Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,239 דיונים בפורום זה
-
שלום, חבר קרא לי לבוא אליו כדי לבדוק את המחשב שלו - הוא נורא איטי. עשינו בדיקות עם התוכנות הבאות: Ace Utilities Ad-Aware Spybot - Search & Destroy Spyware Doctor Registry Mechanic avast! - Through virus scan יש לציין שכל הגרסאות מעודכנות, הדיסק הקשיח מאוחה לגמרי ויש בוא המון מקום פנוי, ולא נמצא הרבה זבל (מה שכן נמצא, כמובן מחקנו) - המפרט לא רע: Intel P-4 2.66GHz HT 256MB 400MHz HDD 80GB 7200RPM Gigabyte Radeon 9550 256MB המשחק Command & Conquer: Generals Zero Hour פועל נורא לאט עכשיו - עד כדי לא מזמן הוא עבד מעולה גם ברזולוציה של 1600x1200 על High detail, אבל עכשיו הוא מגמגם על 800x600 על low detail... אשמח לתגובות מהירות (ואנו משתדלים להמנע מפירמוט!), תודה מראש.…
-
- 4 תגובות
- 600 צפיות
-
-
אהלן לכולם, כבר די הרבה זמן אני נתקל לפעמים בהודעת שגיאה כאשר אני מנסה להפעיל יישומים מסוימים (ולא כל כך חשובים האמת), והתעלמתי ממנה, עד שלפני כחצי שעה הורדתי את העדכונים למנהל ההתקן של VIA ניסיתי להתקין אותו ווהודעה המחורבנת צצה שוב, ואין לי מושג איך אפשר לפתור אותה. היא מגיע בחלון של :"NTVDM KERNEL:missing 16-bit system module" ובגוף ההודעה רשום:"please reinstall the following module to your system32 directory:user.exe" טוב, אז יצאתי וחיפשתי אחרי ה USER.EXE בספריית הסיסטם32 לא שמעו עליו בכלל, ובדיסק של XP אין שום זכר לחרא הקטן, מה לדעתכם אני צריך לעשות (חברה הימנעו מהמילה פירמוט, את זה תמיד אפשר לעשות...
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תקשיבו יש לי בעיה אני שמתי ארת המראה של FlyakiteOSX על ה XP שלי ככה זה היה ניראה פעם http://www.siz.co.il/my.php?file=mdtchoy45mnl.jpg עכשיו אין אייקונים פשוט... רק כתב ... מה אנ י עושה? ת!דה לע!זר+ם
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין את הווינדוס אבל הוא כל הזמן מראה לי שגיאה וקיבלתי את המחשב היום. השגיאה: [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום חברים, פתאום עכשיו, המחשב נתקע, ואחרי שריסטטי אותו, זה מה שקרה לי: http://img70.imageshack.us/img70/6456/tasklineka0.jpg זה השורת משימות למטה, מופיעה כפול, והתוכנות לא מופעלות פעמיים! ז.א. ברגע שאני בתוכנה, הוא מציג לי את שניהם כ"לחוצים". שיחקתי שם עם הכפתורים, ושום דבר לא עוזר... למישהו יש מושג מה גרם לי לזה, ואיך מתקנים?! תודה מראש! תום.
-
- 5 תגובות
- 852 צפיות
-
-
שלום יש לי חבר שהתקין ויסטה 32BIT ואז הוא הפעיל את התוכנה שנקראת TEAMSPEAK שתואמת לוידוס 32BIT, עכשיו בזמן שהוא משחק RAINBOW SIX VEGAS ומפעיל את התוכנה בו זמנית על מנת לדבר במשחק, כי הרי TEAMSPEAK היא תוכנה לדיבור עם המיקרופון, לא שומעים אותו במיקרופון. מישהו יכול לעזור לי זה דחוף אני מת לשחק איתו !!! :s05:
-
- 2 תגובות
- 570 צפיות
-
-
חברה אני חייב עזרה דחוף!!! יש לי מסך lcd וקראתי בעיתון על איזה תוסף מהאתר של מייקרוסופט שמכוון את הכתב שיהיה בתצוגה אופטימלית. התקנתי את התוכנה והוא הרס לי את כל הכתב ב windows ולמרות שמחקתי את הדרייברים של המסך והכרטיס מסך אני לא מצליח להחזיר את המסך לקדמותו. חייב עזרה ותודה רבה לעונים!!!!!!!
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
אז ככה, במחשב השני שלי יש לי כונן קשיח נשלף שנאי משתמש בו לגיבוי... התקנתי עליו בטעות את WINXP.. ועכשיו כדי להפעיל את WINXP אני חייב שהכונן הנשלף יהיה בפנים... האם יש דרך כלשהיא להעביר את הווינדוס לכונן אחר? אם לא איך מסירים את XP ? יש לי עדיין את 98 מותקן ועובד... בבבקשה זה ממש דחוף!
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מנסה להתקין ווינדוס 2000, וכל פעם, יחסיתבהתחלה ההתקנה, כשהאשף מעתיק את כל הקבצים מהדיסק, אני מקבל שגיאה: The file blablabla was not copied correctly. The file Setup Placed ON your Hard DIsk is not vaild windows 2000 system image משהו כזה רק שמבקום בלה בלה בלה יש שם של קובץ - כל פעם קובץ אחר. כל פעם חסר קובץ אחר, וכשאני עושה Retry, זה לא עוזר כ"כ...אם זה כן עוזר אז מיד אח"כ תבוא אותה שגיאה בידיוק רק אם שם קובץ אחר, ואז ה Retry לא יעזור... פירמטתי את ההארד דיסק לגמרי לפחות 10 פעמים כבר וזה עדיין ככה. ניסיתי דיסקים שונים של ווינדוס 2000 שיש לי, ובכולם זה אותה הבעיה... אני חושב שהבעיה היא בכיוון של הביוס או משהו כזה... מה אני עושה?! אני מתחרפן!
-
- 7 תגובות
- 733 צפיות
-
-
לחבר שלי יש Windows 98 Second Edition. וכאשר הוא מנסה להעלות את המחשב במצב רגיל זה כותב לו: Windows protection error. You need to restart your computer זה מאוד מציק והוא יכול להכנס למחשב רק דרך מצב בטוח. מה הפתרון לזה? (הוא מעדיף לא לפרמט)
-
- 2 תגובות
- 733 צפיות
-
-
אני מנסה לפרמט מחשב (לא שלי) פנטיום 4 1.7GHZ, ואז להתקין עליו ווינדווס. הכנסתי את הדיסק של הווינדווס, ובשום שלב בעלייה של המחשב הוא לא שואל אותי אם אני רוצה לעשות "Boot" מה CD. אז העליתי את המערכת הפעלה שכבר קיימת, וניסיתי לפרמט את הכוננים דרך ה"מחשב שלי" אבל כל פעם שאני מנסה לעשות פורמט לאחד הכוננים, הוא אומר לי שמשהו חוסם אותו, שמשהו משתמש בתוכנה.. הכוננים היו משותפים אבל הורדתי להם את השיתוף וניתקתי את הכבל רשת וזה גם לא עזר. בקיצור, אני חייב עזרה עם זה בדחיפות אז אם אתם יכולים לעזור לי אני אשמח!!! תודה, גיא!
