עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by guymay,

הboot screen שלי הפסיק לעלות לפני חודשיים . והמסך תמיד נפתח רק שנכנס ל WINDOWS . זה היה מונע ממני להיכנס ל SAFE MODE או להגדרות של הלוח אם . אתמול הסרתי את הדרייבר של הכרטיס מסך , בשביל להתקין גרסא חדשה . ואחרי הריסטרט הWINDOWS הפסיק לעלות . עכשיו אני לא יכול להיכנס לsafe mode או להתקין את המערכת ההפעלה מחדש . עזרה בבקשה אני אובד עצות .

• 3 תגובות
    • 788 צפיות
  2. Started by asdasdasd,

לא עולה לי דברים שקשורים אני חושב ..לג'אווה או משהו בסגנון ..... דוגמא האתר הזה http://www.tapuz.co.il/blogtv/ כאשר לוחצים על אחד הבלוגים אמור להיפתח חלון נוסף (של צ'אט ) וזה לא פועל יותר אני לוחץ ושום חלון לא ניפתח ניסיתי אפילו להתקין ג'אווה חדש וזה לא עזר או HWZONE עצמו כשמעלים את האתר אמור להיות סרגל כלים שרשום שם "פורומים".....מדריכים" וכו ..... משהו נידפק לי באקספלורר !!! הכל עבד טוב מאוד עד לפני שהתקנתי איזה סרגל כלים כזה והסרתי אותו מישהו יודע לפתור ת'בעיה הזו ?

• 3 תגובות
    • 637 צפיות
  3. Started by liloli,

אהלן אנשים. כאשר אני משאיר את המחשב דולק לזמן ארוך ביחד עם ביטורנט (לא יודע אם יש קשר בין הדברים) לעיטים דחופות קוראת תופעה מאוד מוזרה המחשב עובר למסך כחול כולו ומופיעה לי בעיית בווינדוס שבעיקרה רשום כך : מסך כחול: DRIVER??_IRQL_NOT_LESS??_OR_EQUAL ולאחר מכן כאשר אני מדלי את המחשב הווינדוס מראה לי את ההודעה הבאה: The system has recovered from a serious error ומבקש ממני לדווח למיקרוסופט על הבעיה למישהו יש מוסג אולי מה זה אומר? אני חושב שזה אולי התנגושת חומרה שגורמת לזה אבל איני יכול להצביע על משהו מסויים האם ישנה אפשרות שהביה היא בחומרה? לוח: ASUS P5WD2 PREMIUM 955X מעבד: P.4 3.0 2MB זיכרון: OCZ PLATINUM PC 4200 512*2 כרטיס מסך: ASUS ATI X800XL אשמח לשמוע הצעות כיצד לפתור…

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  4. Started by bennyye1,

לפני שבועיים נשרף לי הלוח אם אז לקחתי תמחשב לאחריות והחליפו לי לוח אם ועכשיו המחשב שוב עובד והכל טוב, עכשיו בווינדוס הקודם אני לא יכול להשתמש כי זה לוח אם חדש אז התקנתי לבנתיים על כונן אחר עוד ווינדוס במקביל כדי שאני יוכל להציל את הקבצים שלי.. הצלחתי להציל את כל הקבצים מלבד הקבצים שהיו בתוך התיקיה של המשתמש שלי מהווינדוס הקודם (היה לי ווינדוס עם שני משתמשים, אחד מוגבל ואחד מנהל עם סיסמא, אני מדבר על הקבצים של היוזר מנהל עם סיסמא). אני מנסה להכנס לתיקיה של המשתמש הזה והוא אומר לי שאין לי גישה לתיקיה הזאת.. (והוא מחשיב את התיקיה כאילו היא ריקה..) איך אני יכול לעקוף את ההגנה הזאת? כל המועדפים והמסמכים שלי ממש חשובים לי! אני חייב להציל אותם.. בבקשה תעזרו לי..

• 5 תגובות
    • 759 צפיות
  5. שלום לכולם, אנא עזרו לי לפתור בעיה דחופה, כאשר אני מפעיל את המחשב, ה ms-dos מבקש דיסק של וינדוס xp רק כאשר אני מכניס את הדיסק למחשב, הווידוס עולה

• 3 תגובות
    • 773 צפיות
  6. Started by shimon956,

שלום לכולם היום כאשר עשיתי ריסט למחשב אז המחשב עלה כרגיל והתחברתי לאינטרנט ולהפתעתי כאשר אני לוחץ על איזה קישור מהfavorites שלי אז כול אחד מהם זה קישור לאתר ישראלי מסוים כמו walla וכול מיני אתרי חדשות ככה אני שמתי לב לזה מזה יכול להיות בקקשה תעזרו לי

• 3 תגובות
    • 774 צפיות
  7. Started by TimoTy,

כל פעם שאני פותח איזושהיא תיקייה הוא נותן לי הודעה שהוא לא מגיב ושאל אם אני רוצה לשלוח דיווח על התקלה ואז כל המחשב ניתקה הרצתי אנטי וירוס והוא לא מצא כלום מה אני עושה ?

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  8. Started by TimoTy,

טוב יש לי בעיה שהולכת ככה : 1) המחשב לא מזהה את הכונן של הדיסקים שזה מונע ממני לפרמט אותו 2) אני לא יכול ליצור כונן וירטואלי..... נ ניראה לי שזו בעיה ברגיסטי ...... מישהו יכול לעזור בבקשה ??

• 6 תגובות
    • 626 צפיות
  9. Started by dabaz,

כל חצי שעה בערך פתאום ה explorer נכבה, ומופעל מחדש. זה משגע אותי ואין לי מוסג מה גורם לזה! אם למישהו יש אותו דבר, או יודע איך לפתור זה בבקשה תגידו לי. תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 975 צפיות
  10. Started by yotam2233,

אני עדיין משתמש ב-RC של Win7 x64 ובימים האחרונים המחשב התחיל להיתקע לי כל זמן מה, לא משנה אם הוא סתם עומד, אם אני צופה בסרט או משחק במחשב, הוא נתקע... וזו מן תקיעה מוזרה כזו, כאילו אחרי שהוא נתקע אם אני אלחץ להגיע למנהל המשימות הוא יסמן על העכבר כאילו הוא עובד אבל דבר לא יקרה, העכבר לא זז ממקומו והכל נשאר סטטי חוץ מהסימון החושב ליד העכבר, כך גם אם אלחץ Alt+Tab הוא יסמן פעולה חושבת על העכבר אבל לא יקרה דבר... הייתי בטוח תחילה שזה האנטי וירוס וניסיתי כמה, תחילה הייתי עם גרסאת הבטא של קספרסקי, אז עברתי לNOD שהוא בכלל תקע את המחשב כל הזמן וגם לפנדה שגם נתקע פה ושם ועכשיו אני עם AVG וקרתה לי תקיעה אחת בינתיים (בכמה שעות שהמחשב דלוק). הכל חוקי כמובן, אני משתמש בגרסאת הנסיון של …

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  11. טוב אז קודם כל אני לא בטוח שזה בכלל בעיית תוכנה כי לפי מנהל ההתקנים הכל תקין אוורסט מזהה את כל המערכת שלי כפי שהיא בלי תקלות אבל משום מה אחרי שאני מוריד דברים מהאינטרנט דרך התוכנות הבאות : JDOWNLOAER , IDM ,FLASHGET או כל תוכנת הורדות אחרת שפועלת ברציפות במשך כמה שעות (6-10 שעות) הזכרון שלי פשוט "נשחט"! 85% שימוש בזכרון פיזי ..88% .. ולפעמים אפילו יותר 2 "בלו סקרין" ועוד איזה ריסטרט שתיים שכנראה נגרמו מחוסר בזכרון (למרות שפרטי שגיאה אני אציין בסוף הפוסט) אין לי אפילו קצה חוט..זו יכולה להיות בעיית חומרה וגם בעיית תוכנה זה כאילו הזכרון פשוט "זולג" מהמערכת..כי ברגע שאני מכבה את התוכנות העמוסות הזכרון כמובן לא חוסר למצב התחלתי ואפילו לא קרוב (עומד על 70+% אחרי שאני מ…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. שלום. יש לי בעיה רצינית, אני נכנס לכונן C/D לדוגמא וזה מה שקופץ לי: http://img164.imageshack.us/my.php?image=untitledzl1.jpg או נגיד אני ניכנס לתיקייה של הסרטים שלי, זה מה שקופץ לי: http://img164.imageshack.us/my.php?image=645vh1.jpg אחרי שאני לוחץ על ה DONT SEND והשטויות האלה, הWINDOWS פשוט עושה מין "רענן" על כל הWINDOWS - ז"א הכל נעלם ואז עולה שוב, וכמובן שהתיקייה שאלה נכנסתי ניסגרת אחרי ה"ריענון" הזה... וככה המחשב אחרי פירמוט...!! דיברתי במקרה על זה עם אחי שגר בחו"ל וגם לו יש את אותה בעיה, וגם לכמה חברים שלי כאן... (בעיה דומה) הבנתי שMICROSOFT יצאו חזק נגד כל הווינדאוזים הלא חוקיים, שאם עושים UPDATE ואז מתקינים אז הם יכולים לעלות עליי דרך זה, אז יכול להיות שזה…

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  13. Started by rc_p,

קניתי דיסק של 200 GB והWindows מזהה לי רק 128, הבעיה היא בWindows לא בזיהוי. מה אני עושה? סרויס פאק פותר את הבעיה? אני זקוק לתשובה דחוף!!!

• 2 תגובות
    • 700 צפיות
  14. שלום לכולם, הייתה הפסקת חשמל ושהדלקתי שוב את המחשב גיליתי מספר קבצים (מוכרים ובטוח שאינם כל "קובץ מזיק" מסוג שהוא) קבצים אלה אינם "מוכנים" להימחק, ניסיתי בdr delete וזה רושם "הקובץ אינו קיים" , למרות שהגעתי לקבצים האלה דרך התפריט של התוכנה dr delete. ושאני מנסה למחוק ידנית זה רושם "לא ניתן מכיוון שהקובץ\ספריה פגומים" , עכשיו השיא של העניין לדעתי זה שניסיתי להכנס ב safe mode בפעמיים הראשונות הוא בכלל לא עלה ונתקע כשהוא רושם tdi.sys . איכשהוא בנסיון השלישי עלה בsafe mode וניסיתי למחוק את הקבצים ממצב בטוח ואותה שגיאה זה רושם. אשמח לעזרה - תודה.

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  15. Started by iPsych,

אז ככה, אני אשתף אותכם במה שקרה למחשב שלי בזמן האחרון- זה התחיל ביום סגריר, הפעלתי את הXP והוא לא זיהה לי את הצורב והסידי, ניסיתי למצוא פתרונות, כלום לא עזר... (כולל דרייברים, כבלים, ג'אמפרים, וכל דבר אחר), בביוס הוא כן זיהה.. החלטתי לשחזר את המערכת למועד מוקדם יותר, וכאן התחילה הבעיה, לאחר השיחזור, המחשב כל הזמן נתקע בבוט, אחרי זמן ארוך, פירמטתי, והבעיה נשארה... למישהו פתרונים?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by haimon_v,

בתקופה האחרונה יש לי בעיה חמורה - אני לא מצליח לסמן או לבחור יותר מקובץ אחד אם אני רוצה להעתיק/ לגזור/ למחוק אותו. יש לי ויסטה אולטימייט רצה מעולה עד עכשיו, כשאני עושה ctrl+a או משאיר את הshift/ ctrl לחוצים הוא לא מסמן לי כמה קבצים. חייבעזרה - מי שיכול לעזור שיחק אותה!

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  17. Started by koby058,

הבעיה היא שלכל אתר שאני נכנס אני מקבל את הבעיה הבאה:"אירעה שגיאת זמן ריצה האם ברצונך לבצע איתור באגים?" שורה 32 "שגיאה:אין אפשרות להפעיל קוד מתוך script פנוי" צריך את עזרתכם דחוף

• 2 תגובות
    • 716 צפיות
  18. לאחר התקנת הדרייבר החדש של nvidia וערכת הכלים החדשה ששוחררה... נתקע המחשב בזמן שניסיתי לעשות משהו עם כלי הדיאגנוסטיקה... לאחר ריסוט המחשב, בזמן העלאת windows vista home pre 64 bit.... המחשב קפא ומת.... במהלך ניסיון הפעלה באמצעות safe mode התגלתה הבעיה ככשל בתיחול הדרייבר של הכרטיס מסך... ניסיתי להריץ תיקון למחשב באמצעות דיסק ההתקנה של הוינדווס... וזה גם לא עבד... וניסיתי לבצע גם system resotre לזמן מוקדם יחסית... וגם זה לא עבד... אני דיי אובד עצות למישהו יש רעיון???

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by siin,

היי הורדתי מאתר מיקרוסופט את הקובץ המלא של SP2 למערכת עברית והפעלתי אותו, לקראת סוף פריסת הקבצים לספריה הייעודית התקבלה הודעה שקובץ SP2.CAB הנמצא תחת I386 (בערך כ-19 מגה) פגום. בדקתי בעזרת WINRAR ואכן הוא פגום, ניסיתי גם להשתמש באופצית תיקון של WINRAR ולא עזר. 1. איך פותרים את הבעיה הזאת? 2. בהנחה שיציעו לי כאן להוריד את SP2.CAB שוב, אז מהיכן יש להוריד אותו? נ.ב. נראה לי שהקובץ הנ"ל הגיע מאתר של מיקרוסופט ב-WINDOWS UPDATE מפני שבתחילה ניסיתי להוריד אותו משם בדרך המקובלת אך בגלל בעיות תקשורת במהלך הפעולה (לאחר שסיים להוריד ובניסיון להתקין) החלטתי לוותר על הרעיון ולהוריד את כל הקובץ (הענק 259 מגה) מאתר מיקרוסופט ולהתקין ישירות מהדיסק הקשיח וכאן בשלב זה נתקלתי בבעיה. אודה…

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  20. שלום, דבר ראשון הייתי חבר פה בעבר (מזמן) , והנה חזרתי שוב לפורום הנהדר הזה. הבעיה שנוצרה לי מוזרה מאוד, אני לא יכול להתחבר לשרתים במירק , לא יכול להתחבר לרשת ה Torrent (בתוכנה Bit Torrent ) , לא יכול להתחבר לשרתי FTP דרך כל התוכנות FTP המוכרות (SMARTFTP,FLASHFXP מה שבעבר כן הצלחתי) , אבל אני כן מצליח להתחבר לשרתי FTP דרך האקספלורר . בהתחלה חשבתי שזו בעיה ב P2P אצלי או משהו, אבל מה שמוזר זה שהקאזזה עובדת מצויין . חשוב לציין רק שביטלתי את הפייר וול של וויינדוס, עובד עם פיירוול של KEIRO , בדקתי שהכל מוגדר טוב כמה פעמים ובנוסף גם מחקתי אותו לצמיתות ועדיין לא עבד. תודה רבה לעוזרים , ניר.

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  21. Started by PCguy,

הפעלתי את המחשב ויש לי הודעה ntdlr is missing מה עושים?? ניתן לפתור זאת מבלי להתקין שוב? דרך אגב ההודעה מופיעה מיד לאחר מסך האיתחול ---לפני עלית המערכת!! תעזרו לי פליז

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  22. Started by TakSun,

צהריים טובים, יש לי בעיה בוינדוס, דבר בשם Dr.Watson תוקע וסוגר לי תכונות וכל מיני דברים אחרים במחשב ברגע שאני מנסה לפתוח אותם. כשאני פותח ישר מופיעה ההודעה והוא נסגר, רק לאחר כמה ניסיונות נואשים לבסוף אני מצליח. כאלה אמרו לי שיכול להיות שהבעיה היא בגלל הגירסת וינדוס שיש לי, 32 bit כאשר המחשב שלי תומך ב64 Bit. אני באמת לא יודע אם זו הסיבה אבל אני חייב לפתור את מה שמתרחש אצלי במחשב. הנה המפרט שלי אם זה רצוי: מעבד Amd athlon 64 Dual core x2 3800+ לוח אם: GYGABYTE GA-M55PLUS-S3G כרטיס מסך: GYGABYTE Geforce 7600 gt זיכרון: 1024 667MHZ DDR2 מקווה שמישהוא יכול לעזור לי , אני מאוד אשמח, תודה ויום טוב.

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  23. Started by שמואלל,

לוח אם חדש קיבלתי אותו במתנה ושאני מנסה להתקין דריברים לכרטיס קול זה לא מתקין אותם טוב ונותן שגיאה כזאת אשמח אם תעזרו לי תודה רבה

• 8 תגובות
    • 718 צפיות
  24. Started by neoyun,

שלום יש לי windows xp ופתאום המחשב לבד נכבה ושאני בא להפעיל אותו הוא פועל אני רואה את הנתונים ואיך שזה בא להכנס לווינדוס המחשב כאילו לא מראה את המסך כאילו המסך מכובה מה עושים?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. בקצרה: מחקתי את האנטי וירוס שלי בכדאי , להתקין אנטי וירוס חדש! בישבל להתקין את האנטי וריוס החדש צריך לעשות עידכונים מהאינטרנט , אז התחברתי לאינטרנט בלי אנטי וריוס בנתיים זה עדכן לי את התוכנה ( AVAST ) עעשיתי ריסט ולאחר מכן המחשב שלי התחרבש לגמרי ! שאני עושה חיפוש F3 לא רואים אופציות חיפוש , אני לא יכול להפעיל את המדייה פלייר , ניסתי לעשות שיחזור מערכת והוינדווס לא מראה לי את האופציות לשחזור פשוט מראה דף לבן ! ניסתי לסדר תבעיה עם : SPYWARE DCOTOR ADWARE Registry Mechanic כלום לא הולך !!!! בבקשה את עזרתכם בדחיפות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• 6 תגובות
    • 960 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.