Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין להתקין ad-adware הבעייה שהוא דורש תמיד הפעלת סרביס ואני לא רוצה אותו שירוץ תמיד האם ניתן לכתוב קובץ סקריפט: הפעלת הסרביסים שנחוצים לתוכנה הפעלת התוכנה כיבוי הסרביסים בעת סגירת התוכנה כיצד?
-
- 6 תגובות
- 954 צפיות
-
-
שלום! ברשותי מחשב חדש, עליו התקנתי Win2000+SP4. הבעיה: בעת הפעלת Task Manager וגם MSConifg, היישום עצמו נכבה לאחר שניות מספר... כך שנאי לא מצליח לקנפג ולהשתמש בעצם באחד היישומים הללו... מישהו נתקל בזה פעם? והאם זה יכול להיות תהליך "רשע" שעושה זאת?
-
- 4 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום אני צריך עזרה מאוד דחוף בזה. התקנתי תוכנה אחת, אבל היא הותקנה בלי תקייה בתוך תיקייה ראשית (PROGRAM FILES), אז עשיתי UNINSTALL לה כדי להתקין אותה מחדש בתיקייה מסודרת, אבל אחרי שעשיתי את זה כל מה שהיה לי בתיקייה (סביבות ה-10 תוכנות פלוס 4 משחקים) נעלמו! אין לי מושג מה לעשות, ניסיתי ריסטארט ו-SYSTEM RESTORE ושום דבר לא עזר. אין לי מושג מה לעשות, זה תוכנות שלקח לי סביבות השבוע להתקין... אני חייב עזרה דחוף וגם איזשהו הסבר לבעיה הזאת תודה מראש..
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
מקווה שזה הפורום הנכון... אז ככה, נעלם לי boot device בשם optiarc DV שהוא היה בעצם הראשון ברשימה (first boot device) איך זה קרה ואיך אני יכול לשחזר אותו? תודה.
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הורדתי את הMUI כדי לשנות את הממשק של המחשב שלי מאנגלית לעברית. כאשר אני מנסה לפתוח את קובץ ההתקנה - MUISETUP, אני מקבל את הודעת השגיאה הבאה: Windows XP Multilingual User Interface Pack cannot be installed on this platform אני עובד על נטבוק של HASEE עם SP3 מהי הבעיה?!
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
-
-
אתמול הורדתי את sp1 למחשב ולא נהייתה שום בעיה (אם זה אומר משהו על sp2?), בכל מקרה היום אני רוצה להוריד את sp2 אבל באתר של מייקרוסופט כתוב את הדבר המפחיד הבא: 5. בצע גיבוי מלא של כל הקבצים. א. למה הם מתכוונים. לגבות גם את מערכת ההפעלה? ב. האם זה באמת נחוץ או שזו איזו הגזמה של מייקרוסופט? ג. האם עלולים להמחק/לההרס קבצים כתוצאה מהתקנה זו? ועוד שאלה קטנה איך אני יודע בוודאת שsp2 אינו מותקן כבר במחשב שלי? תודה רבה לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 914 צפיות
-
-
לחבר שלי יש 4 ג'יגה זיכרון במחשב ,עכשיו, השאלה היא האם הם ינוצלו על מערכת ההפעלה Visa 32bit ? מאחר ושמעתי שיש בעיות אם גרסת ה 64BIT. ואם הם לא יונצלו במלואם, אז כמה זיכרון מתוך ה- 4 ג'גה זכרון ינוצל בערך(ב-VISTA 32 BIT)?
-
- 4 תגובות
- 612 צפיות
-
-
מישהו יודע מה נסגר עם הוינדוס? קראתי איפה שהוא על הבעיה אבל לא מצאתי בחיפוש איפה.
