עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. היי, איך פותרים בעיה זו?,ולמה זה קורה? לוח האם שלי:ASUS P8Z68 - V PRO. תודה רבה מאוד מראש.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  2. השידרוגים החינמיים ההמוניים עושים את העבודה, והגירסה החדשה של חלונות מציגה פופולריות שיא כחודשיים בלבד לאחר שהושקה לכתבה: http://hwzone.co.il/מיקרוסופט-מאשרת-ומאושרת-חלונות-10-כבר-פ/

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  3. אני רוצה לכבות מחשב שלי (חלונות אקס פיי סי.פיי 1) אבל הרבה זמן לכבות מחשב שלי לפני מופיע "שומר לגדרות" למה? מה פתרון בעיות? תודה מראש ???

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  4. שלום לכולם אני לא יודע אם שאלתי שייכת לפורום הזה הוא לפורום תוכנה אבל לא משנה באיזה דפדפן אני משתמש כאשר אני נכנס לאתר מסויימים כגון GMAIL הדפדפן מראה לי הודעה שהאישור פג תוקף האם לאשר כניסה { צירפתי תמונה ..} איך אני פותר את הבעיה הזאת בתודה מראש [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  5. לא יודע מה בדיוק גרם לזה אבל המצב הוא כזה ברגע שאני מנסה לפתוח את אחד ההרדיסקים מהחלון של my computer כוננים C: וD: הוא זורק אותי לחלון של Open with במקום להכנס עליהם. בבחירה אין שום אופציה לבחור את האופציה של ןwindows explorer או בכלל לבחור את האופציה של "always use the selected program to open those types of files" (מואפר) פתיחה ע"י IE תכניס אותי לכונן. או כתיבה ידנית של בC:\ או D:\ תעבוד גם כן. כל שאר התיקיות עובדות בצורה רגילה וכמו כן פתיחה של כוננים אחרים (CD או דיסק און קיי) XP SP3 מעודכן על gigabyte 566U

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by hosham,

שלום, יש לי תיקייה של 25 G בכונן C בתיקיית WINDOWS התיקייה אינה נראית גם לא ב"מוסתר". בעזרת תוכנת TREESIZE מצאתי אותה ויש בה מלא קבצי MSP. מה עושים איתם, האם אפשר למחוקם ולמה הם שם? תודה, מצ"ב תצלום מסך של התוכנה. [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  7. שלום לכולם יש לי בעיה מוזרה. הבעיה שתיארתי בכותרת, הייתה במחשב הנייח עד לא מזמן לחודשיים לפחות. המחשב כיבה את המסך, ובעת חזרה מהכיבוי מסך, הוא היה נתקע ומתעורר לאחר דקה. לאחר זמן מה זה השתנה, הוא חזר לעצמו רק אחרי כיבוי מסך נוסף. איכשהו הבעיה עברה לה ולא עשיתי כלום ( הרבה זמן שאני חושב על פירמוט, אבל מחכה עוד טיפה בגלל שיפוצים כי במילא המחשב יהיה בצד כשנתחיל לשפץ את המיקום שהוא נמצא בו. עכשיו הבעיה התחילה במחשב הנייד. בהתחלה זה היה משתחרר אחרי כמה שניות ( בדיוק אותה התופעה ), ועכשיו לוקח לזה דקה להשתחרר. בשני המחשבים יש נורטון אינטרנט סקיוריטי מעודכן ( מקורי לצורך העניין ), פיירוול פועל, ואני מקפיד על נקיון מוירוסים וכו'. אבל אני פשוט עובד עצות. משותף? וינדוס 7 64 ביט. במ…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  8. שלום לכולם התקנתי אתמול WIN7 אז הכל קצת חדש לי השתמשתי בויסטה בזמן האחרון ואני זוכר שהיתה תכונה בויסטה ששולחן העבודה היה מציג סרטונים (בתור טפט) (כאלה שבאו עם הויסטה) של נחלים וכל מני דברים כאלה. רק ששכחתי את השם של התכונה הזאת ואני לא מצליח למצוא משהו דומה ב7. מישהו יכול לעזור?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  9. בוקר לכולם .התקנת מערכת הפעלה xp על כונן קשיח sata נתקעת באמצע מחשב פנטיום 4 סלרון p4i65g prescot 800 החלפתי דיסק מערכת הפעלה-לא עזר שיניתי בביוס ל-compatible -לא עזר מערכת ההפעלה שאני מתקין היא עם sp2 קראתי באינטרנט שהבעיה יכולה להיות בגין חוסר דרייבר ל-sata ,אך לצערי איני מוצא את הדרייבים הללו. אין לי כונן a ,אם הבעיה היא בדרייבר וצריך כונן a אשיג בהמשך תודה לכולם והמשך יום נעים אהוד

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by zeevkat,

אך להגיע ל DOS כאשר יש VISTA?.. אני מנסה למצוא דרך להיכנס לDOS ואני לא מצליח אני יודע שיש דיסקט אתחול שיש בו אפשרות להיכנס אבל כיום כמעט אין לאף אחד כונן דיסקטים אז אך אפשר להיכנס לDOS?.. ותודה

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  11. ניסיתי לשים WIN7 X64 SP1. בהתחלה הכל היה טוב יפה. הכל רץ חלק. ממש הייתי מרוצה. פתאום לאחר יום יומיים התחילו להעלם לי אייקונים משולחן העבודה. לכן התאכזבתי ושמתי XP. גם היא לא עובדת טוב. עד כמה שידוע לי הלוחות החדשים לא בנויים ל-XP. אם אני אשים VISTA X64 SP2, האם יש סיכוי שהכל ירוץ לי יותר טוב מהשתיים הנ"ל? תודה מראש לכל העוזרים.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by Boomer,

הייתה אתמול הפסקת חשמל ומאז יש דבר מוזר ומעצבן מאוד במסך של ה-Switch User. כשאני מעביר את סמן העכבר על השם שלי כתוב שיש לי 8 הודעות שלא נקראו! אז ניסיתי לשלוח לעצמי אי מייל ואז היה פשוט כתוב ש-9 לא נקראו. אין לי שום הודעות שלא נקראו. יש דרך לתקן את זה?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  13. שלום אנשיםםםם, ככה, חבר שלי קיבל אתמול מחשב פיצוץ.... יש לו דיסק צרוב של אקס פי, איך מתקינים....?? הכנסנו את הדיסק, עשינו ריסט, והוא עדיין רושם: "press any key to restart" או משו בסיגנון לא זוכר בדיוק.... בקיצר, איך אני מתחיל את ההתקנה....

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by O.Z,

כאשר המחשב שלי נכנס למצב של standby ( מצב המתנה) בכל פעם שאני נוגע בו או מזיז את העכבר הוא "מתעורר". האם יש אפשרות לבטל את זה ולגרום לו "להתעורר" רק כאשר אני אלחץ על הכפתו של הדלקת המחשב ? יש לי מערכת XP ומה שמוזר הוא שעל המחשב הקושם שלי עם אותה מערכת הפעלה זה כן היה ככה ( שמעירים את המחשב בעזרת לחיצה על כפתור ההדלקה).

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by Kenny,

היי , אני מאמין שכבר מישהו כתב את הבעיה הזאת כאן , כי שמעתי שהיא דיי נפוצה , אבל באמת שחיפשתי ולא מצאתי ... בכל פעם שאני מפעיל את המחשב.. שהוא מגיע לווינדוס , יש לי מעין דילאי מעצבן כזה... אני יכול להוזיז את העכבר.. ולפתוח תיקיות ודברים בסיסיים.. אבל להפעיל תוכנות (icq \ kazaa \ winamp \ explorer) וכו' זה פשוט לא עושה כלום.... אחרי 30-45 שניות בערך , פתאום הוא משתחרר , ובמכה אחת , מפעיל את כל מה שפתחתי בזמן שהוא היה "מת". זה קורה בכל פעם... שמתי לב שלעוד אנשים יש את הבעיה הזאתי.. מפרט המחשב אם זה קשור איך שהוא... : amd2400+ radeon 9700 pro epox8rda+ 512 winbond 400\3200 (רצוי לציין שהתקנתי את הווינדוס לפני יום יומיים.. וזה היה ככה מההתחלה.. לפי מה שזכור לי.) תודה אנשים

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by Imtheman,

למה החיפוש של הWINDOWS הזה כל כך גרוע?? זה אצל כולכם או רק אצלי ?? הגעתי למצב שאני מחפש ב חלון דוס!! תגידו אין אזיה תוכנה אחרחת שמחליפה את הכישלון הזה???

