עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by almogila,

קבלתי מחשב חדש וכשאני מכניס את הדיסק של VISTA או XP אני כל הזמן מקבל את השגיאה הזאת WINDOWS BOOT MANAGER מה הסיבה וכיצד אני פותר אותה תודה אני מצטער עם זה לא קשור לפורם הזה פשוט לא ידעתי לאיזה פורום לפנות

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. זה מה שעולה לי איך אני מוחק לגמרי את אותו הקובץ או תוכנה כדי שזה לא יופיע יותר?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. בכול פעם שאני מנסה להתקין את האקספלורר 8 אני מקבל הודעת שגיע שהתקנה זו אינה תומכת בשפה הנוכחית של מערכת ההפעלה שלך. אני עובד עם חלונות XP פרופשיונל גרסה 2002 SERVIS PACK 3 שבמקור שלה היא בשפה האנגלית, אבל בעזרת תוכנה מסוימת הפכתי את המערכת לעברית. האם יש איזה שהיא דרך כן להתקין את האקפלורר בעברית? כי באנגלית אם אני זוכר טוב הצלחתי פעם להתקין.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by ravid,

זה המצב שלי, בעבר השתמשתי בדיסק של XP כדי להגיע אל ה DOS אבל עכשיו הוא מפעיל ישר את ההתקנה שלו במקום לשאול אותי אם אני רוצה משהו אחר. הייתי מכין דיסקט הפעלה אבל הדיסקט שלי לא נראה לי תקין וגם אין לי בכלל דיסקטים . אז איך אני מגיע ל DOS? יש מצב שדרך ה Recovery? תודה על העזרה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. Started by digixd,

שלום אני מנסה להפעיל דיסק די ישן עם דרשת מערכת מאוד ישנות והוא לא עולה כניראה בגלל שהמערכת שלי היא וונדוס 7 מתקדמת יותר ממה שהיה פעם יש דרך להפעיל את זה למרות שדרישות המערכת שלי חדש ואני באמת אומר הדרשת מערכת לדיסק מאוד ישנה ויש לי הודעת שגיאה כזו תמונה= http://www.fastup.co.il/images/1563927.png יש דרך להפעיל ? תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום, קיבלתי היום מחשב חדש עם Windows 7 Pro בעברית כפתורי המשימות נעלמים לי משורת המשימות למטה מדי פעם הם מופיעים לי מחדש ( למשל כאשר אני מפעילה את מנהל המשימות ומסמנת "עבור על" עבור אחד היישומים), אבל אחרי פרק זמן מסויים זה נעלם שוב. ניסיתי לבדוק במאפיינים של שורת המשימות, אבל לא מצאתי שום דבר רלוונטי. אם אני עושה איתחול, זה עולה בסדר, אבל לאחר מכן קורה שוב. אשמח לעזרה, אביטל

7. Started by eliXir,

אני מנסה להתקין את הווינדוס 7, אבל משום מה לוקח להתקנה משהו כמו 10 דקות לעלות.. כלומר, כשאני עושה ריסטרט למחשב ונכנס למצב של ההתקנה עם הדיסק, זה מעלה את ההתקנה, מגיע לחלון כזה כחול עם ציפורים וכל מיני ציורים כאלה, נתקע על החלון הזה במשך 10 דקות ורק אז מופיע החלון של התחלת ההתקנה - וכשאני לוחץ על הבארים בשביל לבחור שפה וכו' אז הכל עולה בקרטוע.. דיברתי עם חבר שהתקין לא ממזמן את הווינדוס, והוא אמר שההתקנה עלתה לו מיד. לצורך העניין, המחשב שלי לא אמור להוות בעיה.. Intel Core2Duo 6420 (2.13ghz) 2GB Ram 320GB WD gforce 8800gts וואו הרבה זמן לא רשמתי את המפרט של המחשב שלי.. נראה לי שאלה הדברים המשמעותיים תודה מראש לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by nissim_y,

למרות כל נסיונתי about:blank הופך תמיד לדף הבית הפעלתי spybot למחיקת תוכנות ריגול,בדקתי באנטיוירוס שאין וירוסים, מחקתי קבצי tmp וקבצים לא מקוונים והכל ללא הועיל הצילו !!

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by danielk9,

היי וערב טוב!!!! רכשתי לא מזמן מחשב חדש מסוג HP שכולל ויסטה... וברצוני להתקין XP חוקי שיש לי... אבל אי אפשר יש לכם מושג למה?? הבנתי שזה משהו שמקורוסופט אני טועה או לא?? הבנתי גם שבנוסף קיים פיתרון!! אנה עזרו לי :'(

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. יש לי קובץ spyware שמסתתר אצלי על הכונן כבר 3 ימים, ניסיתי להוריד אותו היום מהצהריים ועד עכשיו, מה לא ניסיתי?! סרקתי עם ad-aware, סרקתי עם spybot, סרקתי עם spy sweeper, סרקתי עם נורטון אנטי וירוס, וסרקתי עם עוד 5 תוכנות נוספות שהורדתי (כל התוכנות הכי חדשות ומעודכנות). הקובץ הזה עושה לי את המוות!!! הוא מתקין לי תוכנות spyware כל פעם שאני מפעיל מחדש את המחשב, ואז אני סורק, וזה מוצא את כל התוכנות שהוא התקין חוץ מהקובץ עצמו שמתקין אותן כל פעם מחדש!!!! זה כל כך מתסכל!!! ניסיתי אפילו לסרוק עם התוכנות במצב בטוח, וזה לא עזר!!! הורדתי את כל העידכונים של הווינדוס מהאתר שלהם ועדיין, כלום לא עזר. חבר'ה אני על סף בכי כבר. ולהלן תמונות: זאת ההודעה שאני מקבל אחרי שאני מפעיל מחדש את המחש…

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by AmitDanan,

היום אני מסתכל בתהלכים בלי שאף תוכנה רצה ברקע יש לי 59 תהליכים מה שלא היה לי מעולם, ממש עכשיו ירד לי ל58, הדבר היחיד שהתקנתי היה AVG אנטי וירוס האים זה טבעי כי מעולם לא עברתי את 45 תהליכים? (חוץ מיזה הזיכרון קפץ לי באיזה 300, עכשיו שמתי לב שזה לא רק אנטי וירוס יש שם גם אנטי ספאם אנטי ספיוואר, פיירוול ועוד מישהו יכול להעלות לי רק את האנטי וירוס שAVG?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. Started by G-BOY10,

רציתי לדעת האם אפשר ליצור קיצור דרך מבלי שיהיה את האיקון (הציור) שיש לו ויהיה מעין ריבוע שקוף או שלא יהיה בכלל ריבוע

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. Started by chichy,

שלום עד לא מזמן היה לי Task Switcher יפה כזה. היום שמתי לב שהוא כבר לא פועל ובמקומו יש את ה- Task Switcher הרגיל. בדף הזה יש הסבר כיצד להוריד את המעוצב, אבל אני מחפש דרך להחזירו. למישהו יש מושג איך להחזיר את ה- Task Switcher שלי?? תודה, איל

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. אני שיניתי קונפיגורציה ואני רוצה לעשות התקנה נקיה של כל המערכת אבל כשאני מכניס את הדיסק של WIN7 הוא טוען את הקבצים וממשיך להפעלה רגילה של WIN7 ונתקע. אם אני מוציא את הדיסק אז הוא עולה ואמר שיש בעיה במערכת הפעלה ומציעה לי להכניס את דיסק של WIN7 לעשות REPAIR ועוד 2. אני מכניס את הסדיסק, טעון קבצים כיאלו של התקנה ואז שוב פעיל את WIN7 :s05: בלי שום תפריטים בלי כלום, הכי טוב זה אחרי שהדיסק בפנים אחרי שהוא כבר מעלה את המערכת הצלחתי להכנס למסך הטעינה (F8) אבל זה עדין לא עוזר לי מישהו?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by kkffiirr,

אני מעונין להחליף לוח אם במחשב בו מותקן XP, אבל אני לא רוצה להתקין הכל מחדש, אני מודע לזה שיש פתרונות כמו UNIVERSAL RESTORE שמאפשרים ליצור גוסט אוניברסלי שיעבוד במקרה הזה אם אני זוכר נכון מישהו פעם הראה לי כלי פשוט יותר שמבצע את הפעולה על המחשב. האם אתם מכירים דרך "לאפס" את הWINDOWS כך שיקבל לוח אם אחר? שוב, אני מדבר על XP.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום אנשיםםםם, ככה, חבר שלי קיבל אתמול מחשב פיצוץ.... יש לו דיסק צרוב של אקס פי, איך מתקינים....?? הכנסנו את הדיסק, עשינו ריסט, והוא עדיין רושם: "press any key to restart" או משו בסיגנון לא זוכר בדיוק.... בקיצר, איך אני מתחיל את ההתקנה....

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. אני מחפש מדריך טוב ליצירת Windows PE 2.0 שנותן גם להוסיף אפליקציות מותקנות מראש ודרייברים וכו... יש למישהו מושג ירוק איפה אני מוצא מדריך (ורצוי גם איזה אפליקציה טובה שתעשה את כל הסקריפטינג.מקומי...Automated שיט..)

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. היי, התקנתי את תוכנת winamp על המחשב ועכשיו כל קובץ וידאו שאני פותח - נפתח ע"י התוכנה. אני רוצה שהתוכנה תנגן רק קבצי אודיו ולא וידאו. ניסיתי אין ספור פעמים ללחוץ על קובץ מסוים - קליק ימני - פתח באמצעות - בחר ברירת מחדל (ע"י תוכנה אחרת, כמו VLC וכד') אבל תמיד ברירת המחדל חוזרת לwinamp. מישהו יודע איך מסדרים את הבעיה הזו??

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. הכוונה ליצור לינקים סימבולים וכך יהיה דיסק המיועד למערכת ההפעלה, דיסק לקבצי תוכנות ודיסק לספריית USERS (ועוד אחד לזכרון וירטואלי). כל הדיסקים אינם SSD, במהירות בין 5200 ל7200, 8 גיגה זכרון חלונות 7 74ביט השיטה - http://www.vistaheads.com/forums/microsoft-public-windows-vista-installation-setup/11016-how-move-program-files-another-drive-partition-2.html#post1737567

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by avi333,

שלום. אני מנסה לפרמט מחשב ולהתקין לו וינדוס ויסטה (למחשב יש את כל הנתונים הטכניים לכך..) אז נכנסתי לביוס של המחשב ועשיתי שהבוט הראשון יהיה מהCD במקום מהתקליטון (פלופי) אבל אני לא מצליח להעלות משם את הבוט של הוינדוס,חשבתי אולי זאת בעיה בוינדוס אז הבאתי וינדוס אקספי וגם ממנו אני לא מצליח להעלות את הבוט ,מה אפשר לעשות? תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. מאז שהתקנתי SP2 כל פעם כשאני נכנס לווינדוס אני מקבל תפריט LOGON שבו אני צריך לבחור את המשתמש שלי כדי להיכנס. אבל רק אני משתמש במחשב ואני לא צריך את המסך בחירה הזה, אני רוצה להיכנס למחשב עם השם משתמש שלי אוטומטית בלי לבחור אותו כל פעם, מה לעשות ? נכנסתי למשתמשים וקבוצות בלוח בקרה שיחקתי עם האפשרויות הדבר היחיד שהצלחתי לעשות זה במקום מסך בחירה - תבנית בחירה. אבל אני לא רוצה את זה אני רוצה שזה יכנס אוטומטית

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by finish,

יש אתר שאני אוהב והוא פתאום הפסיק לעלות לי והוא עולה בכל מחשב אחר שניסיתי לעלות אותו ורק אצלי זה לא עולה איך אני מעלה אותו וניסיתי הכל!! האתר הוא: www.wwe.com תודה פיניש

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. אני רוצה לכבות מחשב שלי (חלונות אקס פיי סי.פיי 1) אבל הרבה זמן לכבות מחשב שלי לפני מופיע "שומר לגדרות" למה? מה פתרון בעיות? תודה מראש ???

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. היי אני לא מוצא באתר של מיקרוסופט את החבילה של הx64 יש רק את הx86. האם החבילה של הX86 מתאימה לשילוב על דיסק של X64??? האם יש mUI לX64 שאפשר לשלב עם nLITE?? תודה לעונים... :yelclap:

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by yisdeyo,

כל פעם שאני מחבה את המחשב חלונות עושה עידכון של אותם 4 כדכונים כל פעם איך אני מטפל בבעיה ומהי?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים