Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,239 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם יש לי בעיה מאוד מאוד מעצבנת וחריגה כשאני באינרנט אקספלורר- אני לא יכול לרשום בעברית (הוא רושם אבל צורות וכמה אותיות),באנגלית אין בעיות. כשאי מחוץ לאינטרנט אקספלורר הכל בסדר-גם בעברית ניסיתי את הכל ואני לא מצליח לשנות את זה משהו יכול לעזור לי בבקשה נ.ב אם אתם שואלים איך אני כותב לכם לפורום-רשמתי בכתבן והעתקתי את זה לפורום
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
ok אז ככה ,מזה מספר חודשים שאני סובל מהודעת שגיאה שגורמת לסגירת תוכנה\משחק\ישום , ההודעה היא 'The Instruction at 0x####### referenced memory at 0x#######. The memory could not be 'read' Click OK to terminate program." ההודעה נגרמת לעיתים בצורה סימולטנית ולעיתים בצורה נקודתית כשאני עושה פעולה מסוימת (למשל להפעיל משחק מסוים) לאחרונה קצב ההודעות ומגוון התוכנות\משחקים שהיא פגעה בהם עלה והפך לממש בילטי נסבל , 60% מהמשחקים שאני מנסה להפעיל סובלים מהבעיה הנ"ל לאחר חרישת גוגל במשך שעות על גבי שעות מצאתי עשרות דיונים ענקים על אותה הבעיה עם מכנה משותף אחד ... באף אחד מהם לא הגיעו לפיתרון ודאי וכולל אז חשבתי לאתגר אותכם טיפה ולראות עם תצילחו לפתור את התעלומה כמה מסקנות וטיפים ל…
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
התמונה אומרת הכל [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 782 צפיות
-
-
מקוה שזה הפורום הנכון..(אם לא שיעבירו) לא יודע איך להסביר בדיוק אבל קרה לכם פעם שרשמתם משהו ואז הייתם צריכים לתקן וחזרתם את הסמן אחורה בשביל להוסיף כמה אותיות ואז זה פשוט מוחק לך את האות שלפני ומחליף אותה באות שרשמת זה קרה לי היום בביצפר ואני לא זוכר איך מסדרים את זה אז אם מישהו יודע אני אודה לו מאוד.
-
- 4 תגובות
- 825 צפיות
-
-
איך שה-BOOT מסתיים והשולחן עבודה עולה מופיע לי החלון הזה: פתאום היום זה קרה, למישהו יש מושג למה זה?? ומה עושים שזה לא יהיה ככה כל פעם? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 748 צפיות
-
-
אני משתמש ב WINDOWS XP פעם אחרונה שעשיתי הפעלה מחדש למחשב, המסך כניסה מתחיל עם בעיות תצוגה, מעין פסים ירוקים ומנוקדים כאלה. אם אני בוחר את היוזר שלי להכנס למחשב הוא פשוט נתקע ועושה ריסט לעצמו. אם אני מעלה SAFE MODE הכל עובד פיקס ניסיתי לעשות SYSTEM RESTORE לא שינה כלום יש למישהו מושג???
-
- 3 תגובות
- 849 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה קטנה כשאני עושה אתחול למחשב אז הוא לא מגיע לשלב של הlogon ופשוט חוזר על עצמו עד אין סוף ורק כשאני מכבה לגמרי את המחשב ומוציא את התקע מהחשמת ומחכה מספר דקות הכל מסתדר....מה עושים???( תודה רבה לכולם
-
- 8 תגובות
- 952 צפיות
-
-
אני מקבל שגיאה קובץ DLL. חיוני PSAPI.DLL לא נמצא השגיאה מתקבלת כשאני מריץ את השורה: Z:\SP2\i386\update\update.exe /s:Z:\WinXP מישהו יודע למה ?
-
לפני שזה נכנס לוינדוס מופיעה לי ההודעה הזו: איך מעיפים אותה? אני רוצה שיעלה לי הוינדוס בלי ללחוץ על השם שלי.