-
- 5 תגובות
- 762 צפיות
-
-
נפגמו לי כמה קבצי מערכת ע"י וירוס. אני יודע שיש דרך להריץ סריקה על כל הקבצים והקבצים שחסרים או שנפגמו יתקנו. איך? תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 752 צפיות
-
-
(עדכון אחרון 22/10/2009 ) שלום לכל גולשי פורום Windows, הסטיקי הקודם עלה על גדותיו וכבר לא ראו יער מרוב דובים לכן האשכול הזה ירכז את כל הנושאים החשובים עם קישורים והסברים וכל הדיונים שיפתחו מעתה על מערכת ההפעלה הנ"ל יהיו עצמאיים כדי ליצור סדר בשביל הקוראים והמשתתפים בדיון. בעיות שקשורות למערכת ההפעלה ידונו בדיונים נפרדים וקישורים לבעיות יוספו לנושא הדביק הזה כדי לעזור בלכוון אנשים דומה לFAQ. שאלות נפוצות ותשובות עליהן: מתי יוצאת המערכת סופית? המערכת יצאה להפצה המונית ב22 לאוקטובר 2009. האם כדאי להתקין כבר היום את המערכת כמערכת הפעלה ראשית במחשב? הגרסה הסופית של חלונות 7 כבר שוחררה ליצרנים וזה אומר שכל מי שזכאי לי יכול להתקין אותה. אולם לא בהכרח יהיו דרייברים זמינ…
-
- 1 תגובה
- 19.4k צפיות
-
-
אני צריך לפרמט לחבר מחשב ורציתי לדעת עם אני יכול להגדיר לו 2 משתמשים ובאחד שהממשק יהיה ברוסית ובשני שהוא יעבוד על עברית (או אנגלית עם אין אפשרות) תודה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי windows 8 pro לוח אם תומך H77 , מוגדר ahci
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי לכולם יש לי win xp sp3 והוא עשה לי כמה עידכוני מערכת קטנים. בלי ידעתי, הוא התקין לי את התוכנה Windows Search. והיא תופסת לי זיכרון בתהליך הנקרא- searchindexer.exe. אני רוצה להסיר את הכלי הזא, ולכן נגשתי להוספה או הסרה של תוכניות ופשוט לחצתי על התוכנה בכדי למחוק אותה. איך שאני בא למחוק, יש לי הודעת אזהרה שרשום שם את כל התוכנות שהתקנתי אחרי שהתקנתי את Windows Search, ומצויין שם שאם אני יסיר את Windows Search, אז כל התוכנות שהתקנתי אחרי Windows Search עלולות לא לעבוד בצורה תקינה. מה אני אמור לעשות בכדי למחוק את הכלי המטופש הזא? ואם אי אפשר, אז לפחות אפשר לעצור את הproces שלו לתמיד? איך? תודה
-
- 9 תגובות
- 951 צפיות
-
-
הצורב שלי תקין ומזוהה בביוס, וגם אפשר להריץ לינוקס בBOOT, אבל בוינדוס משום מה הכונן לא מופיע אצלי ברשימת כוננים. מה הסיבה לזה ואיך אפשר לפתור את הבעיה הזאת? בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי,נכון כשלוחצים התחל=>הפעלה=>msconfig=>ושם יש אפשרות להוריד שירותים שעולים עם המחשב נכון?יופי! אז אני הורדתי את מה שאני לא רוצה שיעלה לי עם המחשב ואחרי שאני עשיתי ריסטארט למחשב שלי הכול חזר לקדמותו...כאילו לא ביטלתי כלום... מה הפטרון? תודה.
-
- 3 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום, החלטתי לפרמט את המחשב ולעבור לווינדוס 7, מכיוון שהXP עושה בעיות אין לי סאונד וכאלה לאמשנה.. רציתי לדעת איך צורבים את המערכת? על איזו מהירות? איזה גרסא עדיף להוריד? 7600 RTM או 7127? גרסא X86 זוהי גם גרסא X32? איזה עדיף להוריד את המערכת עם עברית מובנה? או להתקין MUI? ואם מישהו יכול להביא לי כמה מדריכים שיעזרו לי לפרמט את הXP וישר להתקין את ה7 תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3441810,00.html
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כל תקייה מסודרת אצלי בנפרד בהעדפות: 1. תקייה מסויימת, לפי "רשימה" , תקייה אחרת לפי "סמלים" וכו... 2. יש לי תקיית קיצורי דרך שבה אני מסדר את כל הקיצורים שלי לפי "סמילם" ולפי סדר שלי מה ראשון ומה אחרון. 3. תקיית "INCOMING" של אימיול, שבה אני מסדר תמיד לפי "השתנה" . כאמור- כל זה לא נשמר לי אף פעם. הכל משתבש וחוזר להיות איך שבא לו- מ"רשימה" ל "סמלים" , סדר קיצורים משתנה, ותקיית קבצים של אי מיול חוזרת להיות לפי "שם" והפרמטר של "השתנה" נעלם בכלל. (אני מחזיר אותו תמיד "ידני") זה קורה בכל המחשב. מה הסיבה? איך פותרים ? תודה
-
- 4 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי הלוח הנ"ל ויש לי בעיה עם התקן הקול. למרות שבמנהל ההתקנים לא מופיע לי שום בעיה עם שום דבר בעצם הMP מסרב להשמיע כל סוג של קול וטוען כי לא הגדרתי את הקול. יש לציין שהוא מחובר לMB דרך HD-AUDIO האם לחבר אחרת? דרך AC97 אולי?? בהתקנת הDRIVER פשוט לקראת הסוף מופיע לי שגיאה 000001 ונסגרת התוכנית.מה לעשות??
