עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום, מפרט המחשב שלי הוא: Dual-Core E5200 @ 2.50GHz; ram:2038MB; video:Intel G33/G31 Express Chipset Family 3D Accelerator Intel GMA 3100 יש לי WINDOWS XP PROFESSIONAL וכשאני רק מדליק את המחשב יש לי בערך-44-48 תהליכים(PROCESSES) שרצים. חלקם שייכים לתכנות שאני מכיר והתקנתי, וחלקם כנראה חלק ממערכת ההפעלה. למיטב ידיעתי אין לי וירוסים. השבוע כשהייתי בTEAM VIEWER עם מישהו, ודברנו על הלאגים שיש לי במשחק רשת די ישן (TCE) הוא אמר לי שנראה לו שיש לי לאגים לא בגלל מחשב ישן וחוסר בכרטיס מסך, אלא בגלל שיש לי כ"כ הרבה תהליכים רצים (ובפרט בXP PRO) שלא אמור להיות כ"כ הרבה- הוא אמר לי שלדעתו זה יותר מידי, וזה חונק לי ת'מחשב ונותן לי לאגים. אני תמיד חשבתי שזה חוסר בכ. מסך, ואני…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. כלומר, רק לאדמיניסטרייטור היא מאפשר לבצע פעולות שלפעמים מאוד פשוטות כמו להעביר קבצים מכונן לכונן (לפעמים) עכשיו סיימתי להתקין תוכנת לעריכת אודיו ואני לא יכול לבצע הרשמה כי המערכת מבקשת הרשאות. מה עושים? [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Boomer,

הייתה אתמול הפסקת חשמל ומאז יש דבר מוזר ומעצבן מאוד במסך של ה-Switch User. כשאני מעביר את סמן העכבר על השם שלי כתוב שיש לי 8 הודעות שלא נקראו! אז ניסיתי לשלוח לעצמי אי מייל ואז היה פשוט כתוב ש-9 לא נקראו. אין לי שום הודעות שלא נקראו. יש דרך לתקן את זה?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. Started by קובי 1980,

ראיתי שיש לי רק 4 פעמים אפשרות לשנות את אזור הצפייה בDVD. אני מעדיף לצפות בסרטים דרך המחשב בגלל הרמקולים והבאס שאין לי בטלווזיה הרגילה האם יש דרך לעקוף את זה ולגרום למחשב להיות כמו DVD רגיל. עם מולטיזון ? תודה רבה מראש

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by zohar678,

לאחרונה עקב בעיות במחשב שלי התקנתי עליו מחדש את מערכת ההפעלה אך המצב נעשה יותר גרוע ממה שהיה קודם. ברצוני לדעת כיצד מפרמטים את המחשב? הדיסק הקשיח שלי מחולק לשתי מחיצות. יש לי XP בעברית.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by chenc,

שלום! רציתי לשאול לגבי... אני חושב בעיה - במערכת שלי: יש מספר תהליכים שרצים באופן כפול. כלומר ברשימת התהליכים בTask Manager, יש תהליך שמופיע פעמיים ואף יותר: תהליך של הכרטיס מסך שלי: ati2evxx.exe שכל אחת מהכפילויות צורכת כמעט מגה וחצי זכרון. וכמובן - svchost.exe שרץ שלוש פעמים, פעם צורך 4.5 מגה, פעם כמעט 9 ופעם 5... נאמר לי גם שהתהליך הזה קשור לNorton SystemWorks... האם אלו דברים חריגים, ואם כן כיצד פותרים את העניין?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. יש לי מחשב שמשמש לטלויזיה, מעבד כזה http://ark.intel.com/products/27518/Intel-Pentium-D-Processor-930-(4M-Cache-3_00-GHz-800-MHz-FSB) לוח אם כזה http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2178 כרטיס מסך radeon 5450 1gb זכרון (בהתחשב שאני אשדרג ל2GB, זה המקסימום של לוח האם) ואני מעוניין לשדרג את המערכת הקיימת (XP) לווינדוס 7 ultimate השאלה היא, האם להתקין מערכת הפעלה ב32bit או 64bit? תודה על העצות!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by גיא.,

