Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
שלום! רכשתי לפטופ חדש ובמסך הראשוני הקשתי יוזר שזה בעצם בעל המחשב. לאחר מכן הכנסתי עוד יוזר שהוא בעצם הראשי... אך משום מה בכל מקום שמבקש הרשאה הוא מבקש הרשאה עלהשם הראשוני... מצורפת תמונה שבה רואים את שני היוזרים אני מעונין לשמור רק אחד מהם ולמחוק אחד... האם הוינדוס יכול לעבוד ללא יוזר בכלל? משתמש אחד בלבד? תודה! [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כל פעם שאני מדליק את המחשב לפני עליית הוינדוס אני מקבל את ההודעה: "NTLDR is missing" והוינדוס לא עולה. אם אני שם את דיסק ההתקנה של הוינדוס משום מה אין את ההודעה והוינדוס עולה כמו שצריך... למה זה קורה?
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היה לי 4 כוננים זה HD אחד שיש עליו 4 מחיצות עכשיו כונן אחד נעלם אך אני מחזיר אותו ? אפשר לראות בתמונה : אין אות ורשום שם מחיצה לא ידועה אני עושה מקש ימני זה אומר רק מחיקת מחיצה מה עושים ?
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני לא מצליח למחוק קבצי EXE, והבעיה קיימת רק עם קבצי EXE... גיגול קצר מראה שיש עוד לא קצת אנשים שסובלים מתופעה דומה, אבל לא ראיתי פתרון ברחבי הפורומים השונים שביקרתי בהם. סריקות וירוסים לא מצאו כלום, ספייבוט מצא טרויין ומחק אותו בהצלחה, אחרי סריקה חוזרת נראה שהוא נעלם. hijack this ו- ad aware גם כן לא מצאו שיט... בינתיים נראה שהדרך היחידה שלי למחוק קבצי EXE זה דרך סייף מוד, ובמקרה שלי זה לא ממש עוזר כי סטים צריך למחוק קובץ EXE בזמן העדכון שלו והוא לא ממש עובד בסייף מוד :-\ אם יש למישהו רעיון אני אשמח לשמוע... (ושלא יקפצו אלה עם הקריאות "אתה משתמש במערכת הפעלה ביטא ברור שיהיה לך בעיות", אז מגיגול נראה שהבעיה עוד קיימת מזמן הXP ואפילו אחורה...)
-
- 22 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
כשאני מתקין XP אז זה שואל אותי פירמו מהיר והשני פירמוט.מה ההבדלים?
-
- 1 תגובה
- 882 צפיות
-
-
היי חברים, יש לי בעיה קטנה עם השומר מסך - יש לי XP PRO SP3 לפעמים השומר מסך לא פועל, רק אם אני מכבה אותו ומפעילה שוב אז הוא פועל, אבל שוב אחרי פעמיים-שלוש שאני מסיימת לעבוד על המחשב הוא לא פועל. חשבתי בהתחלה זה קשור לכניסות USB מסיומות, אבל זה לא העניין יש לי 10 כניסות ובכולן יש את הבעיה הזאת. שום דבר לא מחובר ב-2 הכניסות הקדמיות בזמן שהשומר מסך לא מתחיל לפעול. וגם חשבתי שזה קשור לסט האלחוטי שמחובר אבל זאת גם לא הבעיה, לפחות לפי מה שקראתי למישהו יש פתרון? תודה רבה על העזרה! מורן
-
- 22 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
המחשב לא מבקש סיסמה בעת הפעלת המחשב אע"פ שהגדרתי סיסמה כשאני מנסה להתקין מדפסת יש לי הודעה שהמחשב לא הצליח וצריך לנסות עוד פעם
-
- 6 תגובות
- 843 צפיות
-
-
-
-
- 2 תגובות
- 843 צפיות
-
-
שלום לכם, זה נכון שהכי טוב זה ה512, כי כך הכונן מנוצל יותר? תודה.
-
- 5 תגובות
- 15.6k צפיות
-
-
אני מעוניין להתקין מערכת הפעלה על מחשב עם מעבד 64BIT השאלה אם זה ממש יתן שיפור משמעותי אם אני יתקין מערכת הפעלה 64BIT רק לחשוב על כל התאימות של התוכנות, לא כדאי להתקין מערכת הפעלה 32BIT? אשמח לעזרה,תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
היי לכולם , אני חדש פה ורציתי להעזר בכם על מנת לפתור בעייה.. אז הכל התחיל כאשר ניסיתי להתקין sp3 דרך האתר של מיקרוסופט. כן כמובן שאחרי שהסתיימה ההורדה נדרשתי לאתחל את המחש ואז הופיע הודעה על תוכנה לא חוקית (שה WIN לא חוקי..) בעניין הזה טיפלתי רק שכעת כאשר אני עושה הפעלה כלשהיא של המחשב הוא מייד שואל אותי ממש לפני הופעת המסך של הפעלת WIN , אם אני רוצה להפעיל את ווינדוס או לעשות התקנה . . . ? ואז כל פעם אני צריך לבחור בהפעלת ווינדואוס ואם לא הוא מייד עובר לתפריט התקנת ווינדוס. המחשב בן 4 ימים ואין לי בעייה לפרמט רק כשאר אני מכניס את דיסק ההתקנה הוא לא מזהה שיש עליו מע' התקנה... ?? מה לעשות ? זה ממש דחוף לי! אני סטודנט ויש לי פרוייקט עצום להגיש לשבוע הבא והוא מצריך עבודה …
-
- 3 תגובות
- 606 צפיות
-
-
בס"ד אממ אני ממש חדשה פה ניראלי זה נושא ראשון שלי פה . אז אממ >< *להתחשב* לא מצאתי חוקים קיצור לעיניין יש לי מערכת הפעלה ת'אמת שאנלא מבינה בזה וכבר לא יודעת איזזה.. אני יביא לכם תמונה מקווה שזה יעזור.. קיצוור זה עושה לי הכל ב'גיבריש בעיות באנטי וירוס ולכבות ת'מחשב זה צריך דרך יוזר וכאלו S= ואנ'לא יודעת זה לא עושה יל בעיברית.. רק האופיס בעיברית קיצור תעזרו יל מה עושים. מקווה שזה לפה..
-
- 3 תגובות
- 579 צפיות
-
-
טוב אז הסיפור הולך ככה יש לי מחשב שמותקן עליו XP והתקנתי WINDOWS 7 ובטעות בהגדרות של הBOOT ב -7 ביטלתי את האפשרות של בחירת המערכות הפעלה ועכשיו אוטומטית הוא מעלה ישר לXP ואני רוצה לחזור ל-7 וכמובן שאין לי את הבחירה כי בטעות ביטלתי אותה.. בכל אופן אני לא יכול לשנות את ההגדרות דרך ה-XP כי את ה7 התקנתי מאוחר יותר ודרכו צריך לערוך את הקובץ בהגדרות שם. אז איך אני מעלה חזרה את ה-7? תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה דיי נפוצה שכל כמה זמן מופי לי מסך כחול ורשום לי משהו בקשר ל-Virtual Memory Dump .חשבתי שזה בעיה בדרייברים אז התקנתי ופרמטתי הכל מחדש אבל זה לא עזר ממש וגם שהורדתי את התוכנה שמתקנת בעיות ברגיסטרי זה גם לא עבד.למשהו יש מושג איך אפשר לסדר את זה ?
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-
-
אני כל הזמן רואה ווינדוס ל32 bit ול64bit ואין ליממוגש מה ההבדל ביניהם ואיזה מהם מתאים למחשב שלי... אני אשמח לקבל הסבר בנושא...תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום! בזמן האחרון מופיע אצלי שגיאה מוזרה,פתאום המסך נהפך כחול וכותב לי שיש שגיאה,מריץ כול מיני ניראה לי סוג של בדיקות כשל ומפעיל את עצמו מחדש חשבתי במקרה הזה לעשות גיבוי ופירמוט. מישהו יכול לעזור לי בתהליך,להסביר לי את לפרמט אותו?
-
- 14 תגובות
- 884 צפיות
-
-
יש לי 2 כוננים 1.Cdrom 2.Dvd שניהם היו מזוהים במערכת הפעלה xp לאחר שהתקנתי תוכנה בשם Virtual clone למי שלא מכיר זאת תוכנה שנראית במערכת הפעלה כמין כונן והיא פותחת קבצי iso וקבצי bin מאז התקנת התוכנה הCdrom לא מזוהה הסרתי את התוכנה ועדיין רק הDvd מזוהה והCdrom לא בדקתי בBios והCdrom מזוהה שם עבדתי גם לפי המאמר הזה ועדיין לא פתר את הבעייה http://support.microsoft.com/kb/314060 אודה לעזרתכם
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
-
היי יש לי בנייד מערכת הפעלה מקורית VISTA HOME PREMIUM אני רוצה לגבות את ההתקנה שלה אך אינני יודע היכן היא נמצאת במחשב הגיבוי הוא בשביל שהיא תהיה לי שמורה לכול מקרה. אני הולך לרכוש HD 320GB שעליו יהיה מותקן WIN 7. כשקבלתי את המחשב היתה התקנה ראשונית של מערכת ההפעלה אני מניח אם כך שיש גיבוי התקנה במחשב אך אינני יודע היכן הוא... אשמח לעזרה בתודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום לאחר שתי דקות שמערכת ההפעלה עולה, עולה לי מסך אזהרה כחול שבו רשום : driver irql not less or equal עקב כך איני יכול להשתמש במחשב יותר משתי דקות. ידוע לי שיש לי תולעת מסוג BAGEL אותה כמעט ניקיתי לחלוטין והיא משפיעה על מחשבי אך מסך זה התחיל לעלות רק לאחר כמה ימים של הדבקות לכן איני בטוח שזה כתוצאה מתולעת. האם למישהו יש ידע מה האזהרה אומרת?? האם זה קשור לתולעת??
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
שלום בוינדוס מוגדר מצב כיבוי המסך לאחר כמה זמן. לפעמים במצב זה, כשאני רוצה להמשיך להשתמש במחשב, אין תגובה בעת תזוזת העכבר/לחיצה על המקשים במקלדת. לאחר כיבוי המחשב בכפתור, אני מפעיל את המחשב מחדש והכל עובד כרגיל. הערה: זה קורה רק כאשר אני מכבה את המסך בכפתור. הבעיה קרתה לי כשהיה מותקן דרייבר 8.7 לכרטיס המסך ונפתרה כאשר התקנתי את דרייבר 8.9 או 8.10 (לא זוכר איזה מהם). לאחרונה עדכנתי לדרייבר 8.12 ועכשיו זה קרה שוב. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
ברשותי מחשב חדש יחסית, בן כחודשיים וחצי. בהתחלה התקנתי עליו חלונות ויסטה אך לאחר מס' בעיות שהיו עם מערכת ההפעלה הזאת החלטתי לפרמט ולהתקין חלונות XP הישנה והטובה. ההתקנה עברה חלק, הכל עובד טוב פחות או יותר פרט לבעיה אחת מרגיזה: לאחר זמן מה של עבודה המסך כובה ומפסיק לעבוד וכל המחשב מפסיק להגיב, ורק לאחר מס' שניות הוא חוזר למצב העבודה הרגיל כאילו כלום לא קרה (פעם או פעמיים הוא גם התחיל את עצמו מחדש), כמעט. כשהוא "שב" לחיים, מתחילות להופיע כל מיני הפרעות כאלה בתצוגה. אני לא חושב שהבעיה היא בכרטיס המסך, כיוון שעשיתי בשבילכם פרינט סקרין (כדי שתוכלו לראות במה מדובר) וההפרעות מופיעות גם בו (תמיד בצבע טורקיז משום מה). ניסיתי לעדכן דרייברים (כרטיס מסך Radeon 4670) וגם הסרתי והתק…
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-
-
הורדתי שני קיבצי dreamscene כ dream.file וכשאני מנסה לעשות לקבצים browse ב desktop background הקבצים לא נראים ,הבנתי שצריך לנסים אותם איפשהו בתיקיה של ה windows/system32 רק אז אני אוכל לראות אותם או מה? כי אם סתם זורקים אותכם ב system32 שמכיל אלפי קבצים לך תמצא אותם אחרי זה... לא צריכה להיות איזו שהי תיקיה מיוחד לזה ב system32?
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
אני רוצה שEVEREST יעלה לי אוטומטי עם הווינדוס אבל כל פעם שנאי עושה ריסט הוא מנסה לפתוח את EVEREST אבל הוא מבקש ממני את האישור המעצבן הזה יש דרך להגיד לו שיפתח אותו בלי שיקפוץ האישור? כמו שנגיד בCMD יש לפקודה XCOPY פרמטר של Y/ שזה מאשר אוטומטית במקרה שהוא ישאל עם להעתיק על קובץ קיים או לא תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 866 צפיות
-