עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. משהו בסגנון VMWare, כשההבדל העיקרי הוא שאני לא רוצה להתקין מחדש שום מערכת הפעלה, אלא להשתמש בעותק נוסף של ווינדוס שכבר מותקן אצלי. יש דרך לעשות את זה? (אם זה צריך ליהיות בפורום תוכנה מצטער, אבל השאלה היא ספציפית על ווינדוס)

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. שלום כשאני לוחץ על ההרדיסק לחיצה כפולה על מנת להיכנס אליו נפתח לי ה"פתח באמצעות" {הווינדוס משייך את ההרדיסק לתוכנה במקום קישור כניסה לכונן הקשיח} מה יכולה להיות הבעיה ? איך אפשר לפתור אותה ? לא יודע אם זה משנה אבל זה קורה בחמש מתוך שש הרדיסקים שיש לי תודה מראש

• 3 תגובות
    • 725 צפיות
  3. שלום לכולם! מצלמת האינטרנט שלי - Logitech quickcam pro 4000 והסורק שלי - של המכשיר המשולב HP PSC 1200 - הפסיקו לתפקד לפתע. שני המכשירים תפקדו זמן ממושך ללא שום בעיה וביום בהיר אחד הפסיקו להזדהות. פשוט לא קורה כלום כשאני מחבר אותם והמחשב לא מוצא אותם כשאני מחפש אותם ספציפית. יש לציין שהמדפסת במכשיר המשולב עובדת ומזדהה בלי בעיות והמצלמה נוסתה ועבדה במחשב אחר. ה-Device Manager מראה את שני ההתקנים, תחת Imaging devices, עם סימן קריאה צהוב. כשמנסים להיכנס להתקנים עצמם - במקרה של המצלמה ה-DeviceManager פשוט נתקע. הסורק נותן את ההודעה החביבה: Windows cannot start this hardware device because its configuration information (in the registry) is incomplete or damaged. (Code 19) כמ…

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  4. Started by lioryb,

אשמח לשמוע, האם כדאי להתקין (על XP). היה מותקן אצלי בעבר הבטא, והוא עשה המון בעיות, שווה לעבור עכשיו? או לחכות להפצה רשמית?

• 3 תגובות
    • 675 צפיות
  5. לכמה לשנות כדאי שהסדר לא ישתנה לבד ? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 733 צפיות
  6. Started by Tamir3,

שלום, לחבר שלי יש מחשב נייד עם כונן SATA עכשיו הוא אומר שדיסק רגיל של ווינדוס לא יכול לעלות על כונן SATA. עכשיו רציתי לשאול אותכם מאיפה אני משיג ווינדוס שיעלה על הכונן הזה ושיהיה כIMAGE שאפשר לצרוב כמו שצריך.

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  7. שלום מותקן לי במחשב חלונות xp , לפני מספר שבועות נסיתי להתקין ויסטה אך עקס בעיה מסויימת הדבר לא ניתן. הבעיה כרגע היא שכל פעם שאני פותח את המחשב ניפתחת לי האופציה אם להפעיל את הגירסה הישנה של החלונות משמע xp או לחזור להתקנה של ויסטה. ויש איזה 3 שניות לבחור. כיצד אני "מעיף" את זה ? אני רוצה שהמחשב יפתח אוטומטית על xp. תודה מראש על העזרה.

• 4 תגובות
    • 582 צפיות
  8. Started by tombraider,

שלום, כשאני עושה קליק ימני על כל התקן מדיה נעלם לי האפשרות הפעלה אוטומטית מהתפריט איך ניתן לפתור את זה אני משתמש עם ויסטה 32 מה צריך לשנות ברג'יסטרי הנה תמונה http://img441.imageshack.us/my.php?image=jghghgzf8.jpg תודה לעוזרים יום טוב

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  9. Started by Wingedbull,

Windows XP Professional 32-bit - Black Edition v2009.1.24 מישהו מכיר את הגרסא הזו או שמע עליה ויכול לתת חוות דעת ?

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  10. Started by maor24,

תראו אני קונה מחשב חדש הוא בהזמנה כרגע והחלטתי להתקין עליו ויסטה 64 בית השאלה אם יש גירסה שלו בעברית?

• 5 תגובות
    • 641 צפיות
  11. אני מחובר ברשת אינטרנט אלחוטית, וכאשר אני מעדכן את המערכת ווינדוס שלי פתאום האינטרנט מסרב לעבוד. לאחר שאני מעדכן את הווינדוס שום דבר לא עוזר, גם אם אני עושה שיחזור מערכת. רק אם אני עושה פירמוט חוזר (כבר עשיתי יותר מ-3 פירמוטים החודש בגלל זה) אני משתמש בווינדוס XP SP3.

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by beni123,

איך אני מוחק ויסטה מהנייד ומתקין XP? הבנתי שצריך לעשות את זה מהבוט אבל לא הבנתי איך. אשמח לקבל לינק למקום שמסביר בצורה פשוטה ובעברית

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by redead,

התוכנה סירבה להיות מוסרת אז השתמשתי בPerfect Uninstaller כדי להעיף אותה ועכשיו היא עדיין מופיעה לי בADD/REMOVE ... יש דרך להעיף את זה משם גם?

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  14. Started by daniel0089,

מי פה התקין SP2 בטא לויסטה? האם יש שיפור בביצועים וכו'.. או שעדיף לא להתקין בינתיים?

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. יש לי שני כוננים, C וD, כל אחד עם 250GB.. עכשיו אני רוצה לקחת את כונן D, ולפצל אותו לשני כוננים, נניח D וE, שD יכיל את 220GB וE יכיל 30GB (בשביל להתקין WINDOWS7) . איך עושים את זה? (מצטער אם זה לא מתאים לפורום הזה.. לא היה פה פורום של תמיכה טכנית.. ואני צריך את זה בשביל להתקין ווינדוס 7.. אז..)

• 4 תגובות
    • 3.2k צפיות
  16. Started by a643,

שלום יש לי מחשב טושיבה סטלייט A200 קבלתי אותו עם ויסטה ביתי SP1 אני לא מרוצה ממהירות המערכת. אני מעוניין להחליף לXP, אך בשיחה עם הייבואן של טושיבה לארץ נאמר לי שישנה בעיה עם דרייברים. מהי המלצתכם?

• 5 תגובות
    • 758 צפיות
  17. Started by asiasi,

אהלן אחרי התקנת תוכנה כלשהי בגרסאת בטא, המחשב שלי קצת נדפק וקרה מצב שעשיתי כמה ריסטים, שיניתי את מיקום הכרטיס קול שלי בפי סי אי (יש לציין שהמחשב הוא מחשב אולפן מוזיקה) בכל מקרה שפתחתי את הפרוייקט האחרון שלי בקיובייס קיבלתי 2 הודעות HFC ERROR - FAILED TO ALLCATE MEOMRy FAILD TO CREATE OFFSCREEN BITMAP והפרוייקט תקוע, אני צריך לעשות ריסט, ואחרי כמה פעמים כאלה שוב המחשב לא מזהה את הכרטיס קול שלי ואני צריך להתקין אותו מחדש.. מישהו יודע מה עשיתי שם?

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  18. Started by Cha0stAlker,

שלום לכולכם! החלטתי לפתוח סקר לגביי מערכות ההפעלה החדישות ביותר כיום! יש מקום לתגובות מילוליות בכל עת

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. אני עושה BOOT עם דיסק ווינדוס ונכנס להתחלת ההתקנה, בוחר בכונן וזה מתקין עד הסוף שהוא מבקש להפעיל את המחשב מחדש, ואז אחרי הBOOT הוא לא ממשיך את ההתקנה אני נכנס לווינדוס בכונן אחר ואני רואה שיש קבצי WINDOWS על הכונן אבל אי אפשר להיכנס דרכו הכונן הוא Hitachi HCS721616PLAT80 שם מוזר הכונן היה בממיר yes max ועשיתי בדיקה באינטרנט עליו ובכל האתרים שבדקתי רשום את זה HCS721616PLAT80 Hitachi CinemaStar 7K160 160 GB Hard Drive Data Recovery האם זה אומר שהכונן הוא רק לגיבויים בלי אפשרות למערכת הפעלה עליו?? מה יכולה ליהיות הבעיה???????

• 3 תגובות
    • 706 צפיות
  20. Started by gilp123,

שלום, יש לי בעיה בזיהוי מדפסתת והגדרתה. בזמן שאני מנסה לדפיס אין שום תגובה. נכנסתי ללוח הבקרה ומשם לניהול וישומים וראיתי ש print spooler לא מופעל. כשניסיתי להפעיל אותו הוא רשם לי הודעת שגיאה - שגיאה 2 ולא עבר למצב הפעל. האם מישהו נתקל בבעיה זו ויכול לעזור לי לפתור אותה??? תודה, גיל

• 3 תגובות
    • 624 צפיות
  21. Started by בזיק,

כאמור לעיל, הוא מראה רק לשונית אחת, זאת של התוכנות העובדות. כל שאר הלשוניות של ניהול המשאבים וכיו"ב לא נראות מערכת הפעלה xp. רעיון למישהו?

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  22. Started by redead,

לא משנה איזה סוג של תמונות הוא לא מציג כמצגת.. למישהו יש פתרון ? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  23. Started by rikus,

היה לי קפיצות בחלקים של המסך , בהתחלה בחלק התחתון ואז ביטלתי את ה AERO וזה הפסיק לגמרי-היה לי את הבעיה חודש אחרי שקניתי את המחשב וזה החמיר עם הזמן. לא שאני מת על ה AERO וזה סתם ביזבוז אבל מוזר , מישהו קרה לו גם?

• 4 תגובות
    • 932 צפיות
  24. Started by drorhazan,

מאז שהתחלתי להשתמש במחשב החדש שלי מג'ון ברייס, העברתי אליו את 2 ההארד דיסקים של 500GB IDE כל אחד (אלה שהיו לי במחשב הקודם). אני מנסה להתקין את ה- xp על ה- primary master והמחשב מפרמט את המחיצה, מגיע לשלב של copying files ואח"כ נותן לי את ההודעה הזו: http://support.microsoft.com/kb/314477 ניסיתי לעשות את הפתרון בשיטה מספר 2 ובשיטה מספר 4 וזה לא עוזר. אני מדבר על זה שהוא נותן לי את ההערה הזו אחרי שהוא מסיים את החלק של ה- copying files (חלק לא גרפי) ולפי שהוא ממשיך ל- preparing installation (חלק גרפי). מה עושים? הלוח אם של המחשב שלי מג'ון ברייס הוא biostar 945gc m7-te כבר קראתי ת'רד בנושא הזה שפורסםבזון, אבל זה לא היה באמצע ההתקנה של הוינדוס!

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by zohar678,

מהם הדרישות המינימליות של מערכת ההפעלה WINDOWS 7? כותרת נערכה ע"י multicore

• 3 תגובות
    • 641 צפיות

דיונים חדשים בפורומים