-
נפתח לי בלמטה של ה-windows בשורה הכחולה משהו בשם search assistant זה לא בעיה אבל זה מעצבן כל פעם לסגור ידנית את זה כשנפתח הווינדוס. יש דרך לגרום לזה לא לעלות כל פעם? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
כשנידלק לי המחשב מופיעה לי הודעה מוזרה Blazingtools Perfect Keylogger Error loading hook DLL יש לי וינדוס וסיטה עשיתי סריקה של וירוסיפם ספיוורים וכלום לא מצא מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי בעיה בווינדוס כנראה מוירוס... כשהמחשב עולה אני מקבל את ההודעה הבאה : verifying DMI pool data... A disk read error occurred press ctrl+alt+del to restart אין לי אפשרות להגיע למסך שממנו מגיעים למצב בטוח המקום היחיד שאפשר להגיע הוא הביוס... יש אפשרות לשחזר את המערכת דרך הביוס? אם לא , מה אפשר לעשות חוץ מזה?
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
שלום, קניתי ווינדוס 7 גירסאת האולטימייט, מקורית כמובן. והיא רצה בסדר גמור פרט ל 3 בעיות שקשה מאד להתעלם מהן. 1) לעיתים מאד קרובות, בעיקר שהמחשב נכנס למצב שינה או עושה log off העכבר מחליט שהוא לא זז יותר, אבל הקליק ימני עוד עובד. פשוט הסמן לא זז. הפתרון שמצאתי לבנתיים: להוציא את הUSB של העכבר ולהכניסו שוב. 2) לעיתים קרובות גם בעת שינה הווינדוס פתאום מחליט שאין יותר כונן אופטי. פשוט מעלים אותו כלא היה, וזה אחד המרגיזים!! הפתרון שמצאתי לבנתיים: לעשות ריסטרט. ממש מרגיז! אשמח לשמוע אם יש למישהו קצה חוט כלשהו. 3) לעיתים רחוקות יותר קורה גם בעת שינה שהווינדוס מחליט שהדיסק השני שלי 1TB של סמנסונג, גם הוא איננו עוד ופשוט מעלים אותו. הפתרון: ריסט אם זה רלוונטי, מפרט המחשב שלי הוא …
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי תוכנה מאוד חשובה שלא פועלת כמו שצריך!!!! התוכנה בנויה ל WIN98 ואני צריך לגרום לה לעבוד כמו שצריך ב2000 או XP. הבעיה היא שחלק מהמסכים מתבלבלים ויש הרבה ג'יבריש וחלק מהמסכים עובדים כמו שצריך.... נירא לי שהתוכנה בנויה על בסיס DOS אבל אני לא בטוח... אני חייב עזרה דחוף!!!! מה אתם ממליצים??? EMULATUR/SIMULATOR - מומליצים??? הגדרות/קומפילציה??? מה אפשר לעשות??? בבקשה עזרה..... תודה רבה לכולם....
-
- 5 תגובות
- 663 צפיות
-
-
כאשר אני מפעיל את המחשב הכל עולה טוב ויפה אני משחק מוריד פה ושם ולפעמים המסך ניהיה כחול ורשום שם כול מיני דברים.. לרוב במספרים דוגמה: 0000X.004 משהו כזה המסך הכחול מופיע ל3 שניות ואז המחשב עושה RESEAT!! זה מאוד מעצבן כי לפעמים אני משאיר את המחשב בלילה דלוק כדי שיוריד וכשאני מתעורר הוא עשה ריסאט או שבמשחקים זה בכלל מעצבן במיוחד במשחקי רשת!!! תעזרו לי בבקשה מה הבעיה.... תודה!
-
- 0 תגובות
- 833 צפיות
-
-
אני לוחץ על התחל על הסמל של החלפת משתמש ומופיע לי הדבר הזה בלי החלפת משתמש מה אני עושה כדי שזה יסתדר ?! ואני יוכל לעשות החלפת משתמש !