עדיף להתקין בהפעלה מחדש שהמחשב עולה דרך הCD, או דרך וינדוס - להכניס דיסק ולומר לו להתקין (התקנה נקיה)? והאם זה בכלל משנה? תודה.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. יש לי WIN7 HOME PREIMUM שקיבלתי עם המחשב הנייד שלי. המחשב הנייד שלי הוא של חברת acer core i 5 460 m nvidia 420 GT 500 GB HDD מחשב טוב ... באמת... עכשיו... אני מנסה להתקין win xp יש לי דיסק שעובד לי כבר 5איזה 5 שנים הורדתי אחד חדש וגם הוא לא עובד ... בכל מקרה... שאני מתחיל אותו מהboot menu באמצע שהוא מריץ לי את כל ההכנות במשחק הכחול שלמטה באפור רשומים כל מיני דברים שהוא מריץ הוא עושה לי bluescreen ששם הוא רושם לי error שאני צריך להריץ בדיקה לhardisck או לבדוק מוירוסים או למחוק כל תוכנה חדשה שהתקנתי... משהו הזוי... וכשאני מנסה להתקין דרך ה- win7 הוא פשוט רושם לי error שהוא לא יכול להתקין את הוינאוס- הוא רושם this program is blocked due to compatibility issue…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. אוקיי אז ככה יש לי מערכת הפעלה WINDOWS על דיסק C ואני רוצה להתקין מערכת הפעלה LINUX על דיסק I לדוגמא איך אני עושה שהמערכת הפעלה WINDOWS תעלה אוטומטית בכל הפעלה לאחר התקנת הויסטה? ושאני יוכל להפעיל את המערכת LINUX על ידי לחיצה על מקש כלשהו בRESTART אני מדבר על ה BIOS CONFIGURATIONS וההגדרות של התקנת הLINUX תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by stingeR-,

טוב , היום בבוקר התעסקתי עם תיזמוני הזיכרון במחשב של אח שלי , באיזהשהוא שלב , לא היה פוסט , אז איפסתי את הביוס , ואחרי שאיפסתי אותו , המחשב פתאום כתב "missing operating system" מסתבר שאיך שהוא נמחקה המחיצה שעליה מותקן הוינדוס(נמחקה , אין כזאתי מחיצה...) , עכשיו , הדיסק של הXP PRO שלי הלך , אז הלכתי לקחת אחד מחבר , אבל הבעיה היא , שלדיסק שלי היה בוט , ואצלו אין , עכשיו אני שואל אותכם , איך אני גורם למחשב לעשות בוט מהדיסק כאשר אין כזה? אני יודע שצריך לרשום משהו בדוס , אבל איך אני מגיע לדוס? עם בוט דיסקט , כן גם את זה אני יודע , אבל אין לי בוט דיסקט ואף פעם לא התנסיתי בזה.. , עזרה בבקשה. ד"א : למחשב אין פלופי

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by curdi1,

שלום לכולם, רכשתי את ה-win7 ultimate. מגיע ב-dvd של התקנה 2 גרסאות - 32 ביט ו-64 ביט. אני היום עם 2 ג"ב זיכרון ומעבד core 2 e6320, כ. מסך 8400 nvidia. כרגע אני יודע שה-64 ביט יהיה בשבילי זולל זיכרון ומיותר. 2 שאלות - 1. האם 32 ביט ירוץ כמו שצריך על המערכת ? 2. אם אני ארחיב בעתיד את הזיכרון - אני אוכל להתקין מאותו דיסק גם את גרסת ה-64 ביט או שהרישיון זה או ל32 או 64 ? תודה רבה !

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by dorviper,

יש לי תופעה מוזרה כבר כמה ימים... כשאני מנסה לעשות הדבק (ctrl+v) זה פותח לי את ה"מחשב שלי" במקום להדביק מה עושים עם זה? תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by danielk9,

היי וערב טוב!!!! רכשתי לא מזמן מחשב חדש מסוג HP שכולל ויסטה... וברצוני להתקין XP חוקי שיש לי... אבל אי אפשר יש לכם מושג למה?? הבנתי שזה משהו שמקורוסופט אני טועה או לא?? הבנתי גם שבנוסף קיים פיתרון!! אנה עזרו לי :'(

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. אני בטוח שרובכם הגדול מכיר את זה... אחרי שימוש ממושך במערכת הפעלה מתחילים להיות DELAYים כאלה מעצבנים. המחשב כאילו נתקע ל 5 שניות לדוגמא ואז פתאום מריץ את כל הפקודות שאמרו לי תוך שנייה... הבעיה היא שלפני שבועיים בערך התקנתי פה הכל מחדש... זה לא יתכן מה שהולך פה. יש למשהו רעיון? תכלס לא התקנתי משהו מיוחד חוץ מכמה תוכנות צריבה... של DVD במיוחד ו... זהו נראה לי תודה רבה! יניב

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. במחשב P4 התקנתי שתי מערכות לארח מכן מחקתי את האחת מחיקה מתוך המחיצה שלה, כמו כן מחקתי בקובץ BOOT.INI את השורה המיותרת אך לאחר שעשיתי את זה האתחול של המערכת היחידה הואט. הנוסח של קובץ ה boot.ini : [boot loader] timeout=30 default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS [operating systems] multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /fastdetect האם יש משהו נוסף לעשות כדי למהר את האתחול כפי שהיה בתחילה? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by alons126,

