עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. יש לי מחשב שמשמש לטלויזיה, מעבד כזה http://ark.intel.com/products/27518/Intel-Pentium-D-Processor-930-(4M-Cache-3_00-GHz-800-MHz-FSB) לוח אם כזה http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2178 כרטיס מסך radeon 5450 1gb זכרון (בהתחשב שאני אשדרג ל2GB, זה המקסימום של לוח האם) ואני מעוניין לשדרג את המערכת הקיימת (XP) לווינדוס 7 ultimate השאלה היא, האם להתקין מערכת הפעלה ב32bit או 64bit? תודה על העצות!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. יש לי WIN7 HOME PREIMUM שקיבלתי עם המחשב הנייד שלי. המחשב הנייד שלי הוא של חברת acer core i 5 460 m nvidia 420 GT 500 GB HDD מחשב טוב ... באמת... עכשיו... אני מנסה להתקין win xp יש לי דיסק שעובד לי כבר 5איזה 5 שנים הורדתי אחד חדש וגם הוא לא עובד ... בכל מקרה... שאני מתחיל אותו מהboot menu באמצע שהוא מריץ לי את כל ההכנות במשחק הכחול שלמטה באפור רשומים כל מיני דברים שהוא מריץ הוא עושה לי bluescreen ששם הוא רושם לי error שאני צריך להריץ בדיקה לhardisck או לבדוק מוירוסים או למחוק כל תוכנה חדשה שהתקנתי... משהו הזוי... וכשאני מנסה להתקין דרך ה- win7 הוא פשוט רושם לי error שהוא לא יכול להתקין את הוינאוס- הוא רושם this program is blocked due to compatibility issue…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. אני מתכוון לקנות את הנייד HP PAVILION 6515 שמצויד ב VISTA. אני מראש יודע שאני ארצה XP, רק שהבנתי שלא ניתן להתקין אותו בנייד באופן פשוט. אם כן, מה צריך כדי להתקין XP על הנייד ?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. מאז שהתקנתי SP2 כל פעם כשאני נכנס לווינדוס אני מקבל תפריט LOGON שבו אני צריך לבחור את המשתמש שלי כדי להיכנס. אבל רק אני משתמש במחשב ואני לא צריך את המסך בחירה הזה, אני רוצה להיכנס למחשב עם השם משתמש שלי אוטומטית בלי לבחור אותו כל פעם, מה לעשות ? נכנסתי למשתמשים וקבוצות בלוח בקרה שיחקתי עם האפשרויות הדבר היחיד שהצלחתי לעשות זה במקום מסך בחירה - תבנית בחירה. אבל אני לא רוצה את זה אני רוצה שזה יכנס אוטומטית

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by m_k,

חבר שלי התקין WIN XP והוא אומר שהווינדוס אומר לו שעוד 30 יום כבר לא יהיה ווינדוס... מה עושים? מורידים איזה קובץ ומאיפה?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. איך אני גורם למחשב להכנס אוטומטית למצב שינה בשעה 1 בלילה כל יום? עם וידוס ויסטה תןדה לעונים

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. במחשב P4 התקנתי שתי מערכות לארח מכן מחקתי את האחת מחיקה מתוך המחיצה שלה, כמו כן מחקתי בקובץ BOOT.INI את השורה המיותרת אך לאחר שעשיתי את זה האתחול של המערכת היחידה הואט. הנוסח של קובץ ה boot.ini : [boot loader] timeout=30 default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS [operating systems] multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /fastdetect האם יש משהו נוסף לעשות כדי למהר את האתחול כפי שהיה בתחילה? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by avil055,

מישהו זוכר בזמנו שיצא XP הייתה רק גירסה אנגלית ובאינטרנט הופץ PATCH שהופך אותו לעברית ,מישהו אולי יודע אם יש אחד כזה ל WIN 2K ואם כן איפה ניתן למצוא אותו ? ???

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by maphisto,

טוב אז סביר להניח שזה משהו שאני עשיתי והרסתי במשחקי הרבים בהגדרות אבל השאלה אם יש איזה תוכנת התקנה שמתקינה מחדש את האופציה של עדכון חלונות מבלי לרמט ולהתקין מחדש. תודה רבה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by CMuf,

שלום. ברשותי חלונות 7. לרוב אין לי בעיה עם עידכונים ומתקין אותם, אבל לאחרונה יש את העידכונים Kernel-Mode Driver Framework version 1.11 update וגם user mode לויסטה ו7. מאחר שמדובר בליבה של מערכת ההפעלה אני יותר מודאג ממה שיקרה אם זה יותקן ותהיה בעיה כלשהי והקרנל לא יהיה בסדר. יש לציין גם שבמחשב אחד שלי זה מופיע בעידכונים ה important ובשני בכלל ב optional. שאלה ראשונה - האם להתקין את הנ"ל? או שסיכויים לבעיה פוטנציאלית מקטינים מאוד את הכדאיות? שאלה שנייה - מה אתם עושים בדרך כלל - שמים את ה update במצב אוטומטי שיוריד ויתקין את כל העידכונים שקיימים - או עושים את זה באופן ידני ובודקים טוב יותר מה אתם רוצים וממה אתם חוששים?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. המחשב די חדש המחשב עולה כרגיל ורואים את המסך הראשוני של הXP ונורית המסך דלוקה (ירוק) אחרי מס' שניות המסך מראה הודעה שאין סיגנל והופך שחור ונורית המסך אדומה מה לעשות? נראה כמו בעיה ברזולוצייה לא? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Evilized,