-
- 1 תגובה
- 757 צפיות
-
-
בס"ד שלום התקנתי היום בנוסף ל win 7 גם xp אח"כ ניסיתי להתקין EasyBCD אבל כנראה זה לא עובד על xp אז השתמשתי בדיסק של win 7 כדי לתקן את הבוט של win 7 שבא על חשבון הבוט של הxp ניסיתי להתקין EasyBCD אבל עוד הפעם שגיאה השגיאה היא "תווים לא חוקיים בנתיב" ניסתי להתקין על כונן אחר לא עזר הורדתי את התוכנה מחדש לא עזר הורדתי גירסאות קודמות גם כן לא עזר אז השאלה היא איך מגדירים באופן ידני דואל בוט או איך בכ"ז מריצים את EasyBCD ועוד שאלה האם אפשר להפעיל את xp על מצב ahci כדי שאני לא יצתרך כל פעם לשנות בביוס כשאני ירצה להישתמש ב xp תודה מראש לכל העונים
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום הדיסק קשיח שלי בגודל 320GB חילקתי 4 מחיצות כוננים.והיתקנתי מחדש חלונות XP. ואנטי וירוס AVG 8.5 אחרי 4 חודשים הורדתי קבצים באינטרנט.ופתאום תוכנה AVG גילה שיש וירוסים. AVG הסיר אותם לגמרי.ועשיתי סריקה אנטי וירוס כל הכוננים מחיצות ולסיום אין וירוס המחשב נקי. ואח"כ ניגשתי לכל אחד כוננים מחיצות לחיצה בעכבר שמאל פעמיים ופתאום לא יכול להיכנס לכל הכוננים מחיצות. אני יכול לעשות רק לילחוץ על כונן מחיצה אחת קליק ימיני בעכבר וליבחור "פתח" וזה עובד לי. ולא יכול לעשות לחיצה פעמיים בעכבר שמאל רגיל על כונן מחיצה אחת מיהם. ואגב: בכונן C מותקן חלונות XP וכן יכול לילחוץ פעמיים קליק בעכבר שמאל וזה עובד. אני נסיתי להתקין מחדש את החלונות XP.ובסוף קניתי אנטי וירוס NOD32 וסרקתי בכל כוננים ו…
-
- 3 תגובות
- 868 צפיות
-
-
- שלום לכל קוראי שורות אילו. הבעיה שלי היא כזו: יש לי WIN2000 , וכשאני מנסה לשנות לאנגלית ע"י ALT+SHIFT אין תגובה והכתב נשאר בעיברית. זה קורה במחשב , באתרי חיפוש , ובשאר התוכנות והמשחקים. מישום מה זה לא משפיע על הקזה. אני צריך לציין שכל זה קרה אחרי שהתקנתי MICROSOFT OFFIC XP+התוספות שלו , מה שהעלים לי את החלון של העיברית\אנגלית ב - TOOL BAR ניסיתי כבר: - לטפל באפשרויות TOOLS\INTERNET OPTIONS\LANGUAGES - התקנתי מחדש INTERNET EXPLORER 6 אם כבר נתקלתם או שאתם גאונים יכולים לעזור לי פה - אשמח מאד - בתודה - רועי - ROEER007@WALLA.CO.IL
-
- 4 תגובות
- 978 צפיות
-
-
שלום לכולם ואני מתנצל מראש אם זה ארוך מדי, יש ברשותי מחשב בעל המפרט הבא: Pentium D 3.00 Ghz, 2GB RAM 667 Mhz, GeForce 8800 GTS, 200GB HD, Win XP SP-2. כבר זמן מה שיש לי בעיה מוזרה בווינדוס: מדי פעם המערכת קופאת לזמן לא קבוע ורק לאחר "הרבה" לחיצות ctrl+alt+delete מנהל המשימות עולה וגם אז המערכת לא תמיד מגיבה ולעיתים נדרש reset; התופעה מתרחשת לעיתים גם מיד לאחר login למערכת ורק לאחר פתיחת מנהל משימות וסגירת יישום explorer.exe ופתיחתו מחדש בצורה ידנית המערכת חוזרת לפעולה לא לפני שמופיעה הודעה: "setting up personalized settings for system32:svct.exe" למרות שלא מצאתי קובץ כזה בתיקייה system32. בהתחלה חשבתי שהבעיה נובעת משימוש ב- zone alarm firewall אבל לאחר שהחלפתי אותו ב- …
-
- 6 תגובות