היי אחרי כמה פעמים שהשתמשתי בבטא של WIN 8 קניתי את המערכת ממיקרוסופט בהתחלה עשיתי שדרוג מ-WIN 7 ל-WIN 8 ככה שישארו לי כול הקבצים שלי זמן קצר אחרי ההתקנה כל האפליקציות metro קרסו לי אז בחיפוש בגוגל הבנתי שהבעיה היא בכרטיס מסך אז עשיתי איפוס מלא לדיסק מערכת כדי למחוק את כל הדרייברים והשטויות ואחרי זה התקנתי את הכול על וינדוס נקי כמו חדש התקנתי את המערכת והתקנתי את כל הדרייברים של המערכת (לכרטיס מסך, לוח-אם ועוד..) אך המערכת לא מפסיקה לקרוס לי ואני רואה את מסך הקריסה הזה עם הסמיילי היא קורסת לי בעיקר כשאני מפעיל תוכנות של WIN 7 ולפעמים גם באפליקציות של WIN 8 המחשב שלי בן שנה ועם win 7 אף פעם הוא לא קרס לי בלית ברירה חזרתי כרגע לwin 7 עד שהיה פתרון לקריסות האלו מישהו יודע מה …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום לכלום התקנתי את ונדוס ויסטה גרסת Ultimate 32BIT והיא מותקנת על מחיצה E וניסית למחוק אותה דרך ה XP PRO שהוא מותקן על מחיצה D אבל ללא כל הצלחה אי אפשר למחוק אותו עכשו מי יכול לעזור לי ולהגיד מה לעשות כדי למחוק אותו לצמיתות כולל את "BOOTING " VISTA LOADER והנה תמונה למה שאני מתכוון

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. ???

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by rorlich,

שלום לכולם חג שמח ברשותי מחשב AMD athalon 64 + win xp home edition עכשיו ברצוני לפרמט את המחשב.... אשמח אם תסבירו לי איך אני עושה את זה... בתודה מראש, שגיא.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. אני רוצה לכבות מחשב שלי (חלונות אקס פיי סי.פיי 1) אבל הרבה זמן לכבות מחשב שלי לפני מופיע "שומר לגדרות" למה? מה פתרון בעיות? תודה מראש ???

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Bug2000,

אני רק צריך לדעת את הפקודות ב DOS אני זוכר שצריך לכתוב כך : במקרה שלי זה כך : E: E: CD I386 E:I386 אחרי זה אני לא זוכר מה צריך לכתוב

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by tidan26,

שלום! יש לי מערכת הפעלה ווינדוס 7 ברגע שני סוגר את החלון של הקספלורר או כל חלון אחר במערכת הפעלה ופותח אותם שוב הם נפתחים בצורה קטנה כיצד אני מגדיר אותם שהם יפתחו לי בצורה גדולה על כל המסך בלי לשנות כל פעם את הגודל? ???

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. Started by isp2008,

שלום. לפני קצת יותר משנה רכשתי מחשב, כעת הגיע הזמן לפרמט אותו ולהתקין ווינדוז מחדש, הבעיה היא שהוא לא מצליח להפעיל את ההתקנה של ווינדוז 7 מ DOK, כשאני משנה את סדר האיתחול בביוס, מופיע סמן מהבהב והמחשב נתקע, במחשב אחר ההתקנה עובדת בצורה תקינה, הבעיה חוזרת על עצמה עם מספר DOK של יצרנים שונים, הבעיה חוזרת גם כשאני מנסה להתקין לינוקס מ ה USB,בפעם הראשונה שהתקנתי ווינדוז, הצלחתי להתקין מ DOK בלי שום בעיה, ביצעתי את הפעולות הבאות: 1) תיקון MBR 2) ניתוק של כל ההתקנים שמחוברים ב USB פרט לעכבר ולמקלדת 3) עדכון ביוס לגירסא האחרונה 4) בנוסף, הדבר היחידי ששונה במחשב שלי הוא שכעת אני משתמש בכרטיס הגרפי שעל הלוח אם, הכרטיס שהיה במחשב בפעם הראשונה שהתקנתי וינדוס התפגר- והוא מחוץ למחש…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. לפני כמה ימים ניסיתי לכבות את המחשב והוא עשה את כל הפרוטוקול כיבוי ונכבה כמו תמיד ואז כשהוא נכבה הוא פתאום מתחיל לעבוד שוב. ממש מוזר. מפרט בחתימה. יש לי WINXP SP2 אם צריך עוד נתונים תגידו.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.