ובכלל אין להם סוף כל רגע יש משהו חדש להתקין
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
לאחר שחיפשתי בפורום הזה ובפורום לינוקס ובפורום תוכנה וברחבי הרשת לא מצאתי תשובה מספקת לאיך אני מפעיל מחשב במצב דוס (המחשב כולל מערכת הפעלה) ללא התקנים חיצוניים כגון DOK וכו'. המחשב הנ"ל מיועד להתחבר למכונה והתוכנה של המכונה פועלת במצב דוס (בנוסף לזה שהמחשב מתחבר למכונה, המסך שאיתו עובדים הוא מסך מגע ואין לו עכבר או מקלדת) ולא בווינדוס, המחשב הקודם קרס/מת/התפגר וכרגע אני תקוע בלי מחשב ועם חוזה שעדיין לא נגמר על המכונה... תודה לעוזרים.
-
- 17 תגובות
- 6.3k צפיות
-
-
ראיתי שנשאלה שאלה דומה, אך לא ניתן שם פתרון אפיון הבעייה: בויסטה 32 home עם sp1 - אחרי חודשיים של עבודה מוצלחת עם המחשב הנייד, נעלם ה language bar, פתאום. - אינני מצליח להחזירו. לא דרך toolbar, שם כלל אינו מופיע, ולא דרך regional and language options - כל שינוי שאני מבצע ב regional and language options איננו משפיע כלל. זה כולל דוקינג/פלואוטינג של task bar, הסרת שפות, שינוי סדר שפות, התקנה מחדש של שפות וכו'. אין כל השפעה - Alt + Shift כמובן לא משפיע על כלום - כמובן שאת ההודעה הזו אני כותב ממחשב אחר.... יתכן ש recovery של המחשב ל boot קודם יעזור, אבל זהו צעד אחרון (ורע) ואני מפסיד כל מיני עניינים מה עושים??
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חבר'ה, מאתמול ה- Task manager נראה מוזר, אין לו את הסרגל למעלה, הוא חלקי. מישהו יודע למה זה קרה ואיך אפשר לסדר את זה? זה קרה לי גם במחשב הנייד. מצורפת תמונה תודה, מורן [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת איך לעשות sp 3 למחשב ועוד דבר האם זה משפר את הביצועים של המחשב ובכמה ? והאם אתם יכולים להביא לי מדריך לעשות sp 3 תודה רבה רבה !!!!.....
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
כל פעם כשאני מנסה לשים סיסמה, הוא כותב לי שהיא לא נכונה, כאילו שכבר יש לי אחת.. אבל אין לי ! מה עושים ?
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
יש לי שאלה 10.1/directx 10 עובד על הSP3? או שזה רק על ויסטה sp1? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 683 צפיות
-
-
בעיה ממש מוזרה...כל פעם שאני מפעיל את המחשב הוינדוס נטען אחרי כמה שניות המחשב מופעל מחדש... הוא לא על OC,הכונן קשיח די חדש ובדקתי את החיבורים והכל מחובר טוב... מה שיותר מוזר זה שלילה לפני הוא עבד טוב.בכל מקרה ניסיתי להתקין שוב את הוינדוס אבל הוא מחייב אותי לפרמט את הכונן משהו שממש לא בא לי לעשות... מה לעשות??? ??? ???
-
- 3 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום לכם, אני משתמש במערכת Windows Vista Ultimate SP1 32bit בעברית. כשיצא העדכון SP2 בגרסאת הבטא, התקנתי אותו והפעלתי את המחשב מחדש לאחר ההתקנה. רגע לפני עליית המערכת, הופיע מסך כחול. הפעלתי שוב את המחשב ושוב הופיע המסך הכחול. הפעלתי את המחשב במצב בטוח, הWINDOWS זיהתה שהSP2 לא הותקן כראוי והיא הלה בתהליך הסרה וחזרה לSP1. לאחר התלהיך הייתי יכול להשתמש במחשב במצב רגיל והמסך הכחול לא מנע ממני להשתמש במחשב. לאחר זמן מה, שוב הופיע המסך הכחול, למרות הסרת העדכון. רק שהוא לא מופיע באופן תמידי אלא לעיתים. אם הוא מופיע, זה בדרך כלל כמה שניות לאחר עליית המחשב, העכבר נתקע ומופיע המסך הכחול. (כמובן שזה אותו אחד כמו שהיה בSP2). תמונה של המסך הכחול מצורפת להודעה. אני מצרף לכם גם את קוב…
-
- 4 תגובות
- 780 צפיות
-
-
-
קיבלתי מחשב חדש והתקנתי בו גרסה חוקית של וינדוס שהייתה מותקנת במחשב הישן. המחשב החדש לא מזהה לי את נגן הmp3 של sandisk מסוג sansa clip למרות שהמחשב הקודם זיהה אותו בלי בעיות למישהו יש מוסג איך לפתור את הבעיה הזו? :s05:
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ערכת נושא סטייל Vista לXP. יש המלצות? תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 7.3k צפיות
-
-
היי, קניתי אתמול הארד דיסק חדש 640 GB של WD והתקנתי בו WINDOWS7 יש לי במחשב בנוסף 80GB שזה הארד הראשון מאז שקניתי את המחשב שהוא הBOOT (אני לא מבין בזה הרבה) ומותקן בו XP ואחד נוסף שקניתי 250GB שבו מותקן VISTA אני רוצה שרק ה250 ו640 יעבדו את ה80 אני רוצה לזרוק כי הוא כבר מראה סימנים של מוות. אחרי שהתקנתי את הוינדוס 7, ניתקתי את הארד דיסק הישן שלי... ואז במקום לראות אחרי האיתחול את הרשימה של הוינדוס שיש לי, אני מקבל תוכנה של הביוס MBR ויש שם כל מיני פונקצית PCX או משהו כזה, TCP\IP ועוד. לפי שהבנתי אני צריך לעשות הארד דיסק חדש שיהיה הBOOTABLE במקום הישן... האם אני צודק בהבחנה לי, ואם כן ואם לא מה אני צריך לעשות?
