עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by lioryb,

בוקר טוב. אני מעוניין להפוך את ה-DOK שלי לסוג של RESCUE DISK, ולהתקין עליו WINDOWS מלא. אני מניח שזה אפשרי, אבל עולה השאלה של תפריט אתחול, הרי אם אתקין את זה עשהו מחובר למחשב שכבר מותקן עליו WINDOWS, הוא יחשוב שזה ריבוי מערכות הפעלה ויוסיף את זה לתפריט ב-ROOT, לא? איך אני נמנע מכזה מצב?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by JohnnyBravo,

מהו התהליך הזה ולמה הוא משמש?

3. Started by orenmj23,

שלום לכולם, לפני מספר ימים אחותי הורידה מספר קבצים מאתר של אונברסיטת תל אביב (הבעיה התרחשה מיד או סמוך להורדה), בכל מקרה לאחר הורדת הקבצים (קבצי וורד לרוב), המחשב הנייד שלי (X60) קרס ונתן שגיאות רבות, בבדיקות וירוסים התגלו סוסים טרויאנים ששיבשו את כל קבצי ההפעלה של שהיו על המחשב (כל EXE כמעט נפגע), לאחר שיקום ממושך הצלחתי להחזיר את המחשב לפעולה, למרות זאת אין לו גישה לאינטרנט. המחשב מזהה את הרשת ומתחבר אליה אבל לא מצליח לקבל כתובת IP. המחשב השני שלי סובל אף הוא מהבעיה וכאן המצב אף קשה יותר, מאחר ומתוקנת עליו ערכת הSERVICE PACK 3, ניסתי להתקין דרך דיסק ההתקנה של התוכנה (הורדתי מהאתר של מיקרוסופט) את החבילה מחדש, ההתקנה עוברת בשלום עד לשלב היא מנסה להיכנס לרג'יסטרי של המחשב…

• 8 תגובות
    • 2.9k צפיות
  4. שם התוכנה: Vista Ultimate 32bit MUI -ערכת שפה לויסטה בעברית מערכת הפעלה: Vista Ultimate 32bit תיאור: תוכנה שהופכת את הויסטה לשפה עברית , שהתכונה תתאים ל Vista Ultimate 32bit . חיפשתי בכל הפורום ולא מצאתי לינק נורמאלי.. תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. הגיע לידי עותק של VISTA מקורי השאלה שלי היא כזו יש משחקים שרכשתי כמו COD 4 AIRBORN NEED FOR SPEED וכו האם המשחקים האלה יעבדו על 64 BIT או שלא באשכולות הנעוצים הבנתי או שלא שחלק יעבוד והחלק הישן יותר לא כמה ישן לא יעבוד ? תודה לעונים

6. על שתי התוכנות יש אייקון של "מגן"איך אני מבטל את זה? גם ב security center ניסיתי לשנות לכך שלא יודיע על "אישור" וזה לא עוזר.

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  7. Started by yakir8,

שלום! אני שוקל לקנות מחשב נייד עם למעלה מ-4GB זיכרון ראשי. לפי מה שהבנתי, על מנת לנצל את כל הזיכרון, עלי להתקין מערכת הפעלה מסוג 64bit. הבעייה היא שבמערכות הפעלה כאלה קיימת בעייה של תאימות, כלומר, קיימות תוכנות/דרייברים אשר לא ניתן יהיה להשתמש בהם במערכת ההפעלה הזו. האם משהו מכיר מערכת הפעלה ממשפחת windows אשר כן מאפשרת לנצל למעלה מ-4GB של זיכרון ושהיא כן תומכת בכל התוכנות שנתמכות על ידי WinXP? חשבתי להתקין על המחשב הנייד windows 2003 server, אבל אני לא בטוח שזה פתרון טוב למחשב נייד. מה דעתכם? תודה!

• 10 תגובות
    • 956 צפיות
  8. אממ.. אני מתכנן לקנות מחשב , דיי טוב. מעבד E8400 לוח אם EP43-DS3L זכרון 4GB RAM דיסק קשיח 500GB/640GB כרטיס מסך HD4870 512/1GB מארז CM690 ספק כוח TT600 מסך T220P/T220 בקיצור לעניין, אני כבר מ2002 בערך עם XP ומאוד נוח, עיצוב צנוע אבל לעומת זאת מהיר ונוח עכשיו אני מתלבט אם לעבור לVISTA 64BIT , הרוב התרונות , עיצוב, מנצל יותר את הזכרון וכו' אבל גם איטיות, לא מקבל תוכנות,משחקים ישנים שלא תומכים ב64BIT וכו' אני רוצה שיהיה לי נוח לעבוד על המחשב, בלי בעיות אבל לעומת זאת גם להפיק את המקסימום *עריכה: בנוסף יש אפשרות של להתקין בהתחלה XP ואז לעבור לVISTA, שאלה בקשר לזה, אם צריך להתקין מערכת הפעלה מחדש זה רק כונן C נכון? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שלום לכולם. יש לי שני הראדיסקים במחשב הראשון שהוא הראשי שאליו מותקן הויסטה שהוא מחולק לשני כוננים Cו D מחיצה אחת שהיא מכילה 40 גיגה שהויסטה מותקנת אליה שהיא הכונן C וכול השאר במחיצה השניה של הכונן הראשון D וכפי שאמרתי יש לי הראדיסק נוסף שמחובר שהוא הכונן השלישי ולשם אני אמור לגבות את המערכת הפעלה שהוא נקרא כונן F כאשר אני עושה back uo computer אני רוצה לגבות רק את כונן מחיצה C הוא לא נותן לי הוא רוצה לגבות את כול הכונן שזה C וD יחדיו לפני חודש בערך משום הצלחתי לעשות זואת לגבות רק את המחיצה הרלוונטית ועכשיו אני כבר לא יכול מישהו יכול לפתור לי את הבעיה?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  10. שלום לכולם ותודה מראש, ראשית כל אני רוצה לציין שאני לא טכנופוב ונושאי ההתקנות, הביוס וה FDISK לא זרים לי. קבלתי מחשב ישן (יחסית) DELL LATITUDE X1 שמגיע עם שני USB קורא SD ו-CF ואני רוצה להתקין עליו XP שיש לי. הבעיה היא שאין CD בנייד הזה. לפי בדיקה של הביוס, נראה שאפשר לעשות BOOT גם מ USB . יש לי DOK של סאנדיסק 8 GB והייתי רוצה לבצע התקנה דרכו אם זה אפשרי. אפשרות אחרת זה לחבר כונן אופטי נייד ב USB למחשב ולהתקין דרך דיסק התקנה. 1. האם זה שבביוס כתוב שאפשרי לשנות את סדר ה BOOT בין אופטי, לבין, HDD לבין USB אכן אומר בוודאות שאפשר לאתחל את המחשב דרך ה USB? 2. מה אתם ממליצים לי לעשות? תודה.

• 18 תגובות
    • 3.1k צפיות
  11. שלום לכולם כבר שבוע שאני מנסה ללא הצלחה להכין IMAGE אוניברסלי שאוכל להשתמש בו לכל מחשב. הHAL שבו אני משתמש כרגע הוא Halmacpi.dll יש לי רק כמה שאלות למנוסים שביניכם: 1. למה בכל מקום ממליצים להשתמש בHalacpi.dll כשהוא תומך רק ב APIC ACPI ו Halmacpi.dll או halaacpi.dll תומכים גם בACPI וגם ב MP ו UP. 2. באיזו פקודה אתם משתמשים כדי לשנות את סוג ה HAL ?

12. יש לי שרת עם WIN 2003 SERVER ואני מחפש תוכנה שמשנה אוטמטית את הסיסמא של השרת כל 24 שעות הבנתי שיש דבר כזה ושזה מחליף את הסיסמא בהתאם לתאריך, שזה עובד לפי איזה נוסחא מסוימת. מישהו מכיר משהו?

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by mickycohen,

כשהמחשב עולה והוא רושם טוען את ההגדרות אחרי שאני שם לו סיסמא של המשתמש ישר אחרי שהוא טוען את ההגדרות הוא רושם לי מתנתק וחוזר לי למצב שהוא רוצה שוב את הסיסמא חייב את עזרתכם תודה לעוזרים דרך הגב זה XP יש רק משתמש אחד שמוגן בסיסמא

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. שלום יש לי מחשב נייח ונייד ואני רוצה לשמור על תיקייה עם כמה תתי תיקיות מסונכרנים בין המחשבים ואם לא ניתן לפחות בין הנייד לDOK אני מעתיק על ה DOK את המזוודה מהנייד וכנ"ל לנייח ועושה עדכון הכל הוא רושם לי שהקבצים מיותמים אם אני עושה את זה רק על ה DOK והנייד הוא רושם שיש קבצים שלא ניתן לגשת אלייהם ולכן הם לא יעודכנו איך אני עובד עם זה נכון על מנת לסנכרן?

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. שלום! יש לי שני windows xp על אותה מחיצה בדיסק קשיח. כלומר שתי תיקיות שונות חלונות בכונן c. WINDOWS (הישן והרצוי) ו-WINDOWS.0 ?(החדש שאני רוצה למחוק) כך שאני מפעיל את המחשב עולה המסך בחירה בין שתי המערכות. כיצד אני מוחק את המערכת הפעלה (שכבר אינה בשימוש) בלי לפגוע בשניה?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. Started by eladh16,

שלום יש קיצור דרך במקלדת, כלומר צירוף של כמה מקשים ואז עולה המסך אימות של הסיסמא ב windows xp. פשוט שכחתי את הצירוץ, מישהו יכול לרענן את זיכרונוי? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 649 צפיות
  17. כשאני מכניס דיסק רגיל כמו משחק או משהו זה מזהה והכל בסדר. כשאני מכניס דיסק ריק DVD או CD לצריבה, זה לא מקפיץ לי שום חלון, גם ה NERO לא קופץ, כשאני מנסה לפתוח את זה מהמחשב שלי זה כותב לי "נא הכנס דיסק.." מערכת הפעלה VISTA 32 תודה רבה!

18. Started by netivi,

Hello all , I just upgrade my windows to winfows vista ultimate ... all the programs run perfect and the internet connection. the only big problem that my sound off and all seen ok in the configuration i try to update the drivers with the program " Driver Scanner" and i finish the update procces & restart the computer but nothing with the sound . please tell me step by step what to do. thankx Barak

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  19. האם צריך לגבות מידע לפני ? ולאחר ה REPAIR יש להתקין את כל הדרייברים מחדש ? תודה מראש לעונים.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. שלום! לבן דוד שלי יש בעיה במחשב. יש לו כוננים C וD. על C מותקנת מערכת ההפעלה ועל D כל השאר. הוא פירמט את D ובטעות הוא התקין גם את הויינדוס. אז היה לו שני XP לבחור ביניהם בBOOT. הוא במקום לפרמט את D הוא פשוט עשה SHIFT+DEL לווינדוס בD, ועדיין הדאבל BOOT נשאר למרות שלא היו קבצי ווינדוס בD אלא רק בC. אני אמרתי לו שיתקין שוב על D ויעשה פרמוט(דרך הווינדוס) הוא עשה את זה, ועדיין יש לו דאבל בוט, למרות שD ריק לגמרי ורק בC יש ווינדוס. איך אני מבטל את הדאבל בוט המעצבן הזה?! אריאל

• 3 תגובות
    • 699 צפיות
  21. אני רוצה להתקין ווינדוס בעברית על מחשב שבו כבר מותקן ווינדוס באנגלית. האם עלי לבצע פירמוט, או שהתקנה מחדש עם הגרסא העברית היא אפשרית, ואמורה לעבור בלי בעיות? חוץ מזה, אני רוצה להבין מה ההבדל בין quick format, full format ופשוט התקנה מחדש של ווינדוס. ברור לי שפירמוט מלא מתבצע ממש ברמה הפיזית ולכן כל פיסת מידע נמחקת, אבל מה בעצם נעשה בquick format? ומה ההבדל בין quick הזה לבין "התקנה מחדש" של ווינדוס? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 511 צפיות
  22. Started by m_g,

אני רוצה להתקין dreamscene על XP זה מאפשר לך להריץ סרטים באיכות HD על ה BACKROUND של הדסקטופ אפשרי? אם כן איך?

• 5 תגובות
    • 697 צפיות
  23. Started by davidreznic,

אני רוצה לחזור לויסטה. אני יודע שיש את ה WINDOWS EASY TRANSFER. השאלה אם זה יעבוד מ WINDOWS 7 ל VISTA מישהו יכול לשפוך אור על העניין?

• 2 תגובות
    • 695 צפיות
  24. Started by eliil1,

אני רואה עכשיו שכמעט 60% מהזכרון שלי מנוצל =S זה כנראה בגלל ה DREAMSCENE הזה נכון? אני יכול לעשות שהוא ייקח פחות זיכרון או משהו בסגנון? תודה.

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  25. צהריים טובים , שאלה בכותרת.. האם מיקרוסופט עידכנו את הדרייבירים החסרים לבקרי ה-SATA , או בכוונתם לעדכן בהמשך ? מה שיהיה חסר לי בהתקנה עם ה-SP2 . ראיתי בסטיקי את הבעיה אבל ההתייחסות הייתה ל-SP2 ואני לא יודע אם כדאי לנסות בכלל עם SP3 או שחייבים בכל מקרה להטמיע את הדרייבר עם תוכנת NLITE או העלאת הדרייבר עם דיסק און קי .. תודה .

• 3 תגובות
    • 897 צפיות

דיונים חדשים בפורומים