עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. יש לי בעיה שכל מיני משחקים שפועלים ב- OpenGL לא עובדים לי ואמרו לי שככה זה לכולם ב - XP ושיש לזה תיקון חיפשתי מלא זמן את התיקון אבל לא מצאתי מישהו יכול בבקשה להביא לי את הלינק לתיקון?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שלום אנשיםםםם, ככה, חבר שלי קיבל אתמול מחשב פיצוץ.... יש לו דיסק צרוב של אקס פי, איך מתקינים....?? הכנסנו את הדיסק, עשינו ריסט, והוא עדיין רושם: "press any key to restart" או משו בסיגנון לא זוכר בדיוק.... בקיצר, איך אני מתחיל את ההתקנה....

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by matizami,

קראתי בדביק על תיקון קבצי מערכת בויסטה ע"י הרצת הפקודה sfc /scannow. לאחר סיום, היה כתוב שהוא מצא שגיאה ויתקן אותה אחרי ריסט. האם אחרי הריסט אני צריך עדיין להשאיר את הדיסק של הוינדוס בפנים, כלומר בוט מהדיסק, או להוציא את הדיסק ולעשות ריסט רגיל

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. קיים ברשותי כרטיס רשת של 3com דגם 3CRUSB10075. התקנתי את הדרייבר שקיבלתי עם הכרטיס, והמחשב עדיין לא זיהה את הכרטיס. כלומר, הוא זיהה שיש חיבור, אבל לא את הכרטיס רשת עצמו. לאחר מכן חיפשתי באינטרנט דרייבר שתומך בויסטה, ומצאתי, אך הדרייבר תומך רק למי שיש סיריאל שמתחיל ב-0300, ואצלי הוא מתחיל ב-0200. עכשיו, יש דרייבר כלשהו שכן תומך בויסטה, ותואם לכרטיס? או שאין מה לעשות ופשוט לקנות כרטיס רשת חדש? תודה.

• 5 תגובות
    • 962 צפיות
  5. השאלה בכותרת. תודה.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by MasterM,

אני לא ממש בטוח שהדיון שאני אעלה הוא אמור להיות בפורום הזה אבל אני לא יודע מה הבעיה. אז ככה : כבר בערך חודש שיש לי בעיה מאוד מוזרה ... כל פעם שאני מדליק את המחשב הוא מנסה לעלות את הווינדוס (כלומר מגיע לשלב שבו רואים WINDOWS וחלון קטן כזה שמתמלא ....) ולאחר מכן הוא פשוט עושה ריסטרסטים ... וכל הזמן מגיע לאותה נקודה ושוב עושה ריסטרט .. ובשלב כלשהוא הוא מצליח לעלות .. למישהו אולי יש רעיון מה הבעיה .. אגב יש לי מערכת הפעלה windows XP Pro

• 5 תגובות
    • 823 צפיות
  7. Started by idan1836,

אני צריך SP1 למחשב בשביל שיזהה לי את ה160 ג'יגה כי הוא מזהה רק 131 במקום 160. אני לא מוצא את הלינק להורדת התוכנה כי הוא שונה לSP2, הורדתי SP2 והוא לא עובד כי יש לי בעברית אז אני רוצה את הלינק של SP1 בבקשה!

• 5 תגובות
    • 998 צפיות
  8. מבחן מעודכן : נראה שאין הבדלים כמעט, אגב הוא המליץ על התקנה נקיה של חלונות 11 עקב CRASHים שהיו לו.

9. עם תום תקופת הנסיון של WIN 7 RC, התקנתי את הגרסה המלאה, על המחשב הנייד. במחשב היו שתי מחיצות (על כונן פיזי יחיד), כאשר באחד מותקנת מערכת ההפעלה, ובשני כל הקבצים (מסמכים, מדיה וכיו"ב). שמרתי על אותו שם משתמש, אבל כל הקבצים שהיו על המחיצה השניה, נמנעת ממני גישה אליהם (כל ה-MyDocuments מכוון למחיצה השנייה, ולא למחיצה של מערכת ההפעלה) עשיתי TAKE OWNERSHIP על כל הכונן, אבל עדיין אין לי הרשאות, ואז אני צריך לעבור קובץ אחר קובץ ולשנות את ההרשאות. יש פתרון מהיר יותר? מדובר באלפי קבצים.... תודה.