שלום התחילה לי היום בעיה שאני לא מוצא פיתרון אליה ,במחשב שאני מדליק אותו עולה עד שולחן העבודה ופשוט קופא העכבר זז אבל אי אפשר להיכנס לשום דבר ניסיתי גם במצב בטוח גם אותה בעיה. כל החומרה עובדת המאוורים עובדים המחשב כאילו עובד אבל תקוע. יש לי ווינדוס ויסטה 64BIT עם 4GB זכרון של G.SKILL מעבד E8400 כרטיס מסך PALIT 4850HD 512 דיסק קשיח של WD 500 ספק 500W של SEASONIC ולוחם אם של GIGABYTE מה אפשר לעשות האם הפתרון היחיד הוא לפרמט?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. יש לי מחשב נייד בן שבועיים עם ויסטה הום פרמיום. אני מתכנן לרכוש בקרוב את השדרוג המוזל ל 7 הום פרמיום. שתי שאלות: 1. העדכון האוטומטי מבקש שאתקין SP2 של הויסטה, האם להתקין או להמתין לשדרוג ל 7 ? 2. לפי מה שהבנתי השדרוג המוזל המוצע הוא לגרסה אנגלית מקורית של ה 7. האם תהיה תמיכה בכתיבה בעברית, Hebrew Enabled? תודה מראש...

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by MushMush,

רציתי לשאול אם מישו התקין כבר את הווינדוס החדש.. אם כן.. מה הם ההבדלים העיקרים בינו לווינדוס XP? ואם כדי להתקיין אותו בכלל?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by רוני1,

כאשר אני מפרמט את המחשב בעזרת דיסק של וינדוס XP האם כל החומר שעל המחשב ישמר לי או שיש איזושהי פעולה מיוחדת שיש לעשות על מנת שהוא ישמור את החומר...????? תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by KingYes,

שלום לכם. קניתי עכשיו כונן SSD חדש, והתקנתי עליו מערכת הפעלה ווינדוז 7 (אולטימנט). התקנתי את הווינדוז על ה-SSD.. והכל עבר כמו שצריך, אבל מתברר שאת ה-BOOT הוא התקין על הכונן הישן. האם יש דרך להתקין BOOT עכשיו על ה-SSD שלא אצטרך את הכונן הישן? אם כן, מה הדרך הקלה?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. מה אני אמור לעשות? גם לא עובד לי המיקרפון כנראה זה איכשהו קשור לקובץ הפגום (dsound.dll ) תודה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by AliceInChains,

תוכן נמחק

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by chichy,

מה קורה? יש לי בעיה ממש מעצבנת ב- outlook express 6 שלי!! לוקח לתוכנה בסביבות הדקה (אל תצחקו, זה המון) לעלות!! מחבר שלי הבנתי שגם לו זה קורה... אני תחת win xp יש לי מחשב טוב (תסתכלו למטה) ואני לא מבין את הקטע... יעני בשביל מה?? לעצבן??? קיצר... למישהו זה עוד קורה?? תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. כפי שכתבתי בכותרת,אני זקוק לאתרים עם טוויקים טובים לXP. ניסיתי כל מיני אתרים שבהם הטוויקים רק הורידו את הביצועים -אבל למזלי עשיתי Backup לרג'יסטרי והמצב חזר לקדמותו. תודה רבה לעוזרים, עמית

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by אוריגמיש,

האם יש אפשרות להחזיר את תפריט ה Start למצב ה Desktop של Windows 8, או לפחות לאפשר לי לסדר את התפריטים והפריטים כפי שאני רוצה כאשר נמצאים בתצוגת All Apps?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by AmL1,

יש לי ויסטה אולטימייט נ32 ביט כשאני מנסה לפרמט את אחת המחיצות לNTFS הוא אומר שווינדוס לא הצליח להשלים את האיתחול...לFAT32 אין בעיה... ניסיתי דרך סייפ מוד וניסיתי למחוק את המחיצה וליצור אותה מחדש דרך ניהול דיסקים...מה עוד אפשר לעשות? תודה...

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום, קיבלתי היום מחשב חדש עם Windows 7 Pro בעברית כפתורי המשימות נעלמים לי משורת המשימות למטה מדי פעם הם מופיעים לי מחדש ( למשל כאשר אני מפעילה את מנהל המשימות ומסמנת "עבור על" עבור אחד היישומים), אבל אחרי פרק זמן מסויים זה נעלם שוב. ניסיתי לבדוק במאפיינים של שורת המשימות, אבל לא מצאתי שום דבר רלוונטי. אם אני עושה איתחול, זה עולה בסדר, אבל לאחר מכן קורה שוב. אשמח לעזרה, אביטל

24. Started by Zivziv,

כאשר אני מתקין את הwindows 7 ultimate לקראת סוף ההתקנה עולה לי מסך שחור וההתקנה כאילו נתקעת. הבעיה חוזרת על עצמה כל פעם מחדש. ניסיתי 64 וגם 32 bit ועדיין התקלה חוזרת על עצמה. האם אתם יודעים ממה יכולה לנבוע הבעיה?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים