Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
השידרוגים החינמיים ההמוניים עושים את העבודה, והגירסה החדשה של חלונות מציגה פופולריות שיא כחודשיים בלבד לאחר שהושקה לכתבה: http://hwzone.co.il/מיקרוסופט-מאשרת-ומאושרת-חלונות-10-כבר-פ/
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
במהלך איתחול של חלונות הפעלתי את מנהל המשימות (פעולה קבועה שלי) רק שהפעם 'שיחקתי' עם חלון המנהל כדי להרחיב אותו מעט לרוחב, אך מכיוון והמחשב היה מאד עסוק בטעינת מערכת ההפעלה, הרחבת החלון לא הגיב מיידית, פתאום גיליתי שהלשוניות והתפריטים נעלמו וכל שנשאר זה רק מסגרת עם חלון תצוגת התהליכים שעובדים. ניסיתי לאתחל אולי זה יעזור, אבל לא עזר. איך ניתן לשחזר את מראה חלון מנהל המשימות שיכלול שוב את התפריטים עם הלשוניות? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחר התקנה חדשה של חלונות7 בגירסאת 64ביט ULTIMATE תוכנות הTORRENT שלי אינן מתפקדות תקין. וידאתי כי הפורטים מופנים תקין בנתב, ביטלתי את חומת האש, תיקנתי הגדרות צריכת חשמל... אני אובד עצות! MULTICORE, מישהו, HELP ME!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי עותק חוקי של התוכנה שביצעתי לו אקטיבציה אחרי ההתקנה כמובן. פירמטתי את המחשב ועכשיו כשאני מנסה לאקטב דרך האינטרנט הוא נותן הודעה שלא ניתן לאקטב כי כבר ביצעתי אקטיבציה בעבר. מה עושים?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מצגת PPT המכילה קבצי AVI מובנים שעובדת ללא בעיות במחשב עם XP PRO ואופיס 2010, אך במחשב עם חלונות 7 ואותה גירסת אופיס קטעי הוידאו מוצגים ללא קול. האם זו בעיית CODEC ?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה עים כרטיס ISDN של Dynamode דגםH106 כשאני מחבה או מהתחל את המחשב הו קופא בסוף הכיבוי ??? ??? ??? ??? 8)
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש אפשרות ב WIN 7 שיחליף רקעים אוטומתית כל כמה זמן , הבעייה אצלי היא שכל פעם שהוא מחליף את הרקע הוא ממזער את התוכנה/משחק שבו אני נמצא כרגע. יש לזה איזשהו פתרון? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
(מראש מבקש סליחה על השגיאות כתיב) ערב טובחברי הקבהילה hwzone ואני פה צריך את עזרתכם ודחוף. הבעיה שלי שהמחשב מנצל את המעבד הרבה יותר מבדרך כלל ומאז העדכון של וינדוס אני רואה שהמחשב מגיע ל 90 מעלות וזה נראה דבר שצריך לטפל ועכשיו. בזמן שאני מסתכל ב performance שהכרום משתמש כשלושים 30 אבל הניצול של המעבד מגיע ל 70/90 ואפילו ל 100, ניסיתי הכל כל מה שאני ואני לא מצליח לדעת מה זה (מבין שזה וירוס) המחשב שלי ברוסית כך שיוצר לי עוד קשיים. מבקש בבקשה אם משהו יודע או מכיר תוכנה תוכל לפתור לי את כל הבעיות כי המחשב הזה מותאם לעיצוב גראפי וצריך אותו לפרוייקט כלשהו. תודה רבה לעוזרים וסליחה על השגיאות כתיב ורמה נמוכה בכתיבה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לחבר שלי בעיה כזו: יש לו VISTA והוא מבצע כיבוי --> המחשב מתחיל בתהליך יש מסך שבו כתוב "יציאה" וכל המחשב נתקע שעות ולא נכבה, חייב לעשות לי כיבוי כפוי מהכפתור. מה יכולה להיות הבעייה? כמו כן אין עדכונים הכל מותקן. תודה מראש רן
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כל פעם שאני מתקין אפליקציה כזו או אחרת ברירת המחדל היא כונן C איך אני משנה את זה ? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מקווה שזה המקום בשביל בעיות כאלה המערכת הפעלה שלי היא XP ואני משתמש במחשב לבד , זאת אומרת שיש רק משתמש אחד. כשאני מפעיל את המחשב במקום להיכנס אוטומטית לווינדוס הוא מעלה לי תפריט בחירה בין המשתמשים אבל יש רק משתמש אחד לבחור אני רוצה שהוא יעלה לי אוטומטית , מה לעשות ?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! רציתי לדעת ,איך אני מבטל את ה30 יום של ווינדוס ?XPאם אני לא טועה,קוראים לזה אקטיבציה.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב שיש בו הרד דיסק ( ) ואני רוצה להעביר את ההרד דיסק שלו למחשב אחר ומהחשב האחר להוציא כך שיהיה לי את הארד דיסק שלי עם המערכת ההפעלה במחשב השני ואז אני רוצה להעביר מהמשב השני אלי לפי מה שהבנתי זה עושה בעיות ? זה עושה ? איך ליפתור בלי לפרמט ניסיתי לעשות את זה - שמתי מחשב עם הארד דיסק שלי ועוד הרד דיסק על שניהם (ההרד דיסקים ) היה מערכת הפעלה עכשיו כל פעם החלפתי את החיבור פעם היתי צריך את הראשון ופעם את השני עד שזה עשה לי בעיה שהוא לא מזהה אותו איך מעבירים ללא פירמוט תודה לעונים
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי לכולם, בכל פעם שאני רוצה לכבות את המחשב אני צריך ללחוץ על Start > Turn Off Computer > Turn Off לפחות פעמיים עד שהמחשב מסכים להכבות. יש לזה פתרון מוכר כלשהו ?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא מצליח לשמור את הסיסמא בdail-up בווידוס הצעות ופיתרונות יתקבלו בברכה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי גירסא של xp sp2 ברוסית , ניתן להפוך אותה לאנגלית ?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים חבר קנה מחשב נייד לנבנו 3000 אם אני לא טועה תאמת לא שיחקתי איתו הרבה הגיע עם vista home premium עכשיו הוא באנגלית באתי לנסות להתקין MUI ולא הצלחתי מה שלא ניסית לא עזר ניסיתי גם דרך הwindows update אבל לא מצאתי שם כלום מה שכן כזה דבר אמור להופיע לי באפשרויות אזור/שפה: מה שלי מופיע זה הכל חותץ מהחלק של הinstall/uninstall languages... משהו כזה: מה שלא עשיתי לא עזר המשתש שלו הוא יחיד הוא כמובן אדמין אין עוד משתמשים פשוט לא הבנתי איך לסדר את זה מקווה שמישהו פה יעזור לי תודה לכולם
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם הסרביס הנ"ל לא עולה לי עם המחשב מה שגורם לכל הדסקטופ להעלים.הכל התחיל כשניסיתי לשנות שם של קובץ לא רלוונטי למערכת ההפעלה בכלל גם לאחר מחיקתו הדסקטופ לא חוזר גם אחרי כניסה לחלון של שיטוט במערכת לא הצלחתי להכנס לריסטור זה פשוט לא עולה גם בסייפ מוד גם נסיון ל SFC /SCANNOW לא עוזר אפילו ERD לא עוזר כולל הפעלה במצב האחרון הטוב ביותר מה עודים?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי ווינדוז ויסטה 32 ביט ויש לי 2 חשבונות. חשבון אחד שהוא שלי ויש שם את כל הדברים שלי ויש חשבון Admin שבו אני כמעט ולא משתמש. בימים האחרונים אני מעלה את המחשב ואז נכנס לחשבון שלי ואז המחשב פשוט נתקע והוא מחייב אותי לעשות ריסט לWindows explorer או בכלל לסגור אותו. בחרתי לעשות ריסט ואז המחשב חזר אבל אחרי כמה דקות שוב נתקע ודרש ממני שוב לעשות ריסט או לסגור. וככה זה ממשיך ואני לא יודע מה לעשות. בנתיים אני משתמש בחשבון השני שלי אבל אני רוצה לחזור לחשבון הרגיל שלי.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כאשר אני מפעיל את האקספלורר אני מקבל שני פופ אפים, אחד כביכול מטעם נורטון, המבשרים כי התגלה אצלי Trojan.StartPage, שמשנה את עמוד הבית באקספלורר: ו- הרצתי את נורטון ב- safe mode אבל הוא לא פתר את הבעיה. כשאני מנסה לעשות live update לנורטון אני מקבל הודעת שגיאה: פתרונים?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כל מי שהתקין XPSP2 נא לדווח איזה באגים, אם יש או אין. לי יש באג אחד שברגע שאני גורר קובץ אז לא רואים את הסמל שלו (בעת הגרירה) ורואים רק את מצביע העכבר ואם אני גורר את הסמל למקום אחר ומשהה את העכבר לרגע, לחוץ אז פתאום הסמל מופיע אחרי שנייה. וה"באג" השני הוא שעכשיו לפעמים כשאני שולח פה הודעה בפורום הIE קורס, אני יודע שזו בעייה מוכרת אבל כשהיה לי XPSP1 זה לא קרה כמעט אף פעם ורק לעתים נדירות מאוד. למי שיש באגים נא לדווח!! - תודה!
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, המחשב שלי מחובר לשני מסכים 21 אינצ (המסך הראשי) ו 32 אינצ ( המסך המישני) רציתי לדעת אם יש אפשרות בווינדויוס 7 או בדרייברים של הכרטיס מסך לפתוח משחקים במסך המישני ולא במסך הראשי? ???
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! הסיפור קצת מוזר והרי הוא לפניכם: המדפסת שברשותי היא hp officejet 8500. התקנתי אותה על המחשב הנייד שלי, שעליו windows xp והיא עובדת מצויין. גם כשהתקנתי אותה, לראשונה, על המחשב החדש שלי שיש לו WINDOWS 7 64BIT היא עבדה מצויין (ללא צורך בדרייברים) הבעייה החלה כאשר, בעקבות תקלה טכנית במחשב, פירמטטי והתקנתי את הווינדוס מחדש. הכנסתי שוב את המדפסת והיא הותקנה כרגיל, אך אף מסמך שאני שולח להדפסה לא מודפס! אפילו לא מופיע חיווי שיש תקלה כלשהי! הוא פשוט אומר לי שהמסמח הודפס! התקנתי את הדרייבר המעודכן ביותר לWIN7 64 שנמצא באתר HP אך ללא הועיל- אולם בתכנת השירות של HP מופיע שהמדפסת מקוונת, היא מראה כמויות צבע ואפילו מצליחה להדפיס(!) דפי כיול, בדיקה למדפסת, אך לא דרך שום …
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם העתקתי כמה עשרות קבצי מוזיקה מהמחשב הישן אל DOK והעברתי למחשב החדש, הבעיה היא שסדר הקבצים שונה. אני רוצה שהקבצים יסודרו לפי סדר ההורדה שלהם. (הקובץ שהורד אחרון הכי למטה וכן הלאה). ניסיתי להגדיר לפי date modified אבל זה עדיין לא סידר את זה ממש טוב.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך עזרה ישלי סיריאל של WIN7 ULTIMATE וחיפשתי הורדה ברשת ולא מצאתי אם אפשר אני לא כלכך מבין בזה שההורדה תיהיה יעני מה שאני צריך לצרוב על דיסק בשביל לפרמט תודה מראש!!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-