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. שלום, יש לי מעבד AMD Athlon 64-bit 3000+ השאלה שלי היא מה עדיף לי להתקין על המחשב שמריץ אותו, Windows XP רגיל ל32 ביט או Windows XP 64-bit ראיתי באינטרנט BENCMARKים שבהם הביצועים היו פחות טובים על הגרסה המיועדת ל64 ביט. אני בעיקר משחק משחקים על המחשב, (כרטיס מסך GeForce 6600GT). אז מה להתקין? תודה

• 5 תגובות
    • 890 צפיות
  11. Started by eyalraz,

שלום, יש לי מחשב חדש עם מערכת הפעלה windows 7 ultimate אני רוצה ליצור אימג' ל-CD עכשיו לפני שהמחשב יהיה מלא בקבצים, תוכנות וכו. מישהו יכול להסביר לי איך עושים אימג' מלא למערכת שלי. שמידה והמערכת תקרוס פשוט אתקין מחדש הכל מה CD

• 5 תגובות
    • 6.1k צפיות
  12. Started by gun007,

אני קניתי מחשב חדש עם כרטיס מסך 8800GT ומעבד 2 ליבות מהירות 2.6 MHZ קיצר רציתי לשאול עם יעבוד על ה direct X 10 על וינדוס אקס פי..? וכרגע ויסטה מסוגל להריץ כל משחק? או שעדין יש איתו כמה באגים שעושים בעיות?

• 5 תגובות
    • 544 צפיות
  13. ??? היי לכולם קניתי מחשב LENOVO ובו מערכת הפעלה XP מסוג HOME אך אני לא יכול לסבול את מערכת ההפעלה בעברית. דיברתי עם IBM והם אמרו שבכדי לשנות את מערכת ההפעלה לאנגלית יש להביא את המחשב למעבדה והם מתקינים מחדש בעלות של 250 ש"ח או שאני יכול להתקין מCD של XP HOME OEM של כל מחשב ואז אין בעיה. שאלתי היא, אני יודע שקיימת אפשרות להחליף את כל השפה במערכת ההפעלה ללא התקנה מחדש. האם זה יכול לעזור לי : http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=e1310d06-f663-4897-9951-5d70a108d104&DisplayLang=en איך עושים זאת ???? תודה.

• 5 תגובות
    • 759 צפיות
  14. Started by dmitrys,

יש לי מסך רחב ברזולוציה FHD . לאחרונה נאלצתי להתקין את הוינדוס מחדש . הוינדוס הוא גירסת XP ישנה. כשאני הולך ב CONTROL PANEL-<DISPLAY-<SETTINGS אני מקבל אפשרויות של יחס 4:3 בלבד. 800:600, 1024:768, 1280:1024, 1600:1200. כיצד אני יכול לעשות רזולוציה שתתאים למסך רחב? אציין שלפני ההתקנה הרזולוציה הייתה מתאימה למסך רחב. אין לי כרטיס מסך, אני משתמש בכרטיס המובנה בלוח אם.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. שאני פותח תיקיה שיש לי שם סרט,שאני מצביע על הסרט,לוקח לXP קצת זמן מכיון שהוא מציג preview קטן בתור תמונה בצד שמאל של החלון,איך אני יכול לבטל שלא יראה לי שום preview?

• 5 תגובות
    • 774 צפיות
  16. בניגוד למה שיש לי עכשיו.

• 5 תגובות
    • 627 צפיות
  17. Started by pak82,

יש לי במחשב 4GB , פירמתי את המחשב ואז הכנסתי לו דיסקט איתחול כדי שאנ יוכל להגיע לדוס ומשם להתקין חלונות 98 כשדיסקט האיתחול סיים את העבודה גיליתי שמופיע לי בכונן C רק 8MB ובכונן D רק 1MB (זה שני הכוננים היחידים שיש לי מלבד הסידירום והדיסקטים) כשהפעלתי מהדיסק את ההתקנה של חלונות 98 קיבלתי הודעה שההתקנה דורשת 205MB פנוי ושאין לי מספיק מקום (כאשר אני נכנס מהדיסקט לקובץ hdisk אז הוא מראה לי שיש לי 4GB) למה המחשב לא מזהה לי את כל ההארדיסק ? איך פותרים את זה?

18. Started by zik125,

שלום לכולם יש לי ויסטה ULTIMATE 64 ביט ורציתי לדעת האם אני יכול להוריד ולהתקין כל תוכנה בלי בעיה או שאני צריך לבחור בגירסה שמותאמת ל64 ביט; ושאלה נוספת בכונן C שלי יש PROGRAM FILES ו PROGRAM FILES*86 למה יש לי שניים כאלו ומה זה אומר? אשמח לתגובה תודה

• 5 תגובות
    • 832 צפיות
  19. אני לא בטוח לגמרי שזה זה, אבל לפי הסימפטומים כנראה שמדובר בTrojan.Ecure הסימפטומים הם: * המחשב עובד לאט * עמוד הבית הוא C:\Windows\Secure.html * מה שאני לא עושה, זה חוזר להיות עמוד הבית מצאתי באתר של סימנטק את זה:http://www.sarc.com/avcenter/venc/data/trojan.ecure.html#protection אבל אני לא מצליח להיפטר מהנודניק הזה... ADAWARE לא מוצא אותו, והנורטון בהתחלה גילה לי וירוס ומחק אותו אבל הוא עדיין קיים ועכשיו כשאני מבצע סריקה הוא לא מוצא כלל וירוסים.. ניסיתי גם במצב רגיל וגם בSAFE MODE. ניסיתי את ההוראות בדיוק כפי שכתוב אך ללא הועיל.. אם אני מנסה למחוק את הקובץ secure.html הוא פשוט חוזר ואם אני מנסה לשנות את הקובץ hosts בספריית ווינדוס, זה משתנה חזרה מייד. בדקתי בPROCCESSE…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. אני מעוניין להתקין MICROSOFT VISUAL STUDIO 8 או יותר אם יש (??) אני רוצה להקים סביבת פיתוח מושלמת כך שאוכל לעבור בין כמה שיותר אפליקציות במהירות ללא עיכוב. המפרט שלי : intel QUAD Q8400 2X2GB ram 800 Mhz kingstone WD 500 GB 32MB אינני מבין כלל במערכות הפעלה, הדבר היחידי שהבנתי זה את עניין ניצול הזיכרון במערכות 32 - 64 ביט. מה הייתם ממליצים לי להתקין לעבודה טובה ושוטפת, וניצול מירבי של המשאבים? לגבי ווינדוס 7, עבדתי איתה ומאוד נהנתי. מערכת קלה ופשוטה. איך אוכל להשיג RC ל-64 ביט עכשיו שההורדה מהאתר בוטלה?? אשמח לעזרה. נעם

• 5 תגובות
    • 705 צפיות
  21. מה המצב אנשים ?.. נכנס למחשב של אחי וירוס מסוג Win32/Adware Virtumonde ואני לא מצליח למחוק אותו . ניסיתי כבר עם ה - Nod32 וזה לא עזר וניסיתי גם עם Trojan Remover (אחלה תוכנה רק לא הבנתי למה היא לא הצליחה למחוק את הוירוס הזה) וגם זה לא עזר ! למישהו יש רעיון איך אני עושה את זה ?.. תודה מראש, משה עריכה: לא משנה החלטתי לפרמט לו את המחשב כי גם ככה הוא התחיל לעבוד לאט מדי ...

• 5 תגובות
    • 2.6k צפיות
  22. Started by Delux,

יש לי בCONTROL PANEL את הקובץ הבא: WINDOWS XP HOTFIX SP1 זה קשור הוא שזה סתם?

• 5 תגובות
    • 980 צפיות
  23. Started by MoMo-P,

שלום, לאחרונה המחשב שלי התחיל להיות כבד ואיטי ככה שהחלטתי לפרמט אותו ולהתקין מחדש את ויסה אולטימייט. יש לי רשיון חוקי, התקנתי עותק נקי מחדש, התקנתי רק דרייברים עיקריים, אנטי וירוס ואת כל העדכונים כמעט כולל SP1 של ויסטה. משום מה אני חש שאני לא מקבל תפקוד מלא מהמחשב, לוקח לו זמן לפתוח דברים... אם זה סתם חלונות וגם בעיקר התקנות שונות לוקח להן זמן לטעון עד שהן מתחילות לרוץ.. גם עכשיו כשאני כותב לפעמים לטקסט לוקח זמן להופיע!!! צירפתי תמונה שמראה את מצב הביצועים והזכרון, תוך כדי האנטי וירוס ביצע את סריקתו הראשונה.. חשבתי אולי הבעיה היא בהארד דיסק כי לפני מספר דקות רציתי לראות את ההגדרות של כונן C שלקח להן זמן לטעון ולעומת זאת פתחתי לאחר 10 שניות בערך את ההגדרות של כונן D שהן הו…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. אז ככה, לוח אם מת ושרף לי גם את המעבד, קניתי לוח אם דור 11 ומעבד I512600K. מערכת ההפעלה ישבה על SSD וכנראה שבזמן שהמחשב מת משהו נדפק במערכת ההפעלה. אחרי שהתקנתי את הלוח אם והמעבד הביוס מזהה את הדיסקים שיש לי במחשב אבל אומר שהוא לא מזהה מערכת הפעלה לאתחול. הכנסתי את דיסק ההתקנה וניסיתי דרכו לתקן את את מערכת ההפעלה אבל הוא לא הצליח. על הדיסק יש 2 מחיצות על אחת מותקן WIN7 ועל השניה מותקן WIN10 ובזמן התקלה המחשב היה על ווינדוז 10. כרגע נראה לי שניסיון תיקון נוסף יכול להתבצע רק דרך שורת הפקודה אבל אני לא מתמצא בזה ואיזה פקודה צריך לכתוב. כל עזרה תתקבל בברכה.

25. Started by rambo88,

תודה

• 5 תגובות
    • 833 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.