-
- 4 תגובות
- 709 צפיות
-
-
האם יש אפשרות לעשות זאת? כי לא מצאתי שום דרך כזאת.. יש את Microsoft Windows XP Multilingual User Interface אבל הוא לא נותן להתקין אותו כי הממשק בעברית!! אשמח אם מישהו יוכל לעזור.
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ועשו לי וינדוס ויסטה בטעות נגעתי בסליידר הזה בצד ימין שמאה מזג האויר ושעון אנולגי עגול איך אני מחזיר אתזה תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
לא שמתי לב לשום דבר נוסף מוזר.. הבעיה היחידה היא שכשאני לוחץ על טוקבק בכתבה, כל מה שקורה זה שעון חול שמסתובב לו ואז זהו, לא קורה כלום! יש למישהו מושג מה יכול לגרום לזה?
-
- 1 תגובה
- 767 צפיות
-
-
-------------------------------------------------------------------------------- שלום לכם אני חייב עזרה מהמבינים ואלה שיש להם טורנטליץ' . הורדתי לפני כמה זמן וינדואס ויסטה אבל אני לא זוכר איזה , ועכשיו אני צריך עוד הפעם להוריד . אז אני חייב שתביאו לי את הגרסא הכי טובה , פרוצה וכו' בבקשה זה די דחוףףףףףף .
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
שלום! יש לי מחשב שכנראה פגע בו וירוס רציני והוא לא נדלק, הוא מגיע עד הרשימה של כל המצבים מצב בטוח וכו' ואני ניסיתי את כל המצבים אז הוא כאילו מנסה להיטען ועושה ריסט ומפעיל מחדש לבד! לקחתי את הדיסק קשיח למחשב אחר והוא לא מוצא וירוס. האם יש תוכנה טובה ופשוטה שאפשר לשחזר איתה ת-windows דרך ה-boot?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אתם בטח מכירים את פונקצית ה-HIBRENATION שמאפשרת לכבות את המחשב בצורה כזו שכאשר מדליקים אותו מחדש הוא חוזר בדיוק לאותו המצב בו הוא היה בעת הכיבוי. אז שזהו ,אני מחפש תוכנה שתעבוד ברקע כל הזמן, כך שאם וכאשר המחשב יקרוס או יכבה כתוצאה מהפסקת חשמל , אז ברגע ההדלקה מחדש המחשב יחזור בדיוק לאותו המצב ,שנייה לפני הקריסה \ הכיבוי המאולץ . אנא המליצו לי על תוכנה חינמית שכזאת. תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כל פעם שאני רוצה להתחיל לכתוב ב word או במקום שכותבים את כתובת האינטרנט זה מתחיל לכתוב בעברית ,איך אני משנה במערכת ההפעלה לאנגלית כברירת מחדל? תודה.[br]פורסם בתאריך: 13.01.2009 בשעה 21:51:40 הסתדרתי תודה .
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה קטנה ומעצבנת במערכת הפעלה WIN XP SP2 חלק ניכר מהמילים מופיעות באנגלית ולא בעברית דוגמת רענן מופיע לי REFRESH במקום סדר מופיעה לי המילה באנגלית , זה מחשב של חבר שלא יודע כלל אנגלית איך ניתן לעשות שהכל אבל הכל יהיה עברית , שחקתי בלוח בקרה באפשריות שפה שניתי התקנתי מחדש את השפה וזה לא פתר לי את הבעיה , אני מודה לעוזרים מראש.
-
- 4 תגובות
- 563 צפיות
-
-
ניסיתי בשני מחשבים שונים להעלות את הויינדוס מבוט באמצעות דיסק דיוידי(אני יודע להגדיר בביוס איך מעלים בוט מדיסק והכל..) ולא הצלחתי אז האם יש אופציה שאני לא מצליח כי זה מדיסק דיוידי ?? תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-