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  17. איסיקיו לא בא לו לעבוד יותר... בעיות בכל מיני משחקים... הבנתי שיש אפשרות לבטל מעבד אחד?!? איך...?

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  18. כפי שכתבתי בכותרת,אני זקוק לאתרים עם טוויקים טובים לXP. ניסיתי כל מיני אתרים שבהם הטוויקים רק הורידו את הביצועים -אבל למזלי עשיתי Backup לרג'יסטרי והמצב חזר לקדמותו. תודה רבה לעוזרים, עמית

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by Dorimani,

שלום לכולם, התקנתי היום מחדש את WINXP לאחר שפירמטתי אותו אתמול, ולמרבה הפליאה הוא לא קורא פונטים בעברית. כלומר, לכתוב בעברית אני יכול, וגם לראות עברית אני יכול, אבל אם למשל אני פותח מסמך ישן שנשמר לפני הפירמוט כקובץ TXT (למשל) אז כל העברית שלו נהיית ג'יבריש. כנ"ל לגבי תפריטים של תוכנות - למשל, כאשר אני מפעיל את אאוטלוק (בעברית) אז כל התפריטים מופיעים בג'יבריש. מה עושים? תודה מראש. נ.ב מצורפת תמונה להמחשת התופעה.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by Dark Daemon,

זמן מה לאחר שהתקנתי את המחשב שלי הבחנתי בכך הוינדוס יצר לי תיקיה בשם 4dc325b2f0b5f04 בכונן D בתיקיה ישנם כל מיני קבצי DLL ועוד קבצים של הוינדוס כמו dxdiag.exe ,wuauclt.exe, winlogon.exe הוינדוס אצלי נמצא בכונן C ולפני שהתקנתי את המחשב מחדש (שמתי הארד דיסק חדש) לא הייתה לי התיקיה הזאת מישהו יודע למה משמשת התיקיה הזאת? והאם אפשר למחוק אותה?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by Bakshi1,

שלום, לאחרונה צצה לי תקלה מוזרה. לפני עליית ה windows (יש לי windows 7) מופיע מסך שחור ובו רשום Minimal Bash edit והמחשב נשאר במסך השחור הזה. ברגע שאני מבצע reset ולוחץ על F12 ובוחר את ה HDD כמקו ל boot אז ה windiws עולה אך לאחר כיבוי המחשב והדלקתו לאחר כמה שעות הבעיה שוב חוזרת. ניסיתי לברר באינטרנט על הבעיה אך כתוב שהבעיה קשורה ללינוקס ואין לי בכלל את תוכנה הזאת על המחשב (מעולם לא הותקנה). נ..ב כשהמחשב עולה יש את הצפצוף הבודד של הביוס שמסמל שהכול תקין אך כמה שניות לאחר מכן אני שומע צפצוף רציף ואז מופיעה לי התקלה. כשאני מבצע reset ומגדיר את ה HDD כמקו ל boot הצפצוף נעלם ויחד איתו התקלה. אודה אם מישהו יוכל לענות ולעזור לי לפתור את הבעיה הזאת.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by bennash,
    • 0 תגובות
    • 1k צפיות
  23. היי אני מנסה להפעיל את windows update והוא לא מצליח להתקין את העדכונים בהצלחה. לאחר ההפעלה מתקבלת הודעת השגיאה Error found code 8E5E03FA windows update has encountered an unknown error האם ידוע למישהו איך לפתור את זה? כי הווינדוס נתקע תמיד באותה נקודה?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  24. לא עדכנתם את מערכת ההפעלה שלכם השבוע? מחכה לכם עדכון חשוב שעשוי למנוע את גניבת המידע שלכם לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/מיקרוסופט-מפיצה-עדכון-חלונות-לתיקון-פ/

• 0 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.