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
יש לי נייד, חיברתי אותו ברשת מחשבים, דרך system properties לחצתי על Network identification והמשכתי שם עד שזה סיים, ואז אחרי שהוא עשה reboot, ה windows מבקש ססמא כדי להכנס ! למה לעזעזאל זה מבקש ססמא ואיך אני נכנס ל windows שלי ! חייב עזרה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, קניתי לפטופ לנובו ideapad 300-15, המחשב בא ללא ווינדוס מכיוון שההפרש בין בלי ווינדוס לעם ווינדוס 10 הוא 600 ש"ח, ואני בכלל רוצה להתרין עליו ווינדוס 7 שיש לי. הבעיה שלי היא כזאת הווינדוס 7 צרוב על דיסק און קי ותקין ב 100%, אך כשאני מעלה את המחשב דרכו כדי להתקין, מגיע למסך של בחירת שפה והמשך ואז להתקין, אחרי שאני לוחץ "התקן" בכחול מופיע מסך ואומר ש"לא ניתן לטעון מנהל התקן" או משהו כזה שנמצא ב cd ויש אפשרות "עיון/סרוק(לא מוצא כלום), ואני לא יכול ולהמשיך בהתקנה. מה אני יכול לעשות? תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
אני מקבל עם פתיחת המחשב הודעה כזאת - file not found please call help desk איך אני נעלם מההודעה הזאת ?
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
אני פתוח מחשב שלי ולא מזהה SATA כן פעמים מזהה sata אני לא מבין מה בעיה? דיסק קשיח WD 120GB SATA [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני מישתמש במחשב נייד DELL שלי. יש לי חלונות 10 HOME. בפעם ראשונה פתחתי דפדפן Microsoft Edge. וניתקע לי דפדפן. לא מצליח ליסגור אותו. בעזרת "מנהל משימות" היצלחתי ליסגור דפדפן Microsoft Edge. בפעם שנייה פתחתי שוב דפדפן Microsoft Edge וזה עובד ותקין. למה זה קורה לי לפעמיים דפדפן Microsoft Edge ניתקע ? אני ראיתי ב "מנהל משימות" רואים דפדפן Microsoft Edge יש באותו דפדפן פתוחים 6. לא הבנתי מה זה אומר. האם זה קשור פתיחה כמה דפדפנים לתקיעה דפדפן ? אני לא לחצתי על דפדפן 6 פעמיים דפדפן אקספלורר אדג'. לחצתי פעם אחת. וזה ניתקע לי. וגם אין לי חשבון פרופיל 1 . אני לא יצרתי חשבון פרופיל. לא משתמש בזה. אני רק פותח דפדפן אקספלוורר אדג' רגיל וגו…
-
- 0 תגובות
- 784 צפיות
-
-
משהוא יכול לעזור לי למצוא דרייב או פיתרון לנושא אני עדכנתי את כל הדריברים ועדיין לא מוצא מה לא בסדר שנית יש לי בעיה נוספת אני מנסה לנתק את האינטרנט דרך change adapter options המסך מהבהב לי ולא מנתק לי את הדפטר זה מה שכתוב Driver Management has concluded the process to add Service NetTap630 for Device Instance ID ROOT\NET\0000 with the following status: 0.
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הורדתי באתר יצרן HP דרייברים. בחלונות XP היתקנתי דרייברים של מחשב נייד. נישאר לי רק אחד לא מותקן דרייבר שכתוב לא מזוהה עם סימן קריאה עיגול זהוב. וחסר לי דרייבר כזה. היחסכלתי במאפיינים --> מנהל --> ורשום שם דרייבר הוא: microsoft ACPI-compliant system באתר של יצרן HP מחשב נייד ראיתי דרייברים ולא יודע איזה מיהם הוא הנכון והמתאים לדרייבר הזה. אני חיפשתי בגוגל ולא מצאתי כלום.אני לא יודע איפה אוכל להשיג דרייבר כזה. איך אפשר לימצוא דרייבר כזה? בתודה מראש מיכאל יש לי בקשה האם קיים גם דרייבר לחלונות 7,אפשר לקבל עידכון דרייבר?
-
- 3 תגובות
- 819 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי היום מקלדת עכשיו התקנתי דרייברים והכל אבל הכפתור של הווליום אם זה למטה או למעלה לא עובדים ומה שהבנתי שצריך לעשות זה להפעיל את הHID INPUT SERVICES אז נכנסתי לשירותים וניסיתי להפעיל אבל כשאני מנסה להפעיל באה השגיאה הבאה ''לא היתה אפשרות להפעיל את השירות HID INPUT SERVICES ב-מחשב מקומי. שגיאה 2:למערכת אין אפשרות לאתר את הקובץ הצויין.'' חיפשתי תשובות באינטרנט וללא הצלחה עדיין אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 969 צפיות
-
-
כאשר אני במסך "מנהל המשימות", ישנו "תהליך לא פעיל של המערכת" שגוזל המון משאבים מהמערכת, ומאמץ את המעבד לא מעט בכל אופן מדובר בASUS EEE, המחשב עצמו לא שיא הטכנולוגיה, וכל שינוי שכזה מורגש ומעצבן.. כיצד אני מסיר\מעיף את התהליך הבעייתי הנ"ל? פתרונות אחרים יתקבלו בברכה
-
- 13 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לכולם אז ככה יש לי בעיה בתקופה האחורנה כול פעם שאני מעלה חלונות מוריד ממזער יש מן תקיעה של כמה שניות של הוינדוס זה ממש מוזר גם מתי שאני שולח הודעות בicq וגם במסנגר הכול קופא לי עכשיו אני שומע גם לממשל מוזיקה תוך כדי דיבור בicq או במסנגר או כול דבר אחר בוינדוס אז הכול יכול לקפוא לי ממש אבל המוזיקה ממשיכה לעבוד האם זה יכול להיות הOC שלי
-
- 4 תגובות
- 628 צפיות
-
-
אהלן,ברשותי WINXP , ועכשיו יש קטע מוזר - חלק מהתיקיות שאני יודע בודאות שיש בהם תכנים, נראות כריקות.אפילו חלק מהתיקיות כלל לא נראות.זה מוזר כי זה רק חלק מהתיקיות והקבצים ולא הכל!! מה זה יכול להיות?
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
לאחר ששדרגתי לעדכון CU האחרון כיביתי את המחשב. לאחר כשניה המחשב נדלק מעצמו, עשה את כל הרעשים של עבודה אבל נשאר במסך שחור. לאחר שכפיתי הפעלה מחדש המחשב עלה כרגיל אבל ללא כל השינויים שנעשו בו (כולל קבצים) מאז ההדלקה הקודמת! (עשרות שעות). חשבתי שמדובר על בעיה בעדכון וחזרתי לגרסה קודמת ולאחר כמה ימים זה קרה שוב - כיבוי והדלקה ואובדן כל המידע שהיה מאז ההדלקה. התחושה היא כאילו כל השינויים נשמרו בזכרון ולא נכתבו לדיסק. בינתיים ביטלתי את הRAPID בתוכנה של הSSD אבל אין לי שמץ של מושג אם היא הגורם. מישהו נתקל בבעיה ההזויה הזו?
-
- 9 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
מצורף צילום מסך כמו שאתם רואים, משהו במרווח של האייקונים לא תקין. האייקון הכי תחתון מגיע יותר מידי למטה ונסתר בחלקו על ידי שורת ההתחל. אם נסדר את זה כך שהאייקון מעליו יהיה האייקון התחתון ביותר, אז הוא לא יהיה למטה מספיק. מה שהכי מוזר שבד"כ אין את הבעיה הזאת, ורק לפעמים אחרי שאני מפסיק את השומר מסך [הסטנדרטי ביותר של הלוגו של XP מרחף] זה קורה. יש למישהו מושג איך לתקן את זה? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 792 צפיות
-
-
בעיה שצצה לה פתאום לבד. כשאני מנסה לראות דוגמא סירטונים דרך האינטרנט נפתח חלון ורשום: שגיאת windows media player ל windows media player אין אפשרות להפעיל קובץ זה. התחבר לאינטרנט או הכנס את אמצעי האיחסון הנשלף שבו נמצא הקובץ, ולאחר מכן נסה שוב להפעיל את הק'ובץ. זה בא לבד ..מה עושים בבקשה?? למה זה קרה?
-
- 3 תגובות
- 597 צפיות
-