- 857 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה שפתאום הופיעה....אני לא שומע סאונד במחשב זה לא בהכל, לדוגמא כשאני מפעיל סרט אז אני כן שומע והכל מצויין... אבל אני לא שומע את הקולות של וינדוס וגם כל דבר דרך הדפדפן (קליפ ביוטיוב וכדו') תודה לעונים יצחק
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, היום כמה שעות לאחר שהתקנתי את השידרוג ל IE 8, המחשב שלי השתגע ובזמן העליה נתן הודעות על העיות אתחול בקבצי מערכת שונים. גם ב SAFE MODE. בעזרת תקליטור ההתקנה ביצעתי תיקון להתקנה הקיימת. הבעיה היא שאחרי שהמחשב מבצע REBOOT אני מקבל מסך שחור ורק הסמן פעיל. כאילו שההתקנה לא מסתיימת. ביצעתי את זה פעמיים וקיבלתי אותה תוצאה. יש למישהו רעיון? האם אני חייבת להתקין מחדש את מערכת ההפעלה??? האם זה יגרום למחיקת כל המסמכים שלי שנמצאים בכונן C ? תודה על העזרה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ביצעתי איחוד לשני מחיצות על ידי תוכנת Partition Magic 8. בחרתי באופציה שאת תוכן המחיצה השניה הוא ישים בתוך תיקיה ששמה כשם ה-partition לפני האיחוד. כלומר, היו לי 2 מחיצות בשם H ו-I, ונוצרה מחיצה חדשה בעלת האות E ועליה נוצרה תיקיה בשם I כמתבקש. הבעיה היא שכאשר אני מנסה להיכנס לתוך התיקיה, אני מקבל הודעת שגיאה בסגנון Access Denied. יש לציין שאני יכול להשתמש במקום הפנוי על המחיצה החדשה ללא בעיה (ליצור תיקיות חדשות, להעביר לשם קבצים ...). הדבר היחיד שאין לי גישה אליו הוא התיקיה שמכילה את תוכן המחיצה I (ואני רואה שיש מקום תפוס על המחיצה החדשה - בדיוק בגודל המחיצה I). למישהו יש רעיון איך אני לפתור את הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 963 צפיות
-
-
שלום לכולם. התקנתי אתמול את Windows 8 בגרסת הניסיון לצורך התנסות בה, ההתקנה הייתה על מחיצה נפרדת שיצרתי בשביל מערכת ההפעלה הזאת, בעוד שבמחיצה הראשית שלי מותקנת Windows 7 - מערכת ההפעלה הראשית שלי שבה אני משתמש תמיד. זה לא מכבר הסרתי את המחיצה המשנית שלי (שעליה מותקנת ה-Win8), אך כשאני מפעיל את המחשב מסך ההתחלה הוא של Windows 8 ומופיעה שגיאה האומרת שיש בעיה עם האתחול של מערכת ההפעלה. ורק כשאני לוחץ F9 אני עובר ל-Windows 7. להלן סרטון שממחיש את זה (תתעלמו מהמנגינה ברקע): ובקיצור: כיצד ניתן להעלים את הקטע עם Windows 8 ולהגיע ישר לטעינה של Windows 7? אחרי הכל, אני הסרתי את המחיצה שעליה מערכת ההפעלה הזאת הייתה מותקנת...
-
- 4 תגובות
- 902 צפיות
-
-
ערב טוב! התקנתי Win Server 2008 R2 על המחשב, כחלק מלימוד עצמי -- אחרי ההתקנה צצה לי הוראה לשנות את הסיסמא בשביל לעשות לוג אין ראשוני, אבל - הוא לא באמת נותן לי לשנות. קראתי באינטרנט וחיפשתי תשובה אמרו שזה צריך להיות סיסמא לפי האבטחה של מיקרוסופט וגם לפי זה ניסיתי לשנות ולא עבד. מישהו יכול לנסות לעזור לי עם העניין? צרפתי צילום מסך, אני ממש אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי עם זה! תודה!
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-