-
- 2 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי תוכנה כלשהי (נקראת HOCR, והיא לוקחת תמונה עם כיתוב כלשהו או דף סרוק, ומחזירה דף טקסט וכך אפשר לשנות אותו), בכל אופן, אני צריכה לרשום קוד שידע "להשתלט" על התוכנה. כלומר, להצליח דרך הקוד לפתוח את התוכנה, לעלות אליה מסמך, ולהריץ אותה על המסמך הזה. (אני יודעת בגדול שפת JAVA, אבל גם C זה בסדר) אז - בתקוה שהשאלה שלי מופנית למקום הנכון - יש כאן מישהו שיודע איזה שורות פקודה צריך כדי להריץ אפליקציה כזו? אפשר עזרה, הכוונה בבקשה? מקווה לטוב ותודה מראש לכל המגיבים.... עינת
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
הורדתי ... ועכשיו אני שואל איך מתקינים. תודה
-
- 4 תגובות
- 761 צפיות
-
-
יש לי מחשב פנטיום 1.7GHZ סטיק אחד של זכרון 512 SDRAM ו.. השאר לא חשוב יש לי הארד דיסק שמותקן עליו WIN XP עכשיו כל פעם שהוא שהוא מגיע לקו הטעינה של הווינדאוס הוא חושב ומופיע מסך כחול לשניה (ככה שאין מצב לקרוא מה כתוב) וריסט אחריו. אין לי מושג אם זה בעיית ווינדאוס או חומרה,ניסיתי לבדוק כמה דברים במחשב כמו ספק כוח כרטיס מסך.. פשוט השאר אין לי איך לבדוק. ניסיתי גם להגיע דרך סייף מוד אבל גם כשהוא קורא את הקבצים כדי להגיע למצב הזה הוא מגיע לאיזה קובץ שהוא חושב וחושב מופיע שוב מסך כחול לשניה וריסט אחריו. אם למישהו יש רעיון התקבל בברכה. נ.ב אולי זה קשור.. התקנתי את הווינדאוס על ההארד דיסק דרך המחשב החדש שיש לי בבית ה AMD בגלל שהפנטיום עשה לי בעיות,לא רצה לקרוא את ההארד דיסק למרות…
-
- 4 תגובות
- 682 צפיות
-
-
אוקי חבר שלי דווח לי שיום אחד,הוא עבד עם המחשב שלו [הוא יוצר טראנס] ופתאום בלי שום קשר הוא נתקע לו וזה קורה לו מלא בזמן האחרון הוא פרמט את כונן C וזה לא עובד הוא אומר שפעם אחת הוא הפעיל משהו כלשהוא ונתקע לו העכבר והמחשב ציטוט יכול להיות שזאת בעית חימום במחשב,אבל המחשב חדש זה מה שמוזר. יש מצב שזה וירוס? או מה זה יכול להיות?
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
היי קבלתי מהעבודה מחשב עם וינדוס הום 64 פרמיום עם עברית. האם יש דרך שאני יכול לשנות את שפת הממשק לאנגלית ? תודנ
-
- 2 תגובות
- 840 צפיות
-
-
למישהו יש את האתר שאני מכניס בו את ה divice id ... והוא מביא לי את הדרייברים עם קישור להורדה לדוגמאHDAUDIO\FUNC_01&VEN_10DE&DEV_0014&SUBSYS_10DE0101&REV_1001\5&277076E3&0&0101 תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 997 צפיות
-