עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by VoliSuS,

סתכלו אני עכשיו מהמחשב של אח שלי יש לי מחשב הכל טוב עובד וזה.. עכשיו קיצר התקנתי עליו ויסטה לא מזמן זה לא קשור רק שתידעו לא יודע אם זה יעזור קיצר רציתי למחוק את כל D למה סתם הוא עמד לי אז קיצר לקחתי את התוכנה הזאת: נערך ע"י multicore - פרסום WAREZ אסור בפורום. ולא יודע לחצתי שמה על איזה משו ואני כמו טמבל המחשב יעני עשה ריסט וזה עכשיו לא עולה שאני פותח זה עולה לי כאילו הכונן ריק וזה עולה לי ללחוץ על ctrl+alt+del Hעני לעשות עוד פעם ריסטרט.. קיצר יש לי את הדיסק התקנה של הווינדוס ויסטה עכשיו אני מפעיל את המחשב יש לי מחשב של DELL אני יודע איך להיכנס לביוס אבל לא יודע כאילו אין פה ביוס אני מפעיל את המחשב יש לי את אפשרויות אבל אף אחת מהם זה לא להיכנס לביוס אין לי מושג מה…

• 5 תגובות
    • 795 צפיות
  2. WINDOWS XP PRO SP3 משהו מוזר, אחרי הדלקת המחשב או RESTART הכל עולה כרגיל למעט ה firewall של ה windows. אני נכנס לאחר מכן ומפעיל אותו ידנית, אבל ברגע שמכבים את המחשב או עושים RESTART ה firewall חוזר למצב של "לא פעיל" ניסיתי לתקן ע"י RUN: NETSH FIREWALL RESET וקיבלתי את חלון הדוס הריק והודעת שגיאה המצ"ב : ניסיתי גם לבדוק אם הסרוויס הזה פועל אוטומטית או ידנית או תמידית תחת RUN -> services.msc Windows Firewall/Internet Connection Sharing (ICS) כל אלה נמצאים במצב אוטומטי: Network Connections Security Center Windows Firewall Event Log מה אומרים המומחים :s05:

• 5 תגובות
    • 777 צפיות
  3. שלום חברים, בזמן האחרון אני נתקל בזה שמחשב הנייד שלי קורס... הוא יכול לעבוד 7 שעות ואז אני רק אזיז אתהעכבר המחשב יקרוס. בכל פעם הודעת השגיאה היא שונה כגון: 0X0000005e 0x00000007d וכו'... אני אובד עצות, אשמח לתגובות מכם. תודה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  4. אני פירמטתי את המחשב התקנתי כמו שאני תמיד מתקין את הדרייברים של לוח אבל אין סאונד בדקתי אם זה מזוהה במנהל התקנים וכן זה מזוהה עדכנתי את הווינדאוס אבל זה גם לא עזר מדובר ב WinXp Pro הכרטיס כל הוא מובנה בלוח הלוח מדגם Gigabyte GA-K8N51GMF-9 חשוב לציין כי פירמטתי את המחשב כבר פעמים רבות ב3 השנים שיש לי את המחשב ואף פעם לא ניקלתי בבעיה עריכה: פתרתי את הבעייה אפשר לנעול.

• 4 תגובות
    • 641 צפיות
  5. Started by Ding Ding Dong,

יש לי שתי חשבונות משתמשים על הווינדוס - אדמניסטרטור ואחד על השם שלי. עכשיו אני רוצה להיות פעיל על האדמניסטרטור אבל הוא לא נותן לי (אלא אם זה מצב בטוח אבל מצב בטוח לא מועיל לי). איך אני פותח את האפשרות להיות פעיל על האדמניסטרטור בלי להיות במצב פתוח? (יש לציין שיש לי את הסיסמא) תודה לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 756 צפיות
  6. Started by zohar678,

קיבלתי כוכב כחול עם הודעה האומרת לי שמערכת ההפעלה שלי לא חוקית, כיצד ניתן לטפל בבעיה זאת?

• 4 תגובות
    • 643 צפיות
  7. אני מעוניין שהווידוס יפעל בלי שאני ילחץ על השם משתמש שלי, יש לציין שהוא לא מבקש ממני ססמא כלשהי רק ללחוץ על השם משתמש שלי. יש לי שם משתמש אחד במחשב, איך אני גורם לווינדוס לרוץ בלי ללחוץ על כלום?

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. הוספתי תמונה, כמו שאתם רואים הסמן אמור להראות בשורה הבולטת... הוא שם, אבל לא ניראה... אני מוצא את עצמי מנער את העכבר כל הזמן כדי שהסמן לא יעלם... חיפשתי בהגדרות של העכבר ולא ממש מצאתי משהו שקשור... עריכה, הוסיף שזה קורה רק בדפדפן... ולא בדסקטופ לדוגמא... תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 2.8k צפיות
  9. בשעה טובה קיבלתי את ה N10E אחרי המתנה ארוכה ויש כמה שאלות ה XP HOME שמותקן הוא באנגלית לא ידעתי המיקלדת בעיברית קצת מטומטם אבל זה מה יש באתר ראיתי שיש מדריך כדי ליצור כתיבה עיברית אבל הפונטים נישארים באנגלית. איך הופכים הכל לעיברית מישהוא אמר לי שצריך כמה דרייברים ואז זה הופך לעיברית האים נכון? ועוד שאלה האים אני יכול להתקין IE7 בעיברית?

• 2 תגובות
    • 800 צפיות
  10. היי... מישהו יכול להגיד לי מה זה? http://i42.tinypic.com/14bkv8j.jpg מה הבעיה ואיך אני מסדר את זה? תודה =]

• 7 תגובות
    • 912 צפיות
  11. Started by Nihility,

אם התקנתם את המסנג'ר החדש בחלונות 7 בוודאי שמתם לב למספר דברים: 1. הוא לא מתמזער, במקום זה הוא נשאר תקוע בשורת המשימות ותופס מלא מקום. 2. הוא כאילו פתוח על 2 חלונות כל הזמן ככה שאי אפשר למזער אותו בלחיצה על האייקון שלו בשורת משימות. 3. הוא כל הזמן קופץ גם אם הוא ממוזער כשממזערים את פיירפוקס. יש לזה פתרון די פשוט. ניתן להריץ את Live Messenger בcompatibility mode לחלונות vista. זה מאפשר למזער אותו כרגיל ופותר את כל הבעיות.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. יש לי מסך Dell 2709w, ויסטה 64. הגדרתי שהמסך יתכבה אם המחשב לא בשימוש במשך 25 דקות. עם זאת, המסך נשאר עם השומר מסך ומסרב להתכבה. צירפתי צילום מסך עם ההגדרות. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. הבעיה צצה בזמן האחרון. הנה התיקון: http://www.neowin.net/forum/index.php?s=8f6d8c34b7444b93b34c4b12fcb5ee69&showtopic=724260&pid=590446178&st=0&#entry590446178 עריכה: זה התיקון- go into the registry HKLM\Software\Microsoft\SQMClient\Windows\DisabledSessions rename MachineThrottling to _MachineThrottling אל תשכחו גם להתקין את העדכון שמסדר את הבעיה של הריסת קבצי MP3 בWMP12 http://support.microsoft.com/kb/961367

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. שלום, אני לא יודעת אם זה הפורום המתאים, במידה ולא אשמח אם תפנו אותי למקום הנכון. קיבלתי אוסף קליפ-ארט במתנה מחו"ל רק שאלו דיסקים המיועדים למק, האם ישנה דרך לצפות / להשתמש בקבצים? י ש לי XP והוא לא מזהה את הדיסק, אלא נותן הודעה שכנראה הדיסק לא בפורמט הנכון. האם ישנה איזו תוכנה או משהו שדרכו אפשר לצפות ולהשתמש בקבצים? האוסף הוא : ART EXPLOSION 750000 תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by avram,

סליחה על הבורות קניתי מחשב לאבא והוא זקוק לעברית מלאה ואני לא מצליח לאתר גירסת עברית שהיא גם 64 ביט (xp , vista)

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by tomer92,

פירמטתי את המחשב ושפתחתי אותו היה ערכת נושא של windows classic ושניסיתי להחליף אז היה כתוב:לא היתה אפשרות להחליף את ערכת הנושא מכייון ששירות זה אינו פועל ניתן להפעיל את השירות בכלי ניהול המחשב בלוח הבקרה

• 4 תגובות
    • 636 צפיות
  17. Started by A-L-o-n,

חבר'ה מה עדיף? אם זה למשחקים, אז אני חושב שאקס פי, כי ויסטה לוקחת חצי מהזיכרון ומתקיעה את כל המשחקים שמופעלים, בעיקר לאלו שיש להם 2 ג'יגה. משחק כמו קרייסיס, נתקע מתי שיש ויסטה.

• 3 תגובות
    • 708 צפיות
  18. Started by veredaniel,

בxp pro כל פעם ששולחים הדפסה הPrint Spooler service מפסיק לעבוד האם למישהו יש רעיון?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by yousux,

יש לי מחשב נייד עם חלונות חוקי עליו, אבל אני לא מעוניין שה WGA יותקן לי על המחשב, האם יש דרך להשתמש ב WU אוטומטי (או עם בחירה ידנית) אבל שלא ידחוף/יתקין לי את ה WGA בכח ? אם לא, איזה ברירות יש לי (תוכנות כמו autopatcher מומלצות ?)

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. ברשותי נייד שמותקן עליו וויסטה הום. בשל בדיקות שעליי להריץ, ברצוני להתקין גם ווינדוס XP HOME כDUAL BOOT, ולאחר שאסיים את הבדיקות(בערך יום עבודה), יהיה עליי להסיר את מערכת ההפעלה השנייה כאילו לא הייתה מעולם. מה הדרך הפשוטה והנוחה לעשות זאת(ההסרה. את ההתקנה אין בעיה לעשות מן הסתם)? האם זה בכלל אפשרי או שכל מה שאעשה ישאיר גרורות מרגיזות?

• 6 תגובות
    • 974 צפיות
  21. Started by zam,

אהלן לכולם. מחקתי בטעות את סמל המחשב שלי מעל שולחן העבודה. המערכת היא XP ואני הייתי על מצב קלאסי. איך אני משחזר את הסמל חזרה? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by Griffin,

לילה טוב. אני משתמש חדש יחסית בויסטה. אני צריך לבצע שינוי כלשהוא בכמה תיקיות במחשב אך אין לי הרשאה לכך (על אף שאני מוגדר כאדמיניסטרטור ועל אף שהגדרתי הרשאה מלאה דרך מאפיייני הכונן). ברצוני לדעת איך באפשרותי להכנס לחשבון המנהל :-\ תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  23. שלום לכולם, בעיה מוזרה - סאונד עובד לי רק במדיה פלייר ולא בשאר האפליקציות - אקספלורר, פיירפוקס, vlc וכו'. מה ההסבר ??? תודה רבה !

• 4 תגובות
    • 625 צפיות
  24. Started by zohar678,

לאחרונה עקב בעיות במחשב שלי התקנתי עליו מחדש את מערכת ההפעלה אך המצב נעשה יותר גרוע ממה שהיה קודם. ברצוני לדעת כיצד מפרמטים את המחשב? הדיסק הקשיח שלי מחולק לשתי מחיצות. יש לי XP בעברית.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים