עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by RAZIEL98,

שלום לאחרונה שאני לוחץ על הnum lock יש צפצוף של מקשים דביקים ולא הבנתי איך לבטל את זה עברתי על כל ההגדרות שאני מכיר ולא מצאתי איך לבטל אשמח לעזרה

2. אנשים... יש לי seagate 20 GB מותקן אצלי win xp כל פעם אחרי פורמט הכל מצויין אבל אז אחרי כמה זמן הוא מתחיל להציג לי נתונים לא נכונים לגבי המקום פנוי שיש לי למשל בכונן D שעליו מותקן ה XP עכשיו צריך להיות לי 2 ג'יגה פנוי בהתחלה זה היה ככה אבל כל כמה זמן הוא מראה לי פחות ופחות למרות שאני לא התקנתי שום דבר בזמן האחרון גם בכונן E ששם אני שומר את כל הדברים כמו מוסיקה סרטים משחקים וכל זה... הוא מראה לי 2 ג'יגה פחות ממה שהוא צריך... מקווה שתוכלו לעזור לי...

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by tom12345,

התקנתי לפני יומיים את windows xp service pack 3 build 2 וכאשר נכנסתי לcontrol panel לשנות את הUNICODE מאנגלית לעברית , לחצתי על apply וזה רושם לי setup was unable to install the chosen locale . please contact your system administor /. משום מה אני לא מצליח להתקין את השפה הזאת ל UNICODE/ זה גורם לג'יבריש במקום עברית בכל מה שקשור להצגת שירים ישראליים בווינאמפ וכיוצ''ב

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  4. Started by shay360,

שלום לכולם! אני מנסה להתקין את העדכון של העברית בWIN 7 ואחרי שמתבצע אתחול למחשב (לפני הלוגין לווינדוס) אני מקבל הודעה שמתבצעים שינויים בתצורה או משהו כזה... ואחרי כמה דקות כתוב שקרתה שגיאה ומצב משוחזר לקדמותו...(ניסיתי את זה פעמיים) למישהו יש מושג למה זה קורה?יש מקום כל שהוא במחשב שיש בו לוג של הדבר הזה? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 782 צפיות
  5. שלום, יש לי מותקן Win7 RC ו-XP, כשאני בחלון הבחירה ביניהם אז המקלדת לא עובדת משום מה כך שאוטומטית הוא בוחר לי את וינדוס 7 RC. איך אני מתקן זאת?

• 2 תגובות
    • 827 צפיות
  6. Started by O.Z,

כאשר המחשב שלי נכנס למצב של standby ( מצב המתנה) בכל פעם שאני נוגע בו או מזיז את העכבר הוא "מתעורר". האם יש אפשרות לבטל את זה ולגרום לו "להתעורר" רק כאשר אני אלחץ על הכפתו של הדלקת המחשב ? יש לי מערכת XP ומה שמוזר הוא שעל המחשב הקושם שלי עם אותה מערכת הפעלה זה כן היה ככה ( שמעירים את המחשב בעזרת לחיצה על כפתור ההדלקה).

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. יצרתי בלפטופ משתמש אורח. משום מה אין השורה של בחירת שפה כתיבה. גם כשאני לוחץ ALT+SHIFT זה לא עוזר. אני מצלח לשנות שפה רק באופיס כי יש שם את האופציה בפני עצמה. אני משתמש בויסטה.

• 1 תגובה
    • 777 צפיות
  8. שלום לכולם, הגדרתי בלוח בקרה בהגדרות של העכבר מהירות מסוימת לסמן של העכבר וסימנתי V ב"שפר דיוק עכבר" , אחרי כל ריסט של המחשב זה חוזר למה שהיה קודם ומה שעשיתי לא נשמר. וכן...עשיתי החל ואישור. וכל הפעלה של המחשב אני חוזר ללוח בקרה להגדיר מחדש . מה עושים?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by digixd,

שלום אני מנסה להפעיל דיסק די ישן עם דרשת מערכת מאוד ישנות והוא לא עולה כניראה בגלל שהמערכת שלי היא וונדוס 7 מתקדמת יותר ממה שהיה פעם יש דרך להפעיל את זה למרות שדרישות המערכת שלי חדש ואני באמת אומר הדרשת מערכת לדיסק מאוד ישנה ויש לי הודעת שגיאה כזו תמונה= http://www.fastup.co.il/images/1563927.png יש דרך להפעיל ? תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by raden,

שמעתי שהגרסאות של 8 לא מריצות טוב אז החלטתי ללכת על 7 אבל מה ההבדל בין 7 "רגיל" ל7 פרו? מה עדיף? (או שיש בכלל משהו אחר)

• 9 תגובות
    • 4.2k צפיות
  11. שלום, אמא שלי מורה ואני יכול לקנות בזכות זה xp בזול כמו שאתם יודעים בטח... השאלה שלי היא על כמה מחשבים מבחינה טכנית אפשר להתקין את הxp שאני קונה. לא ממש חשוב לי אם אני יעבוד לפי הרשיון שלהם או לא, רק מבחינה טכנית. הכוונה אם לדוגמה אני יתקין למחשב של אמא שלי ושל אח שלי, ואח שלי יחליף מחשב, ואמא שלי תפרמט עוד 100 פעם, ואני יתקין גם לסבא שלי... האם באיזהשהו שלב הwga יגיד לי שהווינדוס לא חוקי? בעיקרון מה שאני רוצה זה מערכת הפעלה למשפחה שלא צריך לפרוץ עם קראקים למינהם. לא מעבר לזה. תודה

12. Started by דנדן,

מה קורה חבר'ה? המחשב WINDOWS שלי, מידי פעם מחליט להצמיד את הטקסטים לצד ימין (והכוונה לטקסטים בהתחל וכו') אחרי ריסט המצב מסתדר. תמונות מצורפות. יש למישהו שמץ מה הסיבה לזה?

• 1 תגובה
    • 900 צפיות
  13. Started by IlanF,

אני צריך לעלות לסייף מוד בשביל למחוק שאריות דרייברים עם Driver Cleaner Pro, אבל בעלייה לסייף מוד אני מקבל BSOD, כשאני מעלה את הוינדוס כרגיל הוא עולה כמו שצריך. *הבעיה בווינדוס XP

• 9 תגובות
    • 838 צפיות
  14. Started by EX300,

שיפור באינטרנט , שיפור במהירות עבודה עם Windows , בקיצור המחשב עובד ממש מהר ולא בולשיט... הורידו את Tweak XP 2.04 והפעילו את כל האופטימיזציות שיש שם ... תאמינו לי שיהיה לכם הבדל ... ביי

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  15. ובכן, מהמחשב שלי אני משתף המון קבצים ברשת הביתית. משום מה אבל חלק מהקבצים שבאופן מפתיע גיליתי שאלו רק קבצי וידאו פשוט לא עובדים ברשת. ניסיתי למצוא מכנה משותף לתאריך יצירת הקבצים או השיתוף בתיקיות ולא מצאתי. נראה כאילו באופן רנדומלי חלק עובד וחלק לא. למשל אתמול שיתפתי כמה קבצי TS שכל אחד בגודל 1GB ואומנם הוא VISIBLE ברשת ובתיקייה המשותפת אבל שמנסים לקרוא בנגן מדיה יש שגיאה של DATA ERROR על ידי הנגן . גם כמה קבצי MKV ששותפו לפני כן עובדים לעומת חלק שלא. רצוי לציין שניסיתי לנגן עם המון נגנים וזה לא משנה משהו, כמו כן הבעיה קיימת מכל מערכת הפעלה שמנסה לגשת לקבצים בין אם זה XP WIN7 או UBUNTU. בעיה מוזרה מאוד שלא מצאתי לה פיתרון כבר המון זמן. מה שאני נאלץ לעשות זה לכווץ את הקבצי…

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  16. Started by HELPMAN,

שלום וחג שמח השאלה שלי היא האם יצא פאטצ' ל-windows xp שמסיר את הבאג שגורם לפינגים גבוהים במשחקי רשת? תודה מראש מקווה לעזרה! : ;D

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  17. איך מבטלים את העדכון האוטומטי של ווינדוס?

• 5 תגובות
    • 848 צפיות
  18. Started by Doctor Robert,

היי, גלשתי בכמה אתרים לא חוקיים (Warez וכאלו...), במהלך הגלישה פתאום אני שם לב שהמחשב התחיל לעשות דברים על סמך עצמו, עושה פעולות כפולות וכו'... זה הגיע לזה שלא יכלתי לעשות כלום במחשב והעסק לא הגיב. עשיתי ריסטארט וזה המשיך עם זה, פעולות לא רצויות קריסות וכו'... ראיתי שקרס שם משהו שנקרא Intergrator... עשיתי שוב ריסטארט וכצעד נואש בחרתי אחרי שלחצתי F8 בעליה באופציה Last Good Known בתקווה שהעסק יעבוד ואכן כך. השאלה היא מה זה לכל הרוחות היה? יש לי אנטי וירוס (NOD32) + פיירוול (Tiny) + פיירוול חומרתי בנתב מה קרה כאן ? ומה עליי לעשות כדי שזה לא יקרה שוב (אל תגידו תפסיק באתרי WAREZ, תודה) יכול להיות שהאתר הכניס לי רגולה למחשב שדפקה בו קבצים? באיזה תוכנות עליי להשתמש כדי…

• 1 תגובה
    • 728 צפיות
  19. שוקל הנושא...אני חודש עם מחשב חדש > ושואל את עצמי עם אני נישאר עם הXP פרופשיונאל היציבה (כנירה 32 סיביות > לא ממש יודע איך בודקים?) או עובר לXP 64 (או מחכה שנה! לעובר כבר לויסטה) המלצות? THX

• 3 תגובות
    • 589 צפיות
  20. הוא ביקש ממני כבר פעמים לעשות ריסיט, אבל עכשיו הוא מבקש ממני לחכות 9 שעות ו 59 דקות עד הריסיט ואין לי אפשרות לביטול ! בבקשה תעזרו לי ! תודה מראש ! עריכה: הודעת השגיאה היא : The RPC Server is unavailable . חיפשתי בגוגל , אבל לא הבנתי שמה את הפתרונות.. בבקשה עזרו לי ..

• 2 תגובות
    • 825 צפיות
  21. שלום יש לי מחשב נייח ונייד ואני רוצה לשמור על תיקייה עם כמה תתי תיקיות מסונכרנים בין המחשבים ואם לא ניתן לפחות בין הנייד לDOK אני מעתיק על ה DOK את המזוודה מהנייד וכנ"ל לנייח ועושה עדכון הכל הוא רושם לי שהקבצים מיותמים אם אני עושה את זה רק על ה DOK והנייד הוא רושם שיש קבצים שלא ניתן לגשת אלייהם ולכן הם לא יעודכנו איך אני עובד עם זה נכון על מנת לסנכרן?

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. בכל פעולה שאני עושה, אפילו גלישה או פתיחת "המחשב שלי" הHD טוחן ולוקח זמן עד שהוא מוצא את הפיילים בחלון המבוקש. גם באופן כללי במחשב איטי ואני לא מוצא את הסיבה לכך. מדובר בP4 2.4 עם 512 MB . יש רעיונות מה לעשות חוץ מלפרמט?

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  23. קניתי היום מחשב חדש, מעבד E8400 עם 4*1GB זיכרון. האם להתקין מערכת הפעלה 64BIT?

• 32 תגובות
    • 9.1k צפיות
  24. יש ברשות אמא שלי מחשב מסוג LX X130 נייד. היא שלחה אותו לתיקון, דיברתי עם הטכנאי והוא אמר לי שמה שהוא מתכוון לעשות זה שיחזור מערכת. אני אמרתי לו שבשום אופן לא יעשה את זה, אני רוצה למחוק הכל מא-ת ולהתקין מחדש. שאני יקבל את המחשב, איך אני ידע מה הוא עשה? פשוט המחשב היה עמוס טרויינים, אני רוצה לוודות שהם נעלמו. בנוסף אני משתמש במחשב הזה ללימודים, כך שברגע שאני שולח להם את המחשב, אני לא יכול ללמוד, מה שאומר שאסור שיהיהי מצב שאני יצטרך לשלוח להם שוב את המחשב. נ.ב יש איזה שהיא מחיצה כזאת שהיא קבוע בדיסק קשיח שאני חושב שהוא משחזר דרכה.

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by wow,

מה זה בדיוק והאם שהתקנתי דרייברים של הלוח(ג'יגבייט VAX) יש לי את זה גם שם ואם לא אז איך אני בודק ובכלל זה כדאי?

• 0 תגובות
    • 861 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.